thoralf

Direktlänk till inlägg 28 juni 2018

TURBULENSEN FORTSÄTTER

Av Thoralf Alfsson - 28 juni 2018 23:31

Turbulensen fortsätter i Kalmar efter att SD av socialdemokraternas Johan Persson utpekats som huvudmotståndare i kommunvalet. Idag kom en ny artikel i Barometern där Johan Persson tvingas försvara sitt utspel.


”Strategin att inte blanda in Sverigedemokraterna i debatten, att låtsas som de inte finns, har testats under tio år nu. Den strategin har inte varit framgångsrik. Dessutom har vi ju en situation i Kalmarpolitiken att det inte är sannolikt att restallianspartierna kan få egen majoritet. Därför ser jag det som naturligt att jag går ut och upplyser väljarna om vad som gäller.

 

– En röst eller en proteströst på SD kan förändra utvecklingen för hela Kalmar. Ångerveckan för den rösten är fyra år lång, säger Johan Persson, som också är förvånad över att just Thoralf Alfsson toppar SD-listan i Kalmar kommun.

 

– Thoralf är ju väldigt tydlig, hans mål är att komma in i riksdagen, att samtidigt kandidera om en kommunalrådspost känns inte seriöst. Vem är egentligen SD:s kandidat bakom Thoralf?”

 

Flera intressanta aspekter i dessa ord från Johan Persson.


För det första tycks han tro att det handlar om strategi hur man bemöter Sverigedemokraterna. Jag kan upplysa Johan Persson att det inte handlar om strategi utan vilken politik man driver och om man förhåller sig till verkligheten och lyssnar till medborgarna och inte agerar vindflöjel som socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen.


För det andra dömer han ut restalliansen (M, L och KD) i Kalmar.


För det tredje är det självklart att SD skulle förändra utvecklingen i Kalmar med en stram invandringspolitik och ett fokus på återvandring för de som inte vill anpassa sig till det svenska samhället och göra rätt för sig innan man kräver samhället på bidrag. Vi skulle dessutom utveckla

Kalmar betydligt mer varsamt än vad Johan Persson gör, som bebygger snart sagt vartenda grönområde och förstör därmed fina och anrika kulturmiljöer.


När han sedan tycker att det inte är seriöst att jag kandiderar både till riksdagen och kommunfullmäktige så blir det pinsamt. Han borde titta lite på hur det ser ut inom sitt eget parti. Jag vet att det finns riksdagsledamöter för socialdemokraterna som samtidigt är kommunfullmäktiges ordförande i hemkommunen.


Dessutom står jag på en ”icke valbar” plats på riksdagslistan, nämligen nummer 63 och jag måste därmed kryssa mig in i riksdagen. Menar Johan Persson att jag skall avstå från att kandidera till kommunfullmäktige för att jag hoppas kunna kryssa mig in till riksdagen. Är Johan Person helt dum i huvudet?


Om det skulle gå väldigt bra i valet den 9 september och jag lyckas kryssa mig in i riksdagen så kan jag säkert göra precis som socialdemokraten Patrick Björck från Falköping sitta både i riksdagen och kommunen.


Om det skulle gå så bra i båda valen att jag kommer in i riksdagen och att vi samtidigt tar en oppositionsrådsplats i kommunen så är det bara ett angenämt och fantastiskt roligt problem som uppstår men det löser vi med så många nya och duktiga medlemmar. Johan Persson behöver inte oroa sig för det.


Imorgon kommer vi "inviga" vår nya Vepa med tolv politiska budskap framför Stadshuset!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Galne Gunnar

29 juni 2018 00:10

@ Thoralf.

Du liknar politikens Superman och jag kan omöjligt begripa hur du hinner med allt.

Skulle önska ytterligare en lika stark SD-profil i Kalmar.

Finns det någon potentiell SD-kandidat i Kalmar med samma passion och driv som du?


 
Ingen bild

World Traveller

29 juni 2018 00:52

Jag undrar over en sak Thoralf. Lofven har ju beslagtagit Sveriges halva valutareserv "Trots att valutareserven med förslaget drygt halveras från cirka 450 miljarder kronor ser finansminister Magdalena Andersson (S) ingen risk för att detta begränsar Riksbanken från att snabbt bistå banker i akuta krislägen."

Om SD skulle bilda regering, kan da Sossarna undanhalla den halvan av valutareserven de nu stjael? Kan de till exempel dela ut pengarna till sina partier (och fylla sina egna bankkonton) och till deras gunstlingar i Sveriges Muslimska Rad? Ingenting forvanar langre.

Vad haender naer de pengarna aer slut? Kommer smallen om 4-5 ar? Givetvis kommer 7-klovern att skylla pa SD.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juni 2018 00:56

Text-TV:
"Enligt en ny rapport har salafismen, en fundamentalistisk inriktning inom islam, vuxit sig starkare i Sverige. På flera platser i svenska städer påverkar salafister vardagen genom påtryckningar och hot."

De 5 kommuner med flest antal personer födda i Somalia.
1. Göteborgs kommun 7 926 (invånare 565 496)
2. Stockholms kommun 7 827 (Invånare 952 058)


3. Borlänge kommun 2 289 (invånare 52 034)


4. Malmö kommun 2 241 (Invånare 334 987 )
5. Linköpings kommun 2 194 (Invånare 158 953)

Stackars Borlängeborna. Stackars Sverige. AfS vill repatriera hundratusentals muslimer.

Det vill jag också.

 
Ingen bild

Laglydig

29 juni 2018 01:33

@Thoralf

Jag börjar med att besvara din fråga "Är Johan Person helt dum i huvudet?"
Ja, delvis! Men mest är han rädd för att SD kommer att flytta fram positionerna så mycket att hans eget politiska liv är slut!
Att han inte är helt dum i huvudet bevisas av uttalandet "Strategin att inte blanda in Sverigedemokraterna i debatten, att låtsas som de inte finns, har testats under tio år nu. Den strategin har inte varit framgångsrik."

När det gäller invandringspolitiken så observerade jag en riksdagsdebatt idag mellan Jeff Ahl (som jag INTE gillar!) och statsrådet Heléne Fritzon.
http://www.friatider.se/afs-vi-ska-skicka-hem-100000-tals-invandrare-p-n-gra-r (med video)

Han fick faktiskt Heléne Fritzon att tappa fattningen på slutet.

Det intressanta var att han (Jeff Ahl) blottlade en maktstrid inom SD där han indirekt faktiskt tog Jimmie Åkessons parti (lyssna noga på Youtube videon!) i den konflikt som blir alltmer skönjbar inom SD (som jag hoppas kommer först efter valet, inte NU!). Sen håller jag inte med Jeff Ahl om att det enda partiet som vill skicka hem 100 000-tals snyltare till deras hemländer är AfS men det kanske man skall glömma i sammanhanget. Han bedriver en valkampanj för AfS i riksdagen.

På sätt och vis så har såssarna lyckats med det här! Att splittra den Sverigevänliga rörelsen! Effekten blir nog inte den som såssarna trodde! Det blir bara att ännu fler traditionella såsseväljare kommer att rösta på SD! Några f d SD väljare röster på AfS. På det hela taget jättebra!

Såssarna har fullständigt misslyckats i sin strategi att skrämma "överlöpande" såssar till att rösta SD! Genom att hela tiden föra tesen om att invandringen är gynnsam, hylla globalismen, skrämma väljare, och låtsas hålla sig till fakta när man i själva verket ljuger, kommer såssarna att gå mot det största valnederlaget någonsin!

 
Ingen bild

Observer

29 juni 2018 04:06

Bara en liten kul grej som visar så tydligt på varför socialism inte fungerar i verkligheten. -Visst minns ni när dessa oftast vänstervridna artister gick till upprops om att vi ANDRA skulle dela med oss av våra pengar?

-Så här låter det om dem när DE SJÄLVA DRABBAS!

https://digital.di.se/artikel/118-kompositorer-och-latskrivare-eu-skydda-vara-rattigheter-nu

Socialism är bara SÅ patetisk.

 
Ingen bild

Knasterr

29 juni 2018 05:54

Haha Du är helt underbar!!! Synd att man inte bor i samma lön och kan kryssa dig!

Ha en fin helg!!

 
Ingen bild

Ludvig

29 juni 2018 06:23

En mycket märklig man denna Johan Persson.

 
Ingen bild

Stefan A

29 juni 2018 07:36

Precis man har helt och hållet svalt fulmedias retorik och taktik, allt handlar om att "stoppa SD" vad väljarna tycker är ointressant för dom...

 
Ingen bild

SM811

29 juni 2018 08:00

"Är Johan Person helt dum i huvudet?"
För mig framstår det helt klart.

 
Ingen bild

Bajen666

29 juni 2018 08:18

Thoralf du är sydsveriges bästa och mest kompetenta politiker, men man blir lite skrämd av ditt tempo och arrangemang.
Snälla ta det lite lugnt så du inte går in i den berömda väggen, du är alltför viktig för Sverigerörelsen...vi kan inte mista dig.

 
Ingen bild

Hacke

29 juni 2018 08:52

”Strategin att inte blanda in Sverigedemokraterna i debatten, att låtsas som de inte finns, har testats under tio år nu. Den strategin har inte varit framgångsrik."
Så det tog alltså tio år för Johan Persson att inse att denna demokratiska dödgrävartaktik inte var hållbar. Imponerande på min ära.
Och nu byter man således taktik till lika imponerande "skrämma barnen för sotar´n". Det är inget annat än stor evig skam och beviset på att det är lika tomt i ladorna som det är fullt med tomtar på loftet.
Sossarna har definitivt spelat ut sin roll som statsbärande parti. Det borde numera stå klart för var och en att bland pamparna handlar det enbart om makt där folket och folkviljan ses som ett störande inslag och ett hinder för deras härjningar med den forna trygga välfärdsstaten.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

29 juni 2018 09:15

Det är inte bara Johan P som är dum i huvudet.
Det är mycket värre att hela EU:s ledarstab samlas till möte om invandringsproblemen och inte förstår att dom har ställt till kaos i hela Europa genom sin vansinniga invandringspolitik.
Att några länder har insett allvaret i situationen och nekar att få sina länder förstörda accepteras inte av dom som verkligen är dumma i huvudet.
Deras motto är :
"Vårt mål är att ödelägga Europa och det ska ske överallt".
Löfven har ett eget motto:
"Vi ska fortsätta som vi har gjort även om det går åt hel...e".

 
Ingen bild

Robban

29 juni 2018 10:39

Dom är rädda nu! Ett behagligt liv med fina förmåner och lön, går mot sitt slut!
Skrämseltaktiken biter inte heller, då vi väljare vet vilka det är som som ljugit i alla dessa år och sett oss som boskap man kan trampa på, i jakt på egna förmåner!
Sverige och svenskar skiter man helt i!
Men.. Nu går det mot sitt slut och i socialdemokraternas fall kan man se fram emot sitt partis välbehövliga vila, på historiens soptipp!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

29 juni 2018 10:45

Löfven är besviken på beslutet i EU att inte fortsätta med ohejdad invandring.
Löfven är besviken på att EU har tagit sitt förnuft till fånga.
I Löfvens idevärd finns inte förnuft.
Ska bli roligt att höra om han kommer fortsätta att skälla på Jimmy när han har hela EU bakom sig.

 
Ingen bild

Fredrik

29 juni 2018 11:21

Herr Persson verkar desperat😀

 
Ingen bild

Fredrik

29 juni 2018 11:22

Herr Persson verkar desperat.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

29 juni 2018 12:19

Observer
Bra kommentar om dessa "konstnärliga" typer som tycker andra ska ge medans de själva bara kräver att få.

Jag känner massor av folk som arbetat med t ex Ölandsbron. Inte fan har de mage att komma och kräva ersättning för alla som kör på bron i åratal efter fullföljd arbetsinsats. Men för "skapare" av musik är det tydligen naturligt. Kan de inte bara känna det som att de öppnar sina hjärtan och vill de ha betalt får de väl uppträda inför betalande publik. Hur svårt är det?

P.S
Det heter mobbning

 
Ingen bild

L

29 juni 2018 12:20

Just nu utsätts svenska nationalister för en påkostad, omfattande och kriminell så kallad psy-ops, psykologisk påverkansoperstion, i sociala media.
På twitter berättar unga kvinnor om hur de ogillar invandring och mångkultur – för att i nästa sekund skriva att de vill ha afrikaner i sängen.

Men när Nya Tider tar kontakt med kvinnorna visar det sig att kontona är hackade , bilderna stulna och profilerna påhittade.
Från kontona sprids budskapet att intelligenta vackra kvinnor vill ha svarta män.

Trollning på internet är inte ovanligt, men här har operationerna både resurser och hög kunskap i psykologisk påverkan och politik.
Vem/vilka som har haft resurser att spåra och hacka övergivna konton i denna omfattning, kan man spekulera om.
Historiskt vet vi vilka som tidigare sysslat med dylika ting.
Sverige blir alltmer ruttet.

 
Ingen bild

Tore Egerdahl

29 juni 2018 12:53

Inga ord inga visor...hehehe...bra Thoralph

 
Ingen bild

Christer

29 juni 2018 12:55

Vi måste arbeta för ett gemensamt ansvar för flyktingsituationen i Europa säger statssekreterare Hans Dahlgren, som är statsminister Löfvens närmaste man. Uttalandet visar vilket tankemönster som är rådande. Med rådande värdegrund så tycks man kunna dela ut ansvar hur som helst, både hit och dit.
Frågan är vems ansvar det är att fattiga människor sätter sig i gummibåtar för att föras över Medelhavet. I det ögonblick dom sätter sig i båten så är det deras eget beslut. Ok, dom är fattiga och önskar ett bättre liv men beslutet är deras eget. Så frågan är när ansvaret blir Sveriges?
Frågan bör i stället vara: Kan vi hjälpa till? Kanske, men det är inte Sveriges ansvar. Man kan inte bara dela ut ansvar för frågor som Sverige inte har något inflytande över. Kom flyktingar simmandes mot Sveriges kuster så kunde man lyfta frågan, men absolut inte nu.
Nu är frågan hur EU ska lösa frågan med "mottagningscentra" på europeisk mark. Ingen kan bli förvånad om Stefan Löfven räcker upp handen. Så pass offside är den mannen. Att begripa vad som gurglar i folkdjupet är inte det socialdemokratiska partiets bästa gren.

 
Ingen bild

Pepparholm

29 juni 2018 13:29

Om det är turbulens i Kalmar så tycks det vara vara virvelstorm i huvudstaden. Man klarade inte ens av att lugnt och sansat diskutera principen för riksdagens utskott. Det är löjeväckande att se hur de som ska styra landet saknar omdöme. Jag måste dock skratta när jag läste att inte ens Socialminister Annika Strandhäll kunde hålla truten, som vanligt, och talade om anständighetens gräns – hon med landslagströjan i riksdagen.

Å andra sidan så visar denna cirkus på behovet av nytt blod i landets ledning. Det är inte så många veckor kvar.

 
Ingen bild

Goliat

29 juni 2018 13:52

Johan Persson visar åter igen tydliga narcissistiska drag. Han ser sig själv som störst, bäst o vackrast. Hyrbrisen är enorm!

Vilken jävla sandlåda i Kalmar kommun!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

29 juni 2018 14:12

Så nu backar alliansen om utskottsposter för SD. Därför att såssarna inte gillar det!!

Det börjar krypa fram en liten känsla av ilska hos mig. Så här ser det ut idag. Påminner inte alls om det som kallas för demokrati. SD och även V borde vara med på listan.

Utskottsordföranden: 17 st
C 1
FP 2
KD 2
M 3
MP 2
S 7

Vice ordföranden 17 st
C 2
FP 2
M 6
MP 1
S 6

Summa totalt
C 3
FP 4
KD 2
M 9
MP 3
S 13

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juni 2018 14:40

Jens Ganman:

"…och apropå integrationen – ju mer man gräver i den förra och den nuvarande regeringens integrationsåtgärder desto mer uppenbart är det att den här generationens politiker – med Ullenhag, Reinfeldt, Johansson, Bah Kuhnke, Lööf och Fridolin i spetsen – ska ha med integration att göra lika mycket som en schimpans ska ha tillgång till en laddad kulspruta.

https://tinyurl.com/ycqa7w5n
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155788499753251

 
Ingen bild

Ronaldo

29 juni 2018 16:28

Det börjar svida i skinnet på pampen Persson. Annie Lööf och Jan Björklund har nu tagit tillbaka utspelet om ordförandeposter till SD.

 
Ingen bild

Messi

29 juni 2018 16:45

Parodin är nära nu för Johan Persson!

 
Ingen bild

Erik

29 juni 2018 17:03

Johan Persson pudlar ; -)

 
Ingen bild

Laglydig

29 juni 2018 18:34

@Cosmik Debris
Fredag 29 juni 00:56

Inspirerad av din sammanställning så tog jag fram nedanstående tabell över andelen somalienfödda av den totala befolkningen i Sveriges kommuner. Antalet Somalier torde dock vara mycket högre beroende på att de flesta Somalier är i fertil ålder och har ett fertilitetstal som är mångdubbelt högre än fertilitetstalet för befolkningen med svensk bakgrund. Om svenskfödda barn till Somalier inkluderas kan alltså siffrorna i varje kommen vara det dubbla eller t o m mer.

1. Borlänge 4,474 %
2. Flen 3,362% %
3. Katrineholm 3,079 %
4. Ludvika 2,541 %
5. Falköping 2,479 %
6. Gnosjö 2,466 %
7. Nässjö 2,444 %
8. Lessebo 2,372 %
9. Trollhättan 2,217 %
10. Filipstad 2,170 %

Riksgenomsnitt: 0,656 %
Kalmar 0,190 %
Tre kommuner (Hjo, Robertsfors och Åsele) har inte en enda person född i Somalia, men det vill visst Stefan Löfven ändra på.

Källa: SCB

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

29 juni 2018 19:48

"Ryggdunkar- och Trögfattarföreningen" i Bryssel har haft sommarfest.
Dom lade alla frågor på bordet och bestämde ingenting.
Det börjar bli bråttom !

Thoralf Alfsson

29 juni 2018 20:16

Precis så uppfattade jag det också. De beslutade bara om ett antal floskelskrivningar.

 
Ingen bild

Eva Lennqvist

29 juni 2018 20:19

Bortsett från att en röst på AfS idag innebär en röst på S - vad gäller Johan Persson: han har ett eget kapitel i Fredrik Kullbergs bok ” Svenska Svindlare och forskare” där finns en kort redogörelse med relevant information och siffror hur mycket den famösa Fanerdun- affären kostade skattebetalarna.
Johan avfärdade det hela, när fiaskot var ett faktum: ” Det är självklart att man inte kan ha en relation med investerare genom att hela tiden uttrycka tvivel”...
Hur i hela fridens namn kunde han sitta kvar efter det?
Ett mer näraliggande exempel i tiden är skövlingen av grönområden i Kalmar, hundraåriga träd huggs ner för att bygga bostäder som ngen har råd att bo i.
Det har varnats för strandnära byggnation mht stormar/ översvämningar. De boende i Kalmarsundsparken som fick in vatten i sina vardagsrum var uppenbarligen omedvetna om riskerna.
Vilket ansvar har kommunen i dessa fall?
Du har problem Johan...

 
Ingen bild

MT

29 juni 2018 20:27

OT: mycket läsvärt !
Socialsekreterare avslöjar
https://newsvoice.se/2018/06/19/ekonomiska-migranter-socialsekreterare/
(Verifierad historia där namn och arbetsplats finns men valt att vara anonym)

 
Ingen bild

Jop

29 juni 2018 20:59

Mobbningen fortsätter
Msm-media  ger sig dock inte. Man vägrar, med pinsamt långsökta resonemang ägnade att dölja den politiska utrensning det är fråga om, att släppa in alternativmediernas journalister i sina ”fina” organisationer som Publicistklubben. Man utnyttjar sina försänkningar i regering och parlament för att samfällt uppvakta sociala medieaktörer och tvinga dem att stänga ned medborgarjournalistiska initiativ på sina plattformar som haft mage att ringa upp och intervjua journalister med samma metoder som de själva använder.

https://www.youtube.com/watch?v=J0dXT5jAsF8

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

29 juni 2018 21:17

Arvet efter Reinfeldt !
Ett Sverige på väg mot katastrof och ett kommande valresultat som innebär ett kaosartat förhandlande och lögner.

 
Ingen bild

Observer

29 juni 2018 21:43

@World Traveller; Det där råkar jag känna till. Har vänner inom national o macroekonomi på EU-Nivå.
Sanningen är att man kommer "ordna" nästa bankkris medelst att ta bort kontanthanteringen!
Det är alltså inte att det blir smidigare för kunden, som förespeglas, utan, det innebär att när en större bankkris kommer och kunderna kommer och vill ta ut sina besparingar i kontanter för att rädda undan dessa så svarar banken med att "De har slutat med kontanter"! -"Smart" va!!?
..Man lärde sig av bankkrisen på Cypern! Där fick man konfiskera 15% av folks sparkonton. -Det vart ett jävla liv!
......Nu drar man smygen.

Så är det.

 
Ingen bild

Observer

29 juni 2018 21:51

På tal om bankkris; Bara så att ni vet, Skiten kommer att träffa fläkten vid årsskiftet!
-Sälj och tag hem vinst NU.
Spara i fysiskt guld så slipper ni skojjande politiker mm!

Svenskarna har drabbats av Kjell-Olov Feldts o Palmes (Hålla löneökningarna nere) i ca 40 år nu.
Detta har gjort att Svenskarna, För att ha råd med hus o bil gått o taget billiga LÅN istället för att demonstrerat för högre löner (När såg ni en storstrejk senast -1979? ) ...SAY NO MORE!!!!!

 
Ingen bild

Molle

29 juni 2018 22:47

Bra att även de på socialkontoren börjar protestera mot galenskaperna.
https://newsvoice.se/2018/06/19/ekonomiska-migranter-socialsekreterare/

Äntligen börjar Svenskarna vakna

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 juni 2018 22:58

Pretty Oboy Floyd : Nja Trögfattades förening med Container-Klasse i spetsen begrep inte så mycket

Lite läger här och där lär kommen schon, tyvär lär trögfattades förening i Sverige ta emot samtliga som anses som ekonomiska turister

Det fixar Lill-Fjärt von Skitenhjelm Cointar-Klasse och Aninie

Sveriges kan vi räkna bort här väller det in bla anhöriginvandrare som vanligt

 
Ingen bild

Fredde

9 september 2018 16:37

Sådär, nu har jag gjort min plikt och kryssat rätt!
Jag hoppas och tror att många andra gör likadant, det blir mycket Thoralf framöver! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se