thoralf

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2015

DAGS FÖR ETT SKATTEUPPROR

Av Thoralf Alfsson - 10 augusti 2015 07:30

Statsminister Stefan Löfven tiger, likaså de flesta av ministrarna. I varje fall de ministrar som skall hantera massinvandringen till Sverige. Under juni kom 6 620 asylsökande till Sverige varav 1 447 ensamkommande barn. Ett nytt månadsrekord när det gäller ensamkommande barn.


Under juli sökte 8 069 asyl i Sverige, utav dessa var 1 890 ensamkommande barn. Nytt rekord igen.  Stefan Löfven fortsätter att tiga!


 


Augusti kan bli en riktig rekordmånad med över 10 000 asylsökande och mer än 2 000 ensamkommande barn. Stefan Löfven kommer sannolikt fortsätta att tiga.


Nu måste vi dock vara medvetna om att det ingalunda handlar om några barn utan om ensamkommande unga män, till 90 procent. Behovet av ålderstester är dessutom väldigt stort. Jag anser att det borde göras ålderstester på alla, om de inte uppenbart är barn! Men det gäller ju endast ett fåtal.


Barnläkarförening uppmanar dock sina läkare att vägra utföra ålderstester. Man tror knappt sina öron och ögon. Läkare som är anställda av samhället och avlönas med skattemedel skall utföra det jobb som samhället förväntar sig av dem. Annars kan de byta till en privat arbetsgivare som inte anlitas av Migrationsverket.Jag undrar hur Anders Hjelm kan veta att flera unga män fått sina åldrar felaktigt fastställda. Givetvis ställer SVT-journalisten inte denna relevanta fråga! Jag blir så trött på dessa pk-nissar hos SVT. Hur har Anders Hjelm lyckats fastställa åldern?


Statsminister Stefan Löfven och ansvarig minister tiger givetvis!


I princip borde alla asylsökande avvisas från Sverige enligt Dublinförordningen om de inte kommer med flyg från ett land utanför EU!

 

För varje månad ökar årskostnaden för skattebetalarna med mellan 2-5 miljarder kronor med sommarens volyminflöde av asylsökande. Staten finansierar detta med stora lån idag.


Jag vägrar stå för denna kostnad genom min skatt.

 

Jag vägrar att skjuta denna ekonomiska belastning på mina barn som är mitt i livet.

 

Jag vägrar skuldbelägga mina barnbarn för dessa asylsökande välfärdssnattare.

 

Eftersom jag suttit i riksdagens Skatteutskott har jag vid flera tillfällen besökt Skatteverket och Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson har också besökt Skatteutskottet ett flertal gånger. Skatteverket är mycket stolta över att så många medborgare använder sig av de digitala tjänsterna och att så många deklarerar på nätet. Framförallt att man sms-godkänner sin deklaration. Det sparar en otrolig mängd arbete för Skatteverket.


Därför anser jag att det är dags för ett skatteuppror!


Det har funnits förslag om att man skall kunna kryssa i en ruta i deklarationen om man vill att skattemedel skall gå till invandringen.


Mitt förslag är istället att alla använder pappersdeklarationen och gör ett avdrag i deklarationen, "kostnader för invandringen". Tänk om alla som röstar på SD skulle göra det i sin deklaration. Det skulle i så fall bli ett litet helskotta för Skatteverket som inte vill ha något pappersarbete. En helt laglig protest som säkerligen skulle lyckas bra för en del skattebetalare då alla deklarationer inte granskas av Skatteverket ;-)
PS

Min stalker Mike Waxman är sur på sin blogg för att jag kallar honom för kommunist.


"För det första så kallar han mig för kommunist,vilket är en lögn,dessutom så påstår han att alla som inte tycker som den självgode narcisisten Thoralf och hans lärjungar,ja dom är också kommunister,oavsett partitillhörighet.Ett mycket märkligt återkommande beteende.


Att Thoralf Alfsson sedan kallar mig för islamkramare tar jag bara som en komplimang,jo jag har inget emot muslimer som älskar demokrati,till skillnad från dig,som vill ha en demokratur."


För ca 1,5 år sedan pratade jag med Mika Waxman och då kallade han sig politiskt för "trotskist". Läser man på Wikepedia kan man läsa följande vilket stämmer väl in på min ljugande stalker. Tänk att de alltid måste sprida lögner för att försvara sig.


"Trotskister har också använt entrism som metod, det vill säga att gå in i redan befintliga partier och organisationer, eller att arbeta inom dessa för att försöka påverka dem åt vänster. Detta gjordes ursprungligen 1934, då Trotskij rekommenderade de franska trotskisterna att gå in i det franska socialistpartiet."


Läs mer på följande länk.


Jag skrev redan den 30 december 2013 om att Mike Waxman sagt att han var trotskist. Idag förnekar han detta på sin blogg! Vilken ynklig individ!

 
ANNONS
 
Ingen bild

KS

10 augusti 2015 07:50

Skatteuppror? Ja varför inte! Att PK skulle godta en ruta att fylla i om bidrag till invandringspolitiken skulle falla en i smaken, kommer 7-klöverna aldrig att godkänna. Det skulle nog inte bli så många kryss där inte! Däremot att göra avdrag i deklarationen, vilket är tillåtet idag för nästan allt möjligt, är ett mycket bra sätt att protestera!

 
Ingen bild

realisten

10 augusti 2015 08:02

Varför inte ha flera rutor t ex för kungahuset och militären.

Thoralf Alfsson

10 augusti 2015 08:45

Vi lever i ett fritt land än så länge så du kan driva frågan om dessa kryss i deklarationen. Men inte på min blogg. Du kan göra det hos Waxman!

 
Ingen bild

OH

10 augusti 2015 08:56

Reinfeldt,Borg,Lööw m.fl skryter med att dom skötte ekonomin i landet föredömligt, då undrar jag varför järnvägen under de senaste 7-8 åren ruttnat och rostat samman. Det måste väl vara synnerligen dålig förvaltning av kapital när man medvetet underlåter att underhålla inventarier och anläggningar. Var skattemedlen används till vet vi nog nästan alla.

 
Ingen bild

Hm

10 augusti 2015 08:56

Länken till SVT fungerar inte. Någonting 'på vägen' hindrar att den visas på din blogg?!

 
Ingen bild

Dille

10 augusti 2015 08:58

Bara att ta in arbetsvilliga läkare från t ex Polen

 
Ingen bild

World Traveller

10 augusti 2015 09:20

realisten, du svarade inte på min fråga på förra artikeln. Är det för att du misstänker att jag har rätt?

 
Ingen bild

Hacke

10 augusti 2015 09:28

Att förenkla deklarationen innebär också att alltmer avskärma skatteslavarna från den verklighet man också hos samhället i övrigt gör allt för att dölja.
Det borde tvärtom vara myndighetens skyldighet att på deklarationsblanketten via lättolkade diagram och tydliga tabeller exakt redovisa vart pengarna går. Det är väl det minsta vi kan begära. Kvitto och redovisning på det man betalar är ju en självklarhet i alla andra sammanhang om det så bara rör sig om kaffepengar. Med en sådan redovisning om de skrämmande realiteterna inte minst inom den förödande invällningsindustrin skulle det sannolikt snart växa fram en grogrund för ett befogat skatteuppror.
Och där myndigheterna brister får man i verkliga demokratier bristerna och luckorna belysta och fyllda via medierna. Detta gäller som bekant inte i demokraturer som Sverige. När har vi förutom på de fria bloggarna som Thoralfs fått ta del kostnader på ett relevant sätt när det gäller det mest kostsamma och förödande området i dagens Sverige?

 
Lotta

Lotta

10 augusti 2015 09:32

Läser i dagens Östran om de stackars, stackars asylsökande som med sin gratis busskort, som ju ingen svensk belönas med drabbas hårt av KLT:s långa restider. Vojne, vojne. Nyheten är såå viktig att den finns med på första sidan av tidningen. Lars Borgemo som på svenska skattebetalares bekostnad frikostigt belönat de asylsökande med gratis busskort säger: "många kanske tror att asylsökande har en massa tid eftersom de inte studerar eller jobbar, men det kan samtidigt vara en hel barnfamilj som måste iväg tidigt i gryningen och det är bekymmersamt. Att samma förhållande drabbar alla som bor i Kristdala klarar manar av att konstatera med ett par meningar. Mest synd är det som vanligt om de stackars asylsökande. Jag anser att vi faktiskt måste ställa upp med gratis taxiresor åt de stackarna eller varför inte gratis hemresor till landet de flytt ifrån som de absolut inte kunde stanna kvar i. Allt annat är minst sagt rasistiskt eller nåt.

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

World Traveller

10 augusti 2015 09:34

Det har varit ett livligt dygn. Handgranatattack i Malmö, en kvinna hittas svårt knivskuren i Malmö, äldre kvinnor rånade och svårt misshandlade på olika håll, en 55-årig man i Norrköping svårt knivskuren plus att två män till hittades liggande jämte offret!!! Mordbränder överallt.
Är det islamister som tar Taimour Abdulwahab al-Abdalys ord bokstavligt och nu har startat sitt eget jihad.
Vad tror du realisten? Är det dina vänner som jobbar ihop väljare åt SD?

 
Lotta

Lotta

10 augusti 2015 09:41

Missade ett citattecken.

Läser i dagens Östran om de stackars, stackars asylsökande som med sin gratis busskort, som ju ingen svensk belönas med drabbas hårt av KLT:s långa restider. Vojne, vojne. Nyheten är såå viktig att den finns med på första sidan av tidningen. Lars Borgemo som på svenska skattebetalares bekostnad frikostigt belönat de asylsökande med gratis busskort säger: "många kanske tror att asylsökande har en massa tid eftersom de inte studerar eller jobbar, men det kan samtidigt vara en hel barnfamilj som måste iväg tidigt i gryningen och det är bekymmersamt." Att samma förhållande drabbar alla som bor i Kristdala klarar manar av att konstatera med ett par meningar. Mest synd är det som vanligt om de stackars asylsökande. Jag anser att vi faktiskt måste ställa upp med gratis taxiresor åt de stackarna eller varför inte gratis hemresor till landet de flytt ifrån som de absolut inte kunde stanna kvar i. Allt annat är minst sagt rasistiskt eller nåt.

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

Jan Eriksson

10 augusti 2015 09:43

"Ensamkommande..."
Kan någon som läser detta ta fram en åldersfördelning på de asylsökande?
Jag är nyfiken på hur många "unga män" med uppgivna åldrar, säg 19-25, som söker asyl.

 
Ingen bild

Calle

10 augusti 2015 10:06

Mycket bra ide´. Angav till SR att jag inte vill bidra med licenspengar för att bekosta massinvandring och opinionsbildning för denna. Vill heller inte bidraga till Sveriges fördärv via skattsedeln. Vilken summa vore relevant att dra av på en enskild deklaration?

 
Ingen bild

SM811

10 augusti 2015 10:36

"kostnader för invandringen"
Bra förslag.

 
Ingen bild

AyC

10 augusti 2015 10:38

Idag berättar SVT att 10 000 nyanlända börjar skolan men att detta bara är 1% av alla som GÅR i skola.
Det mest relevanta måste väl ändå vara att 10 000 elever är mer än 10 % av alla som börjar sin utbildning !
TIO TUSEN SOM KNAPPT KAN SVENSKA !!!
Utmaning ... UTMANING ... UUUUUTMAAAAAAANING !!!!!!!!!

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 augusti 2015 10:43

"Muslimer som gillar demokrati". Har denne Waxman slagit i skallen nyss?? Lika sällsynt som köpcentrum på månen...

 
Lassekolja

Lassekolja

10 augusti 2015 11:01

Att haveriet närmar sig i ökad takt kan knappast illustreras tydligare än Thoralfs stapeldiagram.
Upprepar min fråga: VAR TOG DE REGELBUNDNA OPINIONSUNDERSÖKNINGARNA VÄGEN? Har resp. uppdragsgivare beordrat "största möjliga tystnad" p.g.a SD´s framångar? Av de etablerade instituten, som INTE brukar ta "juli-semester" saknas tre! Har det med SD´s framgångar att göra eller är det bara min förhoppning?
SD senast 2018 ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Anders

10 augusti 2015 11:20

Visst är det fel av laglydiga medborgare att bidra med pengar när politiker o myndigheter använder dem till att begå brott mot landets lagar....förr eller senare måste någon styra skutan mot rätt kurs igen.

 
Ingen bild

Demokratur

10 augusti 2015 11:58

Hur många muslimska länder finns det som betecknas som demokratier...?

Hur länge håller vår välfärdsstat innan den faller samman?

Hört att hycklande PK-svenskar lämnar det mångkulturella lyckoriket Malmö... Sätter sig i homogena förorter och fortsätter förespråka massinvandring. Svenskar kan mycket väl vara det sämsta folket i världen. Inget att ha.. Totalt oförmögen att tänka självständigt.

 
Ingen bild

Jan Jansson

10 augusti 2015 12:01

Det enda rimliga vore att sänka åldern för vad som anses vara barn till den gräns som Tyskland använder, d.v.s till 15 år. Därefter bör man lagstifta om att ALLA "barn" måste ålderstestas, även om de förefaller vara 3 år gamla.

På så sätt tar man bort godtycke och de moraliska kvalen för miggan i fråga. Osäkerheten i testen (+- 2 år) löser man genom att sätta "ribban" till 17 år. Visserligen kommer en del 19-åringar att slinka igenom, men det är ändå en stor förbättring jämfört med dagsläget där 25-åringar rutinmässigt räknas som "barn".

Det bör också påpekas att kostnaden för testet är en droppe i havet i jämförelse med det som man kommer att spara in, både i fråga om billigare asylprocess (100 kSEK per år för en vuxen jmfm 1000 kSEK för ett barn), minskat söktryck och färre anhörighetsinvandrare.

 
Ingen bild

Niklas R

10 augusti 2015 12:09

@Hulda mk1

NU skall vi inte överdriva här inte.
Muslimer älskar demokrati, tills de ha vunnit, sedan avskaffar de demokratin omgående.

 
Ingen bild

Tobbe S

10 augusti 2015 12:11

Specificera avdragen i en bilaga...
Ex.)
Högre vårdkostnad vs papperslös
Högre kollektivtrafiktaxa vs papperslös
etc etc

 
Ingen bild

Grålle

10 augusti 2015 12:22

Tycker det är dags för ett allmänt uppror mot hur vårt land vansköts.
Eller skall vi som lydiga svenskar bara sitta med armarna i kors och invänta det totala sönderfallet. Befolkningen hålls i ett järngrepp och törs inte yttra sig pga beröringsskräcken med SD. Det börjar visserligen mullra i de moderata leden nu när diktatorn Reinfeldt är borta, men det är för sent - alldeles för sent. Det som retar mig allra mest är att de som ställt till med detta helvete kommer att gå fria, utan någon som helst påföljd. Den störste skurken Reinfeldt kommer väl istället att belönas med ett toppjobb utomlands. Att utdöma honom till offentlig stupstock gör sig väl inte i ett civiliserat samhälle, men å andra sidan - hur länge till kommer Sverige att betraktas som ett civiliserat land?

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

10 augusti 2015 12:24

Här är länken till TV-programmet:
http://www.svt.se/nyheter/barnlakare-vill-inte-gora-aldersbedomningar-at-migrationsverket

 
Ingen bild

Nimbus

10 augusti 2015 12:26

Nu har stalltjejerna vid Salve tröttnat på att hästhagarna är fulla av människoavföring och tygtrasor (tydligen använts som toapapper) men fick inget gehör från Kalmar kommun, för dom har ju ställt Bajamajor till tiggarnas förfogande. Vad Kalmar Kommun inte tänkt på är att det är orent för en kvinna att gå på toaletten om en man varit där innan!

 
Ingen bild

Stefan A.

10 augusti 2015 12:34

Kommunist!...ooh nej ...ooh nej.. ingen kommunist kallar sig i dag kommunist, i dag är kommunisten "liberal" (Sveriges mest missbrukade ord förutom främlingsfientlig, rasist och hat), men skriver man som en kommunist, och låter som en kommunist, så är man troligen en kommunist.....

 
snoffsan

snoffsan

10 augusti 2015 13:12

Tack för att du kämpar Thoralf.
Ensamkommande barn har blivit till något farsartat i det avlånga landet. Ser ofta hur några äldre damer,65+ har några av dessa med sig i affärer och lär dessa handla.
Åldern på barnen är minst 30+, i barnsliga kläder som ungdomar brukar ha på sig, med kepsen käckt på svaj. Har själv söner som nu båda närmar sig just 30 år, därav kan man jämföra åldern. Att dessa äldre inte kan se att de har VUXNA MÄN med sig, övergår min tankeförmåga.
Att inte heller att man kan tvinga dessa att göra ett ålderstest om de själva inte vill, är bara löjligt. Det skall finnas möjligheter att göra detta, när man med egna ögon inser att personen framför inte är ett barn, utan en vuxen man, närmare 30+.
Våra egna barn, kallas vuxna när de är 18 år fyllda, då skall de ta eget ansvar, jobb och bostad, de kan även skickas i fängelse.
Jag vet inte riktigt vad som hänt med människans eget tänkande i landet, egna slutsatser, sunt förnuft, handling och konsekvenser. Något är så uppenbarligen fel, att en logiskt tänkande hjärna klarar inte längre att få ihop det som händer.
Själv skulle jag bli mycket tacksam över att få en deklaration, där jag själv kryssar i vart MINA skattepengar skall gå till och hur många procent.
Idag går nog oavkortat mer parten rakt ned i ett svart håll, ett stort slukhål, där ingen har någon som helst kontroll över vad pengarna går till. Ibland skriker några röster ur hållet efter mer, och skatter höjs för att göra rösterna till lags. De ensamkommande kommer att vara spiken i kistan för det som finns kvar av landets ekonomi. Bara ett barn kostar ca 1,2 milj per år. Sedan tillkommer de familjer som helt plötsligt uppstår från de döda. Vad detta kostar i slutändan för bara ett barn, vågar man inte tänka på. Vad jag tänker på i stället,är att tänk så många riktigt fattiga vi skulle kunna hjälpa, istället för ett barn här.
DÖ diktaturen kommer att gå till historien som de värsta politiker i världshistorien, det kan jag lova. Att skrämma och hota människor till tystnad, annars offentlig avrättning i media, sparken från jobb och uppdrag.
Löven kallar SD för namn såsom fascister, men om jag nu inte är dåligt påläst, är väl just detta som DÖ håller på med -Fascism på högsta nivå.
En sista undran, vad kostade det att tysta alla mätningarna i juli? Endast en har visats, vart tog de andra vägen?

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

J

10 augusti 2015 13:18

herregud, blogginläggen och accepterade kommentarer blir alltmer fanatiska. En sak är säker: Thoralf kommer under inga omständigheter att stå på någon riksdagslista inför valet 2018

Thoralf Alfsson

10 augusti 2015 13:46

J

Du kan ju citera från mitt blogginlägg vad som skulle vara extremt! Eller vilka kommentarer under inlägget som är extrema men kom ihåg att kommentarerna ansvarar inte jag för. Jag har högt till tak i debatten!

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 augusti 2015 14:36

Andra aktuella ämnen. En kvinna ska ha ramlat (alt. fått hjälp) från tredje våningen på asylboendet Stora Ekeberg utanför Skara en natt i förra veckan. Hon ska vårdas på Sahlgrenska i Göteborg.
Varför hölls detta från media ett antal dagar?
Dubbelmord på IKEA i Västerås. Vad händer i Sverige...?? Vad är landet på väg emot..?? KAOS..?

 
Ingen bild

World Traveller

10 augusti 2015 14:38

Två knivskurna till döds och en svårt skadad. Flera gärningsmän. Plus Tre stycken knivskurna i Norrköping, plus en kvinna knivskuren i Malmö.

Dina kompisar jobbar övertid nu realisten. Kan vi få höra ett uttalande?

 
Ingen bild

World Traveller

10 augusti 2015 14:57

Hulda, jag tror det börjar bli dags att beväpna sig. Ingen går säker i 7-klöverns Sverige. Jag ger mig fan på att det är islamister som tagit till sig önskemålet av IS's ledare att de ska föra jihad i de Europeiska länder de bor i. Tre vanliga personer knivskurna på Ikea. Om det vore anhöriga till mig så hade jag själv börjat jaga mördarna. Kan bara hoppas att de anhöriga får tag i mördarna innan polisen annars går de fria efter något år i fängelse, om polisen ens får arrestera dom. Löfven och Eliasson kanske förbjuder det. Gärningsmännen tillhör ju en utsatt grupp och offren var rasistiska svenskar.

 
Ingen bild

Clas

10 augusti 2015 15:04

Jag undrar om inte Mattias Karlsson i SD är en trotskist som har myglat sig in i partitoppen och med alla tillgängliga medel försöker styra partiet åt vänster.

SR uppmärksammade idag det faktum att SD är ett extremt centralistiskt och toppstyrt parti där några få personer i partitoppen avgör vilka som ska sitta i riksdagen.

Paula Bieler t.ex representerar Kalmar län men bor i Uppsala medan Toralf som bor och verkar i länet inte får plats på någon riksdagslista. Toralf är min kandidat till riksdagen och kan jag inte rösta på honom i nästa val så kommer SD inte att få min röst.

 
Ingen bild

Clas

10 augusti 2015 15:14

Jag ska kanske tillägga att när SR i nästa nyhetsinslag förfasade sig över att det bara finns hudfärgade plåster med bech färg att köpa i Sverige så stängde jag av radion.

Jag har ingen TV och lyssnar alltmer sällan på radio.

 
Mia

Mia

10 augusti 2015 15:42

Nu denna vecka som kommer ett evenmang som heter Ljungbydagarna V.33
Här kommer programmet: Länken:
http://ljungbydagarna.se/
Har det till godo!

http://www.miamiamia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 augusti 2015 15:49

@Clas Måndag 10 aug 15:04

"Toralf är min kandidat till riksdagen och kan jag inte rösta på honom i nästa val så kommer SD inte att få min röst."

Min också! Personval är nog lösningen.

 
Ingen bild

tonton

10 augusti 2015 16:49

Att rejäla skatteökningar är att vänta är inget märkligt med dessa obskyra bidragsbeviljande humanistiska stormaktsivrare som vill visa sig så oerhört brorduktiga å pk för världen på oss helkorkade pröjsares bekostnad -räkningen förfaller... Man får hoppas att den eskalerande investeringen för framtiden bär synnerligen gott om frukt, nu när allt färre ska sörja för allt fler varje minut. Vi ska nog inte räkna med att pk-ivrarna och vänsterpöbeln kan eller ens klarar av att skjuta till och bidra till annat än svenskförakt å jävelskap.

 
Ingen bild

Morningstar

10 augusti 2015 17:49

kanske dags att börja luska varifrån Micke Vaxmannen kommer ifrån. Namnet låter ju inte riktigt svenskt. Snarare åt det anglossaxiska hållet. Låter som en som själva har vandrat in vid något tiilfälle. Så Vaxmannen verkar inte riktigt objektiv. kanske dags för honom att börja fundera på att vandra ut igen. Nordkorea vore ett mer passande alternativ kanske? Landet är ju dessvärre inte direkt multikulturellt. Men det kommer ju bli det lite mer när ni byter Kalmar mot Pyonyang. På plussidan så behöver du ju inte längre skämmas för att kalla dig för kommunist där.

 
Ingen bild

Lena

10 augusti 2015 18:22

@Snoffsan
Mycket bra inlägg. Den som kunde förstå sig på vårt etablissemang, varför i hela världen de har så bråttom att förstöra och destabilisera vårt land, varför de tror att ingen ska märka hur korkat de pratar och agerar, hur förljugna de helt enkelt är. Kan det bero på alla kemikalier och miljögifter i maten, som sägs göra människor slöa och korkade, förutom propagandan då förstås?

 
Ingen bild

Man of peace

10 augusti 2015 20:10

Jag tycker att det är ett bra förslag att protestera mot regeringen och invandringen genom att göra avdrag och skicka in pappersdeklarstioner. Du säger att alla som röstar på SD bör göra detta men jag tycker absolut inte att man skall blanda in SD i detta. Då blir reaktionen endast den att det är en SD protest och SD bara är ute för att sabotera för regeringen och skattemyndigheten. En sådan aktion bör genomföras av så många möjligt som ogillar massinvandringen och det är många fler skattebetalare än de som röstar på SD.

Den här Waxman verkar fullständigt förvirrad och snarlik lögnaren Arnstad. Thoralf du är alldeles för klok och seriös för att ödsla energi på en sådan människa.

Thoralf Alfsson

10 augusti 2015 22:34

Jag ödslar ingen energi på Waxman. En patetisk mytoman. Han får självdö!

 
Ingen bild

Stefan A.

10 augusti 2015 20:40

Statens betalningar visar ett underskott på 75 miljarder för senaste tolvmånadersperioden enligt riksgälden, tycker J och realisten kan dela på den notan, det är fn inte våra barnbarn som skall stå för deras "godhet", barnbarnen kanske kommer att ha sämre möjligheter att betala, det vet vi ingenting om....

 
Ingen bild

Daniel

11 augusti 2015 09:43

Jag var medlem i mitten av nittiotalet. Då skickade Sd ut en färdigskriven lapp som man skickade in samtidigt som deklarationen. Skattemyndigheten var tvungen att svara varje gång.

 
Ingen bild

F.O LIDGREN

11 augusti 2015 15:40

Tanken om ett skatteuppror är inte fel. Däremot enligt mitt förmenande, en helt omöjlig sak att genomföra med tanke på hur skattesystemet är uppbyggt .Källskatter och beskattning sedan i flera led av det man lyckats behålla omöjliggör i många stycken detta.

 
Ingen bild

Thomasson

14 februari 2016 02:41

Gammal post, men hur är tankarna kring detta med skatteuppror via deklarationen? Kommit något längre med funderingarna kring detta?

Såg den andra posten med en mer utförlig beskrivning, sökte på din blogg och kom hit. Snart dags för deklaration, så detta bör tas upp igen?

Mvh
Thomasson

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se