thoralf

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2018

CENTERPARTIET - KAMELEONTPARTIET DEL 2

Av Thoralf Alfsson - 4 augusti 2018 21:14

Jag tänkte i detta blogginlägg fortsätta där jag slutade i det förra blogginlägget med centerpartisten Jaafar Al-Jabiri från Kalmar. Jag har fått frågan från centerpartister vad jag menar med kameleontpartiet. Det finns många svar på den frågan. Jag har sett förändringen av Centerpartiet sedan Torbjörn Fälldin var partiledare. Jag tror till och med att jag röstade på partiet i något val på 70-talet men det är något som är fullständigt uteslutet idag. Jag har sett hur Centerpartiet lämnade Alliansen i Kalmar kommun för att istället samarbeta med Vänsterpartiet och Socialdemokraterna som de uppenbarligen ansåg sig ha mer gemensamt med än Allianskollegorna Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna. Jag har sett enskilda ledamöters hyckleri.


När jag ser flera av ledande centerpartister på en shiamuslimsk fest blir jag också förundrad. Det handlade om riksdagsledamoten Anders Åkesson, kommunalrådet Ingemar Einarsson, ersättaren i kommunstyrelsen Eric Ciardi och Filip Qvarnström enligt ett Facebook inlägg. En intressant video som jag såg från festen har dock tagits bort från Facebook. Jaafar Al-Jabiris eget Facebookinlägg från festen togs bort för länge sedan men riksdagsledamoten Anders Åkessons inlägg fortfarande finns kvar. Festen var givetvis bara för män. Vi får se om det försvinner nu.Det jag tycker är så märkligt och anmärkningsvärt är att Jaafar Al-Jabiri ordnade denna fest eftersom han tydligen skulle gifta sig eller kanske redan har gift sig men inte på någon plats finns någon bild på en kvinna eller vem det är. Jaafar Al-Jabiri har två Facebooksidor men det finns inte en stavelse om någon kvinna eller någon bild på sin tilltänkta fru eller nyblivna fru någonstans. Inte en bild när de gör något tillsammans. Har det att göra med hur shiamuslimska män behandlar sina kvinnor?


Men det kanske tillhör det shiamuslimska religiösa reglerna. Att kvinnor inte får förekomma på bild, i synnerhet inte på sociala medier. De skall använda slöja/hijab eller heltäckande klädsel vilket inte gör sig så bra på foto. Är förtrycket av kvinnan lika starkt hos shiamuslimer som hos sunnimuslimer och salafister?


Kolla gärna muslimska mäns Facebooksidor så ser man snart vilka som styrs av religiösa regler och vilka som är mer västerländska. Vanligt förekommande är selfies i ny frisyr/kläder eller på gymet eller med den svarta bilen, ofta en BMW. Mycket sällan bilder på partner eller familjen. Men jag gissar att det har med machobilden och kvinnosynen att göra.


Jaafar Al-Jabiri har också en Facbooksida för hans politiska personvalskampanj ”Jaafar till riksdagen 2018”. Men det är inte mycket av egna tankar och politiska förslag eller kritik mot politiska motståndare man kan läsa där. Han hyllas dock internt av andra centerpartister så fort han gör något.


Vilken värdegrund och kvinnosyn har egentligen centerpartisten Jaafar Al-Jabiri? Är det svensk värdegrund eller är det shiamuslimsk värdegrund enligt Iran? Jag undrar. Byter han färg som en kameleont beroende på i vilken miljö han befinner sig?

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/08/02/11553232-centerpartiet-kameleontpartiet-del-1/


UPPDATERING!

 


Mycket passande så tar idag en Arg Blatte även upp Centerpartiet i en video som har flera kopplingar till det jag tar upp i mitt blogginlägg. Här är det raka puckar!https://youtu.be/MN1RKsW6bhE


PS

 

SD-experten som sitter på raden bakom mig på Guldfågeln arena var helt tyst om SD idag. Har han sett filmen Socialdemokraternas historia och befinner sig i chock?


Kalmar FF - IFK Göteborg 2-1

 
 
Ingen bild

Observer

4 augusti 2018 21:50

......Man läser: "Han hyllas dock internt av andra centerpartister så fort han gör något..."

VAD HAR HAN GJORT FÖR DE SVENSKA BÖNDERNA? -HAR HAN INTE GJORT NÅGOT SÅ BÖR CENTERPARTIET BARA FÖRBJUDAS SENARE FÖR SAMHÄLLSOMSTÖRTANDE VERKSAMHET.

 
Ingen bild

Observer

4 augusti 2018 21:58

Att etablissemanget bara ens har kunnat hålla på så här v i s a r på hur jävulskt dålig media vi har haft. -Trots att de är "utbildade" på Södertörn.

Annie Lööf springer hos Bilderberg-gruppen som vill ha henne som partiledare.
..Men G L Ö M ER LILLA D R Ö M!!!
Bilderberg och liknande löjliga småpojkaklubbar är finito pga upplysningen med internet, Men det har dessa stofiler uppenbarligen inte fattat ännu. Komiken bara tilltar.

 
Ingen bild

Observer

4 augusti 2018 22:06

Bilderberggruppen, George Soros & Co -Pojkarna som inte fick vara med i skolan, Som vuxna blildade dom förvridna glasögonens jättehemliga töntkubb som teodde de kunde styra Europa via en jättelikt klassrådsliknande organisation som de kallade EU. -Men, Det misslyckades F U L L S T Ä N D I G T.
-Dessa töntar bör senare hållas ansvariga för de onödiga kostnader som det Europeiska folket fått på grund av dessa "Herrars" verksamhet,. Avslöjade in på klädnaden!

 
Ingen bild

Observer

4 augusti 2018 22:22

KORT SAGT

Folk har tröttnat på ljugande, Lismande och korkade glosögda förskolelika politiker som hittar på dumheter som inte är i linje med folkets vilja.

Vi vill inte ha en försmådd fd klassrådsrepresentant med förvridna stålbågade brillor som tror att han är utsedd av gud att tänka åt oss, För det är han inte!! -Det vet alla, Utom han.

Han gömmer sig bakom sin organisation EU.

VI, FOLKET. VILL I N T E HA ER & ERA LÖGNER. ...och stölder av vår lön. -Det blir snart rättegång om det!!

 
Ingen bild

oveg

4 augusti 2018 22:25

Haha, Centerpartiet. Dom hade fågeln i handen på Sven-Olle Olssons tid - de hade kunnat bli Sveriges största parti. Och Sverige hade klarat sig förutan SD eftersom det funnits förstånd inom Centern. Men nu blev det dock som det blev, de aningslöst korrekta med Karin Söder i spetsen tog över beslutandet i det partiet.

 
Ingen bild

Galne Gunnar

4 augusti 2018 23:12

Förvånades över att C inte fanns representerade på Kalmar Marknad.

Kunde C inte skaka fram 3-4 personer som ville hoppa in under semestern?

Är ju trots allt bara val var 4:e år.

Nog borde de vara lite mer intresserade av att träffa potentiella väljare?

Thoralf Alfsson

4 augusti 2018 23:54

De känner sig säkert trygga med att Johan Persson och socialdemokraterna ordnar med en trygg majoritet där även Centerpartiet får ingå i fortsättningen.

 
Ingen bild

gammal gubbe

4 augusti 2018 23:33


Att äta bajs är inte olagligt i Sverige. Man hängs inte upp i lyftkran som i vissa andra länder där en viss religion härskar.
De kan väl få göra det hemma bäst de vill, men jag förstår inte för min själ varför de ska få ockupera stadens gator och torg och demonstrera sin perversitet, dessutom basunera ut sitt för mig outgrundliga hat mot Sverigevänner?!
Dessa helvetets bajsätare!
Fattar de vad som blir konsekvensen för dem dagen då deras importerade gunstlingsreligion får makten i landet?!

PS Att svepa in bajs i regnbågens färger gör inte att den blir vackrare, nej!

 
Ingen bild

B

4 augusti 2018 23:43

SHIA och SUNNI är bara två nyanser av brunt b...
Kvinnoförtrycket är lika stort såväl i Iran som i Saudiarabien, två epicentra för islams respektive två största sekter.

 
Ingen bild

Pim

4 augusti 2018 23:46

MP och C (passande nog gröna) är partierna radikala muslimer har lättast att avancera i innan även etablissemangsmedia.

Dock är ju även svenska svensexor eller möhippor oftast 100 % enkönade.

 
Ingen bild

Laglydig

4 augusti 2018 23:56

Jaafar Al-Jabiri har naturligtvis en shiamuslimsk värdegrund och det är märkligt att se Centerpartiets totala sönderfall sedan Torbjörn Fälldins dagar via Maud Olofsson till något konstigt som jag inte har någon som helst förståelse för nu.

Igår (fredag) var vi (SD) ute på en liten marknad på en liten ort mitt i de småländska skogarna, ett stark KD fäste. Sossarna ignoreda oss naturligtvis fullständigt men de övriga partierna (M, L och V var inte representerade) inklusive ett lokalt parti på vänsterskalan var framme och pratade med oss. Ja, det var t o m en del muslimer som kom fram till vårat tält. Enligt mina kollegor (jag var inte med 2014) så gick det betydligt bättre nu än förra valet. Många kom fram och berättade att de tyckte vi gjorde ett bra jobb och att de tänkte rösta på oss. Att våra SD-kepsar tog slut snabbt är ett tecken på det!

Jag hade en intressant diskussion med en Centerpartist, lite äldre än jag (men jag har ju passerat de 50 jag med). Han sitter i tingsrätten som nämndeman, men hans hustru sitter i kommunfullmäktige. Han sa någonting om att som nämndeman i tingsrätten får man se hur det verkligen ser ut. Jag tror jag förstod vad han menade men han ville inte kommentera det närmare än så, han menade att det var en sak mellan honom och hans hustru vilket jag naturligtvis respekterade.

På det hela tror jag att det är på landsbygden och inte i de något större samhällena (givetvis inte storstäderna) som SD kommer att ta mycket röster! Du ger helt rätt Thoralf som satsar allt på landsbyggden i Kalmar län. Du kommer säkert att kunna vinna många röster där både för SD och din personvalskampanj. Du behövs verkligen i Riksdagen!

 
Ingen bild

Tromb

5 augusti 2018 00:36

Ingemar Einarsson är i mina ögon totalt rökt!

 
Ingen bild

Gubben Svensk

5 augusti 2018 02:30

O.T
Filmen ett folk ett parti har i skrivande stund (5/8) visats mer än 630 000 gånger på YouTube!
Filmen tillsammans med Sju-Klöverns Pride-medverkande lär ju inte öka förtroendet för
Sju-Klövern!
https://www.youtube.com/results?search_query=ett+folk+ett+parti

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 augusti 2018 03:28

Vad är det denna sorgliga samling fåntrattar viftar så ”entusiastiskt” för?

https://tinyurl.com/yaje4kfp
https://pbs.twimg.com/media/DjsbIV_XgAEkkH4.jpg

Är det alla våldtäkterna/sexuella övergreppen under pride?
Är det alla sexuella trakasserier?
Är det förnedringen?
Är det narkotikan som flödar?
Är det äcklet med t.ex gasmasker, latex och hundkoppel?
Är det alla könssjukdomar som överförs?
Är det mobbingen?

Eller år det all ångest, alla självmord och psykisk sjukdom som pride och HBTQ(p) är orsak till?

Jan Ericsson (M): ”Man kanske skulle ha någon liten gräns för hur man får spöka ut sig i dom här tågen”
https://nyheteridag.se/plus/jan-ericsson-m-man-kanske-skulle-ha-nagon-liten-grans-for-hur-man-far-spoka-ut-sig-i-dom-har-tagen/

 
Ingen bild

The InfideL

5 augusti 2018 05:45

Det var en billlig straff Kalmar fick du.. 😜

 
Ingen bild

Gubben Svensk

5 augusti 2018 06:14

Rättelse om Filmen:
337 000 visningar på YouTube skulle det vara! Sorry.

Thoralf Alfsson

5 augusti 2018 08:57

Och sedan tillkommer alla andra uppladdningars visningar. Jag gissar att det rör sig om minst 500k visningar totalt

 
Ingen bild

Stefan A

5 augusti 2018 06:19

Så typiskt för de riktiga rasisterna i sjuklövern behandlar invandrare som barn eller förståndshandikappade eller som den godhjärtade vilden och inte som sina jämlikar så länge inte den egna makten är hotad...

 
Ingen bild

Ludvig

5 augusti 2018 06:25

Det finns väl inget svenskt parti som genomgått en sådan stor förändring till det sämre som Centerpartiet gjort.

 
Ingen bild

SM811

5 augusti 2018 08:30

När lagrådet gav tummen ned för den nya lagen att afganerna skulle få stanna då byter juristutbildade Annie från det blå blocket till det röda och går emot lagrådets rekommendation. Måste fattas total konsekvenstänkande hos den kvinnan.
Centerpartiet = kameleontpartiet

 
Ingen bild

SM811

5 augusti 2018 08:40

OT: Löfven går till val på att "stoppa nazismen"
Socialdemokraterna kommer gå till val på att "stoppa nazismen".
Det förklarade statsminister Stefan Löfven under lördagens Prideparad i Stockholm. Han och hans partikamrater ska se också se till att "vinna val", säger han.
– Nu tar vi kampen och håller om varann, klargör Löfven.
http://www.friatider.se/l-fven-g-r-till-val-p-att-stoppa-nazismen

Tydligen slog det helt över på den gossen när han fick gå i tåget.

 
Ingen bild

Lars

5 augusti 2018 08:52

Thoralf, vad hände med Arnoud van Doorn? Det måste slagit slint i huvudet på honom?

 
Ingen bild

SM811

5 augusti 2018 09:08

OT: Här har vi ytterligare en som det har slagit över i skallen.
Sveriges ÖB spexar under Prideparaden
Sjunger och dansar till Elvis-låt
https://www.svegot.se/2018/08/04/sveriges-ob-spexar-under-prideparaden/

Överbefälhavarens uppgift är att leda myndigheten Försvarsmakten.
Detta omfattar dels att tillse att Försvarsmakten förfogar över de förband med den beredskap som regeringen beslutat om, dels att använda de militära styrkorna för att lösa de uppgifter regeringen ställt till Försvarsmakten.

Hur i h-e kan man skämma ut Sverige på detta sättet

 
Ingen bild

Lars

5 augusti 2018 09:35

Har du kollat på Berts Värld på youtube? SD borde ha Bert som rådgivare? Håller du med Thoralf?

Thoralf Alfsson

5 augusti 2018 11:11

Nej, jag håller inte med.

 
Ingen bild

OH

5 augusti 2018 10:23

Överbefälshavarens uppgift är att leda sina styrkor, vilket han gjorde.

 
Ingen bild

fete

5 augusti 2018 10:24

Läs ledarsidorna.se skammens parad....

 
Ingen bild

Niklas R

5 augusti 2018 10:28

Hur vänster är "pride"?!?
Det tydligaste exemplet på att "pride" är ett vänsterarrangemang är dess uppenbara och tydlighet med att den vill slita sönder vårt samhälle, vår kultur och våra värderingar. Allt för att söndra och härska så att medborgarna blir så fördummade att de med glädje accepterar en socialistisk diktatur för att få ordning och reda igen.

Det tydligaste exemplet är att "pride" tagit regnbågen - en gammal kristen symbol och symbolik - som sin. Ett tydligt hån mot sedligheten och familjevärderingarna inom kristendomen.

 
Ingen bild

SM811

5 augusti 2018 10:37

Valrörelsen 2018 är en skammens parad. “Shame” har börjat
https://ledarsidorna.se/2018/08/valrorelsen-2018-ar-en-skammens-parad-shame-har-borjat/

Thoralf Alfsson

5 augusti 2018 11:13

En väldigt bra text av Johan Westerholm

 
Ingen bild

SM811

5 augusti 2018 10:44

"En Arg Blatte Talar: ”Centerpartiet ser invandrare som husdjur”"
https://nyheteridag.se/en-arg-blatte-talar-centerpartiet-ser-invandrare-som-husdjur/

 
Ingen bild

Leon

5 augusti 2018 10:47

För egen del förlorade C sin politiska legitimitet redan 1976 då Fälldin "dagtingade" med sin då tydliga miljöprofil för att bilda regering med övriga borgliga partier. Vilket för övrigt även vår fallet med "mitt" parti M efter samma val då de frångick en "sverigevänlig" politik för "makten".

Lite parentetiskt kan jag säga att en avsaknad av "familjen" på Facebook inte behöver säga ett o-vän dugg. Min, numera nedlagda facebookprofil, innehöll aldrig något om min familj....och jag hyser inga "muslimska" sympatier. Eller för övrigt några religiösa sympatier överhuvudtaget....ateist sedan mina sena tonår (tidigt 70-tal).

 
Ingen bild

Jag

5 augusti 2018 11:14

centermuslimpartiet är jag rädd för. dess s k partiledare är extrem och extremt farlig. detta parti behöver också förpassas ut ur riksdag och ALL politisk makt. de vållar stor skada för Sverige och Svenskarna

 
Ingen bild

Friholt

5 augusti 2018 11:22

@ fete 10:24 Och glöm inte att njuta av teckningen också! Mitt i prick - den också.

 
Ingen bild

Lars

5 augusti 2018 12:09

Allt fler moskéer byggs i Sverige och ingen verkar bry sig om utvecklingen. Snart kommer en stor moské byggas i Kalmar med hjälp av pengar från troligtvis Saudi arabien eller Qatar.

Det är bara en tidsfråga innan det första islamistiska partiet når 4% och kommer in i riksdagen.

 
Ingen bild

Lars

5 augusti 2018 13:26

Allt fler fabriker läggs ned Thoralf och flyttas utomlands, samtidigt knackar 300 000 muslimer på dörren till Sverige. När kommer ekonomin kollapsa?

 
Ingen bild

Buffel

5 augusti 2018 13:26

Alla ni som kommer rösta på M och Uffe, tänk på att ni får Annie i släptåg o oreglerad invandring.

 
Ingen bild

Wolger

5 augusti 2018 13:46

Vi kommer få en ekonomisk krasch nästa år enligt experter. Enkla jobb har gått till invandrare, bostäder går likaså till dem. Vad finns kvar till svenskarna?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 augusti 2018 15:16

@Thoralf Alfsson Lördag 4 aug 19:52
"Och om två veckor blir det ännu värre med Ironman och ytterligare två veckor är det en ny Ironman för studenter."

Det kan bli ännu värre. Var glad att Kalmar ännu inte ha "ironhen"

Barbros hälsotips

1. Börja dagen med pole dance. Om du inte har en stång hemma, gå ut och ta första bästa stolpe.
2. Tänk hela tiden i målbilder: ”Jag är värdefull. I love myself.”
3. Käka chiafrön, ingefära, ren sperma och koriander.
4. Håll dig i ständig rörelse. Träna axlarna med matkassen och gör squats på busshållplatsen.
5. När humöret dippar, gå till närmsta stolpe. Pole dance!

Ironman? I Skogås heter det Ironhen!
https://tinyurl.com/y87oelfz
https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/ironman-i-skogas-heter-det-ironhen/reprfo!7wKX1xXSWxEdUxenvjppPA/

 
Ingen bild

Stefan A

5 augusti 2018 16:03

Vad är det för pajas till ÖB vi har? springer omkring i
uniform och larvar sig i politiska spektakel som pride,
en person i en sådan ställning bör inte delta med uniform
i några demonstrationer eller karnevaler öht. Försvaret är
allvarliga saker, eller var iaf. när jag gjorde lumpen för
då var det meningen att man skulle göra den ultimata uppoffringen
för sitt land, dvs. offra sitt liv och det är ingen karneval.
Det går för långt när t.o.m ÖB tydligen är fredsskadad efter
200 år av fred, Ryssarna har tillräckligt roligt åt oss och vår
förmåga att försvara oss utan att vi behöver ge dom mera ammunition.

Ett område i Malmö, Västra Hamnen, börjar oroa sig för att det
mångkulturella Malmö börjar tränga sig på, förstår inte varför
då 40,27 % i Västra Hamnen röstade på M och Reinfeldt 2014 så man fick
precis det man röstat för.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 augusti 2018 16:22

Enligt polisen var det inte nödvändigt för de Pridedemostrerande knuttarna att bära hjälm.

Varför är det ingen risk för huvudskador hos dem?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 augusti 2018 17:18

Eftersom C är på tapeten så kan den arga blattens video som fokuserar på C och Annie av intresse.

Varning för skarpa ord!

https://nyheteridag.se/en-arg-blatte-talar-centerpartiet-ser-invandrare-som-husdjur/

Thoralf Alfsson

5 augusti 2018 17:33

Den är inlagd i blogginlägget sedan förmiddagen.

 
Ingen bild

Idioten

5 augusti 2018 17:36

Jag såg på TV men kommer inte ihåg vilket program det var. Men någon stoppade prideflaggor i små barns händer FY FAN.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 augusti 2018 17:58

Ekot idag: "Den tjugoåriga mannen med Downs syndrom"

Alltid på SVT, SR,DN;SvD och AB:

"Den tjugofemåriga pojken från Afghanistan"

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 augusti 2018 18:38

Annie Lööf i Agenda 2011:
”–Det är oerhört viktigt. Vi pratar svenska. Människor som kommer hit pratar svenska”

Den människan är fullständigt livsfarlig och måste stoppas.

Wikipedia om världsspråk:
Ett världsspråk är främst ett språk som uppfyller ett eller flera av följande kriterier:

• har en viktig roll i världspolitiken
• har stor global spridning
• används som mellanfolkligt språk
• har många talare.

https://www.expressen.se/nyheter/har-provoceras-loof-av-svt-journalistens-fraga/

 
Ingen bild

Stig MalmÖ

5 augusti 2018 19:28

Centerpartiet saknar idag existensberättigande i svensk politik. Det är förklaringen till varför toppkarriäristerna inom partiet så desperat söker locka till sig arabiska väljare för att överleva.
Centerns första stora arabiska satsning hette Abir Al-Sahlani, som blev en flopp. Hon blev nämligen tillsammans med sin far misstänkt för miljonsvindel i samband med ett påstått 'demokratiprojekt' i Irak. Trots detta verkar hon vara kvar i partiet ännu.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 augusti 2018 19:57

De hjälmlösa prideknuttarna som inte var rädda att skada sina huvuden framstod i bjärt kontrast till de MC-åkare som hedrade Erik. Vackert så och hjälm hade de alla.

Alfsson - personval:
Jag kommer fram till att du behöver 2.500 personkryss för att väljas till riksdagen. Vad räknar du med att det behövs?

Thoralf Alfsson

5 augusti 2018 20:36

Ölandsbonde

Jag räknar lite på din siffra om 2 500 kryss. Eftersom det krävs 5 procent så räknar du alltså med att SD får ca 50 000 röster i valkretsen för Kalmar län.

Det finns ca 181 000 röstberättigade i Kalmar län och med ett valdeltagande på 86 procent skulle det totalt avges ca 155 600 röster i Kalmar län.

Det innebär att du räknar med att SD i Kalmar län skulle få ca 32 procent av rösterna. SD skulle i så fall öka från 15,27 procent till 32 procent.

Ingen skulle bli gladare än jag om vi lyckades med den fördubblingen men jag är tveksam om så många väljare är villiga att lämna sitt gamla parti för att rösta på SD.

 
Ingen bild

Kalle

5 augusti 2018 20:56

""Sverige ska "utreda" om Sjöfartsverkets helikoptrar får släcka bränder""
Det skall utredas igen och igen... Utredas om de FÅR släcka!!! Önskar en utredning om hur denna regering klarar att regera och agera i kristider. Verkar ju inte ens kunna hejda skogsbänder i sverige utan förlitar sig på utlndet.

http://www.friatider.se/sverige-ska-utreda-om-sj-fartsverkets-helikoptrar-f-r-sl-cka-br-nder

 
Ingen bild

Laglydig

5 augusti 2018 21:14

@Thoralf Alfsson
Söndag 5 aug 20:36

Ölandsbonde kan ha rätt. I SCB:s partisympatiundersökning Maj 2018 fick SD 18,5 % i riket, men 22,7 % i regionen Småland med Öarna. Omräknat för Kalmar län skulle det innebära 23,43 %.
Sen måste vi justera för Preference Falsification. I Sentio och YouGov har SD ca 25-26 % av väljarsympatierna i riket, d v s 7 % mer än SCB:s majundersökning för riket. Detta skulle göra att SD har ca 30-31 % av väljarsympatierna i Kalmar län just nu. Detta kan naturligtvis ändras fram till valdagen, både uppåt och nedåt, men det ligger onekligen mycket nära Ölandsbondes implicita beräkning om 32 % för SD i Kalmar län.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 augusti 2018 22:45

SD hade i Kalmar län 15,27% av rösterna. Högre än i riket. I riket kommer det att bli 26-27%, så varför inte 30% i Kalmar län? = ca 50.000 röster. = + 25.000 röster.
Alla dessa behöver inte komma från andra partier. Det tillkommer fyra årgångar (fräscha från Fridolins paradisskola) med nya väljare också. Och de som dött undan röstade säkert på "de gamla" partierna i större utsräckning.

Mellan 2010 och 2014 tappade
M -9.318 röster
Folkpartiet -2.236
KD -1.893
S ökade med 1.254, men det lär de inte göra om.
V -444
MP -1.278
Summa tappade röster = 15.169
SD ökade med 15.300 röster.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 augusti 2018 23:04

Alfsson
Du kan också räkna på kommunrösterna i Kalmar län.
I Kalmar fick SD 4.325 röster
Nybro 1.506
Oskarshamn 2.183
Västervik 2.021
Summa=drygt 10.000 röster. ?Var fjärde väljer länslistan och kryssar dig. Annars räcker det gott, och blir över, om de i Kalmar röstar på dig.
Detta är förra valets siffror som troligen fördubblas i år.

 
Ingen bild

Laglydig

6 augusti 2018 02:01

@Ölandsbonde

Fortfarande behöver Thoralf få ca 2 500 personvalskryss! Jag tvivlar inte alls på att SD får över 30 % i Kalmar län! Hårnålen är de ca 2 500 personvalskryssen på #63 Thoralf Alfsson!
Jag bor i Småland, men lite längre väster ut. Hade jag och mina partivänner haft en möjlighet att kryssa in Thoralf i riksdagen så skulle vi göra det. Men nu är det upp till Er som bor i Kalmar län att göra det!
Jag hoppas att Ni lyckas och skickar Thoralf till Stockholm och Sveriges riksdag där han sannerligen hör hemma!

 
Ingen bild

Mässkalle

6 augusti 2018 10:09

En arg blatte skriver lysande osanningar den rödhåriges parti.
https://nyheteridag.se/en-arg-blatte-talar-centerpartiet-ser-invandrare-som-husdjur/

 
Per Persson

Per Persson

9 augusti 2018 21:25

Vad är konstigt med att det bara är män på en svensexa? Så brukar det vara. På samma sätt brukar det bara vara kvinnor på en möhippa.

http://https://www.facebook.com/md2perpe

Thoralf Alfsson

9 augusti 2018 22:26

Försök att se det lite större! Om du kan och är villig att göra det. Hennafesten var bara ett exempel kolla hans FB-sida finns inte en enda kvinna i ett enda inlägg. Det samma gäller flertalet av hans FB-vänner. Jag tror inte att det är en slump.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards