thoralf

Alla inlägg under augusti 2015

Av Thoralf Alfsson - 14 augusti 2015 21:39

De senaste dagarna tror jag har skakat om många i Sverige! Den ilska, frustration och insikt som bubblat upp har jag aldrig tidigare upplevt. Frågan är vad detta kommer leda till?


Här kommer två exempel på hur den svenska befolkningen reagerat de senaste dagarna.

Detta ganska långa klipp har delats över 21000 gånger på Facebook och setts av snart 800 000 personer.


https://www.facebook.com/MartinPH9generator/videos/10153101477667781/?pnref=story


Andra skriver av sig sin frustration på sociala medier!


”Nu räcker det! Det räcker med media som mörkar, undanhåller och vinklar. Sverige är inte tryggare. Invandringen är inte lönsam. Sluta dölj nationalitet på kriminella. Sluta mörka statistik. Jag är trött på att bli kallad rasist för att jag tycker att lagar och regler ska följas och gälla ALLA. Jag är trött på att politiker sticker huvudet i sanden och låtsas att vi inte har några problem med integration och invandring. Jag är trött på brister i skola, vård omsorg och för våra äldre - för att pengarna tar slut på annat håll. Jag är trött på organiserat tiggeri. Jag är trött på att vi ska dalta med IS-terrorister och ge dem förmåner i Sverige. Jag är trött på alldeles för låga straff. Jag är trött på permanenta uppehållstillstånd. Jag är trött på ett Europa utan gränser. Jag är trött på att illegala invandrare och asylsökande får tand-och sjukvård för någon krona, gratis busskort osv medan skola, vård- och omsorg skriker efter mer pengar. Jag blir rädd av att inte känna mig trygg på Sveriges gator längre. Jag är trött på att politikerna vänder det svenska folket ryggen för att spela någon form av invandringshjältar och därmed kör landet i botten. Jag är trött på skjutningar, våldtäkter, handgranater och misshandling. Jag är förbannat trött på att det är våra politiker som satt oss i denna sits och sedan fortsätter in i det sista att låtsas när allt så tydligt håller på att brista! Jag är trött, trött, trött! Nu får det vara nog! Dags att säga stopp, reda ut situationen och lära sig en rejäl läxa! Dags att ställa krav och förvalta det fina vi har (hade) i Sverige och vara stolta över det! Vill man ta del av det får man anpassa sig, respektera! Det är inte kriminella och mördare det är synd om. Det är de drabbade - vilket nu mera är hela svenska folket. Så sluta vänd svenska folket ryggen och ta ert ansvar, att vara politiker är inte någon förbannad lekstuga. Enough!”

 

Det märkliga är att regeringen och övriga partier i 7-klövern uppenbarligen har bestämt sig för att tiga ihjäl de brutala morden!

 

Ingår även detta i decemberöverenskommelsen?

 
 

 
 

 
ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 13 augusti 2015 23:39

”Kanske man borde koppla in Missing People för att leta fram Löfven?”

Läst på facebook.


Inte utan att man undrar vad Löfven sysslar med i dessa dagar. Förhandlar han med Alliansen om höstens budget? Eller har Löfven bara blivit folkskygg eller har han gått in i väggen? Vem vet!


I normala fall brukar kvällstidningarna och media vara väldigt intresserade av gärningsmännen vid allvarliga brott. Men IKEA-morden tycks vara ett undantag. Jag har inte läst några som helst uppgifter om 36-åringen och vad han gjort under tiden han fick avslag fram till att han lämnade in en ny asylansökan.


Har han befunnit sig i Sverige under 1,5 år som illegal invandrare och gått till tandläkaren för 50 kronor/besök? Något som infödda svenskar och fattigpensionärer bara kan drömma om! Hur har han i så fall försörjt sig som illegal invandrare? Har han kanske till och med fått bidrag?


Han måste vara mycket väl medveten om att hans andra asylansökan skulle avslås. Bara ett spel för gallerierna! Men ett spel som jag gissar att alla asylsökande som får avslag ägnar sig åt. Försvinna en tid för att sedan återkomma med en ny asylansökan in i det svenska välfärdssamhället. Där allting är gratis för den som inte bidrar.


Skulle inte Missing People kunna hjälpa Migrationsverket med att hitta alla som befinner sig illegalt i Sverige?

 

Ser att polisen i Västerås vägrar dementera att den 55-åriga kvinnan blivit halshuggen. Tänk så enkelt det hade varit att stoppa all ryktesspridning på nätet för polisen genom att säga att kvinnan inte blev halshuggen. Ändå gör man inte det vid Västeråspolisen.  Varför?


Ett nytt mord i Vårgårda. En ung kvinna har hittats mördad. Läs artikel. Polisen misstänker att gärningsmannen flytt utomlands. Ännu ett fall för Missing People. Med tanke på det engelska namnet på organisationen borde den vara internationell. Apropå de mörka krafter som polisen i Västerås var rädda för!


Men som de flesta säkert läst, minskar brottsligheten och morden enligt svensk media.


 


Sedan tänker jag inte lägga någon annan energi på mytomanen Mike Waxman annat än jag sammanställt några länkar till hans blogg över blogginlägg som han skrivit de senaste dagarna. Det behövs ingen mer kommentar!


Vilken bokstavskombination gäller?


http://www.mikewaxman.se/2015/08/12/11158700-fd-riksdagsmannen-thoralf-alfsson-och-hans-staplar-statistik-och-antaganden-moter-motstand/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/11/11157809-halvsanningen-thoralf-alfsson/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/10/11157278-att-denne-fd-riksdagsman-hatar-barn-ar-uppenbart-eller-vad-ska-man-tro/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/09/11156708-sverigedemokraten-thoralf-alfsson/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/05/11154318-sverigedemokraterna-bor-forsvinna-bojkottas-fran-kalmar-stadsfest/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/04/11153534-stoppa-sverigedemokraterna-och-sl/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/03/11149159-sverigedemokraterna/

http://www.mikewaxman.se/2015/07/22/11144295-thoralf-alfsson-sverigedemokraterna-hatet-och-ondskan/

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2015 22:52

Efter de brutala morden på IKEA i Västerås tror jag faktiskt att väldigt många tänkt på Fredrik Reinfeldt och hans valtal förra året då han pratade om att svenska folket skulle öppna sina hjärtan och att Sverige skulle vara en ”humanitär stormakt” genom vår invandringspolitik.


Imorgon är Fredrik Reinfeldt sommarpratare. Kommer han fortsätta prata politik trots att Sommar i år skulle vara fri från all politik enligt ansvariga för programmet på Sveriges Radio.


Björn Söder blir nu påhoppad av Dagens Nyheter i en artikel för att han påminner svenska folket om Fredriks Reinfeldts uttalande. Den socialdemokratiska riksdagsledamoten Veronica ”slöjan” Palm hänger på i twitterdrevet mot Björn Söder. Bara pinsamt! Är man blind för den verklighet som råder i samhället så skall man inte sitta i riksdagen.


Bra att Björn Söder säger sanningen!

 

Jag skiter fullständigt i vad Peter Wolodarski och hans undersåtar skriver. De har fullständigt tappat bort sig i sin egen pk-röra. För eller senare kommer man även på DN inse att man behöver ”förnya” sig och då finns det bara en väg. Den som GP valde!


Ivar Arpi på SvD har även han reagerat på hur DN försökt flytta fokus från kärnfrågan om gärningsmännen för knivmorden. Arpi har reagerat på de rubriker som möter läsare av DN på nätet dagen efter dåden i Västerås. Vad har Peter Wolodarski för agenda?


 


Den enda partiledaren som kommenterat morden i Västerås är Jimmie Åkesson.


Nu väntar jag bara på att flera partier inom 7-klövern skall komma med krav på att den 35-åriga mördaren skall belönas med ett uppehållstillstånd i Sverige. Inte skall vi skicka tillbaka honom till de otäcka italienarna. Jag tänker framförallt på Moderaterna, Centerpartiet, Miljöpartiet och kommunisterna i Vänsterpartiet!


Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2015 06:51

Varför skriver DN:s Ossi Carp följande i artikeln, där ljudklippet även finns.


”Mannen som greps vid hållplatsen skrek högt under polisens ingripande. Det var inga ord, utan bara en massa ljud.”

 

Fullständigt ointressant om man inte vill dölja något som mannen skriker!


Nu har jag lyssnat på ljudklippet i några olika applikationer. Det råder inte det minsta tvivel om att 23-åringen ropar ”Allahu akbar” minst två gånger i slutet av klippet.


Allahu akbar är inte en massa ljud, Ossi Carp!

Av Thoralf Alfsson - 11 augusti 2015 22:00

Barometern fortsätter sin ”kampanj” med att lura sina läsare på sanningen. Idag försöker man gjuta olja på protestvågorna angående gratis busskort till asylsökande. Genom att skriva en stor artikel om att KLT utreder om alla pensionärer skall få åka gratis buss som de asylsökande.


I första versionen skrev man att de asylsökande sedan den 27 juni kunde åka gratis buss men i själva verket är det sedan 1 april. Nu har Barometern rättat detta sedan jag skickat ett mejl till journalisten.


Den som läser artikeln inser ganska snart att pensionärerna inte kommer att få åka gratis buss. Men den som läser enbart löpsedeln och rubrikerna förstår sannolikt inte det. Men i och för sig är detta tilltag av Barometern bra för SD. När Trafikstyrelsen säger nej till förslaget kommer pensionärerna bli fly förbannade ännu en gång, då man får svart på vitt att man hellre prioriterar asylsökande än den egna befolkningen.


Migrationsverkets chef Lars Borgemo ljög i ett mejl till mig där han påstod att de asylsökande inte fick busskorten gratis. Ganska skrämmande av en myndighetschef!


 


När jag då frågade om hur mycket de asylsökande betalade för korten och varför man då inte följde avtalet som anger att priset skall reduceras med försäljningsintäkterna så fick jag ett helt annat svar av Lars Borgemo.


 


Jag är bara så trött på personer som fixar och donar för att dölja fakta. IKEA-morden ser ut att kunna bli en riktig politiskt korrekt uppvisning i att dölja fakta.


TT skickar meddelande til tidningsredaktionerna i landet! Detta meddelande säger mycket om svensk media.


 


Barometern väljer att manuellt ta bort nationallitet från TT:s artikel. Läs artikel.Av Thoralf Alfsson - 11 augusti 2015 19:04

Ännu en väldigt lyckad marknad idag. Väldigt roligt att träffa så många människor som stödjer oss och som så gärna tar våra papperspåsar med infomaterial.


En ung flicka undrade om vi hade ”järnrör”. Hon var ”jordmedborgare” och ansåg att vi inte skulle ha några nationsgränser. Hon påstod sig vara egenföretagare men hade ingen koll på skattesatser eller vad statsskatt var för något, ännu mindre värnskatten. Med tanke på att hennes ålder var ca 18 år men hennes kunskaper om samhället snarare motsvarade en 8-åring undrar jag hur skolan fungerar. Om hon nu inte skolkat sig igenom sin skolgång. Att hon var vänster med tanke på sina kunskaper råder inte det minsta tvivel.


Hur stor andel av dagens ungdom är så indoktrinerade?

Av Thoralf Alfsson - 10 augusti 2015 16:26

Imorgon (tisdag) är det Löttorps marknad. Sverigedemokraterna Öland kommer att vara på plats men de kommer även få lite förstärkning.

Jag kommer att vara med på marknaden hela dagen. Även EU-parlamentariker Kristina Winberg kommer att finnas några timmar på marknaden från lunchtid och framåt.

Av Thoralf Alfsson - 10 augusti 2015 07:30

Statsminister Stefan Löfven tiger, likaså de flesta av ministrarna. I varje fall de ministrar som skall hantera massinvandringen till Sverige. Under juni kom 6 620 asylsökande till Sverige varav 1 447 ensamkommande barn. Ett nytt månadsrekord när det gäller ensamkommande barn.


Under juli sökte 8 069 asyl i Sverige, utav dessa var 1 890 ensamkommande barn. Nytt rekord igen.  Stefan Löfven fortsätter att tiga!


 


Augusti kan bli en riktig rekordmånad med över 10 000 asylsökande och mer än 2 000 ensamkommande barn. Stefan Löfven kommer sannolikt fortsätta att tiga.


Nu måste vi dock vara medvetna om att det ingalunda handlar om några barn utan om ensamkommande unga män, till 90 procent. Behovet av ålderstester är dessutom väldigt stort. Jag anser att det borde göras ålderstester på alla, om de inte uppenbart är barn! Men det gäller ju endast ett fåtal.


Barnläkarförening uppmanar dock sina läkare att vägra utföra ålderstester. Man tror knappt sina öron och ögon. Läkare som är anställda av samhället och avlönas med skattemedel skall utföra det jobb som samhället förväntar sig av dem. Annars kan de byta till en privat arbetsgivare som inte anlitas av Migrationsverket.Jag undrar hur Anders Hjelm kan veta att flera unga män fått sina åldrar felaktigt fastställda. Givetvis ställer SVT-journalisten inte denna relevanta fråga! Jag blir så trött på dessa pk-nissar hos SVT. Hur har Anders Hjelm lyckats fastställa åldern?


Statsminister Stefan Löfven och ansvarig minister tiger givetvis!


I princip borde alla asylsökande avvisas från Sverige enligt Dublinförordningen om de inte kommer med flyg från ett land utanför EU!

 

För varje månad ökar årskostnaden för skattebetalarna med mellan 2-5 miljarder kronor med sommarens volyminflöde av asylsökande. Staten finansierar detta med stora lån idag.


Jag vägrar stå för denna kostnad genom min skatt.

 

Jag vägrar att skjuta denna ekonomiska belastning på mina barn som är mitt i livet.

 

Jag vägrar skuldbelägga mina barnbarn för dessa asylsökande välfärdssnattare.

 

Eftersom jag suttit i riksdagens Skatteutskott har jag vid flera tillfällen besökt Skatteverket och Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson har också besökt Skatteutskottet ett flertal gånger. Skatteverket är mycket stolta över att så många medborgare använder sig av de digitala tjänsterna och att så många deklarerar på nätet. Framförallt att man sms-godkänner sin deklaration. Det sparar en otrolig mängd arbete för Skatteverket.


Därför anser jag att det är dags för ett skatteuppror!


Det har funnits förslag om att man skall kunna kryssa i en ruta i deklarationen om man vill att skattemedel skall gå till invandringen.


Mitt förslag är istället att alla använder pappersdeklarationen och gör ett avdrag i deklarationen, "kostnader för invandringen". Tänk om alla som röstar på SD skulle göra det i sin deklaration. Det skulle i så fall bli ett litet helskotta för Skatteverket som inte vill ha något pappersarbete. En helt laglig protest som säkerligen skulle lyckas bra för en del skattebetalare då alla deklarationer inte granskas av Skatteverket ;-)
PS

Min stalker Mike Waxman är sur på sin blogg för att jag kallar honom för kommunist.


"För det första så kallar han mig för kommunist,vilket är en lögn,dessutom så påstår han att alla som inte tycker som den självgode narcisisten Thoralf och hans lärjungar,ja dom är också kommunister,oavsett partitillhörighet.Ett mycket märkligt återkommande beteende.


Att Thoralf Alfsson sedan kallar mig för islamkramare tar jag bara som en komplimang,jo jag har inget emot muslimer som älskar demokrati,till skillnad från dig,som vill ha en demokratur."


För ca 1,5 år sedan pratade jag med Mika Waxman och då kallade han sig politiskt för "trotskist". Läser man på Wikepedia kan man läsa följande vilket stämmer väl in på min ljugande stalker. Tänk att de alltid måste sprida lögner för att försvara sig.


"Trotskister har också använt entrism som metod, det vill säga att gå in i redan befintliga partier och organisationer, eller att arbeta inom dessa för att försöka påverka dem åt vänster. Detta gjordes ursprungligen 1934, då Trotskij rekommenderade de franska trotskisterna att gå in i det franska socialistpartiet."


Läs mer på följande länk.


Jag skrev redan den 30 december 2013 om att Mike Waxman sagt att han var trotskist. Idag förnekar han detta på sin blogg! Vilken ynklig individ!

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se