thoralf

Direktlänk till inlägg 2 februari 2014

96 PROCENT AV MUSLIMERNA RÖSTAR PÅ DE RÖDGRÖNA

Av Thoralf Alfsson - 2 februari 2014 00:15


 


Avslöjandet om avtal mellan Socialdemokraterna och Sveriges muslimska råd har faktiskt passerat ganska obemärkt genom media. Vilket är mycket förvånande. Förvisso är avtalet ca 15 år gammalt men det är bara att titta på utvecklingen så förstår man att det finns nya överenskommelser mellan Socialdemokraterna och muslimska organisationer.


Jag har plockat ut några delar från avtalet.


 

 


 


 


 


Det är minst sagt många kända personers namn som figurerar i detta avtal.


Det är många som talat med kluven tunga!


Avtalet talar sitt egna tydliga språk.


I Kalmar har vi Nasim Malik och Dzenita Abassa som fått en egen fil på grund av deras bakgrund. Jag har ju skrivit mer än en gång om Nasim Malik och alla hans utmärkelser. Men med tanke på detta avtal så tänker jag ju på det än mer.


 

Valbanderoll i Kalmar.


Socialdemokraterna röstmaximerar utan tanke på värderingar. Eller är det med hjälp av alla människors lika värde som man flörtar med islam och sharialagar.


Julia Caesar tar upp socialdemokraternas avtal med SMR i dagens söndagskrönika.

 
 
Ingen bild

Stefan

2 februari 2014 02:47

Den muslimska infiltrationen i svensk politik (SD undantaget) är inget annat än katastrof ur demokratisk och mänsklig synvinkel. År 2014 skall INGEN religion och i synnerhet absolut inte islam påverka svensk politik. Islam och muslimers CV är eländig och att tro att det ändras i Sveriges riksdag är naivt och till enorm skada för landet.

Här kan SD håva in mängder av S-röster om man sköter sina kort väl. Tror faktiskt inte många S-väljare inte riktigt fattar vad det är partiledningen håller på med.

 
Ingen bild

Stefan igen

2 februari 2014 03:00

Om 96% av alla muslimer röstar RödGrönt måste det kännas tröstlöst och ”pärlor åt svin” för allas vår pojke med guldbyxorna Herr Ullenhag. Han får mycket dålig avkastning på alla miljarder han öser över dem. Men det är rätt åt den lille pojken!

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 februari 2014 07:05

Och hur kommer Socialdemokratiska "kärnväljare" reda på fakta så att do mi varje fall har fakta om sitt gamla Svenska parti när dom går till valurnorna?????????????????????????????

Sen kanske gamla damer på äldreboenden vill ha Halalslaktat och Sharialager och då får det väl bli så, men sanningen vad som händr borde alla sanningsälskande journalister hjälpa till att sprida, eller är dom inte sanningsälskare?

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 februari 2014 08:06

Ja, man upphör aldrig att förvåna sig över Socialdemokraterna. Aldrig. Den dagen Djävulen med följe kommer upp från Helvetet, kommer säkert ett liknande avtal att ingås med Sossarna. För Herr Djävulen och hans småjävlar har ju rösträtt och kan då ge våra Sossepolitiker det de mest eftersträvar, MAKT.

Att vi sett ytterst lite av detta i media sedan detta kom fram i ljuset, är inte förvånande, tyvärr. Allt som kan ge SD vind i seglen tystas ned av landets journalister.
Fjäskandet för landets Muslimer är motbjudande och ger många funderingar.
Det förklarar varför div. Sossekvinnor snabbt iklädde sig slöja under hösten till stöd för en konvertit som EVENTUELLT blivit misshandlad. Det mest sannolika är, om något överhuvudtaget inträffat att hon fått en kroppsligt tillrättavisning av sin man enligt hans kulturella tradition.
De som har mest att förklara är de inom "Rörelsen" som kämpar för kvinnors rättigheter och kallar sig för feminister. Hur kan de se sig i en spegel utan att få dåligt samvete? Svaret är säkert som ovan: MAKTEN.

Detta avtal kan nog ge en liten förklaring av varför Kyrkan och staten delades.

Vidrigt, äckligt, motbjudande, fasansfullt, svekfullt, skrämmande, landsförräderi, ja, listan kan göras mycket längre...




 
Stefan K

Stefan K

2 februari 2014 08:20

Därför sprider vi detta bland vänner, arbetskamrater och överallt där vi når.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

2 februari 2014 08:22

Sossar gör vad som helst för att plocka röster
det spelar ingen roll om saker är till nackdel
för landet, bara man får sitta vid köttgrytorna
och klia varandra på ryggen och fördela attraktiva
och välbetalda tjänster sinsemellan till personer
med rätt partifärg.
Man talar inte om att det väntar gigantiska skattehöjningar
runt hörnet när väl sossarna tillsammans med miljöpartiet
och kommunisterna får tag i makten, och dessutom med dom
nya kravmaskinerna bland Muslimerna, som inte kommer att
ställa upp utan att man får rejält betalt tillbaka i form
av inflytande på politiken. Så ingen skall tro att det väntar
bättre tider bara för att om olyckan är framme och Sossarna
kommer tillbaka till makten, för ingen har väl hört något
från dessa partier om att lågavlönade, fattigpensionärer eller
andra utsatta grupper kommer att bli belönade, men nya
skattehöjningar kommer dom att få känna av!
Lita alldrig på en Sosse!

 
Ingen bild

Eric h

2 februari 2014 08:34

96% av muslimerna röstar rött...
Klart de gör! man biter inte den hand som föder en!

 
Ingen bild

Stefan

2 februari 2014 09:10

Finns det inte några med skapliga kunskaper i engelska och andra språk som kan förmedla detta till utländska nyhetskanaler?
"Sveriges största parti i samarbete för att ge islam ett större inflytande".
Vilka rubriker.

 
Ingen bild

Håkan

2 februari 2014 09:15

Kanske inte att undra över, sossarna lovade redan 99
att muslimerna skulle få ökat inflytande i politiken
vilket dårhus

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 februari 2014 09:21

Stefan : Detta jobb skulle SD ha folk som gör löpande anställda till
"SD Internationell media"

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 februari 2014 09:27

Para ihop Alfsson inlägg med Expressens om Qatar idag.

Missa i Mattssons blogg idag där han ondgör sej om Lexbase
Själv sitter han på ett register som pekar ut fel personer via den som står för telefon i familjen vederbörande har aldrig skrivit något eller blivit dömd
Du som kan skärmdumpa hans blogg idag

 
Ingen bild

Andreas

2 februari 2014 09:56

Detta måste spridas ut inför detta valår,och här har SD ett tungt artilleri mot socialdemokratin för att vinna över väljare,socialdemokraterna kommer aldrig att kunna förklara hur deras värdegrund går ihop med den islamistiska värdegrunden som ledande personer har i den muslimska organisation,för det går inte.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 februari 2014 10:01

Någonstans har jag läst en fundering om att invandrare sammankopplar Socialdemokrati och socialen och de enorma bidrag som de kan få därifrån.
En klok och tänkvärd fundering..

Jag är säker på att Socialdemokrater inte förnekar den kopplingen för en Somalisk familjefader som tror så...

 
Ingen bild

Xerxxes

2 februari 2014 10:37

För vänsterns del har invandring alltid handlat om att få hit väljare. Hela asyleländet började ju med chilenarna som kom hit på 70-talet. De var anhängare av den störtade socialisten Alliende var säkra röster för vänstern. Att det här inte är en konspirationseori styrks av socialdemokraterna alltid verkat för ska få medborgarskap och rösträtt så fort som möjligt.

 
Ingen bild

Lotta

2 februari 2014 11:05

Hittade följande kommentar till Julia Caesars Söndagskrönika som ligger helt i linje med mitt eget inlägg om straffsparkar igår. Hoppas SD tar vara på alla chanser:

Max Pont
Posted: 2 February 2014 - 10:18 - Reply
I talet på landsdagarna sa Jimmie Åkesson att det är en prioriterad fråga för SD att gå ut och vinna väljare bland missnöjda gråsossar. Så när får vi se Jimmie Åkesson kritisera S för detta och göra denna skandal till en fråga i valrörelsen? Troligen aldrig. I ännu en fråga har JÅ öppet mål på motståndaren med är för feg för att spela bollen. Åkesson tycks tro att valet vinns av sig självt genom att han framstår som en snälla myspappa och nallebjörn som aldrig säger något kontroversiellt utan bara upprepar klicheer och plattityder. Exempelvis: “vi måste ta hand om så många som möjligt”, “det är dåligt med splittringspolitik”, osv.

Ska man övertyga väljarna måste man naturligtvis utnyttja sin kraft som opinionsbildare för att trycka ut sin egen agenda, sina egna argument och de fakta som stödjer de egna ståndpunkterna. De sovande svennarna har ingen aning om vad som händer i Sverige. De måste informeras och väckas. Tyvärr verkar SD komma att använda sina 50 millar i valbudget till intetsägande plattityder.

 
Ingen bild

Dumle

2 februari 2014 11:06

1) Varför fortsätter borgerliga politiker att genomföra massinvandringen av låg- och outbildade muslimer från tredje världen när de VET att statens och kommunernas ekonomi sjunker som en sten pga detta OCH att framtida valsegrar blir omöjliga med en väljarbas som i allt större utsträckning domineras av rödgrön valboskap? Tror de inte på borgerliga idéer längre?

2. Finns det några tidigare exempel på att vänsterpartier samarbetat med muslimer i syfte att ta makten eller öka sitt inflytande? Ja, i Iran samarbetade de rödsvarta i kampen mot shahen och efter Khomeinis makttillträde såg islamisterna snabbt till att "neutralisera" socialisterna!! Men vän av ordning tillägger då att dessa islamister och socialdemokraternas muslimska samarbetspartner inte är samma sorts muslimer. Jaha... på vilket sätt skiljer de sig när det kommer till tolkningen av skrifterna. Vad skiljer arabvärldens islam från islam i Sverige?

 
Ingen bild

Lotta

2 februari 2014 11:20

Avdelningen otacksamma kravmaskiner: http://avpixlat.info/2014/02/01/upplopp-vid-flytt-av-asylsokande/
UT.

 
Ingen bild

Andreas

2 februari 2014 12:25

Svensk islam?Jag tror det bara är godis för blåögda och naiva svenskar och ett sätt att distansera sig från den sanna islam som styr dom muslimska länderna,det börja bli svårt att förklara att islam är fredens religion när det krigas och mördas i hundratusentals människor varje år i dom muslimska länderna,ta Irak tex,Västvärlden har störtat en diktator för att ge Iraks folk fred,demokrati och trygghet,summa 2013 11000 döda inre oroligheter plus 1000 döda i januari 2014 enligt senaste uppgifter,Syrien behöver ingen vidare förklaring.

 
Ingen bild

Gastr

2 februari 2014 12:31

Hej Thoralf. Tack för att du kämpar på. En fråga: tror du att denna hemliga uppgörelse också åtminstone delvis kan ligga bakom S nya integrationspolitik, som går ut på att helt avveckla all integrationspolitik? De SÄGER ju sig mena, om jag har förstått deras absurda tankar riktigt, att om man bara slutar att politiskt sträva efter integration som kommer alla invandrare plötsligt integreras av sig själva. Men med dessa nya avslöjanden som bakgrund känns det ju inte direkt konspiratoriskt att tänka sig att denna nya anti-integrationspolitik är ett direkt önskemål från muslimska organisationer som själva strävar efter ett islamiskt civilsamhälle i Sverige. Vad tror du?

 
Ingen bild

Hm

2 februari 2014 12:36

Jag betvivlar inte siffran 96% men kan däremot inte riktigt se var den kommer ifrån?
SD tog ett bra kliv framåt i opinionen efter Åkessons is---mkritiska
artikel i aftonbladet. Kanske det vore ide att tydligt kritisera socialdemokratins och is---ms samarbete? Det är nämligen helt säkert att svenska folket inte vill ha is---m i Sverige och en tydlig markering skulle kunna avsättas i återigen ökande opinionssiffror.

 
Ingen bild

kung_och_fosterland

2 februari 2014 12:44

HATET mot USA, ISRAEL och KAPITALISMEN är SOSSARNAS GEMENSAMMA VÄRDEGRUND med MUSLIMERNA

Med Massinvandringens Stora Gröna höjd mot skyn står dagens socialdemokrater beredda att kämpa för de det innerst inne
i n t e tror på - Islam. De tror däremot på röstfiske. För de delar noll och ingen värdegrund med Islam förutom hatet mot USA och Israel och kaptalismen.

Om man frågar någon från den ateistiska, fläskätande, feministiska, genuscertifierade, HBTQ-hyllande, frisexande, abortförespråkande, milda strafförespråkande, rödvinsdrickande, socialdemokratin vad denna har gemensamt med muslimer, sharia och Islam. Så får man mest troligen höra att man är islamofob, främlingfientlig och rasist!

 
Ingen bild

pg

2 februari 2014 13:06

Hur många muslimer är svenska medborgare?
Någon som vet?

 
Ingen bild

Thoralf A

2 februari 2014 13:13

Hm

Läs det finstilta i socialdemokraternas annons. Det står att bara 4 procent av muslimerna röstar på något av allianspartierna.

 
Ingen bild

jidde

2 februari 2014 13:19

Fd statsministern Göran Persson var rädd för social turism från östeuropa. Men han hade delvis fel. Dom kom från mena länder istället. För dom kommer bara till Sverige av enda anledning . Nämligen socialbidrag och andra bidrag. För arbeta vill dom inte. Det tycker dom att etniska svenskarna ska göra.

 
Ingen bild

Leon

2 februari 2014 15:00

En liten reflektion så här lite "motvalls" i kören. Kan tyckas som en smula överdrivet att ta upp ett gammalt (17 år) avtal mellan en förvisso partibunden organisation "broderskaparna" och en muslimsk organisation vars nuvarande existens är högst tveksam (SMR). Alltså ett avtal som i många stycken torde vara obsolet. Speciellt som detta "avtal" dessutom ses som en del av den "islamistiska konspirationen".

Speciellt som det tas upp som "bevis" av samma kretsar som upprört protesterar när den till leda uttjatade "järnrörsincidenten" kommer på tal. Eller att gamla och obetänksamma uttalande av Stellan B. dras upp i ljuset.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Putte

2 februari 2014 16:27

Selektivt minne Leon? Det är väl mindre än ett år sedan som några sossar försökte kuppa in en smr-ledare i sossarnas partistyrelse. Har du redan glömt det?

 
Ingen bild

Stefan i Std

2 februari 2014 16:33

@Lotta 11,05

Håller med dig fullständigt. Våra politiska motståndare lägger upp bollen på straffpunkten ideligen och tar t.o.m ut målvakten det borde bara vara för JÅ att sätta den i krysset.

Men det gör han inte utan som du mycket riktigt påpekar pumpar ur sig tomma fraser och framstår lika repetitiv och menlös som Herr Ullenhag. Som Sverigedemokrat kräver jag att JÅ snart tar bladet från munnen och går på offensiven.

Valet 2014 är oerhört viktigt och det duger inte att vara snäll och till lags längre. Om inte SD får 12-16% och kan göra skillnad är det för sent för Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 februari 2014 16:36

Lyssnar nu på SR P1 och programmet "Hur mycket rasism tål Sverige". Programledare (inte förvånande) Alexandra Pascalidou. Politisk korrekthet och SD-hat...

 
Ingen bild

Lotta

2 februari 2014 16:42

Jag kan ändå inte förstå detta vurmande för just muslimer? Varför?

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 februari 2014 16:55

Lotta...Oljestaterna har investerat stort i aktier i västvärlden. Kan det vara tummen i ögat, som omöjliggör rättmätig kritik mot Islam..?
Det klagas nu med rätta på Putin och arrangemangen runt OS. Det ska bli intressant att följa debatten inför nästa större arrangemang i ett Muslimskt land...
Vågar någon granska då??

 
Ingen bild

Ateisten

2 februari 2014 17:20

Skrämmande läsning!
Och självklart locket på i fulmedia.

"...att aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder."

Som sagt, skrämmande.

Man får ju hoppas att några nyktra socialdemokrater vaknar till och stoppar detta vansinne.

 
Ingen bild

Observer

2 februari 2014 17:35

Religionen väger tungt i vårt land ,men det måste vara rätt religion uppenbarligen.Troligen är vi det enda landet där ett parti (s)förordar och lovar religiös inkvotering,för det är vad det handlar om, i politiken på alla nivåer.Allah(s) vägar är minst sagt slingriga.Sanningen om dem kostade i konsekvensens namn riksdagskvinnan Hägg fortsatt förtroende.Så fungerarar dubbelmoralen i socialdemokratin.

 
Ingen bild

HS

2 februari 2014 18:28

Med tanke på hur den naive svensken röstar så kan man konstatera att de inget hellre vill än omdana Sverige till en stat dominerad av islam. Tänk att i direktsändning få beskåda hur ens nation demonteras mitt framför ögonen. Sorgligt.

 
Ingen bild

lee

2 februari 2014 19:37

sd slogan
vill du Sverige ska vara som det landet du flydde till? Eller vill du ha ett Sverige som det la det du flydde från? SD 2014
skriv det på arabiska.....

 
Ingen bild

lee

2 februari 2014 19:40


السويد يريد منك أن تكون مثل البلد الذي فر إلى؟ أو هل تريد السويد أنه لا هربتم؟ SD 2014

 
Ingen bild

Magnus A

3 februari 2014 15:15

Signaturen Hm Söndag 2 feb 12:36 har en poäng. Ingen information varifrån 96% kommer.
.
Finner att du tenderar att dra till med uppgifter som framstår som spekulation, möjligen i linje med "kommentarsfältstjatter".
.
Kommunalt valresultat 2010 i tre valkretsar tillhörande Rosengård, enligt Valmyndigheten:
.
http://farm8.staticflickr.com/7296/12269375584_9960c835d7_o.png

 
Ingen bild

Thoralf A

3 februari 2014 15:57

Magnus A

Läs det finstilta i socialdemokraternas annons. Det står att bara 4 procent av muslimerna röstar på något av allianspartierna.

Det är alltså socialdemokraterna som är källan till uppgifterna!

 
Ingen bild

Magnus A

3 februari 2014 16:24

Ok, tack! "De rödgröna" istället för "socialdemokraterna" alltså. I Rosengårds invandrartätare delar får (avrundat) S 82%, V 7%, MP 3% (och faktiskt även SD en ynka 1%) enligt länk ovan.
.
Rödgröna nära 92% i tre "Rosengård-valkretsar" och 96% säkert nära muslimers stöd för *rödgröna* i såna områden.

 
Ingen bild

Magnus A

3 februari 2014 16:28

Förlåt Thoralf, det står rödgröna. Var läste jag socialdemokraterna? Drar ner gardin...

(Ändå lite svårt att hitta info i din bloggpost?)

 
Ingen bild

christer

6 februari 2014 19:17

Alla partiledare har blivit lovade 72 oskulder,och en personlig iman.
Svårt att säga nej tack till det.

 
Ingen bild

Det nya bidragspartiet

24 maj 2015 00:40

Sossarna har sedan länge övergett sin klassiska arbetarpolitik till att omvandlas till ett bidragsparti för muslimska invandrare.

 
Läs hela rapporten här.

Läs hela rapporten här.

20 mars 2017 20:30

http://media2.blogg.trosolidaritet.se/2013/12/rapport-broderskap-o-Sv-muslimska-råd-99.pdf

http://media2.blogg.trosolidaritet.se/2013/12/rapport-broderskap-o-Sv-muslimska-råd-99.pdf

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards