thoralf

Direktlänk till inlägg 1 juni 2018

SKREV "FUCK ISLAM" SPARKADES SOM HOCKEYTRÄNARE

Av Thoralf Alfsson - 1 juni 2018 13:52

Säg inget negativt om islam och twittra definitivt inte ”Fuck islam” om du är hockeytränare.


”Kalmar HC:s nye tränare kanadensaren Duane Smith har hamnat i blåsväder redan innan han har landat i Kalmar. Anledningen är att han på sitt twitterkonto ska ha skrivit fler än tio inlägg med främlingsfientligt innehåll. Det rapporterar nu P4 Kalmar. Man uppger bland annat att Duane Smith ska ha skrivit att Nigeria är världens Aids-huvudstad och han undrar om Kanadas utrikesminister är där för att bjuda in fler sjuka migranter. Han konstaterar även att ”islamofobi är ett nödvändigt ont”.”

 

http://www.barometern.se/sport/sparkade-khc-tranaren-duane-smith-polisanmald/

 

Duane Smith har uppenbarligen inte förstått hur den politiska korrektheten fungerar i Sverige, där vänsterkrafterna styr media och kan dra igång ett drev för minsta lilla uttalande eller text på sociala medier.


Enligt min mening är islam absolut inte kärlekens religion! Något som alla borde förstå om de bemödar sig med att skaffa sig lite kunskap. Islam är snarare ondskans religion om man ser till antalet terrorattentat i islams namn och där terroristerna bekänner sig till islam.


När det gäller Aids/HIV kan följande läsas på Wikipedia om Nigeria.


”As of 2014 in Nigeria, the HIV prevalence rate among adults ages 15–49 was 3.17 percent. Nigeria has the second-largest number of people living with HIV.”

Wikipedia


Att Nigeria är världens aidshuvudstad är nog väldigt nära sanningen och därmed kan det knappast vara främlingsfientligt eller rasistiskt. I så fall är även Wikipedia rasistisk!


Duane Smith gillar uppenbarligen inte Kanadas utrikesminister men det kan knappast vara vare sig rasistiskt eller främlingsfientligt.


Läs Radio Kalmars artikel. Jag tolkar det som att Sveriges Radio försvarar islam, hedersförtryck och inte minst kvinnoförtrycket som ingår i islam. För att inte tala om hur islam ser på jämställdhet och jämlikhet.


Det kvinnoförtryck som Danmarks regering/folketinget igår beslutade att förbjuda vissa uttryck för, som burka och nikab.


Anser Radio Kalmars reportrar att även detta är rasistiskt och främlingsfientligt.


När man läser slutraderna i Radio Kalmars artikel blir jag fundersam över det svenska tillståndet.  Vad var det i artikeln som var våldsbejakande?


”Sveriges Radio tar avstånd från våldsbejakande och rasistiska uttalanden men har ändå valt att ta med dem eftersom de ger en förklaring till hur den refererade tränaren har uttryckt sig i sociala medier.”

 

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 juni 2018 15:30

Islam är inte en religion. Islam är ett hot.

 
Ingen bild

World Traveller

1 juni 2018 15:43

Som nagon uttryckte det: Om du vill ta reda pa vem som VERKLIGEN styr ett land, ta reda pa vem/vilka du inte faar kritisera!

 
Ingen bild

Niklas R

1 juni 2018 17:26

Islam är våldsbejakande, måste vara det som SR tänkte på.

Thoralf Alfsson

1 juni 2018 17:42

Det är väl den enda tolkningen som man kan göra ;-)

 
Ingen bild

Pepparholm

1 juni 2018 17:40

När jag nu ånyo läser om dagens ”journalistik” så blir jag förbannad och nostalgisk. Det kanske blir många ord. Stanna då efter första stycket. Slutsatsen blir att det var bättre förr utan journalisthögskola.

Jag är uppväxt i en mindre ort med ca 5000 innevånare. Staden ligger 2 mil bort och där fanns radaktionen för tidningen. I min lilla ort hade tidningen ett lokalkontor i ett litet kyffe vid torget. Det sköttes av en man. Han bodde med familj i närheten i vad jag bedömer var ett rum och kök. Antal barn vet jag inte. Hans utbildning vet jag inte, men troligen folkskola.

Vad jag förstår så var hans inkomst annonser som han lyckades ordna från de ganska få affärsmännen och betalt för de notisrader som han lyckades få in i tidningen. Men han verkade alltid glad och hejade på gamla och unga när vi möttes på de få gatorna i centrum.

När brandlarmet gick så kom kolonnen med brandkårens Tidaholmare i täten, sedan en polisman i gengastaxi (vi hade faktisk sex polismän i vår ort) eller om taxibilarna inte var ”kolade” så tog han poliscykeln, sedan ”lokaljournalisten” på cykel och sedan alla vi barn också på cykel.

När lokaljournalisten ryckte ut så började han med att sätta clips i byxbenen så de inte skulle fastan i kedjan.

När hela olyckan var avklarad så blev det en artikel eller en notis i tidningen. Den var alltid korrekt. Inget undanhölls. Den lokale skribenten hade varit på plats och talat med alla berörda. Vi som bodde i orten sa, att så här var det. Det var bättre förr.

Thoralf Alfsson

1 juni 2018 17:50

Jag känner igen mycket av din beskrivning. I vissa avseenden var det faktiskt bättre förr.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

1 juni 2018 18:59

Pepparholm
Då: "Det är sant. Det har stått i tidningen"
Nu: ???

"Something happened", som Heller sa.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 juni 2018 23:02

Jag har ett förslag på valslogan till Löfven !
SVERIGES FRAMTID !
VÄLFÄRD FARVÄL !

 
Ingen bild

Lena1

2 juni 2018 00:24

@Pretty boyd Floyd "förlag till valslogan till Löfvén" "SVERIGES FRAMTID!" VÄLFÄRD FARVÄL!"

Fick mig ett gott skratt på kvällskvisten;) Men så välformulerat, det är ju precis vad det är för en del människor här i vårt land, fastän de andra inte förstår hur "landet ligger till".

 
Ingen bild

Stefan A

2 juni 2018 05:47

Det är mera sånt här som sjuklöverns politiker vill tvinga på oss i sin jakt på "kompetensregnet" ....

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/kollegor-avslojade-falsk-lakare

 
Ingen bild

Molle

2 juni 2018 23:37

Men alla okvädnings ord de ger till Svenskar,alla våldtäckter alla brott... det är inte värt att nämna ens. Fy faen vilket land vi har fått.
Vilka PK-idioter. Hoppas någon har en lista på alla dessa när det blir nyordning i landet. Och se till att de straffas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards