thoralf

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2015

LYCKAD MARKNAD

Av Thoralf Alfsson - 11 augusti 2015 19:04

Ännu en väldigt lyckad marknad idag. Väldigt roligt att träffa så många människor som stödjer oss och som så gärna tar våra papperspåsar med infomaterial.


En ung flicka undrade om vi hade ”järnrör”. Hon var ”jordmedborgare” och ansåg att vi inte skulle ha några nationsgränser. Hon påstod sig vara egenföretagare men hade ingen koll på skattesatser eller vad statsskatt var för något, ännu mindre värnskatten. Med tanke på att hennes ålder var ca 18 år men hennes kunskaper om samhället snarare motsvarade en 8-åring undrar jag hur skolan fungerar. Om hon nu inte skolkat sig igenom sin skolgång. Att hon var vänster med tanke på sina kunskaper råder inte det minsta tvivel.


Hur stor andel av dagens ungdom är så indoktrinerade?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Demokratur

11 augusti 2015 19:15

Den flickan är nog en värdig representant för en anmärkningsvärt stor del av det svenska intellektet idag. Totalt sönder-sossefierad. Ganska övertygad om att en systemkrasch är nödvändig för att få svensken att dra ut huvudet ur sin egen ända.

 
Ingen bild

robban

11 augusti 2015 19:20

när det gäller unga aningslösa "världsmedborgare" så funkar en retorisk motfråga om att nu finns inga gränser, vad händer? välfärd skola sjukvård etc. brukar få dom att tänka lite utanför de röda ramarna :)

Thoralf Alfsson

11 augusti 2015 19:27

Tyvärr inte Robban. Pengar hade ingen betydelse i hennes värld!

 
Ingen bild

Hood

11 augusti 2015 19:44

Hon är tyvärr bara toppen på ett isberg.När man ser och hör resonemangen som många unga "idealister" för så blir man mörkrädd. Många har väl sett tvitttern från den unga feministen som önskade att jorden skulle befolkas enbart av kvinnor och på frågan om hur reproduktionen skulle fortgå svarade: "Genom adoption".Mörkrädd är bara förnamnet.

 
Ingen bild

Niklas R

11 augusti 2015 19:50

Påminner mig om en annan ungdom som var med på en kryssning jag och min fru var med på för några veckor sedan.
När vi var iland på en ö så stod guiden och skulle berätta om ön. Helt plötsligt så börjar en annan besökare på ön, en kines, skrika över hela hamnen till någon i hennes sällskap som står en bit bort.
Först så börjar några i gruppen hyscha för att hon skulle bli tyst och när inte det hjälpte skrek en kvinna i vår grupp: MEN HÅLL KÄFT DÅ!

Varpå ungen påpekar: Vilken rasist!

Sådana skall föreställa vara Sveriges framtid.

 
Ingen bild

World Traveller

11 augusti 2015 20:04

Undrar om jordmedborgaren låser sin dörr på nätterna eller om där sitter en skylt med 'Alla välkomna in' på. Vilka efterblivna tomtar det finns. Svenska lärarkåren har ett och annat att ansvara för och nedläggningen av landets mentalsjukhus var ett katastrofalt misstag. Det bevisade vänstern i tunnelbanan om inte annat. Nu ska vänstern anordna ett fackeltåg mot rasism i Västerås på torsdag. Vilken skymf mot de mördades anhöriga. Vänstern anklagar dom indirekt för att ha varit rasister och att de fick skylla sig själva. På danska bloggar säger de att kvinnan fick huvudet avskuret. Därav uttrycket ''Ett galet dåd'' från polisen.
Vad är realistens tankar om dådet? Tycker du att mördarna tillhör en utsatt grupp?

 
Ingen bild

kalle

11 augusti 2015 20:19

jag är livrädd!
90 procent av pursvenskar man träffar i sin vardag är som denna "världsmedborgare" Indokrinering under 40 år från media och skola har verkligen lyckats.

dom med invandrar bakgrund ser ju inte på svensk tv eller läser svenska tidningar ,så det vet hur Världen fungerar och anser pursvenskar är naiva dumhuven.

enda räddningen vore att sd startade eget mediabolag med webbtv och tidningar. fast det skulle väl inte svenskar kunna ta till sig.
svt och statsfinserade tidningar skriver ju faktiskt om 7 klöverns resultat i Sverige men ingen reagerar eller tänker på vad är orsak till allt tok.

kanske Sverige måste gå mot statsbankrutt så inga pengar finns att driva det politisk korrekta statsskick vi har. kan inte vara långt bort nu.

 
Ingen bild

Lärare

11 augusti 2015 20:20

Läs Mirjan Tappers text på Exponerat!
Media mörkar och försöker "villa" bort svenska folket från vad som verkligen hände!

Svensk media och svenska politiker, förutom SD, är rent ut sagt livsfarliga och helt världsfrånvända, vi kan inte fortsätta på detta vis längre.

Mirjans Tappers text bör läsas av alla och spridas!

Thoralf Alfsson

11 augusti 2015 20:42

Vilka bilder har denna kvinna sett? Är det de suddiga bilder som finns på nätet?

 
Ingen bild

World Traveller

11 augusti 2015 20:50

Tips! Gå gärna in och läs alla artiklar på Avpixlat idag. Helt sjukt allt som försigår. Tyvärr går det inte läsa kommentarer eftersom sajten är utsatt för en DDOS-attack från EXPO (med hjälp av personal från FRA?).

 
Ingen bild

Erik Svensson

11 augusti 2015 20:58

Jag hoppas inte att du ser som så okunnig eller hur man ska säga! Hur tycker du att man ska göra för att lära sig om samhället? Kan det vara så att de som kan mycket har ett ansvar att lära ut kunskap på ett åtminstonde lite objektivt sätt? Jag vill lära mig om samhället! Hur bör skolan fungera i detta ämne?

Thoralf Alfsson

14 augusti 2015 09:20

Beskriva objektivt hur samhället är uppbyggd och att det är våra gemensamma skattemedel som bekostar all välfärd. De svenska grundlagarna bör också ingå i utbildningen.

 
Ingen bild

Lars johansson

11 augusti 2015 21:03

Skriver här hoppas du överser? Avpixlat verkar var utsatt för någon attack.Det gäller knivdådet på IKEA som är fruktansvärt men som media kanske mörklägger! Det finns uppgifter om att man ska ha kapat huvudet av en av offren? Stämmer detta så är det definitivt ett terrorbrott!

 
Ingen bild

robert

11 augusti 2015 21:10

Exponerat går inte att läsa längre. Nån jävla reklam som lägger sig över hela skärmen som jag ej får bort. Slutade med exponerat för någon månad sen.
Sen angående naiva ungdomar så är
Ändå botemedlet att dom flyttar hemifrån och börjar jobba. Endast då är dom mottagliga för verkligheten. Bor hemma, studerar eller engagemang i politiska ungdomsförbund hämmar verklighetsuppfattningen

 
Ingen bild

var nog ett test attentat

11 augusti 2015 21:24

finns en länk i kommentar på fb

https://www.flashback.org/t2605798p51

alltså man ser det gråa golvet mellan det mörka "huvudet" och kroppen med det orange fältet som är hud som syns av en V-ringad mörk tröja. avståndet är ca 20 cm.
varför skulle räddningspersonal lägga saker så konstigt vid en avliden person.

varför blev det sånt på drag med ca 100 poliser med skottskra västar och alla kunder fick ställa sig i kö vid utgång och uppge personnummer och vittnen skriva på tystnadsplikt.

om det blir en större attentat så borde folk få ta sig därifrån snabbt. nu kan de göra ett litet angrepp som detta och när alla är instängda av polisen. så smäller de riktiga bomberna av och skadar fler när alla är ihop trängda.

 
Ingen bild

Lars johansson

11 augusti 2015 21:39

Robert! Jag har inget som helst problem med exponerat att se och ge inlägg! Däremot har jag idag haft stora problem med att kommentera på avpixlat.Antagligen har våra kära "antidemokrater" fullt upp att visa vad vi alla måste tycka! Så patetiskt och tragiskt för vår demokrati.

 
Ingen bild

Åke

11 augusti 2015 21:44

@Lärare.
Fria tider: "Säpo går in i utredningen om IKEA-morden". Och detta skulle alltså inte vara terrorbrott sades det från början. Att skära huvudet av folk är alltså fullt normal brottslighet idag i Sverige. Och så ökade väl SD med 2%-enheter till. Vilket nog är orsaken till paniken, inte det avskurna huvudet, som mer normala människor tycker.

 
Ingen bild

Kalle

11 augusti 2015 21:46

Polisen skall visst skydda flyktingboende från mörkermän ur det svenska samhället. Efter detta galna IKEA-mord så borde polisen slå en järnring runt flyktingboendet för att skydda det svenska samhället från dessa galningar!!!

Nu skall IKEA stoppa knivförsäljning. Skall alla husgerådsaffärer stoppa knivförsäljning??? Bättre skulle det vara om dessa galningar inte kom in i sverige. Svenska regeringen tillåter dessa galningar att komma hit utan någon som helst koll på vilka det är och de väller in i Sverige!!!

Hur kom de till Sverige??? Var det den svenska kustbevakningen i Medelhavet som räddade dem???
Förstår inte varför vi svenskar skall rädda folk i medelhavet som ger sig ut på vansinnesresor. Det är deras eget ansvar som tar dessa stora risker!!! Inte svenska skattebetalares.

Sedan som tack kommer de till Sverige och mördar!!!

 
Ingen bild

Lärare

11 augusti 2015 21:48

Aj,aj, blev lite fel i mitt inlägg ovan.

Ska naturligtvis stå: "utom SD" så klart. Men ni förstod säkert vad jag menade ändå!

 
Ingen bild

Hjärtat.

11 augusti 2015 22:02

Jag var nere vid sydkusten förra sommaren,och skulle återse mina föräldras sommarställe där vi vistades varje sommar när jag var barn.När vi skulle åka
därifrån så står det två små arabungar och stoppar bilen när vi skulle köra därifrån,de skrek att vi skulle ge dom pengar,vi började att tuta och skulle fram,jag ville inte gå ur bilen för det
kändes verkligen hotfullt ifrån deras pappa som undrade vad som stod på.När vi körde därefter då slängde de små arabjävlarna sten på
bilen.Så denna nostalgiresa slutade så otrevligt.
Vart är Sverige på väg?

 
Ingen bild

Roffe

11 augusti 2015 22:11

Med hänsyn till era tankar om dådet i Västerås så undrar jag om fakta överhuvudtaget är relevant för er? Att hetsa och fabulera kan ni men att förhålla sig till verkligheten.. Inte konstigt att polisen bedömmer att de måste lägga resurser för skydd av asylboenden mot SD anhängare med järnrör.. Så flickan ställer en helt relevant fråga.

Thoralf Alfsson

11 augusti 2015 22:19

Roffe

Tur att jag inte är muslim för då hade jag blivit kränkt och anklagat flickan för rasism!

Vilket du sannolikt applåderat!

 
Ingen bild

clas

11 augusti 2015 22:11

men är det inte märkligt att man måste gå till utländsk media för att få veta vad som händer i det egna landet?

dailymail.co.uk:

"Two asylum seekers are arrested for stabbing to death mother and her son shopping for flatpack furniture in Swedish IKEA".

 
Ingen bild

Åh Gudrun

11 augusti 2015 23:11


Skicka den obildade vänsterfeministen på semesterresa till Mecka sedan vill vi gärna se hennes semesterbilder därifrån när och om hon kommer tillbaka.

 
Ingen bild

Lena

11 augusti 2015 23:24

"Hur stor andel av svensk ungdom är så indoktrinerade?" En stor del tror jag, men kanske inte så galen som den du träffade. Hon kan ju inte ha haft någon slutledningsförmåga alls.
Men jag måste säga att jag blev väldigt förvånad när min brorsdotter under en julmiddag sitter och säger att hon vill att FN ska ta över alla regeringar, därför att det är så stökigt överallt. OM FN (globalistrepresentanter) tar över DÅ blir det fint och lugnt. Var hade hon fått det ifrån? Jo det hade de pratat om i skolan... (hon tog studenten i juni). Denna indoktrinering är fruktansvärd!

Jag sitter fortfarande och är chockad över att det förekommer uppgifter angående IKEA morden att kvinnan fått huvudet kapat. Det är så hemskt att det inte går ur mitt huvud. Hoppas det inte är sant, för ingen i hela världen är värd en sådan död.

 
Ingen bild

Tor Rusk

11 augusti 2015 23:25

@Roffe.
Läste i en kommentar på Daily Mail beträffande deras rapportering av IKEA-morden en förvirrad svenska som skrev ungefär att "detta var ett familje-drama och oj vad trött hon var på alla engelska kommentarer.
Man kan undra om fakta överhuvudtaget var relevant för henne.
Familjedrama? För övrigt: När har fakta varit relevant för vänstern?
Ditt ego skriver ut checkar som du nog får svårt att casha in.

 
Ingen bild

Mahmoud

12 augusti 2015 00:17

@Roffe
Vad har vi sagt om att skriva kommentarer på nätet när du är onykter?

Exakt vilka personer har någonsin blivit utsatta för "SDare med järnrör" tex?

 
Ingen bild

Tor Rusk

12 augusti 2015 01:13

@Åh Gudrun.
Men inte vill vi isåfall få tillbaka eländet när vi väl blivit av med henne. Skicka Islam-älskarna till Mecka och kommunisterna till Sibirien
på "utbildningsresa". Det blir nog en nyttig vaccination typ Georg Orwell, kommunist ända tills han varit där. Sen skrev han "1984", lika
relevant idag som då.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se