thoralf

Direktlänk till inlägg 19 juli 2013

SLUKHÅL I KALMAR

Av Thoralf Alfsson - 19 juli 2013 00:22

De styrande socialdemokraterna med stöd av vänsterpartiet och numera centerpartiet, tidigare miljöpartiet kan uppenbarligen hitta på vad som helst utan att det får några som helst konsekvenser för den styrande makteliten.


I Kalmars slukhål har de senaste åren affärerna med Salvestaden, Fanerdun, World Trade Center, KSRR och Invandrarservice försvunnit utan att det lämnat det minsta spår i den politiska ledningen. Frågan är hur mycket som rymms i slukhålet?


Det märkliga är att Barometern och Östran och journalisterna har så svårt för att ställa ansvariga politiker mot väggen. Lever dessa tidningar i symbios med politikerna och i synnerhet socialdemokraterna, inte minst ”toppsossen” Nasim Malik.


Östran kanske ändå är nästa ”affär” som skall försvinna i slukhålet. Då kommer situationen bli än mer bedrövlig när det gäller grävande journalistik. Östran har ju faktiskt granskat socialdemokraterna trots att man är en röd tidning. Den blåa tidningen håller ju däremot det röda laget om ryggen.


I Kalmar är det mesta upp o ner.

 
ANNONS
 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

19 juli 2013 00:53

När det gäller "grävande journalistik" är det väl bara du Thoralf som överhuvudtaget sysslar med det i Kalmar och du gör ett fantastiskt jobb! Jag är grymt imponerad över allt du gräver fram!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Gammalsvenskby i Ukraina

19 juli 2013 01:38

Eero Wallén har gjort film om en resa till Gammalsvenskby, vid floden Dnepr i Ukraina. Byn bebos av ättlingar till utvandrade estlandssvenskar. Vissa av dem talar fortfarande en ålderdomlig svenska.

Idag har Gammalsvenskby 150-200 invånare av svenskt ursprung. Endast några av dem talar flytande svenska. Livet i byn är primitivt och osäkert. Vatten- och strömtillförseln är inte pålitlig, men det är lättare att få mat på landet än i staden. Lilja Kosak säger att byborna själv borde förbättra sin situation. Till tonerna av Härlig är jorden ser vi en sista glimt av Dnepr och de vackra kullarna där.

http://svenska.yle.fi/arkivet/artikkelit/gammalsvenskby_i_ukraina_67068.html#media=67077

 
Ingen bild

Nimnoll

19 juli 2013 06:06

I Mexico vill hororna bli journalister. I dagens Sverige är journalisterna (med vissa undantag) PK-pöbelns horor.

 
Ingen bild

Eric H

19 juli 2013 06:36

Det är svårt att inte märka att journalisterna idag helt lämnat sin urprungliga uppgift - att granska Makten för att istället ingå en symbios med Makten och de makthavande..
Man glömmer, misstolkar och undanhåller fakta, allt för att för att försvara de styrande..
Tidningen Journalisten har haft ett antal artiklar från olika länder om allmänhetens misstroende mot journalister. Alla artiklar har varit kommenterbara. EN enda kommentar har inkommit från de närmast berörda, journalisterna. EN!
I Kalmar låter det som man man helt anammat Ruinfeldts sensate taktik, stoppa (sd) gör före ALLT annat! Må landet gå i kvav. bara vi stoppar (sd)!

 
Ingen bild

Markku Ahonen

19 juli 2013 07:08

På tal om grävande journalistik så kanske Thoralf borde gräva i uppgifterna om att sextrakasserier mot kvinnor är vanligare i SD än i andra partier. Vore mer intressant än blogginläggen om Malik

 
Svensson

Svensson

19 juli 2013 07:41

Allianspolitikerna tycks ha tappat all respekt för svenskarnas skattepengar,till slut tar dom slut,förstår dom inte det ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

19 juli 2013 07:48

Mycket bra förslag av Markku Ahonen

Undersökningen bör då omfatta, och uppdelat på dom olika partierna även ekonomiska oegentligheter.

När det gäller sexuella trakasserier bör det även vara med gruppen afrikanska och arabiska invandrare mot "svenskar" och svenskar mot invandrare.

Då får vi en fullständig bild av hur samhället ser ut och fungerar, och så publicerar vi den bland annat i Östran, eller hur Markku Ahonen, kan vi få ditt ord på det

 
Ingen bild

Fallaci

19 juli 2013 07:55

Inget ont som inte har något gott med sig. Tidningarnas prekära situation har tvingat dom att dra ned på antalet krönikörer och bloggare. Ett bra exempel i närområdet är Östran.

 
Ingen bild

Inge Vidare

19 juli 2013 08:27

Om politikerna i Kalmar ska syssla med fastighetsaffärer vore det minst skada skedd om de spelade "Monopol" istället.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

19 juli 2013 08:33

Fagerhult får idag sin dos av infobladet om nästan gratis tand och sjukvård för illegala , trevlig läsning på kvällskvisten !

 
Ingen bild

Hyvää

19 juli 2013 08:49

@Markku Ahonen, här kan du läsa om vad ditt parti och andra ställt med. Andra partier i högra spalten. Det är ingen trevlig läsning om man säger så.

Det visar att ditt parti vida överstiger något annat när det gäller trakasserier.

http://petterssonsblogg.se/2012/12/07/nu-granskar-vi-s/

 
Ingen bild

Skånepåg

19 juli 2013 09:03

@ Markku Ahonen

"att sextrakasserier mot kvinnor är vanligare i SD än i andra partier."

Och var har du statistik på detta? Alla vet (nåja) hur man vinklar och vrider på sanningen inom massmmedia. Allt som skrivs där är ju givetvis sant och en trovärdig objektiv källa som man kan lita på och där ingenting döljs vilket parti man tillhör eller hur?

 
Lennart O

Lennart O

19 juli 2013 09:07

Vad är det för fel på folket i Kalmar som inte tycks reagerar på politikernas alla "affärer"? Hur kan dessa skammens politiker få sitta år efter år i orubbat bo?

http://leonardo34.wordpress.com

 
Ingen bild

Fia

19 juli 2013 09:31

Håller helt med! Det är mycket märkliga turer kring våra politiker i Kalmar län. Har hört en heldel om tex Nybros hövdingar men det skulle aldrig någonsin hända nått om vi klagade. Dom bryr sig inte. Media vet dom att dom har på sin sida. Skulle det ändå ske att det kom med i tidningen eller ännu mer i tv så smiter dom undan med semester tills det blåst över eller om dom är riktigt coola, svarar på frågorna men i vanligt politiker anda ,,du svarar inte på nått egentligen även om truten går. Dom hjärntvättar nämligen sig själva att dom är bättre än alla andra.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2013 10:15

Markku Ahonen...
Visst, gå gärna till botten med sextrakasserierna inom SD.
Men granska då samtidigt ALLA partier och organisationer. Hur går det tex. till på Fackliga kurser och konferanser där spriten flödar på kvällarna?

Granska också ALLA övriga överfall på kvinnor av sexuell karraktär. Ger oss rätt fakta om gärningsmännens ursprung och kulturell bakgrund.
Ryck i dina trådar Markku! Vi väntar på resultatet! Med spänning!!

 
Ingen bild

aftonlognen.se tappar

19 juli 2013 10:22

Som Dagens Media skrev tidigare i dag släppte Schibsted Sverige sitt resultat för andra kvartalet i dag.

Aftonbladets resultat före skatt blev 55 miljoner kronor, jämfört med 98 miljoner föregående år. Omsättningen minskade också, från 590 till 519 miljoner kronor.

http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3731459.ece

 
Ingen bild

Fotbollsgästen

19 juli 2013 10:34

Har just suttit på en hotellfrukost i Kalmar.Vid bordet bredvid satt ett större sällskap och pratade om denna blogg och en kalmarpolitiker som benämndes Malik någonting.Beskrivningen av hur denne Malik i olika sammanhang vridit och förvrängt verkligheten fick mig att gå in på Thoralf Alfssons blogg.I det nämnda sällskapet beskrevs hur Malik glömt att ta en blodtrycksmedicin varför han kollapsat i en trappa.I hans egen version förvandlades medicinen till en rasist som rått slagit ner Malik bakifrån och han fick därför gråta ut i lokalpressen och televisionen med stort deltagande från människor som inte tyckte om politiskt och rasistiskt våld.Sanningen avslöjades till slut men medierna konfronterade inte Malik med hans lögn i den politiska korrekthetens namn.Vid ett annat tillfälle berättades det i sällskapet fanns en vinterkonferens där Malik halkade på en parkeringsplats och slog sig såpass att han började blöda ur munnen men han ville inte ha hjälp som erbjöds vid bilen.Väl inne i konferenssalen noterade de som erbjudit hjälp på p-platsen att Malik som fortfarande blödde ur munnen berättade att han bitit sönder tungan utanför lokalen eftersom han fått ett sorgligt dödsbud.Naturligtvis strömmade sympatierna över den skadade lokalpolitikern och han fick hjälp med att åka och få vård.Ytterligare konstiga exempel gavs vid mitt grannbord och sedan kommenterades ambassadörsutmärkelserna som tydligen fullständigt aningslöst refererats i den största lokaltidningen i Kalmar.Inte undra på att jag blev nyfiken och därför detta besök på Thoralf Alfssons blogg.En mycket intressant morgonläsning minst sagt.

 
Ingen bild

Magentan

19 juli 2013 12:48

OVILLKORLIG BEFOLKNINGSÖKNING TILL VARJE PRIS!
Vi borde ha vant oss nu, men man blir fortfarande häpen och upprörd över all dårskap från olika företrädare för stat, kommun och län, som Thoralf avslöjar här. Inte minst i nedanstående inlägg för några dagar sedan.
http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/07/14/10017842-oka-andelen-utrikes-fodda-del1/

Det är fullkomligt obegripligt hur vuxna människor med förhoppningsvis någorlunda normal IQ kan vara så kortsynta och bete sig så obetänksamt, speciellt med tanke på de viktiga befattningar många av dem innehar. I Thoralfs inlägg finns t.ex en avskrift av ett svar från Försäkringskassans verksamhetschef för område Syd med följande lydelse: "... Visionen är att gemensamt skapa förutsättningar för ett län med ett inkluderande mottagande där individens resurser tillvaratas och ger en mångfald som bidrar till individens, lokalsamhällets och regionens utveckling ... " osv, osv.

Dessa "visionära" floskler får mig att tänka på de floskler som yttrades av landshövdingen i Dalarnas län, då hon i juletid 2011 tillsammans med den numera välkände Statssekreteraren och Folkpartisten Jasenko Selimović besökte förtvivlade Borlängebor och kommunalpolitiker som konstaterat ett kommunalt budgetunderskott på 50 milj kr på grund av att de mottagna Somalie-flyktingarna i kommunen inte gick att få ut på arbetsmarknaden då hela 53 procent av de vuxna somalierna visade sig vara ANALFABETER! Majoriteten går alltså direkt från SFI (Svenska för invandrare) till bidragsförsörjning för resten av livet.

Landshövdingen gav då följande "intelligenta och trösterika råd" till den förtvivlade församlingen:
”Man ska komma ihåg att oavsett om de är analfabeter så har de samma talang som andra. Det finns lika många talanger hos dem som hos oss. Vill man så kan man, och det gäller att hitta på vägar att utbilda och få folk i arbete”, sa landshövdingen i Dalarnas län. (Kanske är landshövdingen för Kalmar län av samma uppfattning?)
http://snaphanen.dk/2012/01/14/sondagskronika-statssekreteraren/

Ännu ett beklämmande exempel på att den heliga formeln "OVILLKORLIG BEFOLKNINGSÖKNING TILL VARJE PRIS" har brett ut sig som en förödande farsot bland etablissemangets företrädare fick jag när jag besökte vårdcentralen i veckan. I väntrummet där råkade jag nämligen få ögonen på ledarsidan i den dagens GP, och den kröntes av följande rubrik: "GÖTEBORG BEHÖVER VÄXA MER". Texten under rubriken började med: "Att Malmö växer snabbare än Göteborg är ett svaghetstecken... En stad som växer är attraktiv. Den lockar till sig nya människor, nya idéer och nya jobb ..."

Det där med "nya människor och nya idéer" stämmer visserligen bra när det gäller Malmö. De "nya jobben" lyser däremot med sin frånvaro, såvida man inte räknar in svartklubbar, hälericentraler, svartaxi, smuggelmarknader, vapenförsäljning och diverse andra typer av organiserad brottslighet till de "nya jobben".

Med anledning av att Sveriges Rikspolis i början av förra året utlovade Malmö alla NATIONELLA RESURSER SOM KAN KRÄVAS för att försöka stoppa den allt grövre kriminaliteten som översvämmar staden, uppstod för ovanlighetens skull en diskussion i medierna om den katastrofala situationen i Malmö. Denna diskussion fördes även i Avpixlat, där bl.a signaturen "Förbannad Malmöbo" skrev en initierad och avslöjande insändare i februari 2012 om de olidliga förhållandena i rikets tredje stad.

Med adress till politikerna och myndigheterna i Malmö avslutar "Förbannad Malmöbo" sin insändare enligt följande: "Är ni förvånade nu över att Malmö exploderar i kriminalitet och våld? Jag tycker detta är en helt naturlig utveckling och en fullständigt självklar konsekvens av ett samhälle som kapitulerat i upprätthållandet av lag och ordning. Ett samhälle som gett delar av staden, utvalda delar, immunitet mot lag och ordning. Att ni sedan gjort det på grund av en ovilja att erkänna att dessa problem till minst 90% är relaterade till den EXTREMA INVANDRINGEN TILL MALMÖ, det gör er inte mindre skyldiga. Ni har förstört vår stad, just precis ni som nu står i TV och låtsas förvånade och upprörda."

Läs gärna hela insändaren med titeln, "Öppet brev till Malmös politiker, polis och myndigheter", så får ni en inblick i verklighetens Malmö:
http://avpixlat.info/2012/02/01/oppet-brev-till-malmos-politiker-polis-och-myndigheter/

Utvecklingen i Malmö är exakt likadan som den man ser i t.ex Södertälje, Stockholm och Göteborg, och det är denna verklighet som samtliga 7-klöverpolitiker och olika myndighetsutövare jobbar hårt och intensivt på att sprida vidare till Kalmar och alla övriga städer och mindre orter i HELA Sverige.

Jo, jag VET att det även har invandrat både läkare, ingenjörer, ekonomer osv till vårt land. Några av dessa finns nämligen i min egen närmaste bekantskapskrets (inklusive sekulariserade muslimska sådana). Jag VET också att några av våra städer är uppbyggda med hjälp av ett tusental vallonska smeder som Gustav II Adolf promotade hit på 1600-talet. Dessa (och all annan upplyftande historik som våra 7-klöverpolitiker- och mediemoguler ständigt refererar till) har emellertid INGENTING gemensamt med de stora massor från Mellanöstern, Afrika och vissa Öststater, som nu sedan en längre tid i allt stridare strömmar översvämmar Sverige med hjälp av kriminella ligor av människosmugglare. De senare på alla sätt understödda av våra politiker, medier och andra delar av etablissemanget.

För de fortfarande ovetande rekommenderas varmt följande läsning:
http://snaphanen.dk/2013/03/23/sondagskronika-rapport-fran-lognens-rike/

 
Ingen bild

Qvinna

19 juli 2013 13:09

@ Markuu Ahonen

Sextrakasserier inom ..."
Allvarligt ??? Menar du att man genom att studera våra värderingar kan urskilja vart sextrakasserier är överrepresenterat? Om en man skulle välja att rösta på tex Miljöpartiet vad ställer du för diagnos då? Överreprensenterad att knuffa ut sin kvinna från balkongen!!???
"Män som tänker med fel huvud" finns överallt skulle jag påstå. Vilket du tänker med kan man verkligen undra över.

 
Ingen bild

Lundabo58

19 juli 2013 14:03

På tal om "värderingar". Här kan man hitta en hel del spännande saker om aktiva i journalisternas favoritpartier:

http://petterssonsblogg.se/2012/12/30/nu-granskar-vi-mp/

http://petterssonsblogg.se/2012/12/19/nu-granskar-vi-v/

 
Ingen bild

Skånepåg

19 juli 2013 14:30

@ Thoralf

Hur många miljoner gick åt då någon "blåste" Kalmar kommun, och inbillade de lättlurade att man skulle göra om Volvofabriken till en flygplanstillverkare?

Listan kan nog göras ännu längre!

 
nitralou@hotmail.com

nitralou@hotmail.com

19 juli 2013 16:26

Hej Thoralf! Du som brukar ta reda på kommunens nonchalanta sossebeteende skulle kanske ta och granska deras planer angående dagvatten och avlopp längs kustvägen.Vi som bor här har till vår förvåning blivit påtvingade nyinnstalation,från Kalmar Kommun.Vi har fått diffusa kostnadsförslag och grävning är redan påbörjad.

http://affe

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2013 17:58

Mats Berndtsson...
Det går att uppnå lika stor effekt eller tom. bättre, med ett mer vårdat språk.
Vi ska inte sänka oss till "busets nivå"...

(Nu är inte jag någon moraltant. Med kompisar, som jag har gott om, sjunker samtalen ofta till en behagligt låg nivå. Men det skrivna ordet på nätet, det vårdar jag.) MVH "Hulda".

 
Ingen bild

Thoralf A

19 juli 2013 18:09

Mats Berndtsson

Oavsett om du är från Kävlinge eller inte så tolererar jag inte det språket på min blogg och inte inom SD. Din kommentar raderar jag.

 
Ingen bild

Lundabo58

19 juli 2013 19:13

Thoralf!

Jag har som Lundabo inte så bra insyn i allt som händer i Kalmar kommun. Men vad var det för affär/projekt som S-pamparna tänkte kalla "World Trade Center"? ...det låter minst sagt lite storhetsvansinningt :D

 
Ingen bild

Dille

19 juli 2013 19:32sköna siffror nedan. Nu är moderaterna mindre än dubbelt så stora som SD.
Ja så går det när man sviker oppositionella socialdemokrater, oppositionella socialdemokrater som förr gick till M. Nu har Clownfeldt skrämt över dem till SD.

Inte underligt att PK undviker att publicera opinionsundersökningar
M 25,0
KD 4,5 (+0,1)
Borgeliga Sa 38,3
S 30,5 (+0,5)
V 7,5 (+0,3)
MP 9,7 (+1,8)
Sa 47,7
SD 12,8 (-0,8)
sköna siffror nedan.
Nu är moderaterna mindre än dubbelt så stora som SD.

Ja så går det när man sviker oppositionella socialdemokrater, oppositionella socialdemokrater som förr gick till M. Nu har Clownfeldt skrämt över dem till SD.
Inte underligt att PK undviker att publicera opinionsundersökningar
M 25,0
KD 4,5 (+0,1)
Borgeliga Sa 38,3
S 30,5 (+0,5)
V 7,5 (+0,3)
MP 9,7 (+1,8)
Sa 47,7
SD 12,8 (-0,8)

 
Ingen bild

Dille

19 juli 2013 19:33
sköna siffror nedan. Nu är moderaterna mindre än dubbelt så stora som SD.
Ja så går det när man sviker oppositionella socialdemokrater, oppositionella socialdemokrater som förr gick till M. Nu har Clownfeldt skrämt över dem till SD.
Inte underligt att PK undviker att publicera opinionsundersökningar

M 25,0
KD 4,5 (+0,1)
Borgeliga Sa 38,3
S 30,5 (+0,5)
V 7,5 (+0,3)
MP 9,7 (+1,8)
Sa 47,7
SD 12,8 (-0,8)

sköna siffror nedan. Nu är moderaterna mindre än dubbelt så stora som SD.
Ja så går det när man sviker oppositionella socialdemokrater, oppositionella socialdemokrater som förr gick till M. Nu har Clownfeldt skrämt över dem till SD.

Inte underligt att PK undviker att publicera opinionsundersökningar
M 25,0
KD 4,5 (+0,1)
Borgeliga Sa 38,3
S 30,5 (+0,5)
V 7,5 (+0,3)
MP 9,7 (+1,8)
Sa 47,7
SD 12,8 (-0,8)
sköna siffror nedan.
Nu är moderaterna mindre än dubbelt så stora som SD.

Ja så går det när man sviker oppositionella socialdemokrater, oppositionella socialdemokrater som förr gick till M. Nu har Clownfeldt skrämt över dem till SD.
Inte underligt att PK undviker att publicera opinionsundersökningar
M 25,0
KD 4,5 (+0,1)
Borgeliga Sa 38,3
S 30,5 (+0,5)
V 7,5 (+0,3)
MP 9,7 (+1,8)
Sa 47,7
SD 12,8 (-0,8)

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

19 juli 2013 20:04

......."Lever dessa tidningar i symbios med politikerna och i synnerhet socialdemokraterna, inte minst ”toppsossen” Nasim Malik."

.......Jammen, F Ö R M O D L I G E N !

 
Ingen bild

Gute

19 juli 2013 20:14

Thoralf vad fan är det som pågår egentligen, media svämmar över med kvinnor inom SD som anser sig ha blivit sexuellt trakasserade av partimedlemmar. (nåja, media försöker dra igång en riktig smutskastningskampanj)

Ett litet diplomatiskt utlåtande förväntar jag mig av dig!

 
Ingen bild

karl

19 juli 2013 20:32

Dom är väl som Jan Myrdal en gång uttryckte det,samsupna!

 
Ingen bild

Magenta

19 juli 2013 22:22

@ Gute
Media svämmar alltid över när det gäller fulpropaganda mot SD.
Men jag tycker inte man kan påstå att det är någon direkt översvämning av SD-representanter som sextrakasserar sina kvinnliga partikolleger. Som jag har fattat det är det två kvinnor som har blivit trakasserade av var sin svinaktig tjänsteman med administrativa uppdrag inom SD, och dessa tjänstemän har i laga ordning blivit fråntagna sina respektive jobb.

Lyssna gärna på nedanstående från gårdagens P4-sändning från Skaraborg, där Hanna Wigh själv berättar om sina egna erfarenheter och om hur TACKSAM HON ÄR FÖR ATT HON BEFANN SIG I RÄTT PARTI NÄR HON BLEV UTSATT FÖR DETTA, att hon blev kontaktad av partiföreträdare som frågade henne hur hon mådde och vad som händer, som visade väldigt mycket medmänsklighet och omtanke, och att hon genom detta bemötandet vågade berätta vad hon hade blivit utsatt för.
Förmodligen är det mycket sådant som man döljer och sopar under mattan i andra partier.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=5595369&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

OBS! Läs inte enbart artikeln utan lyssna på Hanna Wighs egna ord!

 
Ingen bild

Magentan

19 juli 2013 22:26

Försöker igen med länken. Om det inte funkar får ni kopiera och klistra istället:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=5595369&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 
Ingen bild

Maja Dacke

19 juli 2013 22:42

Gute, vilka översvämningstendenser menar du? Jag har själv bara märkt en (1) ...

Och det är trist att de unga tjejerna i SD inte lärt sig av äldre årgångar dit jag räknar mig själv. Vi äldre i SD har varit i med svängen så länge och fått ta emot mer än feministerna att vi lärt oss att ge igen. Vilka historier man skulle kunna berätta!

Men å andra sidan ... hur skulle det drabba SD om vi äldre 'damer' började nypa små SD-gossar i gumpen och fladdra med ögonfransarna? Jag bara undrar.

 
Ingen bild

Gute

20 juli 2013 00:37

Maja Dacke, du får gärna nypa mig i baken, det finns inget som attraherar mig så mycket som en äldre kvinna som kan ta för sig!

 
Ingen bild

Mats B

20 juli 2013 13:30

Sorry,det var rätt att ta bort eländet.
Mvh

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se