thoralf

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2015

MISSING PEOPLE

Av Thoralf Alfsson - 13 augusti 2015 23:39

”Kanske man borde koppla in Missing People för att leta fram Löfven?”

Läst på facebook.


Inte utan att man undrar vad Löfven sysslar med i dessa dagar. Förhandlar han med Alliansen om höstens budget? Eller har Löfven bara blivit folkskygg eller har han gått in i väggen? Vem vet!


I normala fall brukar kvällstidningarna och media vara väldigt intresserade av gärningsmännen vid allvarliga brott. Men IKEA-morden tycks vara ett undantag. Jag har inte läst några som helst uppgifter om 36-åringen och vad han gjort under tiden han fick avslag fram till att han lämnade in en ny asylansökan.


Har han befunnit sig i Sverige under 1,5 år som illegal invandrare och gått till tandläkaren för 50 kronor/besök? Något som infödda svenskar och fattigpensionärer bara kan drömma om! Hur har han i så fall försörjt sig som illegal invandrare? Har han kanske till och med fått bidrag?


Han måste vara mycket väl medveten om att hans andra asylansökan skulle avslås. Bara ett spel för gallerierna! Men ett spel som jag gissar att alla asylsökande som får avslag ägnar sig åt. Försvinna en tid för att sedan återkomma med en ny asylansökan in i det svenska välfärdssamhället. Där allting är gratis för den som inte bidrar.


Skulle inte Missing People kunna hjälpa Migrationsverket med att hitta alla som befinner sig illegalt i Sverige?

 

Ser att polisen i Västerås vägrar dementera att den 55-åriga kvinnan blivit halshuggen. Tänk så enkelt det hade varit att stoppa all ryktesspridning på nätet för polisen genom att säga att kvinnan inte blev halshuggen. Ändå gör man inte det vid Västeråspolisen.  Varför?


Ett nytt mord i Vårgårda. En ung kvinna har hittats mördad. Läs artikel. Polisen misstänker att gärningsmannen flytt utomlands. Ännu ett fall för Missing People. Med tanke på det engelska namnet på organisationen borde den vara internationell. Apropå de mörka krafter som polisen i Västerås var rädda för!


Men som de flesta säkert läst, minskar brottsligheten och morden enligt svensk media.


 


Sedan tänker jag inte lägga någon annan energi på mytomanen Mike Waxman annat än jag sammanställt några länkar till hans blogg över blogginlägg som han skrivit de senaste dagarna. Det behövs ingen mer kommentar!


Vilken bokstavskombination gäller?


http://www.mikewaxman.se/2015/08/12/11158700-fd-riksdagsmannen-thoralf-alfsson-och-hans-staplar-statistik-och-antaganden-moter-motstand/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/11/11157809-halvsanningen-thoralf-alfsson/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/10/11157278-att-denne-fd-riksdagsman-hatar-barn-ar-uppenbart-eller-vad-ska-man-tro/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/09/11156708-sverigedemokraten-thoralf-alfsson/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/05/11154318-sverigedemokraterna-bor-forsvinna-bojkottas-fran-kalmar-stadsfest/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/04/11153534-stoppa-sverigedemokraterna-och-sl/

http://www.mikewaxman.se/2015/08/03/11149159-sverigedemokraterna/

http://www.mikewaxman.se/2015/07/22/11144295-thoralf-alfsson-sverigedemokraterna-hatet-och-ondskan/

 
 
Lassekolja

Lassekolja

14 augusti 2015 00:15

Löfvén kanske har åkt ned till Kos för att "ta ansvar" och dela ut PUT till alla pensionsräddare där. Han har fått underhandsbesked att SD blivit största parti och eftersom han inser att det inte längre går att lura svenska väljare satsar han på dem, som väntar på honom på Kos! Regeringsplanet och Kustbevakningens Poseidon går i skytteltrafik!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Tor Rusk

14 augusti 2015 01:02

Det är inte bara folk vi saknar (missing people), vi saknar numer opinionsundersökningar. Sedan 23 juli när Sentio släppte sin bomb har ingen mer undersökning släppts. Mig veterligen har det aldrig hänt förut att tidsspannet varit så långt (rätta mig gärna om jag har fel). Något har hänt. Dock bedömmer jag det förtidigt att spekulera. Is i magen, ni vet. Kan fortfarande vara en anomali. Men konstigt är det.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

14 augusti 2015 01:14

Herr Vaxmans kompis Göran är rätt kul han har lagt märke till att SD växer, men kan sannolikt inte förstå riktigt varför, Göran får nog börja kolla under sängen ,så inte SD-Krokodilen finns där :=)(=:

Tydligen är stackars Mike arbetslös hur nu det kan komma sej med den meritlistan ?

Mike kanske kan bilda ett band med Dror Felder, Rosannaz ?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 augusti 2015 01:21

Jag vill uppmana ALLA att lyssna på senaste Granskning Sverige om psykopaten Fredrik Reinfeldt. Bo Lundgren bekräftar det vi invandringskritiker sagt i många år. Det bekräftas även att Reinfeldt uppvisar tydliga psykopatiska drag.

Fredrik Reinfeldt har velat krossa den svenska välfärden med en massiv invandring från Afrika. Hans ”öppna era hjärtan” är inget annat än ett vidrigt slugt sista försök att bakbinda Löfven och omöjliggöra en åtstramning av den skadliga invandringspolitiken.

Till sin hjälp har han haft kommunister och andra mångkultursivrare. De har inte förstått att de endast varit nyttiga idioter.

Han är så genomfalsk och elak och hatet lyser ur hans ögon. När han ler når leendet inte ögonen.

Sprid den till alla ni känner och särskilt sossar.

Om Sveriges ”journalister” inte tar i detta ger jag snart upp. Detta är för bövelen politisk dynamit formulerat av bland annat Bo Lundgren och Daniel Suhonen.

”Fredrik Reinfeldts dolda hemligheter avslöjade”
https://www.youtube.com/watch?v=5FbyI6nYDII

 
Ingen bild

Observer

14 augusti 2015 03:55

Det är viktigt att Sverigedemokraterna nu går ut och visar hur samhället ljugit för sina medborgare om det som hänt på IKEA.

 
Ingen bild

Fredde

14 augusti 2015 06:00

Brukar lyssna på reprisen Ring P1 när jag åker hem från jobbet. Lyssnade igår på Pajas nej flåt Täppas. Här kan man snacka om att inte vara opartisk. Inledde programmet att göra lustig över SD och i programmet sa pratade han mycket illa om SD. Hur kan detta få fortsätta? Tänk er en programledare som talar illa om MP på radion!

 
Ingen bild

Gubben Svensk

14 augusti 2015 06:53

@Tor Rusk

Media har för tillfället slutat beställa opinionsundersökningar av den anledningen att SD snart (eller redan är?), Sveriges största politiska parti som folk nu sympatiserar med.
Expressen menar att Sentio inte är pålitliga.
(Sentio är dock det institut som prickat in bäst resultat av alla).

DDR 2.0 lyser igenom mycket starkt!

 
Svensson

Svensson

14 augusti 2015 06:54

Stefan Löfven tycks få ont i magen,när han blir stressad,han kanske ligger hemma med magknip.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Demokratur

14 augusti 2015 07:21

Täppas är bara en av alla obehagliga 68-kommunister som har nästlat sig in på ledande positioner. Deras mål är att förstöra Sverige. Det hade varit kul om alla normala svenskar lämnade landet. Så kan PK-folket stå här utan sina tigande, skattebetalande tjänsthjon. Kul att se deras mångkulturella häxbrygd till land kolapsa. Som varning för andra, normala, länder.

 
Ingen bild

Pierre

14 augusti 2015 07:27

Cosmik Debris Granskning Sverige är underbar att lyssna på likt en Arg blatte dä de riktiga sanningarna växer fram.

Löfven gör bäst i att hålla sig borta då han bara gör Sverige till åtlöje med sitt vänsterflumsnack, jag har en mor som tror den mannen är välutbildad då han inte ens fullgjort sin svetsarutbildning utan fortfarande är lärling.

 
Ingen bild

Lena

14 augusti 2015 07:35

Ja inte behöver Thoralf bekymra sig vad den där Waxman har för "nyheter" på sin blogg - det är ju i stort samma upprepningar; rasist, rasist, rasist. Det finns intet innehåll alls!
Men vi kommer nog aldrig ifrån denna sorts tomhet och brist på analys av vad som sker i samhället hos somliga. Läste någon kommentar på nätet där en kvinna beklagade att hennes FB-vänner inte kommenterade det hon skrivit om V-ås morden. Däremot om hon lade ut en bild på gräsmattan eller berättade att hon satt ute och drack en kopp kaffe - DÅ kom kommentarer och "likes" minsann.

 
Ingen bild

World Traveller

14 augusti 2015 07:43

Det stinker rejält om IKEA-morden. Media rapporterar ingenting om 36-åringen. Hur vanligt är det? Varför är SÄPO inkopplade? Varför dementerar inte polisen ryktet om att kvinnan fick huvudet avskuret så att de kan få stopp på alla rykten? Varför får vi inga fördömanden från statsministern och 7-klöverns partiledare som vi ALLTID annars får så fort en muslim blivit kränkt eller när någon målat ett hakkors på en moske? Var ÄR statsministern? Är det så att 7-klövern sitter och planerar hur de ska få hit merparten av alla muslimer som nu slussas över Medelhavet med hjälp av svenska kustbevakningsfartyget Poseidon? Kommer regeringen att rekvirera färjor, tåg och bussar för att frakta hit de som ska ta över vårt land?

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 augusti 2015 08:33

IKEA-morden är något som PK-Sverige försöker att tysta ner för att om möjligt glömmas bort av oss. Att Björn Söder mfl. Sverigedemokrater yttrar sig kritiskt, ger nästan större rubriker än två oskyldiga svenskar blivit brutalt knivmördade..

Minns när jag i en kvällstidning fick minst ett helsidesuppslag om Engla-mördaren med både bild och namn. Ett vidrigt brott av en svensk och han sitter där han ska vara... Så också med "Haga-mannen". Vidriga brott och uthängd med bild, namn och historik i media...
Men ett liknande reportage om denne dubbelmördare, nej, eller andra våldsmän med "utländsk bakgrund" det passar inte...


 
Ingen bild

Hulda mk1

14 augusti 2015 08:59

Nästa partisympatiundersökning från SCB publiceras den 1 december enligt deras hemsida. Ska bli intressant...

 
Ingen bild

Dissidenten

14 augusti 2015 09:04

@Tor rusk @Gubben svenk

Flera opinionsinstitut hoppar över juli. Se tidigare år.

http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

 
Lassekolja

Lassekolja

14 augusti 2015 09:32

Kungsbacka kommun hade igår ett utomhusmöte på tomten till ett planerat "boende för ensamkommande barn" i Åsa. Vi var ett 30-tal Åsa-bor och jag kan garantera att en opinionsundersökning bland "mötesedeltagarna" hade givit SD >75%! OK, speciella omständigheter men ändå.... Folk är förbannade!
Mitt bidrag var att jag hävdade att "87% av svenska folket vill ha det så här, tänk på det nästa gång Ni går och röstar!" Reaktionen blev ett tyst bifall.

http://www.samtiden.nu

 
Lassekolja

Lassekolja

14 augusti 2015 09:44

@Dissidenten, det anmärkningsvärda är att fyra av instituten, som INTE "hoppar över juli" "råkar"(?) göra det i år!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Tony

14 augusti 2015 09:47

Saknar Stefan Löfven är det nog inte många som gör, men det borde vara hans förbannade plikt att visa sig när det har hänt
skrämmande saker i landet, att hålla sig undan understryker bara vad många tycker, att han är feg!

 
Ingen bild

Tobbe S

14 augusti 2015 11:20

Den 15 september, kl. 09:00 – 15:00
Samlas vi utanför Riksdagen och demonstrerar för regeringens avgång.

Gå in på facebooksidan "Demonstration AVGÅ" och anmäl er.
Dela sidan och se till att vi blir många!
https://www.facebook.com/events/1620974178174789/1621296758142531/

 
Ingen bild

EMS

14 augusti 2015 11:22

Eftersom jag ingår i Sifos och Yougovs panel kan jag berätta att båda dessa opinionsinstitut frågade mig om vad jag skulle rösta om det var val nu. Detta var i slutet av Juli. Dessutom är det på webben de frågar mig.

 
Ingen bild

Lena

14 augusti 2015 11:24

Viktig info om USA,s inblandning in skapandet av IS enl. underrättelsetopp.

http://www.friatider.se/underr-ttelsetopp-usa-l-t-v-xa-fram

 
Ingen bild

Grålle

14 augusti 2015 11:42

Mitt i prick Thoralf!
Har själv mejlat socialdemokraterna centralt och efterlyst oduglingen, men har ej fått svar ännu så dom letar väl fortfarande ?

 
Ingen bild

Ulf

14 augusti 2015 12:19

Det kom ju lägligt, reportaget på SVT om spelberoende, en undanmanöver för att så gott som möjligt tysta och att få människor att tänka på annat än morden på IKEA. Vänstern är tydligt väldigt duktiga på att hitta volontärer som ställer upp i TV.
När SVT plockade fram sin kriminolog som påstod att det dödliga våldet har sjunkit i Sverige kränkte de de dödas anhöriga. Det är det sista som behövs nu efter det dubbelmordet är statistik. Det dubbelmordet är unikt i sig och att mörda någon för att få stanna i Sverige är avskyvärt. Det finns ingen ursäkt någonstans för att rättfärdiga den handlingen.
Undrar om de asylsökande har fått reda på att de måste ta med egna knivar om de ska mörda någon nu när IKEA har slutat sälja dem?
Är det några som har sett några mörka krafter än krävande för hämnd? Den finaste hämnden är att ge dem en enkel resa hem. Att bete sig som de är det inte värt ett dugg. Ännu så länge är det här ett civiliserat samhälle. Vi mördar inte andra när det inte passar!!!

 
Ingen bild

Dissidenten

14 augusti 2015 12:25

@Lassekolja

Mmm... Jo lite märkligt är det. Vi får se vad som händer.

 
Ingen bild

Stig

14 augusti 2015 13:19

Tänkte bara lämna en kommentar ang. våldsbrott & mord. Det är ju så här att det går inte att säga att mord inte ökat! Dom skador som läkarna inte klarade för t.ex 40 år sedan klaras av idag. Om den kunskap som fanns för ca 40 år sedan skulle användas idag hade vi haft en rejäl ökning av mord, förmodligen 3>4 gånger mer än vi har nu. sÅ därför går det inte att säga att mord inte ökat, utan man måste räkna i våldsbrott.

 
snoffsan

snoffsan

14 augusti 2015 13:56

Att Löven inte kan gå ut och fördöma den avskyvärda handling som hände på IKEA är ganska uppenbart. Då skulle han fördöma sin politik, sig själv som lät detta hända och hela DÖ diktaturen. Förmodligen var det cement dessa strutsar använde denna gång, och sitter rejält fast med sina huvuden idag. Blir inte mycket rätt där nu för tiden.
Denne man Waxman, i vilken värld lever han i? Hur har han mage att kalla oss här för rasister? Svider sanningen ? Blir staplarna mer uppenbara för honom, att inse att vi har rätt?
I natt begicks en ny gruppvåldtäkt Waxman, ytterligare en kvinna med ärr i själen för resten av livet. Kanske vill du byta plats med en kvinna och själv få uppleva mångfalden, som du så varmt pratar om? Eller byta plats med en äldre , som blir rånad och misshandlad, får benet söndersparkat så det bryts?
En kvinna blev mördad också, av en person som hade fått permission.
Ett person blev mördad, för att han skulle vittna i en rättegång. Varje dag, går det att läsa om nya våldsdåd i landet, och varje gång är det någon som fått möjligheten att komma hit och börja ett nytt liv. Tacken för denna gästfrihet, är att så snabbt som möjligt fortsätta sin kriminella bana, nio av tio är för oss okända människor, som vi inte vet ett dyft om. Därför att dessa släpps in i landet utan kontroll, vem dessa är egentligen. Inbilla mig inte att man kan resa över hela världen utan pass och papper.Det finns ett syfte att kasta papper överbord en bit innan landets gräns.
Den senaste tiden börjar det redan på asylboenden, de hinner längre inte vänta på PUT, våldtäkter och misshandel.
Vad krävs för att du skall få upp ögonen, vad som händer runt omkring oss?
Jag är ingen rasist Waxman, jag är ingen lakej till någon. Jag lever i det samhälle, som är fullt av våld varje dag. Jag ser vad som händer,jag läser också tidningar på nätet som skriver vad som händer, utan vinklade och snedvridna nyheter. Där man går ut med våldsverkarnas namn och nationalitet. Det är inte ofta dessa är vita svenska män, med arbete och bostad, heter Kalle eller Olle.

Jag vet också vad detta beror på.Det hela har gått överstyr nu. I våra grannländer rapporters samma saker, där gör man något åt saken. I övriga Europa är det kaos, en del länder har fått nog, bygger staket.
Välfärden krackelerar rakt framför dina ögon Waxman, skolan i landet ligger på samma nivå som i U länder, som en gång var vår stolthet, sjukhusen fungerar knappt längre, budgeten de har går oavkortat till skjutningar och knivmisshandel.
Tänk om man fick leva en dag i din drömvärld, inga bekymmer eller sorger, att slippa se och höra vad som händer i landet, bara ösa galla över allt och alla, ingen substans i några påståenden.

Jag tackar Thoralf och de övriga i SD, som får ta sådan vuxenmobbing varje dag, för att kämpa för vår demokrati, och att försöka rädda det lilla som är kvar av landet. Jag hoppas att ni känner vårt stöd,vi läser samma nyheter och vet vad som händer.

Mina tankar finns fortfarande hos den drabbade familjen, deras vänner, syskon och arbetskamrater.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Johan

14 augusti 2015 15:22

Det är uruselt av en tidigare riksdagsledamot att inte ha de mest elementära kunskaperna om hur en förundersökning bedrivs. Åklagare eller polis går ytterst sällan ut med detaljer av de slag som du och resten av SD-pöbeln efterfågar. Detta med hänsyn till såväl offrens anhöriga som den pågående utredningen.

Det uppstår alltid en massa rykten omkring uppmärksammade allvarliga brott. I främlingsfientliga kretsar är de dessutom ständigt av samma karaktär. Självklart går inte polisen ut och dementerar eller bekräftar något som kan vara till men för den fortsatta utredningen. Det återstår t.ex ett stort antal vittnesförhör. I fallet Lisa Holm får också allmänheten ge sig till tåls fram till det att åtal väcks. Precis som sig bör. Men jag förstår att du hellre vill att det ska vara Flashback, Exponerat, Avpixlat och andra dyngspridare, som ska vara styrande för polisens informationspolicy.

@Stig: Nej, detta har redan kommenterats av BRÅ. Det är bara en mindre del av fallen som är att hänföra till förbättrad akutsjukvård.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 augusti 2015 16:05

Försvarsanställd i uniform knivattackerad i Skara idag. Vad f-an händer i Sverige????
Tankarna går till ett liknande attentat i London, där brottsoffret dödades. Gärningsmannen filmades precis efter dådet och, ja, gissa vad han hyllade...

 
Ingen bild

Lärare

14 augusti 2015 16:15

Något "mysko" är på gång. Statsministern gör sig oanträffbar. Skamligt att han inte trätt fram och uttalat sig ang alla händelser som skett i massinvandringens fotspår.
Inte ngn annan heller från 7-klövern har visat sig ännu.

Vi kan nu varje dag höra i radio och tv, om de stackars tiggarna som blir utsatta för det ena och det andra. Hur sant är det?
Att fokus nu riktas på andra mindre händelser, är ju så klart för att minska uppmärksamheten kring Ikea-morden och de gruppvåldtäkter som sker och har skett. Nu senast i Karlstad har t ex polisen inte gått ut med nåt signalement på de fyra förövarna. Det är dagligen man kan läsa om alla "hemskheter" som sker i landet, och där det mörkas ang gärningsmännen.

Var är alla opinionsundersökningarna?
Vad håller dom på med?
Hur orkar pk-medierna hålla på att ljuga och förvanska alla nyheter, ingen tror ju längre på dem.

Stäng Europas gränser NU!
Skicka tillbaka alla som begått brott, vi vill inte försörja dylikt "drägg" längre!

 
Ingen bild

Jan Eriksson

14 augusti 2015 16:30

-> Snboffsan

Bra skrivet. Håller helt med.

 
Lotta

Lotta

14 augusti 2015 16:31

Nu har lagt läst Mike Waxmans blogg och kan bara skaka på huvudet. Du är ju uppenbarligen ofta inne och läser på bloggen och vill i all välmening ge dig ett gott råd. Du återkommer väldigt ofta till att Thoralf och SD framför statistik som är halvsanningar och lögner. Inte en enda gång har jag sett dig framföra bevis för att det Thoralf och SD visar är fel. Du förstår att med källor som backar upp det man påstår blir det hela så mycket mer trovärdigt.

Jag vill avslutningsvis också tipsa om det senaste Granskning Sverige där det framgår tydligt att Reinfeldts plan med massinvandringen var att krossa den svenska välfärden.

http://youtu.be/5FbyI6nYDII

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

World Traveller

14 augusti 2015 16:51

Johan, du är mer än lovligt efterbliven. Går du i fackeltåg mot rasism efter invandrares våldsdåd också? Åk till Saudi eller Nordkorea så får du bo i ditt drömsamhälle och behöver inte reta dig på oss som bryr oss om brottsoffer och vårt land.

 
Ingen bild

Jan Jansson

14 augusti 2015 16:59

@Johan

Men vilka onödiga invektiv! "Dyngspridare", "SD-pöbeln"..? Och är det verkligen bara SD-folk som skulle vilja veta om de har blivit halshuggna eller inte? Halshuggning skulle ju tyda på - eller har jag fel? - att ISIS på något sätt är med i bilden. Är inte ISIS vara eller icke vara av allmänintresse?

OK, till sakfrågan. Polisen har ju redan gått ut med ett par budskap som inte strikt tillhör utredningen, som att man skall öka skyddet av asylboenden för att "skydda mot mörka krafter", så att på något sätt dementera "halshuggningsmyten" borde inte ha varit omöjlig.

Det skall tilläggas att jag inte heller tror att de blev halshuggna; det skulle antagligen vara svårt att skilja huvudet från kroppen med en IKEA-kniv.

Sedan vore det ju intressant att få reda på varför SÄPO är inblandade. De kommer väl inte springande varje gång en mörkhyad asylsökande utför ett våldsbrott, eller?

 
Ingen bild

World Traveller

14 augusti 2015 16:59

En försvarsanställd i uniform knivskuren av två män utan signalement i Skara.
Det tyder på att morden på IKEA inte var en tillfällighet.

 
Ingen bild

Gute

14 augusti 2015 17:36

Thoralf, vill du vara snäll och förklara för mig varför "kommentaren" som Janne B har skrivit kl. 04:08 ska publiceras på din blogg!?

Thoralf Alfsson

14 augusti 2015 19:17

Du har helt rätt! Den skall inte vara på min blogg. Har kommit ganska många kommentarer under sista veckan.

 
Ingen bild

Demokratur

14 augusti 2015 18:13

Verkar vara jobbigt för vänstervarelserna att förövaren är av "fel" sort. Annat ljud i skällan när förövaren är av "rätt" sort. Men drivs man av djupt rotad oikofobi så är det väl den typen av logik som står till buds. Men lugn, vänstern, anarkin och landets sönderfall skall nog komma. Ni kommer säkert att bli nöjda.

 
Ingen bild

Tony

14 augusti 2015 19:03

Johan vad f.n snackar du för skit? Hänsyn till offrens anhöriga,
ja inte mordoffrens anhöriga i alla fall, men väl anhöriga till
dom idioter som krigar för IS, där upprättas direktlinje för
deras anhöriga, detta dagen efter att en fått halsen avskuren och en annan dödad med kniv på ett varuhus??
Mördarpackets anhöriga uppträder Svenska regeringen hovsamt emot,
offren till mördade och våldtagna Svenskar skiter dom fullständigt i, precis som du och dina vridna kommunistkompisar!

 
Ingen bild

Roffe

14 augusti 2015 19:04

Jag förstår inte hur människor kan bli så paranoida som ni är. Det är verkligen en fanatisk sektmentalitet. Att se ett potentiellt hot hos alla avvikande människor er omgivning måste vara jobbigt. Hur står ni ut? Problemet är att det drabbar oss andra inte bara ekonomiskt och känslomässigt utan främst genom trackasserier, hot och våld. Hur ser ni på er själva, är ni bättre än oss andra? "Om"ni vinner valet hur kommer det att påverka oss inte delar er världsuppfattning?

Thoralf Alfsson

14 augusti 2015 19:14

"Problemet är att det drabbar oss andra inte bara ekonomiskt och känslomässigt utan främst genom trackasserier, hot och våld."

Det där får du gärna förklara!

 
Ingen bild

Gute

14 augusti 2015 19:33

# - Fråga till Johan kl. 15.22, som verkar vara kunnig i hur polisen bör agera under brottsutredningar!

Anser Du att det vore lämpligt att gå ut med namn och bild på den "starkt misstänkte" gärningsmannen som mördade en ung kvinna (troligen gravid), som nu går lös i vårt samhälle för ett snabbt gripande?

 
Ingen bild

Hood

14 augusti 2015 19:56

@Roffe när du skriver " Problemet är att det drabbar oss andra inte bara ekonomiskt och känslomässigt utan främst genom trakasserier, hot och våld." Det ju precis det som våldsvänsterns "antirasiter" har ägnat sig åt i åratal gentemot meningsmotståndare. I form av utfrysningar ur facket,avsked från statliga och kommunala anställningar etc,etc. Även jag citerar George Orwell -The further a society drifts from truth the more it will hate those who speaks it- Och snälla ni som kommenterar här, nämn inte narcissisten Waxman. Han vill bara ha trafik och uppmärksamhet på sin blogg.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

14 augusti 2015 20:04

->Roffe
Nu råkar det vara på det sättet att fakta i sig betraktas som rasistiska. Om IKEA-mördaren UTAN vistelserätt i Sverige sedan 2013 inte varit här, så hade han aldrig fått möjligheten att MÖRDA två människor.

Och vilka är det som alltid demonstrerar mot att människor som har fått sina asylansökningar prövade och ska lämna Sverige när dessa "hjälps" ut ur landet. De som smiter undan bryter mot lagen men ska ändå ha rätten att vara här som "ömmande papperslösa". Barnen ska ha rätt att gå i skola, sjukhusvård, mediciner och tandvård för 50 kr. Rätt till kommunala försörjningsstöd. Rätt att rösta i kommunal- och landstingsval.

Du tycker sakernas tillstånd är bra. Det gör inte jag och kallas rasist för det.

Vad du borde göra är att titta på filmen om tuggummikulorna.

Ett s k "ensamkommande flyktingbarn" kräver resurser för 10.000 kr per dygn. För den summan kan 1.429 människor få sina basbehov tillgodosedda i UNCR´flyktingläger. På ett år så väljer vi det ensamma "barnet" istället för 52.148 lägerflyktingar.
Dessutom har regeringen fört över 10 miljarder ur biståndsbudgeten på 40 miljarder till vår asylhantering.
Men detta räcker inte. Staten lånar 1 miljard varje dag för att klara driften av landet.
Inte ens de 46 höjda skatterna som det beslutats om kommer att räcka.

Sverige Sverige.. Grekland här kommer vi.

Med det skiter du i. Fakta är rasistiskt.
Punkt.

 
Ingen bild

Roffe

14 augusti 2015 20:18

Nu tvingas samhället betala för ett skyddat boende åt den vad vi vet oskyldiga 23åringen från Västerårdådet. Detta genom hot om våld och trackasserier. Hur tror du att han mår? Tror du att vi andra som låter polisundersökningen ha sin gång inte provoceras av att andra vice talmannen far ut med rasistiska utfall om detta vansinighetsdåd, detta händer tyvärr då och då o avsett nationalitet. Jag personligen blir illa berörd av att se människor kränka andra människor.

Thoralf Alfsson

14 augusti 2015 20:56

Du får en chans till! Den sista.

"Problemet är att det drabbar oss andra inte bara ekonomiskt och känslomässigt utan främst genom trackasserier, hot och våld."

Det där får du gärna förklara!

 
snoffsan

snoffsan

14 augusti 2015 20:49

Lilla Roffe, jag är inte paranoid, lever bara i verkligheten, precis som de andra gör här.
Kan du inte tala om att du blir känslomässigt störd och får din ekonomi förstörd, till den familj som fick sin fru och son dödade på IKEA. Kan du inte tala om det för den kvinnans familj som blev mördad i går. Kan du inte tala om det för den kvinna som blev gruppvåldtagen igår natt.
Eller till det vittnet som blev mördad igår p g a han skulle upp och vittna i rätten mot kriminella.
Runt om i världen Lille Roffe pågår samma sak som här i landet. Folk börjar bli trötta på våldet, trötta på all särbehandling.
Visste du förresten att det är helt lagligt att föra in handgranater i landet? Det är ju jättebra,fast tullen tycker detta är mycket märkligt förstås. Finns att läsa på Fria Tider, en mycket bra tidning.
Dessa IS mördare ni värnar så mycket om, finns också att läsa om här idag. Där man anser att man har rätt att våldta barn och otrogna kvinnor, kanske därför som landet ligger två i våldtäktsstatistiken. Tänk så många vi hjälpt nu att komma Allah närmare.
Det är inte vi svenskar Lille Roffe som förstör din ekonomi, vi jobbar och betalar skatt,inte vi heller som förstör ditt känslomässiga tillstånd. Det är det som händer runt omkring oss som gör detta. Detta som du blundar för och inte vill se eller höras talas om.
Så med dina kommentarer kan jag bara dra slutsatsen att de liv som blivit bortryckta senaste tiden, de kvinnor som blivit våldtagna och dessa gamla som blivit misshandlade och rånade betyder ingenting för dig. Tycker det är skrämmande att man är så känslokall.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Gute

14 augusti 2015 21:20

@Roffe
Internet är varken rättvist eller intelligent, där florerar sanningar och lögner i en stor röra.
Deltagarna uttrycker sig fritt och läsarna får göra sina egna bedömningar!

Alternativet är censur över det fria ordet, kan det vara lösningen på ditt problem!?

 
Ingen bild

Hood

14 augusti 2015 21:22

Roffe tag snarast kontakt med verkligheten. Du skriver om hur den "oskyldiga" 23 åringen mår.Hur kan han vara moraliskt oskyldig när han gick in på varuhset tillsammans med gärningsmannen,och troligtvis visste vad denne planerade? Fråga istället hur de anhöriga till mordoffren mår.Ditt snack om att kränka människor är helt vidrigt.

 
Ingen bild

World Traveller

14 augusti 2015 21:23

Nu har vår "landsfader" äntligen visat sig. Han har invigt ett Institut mot Rasism och spytt galla över svenska folket i vanlig ordning.
Det var fan det osmakligaste jag sett. Kan han han visa sitt förakt för svenska folket på ett tydligare sätt? Kan han håna de anhöriga till de som slaktades på IKEA på ett mer vidrigt sätt? Kan han visa våldtäktsoffren att han bryr sig om gärningsmännen och skiter i offren på ett mer uppenbart sätt?
Fy fan! Idioten måste avsättas snarast!

 
Ingen bild

Demokratur

14 augusti 2015 21:45

Personer som "Roffe" tycker av okänd anledning inte om det Sverige vi hade innan den påtvingade massinvandringen. Men du kan vara lugn. Jag ska lämna detta land så fort möjlighet ges. Du och dina gelikar har förstört det som våra förfäder skapade. Jag tänker inte delta i det samhälle ni har för avsikt att inrätta. Jag har ingen del i Sverige längre. För mig finns igen framtid här. Det finns ingen plats för mig i ert Sverige. Jag är hatad och önskad. Hoppas bara att jag kan komma undan i möjligaste mån vad avser att finansiera er destruktiva verksamhet.

 
Ingen bild

Thoralf A

14 augusti 2015 21:53

Roffe

Du svarar inte på frågor trots att du fått chansen flera gånger. Inga av dina kommentarer kommer godkännas!

 
Ingen bild

Lärare

14 augusti 2015 21:56

Är detta med plåstren sant? Trodde faktiskt det var ett skämt.
Heder åt den danske ministern som säger rakt ut vad han tycker.

Vill även ge en eloge till Björn Söder. Han har ju faktiskt helt rätt i sitt uttalande.

Inget signalement på den senaste knivattacken. Typiskt Sverige, klart att mannen uppgett signalementet på de två förövarna. Ha ha PK-Sverige rämnar snart.
TV och Radio manglar ut sina "floskler" ang tiggarnas situation, det är ju ett problem för Rumänien som är med i EU. Sverige har inget som helst ansvar för dessa hitresta tiggare. Och nu har man även tagit upp ett 14 år gammalt mord på en pojke. Det utfördes av nazister säger de. Finns ingen hejd på rasistuttalandena från Medierna nu. De har fullt sjå att försöka förminska uppmärksamheten kring alla invandrarrelaterade brott.

SD 50.5% inom kort!

 
Ingen bild

Hood

14 augusti 2015 22:21

Bra Thoralf,du kräver bara vad som är rimligt.Att man ska kunna argumentera för och försvara sina sina åsikter i en saklig debatt. Inte som hos Waxman att man ska kunna hängas ut för att man inte tycker som han.

 
Ingen bild

Calle

15 augusti 2015 21:29

@ Thoralf
Svaret på din fråga vilken bokstavskombination som gäller för Waxman är:
Samtliga bokstäver i alfabetet, utom I och Q.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se