thoralf

Alla inlägg den 9 augusti 2013

Av Thoralf Alfsson - 9 augusti 2013 22:27

De senaste dagarna har vi till min stora förvåning kunnat läsa om det eskalerande vänstervåldet i media. Det var Radio Sörmland som i början av veckan sände ett uppmärksammat inslag om vänsterextremisterna inom Revolutionära Fronten. En stor eloge till lokalradion i Sörmland som vågar lyfta detta trots att man då går emot det politiskt korrekta etablissemanget som normalt sätt skyddar dessa grupper. På följande länk finns mycket att lyssna och läsa.


 


När en polisutredare säger att vänstern står för 90-95 procent av våldet borde till och med den mest inskränkte reagera.


Som en ganska luttrad Sverigedemokrat är jag inte det minsta förvånad över polisutredarens uttalande. Jag har som sagt sett ett och annat under min tid som aktiv medlem i SD och då tänker jag givetvis på de så kallade motdemonstranter som brukar dyka upp vid våra torgmöten eller demonstrationståg. Tillställningar som alltid pk-media försöker vända till något negativt för SD, trots att det är dessa vänsterextremister som står för 100 procent av våldet och förstörelsen. Vore jag journalist skulle jag skämmas över hur man rapporterar om detta.


Jag hoppas innerligt att Radio Sörmlands sanningsreportage om vänsterextremisterna blir en väckarklocka för media. Risken är dock stor att Radio Sörmland och dess journalister kommer utsättas för vänsterextremisternas väld.


Till och med Barometern tar upp detta på dagens ledarsida. Men vägen är lång att vandra. Jag läser en del deckare och som de flesta vet så är det inte helt ovanligt att just högerextrema förekommer som ”bad guys” i dessa böcker. Aldrig är det vänsterextremister som är rollfigurer hos dessa författare. Ingen nämnd, ingen glömd. Jag tror faktiskt att några av dessa ”duktiga” författare mycket väl kan ha inspirerat Anders Bering Breivik genom sina böcker.


Kanske har dessa artiklar även fått upp ögonen på vissa nyhetsjournalister.


Efter nationaldagen i Kalmar skrev jag om en ordförande för Ung vänster i Kalmar, David Jonsson. Läs blogginlägget. Det dröjde mindre än 24 timmar efter att jag publicerat detta blogginlägg innan telefonterrorn började med det som jag uppfattar rena hot om att jag skall skadas och att det inte var bra för min hälsa att vara Sverigedemokrat.


Trots att jag i mitt blogginlägg den 7 juni tar upp ett antal av de grupper som David Jonsson gillar har han inte förändrat något av detta sedan dess. På Facebook gillar han bland annat Revolutionära Fronten, den vänsterorganisation som tar på sig ansvaret för ett 40-tal attacker i Mälardalen.


 


Jag anser att Barometern och Östran i Kalmar borde ställa den förtroendevalda vänsterpartisten och ordföranden David Jonsson mot väggen och kräva ett svar på varför han gillar en grupp som utför politiska våldsattacker mot oliktänkande. Han gillar dessutom ett stort antal grupper som använder sig av våld, inte minst AFA. Jag har inga större förhoppningar på Barometern men Östran kanske vågar ta tag i David Jonsson.

Av Thoralf Alfsson - 9 augusti 2013 00:24

Precis som jag skrev i mitt blogginlägg om att centerpartiets Anders Andersson inte vet vilket ben han skall stå på, trots att det borde vara självklart. Idag publicerar Östran en intervju med Anders Andersson där man ställer honom mot väggen.


Enligt min mening är svaren endast rappakalja! Jag tror ingen blir klokare på var Centerpartiet står i denna fråga. Bra av Östran. Läs artikel.


Landshövdingen ser det som sin viktigaste uppgift att inviga luftslott! Nu förstår jag äntligen varför man utsåg Stefan Carlsson som landshövding i Kalmar län. Vi har ju nämligen tidigare invigt luftslott. t.ex Fanerdun. Jag var själv på denna invigning för att lyssna på landshövdingen och jag blev inte besviken ;-)


Prästen Dag Sandahl kom dessutom fram och handhälsade och utbytte några ord. Hade det funnits tid hade jag gärna pratat Stasi och prästen Alexander Radler med Dag Sandahl.


Se TV4 inslag om invigningen.


H%C3%A4r%20invigs%20det%20osynliga

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards