thoralf

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2015

FRUSTRATION

Av Thoralf Alfsson - 14 augusti 2015 21:39

De senaste dagarna tror jag har skakat om många i Sverige! Den ilska, frustration och insikt som bubblat upp har jag aldrig tidigare upplevt. Frågan är vad detta kommer leda till?


Här kommer två exempel på hur den svenska befolkningen reagerat de senaste dagarna.

Detta ganska långa klipp har delats över 21000 gånger på Facebook och setts av snart 800 000 personer.


https://www.facebook.com/MartinPH9generator/videos/10153101477667781/?pnref=story


Andra skriver av sig sin frustration på sociala medier!


”Nu räcker det! Det räcker med media som mörkar, undanhåller och vinklar. Sverige är inte tryggare. Invandringen är inte lönsam. Sluta dölj nationalitet på kriminella. Sluta mörka statistik. Jag är trött på att bli kallad rasist för att jag tycker att lagar och regler ska följas och gälla ALLA. Jag är trött på att politiker sticker huvudet i sanden och låtsas att vi inte har några problem med integration och invandring. Jag är trött på brister i skola, vård omsorg och för våra äldre - för att pengarna tar slut på annat håll. Jag är trött på organiserat tiggeri. Jag är trött på att vi ska dalta med IS-terrorister och ge dem förmåner i Sverige. Jag är trött på alldeles för låga straff. Jag är trött på permanenta uppehållstillstånd. Jag är trött på ett Europa utan gränser. Jag är trött på att illegala invandrare och asylsökande får tand-och sjukvård för någon krona, gratis busskort osv medan skola, vård- och omsorg skriker efter mer pengar. Jag blir rädd av att inte känna mig trygg på Sveriges gator längre. Jag är trött på att politikerna vänder det svenska folket ryggen för att spela någon form av invandringshjältar och därmed kör landet i botten. Jag är trött på skjutningar, våldtäkter, handgranater och misshandling. Jag är förbannat trött på att det är våra politiker som satt oss i denna sits och sedan fortsätter in i det sista att låtsas när allt så tydligt håller på att brista! Jag är trött, trött, trött! Nu får det vara nog! Dags att säga stopp, reda ut situationen och lära sig en rejäl läxa! Dags att ställa krav och förvalta det fina vi har (hade) i Sverige och vara stolta över det! Vill man ta del av det får man anpassa sig, respektera! Det är inte kriminella och mördare det är synd om. Det är de drabbade - vilket nu mera är hela svenska folket. Så sluta vänd svenska folket ryggen och ta ert ansvar, att vara politiker är inte någon förbannad lekstuga. Enough!”

 

Det märkliga är att regeringen och övriga partier i 7-klövern uppenbarligen har bestämt sig för att tiga ihjäl de brutala morden!

 

Ingår även detta i decemberöverenskommelsen?

 
 

 
 

 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

14 augusti 2015 22:24

Denna veckans alla tragiska händelser kommer att förändra det politiska Sverige för all framtid. Denna vecka har väckt svensken. Nu får detta vansinne vara slut.
Nu får det vara nog.
Folk mördas och attackeras och media svamlar om "rasism" och om utsatta asylboenden. Offren och de anhöriga för detta våld sk-ter man i fullständigt.

Tittar ibland på de åsikter som framförs på SVT,s Tittarservice. Där cencureras det friskt! Minsta lilla kritik mot det politiskt korrekta försvinner direkt.
De minns säkert stormen av kritik efter Skavlan-intervjun med Jimmie Åkesson och vill inte ha en liknande tittarstorm. Så ta bort varje tecken på en verklighetsbeskrivning som är mot Vänster-SVT,s planer för folkfostran...

Tittarservice kommer garanterat att läggas ner inom kort. SVT,s tittare är olydiga...

 
Ingen bild

Demokratur

14 augusti 2015 22:44

Statens propaganda-apparat SVT svämmar över nu av propaganda för massinvandring till Europa. Skämtet Löfven ignorerar mördade svenskar och driver Reinfeldts antisvenska linje vidare. Själv vill jag bara slippa allt. Innan kändes det viktigt att lägga semestern utanför Sverige. Nu känns det viktigt att lägga sitt resande utanför Europa. Så ofta det går. Sverige och Europa är körda. Förådda av makthavare med dold agenda.

 
Ingen bild

Finska Lasse

14 augusti 2015 22:52

Ni har faktiskt satt er själva i den här situationen. Ni kunde ha röstskolkat eller proteströstat på sverigedemokraterna men valde att år efter år rösta på samma partier som valde att prisa det mångkulturella samhället utan att tala om att det också fanns vissa nackdelar.
På något sätt har jag svårt att tycka synd om er svenskar. Ni har valt ert samhälle själva.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 augusti 2015 23:00

Den våldsamma vreden som är mycket tydlig i videon och som han lyckas hålla tillbaka är han inte ensam om.

Svenska folket är ursinniga. Jag har inte pratat med någon som inte delar Martins ursinne på invandringspolitiken och de ynkryggar som bedriver den.

I orätta händer kan den vreden ställa till ett rejält kaos.

Frågan är varför Stefan Löfven tydligen är beredd att släppa loss detta ursinne?

Vad tjänar Sverige på det?

 
Ingen bild

Stefan A.

14 augusti 2015 23:22

Sjuklövern tiger, och fulmedia låter dom tiga...

 
Ingen bild

Tobbe S

15 augusti 2015 00:17

Kom med så demonstrerar vi så att gamla Bondetåget kommer att se litet ut i jämförelse. Samåk och hyr bussar. Vi är snart 1.500 st anmälda på ett styvt dygn.
Den 15 september, kl. 09:00 – 15:00 samlas vi utanför Riksdagen och demonstrerar för regeringens avgång.

Gå in på facebooksidan "Demonstration AVGÅ" och anmäl er.
Dela sidan och se till att vi blir många!
https://www.facebook.com/events/1620974178174789/1621296758142531/

 
Lassekolja

Lassekolja

15 augusti 2015 00:22

@Finske Lasse, alla vi här förstår vad Du menar men Thoralf´s blogg är kanske inte lämpligaste stället att publicera Ditt inlägg......

Thoralf! Detta, Ditt inlägg, är så bra att jag vidarebefordrat det till åtskilliga bland mina vänner inkl. länken till Martin Alexanderssons fb-inlägg, vilket var kanooon! Bevarar det själv också! Vore intressant att veta vem som skrivit texten "Jag är trött på...."!
Spänningen stiger onekligen inför kommande opinionsmätningar!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Maja Dacke

15 augusti 2015 00:45

På bloggen ledarsidorna finns en antydan om vad som är på gång beträffande S och Löfven - missa inte:

http://ledarsidorna.se/2015/07/tecken-i-skyn/

I kommentarerna undras det varför Johan Westerholm fortfarande är sosse när han har så annorlunda åsikter än S - är mer som SD.

Just detta inlägg avslöjar så mycket om S att det kan ge en förklaring till vad som ska komma. Och jag anar att det kommer mycket mer än det vi nu kan tänka oss.

En demonstration utanför RD-huset om en månad ... Hade jag bott närmare skulle jag ha infunnit mig till det. Oavsett hur vildsint motdemonstrationen (som givetvis arrangeras) kan bli. Men jag antar att 08-or drar sig för att ge sig ut - Stockholmspensionärerna är väl t ex så rika och alltför fina i kanten för att visa något missnöje. Det är nog bara sex-prajdande som kan få ut trippelnollor på gatorna i hundratusental. Dekadens som somliga vissa styrande vill ha det i världen ...

Och tänk: det var endast Jimmie Åkesson såsom den ende politiker och partiledare som visade statsmannaskap att säga något om Ikeadådet!!!

Därmed vet vi vad som behövs.

Och, Thoralf, sortera bort trådtjafsarna som både sprider dålig stämning på bloggen och lockar andra att nedlåta sig att kommentera tjafset. Snälla!!!

Allt detta tar för mycket plats och tid och är störande för alla. Falska flaggor finns det ändå alltför många av överallt. Jag förstår att du redan plockar bort en hel del galenskapare men ... Att du står ut!!!

Tack! För att du finns och för att din blogg finns! Idag tänkte jag länge, länge på salig Stellan igen ... och saknar honom, denne fantastiske man/människa. Måste leta upp hans texter på USB-minnet ...

 
Blåsippan

Blåsippan

15 augusti 2015 00:46

Så gott som alla jag pratar med är rejält vansinniga. Pratade med en ny kille på jobbet som är andra generationens invandrare från Chile. Skall bespara er för vad han vräkte ur sig. Löfven det avskrapet till skämt till statsminister/Landsfader. Vilket hån för Sverige. Jämför honom med Göran Person så blir man full i skratt i all bedrövelsen även om Göran stod för samma svenskfientlig politik så är det som att jämföra clownen Manne med Clint Eastwood. Politiskt korrekthet är Belsebub.

http://https://www.youtube.com/watch?v=kEMOJQ_MfTo

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

15 augusti 2015 00:49

Hemskt att se den videon!
En stor stark svensk man i sina bästa år, som är nära tårarna när han pratar om hur Sverige har blivit.

 
Ingen bild

Suzie

15 augusti 2015 01:24

Man kan inte dra någon annan slutsats än att Löfven ser till att fullborda Ruinfeldts djävulska plan som han iscensatte och drev hårt i 8 år.Ruinfeltd sålde Sveriges själ till djävulen själv.På trädet känner man frukten,och Ruinfeldt är ett ont ruttet träd,likaså Löfven,det får vi många bevis på hela tiden.
Bra att folket vaknar upp mer och mer nu och ser vilka landsförrädare som folket själva tyvärr har röstat på.Som man bäddar får man ligga,bäddar man illa så sover man illa, som det gamla talesättet säger.Löfven har tydligt och klart visat att hans lojalitet och engagemang absolut inte finns hos det svenska folket och landet som ju en statsminister skall ha.Han har kallsinnigt svikit folket,landet och alla dem som har offrats på mångkulturens altare.Detta svek är oförlåtligt.Denna regering och föregående har mycket blod på sina händer.Regeringen bör avgå omedelbart.
Löfven tyckte det var viktigare att inviga institut mot rasism i Göteborg idag.Så fruktansvärt sjukt!! Ett kvasiinstitut som jag ser det där det ska bedrivas häxjakt på oliktänkande(sundhetstänkande)desto mer våld,mord,våldtäkter,misshandel rån mot äldre,inbrott,bomber granater och skjutningar vi ser för varje vecka desto mer haglar de falska anklagelserna och epiteten mot oss som står upp för sanningen och lag och rätt.Det är nog och övernog nu och för länge sen.Vi tiger inte längre och tar inte mer skit!!
På avpixlat kan läsa om vad Löfven prioriterade idag,

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 augusti 2015 01:54

Högsta förvaltningsdomstolen beslutade 2014-06-13 att dator, mobil eller surfplatta INTE är licenspliktig.
http://www.svd.se/forvaltningsdomstolen-datorn-ar-inte-en-tv-mottagare

Jag uppmanar ALLA att säga upp TV-licensen! Detta lurendrejeri, ständiga desinformationskampanjer och lögnorgier får absolut INTE fortsätta.

SVT utgår från att licensbetalarna är IDIOTER som inte skall få veta sanningen och inte heller kan hantera sanningen. Tittaren skall vilseledas med alla till buds stående medel.

Accepterar ni som betalar för TV-innehav en sådan idiotförklaring av er som licensbetalare? Vill ni fortsätta bli vilseledda och få propaganda nedkörda i halsen var eviga dag året runt?

Jag vägrar att behandlas som ett Intellektuellt manipulerbart mähä!

Det går alldeles utmärkt att se det ni vill se med dator, mobil eller surfplatta. Om ni vill se film. Köp en projektor eller montera bort mottagaren i TV:n. Titta sedan på precis vad ni vill på TV:n eller projektorn med dator, mobil eller surfplatta som källa.

Detta är helt enligt gällande regler! Skriv bara att ni inte längre har en TV-mottagare och därför inte skall betala licens.

Kontakta kundservice
0771-91 00 04
Öppettider:
Helgfri vardag kl 9.00-17.00

Eller skicka ett meddelande.
http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Skicka-ett-meddelande-till-oss/

GÖR DET IDAG!

 
Ingen bild

Hebbe

15 augusti 2015 02:11

Som precis alla andra undrar jag vart svetsaren är. De som uttalat sig på något sätt ang IKEA-morden, från 7 klövern, är inte partiledarna. Nu kanske de förstår det SD försökt säga i så många år. De som uttalat sig ang IKEA-morden är bl.a herr Ullenhag som enbart kommenterade Björn Söders tweet, inte på något sätt fördömde morden. Nu diskuteras det mer om hur man skall kunna byta bort Björn Söder som talman istället för hur man skall undvika dessa äckliga attacker mot svenska samhället.
Jag skrev för några dagar sen om att media faktiskt inte kunde rapportera om alla hemsheter som skedde i Västerår. Men nu är det allmänt känt att avskiljning mellan huvud och kropp på offret var ett av gärningsmannens mål vilket han lyckades med till stor del.

 
Ingen bild

SDare

15 augusti 2015 07:27

Håller med Cosmik Debris!
Jag har slängt ut TV möget och köpt en större datorskärm.
Inte en chans att jag någonsin nånsin kommer att betala för det möget som visades på TVn. Om jag mot min vilja efter efter ett par GT inte fattar bättre och vill se skiten, så går det utmärkt via datorn tills man fattar sitt misstag.
Samma med dagstidningar!
Ser ibland en och annan som köper en tidning och jag kan inte fatta varför. Ska man flytta eller torka r-ven så finns det ju lämpligare papper på rulle

 
Ingen bild

Kent

15 augusti 2015 07:40

Man får aldrig glömma att svensken röstade för detta ?? Fast korten låg helt synliga på bordet. Reinfeldt höll ett tal om att alla pengar skulle gå till invandringen! Ändå får moderaterna 23 % . I Danmark samma uttalande = noll %. Svenska folket är ju tyvärr mentalt efterblivet. Och här är resultatet som bara kommer att bli värre. Kommer att ske oerhört många mord och våldtäkter nu framöver samtidigt som Svenne går fackeltåg mot rasismen

 
Svensson

Svensson

15 augusti 2015 07:45

Regeringen kan inte tiga ihjäl dessa problem,till slut måste någon i regeringen ta sitt ansvar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

15 augusti 2015 08:45

Landsförrädarna i regering och den s k oppositionen gömmer sig i sina isolat efter den senaste tidens vidriga terror man själva orsakat mot svenskarna. Men hos folket kokar det desto mer. Har aldrig mött så många människor som tidigare agerat pk som nu öppet talar om sin rädsla och oro för att överhuvud taget våga röra sig på platser man tidigare ansåg sig hyfsat trygga i. Uppenbarligen var detta något av vattendelare för många. Jag säger inte att personerna i o m detta tar steget fullt ut politiskt men ett frö har definitivt såtts även hos dessa tidigare "hopplösa fall", det går inte att ta miste på. Skulle tro att en opinionsundersökning idag skulle ge förkrossande siffror som visar att folk nu fått nog.
Bedrövligt att klockan behövde bli fem över tolv innan svensken blev överbevisad om det vansinne som pågått i decennier.

 
Ingen bild

tonton

15 augusti 2015 09:28

Detta är numera ett normaltillstånd som vi förväntas acceptera som dessutom eskalerar, om inte vår sk skitelit krälar fram och gör något riktigt radikalt, men det är såklart ett drömscenario och utopi att tro regering o riksdag kommer att göra vad vi har satt dem till, dvs verka för Sverige och svenskarnas väl. Islamistfanatikern, överbetalda Mona, har förvisso presenterat och fått igenom, t.o.m i hennes mått mätt, en synnerligen idiotiskt åtgärd. -Terrorist-anhöriga får en ern het linje att ringa, vad som dryftas där och hur många terrorister och mördare som blir samhällsnyttiga och produktiva nysvenskar, framgår givetvis inte. Gissning: NON. Denna åtgärd är inte bara naiv och totalt löjeväckande (som givetvis inte är till för oss), den är dessutom riktigt föraktfull mot oss sekundära invånare som förväntas hålla käft, betala, sopa upp, vårda, utbilda, värna, etc etc om och för importerade genomkriminella utlänningar

 
Ingen bild

World Traveller

15 augusti 2015 09:44

Först IKEA och nu City Gross tar bort alla knivar från hyllorna men ingen vågar nämna elefanten mitt i rummet. Detta har absolut ingenting med invandringen att göra.

 
Ingen bild

Tony

15 augusti 2015 09:59

Det ingår nog i D.Ö att sju klövern ska tiga ihjäl
alla illdåd som följer i den sanslösa invandringens
spår. Allt ska tystas ned med hjälp av den landsförrädiska
Median! Vad lider dessa idioter av egentligen? Det kan
inte vara yrkesskador, för så beter sig inte en riktig
journalist, en journalist granskar makten för folket, och
inte som här granska folket för makten, så vad lider
idioterna av? Kan dom vara miljöskadade av något slags
miljögift. Och när det handlar om politikerna. Hur
ska det kunna bli bra politiker när platserna tillsätts,
inte på grund av kunnighet, utan det handlar om ren
vänskapskorruption, klia du min rygg så kliar jag din.
Detta gäller även tjänstemän inom staten. Killen här
i inslaget nämnde Rikspolischefen som Exempel, och det
är bara att instämma.Vad har den mannen åstadkommit för
att erhålla denna viktiga plats? Hela hans karriär, om
man bortser för att han just råkar vara gammal Sosse
är kantad av misslyckanden var han än varit chef, men
som tack för trogen tjänst i partiet, belönas han med
en av dom absolut viktigaste posterna i landet??
Fanns det verkligen inget högre Polisbefäl med hjärna
som kunnat inneha denna post, en person med polisiär
vetskap om hur det fungerar??

Finska Lasse: Ja nu är det nog inte oss här på bloggen
som ska lastas för att idioter sitter vid makten, vi
har väl i minst 10 år varnat för vad som komma skulle.
Men det hindrar inte från att du har rätt i sak, för
varningssignaler har inte saknats, och det är just det
SD varnat för och blivit skändade av idioter som inte
använder hjärnan. Sverige är fredsskadade, utan tvekan
efter 200 år av fred tror man att det varar för evigt,
det är skillnaden mellan Finland, som inte behöver att
gå långt bak i tiden för att träffa på krigets fasor.
Det syns också på politiska beslut i länderna, där Finland
behållit sitt försvar intakt, medan politikerna här
låtit ett av dom starkaste försvaren i Europa säljas
ut, så att vi idag står lika nakna som inför både första
och andra världskrigen! Vi hade ett starkt försvar på
50-60-70 talet ända tills Sossarna på 80 talet fick en
Lidnersk knäpp, och började att sälja ut försvaret, vilket
sen fullföljdes av landsförrädaren Reinfeldt som tyckte
att försvaret var ett särintresse

 
Ingen bild

Lena

15 augusti 2015 10:39

Är det här hämnden för att SD gått framåt så enormt under våren-sommaren enl opinionssiffrorna?
Löfvén är nog en värre förtryckare än jag befarade, nu börjar jag bli riktigt orolig för att det också kommer inrättas en speciell polis som har till uppgift att hämta människor för förhör om deras "fel" åsikter. Tror uppriktigt sagt att han inte skulle skämmas för något sådant, det är ju trots allt i "demokratins" namn. ALLA ska tycka som han gör, typ. Om någon är en sådan typ, så är det han, han och Måååna. Typiskt också att han "ler" så gulligt - han är ju landsfader, gudbevars, i detta solkiga land.

http://avpixlat.info/2015/08/14/landet-brinner-lofven-inviger-institut-mot-rasism/

 
Ingen bild

Lena

15 augusti 2015 11:07

Igår på Aktuellt var ett inslag om att rasismen ökat enl. en rapport från EU. (HM, så märkligt, i landet flödar det in människor vi inte vet vilka de är. Detta är en politik som EU har bestämt). Om någon är emot deras politik så är det rasism.... Ja ni förstår säkert vad jag menar, är inte detta en totalitär makt? Fascism? Fascism som man kan säga definieras: ett fåtals makt över de många.
I inslaget fanns ett uttalande från den norske f d Nobelpriskommittén Jagland. Han säger ungefär så här: Det som inte kunde sägas tidigare har nu blivit normalt att uttrycka, och sedan visar tv upp citat att de allra värsta uttrycken som skrivits på kommentarsfälten i olika bloggar. Naturligtvis INTE ETT ORD OM vad som verkligen skrives om. OH nej, detta ska inte få kommat, det ska bekämpas och förbjudas.

Denne Jagland var den som gav Obama fredspriset innan har började sitt presidentskap, Obama fick alltså priset på sina uttalanden om vad han sa att han skulle göra som president. Han sa att han skulle sluta kriget i IRAK, och hur många år tog det? Vilka proxykrigare satte han dit istället? Jo ISIS! Obama har sedan dess startat hur många krig? Någon som håller räkningen?
Så denne förbannade, j-la aset Jagland, skulle vi ha något tilltro till?

Förstår ni vart jag vill komma? Har Svt helt förlorat förnuftet? Eller är det "medvetet", att få oss att känna denna hjälplöshet och bli än mer skrämda?

 
Ingen bild

Stefan A.

15 augusti 2015 11:27

Bluffarna på DN fortsätter framhärda med sina lögner om det fantastiska trygga Sverige, och det är klart att bakom sjutillhållarlåsen i sin i princip gated community på Södermalm med ambulans och polis aldrig längre bort än 2-3 min kanske det iaf. känns tryggt, men framväxandet av medborgargarden och byavakter, särskilt den här årstiden talar ett annat språk, folk har tröttnat på att få sina fritidshus och uthus plundrade på allt av värde. Enstaka mord är ett dåligt mått på trygghet, risken att mördas är låg, däremot har risken att misshandlas ökat enormt om man ser till längre sikt vilket DN får till "minskar något", gränsen mellan dråp och misshandel kan vara hårfin, tillfälligheter kan avgöra, en kall siffra i statistiken om en misshandel kan betyda ett förstört liv, inget DN skall hålla på och bluffa med.

 
Ingen bild

Ursus

15 augusti 2015 11:29

Får bara hoppas att folk minns detta terrordåd mer än de minns självmordsbombningen i Stockholm. Tragiskt att folk ska behöva sätta livet till innan andra vaknar ur dvalan, men bättre sent än aldrig, antar jag...

 
snoffsan

snoffsan

15 augusti 2015 13:08

Det där kommentarerna känner man igen, hör en del av dessa dagligen. För bara något år sedan var det ganska tyst, ingen vågade öppna munnen.
Det finns en underliggande vrede hos svenska folket som politikerna inte skall leka med. En svensk tål och accepterar väldigt mycket, men när det briserar blir det inte kul.
Denna vrede ligger och pyr lite varstans idag.
Att Löven öppet visar sitt förakt för svenska folket, gjorde han klart och tydligt igår. När han invigde det nya rasism institutet, med detta visade han klart och tydligt att svensken betyder inte ett dyft längre.
Att han ställer sig bakom de som ryckte bort livet för de som var på IKEA, är för mig helt obegripligt.
Sveriges politik börjar också att uppmärksammas i andra länder. Inte på det positiva sätt som DÖ diktaturen vill. En dansk minister skrattade gott åt problemet med rasistiska plåster på våra apotek, och tillade att han var glad att han inte bodde i Sverige. För en vecka sedan blev landet uppmärksammad i Ryssland i deras TV, angående Malmö som blivit en våldsam stad, med mord, knivhuggningar, skottlossning och sprängningar.
Det som händer i vårt, framförallt detta år, är helt sanslöst. Från att
ha varit ett bra land,med bra välfärd, bra skola och trygghet, har allt bara förfallit med en rasande fart. Hur skall det se ut nästa år?
En viss grupp människor skall nu få gratis " gästkort" och åka gratis på bussar på en ort i landet, bara för att denna grupp med våld och hot, skrämt bussbolaget.
Vad blir nästa steg? Att hota med våld så fort dessa inte får som de vill? Fast det fick två oskyldiga människor känna på för ett par dagar sedan. Det lönar sig tydligen, en får dyrbar vård, för skador han tillfogade sig själv, den andre får full polisbevakning dygnet runt. Dessa kan nu inte utvisas, de fick sin vilja igenom.

Jag är i alla fall tacksam att du Thoralf och övriga i SD kämpar för folket i landet, mycket får ni utstå. Men hoppas ni känner att vinden nu är på er sida och att ni genom detta får massor av den positiva energi, som gör att ni kämpar vidare.Det finns inget värre än att kämpa i motvind.
Inom kort är vi förmodligen av med dessa tokstollar som drar landet ner i avgrunden, vi får också hoppas på att fler därute börjar vakna upp nu.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

märta

15 augusti 2015 13:59

Här är svaret på varför somalier våldtar - http://www.friatider.se/somalier-berattar-darfor-valdtar-vi-nordiska-kvinnor. De får inte klä sig som man vill! Måste börja använda slöja och heltäckande tydligen. Vi ska anpassa oss och bli som dom för att slippa våldtäckt! JO JAG TACKAR!!
ISLAMISERING UTAV STORA MÅTT!! Är det verkligen den vägen vi måste gå???
Att utbilda ett helt folkslag i vett och etikett och moral tar väl flera generationer!

SUCK!!!

 
Ingen bild

Ludvig

16 augusti 2015 09:29

Ja nog blir man trött på politikerna och medierna som gör allt dom kan för att mörka. Men när man träffar folk så blir man glad, för fler och fler har genomskådat det hela.

 
snoffsan

snoffsan

16 augusti 2015 13:04

Läste din artikel Märta, stackars dessa som kommer hit, med all denna frestelse dessa inte kan motstå. Kvinnor som är lättklädda och så mycket knivar som ligger i affärerna, och så denna hemska alkohol. Dags att stänga ner systemet, ta bort alla vassa föremål i affärerna och klä på oss vinterkläder året om.
Sedan får vi väl se vad dessa kulturberikare skall skylla på nästa gång de våldtar en kvinna. Jag gissar på fel religion.
Precis som småbarn, skyller allt på alla andra. Att inte bry sig om landets lagar och kultur, har man tydligen inga planer på alls.
Jag håller med dig, bara ett stort SUCK.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Lisen

18 augusti 2015 09:48

Jag är inte så säker på att något kan få svensken att ryta ifrån. SD hörs inte så mycket de heller, synd för vi behöver lite support vi rädda, förbannade och frustrerade rasister.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se