thoralf

Direktlänk till inlägg 21 december 2012

JULFÖRNEKARNA

Av Thoralf Alfsson - 21 december 2012 21:34

 


Idag har jag ägnat stora delar av dagen till julhandel, något som jag ofta fasar för och därför alltid gör i sista minuten. I år lyckades jag dock göra det några dagar före julafton. Jag kan väl säga att jag tycker shopping i julhandeln inte är det roligaste som finns, snarare tvärtom.


I år blev det dock en väldigt positiv upplevelse. Till och med så positiv att jag handlade mer och under längre tid än jag hade tänkt mig. Gick faktiskt i flera butiker som jag inte skulle handla något i. Mycket ovanligt för mig    Varför denna shopping sjuka?


Svaret är enkelt! Det har kommit fram så många och hälsat och tackat för mitt ”jobb” i politiken och för min blogg. Jag riktigt njöt av julhandeln, kände ingen stress utan bara blev varm inombords när folk kommer fram och frågar om det är Thoralf. Inte ett negativt ord, utan bara positiva ord och glädje över att vi växer som parti.


Funderar på om jag skall julhandla även imorgon, trots att jag handlat nästan allt ;-)


 


Nu är det dock inte allt som är positivt. Vi har alla läst om systembolagets vinterfest istället för julfest men det finns fler exempel.


Holiday deals kör en stor klädkedja med.


 


Tomteluva och tomtedräkt hade blivit pepparkakshatt hos en klädkedja. Man kan ju undra hur det står till? Eller slängde man alla pepparkaksgubbekläder efter pepparkaksgubbebråket i media i samband med Luciafirandet?


       Det stora företaget ABB tycks hoppa över julen helt och hållet och önskar bara sina kunder Joyous holidays och Gott Nytt år. Undrar om alla företag har samma PR-konsult.


 


Undrar om dessa företagsledare som tagit dessa beslut även slutat köpa julklappar till sina fruar, barn och barnbarn. Tror knappast att så är fallet! Det handlar bara om politisk korrekthet.

Jag tycker verkligen synd om dessa fega veklingar som inte vågar stå upp för våra kristna värderingar och traditioner utan böjer sig för islam och islamisterna.


Mina läsare får gärna komma in med egna bilder på samma fenomen. Så lägger jag upp dem för allmän beskådan och förakt av de ynkryggar som har ansvaret för detta. De kan gärna få stå i skamvrån över jul.  Skicka till thoralf.alfsson@telia.comUPPDATERING!

Tack för alla mejl och kommentarer. Här kommer en snygg julhälsning och en musikvideo från mina läsare.

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

SM811

21 december 2012 21:56

OT: Halalslakt utan bedövning är tillåten i EU efter 2013 eller tolkar jag texten fel.
"Från den 1 januari 2013 gäller nya regler för djurskydd
inom EU. De innebär att alla djur ska bedövas innan slakt, med undantag för halal- eller kosherslakt, slakterier ska ha en djurskyddsansvarig och att personalen ska utbildas om bedövning av djur, och certifieras. "
http://www.kyrkanstidning.se/inrikes/statsministern-halalslakt-ar-okej-om-djuren-bedovas

 
Ingen bild

Pelle

21 december 2012 22:22

Varför får det inte benämnas Jul längre? Någon som vet?

 
Ingen bild

Errbe

21 december 2012 22:28

Du är helskärpt Thoralf !

En RIKTIGT GOD JUL önskar jag.

 
Ingen bild

Storpotäten

21 december 2012 22:48

Jag tror inte att företagsledarna m.fl böjer sig för islam. Det är nog för journalister och 20-30% av pursvenskarna som annars vrålar rasist i tid och otid.

 
Ingen bild

Knutsson

21 december 2012 22:54

Kul att höra! God jul och sköt om dig! :-)

 
Ingen bild

kalle

21 december 2012 23:58

jag sökte på google om nyheter som stod i media. det kunde ju inte vara som det stod i media, man ville ju veta mer. För man insåg ju att mycket bakomvarande orsaker doldes.
Det visades sig att det var politiskt korrekthets och massinvandrings relaterade samhällsproblem och det fanns nyhetsbloggar som avslöjade sanningen. Sedan läste man intressanta kommentarer från personer i kommentars fälten som härledde till bland annat Thoralfs blogg.

Här fastnade man för det verkade intressant att få inblick i hur 7 klöverns kreatur sabbade vardagen och framtiden för vanligt folk.

Och man fick veta hur det är för en förnuftig och hederlig person och politiker att jobba mot vansinnes-feghets-politisk korrekthets-girighets-cynisk 7 klöver-politik.

det har blivit en del av vardagen att läsa denna blogg som en samhällsinformation från verkligheten.

nyhetsbloggar som frianyheter,avpixlat, mfl och denna blogg ersätter svensk nyhetsmedia. och det är nu bäst att slänga ut tv´n och bara få info från webben.

svt och SR och dagstidningar är som sagor för indoktrinerade och politisk korrekta personer som vill gå in i en virtuell sfär och bli ledd och tillsagd hur man skall tycka och tänka.

det kan räcka att lysnna på dagens eko kvart i fem, och man vet då vad som pk-sfären tycker är aktuellt.

att se streamad nyhetstv från hela världen är mycket bättre och man slipper betala tv licens för internetinfo.

på 10 år har man sparat 20 760 kr och har då kunnat lägga dom pengarna på mobilt bredband med blixtsnabb kontakt med hela världens info överallt och när som helst.(välj operatören med obegränsad och fri surfmängd)

tv mottagare var en bra grej på 1900-talet. nu är det bättre att ha 27 tums datorskärm utan tv-mottagare och vill man samla hela familjen och släkt skaffar man projektor till dator(N). nu finns d(e)(t) äntligen LED-HD med lysdi(o)d istället för dyr lampa. (Acer k750)
så (n)u behöver inge(n) göda upp pk-mediaarb(e)(t)are på svt,SR och tidningar som tjänar mellan 50 000-1 000 000 kr av våra skattepengar i form av 7-klöver kontrollerade statliga pressstöd och licenavgifter.

(inom parantes,firman som säljer projektorn)

God JUl och Gott nytt år, Thoralf och alla bloggläsare

 
Ingen bild

kalle

22 december 2012 00:15


Julförnekelsen i Sverige är en del av Politisk korrekthet som i sin tur är en del av varje lands politikers vilja att kontrollera sin befolkning. Jag tror det i sin tur är en agenda som bestämts globalt på G8,G20, bilderbergsmöten. EU-bryssel och USA´s globala bankmaffia.

nu kommer småfolket med smarthet och utbildning att krossa överhetes maktmissbruk:
http://www.kth.se/aktuellt/nyheter/ett-youtube-for-demokratin-1.360323

läs om internets styrka, alla i hela Världen vill ha (mobilt bredband) tillgång till webben.
http://www.kth.se/aktuellt/nyheter/ett-youtube-for-demokratin-1.360323

 
Ingen bild

kalle

22 december 2012 00:23

microblggar skapar hopp!

läs om internets styrka, alla i hela Världen vill ha (förhoppningsvis med mobilt bredband. med statsnät kan kommunens 7 klöver styrda IT-tekniker kolla kommuninvånarens surfvanor i nodserverrummet och således styra sin valkampanj, kan dom det ?) tillgång till webben.

http://www.kth.se/forskning/pa-djupet/de-kinesiska-mikrobloggarna-skapar-hopp-1.360597

 
Ingen bild

OT

22 december 2012 00:28

Vi Svenskar dricker inte bara glögg, detta endast på grund av att vi är barbarer. Kenneth Ålborg Inte bara glögg! http://www.youtube.com/watch?v=Z5nnrpki5FM

 
Ingen bild

OT

22 december 2012 00:37

Vi Svenskar dricker inte bara glögg, men finnarna är våra bröder och ohotade mästare, se här "The Finnish Way of Drinking - Robert Gustafsson": http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=NAl9OyGYxOg

 
Ingen bild

OT

22 december 2012 00:42

Jorden har inte gått under ty idag är det den 22:e december och jag vill fortsätta i sjuklöverandan, så kan "Can I Play with Madness": http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

 
Bertil

Bertil

22 december 2012 01:04

Blir bara för lustigt när man anpassar Julhälsningen för att passa alla men sedan glömmer bort att många inte firar nyår i december. =)

God Jul på er alla oavsett om ni käkar gris, kalkon eller "orre" till festligheterna.

http://swzp

 
Ingen bild

SD 8,2% Ipsos och tredje störst.

22 december 2012 01:18

http://www.dn.se/nyheter/politik/centern-i-kris--karnvaljare-overger-partiet#

 
Ingen bild

OT

22 december 2012 01:46

För f-n svenskar! Vakna nu! Det nya året på G. Och Sverige är på sne...

Johnny Cash - Man in black: http://www.youtube.com/watch?v=dY8_vZXo8oY

 
Ingen bild

Gimme

22 december 2012 03:04

Reaktionen på ordet "Vinterfesten" torde vara självklar för alla Sverigeälskare - Total Bojkott av Systembolaget.

 
Ingen bild

Paret Skalin anmäler till PO,bra jobbat

22 december 2012 06:39

Som en offentlig person accepterar och förstår jag förvisso att jag kan utsätts för offentlig granskning. Men vare sig jag eller min fru kunde fram tills i måndags inte föreställa oss att mitt val att bli offentlig automatiskt också skulle innebära att även min fru skulle tvingas utstå samma uppmärksamhet som mig själv. Mot denna bakgrund har min fru därför valt att PO-anmäla ST med en avslutande begäran om att tidningen offentligt och tydligt ber om ursäkt för sitt agerande gentemot henne. Frågan som återstår, är hur tidningen nu väljer att hantera situationen.
Johnny Skalin
Sverigedemokraterna
http://st.nu/opinion/ordetfritt/1.5420238-ovardigt-av-st-att-attackera-min-fru-

 
Ingen bild

Stefan A.

22 december 2012 06:54

Nu har Ojsan på den märkliga sk. tidskriften aftonbladet verkligen spårat ur och tagit på sig offerkoftan(det man med förkärlek anklagar andra för att göra) här anlitar det privata företaget aftonbladet jurister för att leka åklagare,polis och naturligtvis även domare...och folk blir förbannade...konstigt!(obs! ironi)är det totalt hjärnsläpp och error på denna tidskrift? vem tror man att man är egentligen, all makt i Sverige skall förhoppningsvis fortfarande utgå från folket och riksdag och regering, och inte från aftonbladets redaktioner, desperationen verkar vara total, och ännu värre är att de saknar sjukdomsinsikt,att de själva har hetsat fram problemen som de nu får skörda frukterna av genom sin våldsamma retorik mot oliktänkande.

 
Ingen bild

SD påverkar.

22 december 2012 06:58

Jag har inga som helst problem med att SD startade ur diverse obskyra grupper. Även den skiraste lilla blomma är kommen ur mudd. Vi kommer alla därifrån.

Alla politiska partier har en gång startat som en reaktion mot något man tyckte illa om. Liberaler började sin politiska bana med att hugga huvudet av ett par hundratusen fransmän. Liberaler i Sverige genomförde en statskupp och avsatte Gustav IV.

När Johan Lönnroth, en gång vice ordförande i VPK, ville göra upp med sitt partis skamliga förflutna så försvann han ut ur de kommunistiska finrummen. Förändringen i medvetandet hos de etiskt vilsna vänsterpartisterna har skötts av världshändelserna och inte av dem själva.

Centern hade 1933 ett rent nationalsocialistiskt partiprogram. Den slutliga kursändringen kom när koncentrationslägren öppnades och de utmärglade människorna hjälptes ut till frihet.

Socialdemokratin vurmade länge för det nazistiska. Utanför Rosengårdsskolan i Malmö går Vougts väg. Allan Vougt var en gång en av de framträdande Socialdemokraterna med rötter i nazismen. Han var riksdagsledamot och chefredaktör för Arbetet som var socialdemokratins främsta tidning. S fortsatte att ivra för steriliseringar av det svenska folket ända in på 70-talet i syfte att förbättra den svenska folkstammen.

Moderaternas förre partiledare Jarl Hjalmarsson skrev 1928 en stridsskrift om faran med demokrati. Enligt Herbert Tingsten accepterade Högern (moderaterna) demokratin först 1936.

Kristdemokraternas förste partiledare pastor Birger Ekstedt började som nazistsvärmare. Sådan ser den svenska politiska historien ut. Det var historien och inte det politiska arbetet som ändrade den ideologiska inriktningen i många partier.

Utifrån det så är det faktiskt enbart Jimmie Åkesson och kretsen kring honom som har lyckats ta ett parti från villfarelser till att vara ett starkt och tryggt demokratiskt parti väl förankrat i den svenska folkviljan, utan att ha låtit historien vara en påtryckande kraft. Jag känner beundran för vad de har gjort.
http://avpixlat.info/2012/12/20/historiska-politiska-missar-del-4-av-4/#more-42056

 
Ingen bild

Putte

22 december 2012 07:09

"Centern hade 1933 ett rent nationalsocialistiskt partiprogram"
Och idag har de ett islamistiskt på gång. Vad jag har lsät vill de:
Ha fri invandring=fler muslimer
Tillåta månggifte=är det andra än muslimer som vill ha månggifte
Ta bort skolplikten=Inga muslimska flickor behöver gå i skolan

 
Ingen bild

Ludvig

22 december 2012 07:16

Ju äldre jag blir, ju mer glad är jag att fira jul. Och ju mer tänker jag på varför vi firar jul. GOD JUL Thoralf!

 
Ingen bild

SD nytt rekord 9,0% Novus

22 december 2012 07:34

Stödet för Sverigedemokraterna fortsätter att öka. Partiet får stöd av 9,0 procent av väljarkåren vilket är en marginell uppgång på 0,4 procentenheter jämfört med november månads mätning. Det är det högsta stödet någonsin i Novus mätningar, och det är särskilt bland pensionärerna stödet ökar. Partiet går också framåt i södra och västra Sverige. Sverigedemokraterna tar väljare från alla de övriga partierna men främst från Allianspartierna.

Novus har för den här mätningen intervjuat 2000 personer per telefon under tiden 26 november – 16 december 2012. Andelen osäkra väljare är 12,3 procent. Intervjuerna är genomförda av Norstat.
http://www.novus.se/media/11216/novus_v_ljarbarometer_22_december_2012.pdf

http://status.st/
God Jul och Gott Nytt År

 
Svensson

Svensson

22 december 2012 07:38

Thoralf tack för ett bra arbetsår, och God Jul :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 december 2012 08:01

Kravallerna i Göteborg sett i ett annat perspektiv än den statligt styrda Televisonens.

Vad handla det egentligen om-
http://www.jihadwatch.org/2012/12/500-muslim-youths-riot-in-gothenburg-sweden-to-protect-honour-against-sexual-rumours.html

Undrar varför dom flyr sina hemländer för att börja samma beteende här i Sverige

 
Ingen bild

biran

22 december 2012 08:36

Länstidningen i Södertälje har en galning anställd som kallar sig för politisk redaktör, Tomas Karlsson heter denne dyngspridare. Läs vad kräket skriver, men läs inte i samband med matintag.
http://lt.se/asikter/2.13341/1.1923826-man-som-hatar-kvinnor

 
Ingen bild

Hulda

22 december 2012 09:14

Ja, vad ska med säga nu i TV4,s kvällsnyheter när SD trots "järnrörsfilmen" ökar? Hoppas att det finns en jourhavande psykolog att tillgå för nyhetsredaktionen..
Att Centern märkligt nog ökar, beror säkert på att nyheten om deras program om bla. fri invandring inte hunnit publiceras under intervjutiden.
Att SD är vågmästare kommer aldrig TV4 att meddela tittarna, tro mig..

 
Ingen bild

Martin J

22 december 2012 09:39

Den korrekta termen på de rör som tas upp under några minuter i filmen är STÅLRÖR, inte järnrör.

 
Ingen bild

J B Doe

22 december 2012 10:16

I den engelskspråkiga världen ingår namnet Kristus i ordet för Jul: Christmas. Då kan man förstå att de politiskt hyperkorrekta undviker ordet för att skydda överkänsliga öron. Men att svenska företag apar efter detta är ju enbart tramsigt.

 
Ingen bild

Hulda

22 december 2012 10:41

Läs gärna Oisin Cantwell,s krönika hos Aftonbladet idag.
En skrämmande berättelse om Matilda Strömberg och hennes mod. Trots ett "gäng" som misshandlade hennes pojkvän och hotade henne, så vittnade hon mot dem.
Hon är en riktig hjältinna!

De sista raderna i krönikan vittnar dock om den allvarliga naivitet som tyvärr de flesta journalister lider av.

 
Stefan K

Stefan K

22 december 2012 10:54

Om vi ska ha "helg-neutrala" högtider i fortsättningen, undrar jag hur företagen ska förhålla sig till Ramadan och Eid al-Fitr?
Hur ska man benämna de högtiderna? Höstfest eller avslutningsfest?

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

SM811

22 december 2012 11:08

Fortsatt ökning för Sverigedemokraterna. Stackars TV4 som hatar SD.
http://www.novus.se/media/11216/novus_v_ljarbarometer_22_december_2012.pdf

 
Ingen bild

rksmrgs

22 december 2012 11:10

Alla firar inte nyår samtidigt som vi, så egentligen är det lika kolonialistiskt och kulturcentralistiskt, för att inte säga rasistiskt, att önska gott nytt år som god jul!

 
Lassekolja

Lassekolja

22 december 2012 11:55

"Om alla snälla barn säger till sina föräldrar att rösta på Sverigedemokraterna, så kanske Tomten kommer även i framtiden!"
Vilken lysande text på SD´s julkort! Finns den redan som julkort? Kan man beställa för framtida behov?
STORT TACK för årets julkort Thoralf och GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på Dig själv!
Gläds idag åt ytterligare en positiv opinionsmätning, SD 9,0%!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Skånepåg

22 december 2012 11:57

God Jul och ett Gott Nytt År tillönskas Thoralf och alla Sverigevänner.

 
Ingen bild

AWSvensson

22 december 2012 12:08

Dags att börja summera året 2012.Det blev som väntat ännu ett år där trots idoga Expoinsatser uppbackade av hatiska journalister och naiva politiker inte kunnat rubba Sverigedemokraterna från positionen som det mest tillförlitliga i invandrarfrågor. Inte ett enda argument som skulle få en att höja ögonbrynen och börja fundera till försvar för varken invandring eller det mångkulturella har framförts. Samma gamla floskler som vi hört till leda allt sedan GoG gick i småskolan.Det enda nya är väl att Annie Lööf försökt samla sina sargade styrkor under parollen " Välfärden har inga gränser" något som tydligen slagit fel, landsbygdsfolk är inte så dumma i huvudet som Stureplansteoretikerna tror,det finns kunskap och logiskt tänkande även utanför tullarna.

 
Ingen bild

Lars-Inge

22 december 2012 15:34

@ rksmrgs

Här har du chansen att i muslimska Dubai fira Christmas med klackarna i taket. Du din verkliga muntergök, måste åka dit och få stopp på detta, om jag nu tolkar vad du skriver rätt, rasistiska spektakel.

Christmas in Dubai
Christmas Day, which falls on 25th December, is a holiday, in celebration of the birth of Jesus Christ, the central figure of Christianity. Among the various aspects of celebration are gift-giving, Christmas trees, display of Nativity sets, the Santa Claus myth, church attendance, and family gatherings. Users of Gregorian calendar observe the holiday on 25th December. In Western countries, and over the past few years, Christmas is a significant holiday of the year, and is celebrated even by non-Christians.

Christmas is celebrated with great enthusiasm in Dubai, particularly over the past few years, due to increasing expatriate population here. The emirate celebrates by importing Christmas trees and decorating it, pouring artificial snow, and hosting special events at various places within the City. People go about visiting relatives and friends. Kubbeh, a special preparation made of crushed boiled wheat mixed with meat, accompanied with chicken, rice, onion, salt and pepper, is usually served for lunch.

Christmas Parties
Dubai is well-known for its lavish hotels and parties. Even the hotels in the city make an extra effort to offer unforgettable holiday memories to their customers, by decorating the hotel with lights and Christmas trees. They organize exquisite parties for guests, apart from other special mouth-watering delicacies, accompanied by Christmas carols. Majority of the hotels offer special Christmas lunch too.

http://www.guide2dubai.com/1266-Christmas-in-Dubai.html

 
Ingen bild

Argus

22 december 2012 16:37

Thoralf !
Tack för denna blogg och ett stort och värdefullt arbete för
Sverige och SD, som väcker allt större erkänsla och beröm och med en önskan till Dig om En God Jul och Gott Nytt År 2013.

 
Ingen bild

Wimarg

22 december 2012 16:52

Vill tacka dig för all upplysande text under det gångna året och önska dig en god och fridfull jul samt ett gott ny spännande 2013, som jag tror vi alla ser fram emot.
Videon var helt fantastisk och passade så bra i dessa tider, vi behöver mera jul.
Hälsar en God Jul och Gott Nytt År till alla andra också som kommer med så bra inlägg.

 
Ingen bild

teekey

22 december 2012 21:01

Kalle: Ditt inlägg om STV är briljant om du frågar mig.Jag har oxo avsagt mitt "kontrakt" med denna gödselspridande kanal.
<hoppas att fler följer efter.
SD påverkar : Ett suveränt inlägg om den historiska verkligheten som allt för få känner till.
Och till Thoralf givetvis allt gott till jul till nya 2013

 
Ingen bild

rksmrgs

23 december 2012 12:49

@Lars-Inge

Jäklar, jag missade tydligen totalt! Mitt inlägg var menat som en sarkasm, som en spark i baken på alla PK-idioter som förnekar vår västerländska kulturtillhörighet, som vill ta ifrån oss alla våra traditioner och helgdagar, och istället pressa på oss en fullständigt oönskad multikulturalism. Jag ska försöka vara mer elaborerad i fortsättningen. God Jul, och Gott Nytt År!

 
Ingen bild

Tor

23 december 2012 18:43

God Jul och ett Gott Nytt År

 
Ingen bild

Abelin

2 januari 2013 14:03

Era stackars dumma fån... Att Systembolaget skriver "Vinterfest" beror naturligtvis på att de vill ha det neutralt, en fest i vintern helt enkelt och inte bara julfest. Och ni SD:are som vill bevara kristendomen och kristna värderingar - ni vet att julen inte är en kristen högtid från början, hoppas jag? Om ni verkligen ville ha kristna värderingar skulle ni inte fira jul. Eller födelsedagar, för den delen.

 
Ingen bild

Hulda

2 januari 2013 14:25

Abelin..."Dumma fån" läser denna blogg bara en gång. Ännu "dummare fån" skriver här bara en gång.
Vinterfest är ytterligare ett i raden av förtsök att förminska betydelsen av Kristendomen i Julhelgen.
Jo, jag vet historien om midvinterblot, men det var runt 1000 år sedan.
Men man kan också se på Julhelgen med andra ögon. De som inte vill fira en traditionsfull Jul, kan ju jobba istället....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se