thoralf

Direktlänk till inlägg 9 maj 2016

SKRÄMMANDE UTVECKLING

Av Thoralf Alfsson - 9 maj 2016 20:55

Statistiska centralbyrån, SCB ger inte riktigt hela sanningen om befolkningsutvecklingen i vårt land.


Först måste vi gå tillbaka till 2002-2003 då definitionen för utländsk bakgrund ändrades. Ända fram till 2002 hade ”inrikes födda med en inrikes och en utrikes född förälder” räknats som personer med utländsk bakgrund. Men 2002 ändrades detta till att dessa personer räknades som personer med svensk bakgrund.


Genom ett trollslag så minskades antalet personer med utländsk bakgrund i Sverige från ca 1 912 000 personer till ca 1 358 000 personer. En minskning med över en halv miljon människor. Jag tror det var ett rent politiskt beslut av den socialdemokratiska regeringen under Göran Persson. Mona Sahlin var integrationsminister från år 2000. Jag är övertygad om att hon har ansvaret för den ändrade definitionen.

 

Var och en kan säkert också räkna ut att många inrikes födda idag har utrikesbakgrund! Om du lever i ett utanförskapsområde eller inom din egen kultur blir du knappast någon svensk även om du är ”inrikes född”.


Idag, 2015 har vi ca 2 187 000 personer med utländsk bakgrund om vi använder den nya definitionen. En ökning med drygt 820 000 personer. Använder vi oss av den gamla definitionen så har vi ca 2 912 000 personer med utländsk bakgrund. En ökning med exakt en miljon människor med utländsk bakgrund sedan 2002. Den totala befolkningen i landet har samtidigt ökat från ca 8 941 000 personer till 9 851 000 personer. En ökning med drygt 900 000 personer.


Det innebär att hela befolkningsökningen i Sverige sedan 2002 beror på människor med utländsk bakgrund om den gamla definitionen används. I mina ögon är det en skrämmande utveckling.

 

Kom även ihåg att idag kan ”inrikes födda med två inrikes födda föräldrar” mycket väl vara personer med utländsk bakgrund. Personer som knappast i praktiken kan räknas som svenskar om de lever segregerat i ett utanförskapsområde och med väldigt lite koppling till det svenska samhället och svensk kultur och vår religion.


Därför menar jag att Statistiska centralbyråns statistik i praktiken är ganska missvisande i vårt mångkulturella samhälle. Trots Mona Sahlins och socialdemokraternas dribblande med definitionerna för snart 15 år sedan.


Idag tog jag fram siffrorna för Kalmar läns kommuner. Det är en sorglig läsning att se hur våra kommuner utsätts för ett befolkningsutbyte.


I lilla Högsby kommun med mindre än 6 000 invånare har ca 1 100 svenskar försvunnit under de senaste 15 åren. Samtidigt har det tillkommit ca 670 personer med utländsk bakgrund. Svenskarna har sannolikt till stor del flyttat på grund av att det saknas arbetstillfällen. De ”nya svenskarna” lever sannolikt till stor del på bidrag då jobben fortfarande saknas. Det är med andra ord allt färre som skall försörja allt fler i lilla Högsby.


Denna utveckling applåderar våra politiska motståndare bland de rödgröna och Alliansen. När någon Sverigedemokrat lyfter frågan lokalt kallas vi för rasister, fascister och främlingsfientliga av våra politiska motståndare. Jag anser att de beter sig som svenskfientliga dårar!


Här kommer sammanställningen på befolkningsutvecklingen för Kalmar läns samtliga kommuner.


 

 
 
Ingen bild

Göta

9 maj 2016 22:01


Jättebra Thoralf! Du jobbar hårt och enträget och gör verkligen allt du kan för att väcka det sovande svenska folket.

Thoralf Alfsson

9 maj 2016 22:07

Men folket är otroligt svårväckt!

 
Ingen bild

Göta

9 maj 2016 22:06

ISLAMISERINGEN AV SVERIGE
Det är sannerligen mycket märkligt att t.ex så många av det gamla sossepartiets folk fortfarande hänger kvar och röstar på ett kraftigt förändrat S-parti och vägrar se vart det barkar hän, både med partiet och med Sverige. Ännu märkligare är att det också finns ett antal arga och/eller ledsna trogensossar som är mycket väl medvetna om partiets katastrofala vändning men ändå envist biter sig fast där,
helt obegripligt!
Ett exempel på dessa sistnämnda verkar sossen Johan Westerholm vara, som tydligen hamnat ute i kylan av någon anledning. Kanske för att han fört fram några av alla sina lysande kommentarer som bär typisk SD-prägel. Man kan läsa sådana på hans blogg Ledarsidorna. Det ena av dagens två upplysande inlägg på hans blogg åskådliggör tydligt HUR INSYLTADE SOSSARNA OCH SVENSKA KYRKAN ÄR I ISLAMISERINGEN AV SVERIGE.

Inläggets rubrik är "Det räcker med att åka till Malmö", och efter att först ha refererat ett kort utdrag ur Anders Ekhems predikan ihop med Ewa Lindqvist Hotz
i St Petri kyrka i Malmö den 27 april i år, skriver Westerholm följande:

(Citat - versaler av mig:) "... Predikan är en logisk konsekvens av en rörelse vi sett de senaste 20 åren. Religionen vill ta, och tar, alltmer plats i politiken. PREDIKAN VAR POLITISK RAKT IGENOM.
Det finns ett antal orostecken kring detta samtidigt som Ekhem och Lindqvist Hotz menar att Malmö ligger i framkant på samhällsutvecklingen.
Malmö skulle inte överleva 2016 utan ett statsbidrag på MINST FEM MILJARDER SEK, samtidigt som handgranater kan köpas öppet i vissa stadsdelar billigare än en chokladkaka. [...] Kriminella gäng och radikaliserade krafter har tagit över. Antisemitismen i Malmö är numera internationellt känd, och fortsätter utflyttningstakten som idag kommer Malmö vara en ”JUDENFREI” ZON inom en generation..."
(Slut på citat.)

Läs hela detta inlägg i länken nedan och fundera sedan över varför SD (Sveriges mest judevänliga parti) ständigt beskylls och häcklas i medierna för något som Sossarna med god hjälp av Reinfeldt och resten av 7-klövern har orsakat.

MISSA INTE RAPPORT Nr 4/1999 av Broderskapsrörelsen, Sveriges kristna socialdemokrater, som Westerholm placerat sist i sitt inlägg! I slutet av denna mycket avslöjande RAPPORT finns t.ex följande under rubriken STRATEGI OCH MÅL:
(Citat:)
"Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att:
2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på
- 15 kommunala fullmäktigelistor,
- 5 landstingslistor och på
- riksdagslistorna i minst 5 län.
- SAP skall ha 2 000 muslimska medlemmar och
- 300 skall ha fått en politisk grundutbildning
Ett viktig del [sic!] i arbetet är att aktivt föra fram muslimer
för uppdrag i styrelser och nämnder."
(Slut på citat.)

http://ledarsidorna.se/2016/05/det-racker-med-att-aka-till-malmo/


 
Ingen bild

Demokratur

9 maj 2016 23:41

Återigen, det värsta är inte våra oikofoba politiker. De går bort då de bara har en uppgift. Att etniska svenskar ska bort.
Det värsta är det fega svenska folket som inte motsätter sig Sveriges undergång.
Det ska bli skönt att lämna landet.

 
Ingen bild

sverigevän

10 maj 2016 03:14

Väldigt mycket utläggningar om vilka som är svenskar eller inte. Men var är förslagen till förändringar. Att utvisa 2 milj lär ju knappast vara praktiskt möjligt. Förslag på lösningar, annars är det bara vanligt svammel.

Thoralf Alfsson

10 maj 2016 07:08

Stopp på inflödet
Ändrade bidragssystem
Minskad tillgång på välfärd
Återvändandebidrag
Utvisning av kriminella
Återförening i hemlandet för ensamkommande
Visumtvång

 
Ingen bild

Anners

10 maj 2016 07:37

Riktigt bra belyst, väcka det Svenska folket blir nog tyvärr svårt då de flesta inte vill bli väckta innan det smäller.

 
Ingen bild

Pippi på foto

10 maj 2016 09:05

Din "käre" landshövding gör som sossar gör mest å allra mest Mona Sahlin! Lite du kan luska lite mer i om din tid räcker till.

 
Ingen bild

Demokratur

10 maj 2016 09:13

Framförallt är det viktigt att inrätta återvändandecenter när strama gränskontroller är på plats.

 
Ingen bild

Onkel Sven

10 maj 2016 09:23

Den nya kvinnlige ordf för PRO i F-fors har omedelbart börjat använda PRO-lokalen till mötespunkt för flyktingar och ingen av de gamla medlemmarna vågar säga nånting ! Ruskigt !

 
Ingen bild

Christer

10 maj 2016 09:53

Mycket bra sammanfattning du gav till sign. sverigevän (03.14) Thoralf! Precis så måste Sverige göra för att ha en chans att återta något av det som en gång var vårt fosterland.
Jag tycker att tecknen på hur Sverige förfaller växer sig starkare för var dag, exemplen kryllar. Tänker t.ex på den norska video som finns på bloggen om livet i utanförskapsområdena. Läste även det reportage av Johan Westerholm (sossen i frysboxen) som sign Göta länkar till. Han sammanfattar på ett bra sätt vad som hänt med Malmö med sin invandring i avseende kriminalitet, arbetslöshet, bidragsberoende, judehat och en helt havererad ekonomi där det inte längre är möjligt att ens höja skatten, då det skulle ytterligare förstärka sönderfallet.
Våra styrande, både lokalt och centralt har sett haveriet med t.ex Malmö under en lång tid, men underlåtit sig att göra något. Det är ofattbart att kunna administrera ett systemfel där varje dag är en katastrof i sig, samtidigt som man tycks hoppas på att allt löser sig nog i morgon av sig självt.
Historien får visa vad som kan listas som dom värsta misstagen med Sveriges längtan till att öppna sina hjärtan, och sin plånbok till hela världens befolkning vars enda merit är att kunna ta sig hit. Det största felet enligt mitt sätt att se det är att tro att islam är förenligt med demokrati och jämställdhet mellan könen, och att tro att tilliten mellan befolkningsgrupperna skulle kunna bestå mellan sekulariserade demokratiska svenskar och folk från klan och stamkulturer. Mångfalden har aldrig fungerat någonstans! De troll som också frodas i kommentatorsfältet kan väl ge något exempel där muslimer integrerats på ett lyckosamt sätt i en västlig demokrati.

 
Ingen bild

dajevlar

10 maj 2016 09:57

Ingen statistik i världen kan ändra den verklighet som syns när man själv går ut och tittar. Antingen håller svenskarna sig hemma, eller också är utlänningarna i majoritet där jag bor (oavsett vad statistiken säger)!

Och fler blir de....

 
Ingen bild

Göta

10 maj 2016 10:04

Thoralfs sju förslag ovan (07:08) som svar till "sverigevän" är inte endast bra förslag. Samtliga sju förslag är nödvändiga, och det är väldigt bråttom!



 
Ingen bild

Eva

10 maj 2016 10:47

Hur ska de kunna vakna? De vet ju ingenting! De läser ingenting, tittar inte på nyheter på tv, läser absolut inte alternativ media, de pratar inte om sånt här - de är totalt omedvetna inne i sina små privata bubblor. De har ännu inte drabbats personligen.

 
Ingen bild

Onkel Sven

10 maj 2016 11:06

Ytterligare kommentar till mitt inlägg 09: 23 jag trodde att PRO var till för att jobba för pensionärerna och inte för asylsökande ,
hur faen har det ställts till egentligen , dessa godhetsapostlar som tror att dom ska få en säker plats ovan där !

 
Ingen bild

Fredrik

10 maj 2016 11:14

Är du orolig för rasrenhet? Trodde partiet hade övergivit rasbiologin

Thoralf Alfsson

10 maj 2016 11:20

Nej, det är helt andra saker som oroar mig men det kommer du aldrig att förstå! Du är sannolikt för ung för det! Det krävs livserfarenhet för att förstå utvecklingen i vårt land.

 
Ingen bild

Göta

10 maj 2016 11:23

OM DEN BORTGLÖMDA ISLAMIST-SKANDALEN I SVERIGES REGERING

Vart tog islamistutredningen vägen? Det är ju faktiskt avslöjandet om f.d bostadsminister Kaplans flitiga samröre med muslimska islamister som är grunden till det stora sammanbrottet inom Miljöpartiet med utbyte av partiledare osv.

Under ett par dagar såg det faktiskt ut som att våra svenska medier skulle börja visa lite intresse och framför allt ansvar att belysa islamismens stora och snabba utbredning i Sverige och inom regering och riksdag. Men nu råder den gamla vanliga totala medietystnaden igen om detta. Inte ett ord om de övriga islamistvännerna i våra regeringspartier (BÅDE MP och S) plus andra partier i riksdagen.

 
Ingen bild

Sanningen?

10 maj 2016 11:47

@Fredrik, nu är du riktigt ute och cyklar i din okunskap. Det var S som införde rasbiologiska institutet och drev det långt in på 70-talet.
Var det ingen som berättade det på indroktineringenskursen?

Innan du uttalar dig nästa gång, skaffa kunskaper från riktiga källor.

 
Ingen bild

Tony

10 maj 2016 13:56

Som om det inte är nog med 7 klöverolyckorna, så riskerar
vi kanske att få in även extremisterna i F.I alltså
feministiskt initiativ vid nästa val? Det är mer än
tillräckligt vad dessa 7 har ställt till utan att vi
behöver ett stolleparti till, det är oroväckande när
detta parti ligger på 3 % redan idag, och att en stor del
av befolkningen inte kan se vart landet barkar hän, är minst
sagt problematiskt?

 
Ingen bild

Lena

10 maj 2016 14:17

Man blir deprimerad av att läsa sammanställningen över Kalmar läns kommuner Thoralf. Antar att det är liknande i min hemort och Västmanland. Det är bara att gå ut på stan så ser man med egna ögon hur utseenden förändrats bara under det senaste året på Sveriges torg o gator. Som sagt skrämmande och deprimerande.

Till @Fredrik som undrar om vi oroar oss over rasrenheten. Förstår att allt bara ar plakatpolitik för dig, och någon har hjärntvättat dig med att det inte spelar någon roll hur vi ser ut.
Men det spelar roll för väldigt många människor och då menar jag inte endast svenskar. Självklart vill vi "känna igen oss" när vi går ut på stan och alla publika ställen. Varför skulle jag gilla någon just för att den personen INTE ser ut som svenskar/nordiska? Är inte DET också rasism? Alla är sitt eget folk närmast och det betyder mycket för lojalitet, förtroende, tillit etc.
Och du, varför SKA JUST VI SVENSKAR BETALA FÖR DESSA människor? Kan du tala om det för mig? Ta och väx upp istället för att komma med dumma kommentarer.

Sedan till en positiv sak: jag har märkt av på senare tid att folk talar MYCKET mer, helt ogenerat om det som var helt tabu på många ställen för ett år sedan. Idag på kafferasten diskuterades öppet om varför Frigoliten fick stanna kvar som språkrör, senare om alla problem med tiggeriet. En Sd-man talade helt öppet och ogenerat med en kvinna från pingströrelsen som är volontär. Hon hade andra åsikter men man kan inte förakta människor för att de har andra åsikter. Det jag gillade hos henne är hennes acceptans att andra kanske inte delar hennes åsikter och att det inte finns anledning att förakta eller försöka stoppa någon att framföra dem. Det är ju så Sverige var och fungerade en gång i tiden. Alla som ville kunde framföra sin åsikter. PK-ismen kom senare och smög sig på, många fattade inte. Vänsterfolket har nu haft tolkningsföreträde i minst två decennier.

 
Ingen bild

Tony

10 maj 2016 14:32

Idag har vi en Löven och Lööf, och snart har vi en Lövin
men vad vi verkligen hade behövt är Löv uuut.

 
Ingen bild

Tony

10 maj 2016 15:13

Fredrik @

Vilket parti menar du? Dom enda som sysslat med den typen
av biologi är Sossarna? Men det lotsas dom inte om idag!

 
Ingen bild

Daniel

10 maj 2016 16:19

Det tråkiga är att det är omöjligt att få fram relevant statistik när det gäller de här frågorna. Ett finlandssvenskt par med en nyfödd som flyttar till Sverige räknas samtliga som "utrikes födda" och alltså som utlänningar i statistiken, medan en somalier född i Sverige som har en somalisk far som är uppväxt i Rinkeby och en mor som "importerats" räknas som "inrikes född" och alltså svensk, trots att de första av uppenbara skäl är mycket mer svenska än de senare.

I Danmark pratar man om "västlig" och "icke-västlig" bakgrund i statistiken, då man vet att det är en väsentlig skillnad mellan olika invandrargrupper. Det hade iaf varit ett steg framåt. Sedan är ju många av de faktorer som är relevanta biologiskt ärftliga, så att bara prata födelseland säger inte så mycket.

 
Ingen bild

Demokratur

10 maj 2016 17:59

Något Fredrik och hans gelikar inte begriper är att utrikesfödd och raser inte har med varandra att göra. De har fått mångkultur och etnicitetssnack i sig med bröstmjölken och framåt.
En fungerande nation med samhörighetskänsla är, och har varit, basen för Sveriges lyckosamma utveckling.
Det är slut på det nu.
Det finns andra krafter med andra idéer. Dessa bygger på utplånandet av de västerländska nationerna.
Prognosen är att de kommer att lyckas.
Själv har jag lämnat Sverige då men för Fredrik, om han är kvar, så lär det bli ett brutalt uppvaknande.
Men, vad bryr jag mig om det...

 
Ingen bild

Chrille

10 maj 2016 18:24

SKRÄMMANDE UTVECKLING;
är rubriken.
Utöver Thoralfs arbete att påvisa befolkningsutvecklingen i antal, så är det också en skrämmande utveckling hur antalet invånare tycks fördummas och bli genomkorkade för varje dag som går. Sverige har sannerligen blivit ett dårarnas paradis.

http://avpixlat.info/2016/05/10/radiodebatt-om-viral-video-med-elever-fran-sodertorns-hogskola/

Notera att Ung vänsters förbundsordförande Hanna Cederin menar att kön som något biologiskt är “väldigt förlegat och ganska obehagligt”.

Skall man skratta eller gråta, kanske både ock.

Thoralf Alfsson

10 maj 2016 19:20

Jag hörde eländet! Synd att inte fler av svenskarna lyssnar på Studio Ett.

Jag skulle även rekommendera muslimer att lyssna på Hanna Cederin. De skulle då få lära sig lite nytt.

 
Ingen bild

sverigevän

10 maj 2016 18:53

Varför inte undersöka den etniska bakgrunden på de som förekommer i Panamapapperen.

Thoralf Alfsson

10 maj 2016 19:21

Du får gärna granska det. Ingen förbjuder dig. Eller är du för lat för att göra lite ideellt arbete?

 
Ingen bild

Tony

10 maj 2016 20:03

Sverigevän@.

Ja eller varför inte undersöka alla egenberikare inom
Sossepartiet?

 
Ingen bild

Pepparholm

10 maj 2016 20:11

Jag såg just på Rapport om rädda Nackabor för ett planerat hus för ensamkommande. Kommunen tänker köpa ett hus där Hells Angels nu huserar.
Med dem har det aldrig varit några problem enligt grannarna.

De blev utskällda och hånade av en kristdemokrat, jag antar att han var kommunalråd. Så är det. Du får inte visa att du är rädd. Du ska lyda och hålla tyst.

Å andra sidan är det bra att problemen närmar sig Södermalm.

 
Ingen bild

Helena VB

10 maj 2016 21:17

Hej Thoralf!
Du nämner utlandsfödda i Sverige men verkar glömma att i den kategorin ingår finnar, polacker, f.d jugoslaver, danskar, norrmän och tyskar bl a. I befolkningsstatistiken görs ingen skillnad mellan inomeuropeiskt och utomeuropeiskt födda. Faktum är att 2014 var ca 405 000 födda i Europa medan ca 360 000 var födda utanför Europa.
Här finns statistik som visar detta: www.migrationsinfo.se/befolkning/fodelseland/

Thoralf Alfsson

10 maj 2016 21:23

Nej, jag glömmer inte och är mycket väl medveten om hur befolkningsstrukturen ser ut.

 
Ingen bild

Gösta larsson

14 maj 2016 18:15

Hej!
För mig är du den mest kunniga Sverigedemokrat som hittills
på ett mycket övertygande sätt representerat vad jag tycker vårt
parti står för. Jag har varit medlem nu i femton år.
Om du inte blir nominerad till kommande val , kommer jag
att gå ur partiet.

Gösta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards