thoralf

Direktlänk till inlägg 13 december 2014

SDU FÅR 2 MILJONER KRONOR

Av Thoralf Alfsson - 13 december 2014 22:24

Aftonbladet antyder idag att SDU kommer att beviljas 2 miljoner kronor från Ungdomsstyrelsen i ett kommande beslut. Flera personer i Ungdomsstyrelsens insynsråd har protesterat kraftigt enligt artikeln. Vilka det handlar om är det kanske inte så svårt att gissa.


”I fem år har Sverigedemokraternas ungdomsförbund Sverigedemokratisk ungdom, SDU, nekats bidrag från statliga Ungdomsstyrelsen, som numera heter Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF.”

 

Frågan jag ställer mig är hur beslutet hade blivit om inte Stefan Löfven utlyst nyval. Hade man då försökt hålla inne pengarna ännu ett år. Eftersom det nu sannolikt blir nyval gissar jag att Ungdomsstyrelsen inte vill väcka mer uppmärksamhet genom att neka SDU ännu en gång, dessutom mitt i starten av en valrörelse där SD verkar ha medgång i opinionen.


”I fjol delades 212 miljoner kronor till ut till 102 förbund, det vill säga drygt 2 miljoner kronor per förbund, fördelat beroende på storlek. I år föreslås SDU ges stöd. Förslaget har presenterats för MUCF:s insynsråd, där flera protesterat. Men insynsrådet har inget beslutanderätt i frågan.”

 

 

”I insynsrådet hos MUCF sitter bland andra RFSU:s förbundsordförande och Cancerfondens Folkbildningsförbundets generalsekreterare. Där sitter även riksdagsledamoten Rossana Dinamarca (V), en av dem som hängts ut och hotats efter att SDU tidigare inte fått ekonomiskt stöd.

Hon är upprörd över förslaget att förbundet nu ska få pengar.

– Jag finner inte ord. Det är ingen självklar rättighet för alla organisationer att beviljas stöd.”

 

 

Någon ytterligare kommentar behövs inte angående kommunisten Rossana Dinamarca.


I artikeln försöker man även hänga ut mig och min blogg för ett nästan ett år gammalt blogginlägg om förra årets beslut.


”Det har inneburit överklaganden och protester från SDU, men också att handläggare och ledamöter i myndighetens insynsråd hängts ut på SD-riksdagsledamoten Thoralf Alfssons blogg. Där har han även uppmanat "fotsoldaterna" att agera mot myndigheten.”


 Jag får tacka Aftonbladet för lite gratisreklam och att man länkar till min blogg. Det innebär att ett antal nya läsare hittar till min blogg. I blogginlägget kritiserade jag Ungdomsstyrelsen negativa beslut förra året. Jag lyfte då upp vilka personer som sitter i insynsrådet och googlade fram lite uppgifter på dessa personer. Allt var med andra ord offentliga uppgifter som fanns tillgängliga på nätet. Någon timmes research på nätet kan ge en hel del anmärkningsvärda uppgifter.


Den som har följt min blogg vet att det var Aftonbladets kulturchef Åsa Lindeborg som myntade uttrycket ”fotsoldater” om min läsare av bloggen i samband med Katarina Mazettis krönika i ICA-kuriren. Jag har sedan dessa ironiserat över och om mina ”fotsoldater” vid flera tillfällen på min blogg.


Nu försöker Aftonbladets Lisa Röstlund ännu en gång koka soppa på en spik. Desperationen hos vänsterskribenterna är minst sagt påtaglig inför det kommande extra valet ;-)

 

I min sammanställning över vilken kommun som tar emot högst ersättning från Migrationsverket har vi kommit till 4:e platsen. Precis utanför prispallen hamnar Nybro kommun. Kommunen har under den senaste perioden styrts av en Socialdemokraterna och Moderaterna, en ohelig allians!


Resultatet kan alla utläsa i min statistik. Sannolikt kommer detta tillsammans med de företagsnedläggelser som kommer ske i Nybro under 2015 leda till en smärre ekonomisk katastrof för Nybro kommun. Nybros invånare kan nog redan nu förbereda sig på stora skattehöjningar. De rödgröna har redan försökte höja kommunalskatten med 50 öre men stoppats av Alliansen och Sverigedemokraterna. Situationen kommer dock inte bli bättre den kommer om något år bli riktigt illa. Det är bara att gratulera alla Nybros invånare som röstat på 7-klövern.


 


 


Etableringsersättningarna har exploderat i Nybro, snart exploderar även försörjningsstödet. Kostnader på över 1 miljon kronor per månad kommer om något år skapa stora hål i Socialkontorets budget för försörjningsstöd. Har svårt att tro att dessa invandrare kommer klara egen försörjning om ett drygt år med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut i Nybro med flera stora varsel.


 årt

 
 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

13 december 2014 22:44

Fotsoldater, pyttsan. Vi är digitaliserade enheter.

 
Ingen bild

pg

13 december 2014 22:47

Allt som kommer SD och SDU är en skänk ifrån ovan!
Helt klart är övriga partier ställda i skamvrån!
Och där skall de stå kvar i många år!
Sent skall felaktig politik få ett bryskt uppvaknande!

 
Lassekolja

Lassekolja

13 december 2014 22:51

"Någon ytterligare kommentar behövs inte angående kommunisten Rossana Dinamarca." Instämmer verkligen helhjärtat!!! Hon visade sin nivå vid Riksmötet´s öppnande (var det väl?) med sin barnsliga "rasisttröja".
Emellanåt funderar jag i stillhet över hur galet allt har blivit i vårt tidigare så framgångsrika, ja, t.o.m i många avseenden världsledande fina gamla Sverige, som förvandlats till Absurdistan av hela sju av åtta Riksdagspartier. Alla gång på gång upprepade lögner om det enda verklighetsanknutna partiet t.o.m från landets statsminister.....?!?!?
Åter ställer jag mig frågan: HUR FAN KUNDE DET GÅ SÅ HÄR ILLA I ETT SÅ FANTASTISKT VACKERT OCH FINT LAND MED EN SÅ RATIONELLT TÄNKANDE OCH DUKTIG BEFOLKNING???????????????? HUR ÄR DET MÖJLIGT?????????
SD 22 mars 2014 ! ! ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Ulf Kristersson tog lägenhet från hemlösa

13 december 2014 22:59

Ulf Kristersson,tidigare moderat socialborrgaråd i Stockholm,
nu ny ekonomiskpolitisk talesperson och skuggfinansminister till Anna Kindberg Batra(M) möts av en obekväm fråga från utbildningsradion... och väljer att fly.

Han har nämligen genom kontakter fixat en lägenhet genom en social stiftelse som ska ge boende till hemlösa.
https://www.youtube.com/watch?v=4EQ0EVlH1u4&feature=youtu.be

 
Ingen bild

Gubben Svensk

13 december 2014 23:04

Även föreningen "Folk och Försvar" som nekade SDU medlemskap, borde
kanske nyktra till i dimman....

 
Ingen bild

Reinfeldt öppna era hjärtan-Bli rikligt belönade

13 december 2014 23:38

Bjöd hem uteliggare – bestals på mobil och laptop

ÖPPNA HJÄRTAN En kvinna som tog Fredrik Reinfeldts ord om att öppna sitt hjärta lite för bokstavligt, och bjöd hem en uteliggare, bestals på både mobil och laptop.

Kvinnan var på hemväg under natten mot lördagen i Södertälje då hon började tala med en uteliggare. Ivrig att göra en god gärning bjöd hon med sig mannen till sin bostad.

Väl hemma gick det snabbt – 20 minuter hann passera innan mannen försvunnit igen med hennes mobiltelefon och laptop. Strax efter halv fem ringer hon polisen och springer ut och letar förgäves efter mannen.

Polisen har upprättat en anmälan om stöld.
http://avpixlat.info/2014/12/13/bjod-hem-uteliggare-bestals-pa-mobil-och-laptop/

Relaterat
Tre tiggare misstänkta för gruppvåldtäkt

En kvinna som på lördagskvällen bjöd in tre rumänska tiggare att duscha, äta och övernatta i hennes hem gruppvåldtogs senare under natten av trion.
http://avpixlat.info/2014/10/13/tre-tiggare-misstankta-for-gruppvaldtakt/

 
Lilla Linnea

Lilla Linnea

14 december 2014 00:30

Jag gläds och fortsätter jobba i det tysta. ( dvs. påverka alla i min omgivning om hur viktigt det är att rösta på SD)

http://sverige

 
Ingen bild

Maja Dacke

14 december 2014 01:24

Och det som alla väntat på i natt är här nu:

Julia Caesars söndagskrönika ....

http://snaphanen.dk/2014/12/14/sondagskronika-tjugotre-forlorade-ar/

 
Ingen bild

Göta

14 december 2014 02:20


@ Pensionisten som skrev igår 10.54 följande: "Om Kent Ekroths senaste motion tycker jag inte. En sådan bygger bara på att SD är ett rasistiskt parti. Rena godiset för 7-klövern inför extravalet."

Jag har läst Ekeroths motion i sin helhet och tycker den är bra. Den kräver inte att informationen ska vara personligt identifierbar, och denna typ av statistik är tillåtet i de flesta andra jämförbara länder, t.ex Norge och Danmark. Motionen lämnades in redan den 11 november. Löfven utlyste nyvalet en månad senare, den 3 december.

Läs gärna Avpixlats inlägg om detta, och studera framför allt BILDEN MED STAPELDIAGRAMMET från Danska Justitieministeriet om Invandrarbrottslighet där. Det diagrammet har vissa liknelser med Thoralfs berömda stapeldiagram om den svenska massinvandringen (lika höga stolpar). Det finns flera bra kommentarer under också.


http://avpixlat.info/2014/12/13/hysteriska-reaktioner-pa-sd-motion-om-brottsstatistik/#more-135687

 
Ingen bild

thomas falk

14 december 2014 04:09

@ lilla Linnea.
Sådana som Du är guld värda.

 
Ingen bild

Odalbonde

14 december 2014 04:39

Lassekolja sätter ord på något jag också förundras över. Hur kunde det gå så här illa i Sverige? Hur kunde PK-tramset bli kompass, rättesnöre och statsreligion? PK-eliten pratar gärna om internationalism och globalitet, men de ser sig inte omkring i världen. För då skulle de upptäcka att de är unika i sina åsikter. De är extrema utan att veta om det. Ingen annanstans får de gehör utom i sin egen ankdamm, där twittrar de friskt utan omvärldsanalys. Likt en sekt har de isolerat sig i sin egen värld. Självrannsakan - eller normkritik - av sina egna "försanthållanden" lyser med sin frånvaro. Åter igen: hur kunde det går så här illa?

 
Ingen bild

Lars

14 december 2014 07:31

Socialdemokraterna måste ångra valet av Löfven !
Denna icke mediatränade ledare är den största orsaken till att SD anhängare växer i så snabb takt.
Naturligtvis bidrar SD:s ärliga politik till ökningen.
Det absolut farligaste för SD:s ökning,är om Batra är så smart som hon säger och inleder ett samarbete med Mattias.
Å andra sidan får SD-politiken genomslag.

 
Ingen bild

Tony

14 december 2014 07:55

När en kommunist inte finner ord måste det vara extra
harmligt och svårsmält, för är det något som kommunister
är kända för så är det en ständigt glappande käft, som
maler ordkaskader utan innehåll!

 
Ingen bild

pg

14 december 2014 09:22

Svenska "barn" får ej denna förmån i Vingåker!
Är det diskriminering?

”Att ha körkort är något som kraftigt ökar chansen att få ett arbete och bli självförsörjande. Våra ensamkommande ungdomar har inga föräldrar här att övningsköra med. Ungdomarna får av sina studiebidrag finansiera körkortstillstånd, teorikurs och körlektioner på bilskola. Kommunens merkostnad för att ibland låta en ungdom övningsköra inskränker sig till bensinkostnaden. Det är jag som sanktionerat och uppmuntrat till detta. Mvh Dag Wallströmer, chef socialförvaltningen”

Read more: http://www.exponerat.net/vingakers-kommun-upplater-tjanstebil-till-gratis-ovningskorning-for-ensamkommande/#ixzz3LrHVyODw

 
Ingen bild

Hasse

14 december 2014 10:02

Odalbonde frågar hur det kunde gå så här illa. Jag tror att orsaken ligger i valsystemet. Det uppstår politisk inavel inom alla partier eftersom partitoppen i princip bestämmer vem som kan väljas in. Alla förändringar sker i marginalerna. Gör alla kandidater likvärdiga så att de som får flest röster väljs in. Gör en enhetlig valsedel där man bara skriver kandidatens nummer.

 
Ingen bild

Trollfar

14 december 2014 10:22

@pg, uppenbarligen så har Dag Wallströmer inte kunskap om kostnaderna att ha bil. Desto fler mil den rullar desto mer ökar kostnaden per mil.

Att påstå att det är bara bensinkostnaden som blir merkostnad visar på ett begränsat kunnande. Vem tar t.ex kostnaden för instruktören, bensinkostnaden?

 
Ingen bild

Pensionisten

14 december 2014 10:23

Tycker att Kent Ekerohts är riktig men ifrågasätter tidpunkten. Hade kanske varit bättre att lägga fram den efter extravalet.
Påhopp och tillskrivna åsikter vad SD är för ett parti hittar 7-klövern och gammelmedia på utan detta. Kanske jag har fel men...
Som jag tidigare sagt och också läst här så kan vi nog sitta ganska stilla och se på när 7-klövern gör bort sig med Löfven i spetsen.
Tror vi spränger 20%:svallen 22/3.

Thoralf Alfsson

14 december 2014 11:17

Enskilda motioner läggs under en kort period i början på riksdagsåret. När Kent la denna motion i början av november så visste ingen att det skulle bli ett extra val.

Jag står helt bakom motionen! Jag har dessutom lagt motioner tidigare i samma ämne.

 
Ingen bild

Lars

14 december 2014 10:33

Ang. övningskörning med kommunbilen !
Ytterligare en socialchef som fått en "mental bredsladd" !
Körskolan blir antagligen mutad och bilar köps självklart till alla elever när dom är klara !
Sverige förnekar sig inte !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

14 december 2014 11:04

Jag skäms inte för att va fotsoldat . jag går rakryggad så gott det går när man har några månader kvar till 80 års strecket !

 
Ingen bild

OH

14 december 2014 11:22

Den gamla tanten Ramberg menar att det är rasistiskt att registrera de i landet hitkommande. Vi Svenskar är redan registrerade och det går att spåra oss flera hundra år bakåt i tiden
De som är emot registrering lär väl vara de som vill tjäna pengar svart.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 december 2014 11:24

Råkade höra lite ur den nu pågåenden Gudstjänsten i SR P1. En ung kvinna pratade om Islam. Givetvis positivt. När ska vansinnet ta slut? Vem är ansvarig?

 
Ingen bild

Ekeroths motion inte ny som sådan!

14 december 2014 11:30

Sverigedemokraten Kent Ekeroths motion om möjligheten att registrera fångars ursprung backas upp av partiet, skriver Svenska Dagbladet.

Och enligt Martin Kinnunen, pressansvarig vid SD, avviker inte motionen från partilinjen.

– Vi har i alla år kritiserat att det är omöjligt i Sverige, till skillnad från andra länder, att ta fram statistik rörande intagnas bakgrund, säger han till tidningen.

Motionen har lagts upp av Kent Ekeroth under både 2012 och 2013 men fått avslag i konstitutionsutskott och kammare.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/article20018685.ab

Ett mycket bra förslag dessutom.

 
Ingen bild

2013 Största folkökningen på nästan 70 år

14 december 2014 11:41

Den sista december 2013 uppgick Sveriges befolkning till 9 644 864 personer, vilket innebär en ökning med 88 971 personer jämfört med året innan.

Folkökningen är den antalsmässigt största som uppmätts mellan två enskilda år sedan 1946.
Till följd av stor invandring från länder med oroligheter, bland annat Syrien och Somalia, var invandringen till Sverige under 2013 den högsta någonsin med 115 845 personer.

Antalet invandrare under 2013 var rekordhögt då 115 845 personer, 55 419 kvinnor och 60 426 män, flyttade till Sverige. Återinvandrade svenska medborgare utgjorde 18 procent av alla invandrare, och var den enskilt största gruppen. Ökningen av antalet invandrare jämfört med 2012 förklaras av att invandringen av medborgare från Syrien och Somalia ökade med drygt 13 000 personer. Under 2013 var 10 procent av invandrarna medborgare från Syrien och en nästan lika stor andel somaliska medborgare.

http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Statistik-efter-amne/Befolkning/Befolkningens-sammansattning/Befolkningsstatistik/25788/25795/Behallare-for-Press/370353/

 
Ingen bild

Göta

14 december 2014 14:01

I SVERIGE REGERAR DDR-VÄNSTERN ÖVERALLT!
Läs i Fria Tider om Räddningstjänsten Syd som rekryterat en av männen som dömts för att ha deltagit vid den brutala rånvåldtäkten mot ett turistande par som tältade i Klagshamn utanför Malmö. I samband med rånet misshandlades och hotades pojkvännen till livet. Därefter hjälptes flera av männen åt att våldta kvinnan – inför ögonen på pojkvännen.

Redan 2009 fick chefen för Räddningstjänsten Syd hård kritik av fackförbundet Kommunal, som kallade beslutet att låta invandrare gå före i rekryteringen för ”en gräddfil”. Han hade då använt pengar ur den europeiska socialfonden ESF för att snabbutbilda "invandrare med utsatt bakgrund" till att bli brandmän inom ramen för så kallad politisk korrekthet.

ESF är en fond med SKATTEPENGAR som har ÖRONMÄRKTS ÅT OLIKA VÄNSTERPROJEKT inom områden som invandring, kriminalitet och bidrag.

"Vi är naturligtvis inte emot att personer med utomnordisk bakgrund blir brandmän. Det vi vänder oss emot är att de som ingått i den tio månader långa ESF-kursen har möjlighet till samma jobb som de som gått den officiella tvååriga SMO-utbildningen", sade en talesman för Kommunal till Sydsvenskan då för tre år sedan.

"Räddningstjänsten Syd är en toppstyrd organisation där cheferna regerar med järnhand och konstant försöker tysta eller göra sig av med oliktänkande, förklarade en brandman för Fria Tider, och tecknade en bild av ett KULTURMARXISTISKT SKRÄCKVÄLDE på arbetsplatsen.

Läs mer här:
http://www.friatider.se/r-ddningstj-nsten-syd-st-dar-p-facebook-efter-gruppv-ldt-kts-avsl-jande

DDR-vänstern har nästlat sig in överallt i våra viktiga samhällsfunktioner, där de så småningom har nått höga och viktiga positioner; inom t.ex hela vårt utbildningssystem från grundskola till universitet och högskolor inklusive forskning, inom alla typer av medier (tidningar, radio, TV) samt fackföreningar, rättsväsende, Svenska kyrkan, svensk kulturverksamhet och givetvis även hos brandmyndigheterna.

 
memento

memento

14 december 2014 14:10

Bild
http://korta.nu/5T2
- - - - - - -
Här står Sveriges genom tiderna ointelligentaste statsminister tillsammans med andra vänstergökar och oblygt sjunger kommunistiska Internationalen - upp till kamp emot kvalen - på en dag, den 1. maj, som personligen av Adolf Hitler invigdes som en paraddag för medlemmarna i NSDAP = National Socialistiska Tyska Arbetar Partiet, med anledning av att nämde Adolf, som den socialist han i grund och boten var, hade, som den förste i världshistrien, infört obligatorisk, statsbetald, två veckors semester för alla arbetare.

Heil Lenin, Stalin, Trotsky och alla andra uppriktiga folkvänner!

http://korta.nu/5T2

 
Ingen bild

Lena

14 december 2014 14:16

Annat ämne.
Bra definition och exempel på vad fascism är: Fascism är enligt fascismens grundare Benito Mussolini en ekonomisk treenighet mellan storbanker, storföretag och statsmakt. När vilja och målinriktning är densamma inom dessa tre enheter, då är det fascism.
OBS! Mussolini var från början socialist. Det närmaste fascism vi kommer idag som samhällssystem är EU som stöder storbanker på bekostnad av länder, ex Grekland. Storföretagen ges ekonomiska lättnader och stöd av stadsmakterna, ex EU vill få genmanipulerade grödor godkända mot medlemsstaternas vilja se Frankrike m fl.

http://parnassen.wordpress.com/

 
Ingen bild

Argus

14 december 2014 14:22

I den alltid lika eminenta Julia Caesars söndagskrönikor nagelfar hon denna söndag svensk flyktingpolitik sedan fyrtio år. Hon konstaterar att "av de 1 757 565 utlänningar som beviljats PUT eller uppehållsrätt sedan 1980 har 44 985 haft asylskäl enligt FN:s flyktingkonvention". Det är två komma sex procent (2,6 %)! http://snaphanen.dk/2014/12/14/sondagskronika-tjugotre-forlorade-ar/

Man kan fråga sig om Rossana Dinamarca hade befunnit sig i landet överhuvudtaget och kunnat ställa till med för konungariket om Invandrarverket/Migrationsverket hade fullgjort sina ålägganden?

 
Ingen bild

World Traveller

14 december 2014 15:32

Idag anlände soldater från Azerbadjan till Kabul. Klädda i turkiska uniformer. Turkiet har verkligen börjat få storhetsvansinne och president Erdogan vill återupprätta Ottomanska imperiet/Kalifatet. Turkiet köper inflytande i Afghanistan, Somalia och andra länder, stödjer ISIS och Muslimska Brödraskapet, hjälper till att smuggla in muslimer i Europa och försöker med svensk hjälp bli medlem i EU för att få ännu mer inflytande i Europa. Nån borde smälla Erdogan på fingrarna.

 
Ingen bild

WS

14 december 2014 16:16

Fick ett gott skratt nar jag tog del av lanken http://snaphanen.dk/2014/12/14/sondagskronika-tjugotre-forlorade-ar
Eller kan Lofven beskrivas battre?:

"Det säger sig självt att det inte går att styra om man sitter på själva styråran. I landet sprider sig vågor av löje och genans över en statsminister som inte kan tala, som visar bristfällig tankeförmåga och gör bort sig gång på gång."

 
Ingen bild

World Traveller

14 december 2014 18:24

På tal om extravalet så tror jag att Alliansen och de Rödgröna (kanske S & M) kommer att gå samman för att visa att de ''tar ansvar'' och på så sätt stoppa SD från inflytande. Ingenting får hindra massinvandringen och islamiseringen.
Min dröm är att SD får över 50% och 22a mars blir vår nya nationaldag.

 
Ingen bild

Tony

14 december 2014 18:35

Skillnaden mellan Stefan Löfvens Gäng och Jönssonligan är
att Jönssonligan har en plan, det har inte Löfvens gäng,
annars är likheten slående?

 
Svensson

Svensson

14 december 2014 18:46

En viktig framgång för SDU. Vi växer på alla fronter nu.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

memento

14 december 2014 19:43

APROPÅ FASCISM I SVERIGRE

Herr Lövfdens eget parti SSA, Sveriges Socialdemokratiska Arbetarparti, är väl med sin korporativistiska inrktning, dvs politiskt samarbete mellan regering/stat, fack och näringsliv det mest fascistiska som finns och funnits i Sverige.

Ett sahälle som uppbyggts för trakassering av alla medborgare som också nästan alla är tvångskunder hos Fackförening, Arbetsförmedling, Försäkringskassa och några ytterligare myndigheter och organisationer.

I Sverige har under det långvariga socialdemokratiska maktinnehavet,klart korporativistiska drag utvecklats innebärande långtgående samförstånd mellan de tre nämnda maktblocken 1. parti/regering, 2. LO-fack, 3. storindustri och näringsliv
ledande till bl.a.informella, hemliga överenskommelser typ Saltsjöbadsanda, Saltsjöbadsöverenskommelse, hemlighållande av införandet av multikulti, massinvandring, *allas lika värde*, värdegrundspåbud och andra individ- och samhällsfientliga vansinnigheter.

Individens politiska fri- och rättigheter är informellt genom psykologisk spontanterror starkt beskurna, ty tanken är precis som i forna DDR, att individen tillhör statsmakten, skall knipa käft och underordna sig. Allah står redan och lurar i kulissen - snart blit det till att underordna sig honom också.

 
Ingen bild

Pensionisten

14 december 2014 20:02

En kul och spännande tid fram till 22 mars.
Kul och se vad svetsaren hittar på för galenskaper och vilka överenskommelser han bryter. Tror faktiskt att han backar om nyval och sitter med Alliansens budget eller avgår när han ser resultaten i väljarbarometrarna.
Spännande att se vad gammelmedia, med SR, SVT och TV4 i spetsen, hittar på för något om SD.

 
Ingen bild

Strandberg

14 december 2014 20:24

Söndag: Media puttrar på med illasinnade artiklar om SD här o var i Sveriges press!

Snälla SD: Sätt stopp för dessa vidriga journalister.
Varför skall jag som skattebetalare behöva finansiera vänsterns propaganda o förtal?!!

 
Ingen bild

WS

14 december 2014 20:42

@memento
Alla slag av socialism, det ma vara nationalsocialism, socialdemokrati eller kommunism star pa samma fundament. En grundtanke ar att staten skall beharska facket (Statliga fackroreningar) En annan ar att arbetskraften ar statsegendom.

Nu har aven moderaterna anammat samma socialism.

 
Ingen bild

OH

14 december 2014 21:44

Jag funderar över varför dessa 7 partier och deras s.k.oberoende journalister knappt kan öppna munnen eller skriva en rad utan att påstå att SD är rasister och främlingsfientliga.
Dessa 7 partier är väl ungefär från 50 år gamla till över 100 år gamla förvisso under olika namn.Dom är tror jag sedan generationer insyltade i det mesta på ett eller annat vis i landet.Det gäller Rättsväsendet, Advokatsamfundet, Företagandet, Kyrkan , s.k Ordenssällskap m.m
Risken är stor att det kan bli ett samhälle med tjänster och gentjänster, en dunk i ryggen , en klapp på axeln.
Här kommer ett ungt parti in som ej rör sig i de gamla kretsarna och blir större och större, inga lik i lasten. Det enda dessa 7 desperata partier har att komma med är att ideligen upprepa orden rasism och främlingsfientlighet.
Jag tror att orsaken till att våra grannländer har en politik som i mycket liknar Sverigedemokraternas är att dom varit med om två världskrig, vilka rensade ut unkna företeelser i länderna vilket gav medborgarna större känsla för och samhörighet med sina länder.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 december 2014 21:45

Annat ämne. Bo Frank, M,s starke men i Växjö, kritiserar sin partiledning om invandringspolitiken. MEN gå då över till SD, NU.

 
Ingen bild

Göta

15 december 2014 00:23

@ OH

Kan säkert ligga något i dina funderingar OH.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards