thoralf

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2015

ALLAHU AKBAR, ALLAHU AKBAR

Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2015 06:51

Varför skriver DN:s Ossi Carp följande i artikeln, där ljudklippet även finns.


”Mannen som greps vid hållplatsen skrek högt under polisens ingripande. Det var inga ord, utan bara en massa ljud.”

 

Fullständigt ointressant om man inte vill dölja något som mannen skriker!


Nu har jag lyssnat på ljudklippet i några olika applikationer. Det råder inte det minsta tvivel om att 23-åringen ropar ”Allahu akbar” minst två gånger i slutet av klippet.


Allahu akbar är inte en massa ljud, Ossi Carp!

 
 
Ingen bild

Demokratur

12 augusti 2015 07:06

Är det någon som tror att IKEA-morden ändrar den svenska färden ner i avgrunden? Nej, nu blir det väl helt fri invandring för att mota "de mörka krafterna"... Sverige är en latrintunna.

 
Ingen bild

World Traveller

12 augusti 2015 07:48

Nu är det bara att vänta på nästa attack. Undrar var den inträffar. Och undrar hur media ska bortförklara den. Kanske kör de med en false flag operation och iscensätter ett ''dåd'' som de skyller på SD.

 
Ingen bild

Roffe

12 augusti 2015 08:04

Är det intressant för några andra än rasister vilken nationalitet som gärningsmannen/männen har?
Att folk drabbas av psykoser och gör vansinnighetsdåd händer och det finns ingen överrepresentation av andra nationaliteter.
Angående mord så slår Finland Sverige på fingrarna trots ett mycket lägre antal invandrare, vad säger det?

 
Stefan K

Stefan K

12 augusti 2015 08:11

Många försvarar ett öppet och mångkulturellt Sverige.

Det har de fått och gläds över det. Gläds de också över det resultat vi kan ta del av varje dag?

Fortsätter de blunda och ropa rasism, är jag uppriktigt rädd för framtidens Sverige.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Alf

12 augusti 2015 08:23

Det är märkligt att polisen gång på gång sedan första dan enkom sagt att dådet inte var politiskt motiverat, och det utan att ha kunnat förhöra mördaren!! Varför man inte också gång på gång sagt att motivet inte var religiöst, så förstår ni varför.

 
Ingen bild

Alf

12 augusti 2015 08:38

Stefan Löfven vågar inte yppa sig, vågar inte beröra det, håller sig på avstånd räddhågsen få svenska folkets ilska mot sig. Han är inte värdig, han är feg, han är avskyvärd.

 
Ingen bild

Grålle

12 augusti 2015 08:40

Ponera att situationen varit den omvända - två vita galningar attackerar och dödar två svarta personer. Vi hade naturligtvis fått se Löfven där med en bukett blommor, manifestationer runt om i landet med fackeltåg etc, Expo hade skuldbelagt SD mm.mm Nu är det knäpptyst och tydligen bara något vi kan förvänta oss i det nya Sverige.
Såg förresten att Kinberg Batra är i Italien och bla träffar flyktingar. Låter mycket bra tycker jag. Med tanke på att människan ifråga är så ofantligt ful så kanske det avskräcker manliga invällare från att välja Sverige och istället profitera på något annat EU-land.

 
Ingen bild

Mattias Renhorn

12 augusti 2015 08:55

@Thoralf
Är verkligen inte helt säker på att det är "allahu akbar" han säger/"skriker". Men visst kan man få det till det om man vill. Men det lär ju visa sig när fuppen kommer.

Thoralf Alfsson

12 augusti 2015 09:16

Jag var själv väldigt osäker efter att ha lyssnat i datorn men efter att jag lyssnat på ljudfilen i andra hjälpmedel är jag helt övertygad om att någon ropar Allahu akbar två gånger i slutet av klippet.

 
Ingen bild

Joho

12 augusti 2015 09:00

Jo det är intressant det visar vad det är för människor som invaderar Sverige , i går morse satt en professor och sa att invandrare är kraftigt överrepresenterade av kriminella personer, efter han sagt det avbröts samtalet snabbt av PK- journalisten typiskt.

 
Ingen bild

Fd moderat

12 augusti 2015 09:00

Roffe skulle brottsoffren varit i livet om Sverige valt att inte släppa in dem?

 
Ingen bild

krossaKomunism

12 augusti 2015 09:11

Nu kommer den kommunistiska Svt göra ett reportage om hur illa muslimerna behandlas i Sverige.

 
Ingen bild

Thor

12 augusti 2015 09:12

Roffe: "folk" är i detta fall personer som i normalfallet inte kommit in i landet utan visering och därmed kontrollerad identitet. Nu hänvisar de till asylansökan och har inga id-handlingar

 
Ingen bild

Calle

12 augusti 2015 09:16

@ Roffe
Nationaliteten verkar vara mycket viktig för media när det gäller " svenska" gärningsmän. Detta basuneras ut väldigt tydligt. Är även media rasister??? I din förvrängda värld är väl även sanningen rasistisk, eller?

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

12 augusti 2015 09:25

Rolf.

Men du ignorerar att Norge har betydligt lägre andel mord än Sverige? Även de har mindre invandring.

Och hur ser det ut i de länder som det stora antalet invandrare kommer ifrån? Har de lägre eller högre andel mord per capita än Sverige? Eller har de mycket, mycket högre andel mord per capita?

Där har vi en av faktorerna till att ursprung, etnicitet, kultur och nationalitet är av intresse.

När man sen ser ett mönster av att en mängd våldbrott begås av människor som har sökt sig hit, så kanske man kan ta till sig att man behöver vara mer restrektiv och ha mer krav på dessa grupperingar. Speciellt då Sverige inte behöver någon invandring. Vi har redan hög arbetslöshet och bostadsbrist. Lägg till en eftersatt skola, ett försvar som är ett skämt, en polis som knappt kan/vill/får klara upp brott och en sjukvård/äldreomsorg som går på knäna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2015 09:27

Det förekommer fruktansvärt makabra uppgifter om detta terroristdåd på nätet. Detta måste bli den stora vändpunkten i Sveriges invandringspolitik och det fort.

SD kommer att öka och förtroendet för övriga partier och media att minska rejält.
Det politiskt korrekta Sverige vrider nu sina händer i förtvivlan och räds "mörka krafter". Att de själva indirekt bär ansvaret för terrordådet på IKEA i Västerås är något som de otroligt nog inte har isett. Men kommer att bli pinsamt medvetna om...

 
Ingen bild

Roffe

12 augusti 2015 09:32

Kan inte människor från andra länder få psykoser och göra vansinnesdåd? När jag arbetade på rättspsyk i Malmö var fördelningen av patienter proporternelig med hänsyn till befolkningssammansättningen. Vad är det ni försöker trolla fram? Åter igen antalet mord i Sverige är för närvarande väldigt lågt ur ett historiskt perspektiv. Finland är mer drabbade av mord trots ett avsevärt mycket lägre antal invandrare. man kan alltså inte dra likhetstecken mellan invandrare och dödligt våld! Det är bara rasism!

 
Ingen bild

Alf

12 augusti 2015 09:58

Polisen ska skydda asylförläggningen som de troliga muslimska mördarna kommer ifrån, med motiveringen att mörka krafter (svenskar) kan bli inspirerade att hämnas. Vad som är än farligare och ett mycket mer troligare scenario, är att likasinnade på asylförläggningen blivit inspirerade.

 
Ingen bild

Hjärtat.

12 augusti 2015 10:02

Ut med mördarna från Eritrea.De har ingen rättighet längre att stanna i
Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2015 10:04

SR,s Ring P1 idag.
En man ringer in till Täppas och säger många obekväma uppgifter och åsikter om terrordådet på IKEA. Vi får se om detta intressanta samtal kommer med i kvällens snabbrepris och om det överhuvudtaget kommer att finnas på SR,s hemsida...

 
Ingen bild

World Traveller

12 augusti 2015 10:05

@ Roffe
Elin i Göteborg mördad av en neger - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
78-åriga Inger i Landskrona blir ihjälslagen av en palestinier - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
En svensk kvinna på en Finlandsfärja blir våldtagen av 8 somalier - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
En svensk kvinna i Mariannelund blir våldtagen av 10 afghaner - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
En svensk pensionär i Kortedala blir nästan sparkad till döds av araber - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
Polis och räddningspersonal blir ständigt utsatta för stenkastning av muslimska gäng - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
En svensk kvinna och en pojk blir ihjälslagna av en kongokes med järnrör - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
En svensk kvinna blir mördad och våldtagen när hon är död av en neger - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
En svensk kvinna och hennes son blir knivmördade (kvinnan halshuggen?) av två negrer - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.

Jag börjar skönja ett mönster här. Gör inte du det Roffe?

 
Ingen bild

Kallle7

12 augusti 2015 10:11

@Roffe
Du inser väl att detta inte hade hänt om de där Eritreanerna inte varit på IKEA? Antagligen skadade sedan barndomen av krig, våld och en helt annan kultur, visst beklagligt, men de har inte i vårt land att göra öht!

De politiker som släppt in dem och de journalister som mörkat konsekvenserna av deras politik är grovt medskyldiga.

Desto fler våldsamma, krigsskadade galningar vi släpper ut i samhället desto fler liknande dåd får vi se, det måste du väl också förstå?
Vem tror du det är som kastar handgranater i Malmö? Olle och Nisse?

 
Ingen bild

World Traveller

12 augusti 2015 10:12

Jag ser att polisen efter den senaste tidens handgranatattacker och mord verkligen prioriterar rätt. De har slagit till mot etniskt svenska Hells Angels och hittat vapen (en hagelbössa?) och steroider. Bra jobbat snuten! Verkligen bra jobbat.

 
Ingen bild

vmm

12 augusti 2015 10:13

OM det skulle vara ett attentat så kan det ju bidra till att händelsen hände just på IKEA. IKEA är ju i stora delar av världen en symbol för Sverige och inte vilket varuhus som helst.

Vansinnesdådsteorin låter också mindre trolig om nu båda är skyldiga. Att två vansinniga personer med psykos o dyl tillsammans ger sig ut för att döda... inte sannolikt.

 
Ingen bild

AJ

12 augusti 2015 10:17

...och du förstår inte varför SD invänder mot din kommunikation?
Varför sprida dessa rykten? Vad tjänar det till? Varför inte invänta polisens utredning?
Verkar det dessutom inte ganska konstigt att troligen kristna flyktingar skulle skrika just denna fras?

 
Ingen bild

Mattias

12 augusti 2015 11:50

@World Traveller
Polsen gör helt rätt son stör Hells Angels och andra 1% grupperingar. Det trodde man inte att man kulle få höra av en så kallad "sverigevän". Är inte ni för att man slår hårt emot den organiserade brottsligheten, var den än må finnas? Eller är det bara utrikesfödda förbrytare som ska sättas åt? Vilket det ifs finns ganska gott om i bikersvängen, men kanske mer hos Bandidos.

@Thoralf
Tror som AJ att du gräver din politiska grav allt djupare med att sprida rykten och spekulationer. Har nu filtrerat bort allt ovidkommande i ljudfilen till videon. Det är omöjligt att avgöra om det är "allahu akbar" som sägs. Kan vara något helt annat, och någon helt annan som säger vad personen nu säger.
ps
Ladda ner programmet "audacity" och använd funktionen brusreducering. Där kan du spela in en brusprofil från ljud spåret och sedan ta bort allt bakgrunds"brus"/ljud, tills endast det viktiga finns kvar.
ds

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

12 augusti 2015 11:52

Halshuggningen på IKEA är en terroristhandling.

IKEA har färgerna blått och gult och är det svenskaste vi har.

Övriga kommentarer är överflödiga!!!!!!

http://Lennart J

 
snoffsan

snoffsan

12 augusti 2015 12:01

Det är hemskt det som hände på IKEA, och man undrar varför det hände? Personerna som dog, kände inte männen och vice versa. Men om nio av tio personer får PUT i landet,och inte har några som helst ID eller papper, så kanske det finns en förklaring. Det gör mig mörkrädd att inte veta vem dessa människor egentligen är. Hur kan man bara släppa in människor , utan att göra kontroller? Att påstå att många som flyr är fattiga och inte har papper eller ID är nästan bara löjligt att försvara sig med. Hur har dessa i så fall kunnat resa från andra sidan jordklotet utan att behöva visa ett endaste pass eller ID innan det kommit hit?
Våldet har ökat dramatiskt i landet,och det verkar tyvärr som polisen och politikerna har tappat kontrollen totalt. Inte ett ljud i media sedan mordet i Göteborg, från politikerna. Detta är högst märkligt.
Jag vet inte riktigt om de själva fattat vad deras handlingar har ställt till med, eller också är de mycket rädda själva över vad de gjort och vilka konsekvenser det nu har blivit.
Att skydda boenden med asylsökanden är ett slag i ansiktet mot skattebetalarna, istället för att skydda oss mot människor som kommer in i landet utan ID och papper talar bara om hur lite svensken i landet är värd idag.
Jag hoppas att tystnaden från politikerna i media är ett tecken på att de håller på att packa ihop och lämna de sjunkande skeppet innan det är försent.
Hoppas fler folk i landet vaknar upp innan fler människor får sätta livet till, på det eller andra sättet.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2015 12:16

@World Travveller
Bra inlägg, visar på hur media mörkar och hur individer som Roffe och AJ väljer att bara se och tro på det fulmedia skriver, samt vad myndigheter väljer att förmedla till medborgarna. En annan sak är mycket underligt, är landet ledarlöst numera? Var finns vår falska stadsminister? Han kanske gör en "Reinfeldt" och kommer efter 3-4 dagar att meddela vad han anser om mordet. Vi medborgare ska väl bli vana med att vi inte kan vänta oss så mycket av våra s k "ledare".

Annat ämne: Läser nu i SvD att Indien stämmer det multinationella företaget Nestlé på 100 miljoner dollar för att falsk marknadsföring. Varje indier känner till företaget Nestlé och de har varit en storsäljare av nudlar. Nudlarna har innehållit alltför höga halter av bly. Bly i för stora mängder är mycket skadligt för kroppen.
Så Indien stämmer den för ojusta affärsmetoder. Äntligen ett land som kan och törs sätta sig emot dessa maffiaföretag.

http://www.svd.se/nestle-stams-pa-100-miljoner-dollar/om/naringsliv



 
Ingen bild

Bajen666

12 augusti 2015 12:19

Såg någonstans att polisen skriker "alla backar" när GM ska gripas på hållplatsen och att det ska ha uppfattats som "Allau akbar"...?!
Vad tror du om det Thor-Alf långsökt eller..?

Thoralf Alfsson

12 augusti 2015 13:04

Det är ju en möjlighet men jag uppfattar det inte så! Jag tänker på hur betoningen skiljer sig mellan "alla backar" och "Allahu akbar".

Dessutom verkar det ju inte vara en folksamling runt om busskuren.

 
Ingen bild

Plainview

12 augusti 2015 12:26

Att media vill mörka etnicitet (med vissa undantag) är ju regel. Dessutom ställer det många jobbiga frågor som är ogynnsamma för invandringsälskande krafter och därigenom underrapporteras det lite extra.
Däremot tycker jag man ska var restriktiv med att dra förhastade slutsatser utifrån bilder och ljud som håller samma kvalitet som publiceras av UFO-Sverige. Det riskerar bara att underminera ens trovärdighet i slutändan.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 augusti 2015 13:09

World Traveller

Onsdag 12 aug 10:05

@ Roffe
Elin i Göteborg mördad av en neger - Roffe säger: skyll inte på invandrarna.
78-åriga Inger i Landskrona blir ihjälslagen av en palestinier - Roffe säger: skyll inte på invandrarna......etc

Jag börjar skönja ett mönster här. Gör inte du det Roffe?

Ja skit i att statistiken över mord sjunker, skit i att den sjunker trots att invandringen är hög.

Det är ju inte morden som är avskyvärda, dom är bara avskyvärda om "fel" personer utför dem.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2015 13:20

Oavsett Allahu akbar eller inte, kvarstår faktum. Två Svenskar har på ett otroligt brutalt sätt mördats av två invandrare.
Ansvaret faller tungt på de som accepterar att människor tillåts komma in i Sverige utan någon större kontroll och i antal som inte är hanterbara och till kostnader för samhället som är gigantiska...
Tyvärr är detta fruktansvärda brott inte det enda som beror på en okontrollerad och alltför hög invandring. Åldringsrån, andra knivöverfall, exploderande handgranater, gängskjutningar, rån, mord mm mm. kan härledas dit.

Kommande opinionsundersökningar om svenskarnas partisympatier (om de är rätt utförda) kommer att chocka PK-Sverige..

 
Ingen bild

World Traveller

12 augusti 2015 13:31

@Mats ateist

Statistiken över mord sjunker? Tror du verkligen på det själv?
Månen består av ost. Jorden är platt.

Att BRÅ har skrivit ner antalet mord beror snarare på att morden idag benämns dråp eller ''oförklarliga dödsfall''.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 augusti 2015 13:57

Att BRÅ har skrivit ner antalet mord beror snarare på att morden idag benämns dråp eller ''oförklarliga dödsfall''.

Använd då din egen tes, till våldtäckt, så förstår du varför den stigit. (dom har skrivit "upp" vad som skall klassas.
Du måste verkligen tycka att vara konsekvent är dumt.

Som jag sa vi skiter i statistiken,
Sådant här kan alla bara genom att känna, Att en negers mord är vidrigare än en roms, som är vidrigare än en jugges, osv. Svenskars mord, oavsett grymhet, som pappan, som mördade sina barn. Blir ganska acceptabelt om man jämför med en negers.

Sedan kan man bara undra om du sitter och räknar mord på kvällarna. När du kan säga att dom inte sjunker, men dom sjunker för att dom inte räknas som mord. Om du vet dessa fakta, då borde du ha andra siffror på de egentliga antalet, och inte dra fakta ur, (det vet väl alla,/ det är sådant man känner)

Eller är det som vanligt, helt ogrundade antaganden. Upp till bevis.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

12 augusti 2015 13:59

Jag fattar inget om olyckan på IKEA i Västerås. Här skriver media om att förövarna ska ha varit eritreaner. Varför då? Nyanlända svenskar är väl vad de är.

Har man tappat all logik

 
Ingen bild

vmm

12 augusti 2015 14:00

Även om det skulle visa sig att det inte är ett terrordåd så kan det ju vara ett rasistiskt brott. Om man kan visa att dom här männen valde ut offer med svensk etnicitet och inte skulle ha gett sig på t.ex någon från Eritrea, då bör ett rasistiskt motiv ge hårdare straff.

 
Lassekolja

Lassekolja

12 augusti 2015 14:09

@Roffe 8:04:"Är det intressant för några andra än rasister vilken nationalitet som gärningsmannen/männen har?"
Ja Roffe, att veta etnicitet på bl.a brottslingar är synnerligen relevant för den samhällsintresserade medborgaren/väljaren för att denne-a skall kunna fatta rätt beslut vid valurnan vart fjärde år! Därför saboterar/manipulerar PK-media hela vår representativa demokrati när dom döljer verkligheten och istället agerar politiska aktivister! Åtminstone publikservicemedia (SR&SvT) bör följa sina egna kampanjer om ex.-vis "FRI OCH OBEROENDE TELEVISION" och därmed överlämna de politiska besluten åt väljarna!

@World Traveller10:05, Mycket bra jobbat! Definitivt en av de bättre kommentarer under senare tid!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Stridhsson

12 augusti 2015 14:29

Ja ni, många olika kommentarer här. Varför ska idioterna ut och demonstrera mot rasism, så fort det hänt att invällarna mördar svenskar?
Borde det inte vara ut med invandrarna som förstör vårt fina land, nu är det nog, när får vi se denna demonstration?
Detta låter inte klokt, men motorcykelgängen kanske kan skrämma iväg de
kriminella invällarna, för polisen duger ta mig fan inte till något längre, för de är ju tyvärr bakbundna. Vad jag vet så har dessa motorgäng sällan ofredat den vanliga svensken på gatan...
Kommentarer tack!

 
Ingen bild

Hebbe

12 augusti 2015 14:35

Alltså Barometern slår nya rekord i att försöka blunda för den skeva samhällsutvecklingen som råder. IKEA-dåden är ett mysterium tycker de......det är ju ett sätt att uttrycka det. I asylsökarnas hemländer sker sånt här varje dag så varför är det ett mysterium när det sker här? "Vi" har ju tagit hit dem med öppna armar och hjärtan.
http://www.barometern.se/sverige-varlden/knivmorden-fortfarande-ett-mysterium/

 
Ingen bild

Gute

12 augusti 2015 14:50

Det har varit en bedrövlig period med mord och våld på senare tid, som har berört de flesta på djupet.
Nyheten om de två gamla tanterna som blev rånade och misshandlade i Västerås i helgen försvann snabbt, knappt värt att rapportera längre utan ses mer som en normal incident i det nya samhällsklimatet.

Partiledarna måste nu tillsammans gå ut och vädja till allmänheten om att våldet måste bekämpas, det gäller även de kravalliknande "demonstrationer" som vissa ägnar sig åt.
Ivrigt påhejade av vissa politiker!


- Lexi Kozhevsky Ferguson, Missouri
Se när den lilla tjejen ställer sig mellan polisen och en blodtörstig mobb som hetsar till våld, helt fantastiskt!

An Interview with Lexi, 19, the Fall Out Boy-Loving Ferguson Police Supporter Who Became a Meme

http://noisey.vice.com/blog/an-interview-with-lexi-19-the-fall-out-boy-loving-ferguson-police-supporter-who-became-a-meme






 
Ingen bild

Roffe

12 augusti 2015 16:00

Stridson initiativet till fackeltåget mot rasism verkar vara ett initiativ från rasistiskt håll, ungefär samma tilltag som när rasister anordnade sin egna hbtq-demonstration vid Järva. Varför, ja en bra fråga deras syfte är förstås att retaupp människor. I Järva gick det inte så bra för dem, bara patetiskt men detta med är ju vidrigt!!
Vad tycker du Thoralf om att rasister gör politiska poäng med att annonsera om fackeltåg mot rasism i Västerås?

 
Ingen bild

Putte

12 augusti 2015 16:08

@Roffe,

Är du säker på att du inte var intagen på rättspsyk, eller?

 
Ingen bild

Kenneth

12 augusti 2015 16:28

Fattar inte vem som säger utvisa dom skall dom inte få sitt straff. Jag är inte medlem i SD MEN LOVAR PÅ HEDER OCH SAMVETE ATT JAG KOMMER ATT BLI DET.
Verkar som varenda polare är vansinnig tror inte jag känner nån numera som inte stödjer SD.
Till och med mamma och pappa

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

12 augusti 2015 16:33

Mats

Skälet till att det dödliga våldet har minskat beror dels på det som Worldtraveller anför. Detta då straffen blir allt för milda i domstolarna. En annan faktor är att betydligt fler offer kan räddas idag än för bara 10 år sen. Just dödligt våld är kanske då inte den bästa måttskalan.

Precis som jag ger dig rätt i att definitionen av våldtäkt har skrivits upp. Men titta också på gärningsmännen och se deras ursprung i relation till befolkningen. Och då räknas även andra generationens invandrare som svenskar.

Men eftersom invandrare är överrepresenterade i den här typen av brott. Och speciellt i en del av de hemskare mord och misshandelsfall vi har sett den senaste tiden.

Hur lungt och fridfullt skulle då inte Sverige te sig utan dessa invandrade brottslingar?

 
Ingen bild

Tony

12 augusti 2015 16:36

Klart att det var ett rasistbrott i Västerås,
varför skulle idioterna annars välja ut två
vita människor som dom inte på något sätt känner?
Om det bara var mord som dom var ute efter kunde dom
gjort detta på förläggningen dom bodde på.
Att dom dessutom utför det på Ikea stärker detta.
Men riktiga rasistbrott räknas inte av dom fega,
framförallt inte om det drabbar någon Svensk, men
påstådda rasistbrott blir hot stoff bland kommunistdräggen!
När det nu konstaterats att det var två importerade som
sysslat med handgranatsterrorn i Malmö, blir det ännu lite
till för dräggen att försvara och prata bort!

 
Svensson

Svensson

12 augusti 2015 16:39

Ju mer man hör om dessa knivmördare,så framstår det som dom tycks ha varit utsända från IS,för att begå terrorbrott i Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Putte

12 augusti 2015 16:44

Varför "troligen kristna" AJ? 48% av innevånarna i Eritrea är muslimer.

 
Ingen bild

mattias

12 augusti 2015 16:45

Thoralf Alfsson
Onsdag 12 aug 13:04
Kan kanske vara så att de är "backa undan" som sägs. Det är ju folk i anslutning till busskuren som flyttat på sig i samband med det som sägs. Men är inte på något vis säker, man blir låst i sitt hörande när man fått för sig att det är "allahu akbar" som sägs. Hade varit på samma vis med "backa undan".
Sen är det ju så att det är inte bara muslimer som använder namnet Allah på Gud, även kristna i mellanöstern använder det även om Jahwé hade varit mer passande.

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2015 17:02

"Mats proffstroll"
Du kanske kan ta fram statistik på det själv, upp till bevis på dina ofattbart dumma påståenden!
Läste i något inlägg att du är 44 år gammal, det kan man verkligen inte tro, du borde vara mer mogen i den åldern. Och varför alltid tjafsa med oss som håller på våra egna i första hand? Det förväntar vi oss även att våra s k ledare och etablissemang gör. Det gör alla andra folk runtom i världen, d v s håller på sina egna intressen.
Om du är en stor utlänningsvän, då kan du hur mycket du vill bekräfta det för dina vänner. Men snälla SLUTA FÖRSÖK TVINGA ANDRA TILL VAD DU VILL!

 
Ingen bild

Brunflopastorn

12 augusti 2015 17:14

Herregud som God kristen vill man bara blunda för de blinda Södermalmsborna
www.tantomamma.wordpress.com

 
Ingen bild

Stridhsson

12 augusti 2015 17:14

Håll i Er nu!!!! Det senaste är att mördarna på Ikea inte kan skickas tillbaka till Eritrea, för det är en diktatur!!
Gråta eller skratta....!

 
Ingen bild

Olof i Grums

12 augusti 2015 17:16

Gärna fri invandring om det är personer som denna man
www.svenskaresebloggen.se

 
Ingen bild

KS

12 augusti 2015 17:18

Men för hel--te! Nu meddelar Fria Tider att Migrationsverket med all sannolikhet INTE kommer att utvisa de personer som är misstänkta för morden på IKEA. Dessa mördare som åtminstone påstår sig komma från Eritrea!!!!! "I praktiken får alla eritreaner som gör det sannolikt att man är från Eritrea uppehållstillstånd" säger Fredrik Bentsson". Denne är migrationsverkets presschef. LÄS DENNA ARTIKEL! men ha ett kärl bredvid er om ni måste spy.Detta beslut om eritreaner härrör sig från 2013. Var det inte då Dan Eliasson var chef där?

 
KS

KS

12 augusti 2015 17:21

Länk till artikeln. Hoppas den funkar. Annars är det ju inte så svårt att "slå in" den själv

http://www.friatider.se

 
Ingen bild

kalle

12 augusti 2015 17:24

svenska 7 klövern går ju globala bankmaffians ärenden
nu när SD får 50 procent av rösterna i nästa val så planterar bankmaffian kanske en konflikt som i Ukraina.

http://www.friatider.se/amerikanska-judar-vill-n-ungerns-unga

det var nog Rothsild som planterade ryska revolutionen med hjälp av bankerer som Olof Aschberg farfar till Robert Aschberg som driver expo.
https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI

 
Ingen bild

Zetor

12 augusti 2015 17:29

På kupan i HÖGSBY finns inga gamla knivar till försäljning ,personalen är rädda .

 
Ingen bild

Tony

12 augusti 2015 17:36

Vilken otrolig skillnad det kan vara på länders ledare+
Ta till exempel Norges Jens Stoltenberg när illdåden hade
utspelat sig på Utöya, lugn, saklig talade han till folket
och manade till lugn, precis som en ledare ska bete sig.

Och Nu när ett illdåd sker i Sverige, visserligen inte
i samma mängd, men i vidrighet lika sjuk, vår så kallade
Statsminister fegt håller sig undan för folks frågor om
hans misslyckade invandringspolitik? Det enda han har
gemensamt med Stoltenberg är partibeteckningen,
som jämförelse är S.L en Dvärg i statsmannaskap!

 
Ingen bild

Blåsippan

12 augusti 2015 17:39

9 av 10 som söker asyl saknar identifikation. Vi vet inte vilka de är. En asylsökande (eller två) som varit här i 20 dagar påstår sig flytt och söker skydd i det nya landet. De går till Ikea och skär halsen av två ur lokalbefolkningen. Detta stärker knappast deras kort. Är detta logik? Kanske är de inte flyktingar som söker asyl. Hur vet vi det? För att de säger så..? Varför har vi svängdörrar in till Sverige och sedan rätt ut med dem i det svenska samhället.. Vad är det för idioter till ansvariga vi har i detta sjuka landet?! Om jag och så gott som alla i min omgivning reagerar på alla bomber och granater, våldtäkter och gruppvåldtäkter, skjutningar och nu halshuggningar på IKEA reagerar men inte Statminister och övriga sjuklöver samt media så blir man ju livrädd. Vad är agendan egentligen?

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

12 augusti 2015 17:42

Intressant med Aftonbladet just nu som meddelar att 35-åringen just kom från ett besök på Migrationsverket och sedan besökte IKEA. Skulle inte förvåna mig det minsta om gammelmedierna nu försöker skuldbelägga Migrationsverket för deras utvisningsbeslut av mannen. Han har ansökt om asyl två gånger, dels 2013 och nu 2015, men fått avslag. För en månad sedan fick han beslut om "Omedelbar avvisning till Italien", men den var tydligen tyvärr inte "omedelbar"?

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

kalle

12 augusti 2015 17:48

alla som varit i strid i krig får ju hörselskador, men ingen flykting har hörselskador. hur är det möjligt!

det går ju mycket flyktingar på Komvux men ingen behöver tolk mer än en svensk, men då finns inga skattepengar!

http://na.se/nyheter/orebro/1.3105864-jonny-far-inte-tolk-pa-alla-lektionerna

 
Ingen bild

Fredde

12 augusti 2015 18:14

Lek med tanken att 2 svenskar söker asyl i Eritrea. Man mördar 2 eritreaner men Migrationsverket i Eritrea säger - vi kan inte skicka tillbaka dom till döden i Sverige. Ska vi gissa på demonstrationer? Eller tror ni eritrianerna demonstrerar mot rasismen som råder i landet mot svenskarna?

 
Ingen bild

Alf

12 augusti 2015 18:18

Här är hörs det tydligt att han ropar Allahu Akbar.
Jag har filtrerat och förstärkt bara rösten med en olika ljudprogram. https://www.flickr.com/photos/132211393@N02/19896612853/in/dateposted-public/

 
Ingen bild

vem tjänar på 7 klöverns agenda

12 augusti 2015 19:18

IKEA-morden är ju ett resultat av globala makten tar Sveriges tillgångar genom att infiltrera svenska partier. inte genom krig utan genom sakta tillvänjning.

hur listigt är det inte att få illegala att döda svenskar och svenska lagar har ändrats så mördarna måste få stanna och bli försörjda.

detta är ju listigare än att starta krig mot Sverige, man får landets tillgångar till slut och svenskarna betalar för sin egna undergång.

en modern form av vad som hände under ryska revolutionen.

https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI

 
Ingen bild

Hm

12 augusti 2015 20:05

Symptomatiskt att flera kommentatorer försöker prata bort att han klart och tydligt säger alla(hu)akbar. Kommer osökt att tänka på den berömda Monty Python-sketchen med den döda papegojan. Expediten försöker övertyga John Clese att den inte alls är död utan bara vilar sig.

 
Ingen bild

Putte

12 augusti 2015 21:28

Fredrik Bengtsson på Migrationsverket säger också att ett skäl att de inte kan utvisas till Eritrea är att de riskerar att få göra värnplikt. För inte så länge sedan bestraffades svenska med fängelse för att de vägrade göra värnplikt. Nu är det skäl till PUT om man är från Eritrea.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2015 21:35

@Karlskronabloggen. Du har alldeles rätt. 35-åringen skulle inte varit i Sverige om allt skötts rätt.
OCH... att två män, samtidigt och oberoende får för sig att knivmörda och befinner sig på samma plats, hur stor chans är det?

@Tony. Rätt! Var finns Löfven????

 
Ingen bild

World Traveller

12 augusti 2015 21:38

Mats ateist, jag har läst dina kommentarer en gång till. Du är möjligtvis inte släkt med en där Arnstad? Eller kanske Ullenhag?

 
Ingen bild

Clas

12 augusti 2015 21:42

@Mats: Du verkar leva i en egen värld med båda ögonen täckta av PK-glasögon som filtrerar bort sanningen.

Du kan ju börja med att läsa BRÅ:s rapport "Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet". Den finns här:

http://sv.metapedia.org/wiki/invandring och brottslighet

Utländska personer är överrepresenterade i alla typer av brott. För t.ex våldtäkt är utlandsfödda män överrepresenterade med 410% vilket betyder att det är mer än 5 ggr så vanligt att gärningsmannen är född i utlandet.

Tii detta ska sägas att undersökningen omfattar åren 1997- 2001 då massinvandring från MEA-länder var i sin början. Det lär se mycket värre ut idag. Dessutom vet vi att brottsligheten är hög bland invandrarbarn födda i Sverige. Detta snedvrider statestiken då dessa räknas som "svenskar".


 
s29

s29

12 augusti 2015 21:45

Man kan ju tycka det är lite konstigt att två "kristna flyktingar från Eritrea" bestämmer sig för att skära huvudet av en okänd människa i ett kristet land,som en slags ödmjukhetsförklaring. Vad tycker du Rolf?

http://stenbocken"outlook.com

 
Ingen bild

s29

12 augusti 2015 21:51

Ja du Hulda, var kan Löven vara? Kanske på någon kirurgisk mottagning och blir omskuren så han får bättre accepstans hos sina nya kopisar.

 
Ingen bild

Observer

12 augusti 2015 22:00

Tycker att SD bör köpa in TV-Reklam och spela upp ljuden och visa Svenska folket hur etablissemanget, myndigheterna, sittande politiker och massmedia LJUGER FÖR DEM!
.....SD skulle bara av det erhålla egen majoritet i direkt, över en natt !!

 
Ingen bild

Observer

12 augusti 2015 22:06

SD har nu en unik chans att visa Svenskarna att etablissemanget ljuger för dem. Och dessutom visa att etablissemanget utsätter dem för livsfara med berått mod. -Det kommer att slå väldigt hårt. Oerhört hårt.
T.o.m så hårt att man sopar bort ALL konkurrens direkt.

 
Ingen bild

Sörjan

12 augusti 2015 22:22

http://nationell.nu/2015/08/12/sa-ljuger-media-om-valdsstatistiken/

"Så Ljuger Media Om Våldsstatistiken

...Invandrare är numera så extremt överrepresenterade i brottsstatistiken, att de själva begår en majoritet av alla brott. Brottsförebyggande rådet, BRÅ, erkänner att detta beror på att många av dem som anlänt till Sverige under senare period ”är flyktingar från just de områden som både i dag och för tolv år sedan har en särskilt hög överrisk att registreras för brott”. Dessa områden är framförallt Mellanöstern och Afrika, och invandringen därifrån har ökat kraftigt de senaste 11 åren.

...Media använder olika knep för att lura läsarna att våldet har minskat, t.ex genom att bara publicera statistik över korta särskilt utvalda perioder, ibland bara två år, och inte som ovan, under 35 år. Eller som i fallet med DN-artikeln, genom att publicera oviktiga siffror och hålla tyst om de viktiga.

BRÅ gömmer systematiskt det verkliga resultatet av sina undersökningar. När BRÅ 2005 gjorde en uppföljande rapport om våldtäkter (till den rapport från 1996 som citerades ovan), skrev man rakt ut att man inte tänker avslöja detaljer om gärningsmännens etnicitet..."


 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2015 22:36

Godnatt alla. Hulda mk1 från de "mörka krafterna" ;-)

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2015 22:41

Hörde på Rapport att 35-åringen fått avslag 2 ggr för PUT här eftersom han redan har uppehållstillstånd i Italien. så det är till Italien han ska utvisas.

 
Ingen bild

caroline

12 augusti 2015 22:44

Jag vill se ett nyval nu, ett stopp för invandring, hårda passkontroller, ut ur EU, med omedelbar verkan. Jag vill se människor i regeringsställning ta ansvar för Sverige! Avskeda inkompetenta politiker med rättsliga påföljder! Det finns inga ord för den avsky jag känner, efter detta senaste hemska dåd!!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 augusti 2015 23:17

Nemo Saltat Sobrius

Det kan ligga en del i vad du säger, men vad är det som gör en människa kriminell. Är det gener eller sociala förhållanden, (den avgörande faktorn dvs) Du får svar på din sista fråga när du tänker på det. ( jag är mycket snäv i formuleringen, det var mera en poäng) annars skulle jag få skriva en uppsats.

Lena Quote Du kanske kan ta fram statistik på det själv, upp till bevis på dina ofattbart dumma påståenden!

Jo visst kan jag göra det, Men det kallas, "skifta bevisbördan"
Om WT påstår att X inte sjunker, så är det han som skall bevisa att så inte är fallet, inte bara säga att så är fallet.

Du gör samma fel själv, Om du påstår att jag har fel, bevisa det då, det räcker inte med att du BARA SKRIKER DET.
Sedan får du faktiskt förklara hur jag skall kunna "tvinga" någon på ett skrivande medium, om du känner dig tvingad så är nog diskussions forum fel plats för dig. Och ålder är oväsentligt. (ad hominem.)

WT Inga argument! då går vi till person angrepp.

Clas. Läs vad jag skrev. Mord är avskyvärt oavsett vem som utför dem. Jag har aldrig diskuterat härkomst. Jag har sagt att våldsbrotten sjunker, när vi tar in massor av flyktingar. Det finns helt enkelt ingen koppling där. Men som jag sa till Nemo, så är fattigdom en faktor, det blir det av borgerlig politik. Jobbskatteavdrag, Ni som jobbar betalar lite skatt, pensionärer och arbetslösa betalar full skatt.

BRÅ.
År 2014 konstaterades 87 fall av dödligt våld i Sverige. Det visar statistiken för konstaterade fall av dödligt våld. Det är samma antal som 2013. Den senaste tioårsperioden har antalet fall av dödligt våld fluktuerat mellan 68 och 111 fall årligen.

I ett längre perspektiv uppvisar utvecklingen av det dödliga våldet en nedåtgående trend.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

12 augusti 2015 23:25

Om nu statsministern är indisponibel, så borde väl vice statsministern ändå komma med några tröstande ord. Det är ju främst MP som vill ha en gränslös invandring.

Eller hur är det, vi har väl en vice statsminister?
,
Fredrik den gode väntade i 21 timmar innan han sa något om den klantiga självmords bombaren vid juletid.
När Djurgårdens tränare avgick efter påstådda hot tog det två (2) timmar innan den store Fredrik höll presskonferens.

SD har helt rätt i att politik är att prioritera.

Just nu prioriterar vi vilka fruktansvärda händelser som den stackars knivmördaren inte fått hjälp med att bearbeta.

Någonstans i det hela får man nog ändå anse att det är SD´s fel. Hur skulle det annars se ut.

 
Ingen bild

Stefan A.

13 augusti 2015 04:47

Fulmedia bluffar som vanligt mord de senast 13 åren snittar på 88 fall per år, och 2014 var det 87 "starkt sjunkande"..ja just, en annan tabell visar att fall av fullbordade mord, dråp, misshandel med dödlig utgång var 1950 66 fall, år 2014 317 fall och i starkt stigande, ett tryggare samhälle... kyss mej i rö...

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

13 augusti 2015 08:01

Mats

Att fråga sig vad som gör en människa kriminell är en annan diskussion. Nu är det bevisligen så och det måste vi handskas med.

Hur som helst så är det en kombination av både gener och uppväxt. I uppväxt räknas kultur, familjerelation och sociala förhållanden in. Det finns de som har växt upp i misär du inte kan föreställa dig som inte blivit kriminella eller skadade medans det finns exemepel på det omvända.

Cosmic Debris presenterade i den nya tråden statistik över att våldtäckter, misshandel och mord hade ökat. I relation till befolkningen.

Det är att försöka skifta diskussionen till något annat. Om huset brinner skall du väl inte börja diskuterar och analysera hur det började brinna. Du behöver släcka elden.

 
Ingen bild

Akbar

13 augusti 2015 08:54

Du Thoralf ditt påstående är otroligt stereotypiskt din inhumana figur. Du ska veta att häften av människorna där de misstänkta kommer ifrån är kristna. Dessutom börjar jag bli less på er rasister som ska jämt hänvisa till brott och m.m för era osympatiska argument mot invandring. Skaffa lite stolthet och säg rent ut att du inte vill ha en svart individ i din gata och sluta gå tillväga på ett accepterat och hederlig väg när inget av dina påståenden eller åsikter är hederliga!

 
Ingen bild

Mattias

13 augusti 2015 09:02

Alf
Onsdag 12 aug 18:18
Fragmentet som du spelar upp kan säkert tolkas till det du säger. Men är det inte så att den här personen som grips var den som det inte finns någon form av bevis emot? Den som utförde dådet skadade ju sig själv efteråt riktigt ordentligt. Enligt den på filmens gripne advokat finns det inget som binder honom till brott. Tänk på att händelsen finns på film via IKEAS övervakningskameror.
Även OM han nu skulle säga "allahu akbar", gör det honom till en skyldig terrorist/mördare/medhjälpare?

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

13 augusti 2015 09:27

I nuläget tycks 23-åringens medverkan vara oklar. I alla fall beträffande vad som hittills har kommit fram. Men han åkte med den utpekade gärningsmannen till Västerås och de befann sig på Ikea samtidigt. Defintivt tillräckligt för att polisen vill hålla honom och att han dyker upp i spekulationerna.

Men, Mattias, om det nu är så att själva Allahu Akbar inte har någon betydelse. Varför försöker du så desperat få det till att det inte sägs alls?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2015 10:16

Nemo Saltat Sobrius

Som jag sa, jag var mycket snäv i formuleringen. Du har helt rätt.

Quote. Om huset brinner skall du väl inte börja diskuterar och analysera hur det började brinna. Du behöver släcka elden.

Re quote. "OM" huset brinner. ( stopp).. skall du väl inte börja diskuterar och analysera hur det började brinna. Du behöver släcka elden. Ger dig ett A för försöket. unwarranted assumption fallacy / finns ingen bra svensk översättning.

Du måste bevisa "OM" för att det skall vara en bra analogi.
Jag släpper där. Vi höres.

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

13 augusti 2015 11:12

Mats

Jag tror nog de flesta kan känna brandlukten. Fast vissa kommer inte ens att tro att det har brunnit, inte ens när bara askan återstår. Jag tror du hör till dessa? Opps, jag glömde, du förstår ju inte liknelser.

Det är klart både den liknelsen och den förra fungerar även om de går dig förbi. I klarspråk.

Om vi har en massa invandrare som redan är kriminella eller kapabla till att begå grova våldsbrott. Då är det inte tillfälle att börja diskutera om det är arv eller miljö deras kriminalitet beror på. Vi måste göra noggrannare kontroller av de som kommer hit innan de får vistas i samhället som fullvärdiga medborgare och i slutändan så måste vi vara mer selektiva och minska intaget drastiskt.

Känns det bättre nu med klartext?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2015 14:29

Nemo Saltat Sobrius

Jag förstår precis vad du menar, och jag säger att, det är precis det du gör "menar" Ta och sätt lite siffror till ditt menande, och inte bara, "de flesta" vilket inte säger någonting, om det gjorde det så har du precis bevisat att gud finns, för att de "flesta" tro på en gud.

Om vi har en massa invandrare som redan är kriminella eller kapabla till att begå grova våldsbrott.
Källa? på att dom VAR kriminella, inte BLEV kriminella.
Eller blir det, det vet väl alla, igen.

Och för att inte slösa din tid. så vill jag säga direkt, att du redan medgivit detta faktum, när du säger att kontrollen av detta faktum är dålig. Det har jag ingen aning om, men om det är som du säger, så håller jag med 100% att det skall skärpas.

I fortsättningen om du vill använda dig av analogier, se då till att dom inte är full av fel. Du kan inte börja hela analogin med ett antagande. "OM" Om jag hade vunnit på lotto skulle jag vara rik nu.

Alla våldtäktsmän är invandrare
Alla invandrare är inte våldtäktsmän.

Jag är klar, och jag förstår var du står.

 
Ingen bild

Mattias

13 augusti 2015 17:16

@Thoralf
Då var det klart, den 33 årige självskadade mannen har nu erkänt morden på Ikea i Västerås.
Den 23 åring som här i tråden förmodats skrika "allahu akbar" är nu släppt på fri fot, inga misstankar kvarstår mot honom.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21249398.ab

Har varit mycket skrik för lite ull ;)

Thoralf Alfsson

13 augusti 2015 19:22

”Har varit mycket skrik för lite ull ;)”

Om du tycker så om två knivmord på helt oskyldiga människor får det stå för dig. Jag tycker fortfarande att det är för jävligt och lider med de drabbade familjerna.

 
Ingen bild

Demokratur

13 augusti 2015 21:51

Jag växte upp i ett lyckligt land där man kunde röra sig ute utan att titta sig över axeln. Jag har aldrig blivit tillfråga om jag vill leva i ett mångkultuellt, "spännande" land. Detta har jag blivit påtvingad. Att dessutom läsa alla vänster-troll som försvarar det nya dekadenta Sverige är direkt motbjudande. Men det klart, socialister älskar ju anarki och att få leva på andra. Men som historien visat så är socialiststater inte långlivade. Detta gäller även nationalSOCIALISTISKA stater...

 
Ingen bild

Mattias

13 augusti 2015 21:53

Jag menar självklart fokuset på själva "allahu-akbar", som denna tråd handlat om. Morden är helt vidriga, självklart, som alla mord.

Thoralf Alfsson

13 augusti 2015 22:00

Så du menar för att han inte häktades har han heller inte skrikit Allahu akbar?

 
Ingen bild

Mattias

14 augusti 2015 10:12

@Thoralf
Tycker inte att det går att avgöra om det är det han säger. Inte heller vem som säger eller anledningen. För inte är det så att alla som säger "allahu akbar" brukar skära halsen av eller hugga ihjäl folk? Det är väl en fras som används i nästan alla muslimska böner?
Men det du gjorde med ditt blogginlägg var att försöka sätta detta utrop i samband med morden vilket inte finns fog för. Därav "mycket skrik för lite ull".

Thoralf Alfsson

14 augusti 2015 10:50

Jag satte det i samband med gripande. Inget annat! Du får gärna citera vad som i så fall inte stämmer.

 
Ingen bild

J

14 augusti 2015 16:11

en terrorist i Norge, och du hade pinsamt fel. Nu detta. En fruktansvärd händelse och du gör politik av det.

 
Ingen bild

World Traveller

14 augusti 2015 16:55

J, detta våldsdåd är i högsta grad politik. På grund av 7-klöverns och framförallt Miljöpartiets politik så mördades två personer på IKEA, en tjej gruppvåldtagen i Karlstad, en tjej mördad i Vårgårda, två gamla tanter nedsparkade och misshandlade i Västerås. Mördarna och våldtäktsmännen skulle inte ha varit i Sverige. Jag håller 7-klövern och såna som dig ansvariga för morden och våldtäkterna.

 
Ingen bild

J

15 augusti 2015 14:53

och svenska män som har mördat kvinnor i Thailand...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards