thoralf

Direktlänk till inlägg 21 november 2013

INFÖR LANDSDAGARNA

Av Thoralf Alfsson - 21 november 2013 23:38

Då är man på plats i Västerås. Imorgon börjar Sverigedemokraternas landsdagar och det är väldigt mycket som skall avhandlas.


Den som följt media känner igen deras strategi! De gör allt för att flytta fokus från vår politik! Idag publicerar DN ett öppet brev till Kent Ekeroth undertecknat av en Borzoo Tavakoli. Ett brev som är fyllt av felaktigheter men jag gissar att Borzoo som uppenbarligen bor på Östermalm aldrig läst en enda rad av Sverigedemokraternas partiprogram och att han aldrig i sin skyddade tillvaro pratat med en Sverigedemokrat. Om han hade gjort det hade han aldrig skrivit sitt brev. Borzoo läser uppenbarligen Aftonbladet väldigt flitigt. Jag skulle rekommendera Borzoo att använda alternativa medier på nätet, på samma sätt som han säkert läser om sitt eget hemland på internet. Men Borzoo kanske litar på regimens mediekanaler i sitt forna hemland.


Jag skall hålla koll på alla artiklar som skrivs i Aftonbladet, Expressen och DN de närmaste dagarna och se hur många av dessa som ägnar sig åt endast politik. Jag gissar att jag inte kommer finna en enda sådan artikel.


Om Pontus Mattsson från Sveriges Radio är på plats så kan kanske han lyckas med detta konststycke om inte hans chefer styr för mycket i kulliserna.


Jan Helin och Thomas Mattssons ”journalister” kommer med all sannolikhet misslyckas i detta avseende. Dagens Nyheter borde ju vara aningen mer seriösa än kvällspressen men sedan Peter Wolodarski tog över som chefredaktör så undrar jag om inte sd-hatet styr väldigt mycket av agendan även på den redaktionen.


Frågan är om detta kommer fortgå till valdagen i september 2014?


"Den svenske katastrofe påkalder sig heldigvis oftere og oftere naboernes opmærksomhed. Det ville også være mærkeligt andet. Vi taler om et land, der snart ophører at eksistere som nation. Denne uigenkaldelige udvikling - med mindre den standses allersnarest - må der råbes op om så højt, som det er muligt."


Några sanningens ord från vårt grannland i sydväst.

 
 
Lassekolja

Lassekolja

22 november 2013 00:07

Tyvärr Thoralf, tror jag att Din analys av "medieläget" är alldeles korrekt. Jag känner att det ca tio månader framöver enbart kommer att spys galla över allt, som har med SD att göra. SD´s politik vill ingen tala om, det skulle ju gynna SD och hur skulle det se ut?
Ett verbalt smakprov på ovanst. fick alla, som lyssnade på Ring P1 idag. Ungefär mitt i programmet rapade en dam upp allt hon hade av bisarra omdömen om SD. Som om det inte var nog fick en arg invandrare ösa ur sig lögner om SD. Han var så upprörd att det var svårt att höra vad han kräkte ur sig. Båda dessa inringare var så verklighetsfrämmande att jag faktiskt tror att SD tvärtom gynnades av dessa absurditeter. Ej heller dessa nämnde ett sant ord om SD´s politik men var så galna att dom är värda att lyssna på bara p.g.a det! Gå in på SR/RingP1´s lyssnararkiv, torsdagen 21 nov. ungefär mitt i och mot slutet!
Fr.o.m i morgon kommer jag under tre dagar sitta bänkad vid TV:n och följa Landsdagarna i Svt-Forum. Då kommer man äntligen att få SD-politik till livs även i Svt!

http://www.youtube.com/watch?v=UEMR3A4WLC8

 
Lassekolja

Lassekolja

22 november 2013 00:35

Jag vet inte om nedanst. länk till torsdagens Ring P1 funkar men om uti fall att, gå till 12:00 och lyssna på den absurda Maria Högberg-Liljeblod(?) när hon skäms för alla, som röstar på vildsvinen=Sverigedemokraterna!
Siste inringaren Samuel Perez(?) trissar upp sig själv att han blir svår att följa, gå till 26:10 och lyssna på en riktigt lögnaktig hatspridare!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=1120

God lyssning!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=112

 
Ingen bild

Me

22 november 2013 00:56

Well, when you have neo nazis in your party (probably all of you are anyway) you loose any reason you might possibly have in any topic. "Capice"?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 november 2013 01:26

Me : You got the wrong number please call Mr J Sjostedt

 
Ingen bild

Skånepåg

22 november 2013 01:38

@ Me

So you think all Australian in the government for example are Nazis because Sverigedemokraternas immigration politics is very similar to what they are trying to do.

You are not too intelligent and far away from reality, when you write what you do in your stupid comment that all Sverigedemokrater are neo nazis. What is your source for this?

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

22 november 2013 02:40

Läste först fel och trodde att han hette Barozoo, och tänkte: vilket samanträffande. Men nu var det inte så.

En intressant fråga nu under landsdagarna som jag tror kan dyka upp är, hur kan SD ställa upp i EU-valet om de vill lämna EU. Jag är ganska säker på att ni kommer att få den frågan från våra kära Södermalmsbor.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Fd Socialdemokrat

22 november 2013 02:43

Något ni kan taga upp på landsmötet:
Som vi har sett den senaste tiden är att LOs medlemmar röstar fram Sverigedemokraterna som näst största parti!
Vi gamla socialdemokrater vill sannerligen inte rösta på en mobbare som på ett barlsligt sätt vägrar att samarbeta.
Vi är dessutom kloka nog att fatta beslut på egen hand. Vi vill inte ha tidningar eller någon avskyvärd kulturkärring som skall sitta och säga vad vi får se, tycka eller dra för slutsatser. Vi kan tänka själva. Vi vill tänka själva.
Skulle de här kulturnissarna vara bätre än oss på att kunna avgöra? De som uppenbarligen så ofta ertappas vara gamla kommunister som haft Lenin på väggarna. -Nejdå tack så mycket säger vi.
Nu är vi hjärtligt och något förbaskat trötta på den här förmyndarton denna kulturvänster uppvisat, såväl i radio och tv. Där de i sin iver detroniserat SVT att för alltid vara ett lojalt organ till denna politbyrå. Förtroende kommer aldrig mer att komma tillbaka. Man har offrat de fyra kvällstidningarna också.
Nu när inte det verkar ha fungerat börjar de försöka genom att få lagar omstiftade. Helt fruktansvärt att iakta.
De här människorna måste ersättas med andra balanserade typer på aktuella poster om inte de skall sammanstörta vårt samhälle.
Det här är en av de viktiga frågorna ni bör behandla på landsmötet.
Skall det få gå till så här i framtidens Sverige?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 november 2013 05:10

"Ger man sej in i leken får man leken tåla"
Vad säger du om det ?
Vilken skön fråga efter att ha tårtat pundar Irene

Gubben o Gubben hoppar visslar och stampar med träskorna i golvet

 
Ingen bild

Stefan A

22 november 2013 06:20

Det är inte bara de stora drakarna som deltar i den samordnade attacken mot SD utan även lokala media som Helahälsingland med sin specielle SD hatande ledarskribent Lilian Sjölund "Har Svenska folket blivit rasister och tycker att det är helt i sin ordning när riksdagsledamöter beväpnar sig med järnrör och går till angrepp mot en av Sveriges mest folkkära ståuppkomiker" dvs. det är rent förtal, samtidig låtsas man ha en möjlighet att kommentera detta skräp men man är ju enväldig sorterare av kommentarer så det kommer inte in mycket, och det stoppar inte där utan man har i papperstidningen ett helt uppslag där man offrat dyr personal på att gå igenom lokala SD företrädares facebook mm. i jakt på länkar???? till det de kallar "rasistiska" sidor, bl.a naturligtvis Avpixlat, men det finns faktiskt ingen lag mot att länka och man behöver inte ens gilla det man länkar till, det är inget annat än en form av medial "statskupp" där man försöker skrämma bort folk från att engagera sig i SD, och jag tror att man till viss del lyckas, vem vill få sitt liv begränsad av fulmedia iaf. på mindre orter, man har gått på tok för långt i sin iver att smutskasta och förtala för att man skall få ha kvar sin jättelika, och som det verkar unika för Sverige och media, att skriva lögner,halvsanningar och påståenden helt straffbefriade, det måste bli lättare att anmäla och åtala media, för demokratins skull, det är INTE media som skall tillsätta politiker, det skall väljarna göra.

 
Ingen bild

Sladden

22 november 2013 07:53

Alla ni som gnäller här om pressen. Fråga istället, var är SD miljonsatsning på media?

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 november 2013 07:55

Tittade på SVT Debatt igår. Vägglössen var ett av kvällens ämnen. Men det var "tydligen" bara när vi Svenskar åker utomlands som dessa vidriga kryp kunde komma hit, i våra resväskor.
Men varför inte då tillfråga alla invandrare om råd? Kan de leva med dessa djur och ändå fullständigt sanera resväskor och kläder innan resan hit, borde deras kunskaper vara guld värda...

 
Ingen bild

World Travellerorld Traveller

22 november 2013 08:42

Me, read some history books (not the new leftist revised editions). Then you will see who uses fascist methods today. You and all your leftist and islamist friends. You can never win any political arguments and therefore always resort to violence. You are pathetic.

 
Ingen bild

Me again :)

22 november 2013 08:46

Skånepåg, i can also say that secretly I've loved you very much since the day I was born, but would you believe it? :) the only question for you to answer is the following: do you have neo-nazis in top positions in your party or not? Simple yes or no answer :)

 
Ingen bild

Stefan A

22 november 2013 08:56

Skalin lyckades med det som är svårare än att bestiga Mount Everest, få Expressen, Aftonbladet och Sundsvalls tidning fälld i PO, läs särskilt Expressens patetiska bortförklaring i sitt svar där Skalin skall behandlas annorlunda än andra bara pga. att han representerar SD...så mycket för allas lika värde...

 
Ingen bild

Me

22 november 2013 08:57

World Travellerorld Traveller, which violence did I ever use? By the way, you should get your fascist vs. nazi definition straight. They aren't the same and as you see from my comment I never refer to fascism, which neither traditionally not currently have (open) racial issues. I'm fact several former fascist regimes where run over multiple continents with a wide range of races being ruled and with no special discrimination agains those races. Damn people, with internet available and so much info around hold your hate and read more...maybe start with WWWII?

 
Ingen bild

Thoralf A

22 november 2013 09:40

Nu räcker det med engelska!

 
Ingen bild

Hacke

22 november 2013 09:46

Pesten har börjat. I dagens P1 noterade deras Johar Bendjelloul sannolikt ett svårslaget rekord då han "intervjuade" Jimmie Åkesson inför landsdagarna. Under tolv minuter(!) lyckades han rabbla en och samma fråga till Jimmi Åkessson, den kring den drygt elva år gamla historien om vad Jonas Åkerlund då sa i ett närradioinslag!
Här slog han kollegan Monica Saarinens skamlöshet på området med hästlängder.
Åkesson blev till slut naturligt befogat irriterad över denna parodi, vilket naturligtvis var syftet, och public service-radion hade än en gång skördat segrar hos sig själva för sin utpräglat politiska agendajournalistik.
Det tycks redan ha blivit befogad folkstorm kring inslaget och självklart ska vi alla medverka till att göra radioledningen uppmärksammade på detta missbruk av public service-uppdraget. Jag har själv bidragit med mitt på området.

 
Ingen bild

pg

22 november 2013 09:52

Helt klart är samtliga partier rädda för att SD skall få ett inflytande!
Men så fel de har, SD har sedan länge ett stort inflytande och påverkar!
Fortsätt att kämpa, rösta på SD och var stolt!

 
Ingen bild

Farbror Sven

22 november 2013 09:58

Bra Thoralf , vi som bara har sexårig Folkskola hänger inte med i engelskan !

 
Ingen bild

Karl

22 november 2013 10:28

Varför svarar insändarna på Engelska då de i alla fall måste ha läst din text på Svenska, Engelska är ok om man pratar med en engelsktalande person men inte när den andre förstår och läser Svenska. Tack för Sveriges bästa bloggplats.

 
Ingen bild

Ludvig

22 november 2013 10:30

Inte heller vi som har 7-årig folkskola hänger med i engelskan.

 
Ingen bild

Lärare

22 november 2013 10:52

Nu har den Nationella smutskastningskampanjen satt igång, iscensatt av Svensk media och övriga PK-ister.

Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av gratisreklamen!
Kan inte bli annat än ökat intresse och därmed ökat väljarstöd för paritet.

För att inte tala om hur många som nu fått upp ögonen för alternativ media!

 
Ingen bild

Mahmoud A

22 november 2013 10:55

Me-trollet är inte engelsktalande egentligen så han förstår nog svenska utan problem.

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 november 2013 11:03

Både P1 morgon och Ring P1 var i dag på hugget och gjorde sitt bästa för att kasta skit på SD

Frågan är om dom fortfarande är nöjda, efter dom reaktioner som kommit från SD sympatisörer. Bra slut av Jimmi i P1 morgon, stor applåd, mera av den sorten

 
Ingen bild

Kurtan

22 november 2013 11:13

Uppmärksammar på att mycket troligen är denna "me" ett "vänsterufo" som försöker driva med oss sverigevänner samt smutskasta Thoralf's blogg! Mata inte dessa förvirrade personer som är mycket tragiska i sin enfald.

Den absolut bästa och oövervinnerliga "valarbetaren" är utom allt tvivel verkligheten och sanningen som SD och vi sverigevänner har på vår sida. För hur mycket media politiker och vänsterdrägg m.fl än försöker förtala, ljuga, demonisera oss så kommer verkligheten att visa något helt annat än vad de i sin idioti försöker inbilla oss!

Frågan är bara hur mycket kommer att ruineras och förstöras, hur många kommer att mördas, våldtas, misshandlas samt få sina liv förstörda innan den kritiska "massan" vad gäller antalet som ser att de blir förda bakom ljuset uppnås...
MVH


 
Ingen bild

Skånepåg

22 november 2013 11:14

@ Mahmoud A

Med stor sannolikhet eftersom han har ett svenskt tangentbord med bokstaven "å".

Men att beskylla att alla sverigedemokrater är nynazister tycker jag är magstarkt och därför kunde jag inte låta bli att svara. Men som alla troll, så svarar han inte på mina eller andras frågor utan kommer endast med nya motfrågor. Hans haltande engelska satsbyggnad och ordval bidrar även till att du antagligen har rätt i ditt påstående.

 
Ingen bild

Bosse

22 november 2013 12:00

Vem kan tro på er nu SD? Jimmie Åkesson och SD-riksdagsmännen röstade för att hemligstämpla EU-dpkument. Helt i strid med offentlighetsprincipen. Jimmie vill inte heller gå ur EU. Doften från "köttgrytorna" är för stark. SD skiter i väljarna precis som övriga "folkvalda" politiker. Höga löner och förmåner smäller högre. SD har plivit PK. Fy f*n.

 
Ingen bild

Thoralf A

22 november 2013 12:08

Bosse

Det framgår av din kommentar att du inte är insatt i frågan och vad det innebär. Den enda som argumenterade emot var miljöpartisten Peter Eriksson. Peter Eriksson tvingas lämna riksdagen efter denna mandatperiod på grund av Miljöpatiets regelverk. Han siktar därför på EU-parlamentet och det kan vara en anledning till hans och Miljöpartiets ställningstagande. En synpunkt som det talas om mellan fyra ögon i riksdagen.

 
Lassekolja

Lassekolja

22 november 2013 13:59

SD´s (&Jimmie´s) ståndpunkt att förändra EU är lysande, ett sätt att vrida "EU-utträdes-vapnet" ur händerna på motstyåndarna. Glöm inte att SD vill ha det EU, som vi utlovades före EU-valet 1994, och inte det EU vi har fått (idag), utan nya folkomröstningar! Personligen är SD´s nya strategi alldeles lysande. Behåll det positiva med EU och skippa de negativa, BRA-BRA!!!
Frågan om varför SD ställer upp om SD vill lämna, är därmed både inaktuell och besvarad!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Elisabeth

23 november 2013 10:06

Ge Dig Thoralf! Du skriver att Borzoo Tavakolis brev är fullt av felaktigheter utan att tala om vilka.....
Jag kan inte hitta några....
Tvärtom, ett utmärkt brev. Det bästa jag läst på mycket länge.

 
Ingen bild

Skånepåg

23 november 2013 17:26

@ Elisabeth

Läs, lär och begrunda http://avpixlat.info/2013/11/21/svar-pa-borzoo-tavakolis-artikel-i-dn/

Lite fakta i din värld kan nog inte skada.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards