thoralf

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2018

CENTERPARTIET - KAMELEONTPARTIET DEL 1

Av Thoralf Alfsson - 2 augusti 2018 08:23

I Migrationsverkets senaste prognos, som enligt uppgift offentliggjordes under en söndag kommer 300 000 asylsökande och anhöriga söka uppehållstillstånd i Sverige fram till 2021. Migrationsverkets prognos pekar på ett ökat antal asylsökande de kommande åren fram till 2021.


Som om inte detta vore nog så vill Centerpartiet nu också utöka vilka som kan söka uppehållstillstånd som anhöriga. Nu skall inte bara de närmaste i familjen omfattas. Jag tar mig för pannan.

https://nyheteridag.se/centerpartiet-vill-utoka-anhoriginvandringen-fler-an-den-narmaste-familjen/


Centerpartiet är ett synnerligen obehagligt parti enligt min mening. De vänder kappan efter vinden och har knappast kvar någon ideologisk kompass. I Kalmar kommun ingår de i majoriteten tillsammans med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. I landstinget ingår de i Alliansen med Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna. Var Centerpartiet befinner sig i riksdagen är det nog ingen som vet idag och definitivt inte efter den 9 september.


Jag föredrar att kalla Centerpartiet för kameleontpartiet. De byter färg precis som det passar dem. Man kan inte lita på dem.

 

Jag kom osökt att tänka på Electric Banana Band och deras låt Kameleont.


Jag är en sorts kameleont

jag vet ej vad jag vill

Först blir jag röd sen blir jag blå

jag kan ej sitta still


Jag tycker si jag tycker så

om konst och politik

Och är du blå så blir jag blå

för jag vill vara lik


refräng…


Jag velar hit jag velar dit

jag tycker fram är bak

Kan inte bestämma mig

för någon enda sak


Så är det att va en slags dront

jag byter varje dag

Så du ska vara väldigt glad

att inte du är jag


refräng…


 

I Kalmar län ”fiskar” Centerpartiet röster i grumliga vatten. Centerpartiet har under det senaste året bjudit in nyanlända till kurser och information på arabiska.

Det har också kallats för politikerskola för nyanlända av centerpartistiska politiker. Man har troligen gjort det i samtliga kommuner i Kalmar län. Jag har i varje fall hittat dokumentation från dessa kurser på sociala medier från Nybro, Borgholm och Högsby. Den som hållit i dessa kurser är väldigt ofta Jaafar Al-Jabiri från Kalmar.


Här kommer några exempel på vad jag hittat på sociala medier.


   

   


Det råder ingen som helst tvekan om att Centerpartiet söker efter nya röster inom dessa grupper med invandrare från MENA-länder. Den politik som Annie Lööf profilerar sig med på nationell nivå visar med all tydlighet att Centerpartiet försöker ta över rollen som det parti som vill ha den största invandringen till Sverige från Miljöpartiet och Vänsterpartiet. När man sedan lyssnar på Centerpartiets talesperson i migrationsfrågor Johanna Jönsson så förstår man i vilken riktning Centerpartiet är på väg.


 

Centerpartiet och Annie Lööf har förlorat kompassen!


När jag i ett blogginlägg tidigare i år tog upp centerpartiets nämndemän i Solna tingsrätt som försökte döma efter sharialagar och undrade om Jaafar Al-Jabiri från Kalmar hade samma böjelser för sharialagar blev centerpartiets kommunalråd Ingemar Einarsson sur på mig. I samband med ett möte i kommunstyrelsen och i vid kaffemaskinen berättade han att det var ordning och reda med Jaafar Al-Jabiri då han var en rättrogen/bokstavstroende muslim. Jag vet inte om Ingemar Einarsson är så okunnig men hos mej ringde varningsklockorna direkt.


Jaafar Al-Jabiri har blivit rikligt belönad för sina insatser genom att få höga placeringar på Centerpartiets valsedlar. En 4:e plats på riksdagslistan och en 6:e plats på kommunvalsedeln.


   


Centerpartiet har idag 5 ledamöter i kommunfullmäktige och en riksdagsledamot från Kalmar län. Nu kanske många tror att Jaafar Al-Jabiri, som muslim, har stora möjligheter att kryssa sig in i kommunfullmäktige eller riksdagen då antalet muslimer som får rösta ständigt ökar i vårt samhälle. Men då glömmer man en viktig detalj!


Jaafar Al-Jabiri är shiamuslim! Att sunnimuslimer skulle kryssa honom är minst sagt väldigt osannolikt.

 
 
Ingen bild

Medborgaren

2 augusti 2018 09:13

När ska mardrömmen sluta? Går det ens att rädda vårt land från total kollaps?
Dessutom kan dömda mördare bara promenera iväg från "vårdarna" vid ett besök i en av Kalmars parker, ska överhuvudtaget dömda mördare få vistas utanför murarna?
Varför inte köpa in tjänsten FÄNGELSE från mysiga länder som somalia, thailand eller kina, blir säkert mycket billigare och bättre.....
Hur svårt kan det vara?

Thoralf Alfsson

2 augusti 2018 09:19

Det var säkert välplanerat. Personen befinner sig sannolikt utomlands redan. Kanske i sitt hemland.

 
Ingen bild

Leon

2 augusti 2018 10:27

På något sätt påminner Centerpartiets nuvarande "politik" om en gammal "Parnevikare". Alltså den där Hedlund (i Parneviks gestalt) uttalade följande - "...Vi i centerpartiet har alltid velat och kommer alltid att vela..."

 
Ingen bild

Pepparholm

2 augusti 2018 10:36

Dessutom är det Annie Lööf som bestämmer i "Alliansen". Ulf Kristersson törs aldrig säga emot. Så en röst på M är en röst på C.

 
Ingen bild

Christer

2 augusti 2018 11:02

"Grogrunden till vår historielöshet är vår aningslöshet, + en stor del opportunism". Det manifesteras tydligt av C i en debattartikel av Annie Lööf och partisekreteraren Michael Artursson i DN idag. De ger en i stort sett riktig bild av Sverige idag, och de problem (utmaningar) Sverige står inför. Det C inte själva inser är att medicinen de tror kommer att rätta till problemen endast kommer att förvärra situationen.
Att Annie inte inser detta kan vi nog inte göra något åt, hon är inte bara dum, hon är dum på riktigt. Men med han - Artursson är det annorlunda. Jag har lyssnat på honom i några intervjuer, och har fått intrycket av att han har de flesta "hästarna" hemma. Det som fattas är hederligheten! Karl-fan är grovt ohederlig! Han är kunnig i Centerpartiets historia, han vet precis vad som krävts av honom för att ha nått den position han i dag besitter. Men det skiter han i, för han ser vad han eventuellt ytterligare kan uppnå. - Nämligen ännu mera makt! Makt, löneförmåner, pensionsavsättningar mm. Att man då får tumma på principer och hederlighet saknar betydelse.
Han - Artursson är för mig urtypen för en "vit, medelålders heterosexuell man", och med de värderingar som då oftast följer med. Inget ont i det, jag är själv i samma läge. Men det som skaver är hycklandet inför resten av församlingen. Och att han kan lura så många!
Det han kan glädjas åt är att han är inte ensam i de förljugnas skara. De äro tusenden! De är verkligen i "horeri och slakteribranschen" som Ingmar Bergman uttryckte saken. Tänk vilka jävla ynkedomspittar vi fått skåda genom åren. Jag minns särskilt Lars Ohly, Ygeman, Damberg + många fler. Nu får det räcka, jag börjar må illa!

 
Ingen bild

Robban

2 augusti 2018 12:05

Har ingen koll alls på hur många shia respektive sunni som tagit sig in i Sverige!
Har du någon idé/siffror Thoralf?
Det är ju ganska intressant att få veta eftersom, än så länge, så avskyr ju de två grupperna varandra mer än svenskar!
Lööf är farlig, betydligt farligare än MP!
MP börjar folk så sakta att genomskåda för vad de är, men C och Lööf glider under radarn, men är med stor säkerhet ännu värre än MP i en maktposition!
Jag verkligen hoppas att SD kommer göra sitt yttersta för att se till att vända skutan rätt!
Eftersom detta val antagligen är sista chansen att göra det fredligt och demokratiskt!
Det jag oroar mig för, är att om det blir 4år till av nuvarande förd politik, så kommer det krävas helt andra sorts nypor för att vända skutan!

 
Ingen bild

Jag

2 augusti 2018 12:42

Annie Lööf - Sverigefrånvänd och farlig!
Politikeradeln sen födsel!
Hoppas c åker ur riksdagen.

 
Ingen bild

Cosmuk Debris

2 augusti 2018 13:05

Titta på bilden. Den är tagen på Karl Johan, mitt i Oslo.

En bild säger mer än tusen ord om förfallet.
https://www.document.no/2018/07/30/innvandringskritikkens-flottenfeiere/

 
Ingen bild

SM811

2 augusti 2018 13:15

Att Centern är ett mycket otrevligt parti och synnerligt Annie är utom all tvivel.
SD 2018 om Sverige skall komma på rätt väg

 
Ingen bild

BJ

2 augusti 2018 14:14

Inte bara centern har en sång. Miljöpartiet kan ju ha " its not easy beeing green" som sjöngs av Kermit i mupparna. Just att det är mupparna gör det ju ännu mer lämpligt

 
Ingen bild

Boris

2 augusti 2018 14:40

Efter att SD rört om i ankdammen med sin film tycker jag att man skall redovisa avtalet mellan S och sveriges muslimska råd från 1999. Det är trots allt okänt för de allra flesta

 
Ingen bild

Niklas R

2 augusti 2018 14:52

Med tanke på att majoriteten av muslimer anser att det är haram att rösta i demokratiska val då det bryter mot koranens påbud att inte ta kristna och judar till vänner eller beskyddare så gör nog centern en miss i att satsa på dem.

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2018 16:09

Någon borde stämma det där jäkla partiet!
CENTERN ägnar sig mer åt andra länders folk än Sveriges bönder!
Det är väl ganska uppenbart?!!

Och falsk marknadsföring dessutom.

..Men de har väl insett att ingen Svensk bonde röstar på dem efter alla fiaskon dem gjort så därför raggar man numera araber å andra från andra sidan jordklotet och lovar dem våra skattepengar.
SD: Förbjud Centerpartiet år 2022 då ni är i majoritet!
(Samhällsomstörtande verksamhet är väl en giltig anledning?)

 
Ingen bild

W

2 augusti 2018 17:00

Nätverket #jagärhär tänker vara närvarande vid vallokaler och ”stötta och peppa” väljare som ska lämna sin röst. Men enligt valnämnden i Stockholm kan en sådan aktion vara olaglig. Nätverket #jagärhär har 74 000 medlemmar på Facebook och är kända för att gripa in i kommentarsfält när någon uttrycker en för gruppen misshaglig åsikt.”

Nu får det väl vara nog ska vi nu inte få lämna vår röstsedel utan att ha aktivister som hänger över axeln. Kan vi enas om att kasta dem ur vallokalen om så blir fallet.
Smärtgränsen är nådd.

Thoralf Alfsson

2 augusti 2018 18:28

De får inte vara i vallokalen, endast utanför.

 
Ingen bild

Povel

2 augusti 2018 17:34

Ingemar Einarsson Kalmar passar bra in på din text.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 augusti 2018 17:35

Marie Grusell docent i politisk kommunikation säger i dagens Studio Ett att det är SD:s politik man varnar för i filmen om Socialdemokraterna.

Vill SD starta upp Vipeholm, börja med tvångssteriliserar och mäta näsor på tattare?

Den följdfrågan fick inte Marie Grusell av "reportern"

Typiskt SVT och SR!

Lägg ner SVT och SR!

Thoralf Alfsson

2 augusti 2018 18:31

Vilket förbannat jäkla påhopp och påstående av Marie Grusell utan att programledaren avbröt eller ställde en motfråga.

Det finns grund för en anmälan till granskningsnämnden!

 
Ingen bild

Björn

2 augusti 2018 17:41

Vi får ju inte förglömma att fru Lööf faktiskt har varit inbjuden och deltagit på Bilderbergmöte.

Det är ju bara att se hur tidigare partiledare som också varit på dessa möten har agerat i den svenska politiken efter dessa möten.

 
Ingen bild

Tony

2 augusti 2018 18:54

Annie Lööf tycker att SD ska rota i sin egen historia,. var
lugn Annie dom kommer nog till Centerns historia med, och den
är långt ifrån fläckfri!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

2 augusti 2018 20:14

Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia

Jag gillar slutklämmen om hur Löven gick med i SAP när de fortfarande höll på med sina sterilseringar. Och gjorde det under hans första 6 år som partimedlem.

Måtte någon i riksdagen påminna honom om det!

 
Ingen bild

Lotta_1

2 augusti 2018 20:18

Läser på Fria Tider: ”Biskopen: "Jag ser gärna att samtliga kyrkor förvandlas till moskéer" om det hjälper flyktingar.”

Vad är det för idioter i svenska kyrkan nuförtiden? Vad menar dåren att ”flyktingarna” behöver hjälp med? Med tanke på att det är just moskéer biskopen vill förvandla våra kyrkor till är det explicit muslimer biskopen vill hjälpa, läs krypa för. Man blir spyfärdig. Den enda hjälp de behöver är för att åka hem igen. Det kan jag gärna ställa upp på.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

2 augusti 2018 20:30

Nya siffror från Sentio. Under en tid har jag funderat på en stark minoritetsregering; SD+V. Borde kunna funka då motståndarna var för sig är i underläge och borde kunna spelas ut mot varandra. Släpper de inte fram Åkesson som statsminsiter får man väl köra ett Extra val.

SD+V 45%
S+MP 25%
M+C+L 27%

Jag tror V kan omvändas till ett pragmatiskt parti om de får några ministerposter. För dem vore det något att skriva hem om "Jonas tog oss till regeringen!"

 
Ingen bild

calle

2 augusti 2018 21:20

annie Lööf var inbjuden till bilderbergmötet, där hjärntvättas folk i globalism och extremt banktänkande.

http://bilderbergmeetings.org/

7 klövern jobbar åt globalisterna, Svenska folket används som verktyg för att finansera galenskapen

 
Ingen bild

Stefan

2 augusti 2018 21:21

Annie Lööf har i något sammanhang kallats ”åsiktsmannekäng”. Mycket träffande för både henne och partiet.

 
Ingen bild

S

2 augusti 2018 21:46

En fråga till dig Annie...har du ens besökt en ordinär Svensk badstrand idag? Där män som du vill importera i flock får bada, men inte kvinnorna...jo en flicka i 10-årsåldern fick...i tröja och långbyxor (vidrigt) Alla ser...lite olika var gränsen går när folk fått nog bara! Men det ordnar sig nog till September. Och för Guds skull, var rädd om dig Thoralf!

 
Ingen bild

Stefan A

2 augusti 2018 21:48

Den enda lilla resten av det parti jag en gång röstade på är väl staffan danielsson men han gör man sig av med, och numera gör man allt för södermalm....

 
Ingen bild

Molle

2 augusti 2018 23:06

Glädjande siffror:
SD krossar S i ny mätning: Får 25,5 procent av rösterna
Publicerad 2 augusti 2018 kl 19.01

http://www.friatider.se/sd-krossar-s-i-ny-m-tning-f-r-255-procent-av-r-sterna

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

3 augusti 2018 11:34

Vi vet ju att V är kommunister. Att MP leds av kulturmarxistiska extremister (alltså kommunister) står ju klart. Men även S står på randen att kapas av kulturmarxismen. Alla S sido-organisationer är redan kapade av kulturmarxismen, och förlorar S valet, så kommer en ny partiledare att väljas i en kommande partistämma och denne blir öppet kulturmarxist. ”Gråsossarna” blir därmed utrensade för gott.
C och L styrs också i praktiken redan av kulturmarxister (alltså kommunister). Bägge försöker dölja den pågående ”kapningen” genom att kalla sig ”vänsterliberaler”, möjligen för L ”kulturliberaler”. I bägge fallen så är det minimalt med liberal politik som förs, medan det mesta kan härledas till extrem vänsterpolitik. Bägge partierna saknar grundläggande ”integritét” för sina ståndpunkter enligt resp partiprogram/grundideologier, vilket väljarna känner av och lämnar liberalismen. Bägge partiledarna fick sitta kvar på sina vänsterfallangers nåder vid deras senaste partistämmor.
Av föregående framgår att (påstått) konservativa M, som ju vill föra både kulturmarxistisk och konservativ politik, nåja – ibland vill man ge sken av liberalism, NU och i framtiden alltid kommer att ligga skitsofrent på mellanhand.

Allt fler väljare börjar också förstå att Nazister och Fascister faktiskt bara är en annan variant av KOMMUNISTER (läs på om dess historia), och att retoriken i dessa termer mot ett konservativt SD bara rinner av. Även NMR (läs partiprogrammet) är f ö kommunister. Allt färre tror på etablissemanget när man smetar ut invektiv typ Nazism/Fascism och påstår att SD och några nya partier är ”högerextremism”. Istället är det vänsterextremismen som gått så långt åt vänster omfattande de flesta partier att vad etablissemanget kallar ”högerextremism”, snarare är en normal medelväg i politiken.

SD får min röst till riksdagsvalet.

 
Ingen bild

Lars

4 augusti 2018 09:26

Centerpartiet gör mycket reklam i mångkulturella Göteborg. Hade hellre sett en bild på Thoralf istället!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

5 augusti 2018 09:22

Centerpartiet i Högsby jobbar med både näbbar och klor för att islamisera fullmäktige i kommunen ! Uschianemej!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards