thoralf

Direktlänk till inlägg 9 december 2016

DET GODA HATET, DEL 1

Av Thoralf Alfsson - 9 december 2016 10:55

Jag har vid några tillfällen tidigare skrivit om det goda hatet, framförallt det goda näthatet som i stort sett aldrig uppmärksammas. För mig är allt hat negativt, oavsett vem som är avsändare. Jag utsätts mer eller mindre dagligen för detta på grund av att jag företräder Sverigedemokraterna och på grund av min blogg. På min blogg lyfter jag fram fakta från svenska myndigheter. Det är ofta statistik som inte gillas av de politiskt korrekta då statistiken visar en annan verklighet än den de påstår.


IRM, Inte rasist men är en ”hatsajt” som enbart riktar sig mot sverigedemokrater. För precis ett år sedan skrev jag om detta i ett blogginlägg efter att jag fått ta emot mycket otrevliga saker.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/12/08/11230275-otrevlig-dag/


Jag hade hoppats att saker och ting skulle bli bättre efter den omsvängning som skett under de senaste åren då flera partier omvärderat sin invandringspolitik, inte minst socialdemokraterna, miljöpartiet och moderaterna. När dessutom vissa medier också visar tecken på en omvärdering så har det funnits förhoppningar om att hatet skulle minska.


Tyvärr så har jag snarare upplevt att hatet blivit värre, framförallt på sociala medier. Möjligen beror det på att utrymmet blivit mindre och mindre för de vänstergrupper som härjar på sociala medier allt eftersom fler och fler politiker och journalister omvärderar sin syn på invandringspolitiken och dess konsekvenser.


Jesper Ericsson, nyhetschef på Barometern skrev i veckan en artikel om hatet men som vanligt är det bara en typ av hat som uppmärksammas. Jag har påtalat det. Här kommer två citat från hans text.


”Du har blandat ihop rätten att tycka, debattera och diskutera med möjligheten att håna, kränka och förminska.”

 

”Och nu är det dags för självinsikt. Det farliga är ju inte de hatande, högljudda människorna, utan de goda som är tysta.”

 

De goda hatar också! Eller i vilket fall som helst anser de sig själva för att vara goda. Ett utmärkt exempel på detta är ansvariga för Folkets hus i Torsås. Trots att Folkets hus föreningen nästan får 200 000 kronor i stöd från kommunen vägrar de hyra ut till Sverigedemokraterna i Torsås.

I dagens Barometern finns en insändare från dessa goda människor. Insändaren har fått en ironisk rubrik av insändarredaktionen. ”Alla ska känna sig välkomna till oss”, förutom då Sverigedemokraterna och dess medlemmar och sympatisörer som idag utgör ca 20-25 procent av väljarkåren. 


http://www.barometern.se/insandare/alla-ska-kanna-sig-valkomna-till-oss/


Hyckleriet har inga gränser inom vänsterrörelserna!


Så snart jag hinner återkommer jag med del 2 som kommer handla om företaget National Pen.


UPPDATERING


SD Torsås och Martin Kirchberg har gjort ett videoklipp om turerna kring Folkets hus i Torsås.


 
 
Ingen bild

?Sanningen

9 december 2016 11:18

Har dessa människor överhuvudtaget gått i skolan. FN skriver absolut inte "allas lika värde". FN skriver "allas lika värdighet", vilket är en enorm skillnad. Värde=value, värdighet=dignity.

Om man inte kan skilja på värde och värdighet skall man inte ge sig till att diskriminera 20-25% av svenska folket. Synd om dessa outbildade vänstermänniskor.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 december 2016 12:17

Nu har Peter Hultqvist (försvarsministern) fått frågan om veterandagen möjligen skulle bli allmän flaggdag.
Peter måste tänka på detta under lång tid så att han inte tar ett felbeslut.
Huuuu va hemskt ! Tänk om han tar ett beslut om något år som kommer att bli fel i denna "viktiga" fråga !
Trögfattare måste tänka länge

 
Ingen bild

PK-Pysskolog

9 december 2016 12:30

Nej, hatet kommer inte att minska bara för att SD haft rätt i många år. Tvärtom, det kommer att bli värre. Det finns inget man avskyr mer än när de man varit motståndare till visar sig ha rätt. Att behöva erkänna att de man mobbat haft rätt medför ju att man själv haft fel. Och så vill man inte ha det.

Nej, alla som stuckit ut som SD-sympatisörer kommer att avskys ännu mer. Inga relationer blir reparerade. Inga f.d vänner kommer tillbaka. Inga arbetsgivare som ändrar en en taskig omplacering. Inget fack som välkomnar en åter.
Glöm allt sådant. Folkets hus kommer inte att ändra sin uthyrningspolicy att hyra ut åt alla.

 
Ingen bild

Orkar dom inte desinformera längre

9 december 2016 12:32

SVT-profilen Pelle Edin lämnar tv-kanalen, rapporterar Journalisten.

SVT-ankaret och Pelle Edins kollega Ulf Wallgren meddelade under onsdagen att han lämnar kanalen. Wallgren berättade då att jobbet sliter alldeles för mycket på kroppen. Pelle Edin har förståelse för sin kollegas resonemang:

– Ulf har rätt i att på en hel del programledarpass så har det blivit mer obekväm arbetstid. Men det har inte alls inverkat på mitt beslut. Det är en stor omorganisation på gång och det känns rätt att lämna redan nu.
Källa Expressen

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 december 2016 13:05

Annat ämne: Hatet från invandrarna

Gårdagens GP:

”Massiv polisinsats i Hammarkullen i Göteborg”
”Poliser attackerade - bilar brinner - stor insats”

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/massiv-polisinsats-i-hammarkullen-i-g%C3%B6teborg-1.4028416

Bilderna som illustrerar krigen som pågår i de muslimdominerade ”svenska” förorterna kunde lika gärna ha varit tagna i Bagdad eller Aleppo.Den som är ytterst ansvarig för att det pågår ett krig i vårt land är Fredrik ”psykopaten” Reinfeldt.

Glöm inte det.

Att den lilla ormen Anders ”Finans-Jesus” Borg nu försöker slingra sig ur ansvaret för ödeläggelsen av vårt land är vidrigt. Jag avfärdade denne pajas för 8 år sedan som den överskattade uppblåsta nolla han var. Och idag fortfarande är! Sänka inkomstskatten kan vilken jubelidiot som helst. Det är det enda den dödliga kvartetten gjorde förutom förstörelsen. Skattesänkningen kommer att bli kortvarig. Lita på det!

Det som är stötande är att dessa ondsinta inkompetenta ormar klarar sig. Reinfeldt har till och med mage att efter ödeläggelsen av landet tvinga sig till ett programledarjobb. Lönen betalas av inbetald TV-avgift.

Ge dig själv en tidig julklapp.
Ring Radiotjänst och avanmäl TV-innehav.

Kontakta kundservice
Öppettider:
Helgfri vardag kl 09.00-17.00
0771-91 00 04

Gör inte imorgon det du kan göra i idag

 
Ingen bild

Göta

9 december 2016 13:22

Lite Off Topic men...

Alice Teodorescu vill ha FRI INVANDRING!
Visst uttrycker hon sig bra Alice, och hon kan ställa de storflummande vänsterhycklarna mot väggen ordentligt i olika radio- och TV-sända debatter,
MEN glöm inte att Alice är LIBERAL. Några andra som också kallar sig liberaler är
Birgitta Ohlsson, Bengt Westerberg, Cecilia Malmberg och Cecilia Wikström.

Liberaler vill ha fri invandring.

Här är två citat från Alice Teodorescu själv:

1) 2012: "Jag är som bekant för fri invandring men det förutsätter ett system med lägre trösklar in på arbetsmarknaden, lägre ingångslöner och en mindre sammanpressad lönestruktur. Kontroversiellt, ja uppenbarligen, men också nödvändigt om man är av åsikten att alla människor ska få möjlighet att skapa sig ett bättre liv."
http://aliceteodorescu.blogspot.se/2012/11/det-ar-mitt-i-lunchen-sa-jag-ska-fatta.html

2) 2014: "Personligen är jag för fri invandring. Människor väljer inte var de föds, därför borde de få välja var de ska leva. Samtidigt inser jag att fri invandring skulle innebära ett samhälle väldigt långt från dagens, ett samhälle där var och en är sin lyckas smed. [...] Ska den svenska modellen göras om i grunden och enbart erbjuda ett stormaskigt skyddsnät, låga löner men med möjlighet för alla som vill pröva lyckan att komma hit, eller ska världens många hjälpbehövande stängas ute i syfte att bevara vår jämlika välfärdsstat?"
http://www.svd.se/fri-rorlighet-i-asiktskorridoren

Lite funderingar om ideologier:
Teodorescu kallar sig för liberalkonservativ. En hel del andra som påstår sig vara liberaler brukar kalla sig för social-liberaler. Bland de storflummande vänsterhycklarna (inte minst bland journalisterna) finns flera som kallar sig för just social-liberaler.
Före detta Folkpartiet, numera Liberalerna, är också ett social-liberalt parti.
Ett parti som är liberal-konservativt är Moderaterna.

Sverigedemokraterna är däremot ett SOCIALKONSERVATIVT PARTI MED NATIONALISTISK GRUNDSYN. Det finns mer att läsa om detta här t ex:
https://sdkuriren.se/socialkonservativa-tankar-och-tankare/

 
Ingen bild

Viveka

9 december 2016 13:51

Den sista som nu pudlade var Anders Borg, f d finansminister och som arbetade nära Fredrik Reinfeldt! Undrar hur det känns egentligen? Det måste vara pinsamt. Och till och med, uttalandet kom i Anna Hedenmos program Min sanning! Blev det kanske några frynta miner där också från programledaren, eller? Det har ju hänt förr. Vet ej, måste titta närmare på programmet. Borg menade att det var fel att träffa avtal med Miljöpartiet i flyktingfrågan,att detta är ett extremt parti, att M borde ha vänt sig till Socialdemokraterna istället. De hade knappast haft något att hämta där, bland alla "godhetsapostlar". Dock är det väl bra att han kan erkänna att "man inte är sämre än man kan ändra sig" som det heter. Men undrar om det kommer någon ursäkt till SD nu då från Borg? Är man det minsta hederlig så är detta ett måste?

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/anders-borg-talar-ut-om-livet-efter-politiken

 
Ingen bild

Hacke

9 december 2016 13:54

Hatet har alltid varit vänsterns livsluft. Idag riktas det nästan uteslutande mot den Sverigevänliga rörelsen.
Innan dess såg man ondskefulla kapitalister i var och varannan människa som skulle krossas i gruset.
Målgrupperna varierar i styrka, det blinda hatet är detsamma.

 
Ingen bild

Hacke

9 december 2016 14:05

Outgrundliga äro "godhetsfolkets" vägar. Se bara på senaste exemplet med Åhléns reklamkupp. Cyniskt är bara förnamnet.

 
Ingen bild

C Andersson

9 december 2016 14:39

@Orkar dom inte desinformera längre@

SVT har bytt logotyp för 2700000 kr (två miljoner sjuhundra tusen kronor) Det är inte mer än hälften av vad trailerna kostar per år.

https://kundo.se/org/svt-tittarservice/d/byte-av-logotype/

I kväll ska jag inte se på 'På Spåret'

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 december 2016 15:00

Omfattande skador när migranter flyttade ut: Nu är asylboendet i Rosenfors tomt och öde igen

”–Jag är inte besviken på dem som bott här. Jag kan inte klandra dem, det är deras mentalitet. När man träffar dem är de så snälla och trevliga, men på rummen är de lata. De vill exempelvis inte röka ute. De är vana att ha det så från sina hemländer.”

”det är deras mentalitet”
”men på rummen är de lata”

Vill vi ha människor med sådan ”mentalitet” i vårt land?

http://www.vimmerbytidning.se/nyheter/hultsfred/lamnades-med-omfattande-skador-20161208/


Lyssna på Ingrid & Conrad

https://soundcloud.com/ingridochconrad

 
Ingen bild

Tor

9 december 2016 15:23

Barometern sysslar ju med detta själva och sprider dynga och vinklar om enskilda efter deras agenda. Inte minst losern Anders Blank.

 
Ingen bild

Nils Dacke

9 december 2016 15:38

Jag hoppas att du orkar stå emot Thoralf, förtrycket ökar varje dag men det kan bero på att åsiktskorridoren och nya religionen håller på att brista.
Sverige har de senaste åren fått en ny religion, det
är varken någon kristen eller islamsk variant ej heller hinduisk eller buddistisk. Nej det är den nya religionen VÄRDEGRUNDEN som vi alla måste omfamna och tillbedja, denna nya religion leds av ett prästeskap som kallas PK och och dess överstepräst var tidigare Fredrik Reinfeldt, idag är det lite oklart vem leder men det är sannolikt ett kollektivt ledarskap. Denna nya religion har trådar och tentakler överallt i det svenska samhället och deras förtryck och prognomer är fullt i klass med andra länders religionsförtryck, bland annat är de väldigt bra på angiveri om någon har en annan uppfattning och åsikt och där är de i nivå med Stasi/DDR. Värdegrundsreligionen har också kontroll över huvuddelen av media med deras propagandaministerium SR/SVT i spetsen försöker de påvisa hur god denna religion är och att alla människor måste visa hur goda de är. Snart kommer den tidigare översteprästen att bli programledare på SVT och dessa datum kommer bli nationella helgdagar framöver.

 
Ingen bild

Tony

9 december 2016 16:20

På tal om SVT, så har dom visst skaffat sig en ny logga,
där tvärstrecket på t bara går från mitten och ut åt höger?
Varför de kan man fråga sig, ja troligtvis för att detta t
inte ska förknippas med ett kors, alltså Muslimfjäsk ?
Detta har gått löst på ett antal miljoner, som istället
kunde gått till att rensa ut dom värsta Sverigehatarna där!

 
Ingen bild

Absolut sanning

9 december 2016 16:24

Det goda hatet/näthatet har sitt ursprung från identitetspolitiken och den "berättelse" som man lever efter.

Yttrandefrihet definierar de goda till att gälla om de inte blir motsagda och där de godas media är öppet partiska.

Deras synpunkter är inte verklighetsrelaterade utan principiella, där de goda lever i en egen sanning och inte vill veta vad som finns utanför bubblan.

Man tillåter att språket mycket väl kan vara och ofta är lögnaktigt, om lögnen är relevant för de mål som ställts upp.
Om ett påstående är sant eller osant är inte så viktigt.

Hyckleriet ftån Jesper Eriksson, nyhetschef på Barometern, har inga gränser.

Avpixlat skriver om
"de nya regler mot falska nyheter som vänsterliberal media i en världsomspännande kampanj just nu försöker använda som svepskäl för att förbjuda alternativa mediekällor och inrätta regelrätta “sanningsministerier” som måste granska och statligt godkänna alla nyheter, och framför allt åsikter, innan de tillåts publiceras någonstans på internet."

Här är ett exempel på en orgie i polishat, uppvigling och "falska nyheter" när SR recenserar invandrarskapad" polishatskonst i Tensta med Cassandra Alm i "Förmiddag i P4 Stockholm" från den 7/12.

http://avpixlat.info/2016/12/08/orgie-i-polishat-uppvigling-och-falska-nyheter-nar-sveriges-radio-recenserar-polishatskonst-i-tensta/

 
Ingen bild

Tony

9 december 2016 16:28

@ Cosmic Debris:

Ja Borg sade bland annat "Om vi bara hade visst hur många
som skulle komma" Vilket skitsnack, han visste mycket väl,
men dom var så upptagna med att straffa väljarna för att
dom inte röstade som "Despoten" ville vi skulle göra , så
dom brydde sig inte!

 
Ingen bild

Christer

9 december 2016 16:53

Svensk media håller sig gärna vid berättelser om hatet i Sverige, dvs hatet från "högergrupper". Den s.k författaren Gellert Tamas har fått stort utrymme om Hatet i Sverige. När jag hör honom tänker jag på situationen hösten 2015 när hundra tusentals människor vandrade norrut på Europas motorvägar. Alla var på väg till HATET! Att ingen upplyste dom om hur det egentligen stod till i b.la hatets Sverige?
Idag kör SR en grej om det nazistiska hatet som breder ut sig i Sverige. Ingen klart tänkande människa kan känna någon som helst sympati med nazismen. Det är en sorglig sekt helt enkelt.
Men är dom ett hot? För att kunna ge en exakt bild av läget har man "experter" från EXPO i studion. Man försöker ge skenet av att EXPO är något sorts opolitiskt facit, som helt saknar en egen politisk agenda. Så försöker DDR- media att dupera sina lyssnare. Man presenterar siffror över hur många medlemmar det kan finnas, hur medlemsvärvning går till etc. Jag menar, det gör inget att någon studerar SvP och deras förehavanden. Men det får löjliga proportioner när man betänker att SvP fick 4.100 röster i senaste valet. SD fick 801.000 röster, och det är väl dom båda röstetalen man helst vill försöka slå samman.
SR gör så gott dom kan, alla får dra sitt strå till stacken!

 
Ingen bild

Cosmik Derbris

9 december 2016 17:12

@Tony Fredag 9 dec 16:28

"Om vi bara hade visst hur många som skulle komma" Vilket skitsnack,

Instämmer. Skitsnack helt enkelt!

Anders ”Finans-Jesus” Borg ljuger i SVT.

De har haft ambassadrapporter som självklart långt i förväg varnade för den massiva invasionen. (PUNKT)

Allt annat är lögn. (PUNKT)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 december 2016 17:28

SvD:s krönikör: ”Ta fotbolls-VM från Ryssland”

http://www.svd.se/stefan-holm-omfattningen-ar-skrammande/om/ryska-dopningsharvan

Cosmik Debris: ”Ta fotbolls-VM från Qatar”

 
Ingen bild

Christer

9 december 2016 17:48

Flera personer har i tråden tagit upp mantrat "allas lika värde", som inte finns någonstans nedtecknat. Däremot innehåller FN:s deklaration om mänskliga rättigheter textraden "same value of dignity", vilket som sagt är en helt annan sak.
Emellertid ligger denna vantolkning som grund för den numera helt överskuggande "sanna värdegrunden"! Denna värdegrund har lagt sig som en blöt filt vår lagstiftning, och lagens tillämpning. Som exempel kan ges då polisen lät romerna på Salvelägret dra i väg sina obesiktade oskattade husvagnar utan ingripande, man tittade medvetet bort. Hur är det möjligt?!

Angående Borgs avbön för flyktinguppgörelsen med MP. Han begrep nog fan vad som skulle komma ut av den. Men han löd sin fürer och höll käften, helt nöjd med att lönen somm vanligt ramlade in den 25:e. Jag tycker aldrig vi ska glömma detta svek mot vårt land. Och skulden skall ligga hos M, inte MP. Dom är ju faktiskt som små barn. Titta på Fridolin och Maria Ferm, dom borde omyndigförklaras och sättas på nån sorts omskolning. Första läsåret skulle dom få lära sig vad begreppet "konsekvensanalys" innebär, det andra vad "ansvarstagande" betyder.
Men för Stridshingsten, Borg och det övriga anhanget återstår endast ett djupt livslångt förakt.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 december 2016 18:21

Jag hoppas Hultqvist tänker igenom detta med veteran dag så han inte får med veteraner som stridit för IS .

 
Ingen bild

Lasse P

9 december 2016 18:33

Ja du Thoralf näthat, vi talades vid i en affär för ett par dagar sen.Det satt en som jag trodde var en vän till mig ett par bord ifrån mig.Han sa till mig, prata du med den där gick han.Så kan det gå men jag svarade ej honom jag är för stolt att vara Sverige Demokrat.

 
Ingen bild

Pepparholm

9 december 2016 18:39

Jag läser i Fria Tider: Migrationsverket "pumpade ut PUT" till asylsökande inför nya lagen. Det är inte förvånande. En myndighet som under alla år agerat helt utan styrning.

Men när nu detta uppdagas. Vad gör regeringen? Sannolikt ingenting. Då är nästa fråga, vad gör SD så att det hörs över hela landet?

Samma frågor om Migrationsverkets nya obstruktion där man deklarerar att det blivit osäkert i Afghanistan så att EUs återvändaravtal inte kan effektueras.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 december 2016 19:54

Hoppas Peter Hultqvist tänker till ordentligt så inte IS krigarna kommer att räknas som veteraner ! Det finns ju röster för att dom ska belönas när dom återvänder till Sverige !

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 december 2016 20:26

Ikväll tittar jag INTE på SVT,s På Spåret. Vänsterextremisten "Kakan" Hermansson medverkar tillsammans med sin pappa i ett lag. Pappan har mitt fulla medlidande...

 
Ingen bild

C Andersson

9 december 2016 21:10

Det känns riktigt läskigt, omorganisationen på SVT. Två trotjänare som har fått gå. Hur länge kan Janne Josefsson hänga kvar. Länge hoppas jag.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 december 2016 21:12

Om någon fiende kommer och invaderar Sverige kommer vi inte att märka det p.g.a att vi välkomnar alla.
Vi kommer att ordna boende och allt som dom behöver utan att fråga vad dom gör här egentligen.
Vi har inga ledare i detta landet.
Bara talare.
Vi behöver en Trump som vill landets bästa.

 
Ingen bild

calle

9 december 2016 22:07

vänsterhycklarna får nog betalt för sina åsikter av extremvänsters skapare :george soros NGO lobbygrupper.

vänstern är ju verkligen hjärntvättade

jag bor i massinvandringsområde och de flesta invandrare tycker man inte skall ta emot så många nyanlända.

nu har till och med invandre på SVT , som inte vet att de måste vara politsik korrekta, lagt upp en opixlad video, när karlar med arabisk ursprung sparkar en tjej nedför trappan:

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/har-sparkar-han-ned-kvinnan-for-trappan

gissar att när hanna stjärne eller jan helin eller nån annan överdirektör på svt får veta kommer den pixlas eller försvinna illa kvickt.

heller så år skattekistan tom, massinvandringsindustrin kan inte roffa åt sig nåt mer.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 december 2016 22:14

SD:s NOLLTOLERANS är åt h....e fel !
Det splittrar partiet och folk blir rädda att uttala sig negativt om samhället.
Om någon har gjort ett SANNINGSUTTALANDE ska Jimmy och Mikael försvara dom och inte pressas av VÄNSTERAKTUELLT till att säga "Vi måste sparka honom" eller senast henne.
SD måste ta för sig !
Det är alldeles för tyst !
Är dom rädda för SVÅGERPOLITIKEN I HÖNSGÅRDEN ?

 
Ingen bild

Absolut sanning

9 december 2016 22:27

Thoralf, du skriver att hatet blivit värre, framförallt på sociala medier.
Behöver du rensa bort många hatfyllda kommentarer från denna blogg?

Polisanmäl direkta hot!!!

Det formligen sprutar ut studier, rapporter, kartläggningar och opinionsundersökningar just nu som alla pekar i riktning mot propaganda, nu senast från Demoskop och Expo.

SVT skriver att polisen i Region Syd ska få höjda anslag med ungefär 150 miljoner kronor 2017, jämfört med 100 miljoner kronor för hela Sverige, för att kunna UTÖKA personalstyrkan.
FYRA poliser slutar VARJE DAG.

Antalet hemlösa har ökat kraftigt i storstäderna.
Zigenare/romer/EU-migranter/EU-medborgare eller vad de kallas nu för tiden är inte hemlösa.
De har ett hem i Rumänien.

Antalet asylsökande migranter hos Migrationsverket som "HOTAR" ta sitt liv har ökat, men inte sökande som VERKLIGEN försöker ta sitt liv.
Det KAN handla om desperation,
men...
En sannolik bedömning torde vara att det är en TAKTIk, för att öka sina chanser till uppehållstillstånd, på samma sätt som med apatiska flyktingbarn / uppgivande syndrom.

Det är en fin VÄRDEGRUND i den familj där två bröder i Skåne dömts till fängelse i två respektive tre månader för att de genom hot och misshandel tvingat sin syster att bära slöja.
Flickans mor döms till dagsböter.
När den 17-åriga flickan berättade för mamman att hon träffade en pojke blev svaret.
"DU ÄR DÖD FÖR MIG, IMORGON VET VI VAD VI SKA GÖRA MED DIG."
Planen var att flickan skulle giftas bort med en äldre man.
Hon är numera bosatt på hemlig ort.

Thoralfs grafik över "antal asylsökande till Norden 2016" (t.o.m. oktober -16), finns med på petterssonsblogg.se :

https://petterssonsblogg.se/2016/12/08/pensionarer-i-grannlanderna-har-fatt-det-battre-till-skillnad-mot-de-svenska/

"Toklandet" skriver:
Uppsala får professor i lesbisk litteratur och pjäser. ÄNTLIGEN!

https://toklandet.wordpress.com/2016/12/08/uppsala-far-professor-i-lesbisk-litteratur-och-pjaser-antligen/

Använd Fox News:

http://www.foxnews.com/

Infowars.com med John Paul Watson:

http://infowars.com/

 
Ingen bild

kan tänka själv

10 december 2016 08:32

Sverige inledde det nya seklet med att skilja kyrkan från staten.
En betydligt viktigare åtgärd hade varit att skilja socialdemokratin från staten. Detta väntar vi - 16 år senare - fortfarande på, och tvingas åtse hur den socialdemokratiska korruptionen fortsätter och rent av tilltar inom landets tyngsta ämbeten.
Och som vanligt matas vi med den årliga "informationen" i regimvänlig media att Sveriges korruption är mycket låg.
Allt beror ju på vad man väljer att titta på, och framför allt - vad man bortser ifrån.

 
Ingen bild

SM811

10 december 2016 09:40

Undrar om SD är portad av Folkets hus på fler ställen i Sverige?

Thoralf Alfsson

10 december 2016 09:42

Ja, det förekommer på fler platser i vårt kära fosterland.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

10 december 2016 09:56

Har ånger idag ,tittade faktiskt på , På spåret igår men har idag djup ånger efter att ha sett någon "Kakan", ruskigt !

 
Ingen bild

Waterbug

10 december 2016 10:01

Det kommer tyvärr bli värre ett litet tag till, i takt med att den obildade vänsterns kreatur blir alltmer inträngda i sina hörn kommer de svara med ökad aggression. En dag kommer dagens vänster och dess ideologi, världsbild och antidemokratiska värderingar att vara marginaliserad men det ligger nog ett par decennier bort, ty det finns starka indoktrineringsfästen (aka Södertörn et all) kvar som förgiftar sinnena på medborgarna som söker sig dit.

 
Ingen bild

Friholt

10 december 2016 12:28

Får jag tipsa om Johan Hakelius i dagens Expressen? Han var på middagsbjudning med företrädare för hatets ursprung.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 december 2016 12:41

S-E Karlsson. Jag förstår dig fullständigt. En god middag, skogspromenad eller en god bok kan nog lindra de akuta problemen. Men hjälper inte detta, sök hjälp på närmaste vårdcentral.. Din reaktion är ett friskhetstecken !

 
Ingen bild

X

10 december 2016 13:26

Gå gärna in på IOGT-NTO's hemsida och läs vad de tycker om oss Sverigedemokrater...
Bojkott att IOGT-NTO!!
Skål för det...

 
Ingen bild

Kalle

10 december 2016 13:45

Bråket kring färgad pojke som Lucia är helt onödigt. Varför skall pojkar vara Lucia??? Är det för att förstöra Luciatraditionen enbart???

Pojkar har ju också sin plats i Luciatåget som stjärngossar. Har dessa Luciaförstörare glömt bort det???

 
Ingen bild

Tony

10 december 2016 14:04

Då tillhör alltså Sverigedemokrater inte folket, men det
gör tydligen Araber och Afrikaner och deras föreningar
eftersom det inte är något problem att hyra ut till dessa?
Är det konstigt att man är Sossehatare? Falska hycklare finns
inom alla partier, men inte så utbrett som hos sossarna,
sen har dom dessutom mage att kalla sig Arbetarparti??

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 december 2016 14:16

@ Kalle
Helt rätt !
Lucia ska vara längst och helst ljushårig ! Huuuu ! Jag skrev vad jag tänkte och jag är politiskt korrekt för jag röstar på SD.
En annan åsikt av dom som inte törs "släppa sargen" är att anse att Bob Dylan är en författare.
Ingemar Stenmark var väl hockeyspelare.
Ernst Hugo Järegård upptäckte väl Amerika.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 08:50

Det är många som tar upp att Annika Strandhäll sprider fake news i sitt oförstånd och sin okunskap. Det är faktiskt rent bedrövligt av en minister i regeringen. Men Annika Strandhäll har aldrig suttit i riksdagen och aldrig deltagit i en omröstning i...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 23 maj 12:04


Vid dagens möte i Samhällsbyggnadsnämnden beslutades det om bygglov för Kalmarhem att bygga över 200 lägenheter i ett grönområde. Ett grönområde som i kommunens egen Grönstrukturplan från 2010 utpekas som värdefullt i sen helhet och värt att bevara. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 22 maj 15:55

Valg i Sverige. Vågner de op? "Sverige er et skræmmebillede på, hvor galt det kan gå, når man lader stå til i forhold til indvandringspolitikken. Og Sverige er et eksempel på, hvordan det kunne ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 21 maj 22:57

Kalmar kommun har inlett en treårig satsning på modersmålsstöd i förskolan med start 2017 och framåt.   Det beskedet fick jag idag från förvaltningschefen Mats Linde när jag fick svar på de frågor jag ställt om modersmålsundervisning och kostnade...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 21 maj 22:43

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 055 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se