thoralf

Direktlänk till inlägg 30 december 2013

MIKE WAXMAN

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2013 19:07

Egentligen hade jag tänkt skriva ett blogginlägg i ett helt annat ämne men Mike Waxmans kommentarer och vad han skriver på sin Facebooksida gör att jag måste svara med ett blogginlägg/genmäle. Jag blir faktiskt lite upprörd.


I kommentarerna i förra blogginlägget skrev han bland annat följande.


Mike Waxman

Söndag 29 dec 17:49

”PS: Jag sa till dig i telefon att dom som känner mig vet att jag är uppriktig och ärlig men jag förväntar mig också det av dig, men nämn då inte i din blogg det som passar för dina följare utan säg som det var!
Mvh
Mike”

 

Angående den aktuella inbjudan svarade jag Mike Waxman i en kommentar bland annat följande


Thoralf A

Söndag 29 dec 18:24

”Du lovade på Facebook att ringa mig på måndagförmiddag (23/12) men du ringde aldrig. Jag visste inte att du hade en tidsfrist som gick ut den 24/12 för att anmäla sig.
Du ringde på juldagskvällen och meddelade att det var för sent att anmäla sig och att vi inte skulle få tala.”

 

Sedan svarar Mike Waxman följande


Mike Waxman

Söndag 29 dec 20:02

”Thoralf: Hur var det med sanningen ?????
Du har mailen,eller hur ? Ett kom den 21 dec, ett kom den 22 dec, det sista den 24 dec. Jag har aldrig sagt jag ska ringa dig den 23, det är något du hittar på! Första gången jag överhuvudtagligen talade med dig var ju på juldagskvällen som du själv skriver.Kanske svårt att komma ihåg allt som inte är sant ? Eller ?”

 

Det svaret gör mig minst sagt upprörd. Först vill jag reda ut det samtal som Mike skulle ringa till mig. Han skrev faktiskt följande på sin egen tråd på facebook.


 

  

Och jag svarade 9 minuter senare enligt nedan. I mina ögon helt glasklart.


 


Mike gick dessutom inte och la sig utan han fanns kvar i tråden långt senare så han kan knappast ha missat mitt svar.

 


Mika Waxman ringde dock aldrig under måndagen!


För mig är mejl ett mejl till en riktig mejladress och inte något som skickas över facebook. När det gäller de meddelande som Mika Waxman skickande via Facebook så missade jag dessa då de hamnade i en mapp som jag aldrig har kollat. Jag fick lära mig något nytt!


I dessa meddelande nämns dock aldrig någon tidsfrist.


På sin Facebooksida angriper han dagen efter manifestationen även Barometern som han anser inte ställer upp mot rasism och nazism. Han har ringt till ansvarig utgivare och beklagat sig. Tidningen har tydligen inte skrivit om hans manifestation i den omfattning som han önskade sig. Uppenbarligen inte heller så kritiskt mot Sverigedemokraterna som han tänkt sig.


Nu kanske det finns en anledning till detta! Journalisterna på Barometern känner till att Mike Waxman inte alltid är så kärleksfull som han låtsades vara under manifestationen. Något man tvingats skriva om i tidningen tidigare men då har Mike Waxman givetvis inte varit namngiven i artiklarna. Han är ju Miljöpartist och dessa brukar ju inte hängas ut med namn och partitillhörighet som Sverigedemokraterna blir när de dömts för ett brott eller att det gjorts en polisanmälan. Media praktiserar ju det som kallas ”alla människors lika värde” på sitt eget sätt.


Om en Sverigedemokrat har skulder hos Kronofogden basuneras detta ut med stora rubriker, inklusive namn och partitillhörighet. Men när en Miljöpartist har skulder hos Kronofogden så är det tyst som i graven. Men alla förstår säkert att det handlar om ”alla människors lika värde” på tidningsredaktionerna.


Skall bli intressant att se om media kommer granska personerna på Miljöpartiets valsedel lika hårt som de alltid granskat Sverigedemokraternas kandidater? Annars kan jag hjälpa vår lokala media via min blogg.


Men att en Miljöpartist och kommunist inte betalar sina räkningar kanske snarare är en norm och därmed inget som media och allmänheten behöver fästa något större avseende vid.


Vid vårt samtal berättade Mike Waxman också att han var trotskist. Inget som förvånade mig men jag kollade på Wikipedia för att läsa på lite. Följande fanns att läsa.


”Trotskism är en marxistisk riktning som bygger på Marx, Engels, Lenins och Trotskijs idéer. Den kritiserar skarpt stalinismen som växte fram i Sovjetunionen. Trotskij kallade sig själv aldrig för ”trotskist” utan använde istället ordet "bolsjevik-leninism" för att beskriva sin politik.[källa behövs]

 

Trotskismen är utpräglat revolutionär och internationalistisk och betonar särskilt världsrevolutionens historiska kontinuitet, så som Lev Trotskij beskrev i ”Den permanenta revolutionen” och Lenin insåg under den ryska revolutionen. Det innebär att i länder där den borgerliga revolutionen inte kan utföras av borgarklassen själv måste den utföras av arbetarna, och därmed övergå i en socialistisk revolution vilken för att överleva måste gå vidare till att bli en världsrevolution.”

 

”Trotskister har också använt entrism som metod, det vill säga att gå in i redan befintliga partier och organisationer, eller att arbeta inom dessa för att försöka påverka dem åt vänster. Detta gjordes ursprungligen 1934, då Trotskij rekommenderade de franska trotskisterna att gå in i det franska socialistpartiet.

 

Det finns exempel på fler länder där trotskister har utövat entrism, till exempel Storbritannien där den trotskistiska organisationen The militant utgjorde en tendens inom Labour. I Sverige användes taktiken gentemot SSU och socialdemokraterna av Arbetarförbundet Offensiv (numera Rättvisepartiet Socialisterna) på 1970-talet.

 

Trotskismen kritiseras ofta av övriga vänstern för att vara totalitär och ha en sekteristisk inställning till övriga vänstern. Vänsterkommunisten Paul Mattick har kritiserat trotskismen då han anser att Oktoberrevolutionen var totalitär från början och att trotskism därför inte skiljer sig nämnvärt från Stalinism varken i praktiken eller i teorin.”

 

Jag frågar mig vad han gör i Miljöpartiet? Han borde ju vara i Rättvisepartiet socialisterna eller i något annat kommunistiskt parti. Sedan läste jag texten en gång till och noterade följande stycke.


”Trotskister har också använt entrism som metod, det vill säga att gå in i redan befintliga partier och organisationer, eller att arbeta inom dessa för att försöka påverka dem åt vänster.”

 

Bara att gratulera Miljöpartiet i Kalmar till denne medlem!


UPPDATERING!!


Mike Waxman har stängt ner sina Facebooksidor (2st). Är han fortfarande förföljd av sin vänsterkompisar inom AFA och RF. Vilka skrev flitigt på manifestationens facebooksida.

Sindre Persson och Salem B Sarsour kanske fortfarande härjar runt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 december 2013 19:39

Mike "Göken" Vaxman ?

 
Ingen bild

Mogge, Norrköping

30 december 2013 19:47

Thoralf Alfsson, Min Riksdagsman :)

 
Ingen bild

Observer

30 december 2013 20:07

Har tidigare jobbat med troskister som gömde sin politiska hemvist.Plötsligt biktade sig en av dem,en kvinna,och då avslöjades en hel del intressanta saker bl.a runt hur man arbetade. man kunde bl.a vara medlem i motorcyckelklubbar och köra dyra maskiner men samtidigt kunde man ju argumentera för sin sak.Nåväl, miljöpariet i Kalmar är att gratulera till den förstärkning för miljöpartiet som Mike Waxman tycks utgöra.Låt oss därför på nyårsafton avfyra ett riktigt överdådigt fyrverkeri vid Waxmans boende för att visa uppskattning över det politiska budskap han framför,"jag är egentligern trotskist", och där han hör hemmma egentligen. Dubbelmoral är bra att ha,Tappar man den ena så finns alltid den alltid den andra kvar.I vanlig ordning ställer Gotiakoncernen,Barometern och Östran,upp på budskapet från Waxman utan att ifrågasätta. någonting.Vilka j-a amatörer till journalister!Eller är det så att de är waxmaniter?

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 december 2013 20:30

Tack Thoralf!
Den Röda sjukan i sin allra värsta form.
Hur kan man med öppna ögon bli extremkommunist??
OCH, hur kan en sådan verka, utan att bli genomskådad och avslöjad..?

 
Ingen bild

SM811

30 december 2013 20:44

Mike, hur var det nu vilken som talade sanning. Skärmdumpar är inte så dumt att ha ibland för att avslöja sådana som du.

 
Ingen bild

Kurtan

30 december 2013 20:48


@Thoralf,
Du har kanske att göra med en "infiltratör" som har anammat det i islam sanktionerade taktiken att ljuga som heter taqiyya...hmmm
MVH


 
Ingen bild

OT

30 december 2013 20:56

@Thoralf

Det "nya" i de "Nya Moderaterna" är med stor sannolikhet en DDR variant av trotskism. Apropå banener, är det inte Borg med hästsvansen som spelar dragspel i denna snutt (kanske därför han klippt av den)? Varvara - the song "Katyusha": http://www.youtube.com/watch?v=nabYYdQkS58

 
Ingen bild

Marianne Lund

30 december 2013 21:01

Värsta sortens kommunister med mycket blod och lidande på sitt samvete..

 
Ingen bild

OT

30 december 2013 21:14

Här är en liten kavalkad enbart för Mike Waxman, jag hoppas den inte väcker anstöt då det är ganska "vitt", kanske det är detta som skiljer Putin från Waxman (har Waxman förresten frågat sig om han avviker från den gällande 5-årsplanen) - "Катюша Den pobedy 2007": http://www.youtube.com/watch?list=RDnabYYdQkS58&v=ivASIwtHALM

 
Ingen bild

eevanyk@hotmail.com

30 december 2013 21:19

Hur kommer det sig att några indiver i Sverige inte har kunnat anpassa sig till den nutida världen?
Hen hänger kvar i 1800-talets orättvisor,vilka hen inte har några kunskaper överhuvudtaget i. Då kunde man inte demonstrera, så ska hen göra det nu! Slänga gatstenar från den tiden mot envar och alla!
Aschberg försöker göra som hans förfäder gjorde. Slog ihjäll meningsmotståndare och tog deras egendomar. Med gott resultat. Nu vill han fortsätta i sina förfäders anda med baseballklubba i näven. Att ställa sverigeälskare på bar backe så de dör av utfrysning från jobb, bank och social umgänge är hans mål. Får han deras egendom och vilken bank är involverad i? Jag vill verkligen veta.
Jag skulle vilja fråga honom om han själv vill använda klubban för detta ändamål eller om han lejar sina businesspartners för att göra som sina förfäder.
jag kommer från den finska Finland, bor i Sverige nu och står alltid för mina åsikter.



 
Ingen bild

SM812

30 december 2013 21:22

Är det ingen annan som ser att påståendet att Mike Waxman sagt att han skulle ringa den 23:e inte stämmer? Skärmdumparna bevisar ju att han förväntade sig svar från Thoralf den dagen och Thoralf replikerar att det går bra på förmiddagen. Men Thoralf kom alltså aldrig med nåt svar.
Kanske har Thoralf missförstått och trott att Waxman skulle ringa, men det verkar inte vara vad de kom överens om, om man ska tro de inklistrade klippen.
Att för detta skriva en massa ovidkommande komprometterande uppgifter om en person har i så fall klena skäl.

 
Ingen bild

Thoralf A

30 december 2013 21:35

SM812

Lär dig läsa innan du skriver en kommentar. Läsförståelse.

"Svarar du i morrn förmiddag?"

 
Ingen bild

OT

30 december 2013 21:37

@SM812: "...Kanske har Thoralf missförstått..."

Det gjorde ont va?

P.S Kan du så kan jag - "Can I Play with Madness": http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

 
Ingen bild

Blåsippan

30 december 2013 21:41

Kan vara så att Waxman menar att du Thoralf skall svara på eventuella frågor i mailet han skickat som du inte hittade. Naturligtvis uppfattar du det som att du skall svara i telefon eftersom du inte sett mailet. Helt naturligt men kanske ett klassiskt missförstånd.

 
Ingen bild

OT

30 december 2013 22:01

@Blåsippan Vackert namn.

"Blåsippans väg! (Välkomna nästan allihopa)": http://www.youtube.com/watch?v=ZpQzEnadDek

 
Ingen bild

Magentan

30 december 2013 22:21


Ur led är tiden kan man verkligen påstå. Nu för tiden verkar det vara Västländerna som (mer eller mindre öppet) styrs av olika slags "kommunister" (t.ex. "socialliberaler") och bolsjevik-leninister (=trotskister). I Ryssland däremot är man numera tydligen konservativ och förespråkar traditionella, kristna värderingar.

"RYSK TOPPOLITIKER VARNAR FÖR KULTURMARXISM I VÄST"
Ovanstående är rubriken på ett intressant inlägg i Fria Tider från en intervju i den ryska tidningen Izvestia med Aleksej Pusjkov, chef för den ryska statsdumans utrikeskommitté. Han anser bl.a att:

"De krafter som tagit över den politiska och mediala makten i väst försöker upplösa alla traditioner och normer, och skapa en värld som präglas av GLOBALISTISKA, IDENTITETSLÖSA KONSUMENTER.
Målet är att skapa ett nytt samhälle utan stater, gränser och moraliska normer eller andra fundament för en civilisation. Att en form av gemensamt ekonomiskt rum bör uppstå där s.k 'fria individer' utan nationell tillhörighet ska ströva omkring, skyddade av vissa påstådda rättsnormer men i själva verket utsatta för hänsynslös manipulation och berövade alla band till sina länder och till sin historia, religion eller familj i ordets civiliserade betydelse".

Hela artikeln finns här:
http://www.friatider.se/rysk-toppolitiker-varnar-for-vasterlandsk-kulturmarxism

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

30 december 2013 22:24

SDs deltagande hade inte varit svårt att lösa för Waxman alla missförstånd till trots. Hade han bara velat förstås?

 
Ingen bild

OT

30 december 2013 22:42

@Thoralf Lyssnade precis på partiledarens Jultal: ”Tunnan är full”

och undrade om inte det är dax för SD att starta ett 90-konto för internationella insatser.

 
Ingen bild

Hasse

30 december 2013 22:44

Vaxman platsar bra i ett parti där det är fullt tillåtet att slira på sanningen.

 
Ingen bild

OT

30 december 2013 23:01

Anledningen till att öppna ännu ett 90-konto är givetvis att vi inte längre kan lita på Bengts rödakorset m.fl

 
Ingen bild

Amélie

30 december 2013 23:12

Men gnäll lite mer Thoralf. Du har det verkligen svårt din otäcka rasist.

 
Ingen bild

AndreaZ

30 december 2013 23:12

@ OT
SD-uppmanar sina väljare att skänka till FNs flykringorgab UNHCR :)

Väl mött // Andreaz

 
Ingen bild

Lotta i Båstad EJ medlem i SD :-P

30 december 2013 23:13

Har Mike Waxman bytt pari??? vid Kommunalvalet 2010 var han då på Mörbylångas Lista för sossarna plats Nr.32 "Mike Waxman, 55 år Skogsby" .... gäller och flytta rundor lite hit och dit och i samma veva byta parti :-)
Gott Nytt År Alla Tappra, det som göms i snö kommer fram i tö...liksom internet glömmer aldrig ....... ett bra tips för sådana som M.Waxman Tjing

 
Ingen bild

OT

30 december 2013 23:20

@Lotta i Båstad EJ medlem i SD :-P - Kunde inte låta bli: Robert Broberg* Det som göms i snö: http://www.youtube.com/watch?v=sflpkvgw3FU

@AndreaZ, källa på att det är SD's rekommendation.

 
Ingen bild

OT

30 december 2013 23:45

Ett helt apropå inlägg i den feministiska debatten.

Före svenskarna kunde engelska - "Peter Holm - Syster Jane": http://www.youtube.com/watch?v=4lD0j8Df_uE

Efter svenskarna kunde engelska - "New World - Sister Jane (1972) ": http://www.youtube.com/watch?v=5F6W68HJuvg

P.S Kom sedan inte och säg att vi svenskar är talibaner... säg istället sanningen.

 
Ingen bild

OT

31 december 2013 00:02

Den svenska debatten är en öken - Robert Broberg - Öken: http://www.youtube.com/watch?v=SMKqki1qPB0

 
Ingen bild

World Traveller

31 december 2013 06:07

Thoralf, kan du göra en artikel om alla nya lagar som införs efter nyår? Tydligen får vi en massa nya lagar och regler som kommer att gynna invandrare och illegala och kraftigt missgynna svenskar (som vanligt) och kosta oss en massa pengar.

 
Ingen bild

Stefan A

31 december 2013 07:16

hehehe.."din otäcka rasist", i Sverige räcker det med att nämna färgen svart för att betecknas som "rasist", man får t.o.m lära sig hur man skall bemöta den "otäcka smygrasisten" vid julbordet, men det är bra, att skriva folk på näsan vad de skall tycka och tänka och säga är ett effektivt sätt att hjälpa SD, men det fattar inte de "otäcka antirasisterna", men så har aldrig yttrandefrihet och demokrati stått särskilt högt i dessa kretsar.

 
Ingen bild

Farbror Sven

31 december 2013 09:24

Amelie , din otäcka "snörpa" !

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 december 2013 09:44

Annat ämne...
För ett år sedan hade Thoralf en omröstning om Sveriges sämsta journalist. Solklar vinnare blev Aftonbladets Åsa Linderborg.
I år behövs knappast någon omröstning, då jag anser att Thomas Mattsson är ohotad som vinnare.
Han har sammarbetat med Vänsterextremister.
Han har betalt dem.
De har snokat på nätet.
De har (säkert med Mattsons vetskap) registrerat tusentals Sverigevänner.
De kommer säkert att utnyttja detta register under valrörelsen i höst.
Han har hängt ut tom. privatpersoner i media för deras åsikters skull.
Han har med det inspirerat ett bombdåd mot en folkvald politiker.

Han har med allt detta ohotad gjort sig förtjänt av titeln för 2013 anser jag.

 
Ingen bild

Bertil

31 december 2013 10:22

Hulda, givetvis har Mattsons vänstervänner inte bara letat efter hatiska kommentarer som kan länkas till SD. När de väl hade chansen har de säkerligen passat på att leta upp allt möjligt om alla sorters oliktänkare.

Ett par veckor efter Expressens löp avslöjade vänstersaktivisterna i gruppen Ofog identiteten på en anonym bloggare inom Försvarsmakten. Ofog ville inte säga varifrån de fått uppgifterna men det är högst sannolikt också ett resultat av Researchgruppens arbete.

 
Ingen bild

Hacke

31 december 2013 10:35

Hulda mk1...
Ja, vem kan någonsin hota Mattsson. Inte ens jag kunde i mina mörkaste stunder tro att en representant för den s k tredje statsmakten skulle gå i spetsen för åsiktregistrering och uthängning av vanligt folk i värsta häxbränningsanda år 2013. Han torde ensam ha skrivit det svartaste kapitlet i den svenska journalistikhistorien. Och det är sannerligen inte någon "vitbok" i övriga delar heller precis.

 
Ingen bild

Pepparholm

31 december 2013 11:01

Jag håller helt med Hulda och Hacke. Jag läste Expressen från första numret 1944 med Ivar Harrie som ärlig tidningsmakare. Efter flytt så blev det dottern Kvällsposten som också hade ett antal läsvärda och ärliga journalister. Men sedan kom utförsbacken. Jag slutade köpa men hade svårt att säga nej till de trevliga ungdomar som ringde på och sålde på lördagar och söndagar. För att uppmuntra deras "egenföretagande" så köpte jag. Men efter Mattssons senaste oförskämdhet med åsiktsregistrering av svenska folket så måste jag tyvärr meddela undomssäljaren, att nu är det slut. Jag köper inte mer. Här är en dusör till dig personligen inför julen och som tack för den service som varit.

 
Ingen bild

UncleBob

31 december 2013 11:19

Eftersom Troskisterna var ett för mig nästan helt okänt parti så tänkte jag googla lite vilka ambitioner Mike Waxman har under sin förklädnad som Miljöpartist. Då efter en stunds intensiv googling slog det mig Trotskister är Ulvar i Fårakläder!

De har som mål att infiltrera demokratiska partier och ta över eller påverka agendan i en rent kommunistisk riktning. De smyger under radarn med sin egentliga politiska åskådning och LÅTSAS vara demokrater. Sådan schitzofrent beteende måste ovillkorligen sätta djupa spår i människan bakom masken.

När man nu demaskerat denne förmente Miljöpartist så döljer sig en bokstavstrogen kommunist under ytan. En sån som aldrig haft ett eget konstruktivt förslag, utan går omkring och pekar finger åt andra partier. Så typiskt slagordsvänstern!

 
Ingen bild

UncleBob

31 december 2013 11:39

Jag håller med om att "Årets sämsta Journalist" är vikt åt en ohotad Tomas Mattsson.
Årets Svensk kan följaktligen bara vara Jim Olsson från Västra Frölunda:
http://imageshack.com/a/img854/7678/rlzb.jpg
Rösta upp honom i alla omröstningar ni ser! Sprid länken och ha ett underbart Nyår!

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 december 2013 11:44

Bertil...
Ja, att OFOG tillhör Extremvänsten är självklart. Tittade på deras hemsida i somras och det var bara aktioner mot Försvarsmakten, Svensk vapenindustri och (givetvis) NATO.
Dt finns säkert ett stort Vänsterxtremistiskt nätverk som nu tom. finns inne i Expressens ledning...

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 december 2013 11:51

UncleBob...
Ja, Jim Olsson är en värdig kandidat till titeln som Årets Svensk. Han röt till och sade ifrån!

 
Ingen bild

Sal

6 januari 2014 22:55

Men Alf, är du seriös nu som förtalar individer? Eller är du så paraniod som tror att alla individer som ej håller med dig eller SD är RF eller AFA?
Är du en riksdagsledamot?

 
Ingen bild

Jinx

8 januari 2014 12:57

Du för förklara dig Thoralf, varför du länkar till dessa två facebook konton och varför du ärkekränker dessa två individer... Är länkningen till facebook konton så att de skall bli trakasserade. Ifall de blir det så kommer du stå ansvarig för det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se