thoralf

Direktlänk till inlägg 6 mars 2018

RÄTTROGEN MUSLIM

Av Thoralf Alfsson - 6 mars 2018 23:54

Centerpartiets kommunalråd i Kalmar Ingemar Einarsson var idag sur på mig för att jag i mitt blogginlägg angående centerpartiets nämndemän i Solna tog upp att Centerpartiet i Kalmar har en Jaafar Al-Jabiri högt upp på sin kommunvalsedel.  Ingemar Einarsson hade känt Jaafar länge och sa att han var en bra och rättrogen muslim.

Undrar om han själv förstod vad han sa till mig? Men nu vet alla väljare att Centerpartiet har en rättrogen muslim på sin kommunvalsedel i Kalmar.


Vid dagens möte i kommunstyrelsen var det en stor punkt och det var den nya politiska organisationen som skall gälla under nästa mandatperiod. En stor förändring är att en helt ny nämnd kommer inrättas med ansvar för kust, vatten och klimatförändringar. Väldigt bra att man nu kommer veta vem som har det politiska ansvaret när det gäller klimatfrågor.


Partistödet kommer ökas en hel del. Lyckas vi med att ta ytterligare några mandat till i kommunvalet så kan vi nästan dubblera partistödet till kommunföreningen. Det kommer i så fall betyda att vi verkligen också kommer kunna marknadsföra vår politik under den kommande mandatperioden.


Kommunalrådet Johan Persson blev ock sur på mig när jag tog upp att styrelsen för stiftelsen Krusenstiernska gården inte skött sitt uppdrag på ett bra sätt eftersom man nu måste in med kraftigt höjda anslag till driften och för att kunna följa den förvaltningsplan som Länsstyrelsen tagit fram. För bara några månader sedan var Kulturnämnden tvungna att bevilja 300 000 kronor i extra anslag för att man skulle kunna betala ut löner. Nu kommer det att behövas 1,8 miljoner extra för att genomföra förvaltningsplanen och sedan 300-500 tkr årligen för att upprätthålla förvaltningsplanen.


Jag menade att styrelsen borde ha signalerat detta behov långt tidigare och därmed ifrågasatte jag de representanter som majoriteten tillsatt i stiftelsens styrelse. Det gjorde uppenbarligen Johan Persson upprörd men jag anser att det var en fullt rimlig reflektion 😉


PS

Har idag skickat in en insändare till Ölandsbladet angående Framtid Öland och en replik till Östra Småland på miljöpartisternas insändare i lördags. Tycker att jag har fått till bra svar.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Molle

7 mars 2018 01:43

En röst på C är ett stort steg mot sharialagar, helt klart.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 mars 2018 02:59

A day in the life

Muslimska terrordåd
Muslimsk sharia
Muslimska hedersmord
Muslimska Brödraskapet
Muslimska månggiften
Muslimska böneutrop
Muslimska välfärdsbedrägerier (Ibn Rushd)
Muslimska könsstympningar
Muslimska gruppvåldtäkter
Muslimsk könssegregation
Muslimska moskébyggen
Muslimska krav på särbehandling
Muslimsk halalslakt (rituellt och politiskt betingat djurplågeri)
Muslimska infiltratörer i svensk politik
Muslimsk sedlighetspolis
Muslimska getton
Muslimska skolor
Muslimska Ibn Rushd
Muslimsk politisk uniform (hijab, burka)

....in Sweden.

Jag vill ha tillbaka mitt gamla Sverige. NU!

Mats Skogkär: Dags att bli aggressiv?
https://tinyurl.com/yb8exv8f
https://www.sydsvenskan.se/2018-03-06/dags-att-bli-aggressiv

Jens Ganman: "Varför ligger så mycket debattfokus på religiösa företeelser våren 2018? I ett av världens mest sekulära länder? Och om det är så här NU – hur kommer det att se ut om fem år? Tre? Två?"

Ja, hur kommer det att se ut om fem år? Min gissning är att Sverige inte överlever den muslimska invasionen. Sveriges kan möjligtvis räddas om vi ökar segregationen, omprövar alla PUT som getts senaste 15 åren och samtidigt påbörjar storskalig repatriering av muslimer.

Det är den enda lösningen.


PATRIK KRONQVIST: Vilken makt har Muslimska brödraskapet i Sverige?
https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/vilken-makt-har-muslimska-brodraskapet-i-sverige/

 
Ingen bild

Alex

7 mars 2018 03:09

Vad är en rättrogen muslim enligt Ingemar Einarsson? Jaså pampen Johan Persson surar igen som ett barn. Den ena värre än den andra.

Kul att dom erkänner att dom läser din blogg! En mycket matnyttig sådan må jag säga.

 
gustafalling@live.se

gustafalling@live.se

7 mars 2018 05:26

Teater bedrivs i Krusen varje sommar inför 1000 personer/kväll. Många miljoner kronor till Robert. Vore inte mer än rätt att hen betalade lite mer hyra.Åtminstonde så gården kunde vara självgående ...

http://Gus

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

7 mars 2018 07:25

I USA säger Löfven att Sverige har PROBLEM med invandringen.

I Sverige säger han UTMANING !

Hyckleri !!

 
Ingen bild

Tony

7 mars 2018 08:34

Jaha,han är en rättrogen Muslim, men hur rättrogen är han
mot det land han kom till och den kommun som han lever i,
har Ingemar Einarsson koll på det?
Sen verkar det som om Kalmars Politiker är lika känsliga för
kritik som ett barn är för sin rumpa?

 
Ingen bild

Observer

7 mars 2018 08:50

Vi läser: "....Kraftigt höjda anslag för att klara driften.."
DÅ UNDRAR JAG: HAR DE INTE EN REDAN AVSATT BYFFERT TILL DRIFTEN ? -Precis som alla andra företagare och hushåll har!

Det är ju för fan skrämmande.

 
Ingen bild

jaså

7 mars 2018 09:13

Detta konstanta gnällande utan reella motförslag vilket verkar ha blivit ditt signum ? När du berättar att du i KS tagit upp och gnällt på det ena och det andra så ser man ju mönstret ? Du kommer aldrig med ett förslag som skulle kunna vara bättre än det redan lagda förslaget ? Var finns det konstruktiva Thoralf? som leder någon vart ?
Sedan tycker jag Cosmik Debris ska hålla sig kvar i Spanien och aldrig komma tillbaka till Sverige.

Thoralf Alfsson

7 mars 2018 10:24

Du är aldrig intresserad av de förslag vi lägger.

Ett av våra/mitt förslag om du läser handlingarna var att klimatfrågorna skulle hanteras av den nya nämnden. Ett förslag som majoriteten samtyckte till och så ser det nya förslaget ut.

Det nya utskottet för integration och arbetsmarknad ansåg vi istället skulle vara en ny nämnd för att öka den demokratiska insynen något som majoriteten stoppade. Tråkigt med att makten bara skall begränsas till några få personer på detta viktiga område. Där vill majoriteten/de rödgröna inte ha någon mångfald.

Innan du kritiserar bör du läsa på lite mer!

På min blogg lyfter jag fram det jag är kritisk emot.

 
Ingen bild

Niklas R

7 mars 2018 09:19

Om Centern i Kalmar har en rättrogen muslim i sina rullar så borde de vara riktigt försiktiga. Akhilov är en rättrogen muslim som gjorde det som Muhammed beordrade alla muslimer att göra och som var hans största dröm - att få dö när han utförde jihad mot otrogna.
Nu dog inte Ahkilov men han utförde jihad mot otrogna. Och blir han satt i fängelse i Sverige så kan fortsätta sitt jihad där och döda kristna samt andra otrogna så länge som han känner för det. Vad ska de göra? Döma honom till livstids fängelse?

 
Ingen bild

Christer

7 mars 2018 09:41

Det som upprört många de senaste dagarna är Solna Tingsrätts dom som friade en muslimsk man som kom från en "bättre familj" än brottsoffret. Nämndemannen (C) var själv muslim och tyckte att en svensk domstol mycket väl kunde döma efter sharialag. Detta har nu upprört en förhållandevis enig journalistkår. Konstigt, då nämndemannens åsikter varit kända en lång tid.
Ett politiskt parti som C som nu offentligt måste ta avstånd från sharialagar befinner sig i ett självpåtaget underläge! Låt oss nu bara hoppas att debatten vidgas till det destruktiva av hela den politiska religionen islam. Islam är inte förenligt med någon del av vårt sekulära samhälle. Tänk om den tanken kunde få fortplantas hos våra politiker, och i förlängningen till de svenska väljarna inför stundande val. Kanske det är att få hoppas på för mycket.
Ibland önskar jag att ett tomt huvud skulle ge sin ägare samma olustkänsla som vad en tom mage ger.

 
Ingen bild

Lena1

7 mars 2018 10:25

Jag är inte så säker på att allmänheten vet vad "Sharia" är. Vid tillfälle ska jag fråga mina släktingar som är inbitna Sossar vad de anser om sharia. Ska bli intressant att höra. Personligen tror jag att de nu sitter som fågelholkar ;)och undrar vad som är på gång i Svea rike, efter vad G W sa om centerpartisterna som inte dömde efter svenska lagar utan efter sharialagar i ett tingsrättsmål. Ska bli riktigt intressant...

 
Ingen bild

Lena1

7 mars 2018 10:33

För er som bojkottar svt och tv öht, så kan jag informera att det numera dyker upp muslimska kvinnor i huvuddukar i snart sagt varje "trevligt" familjeprogram på bästa sändningstid! De har blivit de nya gullegrisarna bland programledarna. Igår ett program som heter "Idag om ett år", med en av de mest väna och fromma muslimska kvinnor man kan få se. Inte riktigt som i verkligheten inte.

En släkting till mig är lärare på högstadiet, därmed är han också mentor, i det här fallet en muslimsk flicka i huvudduk. En dag under en rast får han se henne och kompisar slåss med nålarna de fäster huvudduken med. De sticker varandra!. Han går genast dit och avvärjer bråket och säger att det är otillåtet det de håller på med. Sedan tar han ett snack med flickan han är mentor åt. Han avlutar med att de tar i hand om att följa det han framför. Då sticker hon honom i handen med nålen!!! Han rapporterar till rektor som skickar honom till en vårdcentral där han får stelkrampsspruta och blir sedan sjukskriven i två veckor. Flickan blev omplacerad.... En berättelse i verkligheten.

 
Ingen bild

Mahmoud

7 mars 2018 10:34

@jaså
"Detta konstanta gnällande utan reella motförslag vilket verkar ha blivit ditt signum?"

Du pratar om dig själv, mannen. :)

 
Ingen bild

Edward

7 mars 2018 10:54

Smygislamiseringen av Sverige har upphört.
Nu smyger man inte längre.

 
Ingen bild

O´ Hyra

7 mars 2018 11:15

@jaså
Du är väldigt konstruktiv.
Du är genomtråkig.

 
Ingen bild

MagnusH

7 mars 2018 11:19

"En rättrogen muslim"? Är inte det en person som sätter Koranens sharialagar över nationell lagstiftning? Alldeles som i Solna Tingsrätt?

 
Ingen bild

Waterbug

7 mars 2018 11:19

Undrar hur många som av KF's ledamöter som läser din blogg, skulle gissa på att ett en publik undersökning skulle ge 5-10% men ändå så vet 95% vad som står där ;)
Oerhört underhållande att Ingemar håller en "trevlig fundametalist" bakom ryggen, tyvärr tror jag inte alla väljare vet det som du säger men det bör vara ett mål att alla skall bli medvetna om det.

Skalan går väl i stil med:
Sekulär
Moderat sekulär
Moderat
Radikal
Fundamentalist

Rättrogen är nära släkt med bokstavstroende och hamnar absolut söder om Moderat i skalan.

 
Ingen bild

Ibbe

7 mars 2018 12:15

Rättrogen muslim på kommunvalsedeln har vi Kalmar meddelar centerrepresentant. SÄPO lär tacka för denna info.

 
Ingen bild

Calle

7 mars 2018 12:26

Antar att en " rättrogen" muslim är en som följer koranen till punkt och pricka.
Precis som IS gör, dom har ju stöd för sina illdåd i denna skrift.

 
Ingen bild

Bill

7 mars 2018 13:48

ThorAlf. Krusen, jag är också lite nyfiken, hur fick man ihop budgeten tiden innan sommarteatern? Jag gillar att den finns, men kommunbudgetar är alltid " spännande ". Det är sällan så att det som göms i snö kommer upp i tö.

 
Ingen bild

SM811

7 mars 2018 14:10

OT:
Djurplågare bakom ”Näthatsgranskarna”: Lät sina djur svälta till döds
https://www.nyatider.nu/djurplagare-bakom-nathatsgranskarna-lat-sina-djur-svalta-till-dods/

Sprid till alla ni som har facebook.

 
Ingen bild

Tony

7 mars 2018 14:11

sign. Jaså: Ja det är kanske nästa steg på den Socialistiska vägen att
alla som påtalar alla era dumheter kan stanna i ett annat land, då har ni ju tagit ännu ett kliv med att avskaffa den lilla spillra av
demokrati som ännu finns kvar?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 mars 2018 14:28

@jasåOnsdag 7 mars 09:13
Har jag fel på en endaste muslimsk företeelse som jag räknar upp? Svara på det i stället.

 
Ingen bild

Hans

7 mars 2018 14:39

Ingemar Einarsson verkar inte vara en seriös politiker.

Skojare?

 
Ingen bild

Antipedofil

7 mars 2018 14:57

En rättrogen muslim följer sin profet Muhammed både i tanke och gärning.
När Muhammed var 53 år tog han ett flickebarn som hette Aisha till sin fru. Hon var bara 6 år.
Enligt islams egna för muslimer heliga källor.
Vet Centerpartiets kommunalråd i Kalmar Ingemar Einarsson om detta?!

 
Ingen bild

Norpan

7 mars 2018 15:23

Vill Ingemar Einarsson ha sharialagar i Kalmar? Skulle inte bli förvånad.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

7 mars 2018 16:32

Hur var det nu igen ?
För minst 2 år sedan gick Polisen ut med att vi hade c:a 55 laglösa områden i Sverige (No go zones).
Igår meddelade Stefan Löfven att han hade full kontroll och att det inte finns några laglösa områden kvar i Sverige.
Han sa för nån månad sedan att han skulle knäcka "den organiserade brottsligheten".
Han avslöjar vilken pajas han är, tio gånger värre än Juholt.
Lögnare !
Fake inför hela Världen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 mars 2018 16:38

Paulina Neuding: "För bara ett decennium sedan hade ett terrorhot av dagens omfattning avfärdats som ett skräckscenario."

Vad är det som tillkommit? Jo, muslimer!

Varför krångla till det?

Besluten som tog terrorn hit
https://kvartal.se/kommentar/z1e0nu06dgj5t5e64gmqpmhltcpxx0

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 mars 2018 16:56

Expressen fortsätter jakten på Granskning Sverige.

"Politikerna rasar mot Google –högerextrema sänder på ny kanal. Högerextrema nätverket kringgår Googles nedsläckning"

”Jan Björklund: "Ett hot mot vårt öppna samhälle"

"Annie Lööf: ”Aktörer som Google har stort ansvar”

George Orwells 1984 är inte ett dystopiskt ångestdrivande framtidsscenario.

Det är svensk verklighet.

 
Ingen bild

Pepparholm

7 mars 2018 17:42

Efter skandalen i Solna med Adebe i tingsrätten så har det framkommit att centerledningen varit varnad sedan lång tid men kände tryck att ta in invandrare på listan och underlät att handla. Kanske samma i Kalmar och i andra orter. Order från Lööf – se nu till att komplettera listan så vi slipper kritik i media. Den svenska modellen som tar större hänsyn till media och valda PK-politikers omval än till landets kulturella bakgrund och lagar.

Åsa Regnér avgår som minister för toppjobb i FN. Är det möjligen så att Sverige betalar som när Margot Wallström hade någon slags skattefri tjänst i FN?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 mars 2018 18:23

"Hasan Fransson och Ebtisam Aldebe är båda aktiva i Centerpartiet, ett parti som förespråkar fri invandring från muslimska länder och som tidigare gjort positiva utspel om månggiften enligt muslimsk sed. Ebtisam Aldebe[...] även efter att tidningen Dagen avslöjat att hon under sin tid som nämndeman i Migrationsdomstolen missgynnade kristna asylsökande."

https://www.nyatider.nu/efter-sharia-domen-islamisterna-har-gatt-under-jord-och-lamnat-allt/

Det är alltså sådana här "människor" som signaturen "Jaså" vill fylla landet med.

Jag däremot vill att de ska skickas hem.

 
Ingen bild

Pepparholm

7 mars 2018 18:24

Cosmik Debris - ja, nu är det väl dags att SD går ut och talar klartext högt och ljudligt om svensk yttrandefrihet.

 
Ingen bild

SM811

7 mars 2018 18:27

Fake News av AB.
Aftonbladet tog åt sig äran för The Locals avslöjande om shariadom
https://samnytt.se/aftonbladet-tog-at-sig-aran-for-the-locals-avslojande-om-shariadom/

 
Ingen bild

Cosmi Debris

7 mars 2018 18:32

Aftonbladet PLUS:

"Experten: Så säger sharialagen. Det här sägs om hustrumisshandel, barnäktenskap, månggifte och Slöja

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WLxXWk/experten-sa-fungerar-sharialagar

Varför i helvete ska vi bry oss om vad sharialagen säger? Vi har vår egen lag.

Sverige har kapitulerat. Sverige har gett upp!

 
Ingen bild

Mustafa

7 mars 2018 18:34

Verkar rötet överallt i Kalmar!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

7 mars 2018 18:50

DN som nu får skattemiljoner för att avslöja fake news är själv sverigeledande på området.

Jag kan berätta en liten rörande historia som har några år på nacken. Noggrant redovisad i DN.

Det var så att SL (Storstockholms Lokaltrafik) ville veta vad resenärerna i tunnelbanan tyckte. Man lät göra en stor undersökning och det som skiljde sig ut rätt ordentligt var att kvinnor i hög utstreckning undvek den blå linjen. De kände oro när de tog den.
Hmm. Mycket intressant tyckte forskarna, slog sina kloka huvuden ihop, tog på sig PK-mössor och kom fram till att just den blå linjen gick djupare under marken än andra linjer. Därför upplevde särskilt kvinnor den blå linjen extra obehaglig att resa med. Det var något med hormoner och djupet.

Detta är sant. Det har stått i tidningen (DN)

Då slapp man grubbla över om passagerarsammansättningen på linjen måhända hade någon betydelse.

Vill ni se hur den blå linjen går så klicka på länken:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholms_tunnelbana#/media/File:Subway_stations_small.jpg

SvD var något hederligare när de refererade till undersökningen:
https://www.svd.se/bla-tunnelbanelinjen-mest-otrygg

 
Ingen bild

Ölandsbonde

7 mars 2018 18:53

Här har vi en samling rättrogna muslimer. Något att visa upp i fullmäktiga:
https://www.youtube.com/watch?v=MBQ8PEhAQSE&feature=youtu.be

 
Ingen bild

jaså

7 mars 2018 18:59

Fuengirola är förpestad av svenskar som gnäller på Sverige och inte lyfter ett finger för att hjälpa till.
Thoralf:Möjligt att du lagt några förslag,okay ! Då jag inte bor i Kalmar så kan jag inte följa politiken mer än det jag läser och vad du säger men att vara politiskt konstruktiv innebär ju att man visst kan kritisera men för att vara trovärdig bör man ju lägga ett motförslag,detta är vad jag menar.
När det gäller dom 2 ledamöterna i C tycker man gjorde helt rätt som slängde ut dom.Det som dessa 2 gjort är hemskt och har inget med Sverige attgöra,men glöm nu det,tjata inte om det.
Önskar dig och alla andra motståndare en bra kväll.Nu blir det pasta hos grannen några kilometer bort.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

7 mars 2018 20:47

"Expo: Rysslands fel att "högerextremister" vann italienska valet"
Det har jag vetat hela tiden för jag är dum i huvudet.

 
Ingen bild

World Traveller

8 mars 2018 04:45

@ jasa

"glöm nu det,tjata inte om det"

Visst, det var sakert en engangshandelse att det sitter islamister i tingsraetter och dommer enligt sharia-lag. Eller inte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se