thoralf

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2013

VÄNSTERPARTISTEN DAVID JONSSON I NYA HOTFULLA TWITTER

Av Thoralf Alfsson - 7 oktober 2013 18:27

Enligt Radio Kalmar sparkas ung vänsters David Jonsson från sina förtroendeuppdrag I Nybro kommun efter att han under partiledardebatten twittrat hotfullt mot Jimmie Åkesson och Alliansen. Läs artikel Radio Kalmar


”Ska hugga Åkesson”


 ”AK 4 AK 5 - borgarjävel hälsa hem”.


Nu är det inte på något sätt första gången som David Jonsson twittrar väldigt illa. Jag tog upp hans twitter i ett blogginlägg den 7 juni efter att jag fått information om hans tidigare twitter. Här är några exempel på detta. Läs mitt blogginlägg.


 

 

 


Efter detta blogginlägg som publicerades på fredagkvällen fick jag under lördagskvällen den 8 juni och natten mottaga flera hotfulla samtal från dolt nummer. Där det framgick att det skulle hända något kroppsligt med mig. Jag polisanmälde givetvis hoten men som vanligt la polisen ner min anmälan. Jag kopplade dessa hot till mitt blogginlägg om David Jonsson vilket jag framförde till polisen.


När jag skrev om dessa twitterinlägg från David Jonsson var det ingen i den lokala mediakåren som reagerade. Det kanske är dags att påminna om detta idag.


Frågan är om David Jonsson bara får lämna sitt förtroendeuppdrag i Nybro men får sitta kvar som distriktsordförande för Ung vänster i Kalmar regionen.  Dags för Vänsterpartiet att bekänna färg.


Lyssna: Hotfullt twitterinl\u00e4gg stoppar v\u00e4nsterpartist i Nybro','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgcolor':null}">

 
 
Ingen bild

Heja David

7 oktober 2013 18:44

Du är ful.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 oktober 2013 19:22

Våldsvänsterns fula tryne visar sig överallt. Längre vänster ut vill man ta över hela samhället med våld.
Det väntar en valrörelse nästa år och då kommer vi tyvärr se fler av dessa odemokratiska människor.

Media har också ett stort ansvar i detta. Att kalla Vänsterextremister för det betydligt mildare "motdemonstranter" legitimerar deras onda gärningar.
Hoppas verkligen att denna händelse får medlemmarna i Ung Vänster att tänka efter, inför valrörelsen, men chansen är tyvärr liten...

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

7 oktober 2013 20:46

Han säger till Smålandsposten att Ung Vänster tror inte på parlamentarism, och att han vill ha socialism istället för en politisk karriär.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

7 oktober 2013 21:51

Bra beslut av Vänsterpartiet, men han bör givetvis HELT uteslutas ur Vänsterpartiet - som hade varit fallet om han varit medlem i Sverigedemokraterna och framfört sådana åsikter och direkta hot!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Maria Johansson

7 oktober 2013 21:53

Hur ska David Jonsson göra med sina föräldrar? Dom är ju båda höginkomstagare, AK4 AK5 där också eller?

 
Ingen bild

Ulla

7 oktober 2013 22:23

Frankrike, Holland, Danmark, Norge, Grekland, Bulgarien, Sverige ,mf länder i Europa har nu definitivt lessnat på kulturvänstern som försökt skappa ett blått sovjet kallat EU.

I land efter land har nyligen partisympatierna för "SD-Partierna" i Europa nu gått förbi de traditionella partierna.
-Man har tröttnat på känslostyrda okunniga flummvänsterfasoner, Runt om i hela Europa.

Snart kommer våren.
Då vi slipper clownpolitikerna.
-Vänstern förpassas till historiens soptipp. Våra barn kommer att skratta sig harmynta åt hur det såg ut i dag. Den saken blir alltmer klar!

 
Ingen bild

UncleBob

7 oktober 2013 22:39

Jag har deltagit i många demonstrationståg och torgmöten för SD och SDU genom åren. Det är en härlig känsla. Men en sak som slagit mig är den skränande hopen på andra sidan kravallstaketet. De kastar ur sig frasradikala plattityder som "Inga rasister på VÅRA gator!" och "Nazzesvin, Nazzesvin!".
Åt sådant svammel kan man bara dra på munnen. Det går liksom inte att ta en fjortis på allvar när han/hon gapskriker att "proletariatet skall segra" när man betänker såväl bristande arbetslivserfarenhet som en tvivelaktig demokratisyn.
Sverigedemokrater har aldrig attackerat motståndare med annat än bättre argument. Inga hatiska tillmälen, inga kastade stenar, inga vuvuzuelor och inga antidemokratiska maskerade aktioner.
Vi kan stolt och rakryggade gå till val 2014, väl medvetna om att väljarna kommer att rösta på det mest klarsynta alternativet.
http://youtu.be/AjrlGgXLXHI

 
Ingen bild

Ulla

8 oktober 2013 00:14

VuvuzelaVänstern's tid är förbi.
De har gjort bort sig inför folk, För mycket, mycket lång tid framöver.
-Tro mig!
Vänstern är något som folk i framtiden endast kommer att djupt äcklade kunna läsa om i historieböckerna.
Man kommer dessutom att vara lika tacksamma mot oss som man är gentemot Amerikanerna o Engelsmännen beträffande insatsen i andra världskriget.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 oktober 2013 04:28

Tyvärr är Kommunismens budskap väldigt attraktivt och lockande på de okunniga och naiva. Så är också Nazismens budskap.
Men då Kommunismens lärjungar förekommer i media, skolor och universitet, får inte den kommande generationen tillräckligt med fakta om Kommunismens inneboende ondska.
Nazismen lär sig alla skolelever att hålla sig ifrån och de flesta gör också det.
Men Kommunismen varnas det tyvärr alldeles för lite för.

 
Ingen bild

Stefan A

8 oktober 2013 06:01

Har vuxit upp en ny generation naiva nu efter murens fall, regeringen bör skicka ut en armé av överlevare från Gulag som föreläsare, men det lär aldrig hända, kommunism går aldrig att förena med demokrati, man kan inte förstatliga respektive privatisera vart fjärde år beroende på vem som vinner val.

 
Ingen bild

Farbror Sven.

8 oktober 2013 06:24

När jag skrev ett ironiskt inlägg förra året om Breivik och en irakisk general så fick jag fan för det ,både av SD och Expo
, media ! Att inte samma sak händer en som gått ut med mordhot ?

 
Sven Dacke

Sven Dacke

8 oktober 2013 07:20

På tal om Kommunister så gillar dom inte SD, men tycker i alla fall dom skall få vara med i förhandlingarna
-------------------------------------------------
Kommentar
Det är oerhört märkligt att utestänga demokratiskt valda partier, hur ursel deras politik i sig är och hur vedervärdiga åsikter de än har som parti.

Jag rekommenderar verkligen alla som kan tänka sig att välja Sd att se på de landstingsfullmäktige sändningar som finns att se och som kommer att göras, så ni får se vilka brister Sd:s representanter har.

läs hela på länken, och kommentera gärna, kan inte själv för jag har inget Discuss , eller Facebook konto och tänker inte skaffa något

http://goo.gl/OTQ6H0

 
Ingen bild

biran

8 oktober 2013 10:33

Brottsligheten minskar kraftigt i Sverige och ute i Europa, enl. ökänd landsförrädare från Täby. http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2109888-fem-mord-pa-tio-veckor

 
Ingen bild

Niklas R

8 oktober 2013 11:14

@Stefan A
Uppenbarligen har denne Jonsson varit vaken på lektionerna då han öppet sa att V/kommunisterna inte är intresserade av politik eller parlamentarism. De vill ha socialism där V bestämmer vilka som får leva och vilka som inte får det.
Eloge till grabben att han är ärlig iaf. Frågan blir dock, vilken värdegrund har egentligen Vänsterpartiet som fostrar sina medlemmar i denna anda.

 
Ingen bild

Lundabo58

8 oktober 2013 11:20

Det här visar än en gång att ung vänster inte tillhör de skarpaste knivarna i lådan. Förmodligen tillhör David Jonsson det smartaste de har på lager, det säger även en hel del om AFA-diggarna som röstat fram honom.

 
Ingen bild

Maja Dacke

8 oktober 2013 12:51

Ja, så kan det gå när höginkomstföräldrar lämnar sina telningar vind för våg. Mönstret går igen på flera håll i landet.

Sedan finns också det omvända förhållandet där föräldrar inympar Lenin och Mao via modersmjölken ...

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

8 oktober 2013 15:54

Här är en klassiker hur en del vänsterpartister resonerar! Jag drar inte alla över en kam utan jag har flera vänner som är vänsterpartister och som respekterar demokrati! I klippet är det SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand som är en av de som säger emot!

http://www.youtube.com/watch?v=X3KJ8LzLm8w

http://karlskronabloggen.se

 
Lassekolja

Lassekolja

8 oktober 2013 17:06

". TACK "Karlskronabloggen" för länken till filmen från Kungportsplatsen i Göteborg, med vänsterpartisten Martin Åmot och Christian Westfeldt och Gustav Kasselstrand! Jag har sett den filmen ca fem gånger och jag blir lika full i skratt varje gång. Synd att inte alla vänsterpartister är lika "underhållande

http://www.status.st

 
Ingen bild

Arvid

8 oktober 2013 19:13

Kärt barn har flera namn
FOLKFÖRDUMNING eller FUNKTIONELL IDIOTI, välj själv!

Professor Karl-Olov Arnsberg:
" Det leder bland annat till folkfördumning, om man nu inte gillar den mer korrekta benämningen hjärntvätt. Jag önskar att jag hade en gigantisk megafon där jag kunde ropa ut:

‘Vakna svenska folk! Inte nog med att kultureliten lurar och föraktar er, det är också ni som får betala för kalaset'”

http://janmilld.wordpress.com/2013/10/01/zummerat/

 
Ingen bild

World Traveller

8 oktober 2013 20:14

De tva ledarna for EDL, Tommy Robinson och Kev Carroll, har hoppat av och gar istallet samman med en moderat muslimsk organisation som sager sig bekampa nazism och islamism.

 
Ingen bild

Jenny

8 oktober 2013 23:28

http://snaphanen.dk/2013/10/08/julia-caesar-de-verkliga-foliehattarna/

Fruktansvärt. :-( etniska svenskar skall tydligen rensas bort...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards