thoralf

Alla inlägg den 15 augusti 2013

Av Thoralf Alfsson - 15 augusti 2013 18:30

”Inom kort kommer det 4-5 blogginlägg om det fula spelet i Kalmarpolitiken. Flera avslöjande om "chefen" utlovas...”

 

Detta utlovade nyligen B-G Svedjenäs på sin blogg. Han passade samtidigt på att ge centerns Anders Andersson en rejäl sågning. Eller vad sägs.


”Anders Andersson (C), vilken ynklig människa. Pissar på unga lovande Centerpolitiker ( Svenzén & Carlsson ). Alltså, läs hur han på ett fruktansvärt fegt sätt svarar på Östrans frågor. Efter ha fått högre arvode och makt genom att bli en nickedocka åt Johan Persson, skiter han i sitt parti.”

 

Nu väntar vi med stor spänning på vad B-G Svedjenäs tänker avslöja om chefen (kommunalrådet Johan Persson). Är det fler detaljer om hans kärleksaffär med det moderata oppositionsrådet Malin Pettersson, numera Almqvist och snart kanske Persson. Eller kommer det nya avslöjanden om Johan Perssons affärer med Kalmarkrogar eller Linnéuniversitetet eller GotaMedia eller .......


Östran är också nyfikna på vad som skall komma från Svedjenäs.


 


Rubriken och artikeln fick Svedjenäs att gå i taket och han skrev följande på sin blogg.


Inga kommentarer sa jag till Ulf Carlsson på Östran. Ändå fick han ihop en halvsida i dagens tidning.

- VET HUT ULF!


B-G Svedjenäs funderar på att ge sig in i politiken nu vet han också hur man blir behandlad av media. Han säger sig ha blivit tillfrågad av två partier. Jag kan försäkra att Sverigedemokraterna inte har frågat B-G. Vi raggar inte kandidater på samma sätt som socialdemokraterna söker affischnamn. Till Sverigedemokrater söker sig folk som sympatiserar med vår politik, inte för att göra en personlig ekonomisk vinning. B-G Svedjenäs har säkert många vänner i stan och skulle säkert vara ett tillskott för socialdemokraterna. Efter Svedjenäs hot om avslöjanden kanske Johan Persson erbjuder en valbar plats på socialdemokraternas valsedel, om Svedjenäs håller tyst.


Johan Persson flörtar ju med alla, utom SD förstås. Moderaten Bo Frank från Växjö var nyligen hos Johan och Malin på gardenparty. Undrar vad som diskuterades på denna tillställning. Undrar om den var både stadsnära och sjönära ;-)


Idag har till och med Peter Akinder på Östrans ledarsida tagit upp eventuella avslöjanden från Svedjenäs med rubriken ”Vilken väg går Svedjenäs”.


 


Uppenbarligen är man orolig på den socialdemokratiska ledarsidan att B-G Svedjenäs skall ha något riktigt otrevligt att avslöja om kommunens ”starke man”, Johan Persson.


Efter dessa artiklar i Östran och Svedjenäs blogginlägg ökar givetvis trycket och kraven på att B-G Svedjenäs verkligen har 4-5 kraftfulla saker att avslöja angående Johan Persson eller är det bara tomma "hot"?


Upp till bevis Svedjenäs! Vi väntar!


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards