thoralf

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2015

LÖTTORPS MARKNAD

Av Thoralf Alfsson - 10 augusti 2015 16:26

Imorgon (tisdag) är det Löttorps marknad. Sverigedemokraterna Öland kommer att vara på plats men de kommer även få lite förstärkning.

Jag kommer att vara med på marknaden hela dagen. Även EU-parlamentariker Kristina Winberg kommer att finnas några timmar på marknaden från lunchtid och framåt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dumle

10 augusti 2015 19:52

Du är ju som en duracellkanin Thoralf! Full av energi och engagemang för ett bättre Sverige. Ett sant föredöme för oss alla.

 
Ingen bild

Kalle

10 augusti 2015 20:31

VAD är det som händer med Sverige??? Folk mördas inne på IKEA. Handgranater slängs och exploderar i krutdurken Malmö. Järnvägsslipers ruttnar på allas vår järnväg. Är det lika typiskt för Sverige att landet håller på att ruttna ned innifrån.

Har den svenska regeringen ruttnat innifrån också för det enda den är bra på är att hålla sig osynlig i frågor som berör Sverige!!!

 
Ingen bild

SM811

10 augusti 2015 20:51

@Dumle
Håller med.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 augusti 2015 21:26

Dumle : Gubben o Gumman vrider upp Thor-alf varje fredag kl 15 på Larmtorget, så går han en vecka igen

På tal om att gå igen, på 70-talet hade ett par mysstund i missionärs på Öland under midsommar helgen, efter ett tag blev mannen trött och stannade av
Då sprang en åskådare från den växande publiken fram, och satte en krona mellan skinkorna på Loverboy och skrek "Nu går han en kvart till "

 
Ingen bild

Mr What

10 augusti 2015 22:17

Du gör ett grymt jobb! Och din blogg är väldigt bra.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 augusti 2015 22:56

@Kalle. Ja, vart är Sverige på väg? Man kan verkligen fundera...

@Gubben o Gumman. Den var bra! Läggs i bakhuvudet i lagret!! ,-)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 augusti 2015 23:23

Hulda vi tar väl en till från Öland då

"Ring"

-Polisen Kalmar
-Ja hej jag vill anmäla en rattfyllerist i Löttorp

-Oj vi har ingen bil på Öland bara här i Kalmar

-Tack skall du ha då kör jag hem nu

 
Lassekolja

Lassekolja

11 augusti 2015 00:45

@Gubben o Gumman, Den var riktigt bra, t.o.m tillräckligt bra för att lägga på minnet!!! Om 14dagar skall jag på stor fest i Åsa, då ringer jag Polisen i Kungsbacka!
Har Ni fler?

http://www.samtiden.nu

 
Svensson

Svensson

11 augusti 2015 06:42

Människor vågar inte längre handla på IKEA,utan att riskera att bli mördade,vad för Sverige har regeringen skapat ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

11 augusti 2015 07:55

Härligt med aktiva lokalföreningar som syns på alla marknader och liknande aktiviteter, precis som i Blekinge! Här är Sverigedemokraterna det enda parti som syns i dessa sammanhang, förutom när det är valår. SD Karlskrona kommer att vara med på Lyckeby Marknad lördagen den 5 september ifall det är någon som har vägarna förbi!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Stefan A.

11 augusti 2015 08:14

Registreras alla brott där utlänningar är inblandade som hatbrott innan man ens har en aning om vem eller vilka som är skyldiga och vem i så fall har gett order om denna galenskap? i ett fall i Uppsala var det en konkurerande tiggarliga som utförde misshandeln, orsaken var vem som skulle få sitta var i Enköping, frågan är intressant då fulmedia utnyttjar varje tillfälle att insinuera att det är pursvenskar som är de skyldiga. Kan dådet i Västerås vara ett hatbrott, eller är det "fel" offer och gärningsmän?

 
Ingen bild

Hebbe

11 augusti 2015 08:42

Media och Polis vågar inte gå ut med några detaljer om IKEA-dådet. Istället kör man reportage om våld mot EU-migranter i Sverige när det mest aktuella brottsfall i Sverige troligtvis handlar om två asylsökanden. Dessutom finns det detaljer från morden som är helt sanslöst fruktansvärda så det går faan inte att rapportera.

 
Ingen bild

Tony

11 augusti 2015 09:47

Lade ni märke till Aktuellt sändningen i går kväll,
mer än halva sändningen ägnades åt det påstådda
attentatet på tiggarlägret, mer än dubbelt så mycket
som över morden i Västerås???
Kan inte slita mig från tanken att detta så kallade
attentat är en fabricerad historia, för att ta udden
av SD s lyckade Annonskampanj? Det finns minst en hund
begraven när Svensk Media ägnar så mycket tid åt
en kanske självförvållad händelse, man försöker att blåsa
upp en händelse för att det ska tyckas synd om tiggare.

För Machete är inget vanligt vapen, inte av Svenskar
i alla fall?
Och varför har inte dessa personer som blev skadade visat
upp sina skador för sjukhuspersonal?
Det går inte att lita till Svensk Media, inte i något
sammanhang, deras spelade oro för tiggarna känns överdriven
när dom samtidigt skiter fullständigt i den oro son hela
Svenska folket känner över vad som pågår och händer i landet!

 
Ingen bild

Tony

11 augusti 2015 10:15

Dagligen kör tidningen Kvällsposten en reportageserie
om Pyromanen Ulf Borgström, där han hotar att det ska
börja brinna igen så fort han släpps från fängelset?
Visst är det märkligt att det är fritt att hota
med förstörelse, utan att få påbackning av straffet.
Sen kan man ju fråga sig varför Kvällsposten gör reklam
för ett av dom största skadedjur som funnits i Sverige?
En figur som så totalt skiter i om människor blir
innebrända, och som har eldat upp värde för över en
miljard borde inte få gratisreklam i en som det heter
reportageserie som tidningen kört i flera månader!

 
Ingen bild

Lärare

11 augusti 2015 11:19

Håller helt med Hebbe!

Var är SD, har de semester än?

Thoralf verkar vara den ende som är ute och kampanjar. Hur orkar karln? Tänk om alla vore så entusiastiska, då skulle svenska folket blivit varse vad som är på gång i landet, nämligen utarmning av oss svenskar.

Lyssnar man på radion eller tittar på TV, pratas det hela tiden bara om dessa "berikare". De ska ha förtur till än det enda och än det andra. Att det är svenskar som behöver arbeten och annan hjälp ignoreras helt nu för tiden.

Kan väl inte vara så svårt att trycka upp infoblad om läget, alla brott och alla asyl- och invandringskostnader. Vi delar gärna ut.

Höstkampanj istället för den STORA VÅRKAMPANJ som aldrig blev av!

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 augusti 2015 11:28

IKEA-morden, handgranater, gängskjutningar, andra knivskärningar, bilbränder mm mm, kommer att väcka "Svenne Banan" på allvar.
Jag träffade några medmänniskor igår em, när IKEA-dådet blev känt. Alla misstänkte det vi nu vet. Det pratades om tunnelbanereklamen mm mm. Ett SD på snart 30 % är ingen omöjlighet..

 
Ingen bild

Christer

11 augusti 2015 11:53

Håller med flera i tråden, Sverige är sanslöst i fråga om att tala klarspråk. De inblandade i Västerås är: en mördad kvinna (vit) de övriga 3 är somalier. Övriga detaljer kommer nog fram snart.
Vad det gäller våldet mot tiggare, är det vanligaste våld inom gruppen. Den våldsverkare som härjade och spred skräck bland tiggarna runt Kista Galleria, var Iranier. Något som media "glömde" att meddela, det nämndes bara att han var vit.
Vad det gäller våldet nu mot tiggarna, så ställer både ansvarig minister (Regnér) samt partiledaren Sjöstedt upp och är "upprörda". Polisen skall få ökad makt tycker dom. Ok, hatbrott är inte särskilt snyggt, men det begås oftast av andra etniciteter än den svenska.
Men vad det gäller våldet mot våra pensionärer är dom tysta. Rån, misshandel, stölder är vardagsmat numera. Senast härom dagen i Västerås, där 2 äldre kvinnor blev nersparkade och rånade av 4 ungdomar. Om detta tiger våra politiker, medan media rapporterar allt pliktskyldigast. Jag har tillskrivit SR om att göra något fördjupande reportage om detta ämne, gärna med några "experter" som får spåna runt och försöka ge nån förklaring till detta nya fenomen. Men något svar får man naturligtvis inte av SR. Och jag förstår sammanhanget, hur man än tar upp en företeelse som denna, så slår det tillbaka på den katastrofalt dåliga integrationen. Hur det mångkulturella samhället går mot en kollaps. Detta får inte belysas! All uppmärksamhet gynnar bara SD, tycks man inse. Det paradoxala är att tystnaden även gynnar SD:
Tack Thoralf för din blogg!

 
Ingen bild

Tor Rusk

11 augusti 2015 12:16

@Hebbe.
Enligt www.omni.se skall faktiskt Aftonbladet angett att det rört sig om
folk från ett asylboende. Fria tider anger mördaren som Eritrean.

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

11 augusti 2015 14:18

Dagens Sverige i ett nötskal. Helt och hållet i händerna på 68-vänstern. Asylsökande/invandrare misstänks ha mördat 2st oprovocerat på IKEA. Svaret blir att skydda flyktingboenden?

 
Ingen bild

OH

11 augusti 2015 14:48

Mördarna i Västerås sägs vara nyligen hitkomna från Eritrea. Polisen meddelar nu att invällarna i landet är i behov av deras skydd mot förmodar jag Svenskar.Vilka kan dom annars mena?
Det vore intressant att veta hur många Svenska Svenskar som mördat invällare.

 
Ingen bild

Stridhsson

11 augusti 2015 14:52

Hoppas alla tågar man ur huse i Arboga till asylboendet, kräver att svinen ska dömas,sedan utvisning på livstid... nähe nu ska dialogpolisen
skydda boendet mot så kallade mörka krafter, när får svensken nog?
Var är statsministern, borde inte han gå ut och fördöma allt som hänt i sommar, nej tal om feminism och rasism är viktigare, nu får det fan i mig vara nog!

 
Ingen bild

realisten

11 augusti 2015 15:49

@Stridhsson
Var har du logiken, de misstänkta för IKEA- morden finns ju inte nu på asylboendet, så vad skall du göra där. Ligger tydligen något i att "mörka krafter" försöker.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

11 augusti 2015 15:51

Visst är medias rapportering märklig. T o m mycket märklig. DN kör en artikelserie om våldet mot "EU-migranter" och deras BOPLATSER. De räknar upp de fall där våld förekommit. Inte vet jag om dessa händelser är riktiga, men någon/några gärningsmän är inte kända. Vad jag VET så är åtminstone en gärningsman känd. Det var kurden som körde över benen på en "EU-migrant" när han satt på sin "arbetsplats" och "arbetade". Det fallet råkar DN glömma att ta med. De glömmer också fallet med iraniern i Kista som går omkring och "hotar" DN´s kära EU-migranter.

När DN rapporterade om den utredning som ska starta med syfte att utreda brott mot EU-migranter, så sätter de punkt där. Fortsättningen i direktivet "och den eventuella brottslighet EU-migranter utför". Det fick inte DN "plats" med. Vi normala har skrattat i flera dagar åt det där med "eventuella". Det gör inte DN. De stryker hela den delen.

Det är inte roligt att tänka sig vad man själv trott om saker och ting om det inte funnits fri media att tillgå. Hade jag då trott att statsministerns historieexpert, som skrivit en bok, varit historiker? Ja, förmodligen. Och stridsvagnsplutonbefäl därtill. Nu vet jag att hela han är alldeles äkta idiot.

DN, och särskilt chefredaktören, är totalt lögnaktiga. De har en agenda i sin journalistik som luktar väldigt illa. I ledaren häromdagen talas det om "SD´s våldsamma yxhugg mot demokratin", och att sådana attacker ska mötas med sakliga argument. Hum, hum. Hur då? Låta SD vara representerade i morgonsofforna, kanske? Så klart inte. Bättre att låta pålitliga tyckare prata sin smörja. Utan några sakliga argument. Det finns ju inga.

 
Ingen bild

F.O LIDGREN

11 augusti 2015 15:54


Kommentar till signaturen "Tonys" inlägg

Efter att i åratal ha följt nyhetsrapporteringen i SR/SVT är jag utan tvekan beredd att fastslå att denna är tendensiös. Och väldigt vinklad. Jag vågar påstå att redaktionsledningarna har en politisk agenda som de vill efektuera.Någon oberoende och opartisk rapportering förekommer inte. Hela tiden flagranta brott mot bolagets avtal med staten.Man tar från det hållet varje tillfälle i akt att försöka misskreditera SD och dess väljare.
Undertecknad är inte på något sätt konspiratoriskt lagd. Men jag håller det inte för uteslutet att det inom mediaföretaget finns en eller flera aktiva kommunistiska celler på framträdande poster. Med uppgift att orkestrera våldsvänsterns framfart och också på ett subtilt sätt göra reklam för dess verksamhet. Ett exempel på detta är framförandet kring SD:s annonsering på Östermalms T-banestation i Stockholm. Jag slogs av tanken att detta oberoende media indirekt manade till en uppslutning från våldsvänsterns sida. Avslutningsvis. I ett krisläge för landet kan man undra var deras (SR/SVT) lojaliteter kommer att ligga ?

 
Ingen bild

Kalle

11 augusti 2015 15:54

tänk på säkerheten när man står så öppet, polisen borde ha beredskap och civilpoliser finnas i närheten.
SD kommer nog stoppa plundringen av Sverige, och de mäktiga globala bankerna som köpt 7 klöver politikerna kommer nog arrangera attentat.

det var asylsökande som orsakade attentatet på Ikea i Västerås.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastmanland/polis-genomsokte-asylboende-i-arboga

kanske säkrast för SD att bara informera befolkningen via reklam i brevlådor och reklam om webbsiter.
nu måste väl alla vettiga Människa inse att SD är enda alternativet att rösta på. vardagens sanningar kan ju inte 7 klövern och deras stats finanserade indoktrineringsmedia dölja längre.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

11 augusti 2015 16:02

Illegala invandrare från Eritrea misstänkta för morden på IKEA i Västerås. De är boende på ett asylboende i Arboga. Polisen satsar nu på att skydda boendet från att "mörka krafter" gör något dumt. Att skydda vanligt folk från de som kommer hit utan identitet gör något dumt, är väl rasistiskt. Så det får vara. Morden var inte politiska, säger polisen. Nähä, att ropa "Allahu Akbar" är väl som "Hej, Hej" då.

 
Ingen bild

Lena

11 augusti 2015 16:52

@Stridhsson
Du tog orden ur min mun! När får svensken nog? "Var är stadsministern, borde inte han gå ut och fördöma allt som hänt i sommar, nej tal om feminism och rasism är viktigare".

Inte nog med det, ledarsidan på Aftonblaskan är så galen att det saknas ord, det är Åkessons fel och tunnelbanekampanjens fel att det varit tiggarattacker, det innan polisen utrett. snacka om att vinkla och mörklägga problem i samhället.

http://ww.friatider.se/tiggatattacker-skylls-p-kesson

 
Ingen bild

Åke

11 augusti 2015 17:09

@Stridhsson.
Upp till kamp emot kvalen.....

 
Ingen bild

kalle

11 augusti 2015 17:39

socialdemokrat köper villa för 31 Miljoner!

http://www.friatider.se/s-pamp-k-villa-f-r-31-miljoner

 
Ingen bild

kalle

11 augusti 2015 18:09

strdsson 14:52.

Det syns nu att fd migrationsvÄrket generaldirektör Dan Eliasson har 7 klöverns uppdrag att anpassa Sverige till maktelitens kostym. Nästa myndigheten blev försäkringskassan och nu polisväsendet. inskolad i EUs maktelit-tänk och således globala bankmaffians idelogi.

polisen skall tydligen använda sin knappa resurser till att skydda massinvandringsindustrin. och bankirernas släktingar

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ost/synagogan-hardbevakad-av-polis

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/bolagen-som-fatt-mest-pengar-fran-migrationsverket

 
Ingen bild

Lena

11 augusti 2015 18:33

Lars Bern har i alla fall sitt sunda förnuft i behåll och står upp för yttrandefrihet och demokrati, vilket inte fulmedia gör. Senast igår på Aktuellt, så var det ordentligt med vänsterpropaganda, med ett mkt långt inslag om tiggartrackaserier. (Varför åker de inte hem då?)Hur länge sedan är det Sd fick ställa upp i debatt på Svt? Det är mycket länge sedan.
http://antropocene.se/2015/augusti/vansterextremism-kvaver-det-fria-ordet-och-demoktarin.html#comment

 
Ingen bild

Morningstar

11 augusti 2015 18:54

Gå till Snaphanen och zooma in bilden kraftigt. Då syns det tydligt att huvudet har blivit avskiljt från kroppen. Det är väl det som skall mörkläggas för att inte drabba stackars muslimer från attacker av svenska "nazister" antar jag. Att det rör sig om jihad får svennebanan absolut inte få reda på. Då kan dom ju bli "rasister".

 
Ingen bild

möjligt händelseförlopp

11 augusti 2015 19:11

kanske det var anledningen till ikea-dådet. att utföra ett religöst attentat. varför skulle annars två asylsökande angripa en mamma och son från Skellefteå som bara råkar stå nära knivhyllorna på köksavdelningen.

blev mamman halshuggen och sonen blev scokad och angrepp eritrianen med annan kniv från hyllan. eritrianen var så exalterad så han märkte ite sina knivhugg utan luckades ge sonen dödande hugg.
http://www.exponerat.net/bildvittne-asylsokarna-hade-skurit-av-minst-ett-huvud/

 
Ingen bild

Roffe

11 augusti 2015 19:38

Ja hetsa utan fakta det kallar jag intelligent!

 
Ingen bild

Tony

11 augusti 2015 20:29

@ Kalle 17:39.

Björn Rosengren tillhör ju Sosse adeln, och dessa
samhälls tjyvar stjäler öppet och tydligen helt
legalt av samhällets resurser.
Ta den uslaste statsminister Sverige någonsin skådat som
anser sig vara värd 160,000 i månadslön, för vad?? Och
han är bara toppen av ett helt berg med liknande
förmånstagare bland Sosseadeln.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se