thoralf

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2013

VÄNSTERVÅLDET

Av Thoralf Alfsson - 9 augusti 2013 22:27

De senaste dagarna har vi till min stora förvåning kunnat läsa om det eskalerande vänstervåldet i media. Det var Radio Sörmland som i början av veckan sände ett uppmärksammat inslag om vänsterextremisterna inom Revolutionära Fronten. En stor eloge till lokalradion i Sörmland som vågar lyfta detta trots att man då går emot det politiskt korrekta etablissemanget som normalt sätt skyddar dessa grupper. På följande länk finns mycket att lyssna och läsa.


 


När en polisutredare säger att vänstern står för 90-95 procent av våldet borde till och med den mest inskränkte reagera.


Som en ganska luttrad Sverigedemokrat är jag inte det minsta förvånad över polisutredarens uttalande. Jag har som sagt sett ett och annat under min tid som aktiv medlem i SD och då tänker jag givetvis på de så kallade motdemonstranter som brukar dyka upp vid våra torgmöten eller demonstrationståg. Tillställningar som alltid pk-media försöker vända till något negativt för SD, trots att det är dessa vänsterextremister som står för 100 procent av våldet och förstörelsen. Vore jag journalist skulle jag skämmas över hur man rapporterar om detta.


Jag hoppas innerligt att Radio Sörmlands sanningsreportage om vänsterextremisterna blir en väckarklocka för media. Risken är dock stor att Radio Sörmland och dess journalister kommer utsättas för vänsterextremisternas väld.


Till och med Barometern tar upp detta på dagens ledarsida. Men vägen är lång att vandra. Jag läser en del deckare och som de flesta vet så är det inte helt ovanligt att just högerextrema förekommer som ”bad guys” i dessa böcker. Aldrig är det vänsterextremister som är rollfigurer hos dessa författare. Ingen nämnd, ingen glömd. Jag tror faktiskt att några av dessa ”duktiga” författare mycket väl kan ha inspirerat Anders Bering Breivik genom sina böcker.


Kanske har dessa artiklar även fått upp ögonen på vissa nyhetsjournalister.


Efter nationaldagen i Kalmar skrev jag om en ordförande för Ung vänster i Kalmar, David Jonsson. Läs blogginlägget. Det dröjde mindre än 24 timmar efter att jag publicerat detta blogginlägg innan telefonterrorn började med det som jag uppfattar rena hot om att jag skall skadas och att det inte var bra för min hälsa att vara Sverigedemokrat.


Trots att jag i mitt blogginlägg den 7 juni tar upp ett antal av de grupper som David Jonsson gillar har han inte förändrat något av detta sedan dess. På Facebook gillar han bland annat Revolutionära Fronten, den vänsterorganisation som tar på sig ansvaret för ett 40-tal attacker i Mälardalen.


 


Jag anser att Barometern och Östran i Kalmar borde ställa den förtroendevalda vänsterpartisten och ordföranden David Jonsson mot väggen och kräva ett svar på varför han gillar en grupp som utför politiska våldsattacker mot oliktänkande. Han gillar dessutom ett stort antal grupper som använder sig av våld, inte minst AFA. Jag har inga större förhoppningar på Barometern men Östran kanske vågar ta tag i David Jonsson.

 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

9 augusti 2013 23:03

Ända sedan ungdomen på 60-talet har jag undrat om dessa vänsterungdomar har funderat över huvud taget om dom själva verkligen skulle vilja leva i det samhälle, som dom gapar och skriker om. Jag är ganska säker på att dom översett med att dom då hade tvingats att arbeta för sin försörjning.
Jag har även undrat över hur samhället, d.v.s Polisen bara står och tittar på när ex.-vis SD försöker genomföra ett föraviserat och tillståndsgivet torgmöte. Jag minns när Jimmie Åkesson och Björn Söder innan valet 2010 tvingades ställa in sista chansen att förmedla SD´s budskap vid "Kopparmärra"(Karl den IX till häst) mitt i centrala Göteborg. Polisen bara tittade på när det s.k "Rättvisepartiet Socialisterna" (ett ytterst opassande namn m.t.p hur dom uppträder). När allt var över var jag orolig över hur det gått med min bil med handikapptillstånd, som hamnade mitt i röran med ridande poliser och "rättvisa", men den hade klarat sig.
Det är väl att hoppas på för mycket att Polisen skärper till sig inför valet 2014. Är medveten om att det handlar helt om prioriteringar uppifrån och att enskilda polismän kan lastas lika lite för passivitet som SD skyller allt elände på enskilda invandrare!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Lassekolja

Lassekolja

9 augusti 2013 23:21

Tar tillfället att länka till en mycket bra artikel skriven av Olof G. Hedengren/Realtid. Handlar om Reinfeldt´s tappade mask i Almedalen. Hoppas det funkar!?!

http://www.realtid.se/ArticlePages/201307/05/20130

 
Lassekolja

Lassekolja

9 augusti 2013 23:29

Ovanst. funkade inte.
Nu då.....? http://www.realtid.se/ArticlePages/201307/05/20130705160013_Realtid190/20130705160013_Realtid190.dbp.asp
Bör läsas av alla som vill få sitt tvivel över Reinfeldt´s värdighet som statsminister bekräftat!(Gäller bl.a hans Almedalstal!)

http://www.realtid.se/ArticlePages/201307/05/20130

 
Ingen bild

Jonas Nordh

9 augusti 2013 23:48

Idag varnade polisen allmänheten om en farlig man i 54-års åldern som rymt och uppmanar att larma 112 om man ser honom. Den varningen tackar vi för och självklart hjälper vi till om vi ser honom, innan någon kommer till skada!

 
Ingen bild

Blåsippan

10 augusti 2013 00:56

Det sägs att engelsmän är i minoritet i London. Jag kan meddela att läget är lika illa i Stockholm. Jag mår illa av att sitta på tunnelbanetåget eller besöka Kista köpcentra, Bagarmossen eller Hötorgets biograf. Vi är i minoritet i vår huvudstad. Imorn bär det av hemåt till kära Småland.

 
Ingen bild

Tobbe S

10 augusti 2013 01:03

@Jonas Nordh
Hur ska vi veta vem det är om vi inte vet hur han ser ut?

 
Ingen bild

Blåsippan

10 augusti 2013 01:03

Det pratas inte svenska på svenska tunnelbanvagnar längre.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

10 augusti 2013 01:06

Vänstern är som en svärande och skrikande tonåring.

Om vänstern menar allvar, är seriösa -Och vill bli tagna på allvar, vilket man får anta och hoppas, Är det av vikt att man både gör sig av med sådana element som beskrivs, Tar kraftfullt avstånd ifrån dem samt att journalisterna (inte minst för deras egen fortlevnad som yrke) Också tar starkast möjliga avstånd från nuvarande enögdhet som Janne Josefsson så tydligt beskrivit.

För skall man sitta i ett rundabordssamtal med t.e.x FN eller G8 eller i andra viktiga sammanhang -SÅ K A N MAN INTE KOMMA KLÄDD SOM EN PUNKARE Å SKRIKA OCH SVÄRA VID BORDET.

 
Ingen bild

Hm

10 augusti 2013 01:20

P4 Sörmlands initiativ sätter myror i huvudet på mig. Det bryter ju mot allt som PK står för. Varför släpper man fram detta? Att fulmedia skulle börja rapportera konsekvensneutralt finns inte på kartan. Har någon en teori?

 
Ingen bild

Stefan A.

10 augusti 2013 06:30

Jonas Sjöstedts och Höj Larsens stormtrupper verkar ha sitt centrum kring Eskilstuna av någon anledning, finns väl någon sk. vänstervåldscell där, inte ens polisen vågar visa ansiktet och en hel del Sverigedemokrater har råkat illa ut, hög tid att säpo gör det man har betalt för och ser till att dessa förvirrade ungdomar lagförs innan någon blir dödad, fulmedia bagatelliserar som vanligt vänstervåldet, det är kanske t.o.m journalisternas egna barn som gör det man blivet uppfostrad till, dvs. visar ingen respekt för andras åsikter.

 
Ingen bild

Trött på nedmonteringen av välfärden

10 augusti 2013 07:09

Jag tycker mig skönja ett MINDRE uppsving i en del medias sätt att rapportera saker de senaste veckorna. Förhoppningsvis har de insett hur illa ställt det är i Sverige nu och att de vill börja rapportera sanningen.

Tyvärr kan jag dock, pga deras tidigare vägran att skriva sanningen, inte ta deras motiv på fullt allvar. Jag befarar att de bara börjat rapportera för att så många anklagat dem för att undanhålla sanningen och för att de slutligen insett att deras vägran att ta debatten gynnar SD. Vänta bara, snart ska ni se att även 7-klövern börjar komma med förslag som på ytan ser ut att beivra viss invandringsfusk. Som vi redan sett vid tidigare val så är det dock bara valfläsk, som de sedan, när/om de vinner valet, struntar i att genomföra! Men, gå inte på det igen, folks! Enda sättet att sätta en pinne i röven på politikerna, så att de förstår att folket är trötta på att skattepengarna i första hand ska gå till "ensamkommande flyktingbarn", anhöriginvandrare och papperslösa medans sjukvården, skolan och äldreomsorgen håller på att raseras är att rösta in SD!

 
Ingen bild

UncleBob

10 augusti 2013 07:18

Vänsterns vidriga Våldsverkare:
http://youtu.be/AjrlGgXLXHI

 
Svensson

Svensson

10 augusti 2013 08:10

Vänstern har alltid haft en förmåga att skämma ut sig.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Anders

10 augusti 2013 09:05

Ja man är ju inte direkt förvånad, finns väl inget vänsterland där man får säga vad man vill. Konstigt att media inte hårdare granskar vänsterrörelsen, men det har ju kanske sin förklaring.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 augusti 2013 09:20

Det kommer troligen att bli byte av ansvarig personal på Radio Sörmland. För inte kan man väl ostraffad meddela en sådan nyhet rätt ut i luften?
Med kunskap från Göreborgskravallerna vet vi att den mest kände (och skottskadade) Vänsterextremisten var son till en person i "överklassen".
Tyvärr blev denne IDIOT lite kändis med tiden och när skadorna var läkta, intervjuades han i SVT. En störtflod av glödande samhällshat flödade ur honom, en skakande upplevelse. Han hade absolut inte tänkt om, trots skottskada och lång sjukhusvistelse...
Misstanken finns också om ett ytterst kraftigt och sjukligt föräldrauppror.

P3,s ungdomsradio visade sin politiska hemvisat och hyllade galningarna som slog sönder Göteborg och skämde ut Sverige...

Vänsterevåld finns överallt i samhället. De sk. "fredsdemonstranter" som under Kalla Kriget åkte öster ut för att blockera kärnvapenanläggningar var verkligen lätträknade(fanns det någon?). Däremot fick Svenska och NATO,s anläggningar besök av de naiva tomtarna...
Vi har också de våldsamma djurrättsaktivisterna som bla. "fritar" några hönor, släpper ut minkar och hotar djurrägare.
Tom. har några som i massmedia sagt sig vara på väg att starta, främst minkfarmer, blir utsatta för allvarliga hot och även mordbrand har förekommit.
Att Vänsterextremister även finns i dessa grupper torde vara självklart.
Så Vänstervåldet är större än man tror vid en första överblick. Att AFA, Rättvisepartiet Socialisterna och andra grupperingar har ett tyst, moraliskt stort stöd från Vänsterpartiet och EXPO torde vara klarlagt.
Även personer i media stödjer troligen dessa brottslingar...

Inför nästa års valrörelser kan det bli våldsamt om dessa grupperingar inte sprängs och lagförs av polis. Främst SÄPO måste få direktiv att jobba med dessa grupperingar.
Om sedan Vänsterextremister börjar (kanske redan nu?) samarbeta med Islamistiska grupper blir läget betydligt allvarligare.

 
Ingen bild

Nils DK

10 augusti 2013 09:20

Förstår inte att ni tycker Radio Sörmland är så bra.

Vänsterextremisterna förlåt aktivisterna framställs som hjälter och deras motståndare kallas alla onda ting. Revolution, revolutionära känner vi igen från raden av islamistiske statskupp i arabländer, där dessa ord signalerar att någon står över/utanför demokratin och har en legitim rätt till detta och till att använda våld. För någon som är revolutionär gäller inte statens våldsmonopol.

Detta är inget annat än en värvningskampanj. Rätt använd politiskt våld är bra, tycker SR, men medför viss risk: SRs problematisering/vinkling är: Riskerar ni söta revolutionshjälter inte att de onda extremistfascister och dödsnazister, som ni attackerar, går till motangrepp, så ni eventuellt kan bli skadade? Något som också kan vara bra att veta för alla som påtänker att inträda i brigaden. Till det kan de revolutionäre svara, att om man är en sand antifascistisk hjälte i tjusig italiensk retrostil, så är detta en risk man för ta.

I ett normalt politisk klimat ville statsmedia naturligtvis se problemet i, att våld och hot mot meningsmotståndare isär i denna ytterst välorganiserade form med stöd från båda politisk etablissemang och media, är en fara för demokratin, men tyvärr är det så i Sverige, att utomparlamentarisk verksamhet härunder politisk våld är dels utbredd och dels accepterat. För att det funkar bra.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

10 augusti 2013 10:00

Tobbe S

Min ironi tycks inte alltid lysa igenom ;)

Hur dumt blir det inte när man varnar allmänheten för en farlig människa och ber om hjälp, men man får inte veta hur han ser ut?

 
Ingen bild

Preben

10 augusti 2013 10:43

Jonas: ungefär lika dumt som när man inte fick jaga "papperslösa" på tunnelbanan, för då diskriminerades alla dessa då man gick på utseendet. Om man ska utvisa en somalier går det alltså inte att identifiera enbart svarta, hur fan ska man göra då?

 
Ingen bild

Lotta

10 augusti 2013 11:45

OT/Intressant föreläsning om islam. Textat på svenska:

http://www.youtube.com/watch?v=RPbdMO2utVE

Ibland får man klicka två gånger på länkar till Youtube för att komma direkt till filmen.

 
Ingen bild

Magentan

10 augusti 2013 13:15

Vid den senaste (som vanligt) väldigt ordentliga och stillsamma SDU-demonstrationen i Malmö med de (som vanligt) våldsamma och vansinnevrålande "motdemonstranterna" från vänstern (inklusive även sossar och miljöpartister), minns jag följande typiska redogörelser från medierna:

SVT:s s.k "neutrala" nyheter visade ett par sjungande motdemonstrerande småflickor, som besvarade SVT-reporterns fråga med något gulligt som givetvis också innehåll standardfrasen "allas lika värde".

Sydsvenskans s.k "neutrala" rapportering innehöll bl.a följande typiska (och tragikomiska) finlögn: "några av demonstranterna har omhändertagits av polisen men i skrivande stund vet vi inte om dessa är motdemonstranter eller sverigedemokrater" !!!???

Så länge den lagliga "rätten" till torgmöten och demonstrationer för Sverigedemokraternas del endast innebär att SD i bästa fall kan samlas och röra på munnen intill en mikrofon, medan en vrålande vänstermobb (inkluderande sossar och miljöpartister) effektivt krossar varje möjlighet för en enda åhörare att uppfatta en enda mening från SD:s högtalare, anser jag att SD-torgmöten är fullkomligt meningslösa och dessutom riskfyllda. Åtminstone i de illröda nästena Malmö och Göteborg.

För mig är det helt obegripligt hur våra myndigheter år efter år kan ge tillstånd till att en mängd ylande uppviglare får samlas i massor bara några meter framför sina OSKYLDIGA hatobjekt och vrålande slänga stenar, flaskor, raketer m.m och därmed piska upp en oerhört farlig och helt okontrollerbar hatstämning bland sina många likasinnade.

Om en s.k "motdemonstration" över huvud taget ska fortsätta tillåtas med de erfarenheter som nu finns, borde den i så fall endast få utföras på en plats minst ett par kilometer från den tillståndsgivna huvud-demonstrationen.

 
Ingen bild

Kalle

10 augusti 2013 13:54

Läs Merit Wagers blogg om åldersskillnad mellan ensamkomande barn i Tysklnad och Sverige.

""Asylmyndig eller fortfarande barn ?
Ensamkommande minderåriga (UM) från 16 år är enligt lag asylmyndiga. (§ 12 Asylverfahrensgesetz). För dessa gäller samma föreskrifter i asyl- och uppehållslagen som för vuxna.

Det innebär att enligt tysk lag är det möjligt att 16- och 17-åriga ungdomar går genom asylprocessen utan förmyndare och utan advokathjälp""från

http://meritwager.wordpress.com/2013/08/06/en-inblick-i-hur-man-i-tyskland-ser-pa-vad-som-i-sverige-envist-kallas-ensamkommande-asylsokande-barn/

Längre ned i artikel efter den svenska översättningen ståd det bland annat:

""Tyskland har också ratificerat FN:s barnkonvention, precis som Sverige. Dock gör man där, i enlighet med den konventionen, en distinktion mellan just barn (upp till 15 år) och ungdomar som är 16 och 17 år gamla. Att man har en asylmyndighetsålder som går vid 16 år strider alltså inte mot internationella konventioner i Tyskland och skulle heller inte strida mot dem i Sverige; det torde vara en slutsats man kan dra.""

http://meritwager.wordpress.com/2013/08/06/en-inblick-i-hur-man-i-tyskland-ser-pa-vad-som-i-sverige-envist-kallas-ensamkommande-asylsokande-barn/

Fortfarande ingen förbättring av länkning på Thoralfs blogg!!! Hans bloggleverantor klarar inte av det av någon konstig anledning!!!

Är det någon som vet hur samma bloggleverantör klarar av länkning till/på andra bloggar???

 
Ingen bild

Kalle

10 augusti 2013 13:56

Nu funkade länken. Det måste vara något fel. I inläggets manus syns ingenting om att länken fungerar.

Tack för att det funkar.

 
Lassekolja

Lassekolja

10 augusti 2013 14:08

@Magentan, Ingen har någonsin nekat "våldsvänstern" att motdemonstrera men det får självklart inte ske på samma plats, som den tillståndsgivna demonstrationen/torgmötet! Därför anser jag att Polisen gör fel när INTE de s.k "motdemonstranterna" avhyses med den eller de metoder, som krävs!
Yttrandefriheten är en av fyra grundlagsskyddade rättigheter och som Jan Milld brukar säga, den finns inte om den inte finns för Din meningsmotståndare, men den medger trots detta inte att ett tillståndsgivet torgmöte störs eller saboteras av skrikande motståndare till vår demokrati!

http://www.realtid.se/ArticlePages/201307/05/20130

 
Ingen bild

Lundabo58

10 augusti 2013 17:14

Om du är irriterad på alla PK-deckare, där förrövarna så gott som uteslutande är vita män med högeråsikter, så kan jag tipsa om Joseph Wambaugs Hollywood Station-serie ...garanterat icke-pkläsning ;-)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 augusti 2013 19:29

OT : En tjänsteman från facket sa i SVT68 att resultaten är helt beroende på vilken skola eleven går på.
Vilka skolor som har sämst resultat får man inte säga.

Detta är viktigt för nationen, damen säger i princip det går åt helvete för Sverige.
Lite lärarstödsbabbel dvs livvakt i klassrummet
Ett strålande exempel på en schizofren demokratur.
Vad tänker dessa människor med som medverkar i detta ?
Hela landets framtid hotas

 
Ingen bild

Lotta

11 augusti 2013 00:19

Är det någon mer som har problem med att ladda in Avpixlat? Har inte funkat på flera timmar?

 
Lassekolja

Lassekolja

11 augusti 2013 00:25

@Lotta, ja, Du är dessvärre inte ensam utan i gott sällskap!
Avpixlat förmodligen hackat av några, som gärna i tid och otid kallar sig demokrater men passar bättre i deras drömsamhälle DDR men då hade dom tvingats arbeta för sin försörjning! Det har dom missat!

http://www.status.st

 
Ingen bild

blåsippan

11 augusti 2013 00:31

Jag kan inte heller logga in på avpixlat.

 
Ingen bild

Lotta

11 augusti 2013 00:59

Tack till båda få vet jag att jag inte är ensam. Vilket "fint och demokratiskt" land vi bor i. Passa på att se inslaget jag länkar till tidigare, mycket intressant och lärorikt bl a om korsriddarna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 augusti 2013 09:54

Sedan igår kväll har Avpixlat varit omöjligt att besöka. Varför vet vi inte ännu. Tekniska problem eller sabotage är två troliga anledningar.
Men då den Sverigevänliga rörelsen är en stor och förnuftig kraft har Exponerat spottat lite extra i nävarna och likt likt Vasaloppet, är de nu uppe och drar.
Skulle det däremot vara ett sabotage, då måste angriparen avslöjas och hängas ut.

Vi har de senaste dagarna hört i Radio Sörmland om det extrema Vänstervåldet. Jag har inte sett något "avslöjande" reportage i varken Aftonbladet eller Expressen. Det är AVSLÖJANDE....

 
Ingen bild

Leon

11 augusti 2013 10:26

@ blåsippan
Kan ju inte avhålla mig från att snabbt göra en kontroll mot SCB;s befolkningsstatistik för att ev vederlägga ditt påstående. Och helt visst visar denna att andelen "utlandsfödda" (i e invandrare) i Stockholms län uppgår till astronomiska 22,2 % av totalbefolkningen. Och då bör det ju dessutom påpekas att som utlandsfödda räknas alla som har sin födelseplats utanför Sveriges gränser (alltså även Ålänningar, Norrmän, Tyskar, Britter m fl). Bryter man dock ned siffrorna på kommunnivå så är andelen utlandsfödda i de kommuner i länet med störst andel 38,8 % (Botkyrka) och 33,8 % (Södertälje). Intressant kan ju vara att nämna att Stockholms kommun, i vilken ingår Akalla-Husby, Tensta, Rinkeby m fl invandrartäta områden har en andel utlandsfödda som uppgår till 22,9 % (d v s nära "länsgenomsnittet")

 
Ingen bild

Roberth Ström

11 augusti 2013 10:29

Om ni läser medias artiklar så drar de alltid in högervåldet också. De kan inte enbart skriva om vänstern....

 
Ingen bild

Ronny

11 augusti 2013 11:59

Jag köper Kvällsposten för den har bra täckning på sporten i södra Sverige. Men igår slogs jag och fler, av Peter J Olssons ledare om islams intåg i Sverige, och hans liberala positiva syn på islamistiska helgdagar. Givetvis tycker han i sin liberala värld, att islamiska och svenska helgdagar bör samsas. Inga problem där! Läs denna ledarskribent (gårdagens), och begrunda, varför detta fina land håller på att upplösas, ivrigt påhejade av en svensk journalistkår.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

11 augusti 2013 12:55

Vad är det för farliga sanningar som skrivs på Avpixlat idag ? Helt omöjligt att komma in ! Har försökt ända sen kl 05.00 ! Måste vara något i hästväg !

 
Ingen bild

Blåsippan

11 augusti 2013 13:01

Jag skrev som jag upplevde min vistelse i huvudstaden och då var det inga 20-30%. När jag upplever svenskar i minoritet t ex mitt i city på Hötorgets biograf eller när man ideligen hör främmande språk på tunnelbanan får jag en panikartad känsla i magen. Kista köpcentra orkar jag inte ens nämna.

 
Ingen bild

Ronny

11 augusti 2013 13:26

Så får läsarna reda på i DN, att våldet inte alls ökar på sommaren, och egentligen är det inte så farligt som allmännheten tror . Det är Malin Ekman på det kommunistiska och totalt rödfärgade TT som i sin snäva och trångsynta rödvinsvärld låter oss få reda på det. Det värsta är att DN några rader ner önskar att jag skall prenumerera på tidningen. Detta och med Malin Ekmans (TT) artikel, gör att dom i sin ensidiga och rödvinsfärgade journalistik, fortfarande tror att dom kan ljuga och sprida osanningar för den breda allmänheten.

 
Ingen bild

lee

11 augusti 2013 13:43

Hej kommunister som läser detta..I ert dröm samhälle fins inget privat ägande.så frågan är vem äger dig i ett kommunist samhälle?Ägs du av någon annan än dig själv så är du en slav..så skillnaden mellan ert dröm samhälle och bommullsplantagen i amerikanska södern är inte så stor...ni kämpar för att bli slavar i en diktatur...Det är ert kommunistiska paradis..politariatet som ni inte kan välja är era slav ägare...

 
Ingen bild

Magentan

11 augusti 2013 13:57

@ S-E Karlsson med flera

Avpixlat slutade fungera igår någon gång. Det senaste livstecken som jag har hittat från Avpixlat är följande twitter, som skrevs för snart ett dygn sedan.

"Avpixlat
Många eftersöker livstecken ifrån oss - här är det. Vi jobbar på problemet och är snart tillbaka."

https://twitter.com/Avpixlat 
Hulda mk1

Hulda mk1

11 augusti 2013 14:37

Sverige har begåvats med en löperska som tydligen lyckas bra i Friidrotts-VM.
MEN jag hörde en intervju med henne förut idag. Borde man inte tala begripligt på det svenska språket för att kallas Svensk?
Borde inte det vara ett minsta krav??
Det är en märklig värld vi lever i...

http://undefined

 
Ingen bild

Kalle

11 augusti 2013 14:53

<Hulda mk1

Finns inga krav på någonting i sverige längre. Det enda när det gäller sverige av idag är att det är kravlöst.

Sätt din fot på svensk mark så är alla svenskar. Begåvas med pass och medborgarskap utan frågor!!! Vem det är bryr sig svenska myndigheter inte om bara de får dela ut svenska pass som tappas och förfalskas. Då är det imbicilla och naiva eliten i sverige nöjda!!!

 
Ingen bild

Mikael

11 augusti 2013 15:42

Extremvänsterns beteende är en anledning till att jag blev SD-vänlig/intresserad ett par år innan valet 2010. Att gammelmedia nonchalerar det och ofta får det att framstå som om vänsterdemonstranter och SD drabbar samman, när sanningen är att vänstern enbart drabbar samman med polisen, ökade inte heller mitt förtroende för media.

Vänsterdemonstranters beteende är både oacceptabelt och kontraproduktivt.

 
Ingen bild

Magentan

11 augusti 2013 16:52

Här kommer ännu ett twittermeddelande från Avpixlat:

"Avpixlat
Illasinnade rykten sprids för tillfället om att vi skulle ha stängt ner eller att Ekeroth/SD skulle vara inblandade. Självklart rena lögner."

https://twitter.com/Avpixlat

 
Ingen bild

Lärare

11 augusti 2013 16:59

Ser fram när Åkesson får sitta i tv-sofforna hos TV4 och SVT! Hans bok kommer väl ut ngn gång under hösten, det blir spännande se hur han behandlas, om det blir silkesvantar och leenden samt ett evinnerligt fjäskande som när Fridolin är med.

Vi måste bli betydligt tuffare och rakare när det gäller hur Media behandlar SD!

Fridolin var med i TV4 i morse igen... "Objektiva TV"!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

11 augusti 2013 19:25

Nu har jag fixat Twitterkonto !

 
Svensson

Svensson

11 augusti 2013 19:26

Svensk massmedia gör allt för att skriva illa om SD,men det har motsatt effekt,folk har tröttnat på sånt,och SD får mer väljare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Observer

11 augusti 2013 20:00

Apropå det dokumenterade grova vänstervåldet och dess offer.Glöm inte Reinfeldts kommentar rörande de som utsätts och utsatts:De får skylla sig själva.kommer vi att få ett rättsväsende som följer denna uppmaning i påföljdsfrågorna?

 
Ingen bild

Tobbe S

11 augusti 2013 20:27

Allt är möjligt i bananmonarkin – ang avpixlats problem
Ber att få påminna om justitieminister Laila Freivalds och den av henne beordrade nedstängningen av Sverigedemokraternas hemsidor 2006. Kärringen tvingades erkänna lagbrottet offentligt. Fast det var först efter artikel i en arabisk tidning, där hon skröt om nedstängningen, som hennes censur av ett fristående media uppdagades. Jag JK-anmälde kärringen. Anmälan snappades upp av tidningen Riksdag och Departement som ställde LF mot väggen. Efter allvarliga samtal med Göran Persson fick kärringen avgå. Något rättsligt efterspel blev det aldrig.

 
Ingen bild

vmm

11 augusti 2013 20:42

Tobbe S: Meh! Jag gick in här och tänkte skriva en kommentar om just detta och så hade du redan skrivit den! Är du tankeläsare, eller ;)

 
Ingen bild

Rune

11 augusti 2013 20:47

Jag har en liten fundering om att Avpixlats problem kan ha något samband med Obamas förestående besök i Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 augusti 2013 20:53

Tobbe S...
En liknande order från en minister idag skulle få svenska väljare att gå i taket.
Nu är alternativa Svenskvänliga medier så utbredda överallt i samhället att det är omöjligt för regeringen att tysta nätkritik.
Se reaktionen mot den twittrande spott-professorn i Lund. Med SD i riksdagen är det omöjligt att tysta nätet...

 
Ingen bild

Stundtahl

11 augusti 2013 21:01

@ Tobbe S
Utmärkt initiativ! Fick du något diarienummer på anmälan och vad blev svaret från JK?

 
Ingen bild

Tobbe S

11 augusti 2013 21:41

@Stundtahl
Jag har brevet från JK här någonstans i gömmorna. Allt ligger i en stor jäkla hög efter en flytt och en separation. Det var jag och en man från Sundbyberg som stod för anmälningarna. Hade SvD hängandes efter mig en hel vecka efter att LF avgått. De ville göra ett repotage om mig men jag vågade inte ställa upp. Jag tänkte att eftersom min son bodde uppe i Stockholm så kunde det väl lätt hända honom något eftersom att hans farsa ju måste vara rasse, eftersom att han försvarat en rassesajts rätt att få finnas till. Brevet är hursom jäkligt snyggt och med stämplar och med JK's emblem och undertecknat av en viss Hr Lambertz-

 
Ingen bild

Stundtahl

12 augusti 2013 00:25

@ Tobbe S
-leta i gömmorna och spara!
soc.LF når sin undergång med bl.a försök att stänga ner hemsidor.
Förutom MajBritt Theorin`s strävan att stoppa användande av parabolantenn är väl ändå Bengt Westerberg att betrakta som ordf. i den trions vänstervåld.

 
Ingen bild

Rättvisa

12 augusti 2013 08:51

Dagens viktiga nyhet!!!

Vänsterpartisten Mangs jagade inte utlänningar utan "kriminella", och specifikt Sverigedemokrater, som han anser tillhöra denna grupp!!! Se nedan (saxat från Sydsvenskan)

"Människorna i bilen fällde upp sätena och tittade ut på den cyklande mannen. Mangs höll ficklampan i ansiktshöjd och bländade dem. Han trodde att han kanske hittat sitt mål. Någon han kunde straffa. En brottsling.
– Jag tolkar in den här som en kriminell ... bilen ger ett kriminellt intryck.
Varför?
– I och med närheten till Rosengård med många kriminella. Även närheten till Sverigedemokraternas starkaste fäste Almgården med många lågutbildade svenska kriminella."

Tror ni att SVT, radio och tidningar kommer att slå upp detta stort, om än alls?!? Invandrare var alltså inte målet, utan "kriminella"!!!

Media... gör nu era pudlar och ge upprättelse och ursäkter till SD, tack, efter all skit SD fått från er pga Vänsterpartisten Mangs avskyvärda dåd!

 
Ingen bild

skogaholm

12 augusti 2013 09:26

Mangs vänsterpartisten???...
Han var uttalad rasist och likt Breivik inne på ett flertal höger extrema sidor och sympatiserade med dem.

Vänsterns våld ökar, det stämmer.
Men enligt säpo är det de höger extremas aktivitet som oroar säpo mest.

Ej att förglömma, det dödliga politiska våldet är det enbart rasister/nazister/höger extrema som stått för de sebaste 20åren.

Mangs, lasermannen, syndikalisten Björn Söderberg blir mördad av nazister med SD sympatier, 2 nazister misshandlar en ung man i vallentuna till döds etc etc

Så det reella hotet mot demokratin i det här fallet är de höger extrema.
Där ingår SD.

 
Ingen bild

skogaholm

12 augusti 2013 12:12

Der är ju också ganska underhållande att läsa alla desperata konspirationsteorier som Avpixlats läsare ägnar sig åt på pedofil siten Exponerat.
Bäst är väl att man anklagar riktig media att de inte rapporterar!
Att höger extrema sidor går i graven är ju inte direkt ngn nyhet.
Dispatch förra veckan, nu Avpixlat och så backar SD, det går bra nu ;)

 
Ingen bild

Rättvisa

12 augusti 2013 14:03

Skogaholm... Har du missat att Mangs var medlem i Vänstern?

 
Ingen bild

skogaholm

12 augusti 2013 14:20

Finns det inte rasister inom vänstern?

Hitler försökte sig på vanlig politik att börja med oxå ;)

 
Lassekolja

Lassekolja

12 augusti 2013 14:42

@Skogaholm - vår "favofåntratt"!
Nu får Du väl ändå skärpa Dig, att Du har problem att skilja mellan höger och vänster är att beklaga, det tror jag iofs inte att Du är ensam om. Att säpo får "PK-order" att vara mer orolig för "högervåld" än våldsvänstern tror jag säger mer om SÄPO´s uppdragsgivare än SÄPO själva. Att SD ingår i "extremhögern" och är ett "hot mot demokratin" är så bisarrt att det är svårt att bemöta. Det säger mer om Din auktoritetstro och hur lätt Du är att vilseleda. En sansad bedömning av SD´s läge på höger/vänster-skalan placerar SD något till höger om mitten. Om det politiska- och mediala etablissemanget får råda, ja, då tillhör SD definitivt "extremhögern" men det är en helt annan sak och har ingenting med verkligheten eller SD´s partiprogram att göra!
Det unika med SD är att partiprogrammet innehåller det bästa från Alliansens politik och det bästa från de rödgrönas och detta är SD dessbättre helt ensamma om!
Skogaholm, tänk på att det är aldrig för sent att bli en bättre människa! Därför röstar vi SD i samtliga fem val, som äger rum under 2013 6 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Leon

12 augusti 2013 19:35

Någon skrev, enligt min mening helt korrekt, att "Rasism har ingen politisk färg". Jag skulle vilja tillägga att "och inte heller någo hudfärg".

 
Ingen bild

Kialmaaah

15 augusti 2013 23:44

Finns det någon större konspiratör än Thoralf? Tebaks te nazityskland med dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se