thoralf

Direktlänk till inlägg 14 januari 2013

UNGDOMSSTYRELSEN

Av Thoralf Alfsson - 14 januari 2013 21:46

Ungdomsstyrelsen begår ett stort misstag när man nekar att ge samma ekonomiska stöd till SDU som man ger till hundratals andra organiationer. Beslutet är helt och hållet politiskt! Skandal är bara förnamnet!


Om mina läsare reagerat på Mazettis krönika i ICA-kuriren så hoppas jag att "fotsoldaterna" nu rycker ut! Jag har ju bloggat och då händer det saker enligt Åsa Linderborg. I detta fall har det nog ingen större betydelse att jag bloggar.


En sak är dock säker Ungdomsstyrelsen och varenda ledamot i Ungdomsstyrelsen skall granskas in på bara skinnet. Undrar vilket utskott i riksdagen som Ungdomsstyrelsen ligger?


Lyssna på SDU-ordförande Gustav Kasselstrand!


 
 
Ingen bild

Scugnizzo

14 januari 2013 22:20

Ungdomsstyrelsen menar att SDU inte uppfyllt alla krav, bl.a vad gäller lokalföreningarna som är knutna till ungdomsförbundet. Skulle vilja se fler bevis från SDU innan det kan kallas politisk skandal.

 
Ingen bild

Horribelt

14 januari 2013 22:28

"Vår granskning av Ungdomsstyrelsens politiska avslag på SDU:s ansökan om bidrag fortsätter. Det visar sig i kontakt med myndigheten, där vi mailat myndigheten i påhittat namn, att de frångår sina egna regler om stickprovskontroller. Registratorn säger att man förlitar sig på revisorns granskning, som ju ska innehålla stickprovskontroller. Ändå har man valt att på egen hand göra stickprovskontroller på SDU:s avdelningar. Fine, det kan man göra, det intressanta är att man gjort dessa två år i rad.

Förra året fann man ingen anmärkning, då granskade man tre stycken. I år valde man, efter att revisorn inte funnit några anmärkningar, att utöka granskningen till fem avdelningar eftersom man ville med alla till buds stående medel hitta något att hänvisa avslaget till. Det visar sig att SDU tycks vara den enda organisation som konsekvent drabbas av dessa ”kontroller” som inte är annat än ett sätt att försöka kringgå vad det egentligen handlar om – politisk diskriminering.

Se följande mailkonversation!

Romska förbundet, Sveriges Unga Muslimer, Ungdom mot Rasism och Ung Pirat klarar sig samtliga utan stickprovskontroller – där går man på revisorns rapport.
http://sdu.nu/2013/01/14/granskningen-fortsatter-us-fifflade-med-stickprov/

 
Ingen bild

Horribelt

14 januari 2013 22:30

Ungdomsstyrelsen blockade SDU under handläggningstiden

Flera av de grunder som US nu hänvisar till i så kallade ”brister” av vår ansökan är något som aldrig framkommit under handläggningstiden och ofta något som är direkta felaktigheter. Till exempel antar alla våra föreningar stadgar, något de ljuger om till media nu när de säger att så inte varit fallet. Vi påbörjar nu en granskning och här är första inlägget.

Lena Hallberg har gått ut i media och påstått att vi inte inkommit med kompletteringar i tid, vilket är skitsnack. Under kompletteringstiden mailade jag PERSONLIGEN Lena Hallberg för att få reda på om det fanns några som helst brister, något varken jag eller Joakim Isheden hade fått reda på. Det enda som skett var att US ville att vi skulle skicka in alla handlingar vi hade på de ”slumpvis” utvalda föreningarna. Samtliga föreningar har uppvisat årsmötesprotokoll, något US glömmer att nämna i media. Denna stickprovskontroll görs ej för andra organisationer, endast SDU (mer om det kommer senare, bevis finns. Kan även nämnas att revisorn granskat våra avdelningar utan anmärkning).

I telefonsamtal som jag hade med beslutsfattaren Fredrik Wikström framkom att Lena Hallberg INTE meddelat honom om detta, varpå detta kom som en överraskning för honom och han sade att han självklart ska titta närmare på det. Han är medveten om allt det som hänt men väljer trots det att avslå ansökan.

Så här bemöttes vi under den tiden som vi hade tillstånd att komplettera, och bemöttes efter kompletteringstiden av en spydig ton av handläggaren om att vi minsann inte inkommit med kompletteringar i tid vilket alltså är dravel.

Varför vägrar Lena Hallberg svara på två av mina mail för att därefter svara när kompletteringstiden gått ut?
http://sdu.nu/2013/01/14/ungdomsstyrelsen-blockade-sdu-under-handlaggningstiden/

 
Ingen bild

Jonas Nordh

14 januari 2013 22:38

Det är ju exakt just det här det handlar om! Det handlar inte om nån värdegrund och människosyn, det handlar om att dölja hur jvla korrupt systemet blivit.
Det finns folk som lever på det här, dessutom väldigt gott, dom är så jvla rädda att få in sd i korridorerna, som inte är insyltade i det här. Tänk om larmet går!

 
Ingen bild

Hacke

14 januari 2013 22:40

Aldrig har ett parti genom sin blotta närvaro på så kort tid lyckats avslöja så mycket bottenlöst maktmissbruk, korruption och nepotism som sd.
Detta land börjar mer och mer framstå som en skam för demokratin.

 
Ingen bild

Skånepåg

14 januari 2013 22:50

@ Scugnizzo

Nå, börjar inte även du tycka att det "stinker" om det hela av det vi vet nu, och att det verkar röra sig om ren politisk förföljelse och skandal?

 
Ingen bild

Hulda

14 januari 2013 22:53

Granska alla in på bara skinnet.
Detta är helt klart politiskt. Romska förbundet, Sveriges unga Muslimer, Ungdom mot Rasism och Ung Pirat - de fick tydligen ekonomiskt stöd.
Men inte SDU. Helt klart politiskt!
Men, nu fick SD nägra tusen väljare till....
Sedan när SDU får stålarna efter en holmgång i media - några tusen väljare till...

 
Ingen bild

Horribelt

14 januari 2013 22:55

SvD uppmanar Säpo att "spåra, infiltrera och lagföra" bloggare & kommentatorer

I en koordinerad publicering med de av regeringen föreslagna och nyligen slutgranskade förändringsförslagen i tryck- och yttrandefrihetslagstiftningen publicerar SvD idag en fullständigt kräkframkallande ohederlig lögn- och hetskrönika (troligen extra inspirerad av SD:s nya toppnotering i dagens YouGov-opinionsmätning), där SvD-medarbetaren Ola Wong dessutom säger rakt ut att Säpo borde "spåra, infiltrera och lagföra" alla svenska bloggare och nätkommentatorer som har politiskt inkorrekta åsikter om invandringspolitiken och annat.

Detta för att "rättsamhället inte kan vänta tills de spränger Rosenbad".

Sammantaget med de ovan nämnda lagändringsförslagen (se relaterat-avsnittet nedan) är detta bortom skrämmande avseende vart Sverige är på väg...

Läs mer om denna nyhet här.
http://avpixlat.info/newsdesk/svd-uppmanar-sapo-att-spara-infiltrera-och-lagfora-bloggare--kommentatorer

 
Ingen bild

Lärare

14 januari 2013 22:55

Vi väntar nu på; - EXPRESSEN AVSLÖJAR... osv. här passar det! Ungdomsstyrelsen som beter sig på detta sätt och mobbar ut SDU borde utsättas för granskning med påföljande drev. Hur har detta gått till?

Vi väntar också på att nu få se Gustav Kasselstrand i en tv-soffa tillsammans med ansvarige från Ungdomsstyrelsen diskutera saken.

Vart är Sverige på väg?
Först blir de portade från Folk och Försvar och nu detta! Hela PK-Sverige darrar rejält på manchetten nu. Dom vet nog inte riktigt vad dom gör.

Vi ska upplysa folket om vad som försiggår i landet.

Kämpa på Gustav Kasselstrand, du har folket med dig. Vi får nog tyvärr räkna med flera incidenter innan demokratin återinförs av SD!


 
Ingen bild

Hulda

14 januari 2013 23:00

Nu får vi verkligen hoppas att något "smarthuvud" INTE börjar skicka mindre passande mail eller besöker dessa människor i deras hemmiljö.
Det är med våra hjärnor och rätt använda tangentbord, som denna dumhet ska besegras!

 
Ingen bild

Goran Andersson

14 januari 2013 23:06

Tack Jonas Nordh.


 
Ingen bild

Här ligger det en gravad hund

14 januari 2013 23:43

Ungdomsstyrelsen avslår SDU:s ansökan med märkliga argument. Pressekreteraren Malin Engstedt medlem i Anti-SD-grupp

https://www.facebook.com/malin.engstedt

Ungdomsstyrelsen
För mer information

Om du vill ha mer information kontakta:
Malin Engstedt, Ungdomsstyrelsen, telefon 070−663 39 18 eller via malin.engstedt@ungdomsstyrelsen.se
http://www.ungdomsstyrelsen.se/aktuellt

 
Ingen bild

Reinfelds kompis Sebbe Stakset hotfull igen

15 januari 2013 00:03

Den infantila gangstern Sebbe Stakset yttrar sig återigen hotfullt på twitter.

https://twitter.com/SebbeStakset/status/290444801873162240

 
Ingen bild

Här ligger det en gravad hund

15 januari 2013 00:06

Här kommer en förtydligande länk ang Malin Engstedts Anti-SD-Facebook grupp:
https://twitter.com/ChrisDulny/status/290946816516698112/photo/1

 
Ingen bild

Välvillig

15 januari 2013 01:20

Det förefaller vara utbildningsdepartementet som är ansvarigt departement och ansvarigt statsråd är Nyamko Sabuni. Det senare är möjligen bra då hon förefaller ha en del mental förmåga. Nu får ju inte ett statsråd lägga sig i ett beslut av en myndighet, men det kan ju vara så att instruktionerna i framtiden kan ändras. Mitt förslag är annars att låta JK titta på det - JK kan ju också utge skadestånd vid felaktig myndighetsutövning.

 
Ingen bild

Horribelt

15 januari 2013 04:50

Bildbevis,Ungdomsstyrelsen ljuger!
http://sdu.nu/2013/01/15/bildbevis-ungdomsstyrelsen-ljog-ratt-ut-i-media/

 
Ingen bild

LRF gillar inte Sverigedemokrater!

15 januari 2013 05:19

Därför är sverigedemokraterna inte bjudna till JönköpingsdebattenDen 16 januari arrangerar LRF en mellanvalsdebatt i Jönköping för att diskutera jordbruks- och livsmedelsfrågor med landsbygdsminister Eskil Erlandsson och andra riksdagspolitiker. Sverigedemokraterna (sd) är det enda riksdagsparti som inte är inbjudet.

- Som politiskt oberoende intresse- och företagarorganisation väljer vi själva vilka organisationer, partier eller företag som vi vill samarbeta med, säger Helena Jonsson, LRFs förbundsordförande. Och vi väljer dem som vi kan ha en konstruktiv debatt med, som inte skadar vår trovärdighet och som delar vår människosyn - att alla människor har samma värde.

LRF tog redan inför valet 2010 ett enigt beslut om att inte samarbeta med sverigedemokraterna. Det är alltså ingen ny ståndpunkt. LRF anser att sverigedemokraternas budskap är oförenligt med de värden som präglar LRF. Det handlar om en samlad bedömning av politik, handling och historia.
http://www.lrf.se/Medlem/Nyheter/2013/Darfor-ar-sverigedemokraterna-inte-bjudna-till-Jonkopingsdebatten/

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 januari 2013 06:23

Jag förstår varför Sverigedemokraterna måste bort.

Dom hotar hela det politiska etablissemangets roffande i köttgrytorna och hotar även PK medias presstöd.

Därför stödjer vi "Med Svenskt ursprung" Sverigedemokraterna

Utrycket lånat från ICA reklamen

 
Svensson

Svensson

15 januari 2013 06:53

Sverige börjar klassas som ett av världens mest korrupta länder.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

15 januari 2013 08:59

Många av dom Arabiska föreningarna är också med
och dränerar Allmänna Arvsfonden på pengar.
Ruttenheten i Sverige är total, styrt som det är
av den sjuka regering som härjat allt för länge här.

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 januari 2013 09:09

Vill ni läsa en bra sammanfattning av konferansen Folk & Försvar rekommenderas denna initierade bloggare

http://navyskipper.blogspot.se/2013/01/folk-forsvar-2013-dag-2.html

 
Ingen bild

Acolyle

15 januari 2013 09:24

"Om mina läsare reagerat på Mazettis krönika i ICA-kuriren så hoppas jag att "fotsoldaterna" nu rycker ut!" Och vad uppmanar du till nu? Flera"hembesök" hos folk?

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 09:29

Sven Dacke...
Ja, man kan verkligen fundera över vad regeringen håller på med. Vi har ju knappt något försvar!!!!!
Det är mycket oroande med denna naivitet om Ryssland. Ett land som inte kommer att bli en demokrati förrän om minst 30 - 40år. Som nu upprustar för enorma summor och som har stora styrkor i Östersjön.

Ett fingerat terroristanfall mot gasledningens installationer på Gotland och Rysk militär tar över ön för att "säkerställa" skyddet över ledningen.
Vi minns ju hur Hitlertyskland bluffade sig in i Polen den 1 september 1939 och någon månad senare gjorde Stalins trupper det samma när de anföll Finland..
Den som har den militära kontrollen över Gotland har kontroll av stora områden runt ön.
Med moderna robotar räcker en ev. Rysk militärstyrka på Gotland över stora delar av Sverige...

 
Stefan K

Stefan K

15 januari 2013 09:29

Självklart är det ett politiskt ställningstagande och Hallbergs medverkan i Facebookgruppen talar sitt tydliga språk.
Jag hoppas och tror att både SD och SDU går till botten med detta, men tyvärr lär detta bara vara en i mängden av exempel vi lär få se fram till valet.
7-klöverns, medias, fackförbundens och inte minst Expos linje är klar. SD ska inte nå 4%-spärren i 2014 års val och alla metoder lär vara aktuella i kampen för detta.
Det kan nog finnas skäl i att tipsa utländska medier om förhållandet i Sverige som allt mer avskärmar sig från de demokratiska värderingar man känt sig stolt över i decennier.

Att be Janne Josefsson och hans UG att granska händelser som detta kanske är för mycket begärt...eller...kanske ändå inte?

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 09:33

Acolyle...
Nej, absolut inte några hembesök eller "hatmail". Det måste finnas andra vägar att få en ändring till stånd, så att dessa bidrag delas ut rättvist.
En sk. Bloggbävning är den bästa metoden.

 
Ingen bild

Morningstar

15 januari 2013 09:36

Kom ihåg att Gotland en gång har varit dansk. Ryssland kommer aldrig lämna tillbaka ön. Förmodligen kommer den att fungera som brohuvud vid en kommande invasion av fastlandet. Frågan är vilket som kommer bli värst? Att bli styrda av ryssar eller mohammedaner? Båda folkslagen kända för enorma folkförflyttningar, så många riskerar att antingen hamna i Sibirien eller på arabiska halvön. Ser inte fram emot något av scenariona. Att hamna långt hemifrån och veta att man aldrig mer kommer få se sin hembygd igen.

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 10:03

Aftonlögnen ger nu Lisa Bjurwald utmärkelsen "Hummerkniven" för 2012. I motiveringen står bla. "Hummerkniven tilldelas liberaler som både försvarar yttrandefriheten och alla människors lika värde."

Lisa Bjurwald - liberal??? Kämpar för yttrandefriheten???
Anser hon att alla människor är lika mycket värda? Nej, knappast.
Endast invandrare och de egna röda kompisarna är säkert omhuldade av henne. En Sverigedemokrat - helst till Gulag....
Nej, Aftonlögnens Stalinistiska Kultursida förnekar sig inte...

 
Ingen bild

c

15 januari 2013 10:15

Ungdomsstyrelsens agerande är definitivt korrupt. Detta måste polisanmälas omedelbart. Så här får det inte gå till i ett demokratiskt samhälle.

http://sdu.nu/2013/01/15/bildbevis-ungdomsstyrelsen-ljog-ratt-ut-i-media/

 
Ingen bild

Hacke

15 januari 2013 10:20

@Hulda
Ska man skratta eller gråta? Är inte hennes senaste bok ett enda stort angrepp på just verklig yttrandefrihet?
Vi kommer sannolikt att få se mycket galenskap i form av priser och andra uppvisningar i konsensus från frälset som vill ha kvar sitt monopol på det "fria ordet". Det nya utredningsförslaget på området inger minst sagt farhågor om vad som komma skall.

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 10:53

Hacke...
För Vänstern är yttrandefrihet ett hot.
Att få stipendier, bidrag och få hålla dyra "föreläsningar" är ett sätt för vänstern att försörja de som skrivet sk-tböcker och publicerar propaganda på nätet.
Hur mycket Bjurwald fick av kompisen Åsa Linderberg, vet inte jag, men det var säkert mer än en plakett som ingick i utmärkelsen.
Media har väl också ett system med "tipsarpengar" som inte Skatteverket lägger sig i ....

 
Ingen bild

Magentan

15 januari 2013 11:07

@ "Hulda", som skrev: "Lisa Bjurwald - liberal???"

Jojomensan, Bjurwald betecknar sig själv som liberal. Beteckningen LIBERAL är ett mycket vidsträckt politiskt begrepp med stor omfattning, från Socialist-Rött till FP-Blått. Det är därför jag flera gånger har utfärdat varningen "AKTA ER FÖR LIBERALER"! Bland annat här:

Bjurwald har varit ledarskribent både för den s.k oberoende liberala Dagens Nyheter samt den s.k oberoende moderata Svenska Dagbladet. Hon har också jobbat för Expressen och i flera år (2006 till 2011) varit medlem av redaktionen på SD-hatar-tidsriften Expo. Som en del andra kända Expo-medarbetare används även Bjurwald som s.k "Expert på Sverigedemokraterna" i t ex TV och för Vänsterpartiet och den socialistiska tidningen Flamman.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lisa_Bjurwald

 
Ingen bild

s-e karlsson

15 januari 2013 11:15

Återigen har det varit en påkostad lyxgala denna gång en idrottsgala
till en kostnad av miljoners miljoner , när kommer det en gala för våra fattigpensionärer ,uteliggare och hemlösa ? Det lär nog dröja ,man vill inte visa att det finns behövande svenskar !

 
Ingen bild

Magentan

15 januari 2013 11:18

Oj, hade för bråttom igen.
"Bland annat här hos Thoralf" skulle det stå, med en punkt (.) istället för kolon efteråt.

 
Ingen bild

s-e karlsson

15 januari 2013 12:00

Lyssnade en stund på Svt Forum , bla på Daniel Poohl och min bedömning blir att SD pöltsligt fick många nya sympatisörer !

 
Ingen bild

Stefan A.

15 januari 2013 12:19

Blir till att lämna det "opolitiska" LRF då, att utestänga ett riksdagsparti som i senaste opinionsmätningen hade 12 % verkar inte vidare smart, LRF borde faktiskt ha andra bekymmer än att hålla på med politiska pajaskonster orkestrerade av den stockholmska nomeklaturan.

 
Ingen bild

Lärare

15 januari 2013 12:28

S-E Karlsson!

Jag tänkte detsamma. Oj, oj, så skrämda och rädda etablissemanget nu är. Folk och Försvar i Sälen är rena rama "röstmagneten" för Sverigedemokraterna. Poohl, Lindberg m fl håller "eldande" valtal FÖR SD!

ALLT beror på att SD ökar. Det roligaste av allt är, att de inte själva fattar att de med sina korkade och väl förljugna inövade hattal, ger SD ngr tusen röster till.

SD tackar!

 
Ingen bild

AWSvensson

15 januari 2013 12:31

I webbundersökningen gjord av Sifo fick 1 000 personer svara på frågan: "Om du tänker på Sverige de närmsta fem åren - hur oroande tycker du då att följande förhållanden är för oss i vårt land?"

73 procent svarade att de är mycket eller ganska oroade över relationerna mellan den kristna och den muslimska världen. Det kan jämföras med 58 procent 2011.

65 procent var mycket eller ganska oroade för utvecklingen i Mellanöstern, jämfört med 53 procent 2011.

56 procent var mycket eller ganska oroade för stora flyktingströmmar. En uppgång från 43 procent.

 
Ingen bild

RFowler

15 januari 2013 12:55

Jag är upprörd! Över att Thoralf Alfsson lyfter 58 300 kronor av våra skattepengar varje månad.

 
Ingen bild

Lars-Inge

15 januari 2013 12:59

Lite O.T

Har i dag för första gången besökt Medievärldens hemsida, där Lisa Bjurwald skriver: ”Redaktörernas slapphet inför virtuella lynchmobbar har gått för långt”.

I min värld betyder virtuell samma sak som skenbar. Vad är då en ”skenbar lynchmobb”? Enligt min mening finns det en motsättning mellan dessa två ord. Kan någon vara vänlig och förklara för mig vad ni tror hon egentligen försöker ha sagt (om hon nu begriper det själv) och dess andemening?

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 13:08

RFowler...
Ja tänk om alla som vi avlönar med skattepengar gjorde så mycket nytta som vad Thoralf gör.
Då skulle Sverige vara betydligt bättre.
Har du själv gjort något bra för Sverige i samma anda som Thoralf gör varje dag..?

 
Ingen bild

Lars-Inge

15 januari 2013 13:09

@ RFowler

Ja men engagera dig själv i politiken så får du samma förmåner som alla andra i Riksdagen. Du slipper då att dag ut och dag in gräma dig över detta och vara ständigt upprörd. Tänk vilken lättnad!

Skulle du däremot redan vara involverad i politiken på någon nivå, så glädjer det mig oerhört att Thoralf Alfsson kan framkalla denna upprördhet.

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 januari 2013 13:29

Vill du gå kurs i hur man jobbar som nätaktivist och åstadkommer politiska förändringar i landet.

Då har ja kursen för dig, den är ett år och sker i samarbete mellan Svenska institutet, Lunds universitets internetinstitut och Lund University Commissioned Education

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3993&artikel=5408626

Ursäkta, glömde att berätta att den gäller bara människor från andra länder, men var glad, du betalar

 
Ingen bild

Tony

15 januari 2013 13:36

RFowler: Jaha, det stör dig att en riksdagsman lyfter
en lön för att han sitter i riksdagen?`Men det stör dig
inte att en stor del avdankade riksdagsmän/kvinnor från
dom Socialistiska leden, fortfarande efter flera år lyfter
lön från riksdagen, istället för att masa sig till Arbetsförm.
för att söka sig ett jobb?

 
Ingen bild

Tony

15 januari 2013 14:37

Jag tror det retar vänstertyperna till blodstörtning
att SD kört om VP och i dag är dubbelt så stora, därför
kommer smutskastningen bara att öka fram till valet 2014.
Hur dom känner sig när SD uppnått 20% kan man bara ana.

 
Ingen bild

SM811

15 januari 2013 14:43

LRF portförbjuder SD – jämförs med nazister av regionordförande
http://avpixlat.info/2013/01/15/lrf-portforbjuder-sd-jamfors-med-nazister-av-regionordforande/#more-43975
SD-fientlig LRF-ordförande åtalades för djurplågeri och kvinnomisshandel
http://avpixlat.info/2013/01/15/sd-fientlig-lrf-ordforande-atalades-for-djurplageri-och-kvinnomisshandel/#disqus_thread

 
Argus

Argus

15 januari 2013 14:48

Ungdomsstyrelsen har beslutat att ej bevilja SDU ekonomiskt stöd, som utgått till ett stort antal organisationer. Mycket talar för att det kan vara ett politiskt motiverat beslut. I så fall är det en stor rättsskandal om en statlig myndighet tar sådana hänsyn vid handläggning av ärende. För att bedöma detta krävs en sakkunnig förvaltningsrättslig utredning för att belysa
Undomsstyrelsens handläggning och beslut i ärendet som rör SDU. Det borde därför ligga i SDU:s intresse, att föranstalta om sådan utredning för att därefter eventuellt kunna utkräva ansvar och skadestånd av Ungdomsstyrelsen och ansvariga personer i ärendet

http://vatk

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

15 januari 2013 14:48

Fail.
Fria diskussioner gäller bara för de som delar SDs åsikter.
Hörru Alfsson - varför raderade du mitt förra inlägg?
Är censur något SD propagerar för i riksdagen eller är det bara ytterligare ett fall av "Säga en sak men göra en annan"?

 
Ingen bild

Lars-Inge

15 januari 2013 15:03

@ Clusterfuck Coalition

"Fria diskussioner gäller bara för de som delar SDs åsikter."

Vi som brukar skriva på bloggen uppfattar det som så, att fria diskussioner gäller enbart för de som håller sig till fakta utan mevetna vinklingar och osanningar. Det låter väl bra och något att tänka på även för de "troll", som då och då "hedrar" bloggen med ett besök!

P.S När skrev du den kommentar som du anser borttagen. Jag har ett program som automatiskt separat lagrar alla nya kommentarer direkt, och jag kan inte hitta något från dig? Blandat ihop dina olika pseudonymer?

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 15:25

Visst är det intressant med nya åsikter och förnuftiga frågor av sk. "troll". Men endast om det tillför något. Då kan det vara mycket intressant.
Men, återigen, trams och låga påhopp leder inte diskussionen framåt.

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

15 januari 2013 15:36

Ni menar "låga påhopp" som alla Irakier i X-stad fuskar med bidrag?
Eller att alla zigenare får skylla sig själva om de blir diskriminerade?

Akta väggarna i glashuset grabbs ...

 
Ingen bild

Sven P

15 januari 2013 16:05

Clusterfuck Coalition ger obehagliga associationer till berikningar utförda i bl.a Mariannelund och senast i Sundbyberg. Jag hoppas verkligen inte att namnet betyder att personen är aktiv inom den våg av gruppvåldtäkter som sköljer över landet?

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 16:12

Clusterfuck Coalition...
Nja, tänkte mest på de som tycker att alla Sverigedemokrater är Nazister och rasister. De har gigantiskt fel och har fastnat i en politiskt korrekt Vänsterjargong.
Vad gäller Zigenare/Romer och tex. Irakier gäller det för dem som för alla andra grupper att sköta sig enligt de lagar och normer i det land de lever i.
Då och endast då kan de undvika andra människors kritiska omdömen. Vem klagar tex. på de Asiater som bor i Sverige? De jobbar, sköter sig och är inte mer kriminella än oss Svenskar.

Så läs på bättre. Då behöver du inte lägga din tid på "låga påhopp" här...
 
Ingen bild

World Traveller

15 januari 2013 16:20

@ Jonas Nordh
Taenkvaerda ord.

@Scugnizzio
Har aven du borjat inse hur korrumperat hela maktetablissemanget (7-klovern och media) ar?

@RFowler
Jag haller med dig. Thoralf aer vaerd betydligt mer aen det for allt arbete han gor for Sverige.

 
Ingen bild

Pär Green

15 januari 2013 16:56


Sverige ska skicka soldater till Mali. Enligt Carl Bildt är det vår skyldighet som medlemmar i EU att hjälpa Malis regeringstrupper. Samtidigt har hotbilden mot Frankrike ökat. Islamister hotar med attentat mot franska medborgare sedan de började delta i stridigheterna.
Men när skall regeringen lösa detta i Sverige?
Skall Frankrike börja bomba även i Sverige?

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

15 januari 2013 17:03

@ Sven P: http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Clusterfuck_Coalition_%28Player_coalition%29
hade du nog också hittat om du gjort det minsta besök på google

@ Hulda: Jag till motsats till dig drar inte alla zigenare, asiater eller irakier över en kam. Den typen av argument som du framför där är urtypen av generaliserande och stereotypa argument som frodas hos SDs sympatisörer och som sänker all argumentation från er sida. Om ni kunde avhålla er från sånt trams så skulle det - dessvärre - gå bättre för er.

Angående nazister och rasister i SD. Finns alldeles säkert. Det är bara att se på några av den uppsjö lätt bisarra uttalanden från diverse individer i ledet.
Byt ut "islam" och "muslim" mot "judendom" och "jude" i fleratalet av SD-texter och du kan börja undra vad det är för gökar som populerar era led.

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 17:06

Hur går det med kampen mot Ungdomsstyrelsen om de pengar som SDU borde ha fått?
Kan någon ge en summering av dagens händelser senare ikväll?

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 17:13

Clusterfuck Colatition...
Det dåliga rykte som tex. Zigenare har, kommer inte utan orsak. De enda som kan tvätta bort det, är de själva.
Jag är själv drabbad av brottslighet av den folkgruppen, en familj ur den Finska gruppen. Men vet att det finns några skötsamma ur samma grupp.

MEN återigen: Endast de själva kan rensa i de egna leden och tvätta bort sitt dåliga rykte.

 
Ingen bild

Sven P

15 januari 2013 17:24

@ Clusterfuck Coalition. Jag förstod att det var något suspekt bakom.
Gå Du in och lek med Dina bomber, missiler, div ammunition. Jag har en yngre tonåring hemma, men jag har förbjudit honom att leka med dessa spel , eftersom det kan vara skadligt för sinnelaget. Vet Dina föräldrar vad Du sysslar med??

 
Lassekolja

Lassekolja

15 januari 2013 17:29

Sverigedemokraternas regeringsuppdrag växer när den dagen kommer. Nu räcker det inte längre att enbart rädda Välfärdssverige, nu tillkommer att återinföra demokratin!
Björn Rosengren fick fel igen, Norge är INTE den sista Sovjetstaten!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tallbarr

15 januari 2013 19:12

Nu är Ungdomsstyrelsen avslöjad. De är en samling politiskt korrekta politruker. Läs mer om dem här.

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/01/15/malin-engstedt-pa-ungdomsstyrelsen-doljer-fakta-om-varfor-sdu-inte-far-bidrag/

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

15 januari 2013 19:16

@ Hulda: "Några skötsamma ur samma grupp ...." Är ni säkra på att det inte finns rasister i SD? Inställningen till zigenare är rätt skrämmande.

@ Sven P: Måste erkänna att jag hellre umgås med folk där än lyssnar till SDare spy ut sin okunskap över världen. Och det vet de säkert inte - de är inte i liver längre.
Svennen visar vilken låg nivå SDare hamnar på så fort någon säger emot.

Sten ... kasta .... glashus.
Kolla upp det Svennen.

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 19:42

Closterfuck Coalition...
Jag kan givetvis inte garantera att inte någon inom SD är rasist. Men vad som är rasist eller inte är ett intressant diskussionsämne.

Är inte en invandrarklle rasist om han skriker "svennehora" till en svensk tjej när hon går i lätta kläder en sommarnatt?

Är det inte rasism + hatbrott + grov våldtäkt när en svensk tjej drabbas när hon går hem genom en stad, själv en sen natt och blir gruppvåldtagen av 5-6 invandrarkillar..? Eller bara grov våldtäkt?

År det inte rasism när en gammal pensionär knuffas omkull och rånas av några invandrarkillar?

Och, kan du garantera att alla Zigenare är laglydiga?

 
Ingen bild

Lars-Inge

15 januari 2013 19:52

@ Hulda

Bry dig inte om att mata det här drägget (troll är alltför snällt i det här sammanhanget). Det enda han klarar av är att spy ut ad hominem-argument och med hänsyn till bloggens och Alfssons goda rykte, var vänlig och släpp detta!

 
Ingen bild

Magnus S

15 januari 2013 19:54

Det vet vi ju sedan länge och det står till och med inskrivet i svenska lagen, att rasism/hets mot folkgrupp kan bara komma från vita västerlänningar. Människors lika värde kallas det.

 
Ingen bild

SDU kämpar på

15 januari 2013 20:07

SDU har begärt ut alla ansökningar för 2013. Vi har tittat närmare på Centerpartiets ungdomsförbund, CUF, som inte når upp till Ungdomsstyrelsens minimikrav på 1000 medlemmar i åldern 6-25 år. Det visar sig att Ungdomsstyrelsen kan bevilja undantag ”i sällsynta fall”, något man alltså gör - efter lång möda, sena nätter, granskande kontroller och utdragna förhandlingar, förutsätter vi.

CUF cashar in 1 051 805 kronor. SDU söker för 1979 medlemmar, 2,5 gånger så många som CUF, och cashar in 0 kronor.

Om ett ungdomsförbund som inte ens når upp till basala minimikrav beviljas bidrag, medan ett långt större ungdomsförbund med alla krav uppfyllda avslås med hänvisning till teknikaliteter, att vi har en nationell kampanjfond, att ekonomin behöver ”ses över” (oklart vad de åsyftar), att distrikten behöver mer makt för att påverka stadgarna (också oklart vad de åsyftar, alla distrikt kan motinera om stadgeändringar vilket sker på varje förbundskongress), så menar vi att likabehandling inte sker.
http://sdu.nu/2013/01/15/cuf-nadde-inte-upp-till-minimikrav-beviljades-undantag-och-fick-miljonbelopp/

 
Ingen bild

Scugnizzo

15 januari 2013 20:15

Nej, jag tycker inte att det s.k etablissemanget är korrumperat. Vad gäller Thoralfs inlägg om SDU så tror jag inte vi har sett hela bilden - generellt något som samtliga inlägg och kommentarer lider brist på; lite källkritik och en allmänt naiv syn på samhället.

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 20:19

SDU kämpar på...
Kämpa på! Vänd på varje sten, vilket ni verkar göra. Publicera alla smutsiga uppgifter, men uppträd värdigt.
Ni kommer att lyckas, men det kan ta tid...

 
Ingen bild

Lars-Inge

15 januari 2013 20:46

@ Scugnizzo

"Nej, jag tycker inte att det s.k etablissemanget är korrumperat."

Du har delvis rätt med det lilla vi vet. Det är inte korrumperat, utan det är så in i h-e korrumperat! Tvivlar inte ett dugg på de fakta som skrivs under signaturen "SDU kämpar på" och hur man agerat inom Ungdomsstyrelsen för att mygla bort SDU. Kan inte bli kristallklarare än så. Man kan nu i takt med att mer avslöjas, börja undra över din egen roll och egenintresse i det hela med hänsyn till vad du skriver, och där du mer eller mindre förnekar fakta.

 
Ingen bild

OH

15 januari 2013 20:51

LRF borde tänka efter-före.

 
Ingen bild

Scugnizzo

15 januari 2013 21:03

@ Lars-Inge jag förnekar inte fakta i mitt inlägg utan vill bara se hela bilden. Bara för att man inte håller med, så jobbar man på Ungdomsstyrelsen?

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 21:13

Scugnizzo...
Ack om det bara var Ungdomsstyrelsen som j-as med Sverigedemokrater.

Folk och Försvar som pågår nu - nej till SDU.
Mazettis nu berömda påhopp i ICA-kuriren.
Allt sk-t som alla journalister ljuger ihop.
Alla gånger som en Sverigedemokrat borde ha fått en chans att kommentera i media - men inte getts möjlighet.
Alla gånger en Sverigedemokrat borde ha fått vara med i en TV-soffa och gett rätt svar.
Alla påhopp och misshandel mot SD-politiker och valmöten.
Alla gånger SDU blivit utmotade från sina bokbord i skolor.
Alla gånger de inte gavs möjlighet att få vara med på skolor i valrörelsen 2010.
Plus en massa annat fult som jag inte kommer på just nu.
Vreden hos SDU,s ledning är fullt förståelig.

 
Ingen bild

Magentan

15 januari 2013 21:19

Angående uttalandet av LRF:s förbundsordförande Helena Jonsson om att (citat:) "LRF tog redan inför valet 2010 ett enigt beslut om att inte samarbeta med Sverigedemokraterna. [...] Det handlar om en samlad bedömning av politik, handling och historia."
http://www.lrf.se/Medlem/Nyheter/2013/Darfor-ar-sverigedemokraterna-inte-bjudna-till-Jonkopingsdebatten/

Den s.k "samlade bedömningen av politik, handling och historia", som LRF skyller på för att neka SD att delta i LRF:s mellanvalsdebatt med övriga riksdagspartier den 16 januari, får ett löjets skimmer över sig, när man inhämtar information i nedanstående länkade 5 st Newsmill-artiklar om Allianspartiernas och Socialdemokraternas bruna förflutna.

I t.ex artikel nr 3 (om Moderaternas bruna förflutna) kan man bl.a läsa följande om en av Reinfeldts moderata riksdagskolleger:
Citat: "Rolf Clarksson, som satt i riksdagen för Moderaterna fram till 1994 var under 30-talet ledare för den nazi-orienterade "Fosterländsk Enad Ungdom" (FEU). Han hade själv varit med om att bilda "Gråskjortorna" som de också kallades. FEU hade en egen specialformation som kallade sig Storm- och Slagstyrka, SS, där Clarksson hälsades med "heil" och tilltalades med "min Ledare." Clarksson satt en tid i den moderata riksdagsgruppens förtroenderåd!
Bosse Schön berättar i boken "Där järnkorsen växer" om ett möte mellan riksdagsmännen Sundman (C) och Clarksson utanför herrtoaletten i demokratins högborg - Riksdagen - varvid centerpartisten Sundman gick i enskild ställning och gjorde nazihälsning till moderaten Clarksson och utropade: "Mein Führer"...".

Om denne centerpartist Sundman finns bl.a följande att läsa i Newsmill-artikel nr 3 (om Centerpartiets bruna förflutna)
(Citat:) "Olof Sundman, som var författare och ledamot av Svenska Akademien, riksdagsman för centern och under 70-talet centerns ledande ideolog var medlem av Svensk Socialistisk Samlings (SSS) ungdomsförbund Nordisk Ungdom och i Engdahls Svensk Opposition. Sundman bildade också tillsammans med bl a SS-veteranen och journalisten Åke Regnell 1942 Sällskapet Unggöterna. ..."

I nedanstående länkar finns mer att ö'sa om Nazismen, alliansen och socialdemokraterna:

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/01/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-1
(Om Kristdemokraternas bruna förflutna.)

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/05/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-2
(Om Centerns bruna förflutna.)

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/17/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-3
(Om Moderaternas bruna förflutna.)

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/21/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-4
(Om Folkpartiets bruna förflutna.)

http://www.newsmill.se/node/13260
(Om Socialdemokraternas bruna förflutna.)

 
Ingen bild

Magentan

15 januari 2013 21:26

Hmmm, inte vet jag varför det blev "mer att ö'sa" istället för "mer att läsa" ... :-)
(Får instämma med andra här att det hade varit bra med DISQUS, där man själv kan gå in och redigera.)

 
Ingen bild

SDU granskar vidare,US korrupt?

15 januari 2013 21:56

"Nu kan vi avslöja hur en handläggare(Ammar Makboul) på Ungdomsstyrelsen sjukdomsklassar de som delar Sverigedemokraternas åsikter. En sådan person har alltså inflytande över miljoner och åter miljoner, självklart från skattebetalarnas plånböcker. Vilken sida artikeln är skriven på? Döm av intrycket…"
http://sdu.nu/2013/01/15/bildbevis-handlaggare-pa-ungdomsstyrelsen-liknar-sd-vid-epidemi/

http://www.uppmana.nu/opinion-antirasism/6298-opinion-elitens-rasism-och-sverigedemokraterna

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 22:00

Magentan...
Kuriosa: Som väldigt liten har jag suttit vid ett fikabord med många andra. Tvärsemot satt denne P-O Sundman. Det var ett stort Centermöte och jag var under 10 år...
Men det gällde inte hans mörka sidor. Då hade säkert mina föräldrar och alla andra reagerat med kraft.
Centern, ja, då var det ett stort kraftfullt parti som kämpade för landsbygden och Sverige.
Nu, en samling pajasar i toppen och en förnuftig men avtagande skara på lokalplanet..

 
Ingen bild

OT

15 januari 2013 22:00

Apropå "Krav på ny lag mot näthat
Det krävs en ny lag mot kränkningar på nätet. Det anser Datainspektionen som uppger att myndigheten dagligen kontaktas av människor som anser sig blivit kränkta.": http://www.dn.se/nyheter/sverige/krav-pa-hardare-lagar-mot-nathat

Är detta resultatet om kravet på ny lag mot "näthat" blir verklighet? - Digital Alert interview with Imran Firisat: http://vladtepesblog.com/?p=58361

Svensson, fråga dig själv allvarligt om det är sådana lagar du vill leva under. Om inte "gör om rösta rätt" 2014!

 
Ingen bild

Hulda

15 januari 2013 22:09

SDU granskar vidare...
Bra jobbat. Det var riktig sk-t ni hittade. Rakt ned i avgrundsvänstern.

 
Ingen bild

Pelle

15 januari 2013 22:28

Kasselstrand är framtiden för SD. Hoppas att han kämpar på. Sverige behöver politiker med ryggrad. De växer inte på träd.

 
Ingen bild

OT

15 januari 2013 22:55

Apropå 12,5%, alltid retar det nån...

"Blott en dag, en röst i sänder,
vilken tröst vad än som kommer på!
Nästan allt ju vilar i svenska väljares händer,
skulle jag, som barn av Sverige, väl ängslas då?
Landet som bär upp oss med en moders hjärta,
giver ju åt varje nyfödd dag dess beskärda del
av fröjd och smärta, möda, vila och behag..." - Är Sverige Kvar Ein Dag?: http://www.youtube.com/watch?v=MlGQeFcO0q0

 
Ingen bild

Glada nyheter,rännstensmedia tappar!

16 januari 2013 00:16

Mediebyråbarmetern: bottennapp för dagspress

Medieinvesteringarna via Sveriges Mediebyråer backade med nästan 10 procent i december. Totalt landade medieköpen på 13,2 miljarder kronor för helåret 2012.
Sett till helåret blev det en nedgång på drygt 2 procent, enligt Mediebyråbarometern. Framför allt är det samtliga printmedier som backar, men även utomhus (-10,4 procent) och radio (-15,1 procent).

Medieinvesteringarna i december landade på 912 miljoner kronor, ett tapp på 10 procent jämfört med december 2011.
http://www.dagensmedia.se/nyheter/byraer/article3617495.ece

 
Ingen bild

Glada nyheter,rännstensmedia tappar!

16 januari 2013 00:20

Grafik:
http://www.medievarlden.se/sites/default/files/imagecache/article_image/articleimg/skarmavbild_2013-01-15_kl._09.12.18.png

 
Ingen bild

Lobbyverksamhet lönat sig?

16 januari 2013 00:32

Har skickat en del mejl till MSNs huvudkontor i USA och undrat varför man använder en vänsterextrem(kommunistisk)nyhetssajt som Nyheter24 till att förmedla nyheterna på MSN.
Har även undrat om dom då även ställer sig bakom den mobbning och desinformation som denna vänsterextrema nyhetsförmedlare bedriver mot ett till riksdagen invalt demokratiskt parti(Sverigedemokraterna).
Jag har givetvis inte fått något svar,dock kan jag se från någon månad tillbaks att det är Tidningarnas Telegrambyrå (TT)som förmedlar nyheterna nu.

 
Ingen bild

OT

16 januari 2013 00:47

Apropå medlemstillströmingen till SD senaste tiden.

En sång för alla dom... "Knô Daj In": http://www.youtube.com/watch?v=h9aZeG1LpWY

 
Ingen bild

PPT

16 januari 2013 10:28

Det är bara att gratulera SD till de extraröster som SD:s nya valarbetare i Ungdomsstyrelsen bidrar med. Visserligen går SDU miste om en hel del pengar, men det gottgörs nog av den folkliga upprördheten över deras politiserade och föga demokratiska beslut.

 
Ingen bild

Fd moderat - nu Sverigedemokrat

16 januari 2013 21:02

Eftersom Sverige har världens sämsta journalister måste man informera utländska journalister. SD och SDU borde paradoxalt nog skicka ut sina pressreleaser och You tube klipp mm på Engelska.

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

17 januari 2013 17:04

Grattis puckon!
http://interasistmen.se/granskning/hot-mot-ungdomsstyrelsen-efter-alfssons-inlagg/

Det är det här ni vill med SDs Sverige? Hota folk till att göra som ni tycker? Lynchmobb nästa?

 
Ingen bild

KE

17 januari 2013 20:37

Fan ni Järnrörsdemokrater är så djävla mentalt efterblivna så man baxnar. Toralf borde fan jagas och utfästas skottpengar på.

 
Ingen bild

Hulda

17 januari 2013 21:08

KE...
Kan vi anse dina lågintelligenta prestationer vid tangentbordet som en uppmaning till våld mot en riksdagsledamot?
Med din låga intelligens är du trots allt en av de smartaste inom din grupp. Våldsvänstern är inte kända för någon speciellt hög tankeförmåga....

 
Ingen bild

Bob Bobson

18 januari 2013 00:01

Hulda. Du som romantiserar om ett såpass moraliskt fint sverige borde kanske fundera lite vad detta blogg inlägg betyder? En vald representant som hoppas på att "fotfolket" ska göra sitt jobb med ungdomsstyrelsen.

 
Ingen bild

Hulda

18 januari 2013 08:06

Bob Bobson...
Fotfolkets insats förväntas bestå i att ta fram fakta om varför SDU nekades bidrag. Det bestod INTE i att man skulle bete sig som vänsterextremister.
När Vänstern ber sitt "fotfolk" att agera, blir det ofta våld och skadegörelse. Vi såg tex. hur Göteborgskravallerna 2001 blev. Vi har också sett hur några SD-politiker blivit utsatta för våld och hot i deras hemmiljö.
Sådant behöver inte några Sverigedemokrater ägna sig åt. Det räcker tillräckligt med att beskriva verkligheten och avslöja besvärande fakta..

 
Ingen bild

Bob Bobson

18 januari 2013 19:12

Hulda.
Samtidigt har lagöverträdelser skett. Den kvinnliga skribenten som skrev om avpixlat fick flertalet hotfulla sms av sexuell natur. Nu har "fotfolket" gått hem till människor mitt i natten, knackat på dörrar, fönster och därmed markerat. Det skapar endast olustiga känslor för dom som blir utsatta. En ny form av försök till tysnad och censur som ju då nazi tyskland utförde på kritiska tidningar m.m
Men så länge det nyttjar vissa intressen såsom SD´s så är väl trackasserier antar jag att dom (i detta fall SD) bara blir nöjda. Klarar ni inte av sanningen med felinlämnade papper? Måste ni börja ljuga? Måste ni ta till dessa metoder?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se