thoralf

Alla inlägg den 22 augusti 2015

Av Thoralf Alfsson - 22 augusti 2015 11:48

Precis som flera kommenterat i mitt tidigare blogginlägg är det tragikomiskt att läsa hur topparna i pk-etablissemanget ”fäktas” i sina försök att behålla sina vanföreställningar om samhällsutvecklingen. 


Novus vd Torbjörn Sjöström anser att Yougovs opinionsmätning aldrig skulle publicerats. Mätningen innehöll inte sanningen. Läs artikel.


”- Nej, dessa bör inte publiceras. Oavsett vad som sägs om förtroendet för ”gammelmedia” så litar man och tar till sig det som skrivs som en sanning.”

 

Torbjörn Sjöström tycka anse att Novus alltid presenterar sanningen i sina undersökningar. Jag kan berätta för Torbjörn att det finns inga sanna opinionsundersökningar. Sanningen får vi bara vart fjärde år på valdagen. Om vi nu inte får ett extra val!


Pressombudsmannen var också ute med ett hårresande uttalande i veckan.


”Pressombudsmannen Ola Sigvardsson är bekymrad över att svenskar vänder sig till sajter som drivs av politiska motiv i stället för journalistiska ambitioner.



– Traditionell journalistik präglas av en vilja att förutsättningslöst söka efter sanningen och göra det så gott det går. De här andra sajterna kännetecknas av att de har en politisk agenda, säger Ola Sigvardsson."


Med en sådan pressombudsman förstår man att det är lönlöst att anmäla medias övertramp mot Sverigedemokraterna till pressombudsmannen. Ola Sigvardsson är väl medveten om att lönen i praktiken kommer från ”7-klövern” varje månad och han vill gärna behålla den.


LO vill att S och M skall samarbeta angående migrationsfrågor.


"Jag tycker att regeringen borde sätta sig ner med Moderaterna för att komma överens om en migrationspolitik, det skulle ge en bred överenskommelse som håller för framtiden", säger Baudin.

"Det viktiga är att få ordning och reda i mottagandet", säger LO:s vice ordförande Tobias Baudin.”


LO borde väl i första hand vända sig till sina medlemmar och fråga vad medlemmarna vill. Men så demokratiska är inte LO. Jag gissar att det är väldigt rädda för den sanning som medlemmarna i så fall skulle leverera.


Sanningen är nog den att Sverigedemokraterna på sikt har goda förutsättningar att ta över makten inom arbetarrörelsen och kapa banden till Socialdemokraterna. Sifo rapporterade ju igår att SD var störst bland arbetare ;-)


För Sverigedemokraterna vore det ett drömscenario om decemberöverenskommelsen, DÖ utvidgades till att även innehålla en urvattnad migrationsöverenskommelse. Då vore den ideologiska kollapsen fullständig inom både Socialdemokraterna och Moderaterna.


Nedanstående filmklipp får symbolisera hur väljarna just nu strömmar över till Sverigedemokraterna.

En aldrig sinande ström ;-)




Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards