thoralf

Direktlänk till inlägg 15 december 2017

VARFÖR IMPORTERAR VI KONFLIKTER

Av Thoralf Alfsson - 15 december 2017 00:07

Jag blir bara så trött när jag hör skolpersonal, psykologer, rättsväsendet och elever uttala sig om knivmordet på en gymnasieskola i Stockholm. Det tycks vara en väldigt stor andel elever med utländsk bakgrund. Om bara hälften av det som jag läst och hört om skolan idag är sant, så är det nog.


Varför importerar vi konflikter mellan olika etniska grupper till Sverige? Där till och med svenskar inte är en av parterna! Att invandrargrupper nu agerar rasistiskt och till och med mördar varandra är ta mig faan helt sjukt. Tack Fredrik Reinfeldt, tack Stefan Löfven, tack alla andra ministrar som lagt grundet till detta sjuka och otrygga samhälle.


När skall ni börja tala ur skägget och inse vilket elände ni skapat i vårt fosterland?

 

Det skall bli minst sagt intressant att få reda på hur Centerpartiet kommer rösta när det gäller förslaget om att afghanska ensamkommande skall få stanna i Sverige för gymnasiestudier, trots att de ljugit om sin ålder och sina asylskäl. Hur kommer Centerpartiet rösta i denna fråga? Kommer de spräcka Alliansen och förstöra all trovärdighet inför valrörelsen 2018 eller kommer de sänka förslaget från regeringen?

 

Jag riktigt njuter över det dilemma som Annie Lööf har att hantera.

 

I Stockholm knivmördar man varandra. I Göteborg kastar invandrare brandbomber mot en synagoga. En handling gjord av ren antisemitism. Det handlar om judehatande muslimer.


Vilka är det som det svenska skolväsendet skall skicka på utbildningsresor till förintelseläger i Polen och Tyskland. Det är inte etniskt svenska elever. Det är muslimska ungdomar i första hand och speciellt de muslimska skolelever som bor i utanförskapsområden med många moskéer! Där frodas antisemitismen.


Det är muslimska antisemiter som skall skickas på studieresor till förintelselägren! Skicka hela Rosengård med Ilmar Reepalu som guide!

 

PS

 

Har delat ut lite av mina foldrar igen i Nybro. Så det kommer säkert de som vill kunna läsa svaren på frågorna i foldern. Gå in på nedanstående länk.

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/11/14/11493725-svar-pa-fragorna-i-foldern/

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kurtan

15 december 2017 02:02

Det enkla svaret på rubriken: "Varför importerar vi konflikter" är... att vi för närvarande har och har haft i flera decennier regeringar som tänker och agerar som "mentalpatienter" (inget ont om mentalpatienter menat), som tvingar oss att utplåna oss själva och dessutom tvingar oss att betala kalaset... Det finns ett ord för det nämligen 'genocide' ...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 december 2017 02:34

Det pågår tydligen saker i Bryssel som SVT/SR inte tycker svenska tittare och lyssnare bör känna till. Jag har inte hört ett endaste dugg om att det har varit tre storskaliga kravaller i Bryssel.

”Bara förra månaden förekom tre olika utbrott av storskaliga kravaller och plundringar i Bryssel”[…]Denna laglöshet, som helt saknar politiskt berättigande, är den nya normen i Bryssel.

Läs vidare på Gatestone:

Välkommen till helvetet som är Bryssel
https://tinyurl.com/yc6mr2ke
https://sv.gatestoneinstitute.org/11547/helvetet-bryssel

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 december 2017 02:35

Läs om hur sossarna fixar, trixar och luras.Typiskt sossar!

Arbetsförmedlingen – så ska de hjälpa S vinna valet
https://tinyurl.com/y8xxgy77
https://uvell.se/2017/12/14/arbetsformedlingen-sa-ska-de-hjalpa-s-vinna-valet/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 december 2017 02:43

"När skall ni börja tala ur skägget"

Om inget drastiskt snart görs kommer talet att komma ur profeten och imamers skägg.

...och det ska/får inte hända.

 
Ingen bild

Björn

15 december 2017 03:04

Varför importerar vi bidragstagare överhuvudtaget.
Man skäms ju idag för att vara svensk när det gäller hur samhället agerar mot alla dessa invandrare som kommer hit och inte följer våra regler. Som verkar göra allt för att utnyttja systemen och tillåts göra det. I allt för stor utsträckning är ju kontrollen pinsamt dålig.

 
Ingen bild

B Johansson

15 december 2017 05:22

Offret i Enskede beskrivs i detalj med namn och med betoning på att han var ensamkommande från Afganistan. Gärningsmannen är bara en ”16-åring”, trots att alla på skolan vet vem han är. Har han ”fel etnicitet” för MSM:s agenda?
Jämför med skolmördaren i Trollhättan. Där var det inga problem att gå ut med både namn och bild direkt.
Beträffande höjningen av pensionsålder bör SD syna bluffen med ökad livslängd som motiv och med kraft påtala den verkliga orsaken. Sveriges pensionärer måste jobba längre för att försörja ”pensionsräddarna”.

 
Ingen bild

Bo

15 december 2017 07:14

"Varför importerar vi konflikter mellan olika etniska grupper till Sverige?" Den frågan är säkert inte politiskt korrekt enligt vissa. Jag undrade på Ring P1 Facebook varför man importerar terrorister till Sverige. Det plockade man bort med motiveringen att alla människor är lika. Hur dj-a sjuka i huvudet kan svensk propagandaradio vara?

 
Ingen bild

Det naiva folket

15 december 2017 07:35

Der må vara hänt att 90% av ensamkommande barn har visat sig ha ljugit om sin ålder, men det är säkert att alla av dem har berättat sanningen om deras flyktskäl. Så tror vi, för att vi tror gott om precis alla eftersom vi är det naivaste folket på denna jord.

 
Ingen bild

Kent

15 december 2017 08:06

Och Jimmie Åkesson åker nu på otroliga 5 veckors semester till Thailand . Ja där ser man

 
Ingen bild

Hacke

15 december 2017 08:36

7-klövern med Reinfeldt och Löfven i spetsen och traditionell media med public service som härförare har alla blod på sina händer.
De är ansvariga för det långsamma folkmord och rasering av den forna trygga väldfärdsstaten vi ser prov på dagligen. Och det blir bara värre och värre. Det är väl ingen djärv gissning att vi går mot ett Nordens Mellanöstern med stormsteg och allt vad det innebär innan de är färdiga med sitt uppdrag, på rak kurs emot folkviljan.

Må de brinna i helvetet. För i denna värld av ondska lär de tyvärr inte bara gå fria utan dessutom leva i högsta välmåga.

 
Ingen bild

Niklas R

15 december 2017 09:09

Alla "ensamkommande flyktingbarn" ska utvisas ur Sverige och tillbaka till sina hemländer av den enkla anledningen att det är inte säkert här för dem.

Tre gånger fler "ensamkommande flyktingbarn" från Afghanistan har dödats i Sverige än i Afghanistan de senaste åren. Så för deras egen säkerhets skull så skicka hem allihopa nu, med en gång, tänk inte ens på det bara sätt dem på planen så att inte fler faller offer i Sverige.

Ärligt talat, vi borde göra en migrationsrevision och dra in en miljon PUT, med eventuellt tillhörande medborgarskap, som delats ut de senaste 17 åren och skicka tillbaka dessa utlänningar till sina hemländer igen.
Då kommer vi att få pengar över till våra gamla, våra unga, vårt försvar och vår framtid.

 
Ingen bild

SM811

15 december 2017 09:28

"Jag riktigt njuter över det dilemma som Annie Lööf har att hantera."
Det gör jag också. Nu får näbbgäddan det svårt.
I svt angående mordet så sas det så här.
En invandrare knivmördad av en annan elev på skolan.
Varför elev.
För mig är det en omskrivning att det är en invandrare och som skall döljas.
Hela tiden skall det döljas att förövare är invandrare.
Helt sjukt.
SD 2018

 
Ingen bild

weasel

15 december 2017 09:45

Under de senaste 18 månaderna har 4 stycken ensamkommande från Afghanistan blivit mördade i Sverige ( och i noll fall av dessa fyra har gärningsmannen varit "högerextremistisk skinhead"... )
Av de ensamkommande som har utvisats till Afghanistan har EN person dödats.
Alltså ; Fyra ensamkommande har mördats i Sverige- En utvisad ensamkommande har mördats i Afghanistan.
Siffror som Sjöstedt och Ung i Sverige borde ta och fundera på när dom påstår att man dör så fort som man blir utvisad från Sverige till Afghanistan.

Off topic ;
Igår läste jag att 62 % av folket var missnöjda med den nya pensionsöverenskommelsen.
Något märkligt kan tyckas med tanke på att mer än 62 % av folket röstade för det som dom nu är missnöjda med.
Man undrar om det en dag som denna är någon som minns SD`s så utskällda valfilm "invandringsbroms eller pensionsbroms".... ?

 
Ingen bild

O´ Hyra

15 december 2017 10:10

Ett "ankare" gick till botten - tragiskt.
Dubbel sorg hos hans anhöriga som nu missar
chansen till gratisförsörjning i Sverige.

 
Ingen bild

En som vet

15 december 2017 10:16

Dom som kommer på semester till sverige kan få se alla värdens konflikter för vi ha imponerat allt utom atomkrig,dessutom får dom betalt av svenska staten. I vilket annat land får man detta??????

 
Ingen bild

Christer

15 december 2017 10:24

Om 7-klövern hade varit det minsta smarta, och försökt få acceptans för sin för Sverige så skadliga invandring, så hade man gjort något för att öka förståelsen hos den egna befolkningen. I stället för att skicka fram Stefan Löfven som förkunnar "det är inte okay med knivskärningar i den svenska skolan" så hade man kunnat föra ut budskapet : Sverige har idag beslutat att införa nolltolerans mot kriminalitet hos invandrargrupper, T.ex skall den som ertappas med att bära kniv på allmän plats bli garanterad en enkel biljett på planet till Kabul snarast.
Detta budskap skulle få genomslag i dessa grupper törs jag lova, men eftersom handlingsförmåga saknas hos berörda myndigheter så sker ingenting. Hellre ännu ett fackeltåg mot våld och rasism.

 
Ingen bild

O´ Hyra

15 december 2017 10:59

"Den elev som misstänks för knivdådet, en 16-åring, flydde från skolområdet, men greps en dryg halvtimme senare i närområdet.
Han anhölls senare.
– Det är givetvis en chock FÖR HONOM, men efter omständigheterna
VERKAR HAN MÅ BRA. Hans vårdnadshavare eller gode man är underrättad, säger Lars Alvarsjö, stationsbefäl på polisen Stockholm Syd.

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/knivbrak-har-utbrutit-vid-skola-en-ford-till-sjukhus/

 
Ingen bild

Raymond Z

15 december 2017 11:10

Personligen är jag fullständigt övertygad om att både regeringen Reinfeldt och regeringen Löfven är fullt på det klara över vad de håller på med. Man behöver bara följa spåret Kalergiplanen-Anglozionistiska Globalister-EU-Bilderberggruppen-Reinfeldt-Löfven-Lööf för att förstå att detta är utom kontroll för den svenska regeringen. Det enda vi kan hoppas på som den absolut sista utvägen är att SD i kommande val får 51% av rösterna annars är vi tillspillogivna. Se bara på utvecklingen i Tyskland och England.

 
janne

janne

15 december 2017 11:30

Inte bara konflikter som importeras även en mängd sjukdomar
av olika slag som varit utrotade i Sverige i många år.

http://Janne

 
Ingen bild

Lena1

15 december 2017 13:11

Varför importerar vi konflikter? Frågan är berättigad, verkligen, någon här på tråden tyckte att det berodde på "bombade" politiker. viss det finns politiker som är verkligt "bombade", men långt ifrån alla.

De flesta politiker "spelar ett spel", det är något som började med EU. Korruptionen ökade och med ett större spann av internationella kontakter så ökade också möjligheter till nya karriärvägar efter politikerarbetet. Därmed blev en annan sorts människor "intresserade", och lyder mer under EU.

Jag förvånas ofta att det är så många som inte kan de "det större pusslet", hur allt hänger ihop.

 
Ingen bild

Tony

15 december 2017 13:38

Inte ens i frågan om höjd pensionsålder kan dom
tala sanning, nog för att människor lever längre,
men inte är det hela orsaken till att pensionsåldern
måste höjas, att det är den höga invandringen med
människor som plockar ut feta bidrag utan att ge någo
tillbaks är sju klövern för fega att erkänna!

 
Ingen bild

Lena1

15 december 2017 13:39

forts förra inlägget
Från inträdet i EU eller framför allt hur EU utvecklats, steg för steg har vi blivit "inlemmade" i något vi inte alls röstade för. Svenskar (och även andra folk i Europa) har upplevt denna fruktansvärda skiljande mellan olika grupper, inte minst mellan olika etniska grupper och framför allt med insläpp av massor av folk som inte på något vis DELAR VÅRA VÄRDERINGAR.
Vi ser även på andra sätt att "vi ska skiljas åt" ex nu #metoo rörelsen, som jag misstänker ska ytterligare skilja och öka misstänksamheten och mindre förtroende och kontakter mellan män o kvinnor. Egentligen allt syftar till det. Samtidigt TALAR man om enhet och "allas lika värde". Det är TVÄRTOM och det är politik. Tror faktiskt att många politiker viss vet om detta. Annars skulle de ju verkligen vara korkade.

 
Ingen bild

Thor

15 december 2017 13:58

De enda resor som ska erbjudas är till Mellanöstern. Enkelbiljett.

 
Ingen bild

SD-väljare

15 december 2017 14:01

Den enda lösningen på alla problem enligt Sjuklövern verkar vara ökade bidrag och ökad anhöriginvandring. Finansieringen? Låt svenskar arbeta längre och få mindre i pension.

Brukar kallas för Humanitär Stormakt så att folk ska kunna uthärda eländet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 december 2017 14:08

Katerina Janouch frågar:

”Är alla journalister inom public service med i något faktaförnekande, världsfrånvänt sällskap?”

Svaret är: Ja, självklart!

De joggande poliserna är en tydlig symbol för hur otryggt Sverige blivit
https://tinyurl.com/ycd6sxzq
http://katerinamagasin.se/de-joggande-poliserna-ar-en-tydlig-symbol-hur-otryggt-sverige-blivit/

 
Ingen bild

Stefan A

15 december 2017 14:26

Tar man hit mellanöstern får man också mellanösterns alla motsättningar, finns ingen tunnelbana i världen som kan råda bot på det....

 
Ingen bild

Iceman

15 december 2017 14:40

Importen av våld, sjukdomar och allsköns problematik är en del i en storskalig plan att slå sönder nationalstaterna och att införa en global diktatur. Googla Kalergiplanen, New World Order och Bilderberggruppen. Först EU:s förenta stater, sedan en global motsvarighet. Vi ska bli chippade slavar. Den vita rasen ska bort eftersom vi är kapabla och intelligenta. Våra politiker är korrupta och förråder oss. Det är ett folkmord på svenskarna som pågår i vårt eget land, allt enligt planen. Vi måste få de sovande och indoktrinerade att vakna!

 
Ingen bild

Tony

15 december 2017 14:56

Sverige klarar sig inte utan mig???? Säger Svetsaren,
ja hans självförtroende är där inget fel på, att han
av alla höga politiker är Europas Dummerjöns har han inte
fattat?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 december 2017 15:01

Fabian Fjälling ringer Arbetsförmedlingen om nystartsjobb och rasism mot svenskar


Regeringen vill ha undanträngningseffekt för svenskar
https://tinyurl.com/ycwa8jou
https://www.youtube.com/watch?v=0_M7iwDwQXs

 
Ingen bild

Ivan

15 december 2017 15:03

Centerpartiet har redan sagt ja om skäggbarnen!

 
Ingen bild

oveg

15 december 2017 15:16

Peter Harold skrev igår ett mycket bra inlägg i detta ämne, med referenser till hur valserna gick för mindre än två år sen.

https://peterharold.wordpress.com/2017/12/14/pensionspolitik-eller-migrationspolitik/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 december 2017 16:17

Måndag 11 dec 03:22 skrev jag en kommentar och länkade till Megafonernas film om Robert Aschberg. Bechir Rabani var en av personerna bakom Megafonerna.

”Bechir Rabani, känd från organisationen Megafonerna, avled plötsligt tidigt på fredagsmorgonen, enligt uppgifter till Nya Dagbladet.”

https://nyadagbladet.se/inrikes/medborgarjournalisten-bechir-rabani-dod-arbetade-med-granskning-av-aschberg/

Aschberg- Ett annat ansikte.
https://tinyurl.com/y85bv2ug
https://www.youtube.com/watch?v=w4cJzKvKCfc

Tråkigt :-(

 
Ingen bild

Hasse Pannband

15 december 2017 16:30

Fick ett brev från SD idag med tre julkort att skicka.
Ett skickade jag till Linus Hellman Kalmar.
Med en önskan om God Jul. Undertecknat: Lenin.. :-)

Thoralf Alfsson

15 december 2017 17:21

Han kommer säkert bli överförtjust av denna julhälsning.

 
Ingen bild

joho

15 december 2017 16:58

#En som vet# läs igenom vad du skickar det är stor skillnad på inponerat och inporterat kan missuppfattas.

 
Ingen bild

joho

15 december 2017 17:01

#janne" ja det är sant även ohyra.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

15 december 2017 20:37

Tack Oveg för en mkt bra länk. Lever jag i ett sinnessjukhus, eller var då?


På tal om att importera konflikter; en gammalt talesätt var att ta seden dit man kommer. Nu är det tvärtom. Invällarna tar med sig sina seder hit och vi ska anpassa oss efter dem. Är det friskt?

Noterar också att få kommuner räknar med kommunalskattehöjning. Tror jag det. Det är liksom valår nästa år. Men vad kommer 2019? Räcker det med en femkrona då? Det tror jag inte!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se