thoralf

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2013

VI SKALL VARA SVERIGEDEMOKRATERNAS MOTPOL

Av Thoralf Alfsson - 6 oktober 2013 12:31

Ikväll är det partiledardebatt i Agenda. Alliansen måste nu vända trenden i opinionen om inte de rödgröna skall få egen majoritet i riksdagen.


Kommer Annie Lööf fortsätt med sitt självgoda flin? Kan Annie Lööf och Centerpartiet fortsätta vara en motpol till Sverigedemokraterna, partiet som värnar Sverige och dess befolkning.


Idag funderar nog Annie Lööf mer på hur partiet skall klara fyra procentspärren än om man skall bli ett 20 procent parti.


 



En bild säger mer än tusen ord, Annie Lööf!


 

Opinionssiffror sedan valet 2010. Gröna pilen visar när Annie Lööf blev partiledare.



Är du rätt person att leda det här partiet?


Annie Lööf har stakat ut vägen ur riksdagen 2014. Lämnar hon sitt uppdrag när opinionssiffrorna sjunker under 3,0 procent?


Jag ser fram emot kvällens partiledardebatt. Jag hoppas att Jimmie tar tag i taktpinnen och ifrågasätter den extrema politik som bedrivs i Sverige av Alliansen med ett outtalat stöd från de rödgröna.

 
 
Ingen bild

NilsH

6 oktober 2013 13:03

Den självklara frågan som SVTs reporter borde ha ställt är nåt i stil med "Kan det vara så att månggifte och fri invandring är inte nåt som tilltalar den gemene svensken?"

 
Ingen bild

Johan

6 oktober 2013 13:06

Tyvärr Nils, frågan kommer att vara; Har ni misslyckats med att få svenskarna att förstå fördelarna med fri invandring? ;)

 
Ingen bild

Magentan

6 oktober 2013 13:07

Försöker här igen att få in en kommentar som inte kom fram i Thoralfs förra inlägg.

ASYL FÖR FATTIGA I AFRIKA
7-klöverpolitikerna ser det definitivt inte alls som att det är deras ansvar att människor från Afrika åker över Medelhavet till Europa i dåliga och överfyllda båtar. De anser att det är de övriga EU-ländernas fel, eftersom dessa inte går i Sveriges fotspår och utlovar asyl till alla som lyckas ta sig hit.

Våra 7-klöverpolitiker vill istället ha en annan strategi för att underlätta flytten till Europa och Sverige för alla de fattiga människorna i Afrika - ca 500 miljoner. 7-klöverpolitikerna anser nämligen att vi ska distribuera våra svenska asylpapper till Afrika för ifyllning och asylgodkännande på plats, så att var och en av de ca 500 miljoner afrikanska nysvenskarna kan åka hit i ett tryggt flygplan istället med ett färdigt asylpapper i handen.

MEN DE FATTIGA I INDIEN DÅ?
Enligt en relativt ny undersökning har Indiens åtta fattigaste delstater ÄNNU FLER FATTIGA än de 26 fattigaste länderna i Afrika. Självklart måste Sverige i vår stora och självutplånande godhet även sända våra asylpapper för ifyllande och godkännande till Indien och bereda plats för dessa här också.

Visst kan vi klara att härbärgera ytterligare någon halv miljard fattiga människor och dela med oss av alla våra jobb, bostäder och bidrag även till dessa! Någon rättvisa får det väl vara! Vi kan ju inte enbart koncentrera oss på att ta hit Afrikas fattiga befolkning och låta de fattiga i Indien fortsätta lida nöd! Eller?

 
Ingen bild

Ronny

6 oktober 2013 13:21

Jag kommer speciellt att kolla Mp, då jag och fler med mig trodde att detta var ett parti som jobbade främst mot miljöförstöring, men deras paradgren har blivit ett mångkulturellt Sverige, med fri invandring, och öppna gränser. Inget annat än ett ständigt arbete för mångkultur finns hos Mp. Miljöpolitiken klarar vilket annat parti som helst av. Att miljömupparna har blivit totalt blåsta är uppenbart.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

6 oktober 2013 13:27

Nu försvann mitt inlägg så jag provar igen...

Märkligt med Annie Lööf som tydligen hade högsta betyg i alla ämnen i skolan och lever så långt från verkligheten.

"Fri invandring" har jag inget emot så länge den som kommer kan försörja sig från dag 1 i Sverige (som t ex min fru), men så fungerar det ju inte med dagens massinvandring där det tar sju år innan en "nyanländ" (vilket löjligt ord) kan försörja sig själv.

Nu ska jag gå och lyssna på riksdagsman Josef Fransson på Restaurang Touch i Karlskrona! Ska bli mycket intressant och hoppas han är lika bra som Carina Herrstedt och Stefan Olsson för två veckor sedan och Per Ramhorn och Mattias Karlsson vid ett tidigare tillfälle!

I november är det dags för Richard Jomshof att föreläsa och förhoppningsvis kan det komma en inbjudan till Thoralf också framöver, för det är många både medlemmar och sympatisörer som läser denna blogg!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

biran

6 oktober 2013 14:02

Annie Lööf landets i särklass mest korkade partiledare. Tidigare innehavare av titeln är Maud Olofsson och Mona Muslim. I tunnelbanan lurar doch en viss Åsa Romson som aspirant till denna titel.

 
Ingen bild

Who

6 oktober 2013 14:33

Hoppas på att Åkesson är taggad och väl förberedd!
Han kommer att som vanligt vara "stryk" pojken!

 
Lassekolja

Lassekolja

6 oktober 2013 14:43

Vem vet, C kan möjligen nå 20% på Stureplan med nära omnejd!? Det är nog så Annie och "Ursula" tänker!?
Gamle Hedlund roterar nog i sin grav och Thorbjörn Fälldin skruvar sig oroligt på köksstolen hemma i Ramvik!?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Diablo

6 oktober 2013 14:53

Jimmie måste ta upp 99-årige Erik som vården sägar skall uträtta sina behov i vardagsrummet i en hink.

 
Ingen bild

Stefan A

6 oktober 2013 15:04

Undrar om SVT ens vågar ta upp invandringen, är ju öppet mål för Åkesson, lille Hibo har väl blivit stor nu så Björklund vågar väl inte dra den gamla valsen igen, sedan borde Reinfeldt få svara på om det ska avlönas ministrar med biståndspengar när det är avsatt nästan 13 miljarder för rikets styrelse.

 
Ingen bild

kalle

6 oktober 2013 15:21

7 klövern lever i sin fantasisfär avskild från verkligheten.
samtidigt pågår verkligenheten 24 h året om för oss vanliga, en verklighet som 7 klöverns folk inte själva vill uppleva.

ännu en mångkrimnell händelse i vardagen:
http://na.se/nyheter/orebro/1.2234902-bedragare-forsokte-lura-till-sig-cronjes-bil

verkligen cyniskt och kränkande att lura en 94 åring

 
Ingen bild

Argus

6 oktober 2013 15:29

@kalle: Polisen kanske skulle kolla i sitt "resanderegister"? Lågoddsare för träff där.

 
Ingen bild

Hacke

6 oktober 2013 16:11

Efter upproret senast från det övriga medieetablissemanget när Agendaredaktionen hade "fräckheten" att ta upp invandringspolitiken kan vi nog förutsätta att det blir fritt från elefanten i rummet i fortsättningen därifrån.
Hoppas Åkesson får in det ändå eftersom det i allra högsta grad berör och utarmar i princip samtliga politiska sektorer.


 
Ingen bild

J

6 oktober 2013 16:24

Du tyckte inte du glömde x-axeln???

 
Ingen bild

Kalle Karlsson

6 oktober 2013 16:31

I solidaritetens församling, vilka personer skall vi hjälpa? De föräldrar med små barn som har råd att betala 100.000 kr per person för att illegalt ta sig till Sverige ----- eller skall vi hjälpa föräldrar i drabbade områden som inte har råd att överhuvudtaget ge sina barn mat? För mig är frågan självklar men jag undrar hur självklar frågan är för den "empatiska" sjuklövern.

 
Ingen bild

Nils DK

6 oktober 2013 16:47

Ser ut som att statsmakten har beslutat, att alliansen skall självdestruera, så de rödgröna kan få absolut majoritet. Alla tre småpartier kämpar hårt för att komma under spärren och rädda nationen - man offrar sig för det större goda.

Om det inte går kommer man i yttersta konsekvens att använda Eslövsmodellen - Eslöv, Sveriges tråkigaste stad, där S och M bildar koalition. Ett mer sannolikt scenario är en röd-grön koalition med ett gammalt borgerligt stödhjul, man hittar på soptippen.

Efter valet kan det visa sig, att SD trots bra resultat får lägre inflytande än nu.

 
Lassekolja

Lassekolja

6 oktober 2013 17:55

En sak är helt säker; Mats Knutson kommer inte ställa frågan "Hur mycket invandring tål Sverige?", den fick han ju äta upp trots att det var en mycket relevant fråga. Jag tror heller inte att Björklund kommer att berätta om Hibo, däremot om brorsan Ohib eller liknande. Något det däremot kommer att vara gott om i Agendastudion är stora jätteelefanter men endast Jimmie kommer att se dom. Hoppas Jimmie inte blir mer frustrerad över sina galna motståndare än att han kommer ihåg att berätta om 99-årige(100år nu i december!), han som fått en toaletthink i vardagsrummet av sin generösa kommun! Man undrar hur i h-e det är ställt i hjärnkontoret hos politiker? Varför är det inte alldeles självklart att Melker skall få bo var han vill? Man blir ju vansinnig när man tänker på den gamla damen i Stenungsund, som var så förtvivlad över sin kommuns agerande att hon valde att hoppa från sin balkong.
Trots den ena galenskapen värre än den andra, röstar ca90% på att detta skall fortsätta..... Hur är det möjligt???
SD 2014 x2!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Ronny

6 oktober 2013 18:56

Är det någon här, som har läst eller höra något avståndstagande från Svenska Kyrkan ang. mord och våld på kristna i dom krigförande länderna i Afrika ?

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

6 oktober 2013 19:05

Jag kan rapportera från Karlskrona att riksdagsman Josef Fransson gjorde en lysande insats när han pratade om Sverigedemokraternas landsbygdspolitik! Riktigt, riktigt bra faktiskt och jag har skrivit en kort "recension" men tre bilder i bloggen!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Hej!

6 oktober 2013 19:39

Annie Lööf och hennes allierade för total invandring är en enda stor MOTpol, dom är ju mot det sunda förnuftet hela gänget!

 
Ingen bild

Leon

6 oktober 2013 20:18

@ Argus
Ja det kan ju ha varit en högst försigkommen tvååring från Linköping (med en romsk far) eller en fyraårig flicka bosatt i Malmö (med en romsk motmor)som varit de skyldiga, de finns ju i "registret". Eller varför inte en romsk gengångare, död sen 1975...vilket ju knappast lär hindra "kriminellt beteende"....eller ??

@ Ronny
Ja det vore ju äntligen på tiden att "det värsta kriget" sedan 1945 uppmärksammades. D v s det som försigår i f d Zaire och som hittils kostat ca 6 miljoner människors liv. Att svenska kyrkan uppmärksammar och tar avstånd från denna pågående massaker där (nominellt" kristna massvåldtar och mördar mängder av framför allt andra kristna vore ju givetvis välkommet.

 
Ingen bild

Elfyma+

6 oktober 2013 20:18

Kommer vi att under debatten få veta varför SD lade sig platt för Reinfeldt utan att få något i utbyte ?

 
Ingen bild

Peter

6 oktober 2013 20:41

Har ni sett att de sprayar i luften i Sverige?
http://alertsweden.bloggo.nu/Sveriges-delaktighet-i-det-Amerikanska-Vadervapnet-HAARP--video-CHEMTRAIL/

 
Ingen bild

Magentan

6 oktober 2013 21:48

@ Leon
Du har tydligen helt missat orsaken till och nödvändigheten av kartläggning av vissa kriminella, maffialiknande grupperingar. Eller har du kanske något emot polisregistrering av t ex italienska maffian också?

Citat:
"I Frankrike står just nu 27 vuxna romer från Kroatien inför rätta för att ha lett sina barn in på brottets bana. Barn så unga som 10 år har tvingats medverka vid inbrott och annan kriminalitet, avslöjas i en utredning som kallas 'epokgörande' av åklagare och polis.
Det är genom omfattande kartläggning och övervakning som fransk polis nu kan beskriva en maffialiknande struktur, där klanhövdingar styr över ”kaptener” som i sin tur basar över ”löjtnanter”. Längst ner i familjehierarkin finns kvinnor och barn som köps och säljs som handelsvaror och förväntas dra in stora pengar genom illegal verksamhet.
'Ju större skicklighet att stjäla, desto högre pris betingar en ung brud', berättar Gilles Weintz, som lett polisens kartläggning av de kriminella familjerna. Priser upp till 180.000 euro ska ha förekommit, men då förväntas bruden ge ordentlig avkastning.
Romska barn förväntades inbringa 5.000 euro var genom stölder – i månaden. Mycket av den ansamlade rikedomen slussades senare vidare till kroatiska Slavonski Brod, där klanledningen uppges bo i lyxvillor..."

"En del av polisens avslöjanden var särskilt upprörande, som t.ex fadern som bett sin 12-åriga dotter gömma ett stulet armbandsur, värt 80.000 euro i sin ändarm, eftersom han var säker på att polisen inte gjorde några kroppsvisiteringar på minderåriga."

Du kan läsa mer här:
http://www.thelocal.fr/20130930/roma-kids-forced-into-crime-like-conscripts
och här:
http://www.friatider.se/romer-tvingar-barn-stjala

 
Stefan K

Stefan K

6 oktober 2013 21:58

C lär få kämpa för att hålla partiet över 4%
Detsamma lär gälla för KD, men...
...har alla glömt Fp?
Partiet ligger mellan 4-5% i flera av institutens mätningar. Har vi tur slipper vi Ullenhag i riksdagen och har vi riktig tur slipper vi Malmström i EU.

Angående kvällens partiledardebatt är jag säker på att experterna skrev recensionen av Jimmie Åkessons insats långt innan kvällens sändning.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Leon

7 oktober 2013 06:41

@ Magentan
Har inget emot att "kriminella nätverk" av typerna MC-gäng, pedofiler, politiska/religiösa extremister m fl kartläggs. Och då naturligtvis under förutsättning att syftet är klarlägga kontakter och hierarkiska strukturer. Men det är aldrig, upprepat ALDRIG, rätt att utifrån tämligen lösa kriterier som släktskap eller etnisk tillhörighet "registrera" i övrigt orelaterade personer. Tror knappast någon skulle finna det berättigat att "registrera" pedofilens farbror eller brorsbarn för att de härstammar från Finland, eller för den delen MC-busens farmor och kusiner.

Sen kan man ju också fundera en smula på vad som är orsak och verkan. Är en grupp "utanför samhället" på grund av ett "eget val" eller är det på grund av att samhället ställt gruppen "utanför".

 
Ingen bild

Eric H

7 oktober 2013 12:07

"Lööf siktar på 20%"
Jag tror att det hon menar är 20% invandrare i Sverige nästa år...

Förhoppningsvis så får hon verka för det från en annan plattform än riksdagen e sep 2014..

 
Ingen bild

Funtaren

8 oktober 2013 07:45

Centern 20 % - vad har hon rökt? Nå, det var nog iallafall biodynamiskt odlat...

Allvarligt, lilla snärtan: du är inte en Fälldin.

 
Ingen bild

Valle

10 oktober 2013 15:27

Ceterpartiet har verkligen nått ut med sitt program.Väljarna har förkastat detta.Det gamla bondepartiet hade säkert sitt berättigande på 1930 och 1940 talet då det handlade om skyddstullar för svenskt jordbruk.Men idag ?-Inte!
I dagens politik är det SD som tagit den fallna manteln till sig och driver en politik för att hela Sverige skall leva och utvecklas.

SD har ett starkt program för landsbygdsutvecklingen.
Något som centern saknar.

Därför v e t jag att åtskilliga bönder och andra på landsbygden boende idag söder SD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards