thoralf

Direktlänk till inlägg 21 maj 2014

BILAL

Av Thoralf Alfsson - 21 maj 2014 23:13

Uppdrag granskning om Jihad-krigaren Bilal ger upphov till flera reflektioner.


Jag undrar om Bilals föräldrar överhuvudtaget funderar över islams roll när det gäller deras sons död i Syrien. Ger de religionen islam skulden? Eller ser de innerst inne sin son som en martyr! Det fick vi inget svar på i programmet och frågan ställdes inte heller av någon i redaktionen, därmed kan man dra sina slutsatser. Tydligen var det något som inte tillförde programmet något.


Det var även slående hur ovilliga alla ”vänner” var att prata om Bilal. Sannolikt var flertalet av dem medansvariga på ett eller annat vis. Slutsatsen är ju att det inte handlar om en liten grupp som har föreläsningar i Skärholms moskéen. Återigen hamnar man i en moské när man börjar söka efter källan. Pågår samma saker i alla moskéer i Sverige? Eller är det bara i våra tre stora städer? Personligen tror jag att det är betydligt mer utbrett än till dessa tre stora städer.


Kom ihåg att varje vecka kommer det mer än 1000 muslimer till Sverige och söker asyl. I förra veckan nästan 1600 och jag gissar att en övervägande majoritet var muslimer. Det kommer behövas många moskéer i Sverige för alla dessa muslimer. Är det en utveckling som vi önskar oss i Sverige? Jag gör det definitivt inte.

Vi kommer att få många fler Bilal i framtiden. Så länge de lämnar landet för Jihad i något MENA-land så slipper vi ju det problemet men jag befarar att dessa Jihad-krigare kan komma att rikta sin Jihad mot svenska mål och människor i framtiden.


Ingen i Sverige tycks veta vad som pågår bakom väggarna i Sveriges moskéer. Jag tror inte ens SÄPO har koll på detta. Om det är så är det verkligen illa och mycket oroande.


Man kan ju hoppas att Uppdrag granskning går vidare med tråden till Skärholmens moské i kommande program. Det är alldeles för många spår som leder till någon moské.


Personligen anser jag att dessa Jihad-krigare skulle mista rätten att få komma tillbaka till Sverige då de sannolikt är stora säkerhetsrisker för det svenska samhället och dess innevånare.


Men vid närmare eftertanke är det väl redan något slags krig som pågår i våra storstäder då personer mördas och skjuts ner på öppen gata mer eller mindre dagligen.


Kommer vi få se svenska muslimer ta avstånd från dessa Jihad-krigare och organisationer som rekryterar dem i moskéer. Nej, i bästa fall kanske någon kvinnlig debattör med utländsk bakgrund tar upp detta de närmaste dagarna. Att någon manlig muslim skulle ta upp det är nog otänkbart. Zoran Ismael kanske kunde skriva en debattartikel ;-)


Slutligen hoppas jag att fler svenskar kom till insikt om faran med islam i Sverige efter kvällens Uppdrag granskning!

 
 
Ingen bild

Nils Bälgspel Utterman

21 maj 2014 23:39


Det känns så avlägset idag
Sverige som en gång var
http://www.youtube.com/watch?v=4Cd84vlQaAs

 
Ingen bild

^^^

21 maj 2014 23:41


Miljö(katastrof)partiet vill ha kallare klimat.
Hur kallt?!

 
Ingen bild

kung_och_fosterland

22 maj 2014 00:10

VARFÖR SÄLJER PK-ELITEN IN ISLAM I DET SEKULÄRA SVERIGE?

Argumentet med religionsfrihet håller inte, vi har redan religionsfrihet och den innefattar Islam.
Islam är inte någon liten sekt - runt 1400 miljoner anhängare, Sverige är sekulärt! Islam skall jämföras med det sekulära Sverige och inget annat! KD har problematt hålla sig över 4 procentsspärren, 96 procent av de röstberättigade röstar uppenbarligen inte på dom.

NÅGRA FRÅGOR
* Vad är bra med Islam?
* Vad är dåligt med Islam?
* Vad är bra med Sharia?
* Vad är dåligt med Sharia?
* Blir det sekulära Sverige bättre eller sämre med mer Islam?
* Vill du att etniska sekulära svenskar skall förbli i majoritet i Sverige?
* Vilka muslimska länder tycker du bäst om? Det finns 56 muslimska länder att välja på.

MIN GISSNING, JOURNALISTER OCH PK-ELITEN
* Ni kommer inte på någonting som är bra med Islam.
* Ni kommer inte på någonting som är bra med Sharia.
* Ni kommer på massor som är dåligt med både Islam och Sharia, men det tiger ni om. Sedan kommer, men kristendomen, Bibeln, Korstågen ... Glöm det, Sverige är sekulärt. Vi har gjort oss av med religion.

* Ni kommer inte att svara på om det sekulära Sverige blir bättre eller sämre med mer Islam.
* Ni kommer att försöka blanda ihop sekulära muslimer med Islam. Trots att definitionen av en sekulär muslim är en muslim som bara muslim till namnet.
* Ni kommer inte att svara på vilka muslimska länder ni tycker bäst om för att det inte finns några sådana.

Och varför tror jag det? För att ni är f a l s k a islamofiler som i likhet med de enligt er förhatliga "islamofoberna" inte tror ett enda dugg på det ni försvarar med näbbar och klor - Islam!

 
Lassekolja

Lassekolja

22 maj 2014 01:06

När jag såg UG ikväll blev min reaktion den gamla vanliga:
S U C K ! ! !
När dom söker asyl påstår dom att dom flytt från krig och elände... Då anser jag att den lögnen är skäl nog att vägras återinresa efter att ha förvridit sin hjärna ännu mer än islam redan ställt till.
Ett av skälen till att muslimer reser till Sverige kan ju vara att på ett bekvämt och av svenska skattebetalare finansierat sätt sprida islam. Observera att dom flyr till ett grannland och därifrån RESER dom vidare till Sverige och här väntar ett gäng landsförrädare (7:an!) och erbjuder livslång försörjning med andras pengar(svenska skattebetalares).
Frågan borde ju vara vad islam tillför Sverige!?! Någon? Nej, tänkte väl det, helt obegripligt!!! Jag blir så trött på det här djävulskapet!!! Om dom(7:an) åtminstone hade förmågan att ägna barns och barnbarns framtid en tanke!?!?!
SD 2014!!! SD 2014!!! SD 2014!!! SD 2014!!! SD 2014!!! SD 2014!!!

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article417

 
Ingen bild

Lillemor G

22 maj 2014 01:15


Sverige från ett välfärdsland till ett tiggarsamhälle

Tiggare i varje gathörn, torg, utanför varenda matbutik, apotek, T-banestation, systembolaget...
i det numera tiggarlandet Sverige,
som en gång i tiden var ett välvärdens mönstersamhälle.



 
Ingen bild

Löksill

22 maj 2014 03:06

@kung_och_fosterland:
I det sekulära samhället finns inget rätt och inget fel utan allt är präglat av en relativistisk liberal syn utan normer. Därav hamnar vi i den nuvarande situationen. Den påstådda "islamiseringen" av samhället har ni alltså det västerländska destruktiva liberala och sekulära samhället att tacka för, där egenarten förnekas till förmån för det främmande. Hade vi hållit kvar vid fädernes tro, ära, heder och rättsuppfattning hade vi haft en referensram att förhålla hos till och därifrån bedöma det främmande snarare än någon urtvättad liberal smörja som omöjliggör varje defintion av något väsenfrämmande och fel eftersom det inte finns något svenskt och rätt.

 
Ingen bild

Onkel Sven

22 maj 2014 03:55

En kommande grupp tiggare i gathörnen är vi svenska pensionärer , för oss sänker alliansen pensionerna gång på gång och dom återställs inte ! Däremot så har ju invandrare stor möjlighet att kunna få ÄFS =äldreförsörjningsstöd som är betydligt generösare än vad pensionerna är för oss vanliga svenska pensionärer ! Jag hoppas innerligt att SD stenhårt kommer att driva frågan om justa pensioner så det inte bara blir löve och löve !

 
Ingen bild

bonnläpp

22 maj 2014 06:52

Ett synnerligen dåligt Uppdrag granskning. Varför frågar man sig inte vem som finansierar detta? Det är Allmänna Arvsfonden och Ungdomsstyrelsen som numera heter något annat som vräker pengar över islamisterna.

T.ex i Ungdomsstyrelsen sitter en av deras egna och betalar ut stora belopp.

Varför nöjer man sig med att ringa, varför inte knacka på hos moskén? Nä, för då riskerar man avslöja hela geschäftet som vi och våra döda betala.

 
Svensson

Svensson

22 maj 2014 06:59

Har Säpo missat att dessa unga arga män blir terrorister när dom kommer till Sverige ? Sverige får ett dåligt rykte i utlandet, när vi förvarar terrorister i vårat land.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Erik

22 maj 2014 07:29

I viss utsträckning kan jag förstå Bilals kamrater på ett principiellt plan. Att lämna uppgifter till en svensk journalist är att fullständigt tappa kontrollen över hur uppgifterna hanteras. Det klipps och klistras på ett sätt som kan leda precis vart som helst.

 
Ingen bild

Matsini

22 maj 2014 07:37

Nej du Thoralf, något moskeereportage blir det inte!
Däremot skyltade epilogen om att det blir den hbt-diskriminerande arbetssituationen inom Svenska kyrkan som Bibeltrogna upplever...eller var det tvärtom,hmm?
JO! Så var det! - Hur SvK andligt misshandlas av dessa hysteriska Bibeltroende fanatikerna. De som kräver Bibeln som grund och vägrar lämna kyrkan och hävdar deras konservativa kärlekssyn mana dem att bli dess martyrer!
1 Kor 6:9
Tolka det efter "Bilal"-syndromets kontext:
- Den myndige mannen började läsa Bibeln och gå i kyrkan, även på vardagskvällar! Han verkade ha funnit frid och var alltid så glad!
Hab började på bibelskola och läste mer och mer.
En dag kom han inte hem!
Han hade valt att resa till Nigeria för att utrustad med sin andliga vapenrustning (Heb 6:13-18) och kämpa som martyr för sin tro.
Då han förklarade att han älskade mannen från Buko Haram men inte vad han gör, sköts han och i hans hemförsamling tog man budskapet om hans martyrdöd med en modstulen frid!
Man måste dock observera med öppna ögon hotbilden från dessa missionärer då dem kommer tillbaka till Sverige med en prövad tro efter år av andliga strider i krigets länder!
Kan derasmisslyckade martyrskap leda till terroristverksamhet inom Svenska kyrkan?
Missa inte nästa UG: "Bosse", en kärleksmartyr!

 
Ingen bild

Sture

22 maj 2014 08:26

Kolla vad denna sekt förespråkar.
http://www.hizb-ut-tahrir.se/

 
Ingen bild

Hacke

22 maj 2014 08:54

Kan bara instämma helt i dina reflektioner Thoralf.
Tyvärr ser jag inget slut på eländet. Tvärtom är väl det vi ser och upplever bara början på förvandlingen av vårt fria homogena välfärdsland mot en stat i fullständig upplösning och kaos.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 maj 2014 09:15

ja, det finns mycket att fundera över efter gårdagens Uppdrag Granskning.

En ung kille, vars mamma är beslöjad och hans båda föräldrar knappt kan göra sig förstådda på svenska, kallas ändå för svensk. (Säkert föräldrarna också i reportrarnas ögon..)
Föräldrarna blev glada när han började gå till en Moske.
Varför intervjuades ingen ansvarig politiker? Tex. Ullenhag.
Den bästa/sämsta påverkan som finns av en ungdom sker vid köksbordet.
Vad talades det om i Bilals hem..?

Detta tydliggör också behovet av in och utresekontroll av alla, vid vår gräns.

Fö. får man tacka redaktionen på UG för en ögonöppnare för Svenne Banan och en mängd nya SD-sympatisörer.


 
Ingen bild

Lärare

22 maj 2014 09:37

Jaha, så har vi äntligen svart på vitt, (Sifo) ngt som jag hävdat i åratal och som SD också tagit upp!
Nämligen, att pensionärerna INTE ska betala lika skatt som övriga, utan de ska betala LÄGRE skatt!
Det är vanligt i de flesta andra europeiska länder!

SD, driv nu frågan ännu hårdare! Pengar finns och vi vet var de ska tas ifrån.
HEJA JIMMIE OCH HEJA SD!

 
Ingen bild

Niklas R

22 maj 2014 09:40

Några saker som SD måste börja förespråka.

1. Förbjud dubbla medborgarskap
2. Förbjud att svenskar deltar som soldater utomlands utan försvarsmaktens godkännande.
3. Höj kraven på medborgaskap för utländska medborgare.
4. Personer som deltar i terrorhandlingar skall dömas till minst 10 års fängelse. Deltar inkluderar uppvigling och stämpling.
5. Om inte dubbla medborgaskap förbjuds så skall Sverige behålla rätten att återkalla naturaliserade medborgarskap om personen ifråga agerar mot rikets intressen och säkerhet.

 
Ingen bild

alltförsverige

22 maj 2014 09:50

Är man någorlunda historiskt kunnig så vet man att svenskar genom tiderna deltagit i många utländska krig, t ex spanska inbördeskriget och finska vinterkriget.

 
Ingen bild

Onkel Sven

22 maj 2014 09:53

Illegala som fått sin ansökan om uppehållstillstånd prövad och fått avslag skall omedelbart förpassas till närmsta gräns och utvisas ,dom ska inte tillåtas att vara i landet och belasta tandvård och sjukvård !

 
Ingen bild

Mahmoud Azari

22 maj 2014 10:43

@altförsverige
Vad har det med något att göra?
Om man ska argumentera så måsta man j faktiskt SÄGA något och inte bara slänga ur sig svävande märkliga påståenden

 
Ingen bild

World Traveller

22 maj 2014 11:06

Deltagande i Finska Vinterkriget var moraliskt försvarbart och kanske till viss del Spanska inbördeskriget (även om jag är tveksam till internationalisterna där, föregångarna till dagens globalister).
Att deltaga i jihad och mörda oskyldiga civila, halshugga kristna av den enda anledningen att de är kristna anser jag inte moraliskt försvarbart, men det tydligen alltförislam.

 
Ingen bild

pelle

22 maj 2014 11:11

Om det är någon som kommer på tanken att det har funnits , riktiga, svenskar som har deltagit i tex finska vinterkriget,,, spanska inbördeskriget, och gör det till en liknelse med att utlänningar som flyr från kriget i deras länder, åker tebax o krigar i sina hemländer.

Om det skulle komma en sån skribent här så har han inte tänkt färdigt helt enkelt.Gör om tänk rätt....

Annars kan det ju vara så att personen i sin iver att skita ner Sd, att han blir förblindad helt enkelt, för någon logik finns ju inte resonemanget.

Jag undrar om en sån människa, någonsin tänker på dom riktiga svenskarna som kommer efter oss, han måste ju sakna all form av empati, när man kan tänka som han gör.

Pelle

 
Ingen bild

Göta

22 maj 2014 11:19

Hacke skriver 08:54: "det vi ser och upplever är bara början på förvandlingen av vårt fria homogena välfärdsland mot en stat i fullständig upplösning och kaos."

Du har rätt, sorgligt nog. Det är tragiskt och märkligt hur folk tänker...
Alla (utom SD:are) tycks inbilla sig att den stora inströmningen av "flyktingar" till EU och Sverige från MENA-länderna ska ta slut av sig själv så småningom. De tror att alla dessa växande mottagningsproblem ute i kommunerna bara är tillfälliga och att de ska upphöra så fort inbördeskriget i det ena eller andra muslimska landet har tagit slut, att strömmen snart sinar och att vi då ska kunna återgå till "ordningen" igen i Sverige och Europa.

Ingen tycks ha fattat att islam inte är en enhetlig religion utan uppdelad i olika åsiktsgrupperingar under huvudgrupperna Sunni och Shia, och att dessa grupper har HAR BEKÄMPAT VARANDRA SEDAN MUHAMMED DOG ÅR 632! Alltså i nästan 1400 år! Se länk:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Islam#Sunniter_och_shiiter

I länken nedan finns en bra schematisk bild över uppdelningen.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Islam#Huvudsakliga_inriktningar

I islamländer finns därför endast två alternativ för att undvika inbördeskrig: Antingen en diktatur med en benhård diktator som har 100% kontroll över hela landet (typ Saddam Hussein i Irak, Gaddafi i Libyen), eller en splittring av landet i olika muslimska enklaver. Annars råder mer eller mindre konstant inbördeskrig. Någon reell demokrati i dessa länder där islam härskar är en omöjlighet.

Tack vare de styrande dårarna i Sverige och EU håller nu vårt sedan länge sekulariserade Sverige och Europa sakta men säkert på att återgå till att bli förslavat av religion igen, av en splittrad religion där utövarna sedan tusentals år fortfarande för ett grymt krig mot varandra. Och detta med den svenska kyrkans välsignelse dessutom!

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 maj 2014 12:41

De svenskar som stred på Finlands sida mot Sovjet-diktaturen är/var hjältar. De hjälpte ett litet folk i nöd, mot ett mäktigt och aggressivt grannland med mängder av soldater och utrustning.
De svenskar som tillsammans med bla. Sovjetsoldater stred i Spanien var/är kommunister och troligen avstod de att hjälpa Finland...
Det bör också nämnas att jag absolut inte uppskattade den grymma Franco-diktaturen...

 
Ingen bild

XYZ

22 maj 2014 13:16

"Kommer vi få se svenska muslimer ta avstånd från dessa Jihad-krigare"

Det finns inga "svenska muslimer". Det finns endast muslimer som för tillfället uppehåller sig i Sverige.

 
Ingen bild

Niklas R

22 maj 2014 13:44

@alltförsverige
Historien måste man kunna, annars är man dömd att upprepa den. Vilket du just gjorde eftersom du inte visste svenskarna som slogs för Finlands frihet i Frivilligkåren hade Försvarets godkännande att delta.

Antar att du är lika mycket historiker som Arnstad.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 maj 2014 13:44

Enligt Radio Skaraborg, ursprungligen från Skaraborgs läns tidning nås vi av nyheten att föräldrar i den lilla orten Lundsbrunn nu samlat in 295 namn mot ett fyktingboende.
Detta boende är tänkt att inhysa ensamkommande "barn" och ligger nära ortens förskola.
Orten är hittills mest känd för Lundsbrunns Kurort som är samhällets stolthet, med spa-bad, golf, festarrangemang, konferanser mm.
(Fö. borde tidningen byta namn då Skaraborgs Län sedan ett antal år nu inte finns. Skaraborg är nu en del av Västra Götalands län.)

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 maj 2014 13:52

@Niklas R.
Sverige inte bara godkände deltagandet av svenskar i Finlands försvar mot Sovjetanfallet. Sverige tillförde också vapen till Finlands Arme.
Tom. ett antal flygplan med piloter och annan personal skickades dit. Sök gärna på det svenska frivilligförbandet F19.

 
Ingen bild

pelle

22 maj 2014 13:54

Det är ju det här jag menar.

Dom som kommer in o ska försvara invandringen med sina inlägg, gör ju oss en jättetjänst, genom att kommentera.

Som nu idag med a f s inlägg, det är punkterat i ett nafs, kommer det in någon osäker väljare så hjälper ju detta till med att välja

Afs, blir till en nyttig ,,,, idiot,,,,,likväl som gaphalsarna som stör Sd, s talare på torget, fast det tror dom inte själva,såna tycker jag att vi ska vara rädda om , dom gör ett jättebra jobb för Sd.

Pelle

 
Ingen bild

Harald Persson

22 maj 2014 14:09

Det finns ca 1.5 miljarder muslimer i världen – men de kan inte påvisa några som helst substantiella framsteg inom något område. Inte i det politiska, inte i det samhälleliga, varken inom naturvetenskaperna eller i konsten eller litteraturen. Allt vad de gör med stor iver är att be och fasta. Det finns inga ambitioner att förbättra levnadsförhållandena i det muslimska samhället. Omedvetet känner människorna att det är ett kollektivt misslyckande.
Vilka betydande uppfinningar eller upptäckter har muslimerna gjort de senaste tusen åren? Ström? Elektromagnetiska vågor? Antibiotika? Förbränningsmotorn? Datorn? Nej, inget. I varje fall inget som utmärker en modern civilisation. Så är det bara. Och enligt de religiösa fanatikerna så gör det inget heller. Deras tankevärld befinner sig fortfarande på tolvhundratalet.
För många muslimer gestaltar sig frågan: Varför är det slut med vår storhet? Och svaret från mullorna lyder: Därför att ni inte är goda muslimer! Be! Fasta! Hölj era kvinnor! Fundera över era islamtolkningar! Så blir det inga framsteg. Vi ser ju konsekvenserna. I Pakistan dödar radikala sunnimuslimer dagligen shiiter, bara för att man anser dem vara icke troende. Vilka enastående hjärntvättade idioter.

 
Ingen bild

Honan

22 maj 2014 14:36


Det som kallas för arabiska siffror kommer ursprungligen från Indien. Arabiska och andra länders köpmän spred dessa kring Medelhavet och sedan spreds de vidare runt om i världen s.a.s av sig själv. Finns mycket seriös forskning kring detta, och för den som inte vill acceptera detta är det bara att t.ex leta på YT.

 
Ingen bild

Göta

22 maj 2014 14:37


@ BC
De arabiska siffrorna har sitt ursprung i Indien där de tillkom ca 400 f.Kr, alltså ca tusen år före Islam.

 
Ingen bild

Niklas R

22 maj 2014 14:53

@Hulda mk1
Tack, jag vet. Jag har läst och studerat mycket kring de svenska och svenskspråkiga förbandens öden och äventyr under krigen i Finland.

Och nu lite intressanta videotips för historieintresserade personer angående Finlands krig:
"Framom främsta linjen"
"Tali-Ihantala 1944"

 
Ingen bild

Lena

22 maj 2014 15:15

@Hacke Håller med dig i dina slutsatser att det kommer att sluta i upplösning o kaos. Men jag tror att när Sverige blir fattigt igen då vänder "flyktigströmmen" eftersom inga bidrag finns att hämta. Det är Hr Reinfeldt (o hans mörka krafter) med anhang som planerat o arbetat för denna upplösning. Kanske tror han att han kan få en fin position internationellt som tack för sin medverkan som springpojke åt Bilderberggruppen eller någon annan av "globalisternas" gruppering. De struntar helt i folket.
Det var många bra inlägg idag bl.a Niklas R kl 09.40 Mycket br formulerat o sammanfattat.
För övrigt så är det så att för dem som kan sin historia, att Sverige förlorade det territorium som kallas Finland 1809 i kriget mot Ryssland. Många i Finland är ju av svensk härkomst o för något år sedan firades att Finland varit Svenskt territorium i 700 år, därav uttrycket "Finlands sak är vår sak".

 
Ingen bild

Honan

22 maj 2014 15:27

En av flera vägar där det indiska siffersystemet spreds (kanske den viktigaste vägen för de norra delarna av Europa) var norrut över Kaukasus. Men det är givetvis så att BC har större kunskaper även i detta ämne än t.ex History Channel. Oavsett vilket, är och förblir det en indisk ”uppfinning”.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 maj 2014 17:18

@Niklas R.
"Framom främsta linjen" har jag sett. Kusligt verklighetstrogen.
Kan också rekommendera "Okänd soldat", den moderna versionen från 83 - 88 någonstans.. Också en otäckt dramatisk...

Under tiden som Västvärdens demokratier forskar fram mediciner, miljövänliga produkter och annat, exporterar de Muslimska länderna Jihad och självmordsbombare..

 
Ingen bild

Hacke

22 maj 2014 17:43

Göta...

Tack för intressanta utvikningar och länkar kring min dystopi. Det är onekligen svårt, för att inte säga omöjligt, att vara optimist när man fördjupar sig i den omfattande och mångfacetterade problematik som 7-klövern buntar ihop och avfärdar med ett enda mantra, "rasism". Det är sannerligen att göra det enkelt för sig, milt uttryckt.

Lena...

Jag har varit inne på samma funderingar. Själv trodde jag in i det längsta att mardrömmen snart skulle vara över. Men den första knäcken kom genom upprivningen av det s k Luciaavtalet i början på 90-talet (bara ett av folkförrädarpartiets förödande verk). Sedan dess har det ju bara ständigt blivit allt värre. Vem hade exempelvis i sin livligaste fantasi trott att m skulle komma att överlåta invandrings- och flyktingpolitiken till kapitalt oansvariga och världsfrånvända mp.
Jag tror, som du också påpekar, att vi inte ser slutet på eländet förrän vi själva nått botten och "flyktingarna" märker att dom har kommit ur askan i elden. Snacka om Moment 22 när man skådar in i framtiden.

 
Ingen bild

pelle

22 maj 2014 18:12

Lena
Jag är nog inne på samma linje, det kommer inte att sluta förrän det är totalt kaos , pengarna är slut, bidragen slut, då slutar utlänningar komma hit och dom som är här lämnar det sjunkande skeppet.

Och det är inte Sd, s fel utan det är gruppen med normala svenskars fel som inte har vågat rösta rätt, på grund av att det är en liten grupp (som inte kan förklara vad det är som är rasistiskt med denna blogg, men använder sej av det ordet när argumenten tryter) som skrämmer upp medelsvensson med rasistkortet.

Men fler och fler svenskar har börjat att mer öppet ta ställning för Sd, ordet rasist har verkligen förlorat sitt värde, folk har genomskådat, vänsterns taktik att ta till rasistkortet när orden inte räcker till.

Pelle

 
Ingen bild

pelle

22 maj 2014 18:16

Finns det någon här som skriver, som kan förklara för mej vad det skulle vara som är rasistiskt med denna blogg, jag har följt den i många år men jag har inte kunnat finna något sådant,,,,,,,,,,,,, någon???

Pelle

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 maj 2014 18:41

@pelle.
Liksom skönhet ligger i beraktarens öga, är det med rasism och nazism.
Helt enkelt en fråga om vem som drar gränsen.
Men nej, jag har aldrig hittat någon rasism här. Bara rättmätig religions och invandringskritik.

En annan sida av detta är att rasism mot oss svenskar verkar vara helt ok och inte straffbart...

 
Ingen bild

World Traveller

22 maj 2014 19:32

Många här hyser relativt sett mycket positiva förhoppningar om vad som sker när pengarna till muslimerna bidrag tryter. Själv tror jag inte att de snällt bara ger sig av då. Jag tror att de, precis som de gör i sina hemländer, kommer att angripa, och kanske mörda, svenskar och stjäla allt vad de har. Jag kan ha fel, men många år i såna länder gör att jag tror det kommer att bli så om vi inte fortsätter försörja dom till sista blodsdroppen, vår blodsdroppe.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 maj 2014 19:37

Tittade nu på dagens debatt melan Fi,s förstanamn på EU-listan Soraya Post och SD,s förstanamn på samma lista, Kristina Winberg.
Winberg är verkligen en skarp debattör och satte denna Soraya på plats ett antal gånger.
Hur kan man rösta på Fi? Hur tänker man då? Tänker man överhuvudtaget??

 
Ingen bild

Jenny K

22 maj 2014 20:47

Håller med Hulda mk1!
Kristina Winberg är verkligen bra och totalt orädd. Hon är snabb i repliken och behåller sitt lugn och saklighet i bisarra situationer.
Kristina Winberg krossade Soraya Post.

 
Ingen bild

Lärare

22 maj 2014 21:53

Oj, vilket kvalificerat "stolpskott" denna Soraya Post verkar vara.
Tack för den kvinnan som toppnamn i FI! Hoppas hon framträder mer så folket får se och höra vad som väntar om FI kommer in i EU och senare Riksdagen.

Nu kan SD sitta lugnt i båten.
Glöm inte rösta SD nu och ta med hela släkten och bekantskapskretsen.

Kristina vann helt klart debatten.

 
Ingen bild

pelle

22 maj 2014 23:47

W T
Det är inte alls otroligt att du har rätt i ditt tänk

Mina tankar går nog lite så här, jag har ett litet ställe på landet med lite jord till så mycket att jag kan ta fram lite mat till vår familj, men så slår det mej åt det jag har på min jordlott och i hagen skulle jag inte få ha i fred om det blev kristider som råder, det blev att fixa medborgargarden ihop med grannarna och vakta det som finns.

Det är en del som jag pratat med om framtiden i Sverige, och dom tror att det kommer att bli inbördeskrig när kranarna dras åt, så det kan ligga något i vad du tänker WT .

Jag har en kompis som är en gammal obotlig rå, sosse,,,,, jag har bett honom att läsa denna blogg en vecka, och se om han kan hitta något rasisistiskt,,, han hörde av sej ikväll och talade om att han hade läst bloggen , inte bara en vecka utan han hade gått längre tebax o läst, han tyckte det var givande läsning, så han skulle fortsätta att läsa den sa han, men att bli Sd, are trodde han inte, vi får se.

Han hade även gått in på Sd, s hemsida o läst partiprogrammet, och det var en hel del som han höll med om.

Men nu till poängen,,,,,, han hade inget rasistiskt hittat, vare sej på denna blogg eller i Sd, s partiprogram, utan han menade att det är sånt som Sd, motståndare använder sej av när dom inte har något att komma med ,

Jag tänker fråga fler om rasism och Sd, det är förjävligt tycker jag, bara vräka ur sej en massa skit utan att kunna förklara o ta en debatt om saken, ynkligt, barnsligt, osv.

Pelle

 
Ingen bild

Tommy

22 maj 2014 23:50

Winberg beskrivs av ngn som skarp debattör. Det är naturligtvis en åsikt som jag respekterar. Undertecknad tycker dock att det är lyteskomik när Winberg visar upp sig. FI-kvinnan var på ungefär samma nivå. Pinsamt att dessa människor troligen kommer representera Sverige i Europaparlamentet.
Hur har man gjort rekryteringen? Är det här på riktigt?

Och nej: Jag är inte vänsterextremist och tycker för övrigt att Jimmie Å tyvärr är lysande.

 
Ingen bild

OT

23 maj 2014 00:04

Apropå valrörelsen, den förbjudna.

"Hujedamej sånt parti Sverigedemokraterna var!

Hör nu på go’ vänner så ska jag för er berätta
Vad ett parti gjorde det är nu länge sen.
Men nog lever minnet kvar i Sveriges sköna dalar,
Katthult lönneberga det var partiets hem.

Hujeda mig sånt parti det var, ej värre tänkas kan och
Sverigedemokraterna var det namn partiet bar, ja SD hette det.

Refr. Sing Du-del-dej sing du-del du-del dej.
Sing Du-del dej sing du-del dej huje du je-da mej.

Hör nu på, go’ vänner så ska jag för er berätta
vad vårt folk gjorde en dag i sköna september,
upp i Svea riksdag de hissa SD sitt lilla parti
stod sen lugnt och såg SD hänga de andra på svaj.

Hujeda mig sånt parti det var
Fast moder Svea var rätt nöjd,
Ty ingen annan svävat har
På denna höga höjd.

Refr. Sing dudel dej sing dudel dej sing dudel dudel dej.
Sing dudel dej Sing dudel dej hujeda jeda mig." Musik: http://www.youtube.com/watch?v=V_68sjWe3XI

 
Ingen bild

pelle

23 maj 2014 00:04

Var inne på exponerat nu, läste om en invandrarunge ifrån Åstorp som stulet bla en mobil ifrån en tonåring.
Rätten föreslår ungdomstjänst vilket invandrarungen samtyckte till..?????? Han samtyckte till detta.dom frågade tjyven om han samtyckte,,,,,, så dom var alltså överens, jädrar så bra.

Vad är det för ett samhälle??? Hur länge ska svenskarna orka

Pelle

 
Ingen bild

Eric H

23 maj 2014 00:07

Bänade mig , för ovanlighetens skull, framför dumburken för att beskåda Uppdrag granskning.
Mycket besviken. Det var en mycket tunn soppa somm presenterades, mest snyft om de stackars stackars föräldrarna som inget hade begripit eller förstått..
Antar att de levde sina egna liv enligt hemlandets seder, fast i Sverige, deras svenska var ju dessutom usel. Kan man gissa att de endast umgicks inom "sina egna grupp" ?
Dåligt UG.
Detta lär inte vara sista fallet, fler lär åka från Sverige och leka krig..

 
Ingen bild

OT

23 maj 2014 00:18

Miljmupparnas sång ännu en gång - "WEIRD AL AMISH PARADISE": http://www.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg

P.S Amish är en vettig religion jämfört med the muppet shows variant.

 
Ingen bild

Adam

23 maj 2014 02:02

Hej Harald.

Var god läs på lite innan du uttrycker ditt missnöje om att muslimer inte bidragit med någon uppfinning av vitalitet.

http://www.bahlool.se/2010/03/23/tio-muslimska-uppfinningar-som-formade-den-moderna-varlden/

Källor finns längst ner i länken jag skrev.

Med vänlig hälsning, adam

 
Ingen bild

pelle

23 maj 2014 04:04

Detta var dom tio viktigaste uppfinningarna som muslimerna står bakom, jag personligen gillar ju han som flög, verkligen ett genombrott i den vetenskapliga världen, tandborsten är inte att leka med heller,,,, jag förstår Adam att du är stolt över era bravader.

Jag var inne på muslimbloggen o kollade runt lite, o jag tycker att alla här som läser borde gå in o kika,,, kollade lite på kommentarerna, han som har bloggen
Är oxå med o kommenterar, man riktigt kunde ta på hatet i hans kommentarer när han blev imotsagd o överbevisad, nää detta var ingen trevlig blogg, det bara stärker min övertygelse,,,, inga muslimer ihop med andra religoner,, det funkar inte, har aldrig gjort, o kommer inte att göra.

Nu ska jag sova,, gonatt

Pelle

 
Ingen bild

Niklas R

23 maj 2014 15:34

@Adam
Araberna/ islam kan bara tillskrivas en enda uppfinning och det är gitarren. Resten som de oftast påstår att de har är andra civilisationers uppfinningar, som t.ex nollan, kirurgi, etc.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards