thoralf

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2013

STENING ÄR NORMALT FÖR EN MUSLIM

Av Thoralf Alfsson - 20 oktober 2013 17:11

En islamsk organisation i Norge vill införa dödsstraff för våldtäkt (sharialagar) om man skall tro vad de skriver på sin hemsida. Men bara om kvinnan bär heltäckande klädesdräkt hijab.


Enhver kvinne bruker den islamske hijaben, dvs. at hele kroppen er dekket unntatt ansiktet og hendene opptil håndleddet. Dersom en mann likevel utøver voldtekt, dømmes han til døden.”


Organisationen kallar sig för Islam Net och startades 2008 av Fahad Qureshi. Nyligen förbjöds organisationen vid Oslo universitet.


”Organisationen bryter mot vår värdegrund”, säger universitetsrektorn Ole Petter Ottersen till studenttidningen Universitas. Han hänvisar bland annat till en krönika skriven av Fahad Qureshi, ledare för Islam Net, som menar att ”samma grunder som används för att rättfärdiga homosexualitet kan användas för att rättfärdiga incest”.
Quereshi menar att Islam Net blivit missförstådda, och tycker att universitetet diskriminerar hans organisation.


Lyssna på vad Fahad Qureshi och andra säger på detta klipp från en konferens tidigare i år. Han får dessutom med sig alla 1500 en, i varje fall med handuppräckning.Hur skall dessa människor någonsin kunna integreras i ett västerländsk land, Norge eller Sverige? De accepterar inte vår lagstiftning, de accepterar inte vår religion, de accepterar inte vår kultur och de accepterar inte våra värderingar.

Hur kan de trivas i våra länder? Vad gör de i Norge? Vad gör de i Sverige? Det bästa vore om de återvände till sina hemländer där de kan utöva sina egna lagar, kultur och religion!


Hur kan vi ha en minister som tror att dessa människor kommer att integreras i vårt samhälle? Hur naiv är du, Ullenhag? Javisst, du är ju folkpartist ;-)


På föreningens hemsida finns mängder av mycket märkliga texter och påståenden. Avsnittet om hijab är väldigt talande för den inskränkthet och hyckleri som råder inom islam. Vilket gör den så otroligt otäck och farlig. På den aktuella sidan finns bland annat följande statistik.


 

En minst sagt märklig statistik. Nu är detta inte några verkliga siffror utan det är omräknade siffror enligt följande text. Alla förstår säkert vilket mönsterland som Saudi-Arabien är för muslimer i Norge.


Ifølge Statistisk sentralbyrå ble det anmeldt 635 voldtekter i Norge i 20015. Den daværende befolkningen i Norge var på 4,5 millioner1. Dette tilsvarer en voldtektsrate på 14,1 per 100.000 innbygger. Som nevnt tidligere hadde Saudi-Arabia 47 registrerte voldtekter i 2001 og en voldtektsrate på 0,22 per 100.000 innbygger.

For å rettferdiggjøre sammenligningen er man nødt til å multiplisere 635 med 5, fordi innbyggertallet på den tiden var fem ganger høyere i Saudi-Arabia enn i Norge. Dette tilsvarer signifikante 3.175 voldtekter i Norge mot kun 47 voldtekter i Saudi-Arabia! Eventuelt 635 voldtekter i Norge mot kun 9 voldtekter i Saudi-Arabia, om man heller vil dividere Saudi-Arabias populasjon på fem. I henhold til befolkningssammenligningen forteller dette at for hver kvinne som blir voldtatt i Saudi-Arabia, blir 68 kvinner voldtatt i Norge.

Vi vet ju också att i Saudi-Arabien döms kvinnan ofta till hårda piskstraff om hon utsatts för en våldtäkt. Jag gissar också att hon får utstå mycket spott och spe inom familjen och släkten. Något som knappast ökar anmälningsbenägenheten i Saudi-Arabien men det är av underordnad betydelse förstår jag när jag fortsätter att läsa under detta avsnitt. Det tas nämligen också upp att det är väldigt få av våldtäktsmännen som döms vid domstolar i Norge.


Dette betyr at om noen utøver voldtekt i Norge er sjansen for å i det hele tatt få den juridiske straff for voldtekt ca 1/180. Hvis man utøver 180 voldtekter i Norge vil man sannsynligvis bare ved ett tilfelle få den juridiske straffen! Det er altså kun 0,53 % sjanse for å bli dømt om man begår voldtekt i Norge. Det er fritt frem for voldtekt i Norge.


Jag blir minst sagt beklämd över den retorik som Islam Net använder när man sedan använder dessa "konstgjorda" uppgifter till att rättfärdiga sina krav på sharialagar och att kvinnan skall bära hijab i Norge.


Man kan forestille seg et scenario hvor den islamske hijaben blir praktisert i USA; dersom urene og skamløse tanker oppstår hos en mann i det øyeblikket han ser på en kvinne, senker han blikket med det samme. Enhver kvinne bruker den islamske hijaben, dvs. at hele kroppen er dekket unntatt ansiktet og hendene opptil håndleddet. Dersom en mann likevel utøver voldtekt, dømmes han til døden. I et slikt scenario, vil voldtektsraten øke, forbli den samme, eller vil den avta?


Så snart islamsk lovgivning blir iverksatt vil naturlig positive resultater være uunngåelige. Hvis islamsk lovgivning blir praktisert i hvilken som helst del av verden, om det er Amerika eller Europa, vil samfunnet oppleve lettelse. Hijab lukker dørene for seksuell diskriminering av kvinner. Man skal ikke dømme en kvinne etter utseende, det er andre kvaliteter som bør være de avgjørende faktorer. Hijaben har automatisk den effekten at kvinnen ikke blir sett på som et sex-objekt. Hijab degraderer ikke kvinner, men hever dem og beskytter deres kropp og ærbarhet.


Det framgår med all tydlighet att de våldtäkter som begås i Norge men även givetvis också i Sverige inte är mannens fel, enligt Islam Net. Det är våra lagars fel och att norska o svenska kvinnor inte bär hijab, burka eller niqab som är orsaken till det höga antalet våldtäkter.


Många har nog sett detta klipp från Oslopolisen men i detta sammanhang är det minst sagt aktuellt igen.Jag är islamofob och jag kan överhuvudtaget inte förstå att någon med kristen uppväxt kan vara något annat än islamofob. Jag begriper inte heller hur svenska kyrkan kan fortsätta sitt fjäskande med islam, det är fullständigt obegripligt för mig. Att det finns vissa politiker som fjäskar för islam är också obegripligt men vi vet att vissa människor kan gå väldigt långt för att vinna personliga fördelar, inte minst ekonomiskt. Den som bekänner sig till alla människors lika värde borde ta avstånd från islam både som religion och ideologi.


Som avslutning lägger jag upp Richard Jomshofs anförande om islam från onsdagens debatt i riksdagen. Jag tror detta klipp kommer visas lång tid framöver. Det kommer bli ett klassiskt anförande som kanske vänder synen på islam i Sverige. Översätts det även till engelska kommer det säkert visas världen över och stärka Sverigedemokraternas anseende ute i Europa och hela västvärlden.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 oktober 2013 18:20

OT : Stötta gärna Gubben o Gumman lite under en artikel om Henke Strömming.
Vi skrev att det är dags att gå på Guldfågeln arena för första gången nu, och undrade om Henke är det största som hänt Kalmar .....folihattarna börjar gå bananans

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 oktober 2013 18:21

Barometern avses

 
Ingen bild

Pepparholm

20 oktober 2013 18:22

Vad säger vår nya ärkebiskop? Hon pratar väl som vanligt strunt. Läs Snaphanen om du vill veta hennes bakgrund (jag lyckas inte få in länken)

 
Ingen bild

Eva

20 oktober 2013 18:27

Thoralf, Lova mig att, när ni kommer till makten, för det kommer ni att göra, Att ni inför regler som innebär att, när man kommer till Sverige så får man lägga en alltför aktiv religionsutövning på hyllan. För att få uppehållstillstånd måste man lägga både burka nijab o dyl samt särkrav på hyllan -Annars får man inte komma in helt enkelt!

Blir man räddad undan krig hit till Sverige så blir det något man får acceptera. Vi är ett kristet land och skall så förbli.

LOVA DET

För inte skulle det väl vara svårt för dig o mig att lägga ev samefasoner på hyllan om vi fick livet tillbaks?
Så svårt är det inte.

 
Ingen bild

Rune

20 oktober 2013 19:05

"De accepterar inte vår lagstiftning, de accepterar inte vår religion, de accepterar inte vår kultur och de accepterar inte våra värderingar."
Men våra skattepengar accepterar de.

 
Ingen bild

Kastar första stenen

20 oktober 2013 19:28

I Expressen får Antje Jackelén (vem f-n e de?) frågan om hon känner “Stasiprästen” Aleksander Radler. Han var under namnet “IM Thomas” (IM = Inoffiziell Mitarbeiter) en av östtyska Stasis elitspioner i 25 år innan han slutgiltigt avslöjades sommaren 2012. Vilken relation rådde mellan Aleksander Radler och Antje Jackelén? Varför stoppades STASI-utrednungen i Lunds stift?
Det finns anmärkningsvärda oklarheter kring Antje Jackeléns bakgrund och meriter som hon inte har velat svara på. Så även om sitt mellanhavande med den östtyske mästerspionen IM Thomas.

http://snaphanen.dk/2013/10/20/sondagskronika-arkebiskopens-obesvarade-fragor/

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 oktober 2013 19:35

OT : Mera pengar till dom bästa lärarna, men kommunerna bromsar"

Detta kablar SVT68 ut med sedvanligt reportage.
Vi förstår att kommunerna bromsar ökade kostnader då det inte ökar intelligensen hos eleverna.
Hur svårt är det att förstå för regeringen/SVT68
Fast alla världsmedborgare kanske är lika fiffiga norr om axlarna ?

100 tals miljoner i sjön igen sedan får man väl förstå att Björklunds kärnväljare vill slurpa i sej lite av migrationsfiaskots honung

Fyfan vilket hyckleri

 
Ingen bild

Stefan A

20 oktober 2013 19:56

Det blir nog folkpartiets nya valslogan...Naiv? Javisst, jag är ju folkpartist...

 
Stefan K

Stefan K

20 oktober 2013 20:38

Vi ska inte glömma i sammanhanget att i vissa muslimska områden stenas våldtagna kvinnor, inte männen som våldtar.
Filmklippet från Norge är så avslöjande, så avslöjande, men tro inte att det biter på svenska feminister.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hej!

20 oktober 2013 21:25

...mer och mer uppenbart för mig att det finns två block i Sverige, det ena är ett muslimskt block och det andra är Sverigedemokratera.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

20 oktober 2013 21:38

Smålandspostens ( Beteckning Extremmoderat) nöjesskribent gillar föreställningen, och naturligtvis när medias gullgrisar kommer till stan, då måste man gå
--------------------------------
När humorn är som bäst
KULTUR & NÖJE 2013-10-17 | Uppdaterad 2013-10-17

Magnus Betnér behöver ingen närmare presentation. Han är ett bevis på att man inte måste välja mellan humor med budskap och snusk. Han är ofta politisk och lyckas använda sin förmåga att reta upp sig till något kreativt.Foto: Urban Nilsson

Foto: Urban Nilsson

Foto: Urban Nilsson
FAKTA
EN SKAM FÖR SVERIGE
Plats: Konserthuset.
Tid: Onsdagen den 16 oktober.
Längd: Exakt två timmar plus paus.
Publik: Fullsatt.
Bäst: Att humor kan vara på allvar.
Saknade mest: Mer!
Sverigedemokraterna och media är två saker han gärna driver med, även om det möjligtvis är öppet mål i båda fallen. Träningshysteri, svensk film och att vi behöver fler skolskjutningar är andra ämnen. Han pratar om att dottern upptäckt YouTube och därför ställer frågor som: pappa, varför sa du fittpiercing? Betnér konstaterar också att folk alltid har varit dumma i huvudet, men förut hade vi inte Facebook och slapp veta om det.

Soran Ismail kommer rent humoristiskt från samma håll. Man kan misstänka att de började med ståuppkomik av samma anledning. Ismail är förvisso något mer tillbakalutad och lågmäld i sin framtoning - samma sak kan förvisso sägas om John McEnroe - och framstår närmast som massage i jämförelse, men med lika vassa analyser.

http://goo.gl/iTbefI

 
Ingen bild

Niklas R

20 oktober 2013 22:11

Det heter inte "islamofobi" det heter "islamonausea" när man får en hälsosam och sund reaktion på islams primitiva och ociviliserade kultur.

 
Ingen bild

Nils DK

20 oktober 2013 23:21

En sund reaktion på islam är att vara emot.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 oktober 2013 23:53

Mångkulturell skjutning i Tensta nu i kväll. Fyra skadade. När ska detta ta slut, ULLENHAG??

 
Lassekolja

Lassekolja

21 oktober 2013 00:03

@Sven Dacke, kan jag verkligen ha förstått Dig rätt att Du har betalat pengar för att se Betnér och Ismail? Vem skall Du se härnäst? ÖssLöjden? Du får ursäkta mig men inte ens om jag fick betalt hade jag offrat tid på dessa snyltare! Absolut inte!

Nu skall jag erkänna en sak m.a.a Thoralfs inlägg: Första gången som jag reagerade negativt på invandrare var 1971. Då sköt olika jugoslaver skarpt på varandra mitt på Avenyn i centrala Göteborg(min uppväxtstad). Jag minns att jag tog för givet att dom skickades hem, eftersom Sverige är en rättsstat, som absolut inte accepterar att folk springer omkring och skjuter på varandra. Det hör till saken att jag jobbade ihop med jugoslaver, ungrare och alla möjliga arbetskraftsinvandrare utan några som helst problem så detta har ingenting med den omtalade "främlingsfientligheten" att göra.
Åren gick och ända in i 80-talet var jag övertygad att utlänningar, som kom till Sverige var tvungna att skriva på en förbindelse/ett slags kontrakt, där dom informerades vad som gäller i Sverige och att bryta mot detta kontrakt medför efter en varning, utvisning. När jag började intressera mig för dessa frågorna i början på 90-talet, insåg jag hur naiv jag varit.
Idag känner jag mig sedan länge grundlurad och undrar dagligen hur våra politiker, d.v.s hela 7:an kan vara så galna att dom, inte bara tittar på hur Sverige förstörs, utan gör allt dom kan för att snabba på destruktionen av hela Välfärdssverige som dom verkar ha bestämt skall krackelera fullständigt.
Det sägs att "vi har dom politiker vi förtjänar" men jag kan inte tänka mig att vi skattebetalande svenskar verkligen har varit så dj---liga!?!

http://www.status.st

 
Ingen bild

statarungen

21 oktober 2013 00:23

Bra avslutning av Rickard, citat "men det hindrar inte att ni blundar,
förnekar och kröker rygg. Det sved nog rejält.

 
Ingen bild

Jonas N

21 oktober 2013 00:30

@Lassekolja

"Härska genom att söndra"

 
Ingen bild

Il principe

21 oktober 2013 00:43

Det finns ett svenskt uttryck som lyder "dra alla över en kam". Någon som vet vad det betyder?

 
Ingen bild

Stefan A

21 oktober 2013 06:42

Reinhardt hoppas att ekonomi och skatter skall bli nästa års stora valfrågor, vi får hjälpas åt och lyfta fram den stora valfrågan, hela sjuklöverns armageddon, det gigantiska sociala experimentet...invandringen...som de med god hjälp av fulmedia och till varje pris vill hålla utanför valet, men Svenska folket har rätt att få veta och ta ställning, vilket vi har förnekats nu i över 20 år.

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 oktober 2013 06:45

Lassekolja. Jag har inte så dåligt omdöme att jag skulle lägga några pengar på Betner eller Turken. Det är även otänkbart att någon skulle kunna släpa dit mig heller

Men Smålandsposten Extremhöger)ditkommenderade skribent hade tydligen stort nöje av det. Vilket säger en hel del om vilket folk tidningen har

 
Ingen bild

Stefan A

21 oktober 2013 07:34

Helsingborgs dagblad granskar torghandeln..intressant, var ju någon som gnällde om kassaregister här förut, och där ser man varför det behövs.

 
Ingen bild

Tommy

21 oktober 2013 08:05

@Thoralf
Håller med dig. Definitivt klassiskt. Särskilt Muhammed delen. Att någon 2013 ska stå och rabbla saker som kanske hände för typ 1400 år sedan och som eventuellt hände för 2000 år sedan. Har det någonsin ägt rum i Sveriges riksdag? Kan man hoppas på Adam&Eva och Babels torn framöver? Hade Eva inte ätit av frukten så...

 
Ingen bild

Thoralf A

21 oktober 2013 08:55

Tommy

Nej, jag gissar att det aldrig ägt rum tidigare och just därför kommer det bli en klassiker.
Det tragiska är dock att du inte begriper varför denna uppräkning sker och behövs i Sveriges riksdag.

 
Ingen bild

Skånepåg

21 oktober 2013 09:42

Har läst Julia Caesars söndagsblogg http://snaphanen.dk/2013/10/20/sondagskronika-arkebiskopens-obesvarade-fragor/.

Sverige har nu fått en nyvald ärkebiskop Antje Jackelén med tyska rötter (som utan tvekan tycks vara vald mer på politiska än teologiska meriter) och vars valspråk är ”Allahu Akbar”. D.v.s Gud är större” och som är islamisternas stridsrop när de bombar, skjuter eller skär halsen av kristna och andra icke-muslimer.

Jag citerar ett stycke från krönikan som gör mig förvirrad:
”Var inte så säker på det du!”
En annan scen från en av kyrkans arbetsplatser som visar trämaskens outtröttliga gnagande på det andliga virket. Platsen är en församling i Skåne där en av de obekväma i Svenska kyrkan, Helena Edlund, är präst. Hon berättar på sin blogg. Några personer från Lunds kyrkliga samfällighet besöker församlingen. De sitter runt bordet i pastorsexpeditionen när en av de besökande cheferna spänner blicken i henne och säger: ”Du vet väl om att biskopens valspråk är ‘Allahu akbar’?” Chefen hade läst seglorornas alster och tyckte sig därmed veta att Helena Edlund är islamofob.
”Nja, visserligen är valspråket ‘Gud är större’ men det ska väl inte läsas på arabiska..?” sa jag. Det var dödstyst runt bordet. Alla tittade på mig, och sedan på samfällighetschefen som fortfarande stirrade på mig. Så log han en smula innan han svarade. ”Var inte så säker på det du!"

Vad i h-e är det som pågår i den svenska kyrkan?

 
Sven Dacke

Sven Dacke

21 oktober 2013 10:29

Och i morgon i Riksdagen stället Kent Ekerot en fråga till Billström

http://goo.gl/tLEscT

http://goo.gl/tLEscT

 
Lassekolja

Lassekolja

21 oktober 2013 12:15

@Sven Dacke, uppenbarligen har jag missuppfattat Ditt inlägg, vilket jag härmed ber så mycket om ursäkt för! Även jag skulle bli ganska upprörd om någon misstänkte mig att vilja betala för en massa skitsnack!
Hoppas Du godtar min ursäkt!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Magentan

21 oktober 2013 13:47

DÄRFÖR SLIPPER NYSVENSKARNA ATT BETALA TV-LICENS!

På Avpixlat finns idag en helt osannolik historia att läsa. Eller rättare sagt en historia som SKULLE HA VARIT HELT OSANNOLIK I ETT NORMALT SAMHÄLLE, men som på alla sätt är typisk för vårt nuvarande svenska, vansinniga DDR-samhälle.

En "Radda" har på Avpixlat skrivit ett insider-reportage om hur myglet, korruptionen och svågerpolitiken fungerar på Radiotjänst.

(En "Radda" är Radiotjänsts motsvarighet till Migrationsverkets "Migga". Alltså "Radda" = anställd på Radiotjänst. "Migga" = handledare på Migrationsverket. Radiotjänst är liksom Migrationsverket en förvaltningsmyndighet. Ägare till myndigheten Radiotjänst är SVT, SR och UR.)

http://avpixlat.info/2013/10/21/radiotjanst-en-radda-berattar/#more-73923

 
Ingen bild

Magentan

21 oktober 2013 14:50

PS
Orsaken till att jag ibland kan verka lite "övertydlig" i mina kommentarer är att Thoralfs blogg ju ständigt får nya läsare som kanske inte alls är lika insatta i den bistra verkligheten som vi "gamlingar" här är. Då kan det kanske vara bra att ge lite extra info till dem.

 
Ingen bild

Skånepåg

21 oktober 2013 16:41

@ Magentan

Tillämpar, då jag tycker att något inte skall missförstås, samma resonemang även om en del kanske uppfattar det som "tjatigt". Men delar helt din uppfattning, att "uppdatera" nytillkomna läsare är något som man bör tänka på.

 
Ingen bild

Bertil

21 oktober 2013 17:53

P1 rapportera om terrordådet i Volgograd (f.d. Stalingrad) där en buss sprängts av en självmordsbombare. Ryssarna pekar ut en kvinna som konverterat till den "fredliga" religion islam.

 
Lassekolja

Lassekolja

21 oktober 2013 18:16

Lyssnade för en liten stund sedan på Studio1 i SR/P1. SR reagerade negativt på att NRK hade plockat bort ÖzzNöjen´s kritik av Frp(Fremskrittspartiet) i ett Skavlan-program. SR slog sig för bröstet och undrade "varför får det som får sägas i Sverige inte sägas i Norge", som om Sverige vore ett föredöme för yttrandefriheten. NRK svarade att "det är inte korrekt att som ÖzzNöjen kritisera politiker och kalla dem rasister, när dom inte finns i Skavlan-studion att försvara sig och bemöta kritiken"! Mycket relevant och bra svar till "PK-SR", som har för vana att i tid och otid kritisera Sverigedemokraterna utan att SD ges möjlighet att bemöta alla påhoppen. Ja, det är ju hela PK-media´s grej att hoppa på SD när SD inte "finns i närheten"!
F-n va´ trött jag blir på svensk PK-media!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Fredde

21 oktober 2013 18:21

Thoralf!

Du namnges just nu i en debbatartikel på
SVT debatt.

Ha en bra kväll!!!

 
Ingen bild

Farbror Sven

21 oktober 2013 18:21

Nu är visst den nystartade affären Tempo i Fågelfors på fallrepet igen , den nye ägaren öppnade ca 1/7 i år och tänker kasta in handduken vid årsskiftet om inte ortsborna blir mer köptrogna ! Den stora mängd invandrare som det lilla samhället har åker förmodligen gratis kommunalt så dom åker nog hellre till Växjö , Högsby , Kalmar och Oskarshamn och handlar , då får dom ju samtidigt se lite av Sverige !

 
Ingen bild

TK

21 oktober 2013 18:56

Och så klart hugger IRM med "islamfobi"

Regeringen Riksdagen EXPO IRM alla antirasister, kan ni nämna en ENDA positiv sak från dessa 2 dokumentärer från SVT? En 1 positiv sak?

http://www.svtplay.se/video/1482371/frihet-bakom-galler

http://www.svt.se/dokument-utifran/se-program/del-1-1272?autostart=true

Jag får flera "fördomar" accepterade här

Men om jag inte accepterar mina fördomar då är jag ju "islamfobi"?

 
Ingen bild

KE

21 oktober 2013 19:22

Mental efterblivenhet normalt bland SD, våra egna Sverige Talibaner.

 
Ingen bild

Pågens

21 oktober 2013 20:27

@ KE

Fantastisk slutsats från en med IQ uppenbart i nivå med sitt eget skonummer, har du verkligen lyckats klura ut detta alldeles själv?

 
Ingen bild

Funtaren

21 oktober 2013 21:45

Varför skriver du att du är islamofob? En fobi är ju en grundlös rädsla. Att vara rädd för vad Islam kan göra med vår värld är långt ifrån grundlöst.

 
Ingen bild

Skånepåg

21 oktober 2013 22:11

@ Funtaren

Instämmer!

 
Ingen bild

Ove

21 oktober 2013 22:29


Henrik Rydström blev ingen matchhjälte idag heller

Han byttes in i den 58:e minuten i hopp om att han skulle vända Kalmar´s underläge 1-2 mot Djurgården.
Men Henrik som sällan gör fansen glada kammade liksom sitt lag noll; det blen nämligen förlust.
Det enda han lyckades åstadkomma var att återigen bevisa att han är värdelös och att Kalmar gör bäst i att försöka göra sig av med honom så fort som möjligt.
Inget pris är för lågt för stolpskottet Henrik Rydström.

 
Ingen bild

Kristoffer

22 oktober 2013 12:40

Är det även en kristen plikt att vara antisemitisk med tanke på vad Bibeln säger om judar?

 
Ingen bild

Magnus

22 oktober 2013 22:53

Är det inte rasism att påstå att det är normalt för en muslim att stena. De kvinnor och män som flyr från fundamentalister kommer hit till Sverige och blir ihopklumpande med de svinen de flyr ihop av samma fundamenatalister här.

Bara för att det finns män som skjuter ihjäl barn i USA innebär det inte att alla som har vapen i Sverige tänker skjuta ihjäl barn.

Bara för att det finns pedofiliskandaler inom jehovas Vittnen och katolska kyrkan att kristna är pedofiler.

Men när det gäller 1,5 miljarder muslimer. Då är det ok att klumpa ihop alla.

En riksdagsledamot som är så öppet rasistiskt är inte det pinsamt för vårt fantastiska land?

Dessutom tycker jag det är fruktansvärt att komma med Norgevåldtäkterna som är baserat på väldigt skev mytbildning.

Rasisterna skrek sig hesa om att 100% av våldtäkterna vara av MENA.
Ja, det stämmer, det var 6 personer som stod för 49 våldtäkter på tre år.
Samtidigt var det 10 000 våldtäkter anmälda per år.

Men rasisterna skrek sig hesa om överfallsvåldtäkterna men sket i att de flesta våldtäkterna begås inom familjerna.


Om våldtäkterna i Norge:
http://www.utrop.no/22210

 
Ingen bild

Essi

11 november 2013 21:20

Jag kan överhuvudtaget inte förstå att någon med kristen uppväxt kan vara något annat än kärleksfull mot sina medmänniskor. Bibeln är ju full av ett enda budskap - älska varandra. Hur ställer du dig till det, Thoralf?

 
Ingen bild

tt

17 januari 2014 10:17

normalt för muslimer? du måste ha noll koll! bra där

 
Ingen bild

Pontus

21 oktober 2014 13:26

Är det nån som är naiv så är det du Thoralf, det här är den löjligaste mest naiva "fakta//ÅSIKTER" jag läst någonsin. Skaffa dig en jävla ryggrad och argumentera utifrån åsikter innan du drar ner ett helt folk framför dina fötter som tyvärr dina kära partimelemmar är för korkade för att förstå. Källkritik är inget era röstare håller på med och det märks, eran nya logo - brist på iq är bra, javisst jag är sverigedemokrat

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se