thoralf

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2013

ULLENHAGS MILJARDER

Av Thoralf Alfsson - 27 augusti 2013 00:16

Sverigedemokraterna sätter ett nytt all time high med 14,6 procent i Sentios opinionsmätning.  Givetvis kommer inte en enda tidning skriva om detta rekord. Utan de kommer bara läsarna på sociala medier till del. Vilken tidning kommer att bli först att skriva om Sentios mätningar.


Fredrik Reinfeldts sd-hat fick idag ännu en gång resultatet att folkpartisten Erik Ullenhag tilldelades ytterligare ett antal hundra miljoner till sina redan många miljarder på invandringen. Fredrik Reinfeldt anser säkert att detta också är ett sätt att ”straffa” SD. Precis som uppgörelsen med Miljöpartiet. Undrar vad de moderata väljarna tycker. 14,6 procent i Sentio talar sitt tydliga språk.


Ett rättvisare system menar Erik Ullenhag när han ger ytterligare 350 miljoner kronor till kommuner som tar emot många invandrare. Rättvisare mot vem? Läs artikel.


Undrar om Erik Ullenhag ansåg att det blev ett rättvisare system även med subventionerad vård för papperslösa, med 50 kronor till personer som befinner sig illegalt i Sverige. Var det rättvist mot landets ”fattigpensionärer”?


Inte undra på att Folkpartiet rasar i opinionsundersökningarna.


Östran skriver idag om Kalmar läns Landstings upphandling av tolkverksamhet. Nu har summan stigit till hela 33 miljoner kronor. Undrar hur många anställda denna verksamhet har inom vården, rättsväsendet, polisen och på myndigheter . En verksamhet som utan tvekan kan räknas in till den så kallade invandringsindustrin. Undrar hur detta avtal ser ut? Finns det en fast del på 33 miljoner kronor men sedan även en rörlig del.


Sedan tycker jag att det är för dåligt att inte Jimmies sommartal har kommit upp på webben. Vill vi framstå som ett seriöst riksdagsparti kan vi inte vara så oprofessionella. Jag blir bara så besviken!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ronny

27 augusti 2013 00:44

Ja detta med sommartalet har gjort många med mig förbannade. Otroligt dåligt att göra presumtiva röstare besvikna. Mycket besviken.............

 
Ingen bild

Hm

27 augusti 2013 02:10

Naturligtvis mycket viktigt att talet finns tillgängligt på internet. Men det gör det inte!??

 
Svensson

Svensson

27 augusti 2013 06:47

Erik Ullenhag har gett sig själv rätten,att dela ut och skänka bort svenskarnas skattepengar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Stefan K

Stefan K

27 augusti 2013 08:16

I dessa dagar matas vi dagligen med bevis på hur den svenska välfärden krackelerar, hur äldrevården slutat fungera, hur sjukhuspersonalen går på knäna och hur regeringen styvnackat nekar kommunerna mer pengar för att klara sin verksamhet.

Under samma dagar möts vi nästan dagligen av rapporter om kommuner som tar emot allt fler ensamkommande, andra flyktingar och hur regeringen inte snålar, utan öser in nya miljarder för att täcka kommunernas kostnader.

Ullenhag måste ha en rejäl budget att röra sig med och vilka andra verksamheter har tvingats avvara de miljarderna?

Nu vill Ullenhag alltså muta kommunerna med nya miljoner. Samma kommuner som redan nu saknar arbetstillfällen, bostäder och en fungerande välfärd.
Det diskuteras också tvång. Kommunerna ska i framtiden tvingas ta emot ensamkommande och andra flyktingar, trots de problem man redan brottas med och med tanke på hur det prioriteras i Sverige, så vet vi vilka som får förtur och vilka som placeras längre ned på stegen eller längre bak i kön om ni så vill.

Tacka tusan för att vanliga, hederliga skattebetalare blir allt mer ilskna idag. Tacka tusan för att folk i min egen omgivning höjer rösterna allt oftare, oavsett vilket parti de förmodas rösta på.
Jag tror snart inte att det finns en familj i Sverige som själva inte påverkats eller som känner någon nära vän som inte gjort det.

Det kanske blir som Skurups kommunordförande, Sven Rosengren (Fp) uttryckte det i samband med att Skurup nu tvingas ta emot ensamkommande: "...men vi ska hålla oss borta från en debatt kring den svenska flyktingpolitiken överlag"
Nej, det ska vi inte och det Thoralf...ska ni i SD se till att de inte slipper. Ska man döma av "snacket" i fikarummet på jobbet, bland kompisar och bland folk på stan har SD en ljus, väldigt ljus, framtid att vänta. Folk är faktiskt heligt förb...de och märk väl, bland dessa finns många med utländsk bakgrund.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 augusti 2013 08:22

Appropå Thoralfs förra blogginlägg "Sova gott inatt": Hur bra nattsömn har Reinfeldt, och Ullenhag när de släpper nyheten med ytterligare mångmiljonbelopp i det gigantiska penga-slukhålet invandringsindustrin?

Hur gott sover de övriga partiledarna som säkert vet om Senitos 14,6 procent för SD och deras egna partis dåliga siffror?
De får givetvis den informationen, trots att den säkert inte kommer ut i media.
Tänker speciellt på Göran Hägglund och Annie Lööf.
Hur känns det, att tänka på att vara den partiledare som kanske för partiet ut ur riksdagen..?
Desto bättre måste det vara att vara företrädare för SD, ett parti som bara ökar och ökar. Där är säkert nattsömnen god...

 
Ingen bild

Stefan A

27 augusti 2013 08:28

Övriga ministrar måste vara mycket avundsjuka på pojken med guldbyxorna, ingen annan får nog in blanco checkar av Borg, han kan spela jultomte året runt...på Svenska skattebetalares bekostnad.Utdragning av tand i dag, ca: 10 minuter och 1135 riksdaler minus -150 i allmänt tandvårdsbidrag, 985 spänn, långt ifrån de 50 som det kostar somliga, oberoende av behandling....

 
Cavatus

Cavatus

27 augusti 2013 08:49

Vind i seglen, kära flygbladsutdelare! Tänk på att alltid ha några av de små flygbladen i fickan eller väskan. De kan man "glömma" kvar på fikabord på fiket eller på andra allmänna platser.

Målet är att SD får 15 %, inte bara i opinionsundersökningarna utan även att denna gräns sprängs i valet. Därför måste vi redan nu stämma i bäcken istället för i ån. Glöm inte att droppen urholkar stenen och ju fler som hittar till de alternativa nyhetssidorna, desto fler vaknar upp och man behöver inte skriva dem på näsan vilket parti de måste rösta på. Det inser de själva när de börjar läsa regimkritiska nyheter.

Det är därför flygbladskampanjen är så bra och det är därför den funkar. Oss kan ljugmedia inte hacka, tysta eller släcka ned. Vi har våra flygblad utskrivna och jobbar på oförtrutet. Vi är som myrorna i en myrstack som hjälps åt med tallbarr efter tallbarr. Vi är skräpmedias stora skräck! Var och en av oss har en oerhört makt i det vi gör. Glöm ALDRIG det!

Inom en inte alltför lång framtid kommer nya flygblad som är kommunanpassade, där det framgår hur stora socialbidrag en kommun betalar ut och i förhållande till invånarnas "sammansättning" samt ett om våldsbrotten i varje kommun. Detta genom ett unikt samarbete med dissidentmedias främste statistiker. Det blir rena rama dynamiten om det sprids bland folk (eftersom folk i gemen inte har en aaaning om detta). En rejäl ögonöppnare, med andra ord.

Sätt alltså fart, redan idag. Det är hög tid att utnyttja den vind vi har i seglen!

http://www.korta.nu/flbl

 
Ingen bild

Lärare

27 augusti 2013 09:27

Är också besviken, vad är det som felas? Kan det vara så att SD är fullt upptagna med mediasatsningen som ännu inte kommit igång.

Väntar på SD-kuriren också.
Vi får väl tänka på att semestern nyligen avslutats för de flesta, därför tror jag de ligger lite efter.

Kommer säkerligen under dagen ...

Nu kör vi på för "fulla muggar", ut med info, 14,6% taggar oss att snart nå 18 - 20%.

Tack Thoralf för allt du gör för oss runt om i landet.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 augusti 2013 09:43

Var hos min tandhygeinist för några veckor sedan 860:- + 8 mils resväg . Horribelt är bara förnamnet när man jämför vad pensionsräddarna betalar !

 
Ingen bild

Hacke

27 augusti 2013 09:45

Cavatus...

Du gör ett storartat arbete. Ser verkligen fram emot de kommunanpassade flygbladen med socialbidragsfördelningen. Dräpande tydlig information som gammelmedia naturligtvis blundar för och där också nu deras ständigt anlitade "forskare" och "statsvetare" (Heinö-Johansson, Demker) försöker att förhindra att få fram fakta kring i framtiden och manipulera med efter behag genom att avskaffa begreppen "svensk", "invandrare", "svensk med utländsk bakgrund" etc. närhelst det passar pk-etablissemanget.
Och det vet vi ju med all övertydlighet i vilka sammanhang det handlar om liksom hur oerhört väsentligt det är att framhäva samma fakta i andra.

 
Ingen bild

x

27 augusti 2013 10:18

Hej Thoralf.

Jag har ett minne av att en viktig nivå i riksdagen är minst en sjättedel av rösterna. Har för mig att det har att göra med bordläggning/återremitering?

Med Vänlig Hälsning.

x.

 
Ingen bild

Odalbonde

27 augusti 2013 10:31

Säger bara 14,6.
Och det kommer mera.

 
Fia G

Fia G

27 augusti 2013 10:32

Jag blir också besviken på att talet inte kommit ut än, vad är problemet?

http://Fia G

 
Ingen bild

Stickan

27 augusti 2013 11:49

Den paralella flygbladsutdelningen

Hjälp till att akapa en mini-revolution:

Sprid den hemska sanningen över stad och land,
till alla dagis, till fritidshem och grundskolor


MOHAMMED SNUSAR

MOHAMMED ÄR EN SNUSGUBBE!

 
Ingen bild

Nicklas

27 augusti 2013 11:59

Ja att inte talet kommit upp ännu är verkligen uselt. I synnerhet som man som parti i stor utsträckning är beroende av sina egna internetkanaler för att nå sympatisörerna.

Nu är jag endast en vanlig sympatisör så jag har ingen aning vem eller vilka personer det ligger på att ordna detta men den eller de personerna bör få berättigad kritik i alla fall. Sedan kan ju förseningen/problemet kanske i och för sig bero på något tekniskt missöde av något slag men då borde man väl gå ut med det. Hoppas Thoralf för fram den kritik som kommer från "fotsoldaterna" gällande detta till rätt adress.

Men oavsett detta så har jag i alla fall läst talmanuset och det verkar ha varit ett mycket bra tal av Åkesson så det är självklart glädjande. För att inte tala om glädjen man känner över de senaste opinionssiffrorna. :)

Tappar moderaterna några procentenheter till och sd fortsätter att öka kommer det inte dröja alltför länge innan moderaterna börjar känna flåset i nacken.

 
Ingen bild

Jenny K

27 augusti 2013 12:03

Sommartalet som försvann!
Kan det möjligen bero på att Eva Brunne anmält talet för förtal?
Vi får helt enkelt vänta och se.

 
Lassekolja

Lassekolja

27 augusti 2013 12:17

Ovanligt många bra och kärnfulla inlägg idag, bl.a av Stefan K, Hulda mk1, o.s.v. Kanske inte så konstigt, med tanke på alla positiva nyheter om och för SD. Om någon skulle ha missat så hade GP(Göteborgs-Posten) av alla, i söndags ett mycket positivt helsidesreprtage om SD´s framgångar, i vilket det bl.a framgick att "SD ökar hos kvinnorna" och "SD nu lika starkt i Västsverige som i Sydsverige", o.s.v
Som grädde på moset hade vi igår kväll i SD-Kungsbackas regi ett "Valkampanjmöte" under ledning av den förträfflige valorganisatören Ola Svensson från Karlskrona. Fantastiskt trevligt och lärorikt och dessutom välbesökt! Hoppas denna härliga SD-anda består över "supervalåret", d.v.s till att börja med. Själv tillhör jag den optimistiska gruppen SD-are, som inte blir förvånad om SD i vale-t/en 2014 blir >20%! Vi var många, som igår blev tilldelade kyrkovalfoldrar med inbladade valsedlar att dela ut i de olika delarna av vår(Kungsbacka-)kommun, ett kärt "besvär"!
Såg Jimmie´s sommartal i direktsändning på webben. Enl. mig hans hittills bästa sommartal, trots att det var långt! Förstår inte varför det dröjer att läggas ut. Tänk på att "när man väntar på nå´t gôtt o.s.v......."
I denna väntan rekommenderar jag Alf Robertssons Mitt Land:

http://www.youtube.com/watch?v=4eIq_yui1c8

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 augusti 2013 12:38

Fint , fler som Alf Robertsson vill vi ha , gärna någon som sjunger den förbjudna psalmen 169 Fädernas Kyrka som förmodligen var allt för nationalistisk !

 
Ingen bild

Maja Dacke

27 augusti 2013 13:07

Cavatus - vi väntar!!!

Thoralf - TACK!!!

Alla - vi fortsätter ge järnet! ... Hoppsan, då!

 
Ingen bild

Maja Dacke

27 augusti 2013 13:12

Stickan - vad är det för fel på snus? Kan du förklara? Har snus blivit ett snuskigt ord på sistone? Jag själv snusar portion sedan urminnes, kan bara inte låta bli. Så ... kan jag så kan ...

Jenny K - mer om att Jimmies tal anmälts som förtal! LÄNKAR!

Lassekolja - LÄNKAR! Tack!

 
Ingen bild

gunnar

27 augusti 2013 13:15

Jag tycker det är bra Thoralf att du säger din mening om detta med att talet inte är ute,trots att det knappast är ditt fel!
men du visar att det är högt i tak i SD,där man kan komma med kritik när det är befogat!

dock tycker jag det är otroligt dåligt att det inte står ett dugg på Sverigedemokraterna.se varför filmen dröjer!
där måste det verkligen bli bättring

 
Ingen bild

Pastafarian

27 augusti 2013 13:34


Kungörelse

Min moders enda dotter har nu konverterat till världens roligaste religion Pastafarianismen,
från och med idag.

För vetgiriga,
På Engelska
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster
På Svenska
http://sv.wikipedia.org/wiki/Det_flygande_spaghettimonstret

 
Ingen bild

Kalle

27 augusti 2013 14:10

DU kan läsa Jimmie Åkessons tal i text från SD:s sajt, länk längst ned i detta inlägg. Att talet inte finns på video är ett sort misstag av SD.

Det visar hur illa rustat SD är för att föra fram sin åsikter på nätet.

Visst är det högt för SD, 14,6%, i Augusti men kunde säkert varit mycket bättre om SD även funkar på nätet.

Kommer SD att lyckas med video på nätet EFTER valet??? Avpixlat och Fria Tider har varit utsatta för dosattacker och varit helt utslagna under veckan periodvis.

Är SD ännu sämre på att dataskydda sig så de inte ens försöker för då blir de utslagna direkt eller har de försökt och blivit utslagna utan att vi SD sympatisörer fått reda på det???

https://sverigedemokraterna.se/?p=12749

 
Ingen bild

Kalle II

27 augusti 2013 14:43

Är av den anledningen som jag inte är medlem. Jag litar inte en sekund på att SD kan skydda mina personuppgifter som skulle finnas med i medlemsregistret. Vis av erfarenheten efter den listan som hackades ut direkt efter valet 2010 kommer jag inte att göra samma misstag igen, tyvärr.....

 
Ingen bild

vmm

27 augusti 2013 15:17

Syrien. Nu måste något göras. USA har världens största militärmakt och har därmed ett ansvar som ingen annan stat har. Jag har hört till leda att det här inte kan lösas militärt men jag har bytt åsikt - det här kan bara lösas militärt och det måste ske nu. FN tvekar och visar hur jäkla nere med brallorna dom står i och med att man måste ha med Ryssland och Kina på båten. FN är ett problem nu och gör att människors liv är i fara. Jag tycker USA framförallt, och andra länder med millitär makt att prata om (Sverige är lite pinsamt oförmöget), har en förbaskad skyldighet att ingripa - vi inte bara kan utan måste ingripa. Vi måste ingripa för att vi kan. Det här är en moralisk grej. Om 20 år så kan vi få frågor av våra barn om varför vi inte gjorde något. Vi måste göra det vi kan.

Sverige kan inte göra något militärt. Skicka JAS mot Syrien... det går liksom inte om vi snackar teknisk räckvidd.

Så enormt viktigt att man nu kör över FN och visar militärmakt. Enkla mig föreslår 200 Tomahawk mot Assad för att visa allvaret men jag kan tänka mig överflyningar av amerikanska militärplan över Damaskus för att visa vem som bestämmer. Heja USA. Heja Västvärlden.

 
Ingen bild

Magentan

27 augusti 2013 15:53

Jimmie Åkessons tal var fantastiskt bra. Det jag blev mest imponerad av var den rättframma kritiken av den starkt förändrade Svenska Kyrkan av idag.

Här kommer en liten del av den minst sagt berättigade kritiken av dagens Svenska Kyrkan och den i mitt tycke allra bästa delen av talet:

"... På senare år har Svenska kyrkan dock kommit att bli allt mindre svensk och allt mindre kristen.
Och det oroar mig och jag vet att det oroar många av er. Och – det borde oroa fler…
Orsaken till det, är att socialismen och liberalismen under de senaste decennierna har slagit sina klor allt djupare i kyrkan.
Det märks genom att den för socialismen så utmärkande intoleransen mot oliktänkande breder ut sig inom kyrkan.
Präster som vågar opponera sig mot den politiskt korrekta ordningen inom kyrkan hängs ut, kallas till upptuktningssamtal eller omplaceras.
Ledande röster i kyrkans organ har börjat ropa på åsiktsregistrering och förbud mot att prästviga till exempel invandringskritiker och konservativa Sverigevänner.
Det märks genom kyrkans närmande till – och legitimerande av – den extrema, antidemokratiska vänstern.
Många av oss minns biskop Eva Brunnes hyllningar till hatiska och våldsinriktade vänsterdemonstranter i samband med riksdagens högtidliga öppnande strax efter valet.
Så sent som för en månad sedan arrangerade Svenska kyrkan i Hjällbo en demonstration tillsammans med…
Lyssna noga nu!
Ung vänster, Syndikalistiska ungdomsförbundet, Kommunistiska Partiet, Revolutionär Kommunistisk Ungdom, Socialistiska Partiet, Rättvisepartiet socialisterna, Revolutionära fronten, Studieförbundet Ibn Rushd, Iranskt asylcentrum, Internationella socialisterna, Göteborgs LS, Socialistiska studenter och Irans arbetskommunistiska parti.
Det var tyvärr inget olycksfall i arbetet.
Liknande samarbeten har förekommit vid otaliga tillfällen, över hela landet under de senaste åren.
Det märks genom att kulturradikalismens treenighet: Feminismen – Queerteorin – och den heliga mångkulturalismen, i allt högre utsträckning har kommit att ersätta den kristna treenigheten..."

SUVERÄNT!

 
Ingen bild

mlking2

27 augusti 2013 17:35

Grattis till de fina siffrorna Thoralf!

Jag vill tacka dig för allt arbete du lägger ner. Även om jag inte kryssade i någon speciell person vid valet 2010 känner jag att jag fått mycket bra valuta för min röst!

 
Ingen bild

Jenny K

27 augusti 2013 17:54

Maja Dacke
Lassekolja

Jag är ledsen om jag varit otydlig. Det finns inga länkar för dessa konspiratoriska tankar, de är helt och hållet mina egna och det finns ingen verklighetsgrund i dessa.
Jag tycker bara det är så underligt att talet inte kommer upp när SD själva förlorar på detta. Dessutom ingen förklaring. Pga detta började mina tankar gå i spinn.
Jag ber än en gång om ursäkt.

 
Lassekolja

Lassekolja

27 augusti 2013 18:45

@Kalle, jag har viss förståelse för Din oro men hoppas vi är överens om att det viktigaste är rösta på SD i samtliga val!?!

@vmm, instämmer att det måste bli ett slut på eländet i Syrien, av flera skäl, bl.a för att försöka rädda vad som återstår av Välfärdssverige, med tanke på att "våra" ynkliga politiker har så svårt att säga stopp på belägg till alla, som utan att ha bidragit, vill åtnjuta den välfärd som våra förfäder med möda och flit skapat åt oss, som kommer efter. Detta kommer sannolikt våra barnbarn ställa besvärliga frågor om i en framtid!?!
@Jenny K, Du har absolut inget att be om ursäkt för. Dina tankar om kulturförrädar-Brunne är bara att hålla med om! Skandalöst att Svenska Kyrkans företrädare själva bidrar till att omintetgöra vår Kyrka. Hon borde "bannlysas" tillsammans med K.-G.Hammar Åminstone stå i skampåle utomhus i en vecka med hårt bröd+ev.H2O!
I Kyrkovalstider; Om nedanst. länk funkar kan man höra psalmen "Fädernas Kyrka i Sveriges land", en psalm, som jag redan beställt av min dotter till min egen begravning. Hoppas bara att jag rösta några gånger till innan dess!

http://www.youtube.com/watch?v=2J-89BSMRhE

 
Svensson

Svensson

27 augusti 2013 18:47

En tioårig pojke sa det här i skolan - Den där Erik Ullenhag,måste vara väldigt rik,eftersom han skänker bort så mycket pengar ? Till och med tioåringar genomskådar Erik Ullenhag :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Thoralf A

27 augusti 2013 18:52

Har "sparkat" på några angående sommartalet! Tror att det kommer snart.

 
Ingen bild

World Traveller

27 augusti 2013 18:56

@vmm

Dra inte for stora vaexlar pa vad media tutar i dig. Brittiska och Amerikanska officerare jag pratar med ar helt emot en insats i Syrien av den enkla anledningen att de samtliga tror att det ar rebellerna (Muslimska Brodraskapet/Al-Qaida/Salafisterna/Obama's Nya CIA som ligger bakom. Det genomfors ocksa stora ommobleringar i den Amerikanska militaren. De som blir kvar ar inte de som ar kritiska mot Obama och islam direkt.

 
Lassekolja

Lassekolja

27 augusti 2013 18:57

@Thoralf, Hur skulle vi klara oss utan Dig???
(Faktiskt lite allvarligt menat!)

http://www.youtube.com/watch?v=2J-89BSMRhE

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 augusti 2013 18:57

Lassekolja , tack för tipset om Fädernas Kyrka ,har precis tittat och lyssnat , underbart, det var knappast någon som inte sjöng med! Mvh .

 
Ingen bild

who

27 augusti 2013 19:26

Är tragiskt om SD skall stödja privata församlingar!
En fädernas bönehus, är en renprivat åsikt!
Ägna sig åt viktigare saker än 1000-åriga fabler!

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

27 augusti 2013 20:22


Man talar om att GEMENSAMT NATIONELLT A N S V A R för att ta emot invandrare.

---->VADDÅ a n s v a r ???
VEM & VAD säger att vi skulle ha D E T? -Va!! ?
Var i h e l a fridens dagar, har de fått det ifrån? Kan någon klargöra det?

Jag tycker inte vi har något "ansvar" ö v e r h u v u d t g e t.
Varför skulle VI ha det? -Dem som påstår det (Hur vågar någon påstå det?) har nog ett ......trumvirvel....EGENINTRESSE I ATT SÄGA SÅ!
Så att deras egna jobb och entreprenörsavtal tryggas.
Visst måste det vara så?

 
Ingen bild

Andreas

27 augusti 2013 21:09

Jag blir inte klok på detta med Syrien hållningen i debatten,nu finns det bara två vägar i Syrien enligt mig,antingen Assad eller Al-Qaida,islamister båda är dåligt mer eller mindre enligt mig,väst världen skulle hitta en tredje väg för dessa mindre bra islamska länder,men för att gå den vägen måste islam gå igenom reformation och upplysningen tror jag,och som det ser ut nu i den arabiska världen så är dom på väg i motsatt riktning.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

27 augusti 2013 21:18

Kan någon av er smygläsande journalister berätta varför Public Service och andra tidningar aldrig hämtar och visar information från Rysslands TV när det gäller Syrien och andra konflikter.

Jag tycker att det är viktigt att kolla flera olika källor, men får inte media visa något sådant för USA och deras agenter i Sverige

Nyfiken på svaret

http://rt.com/on-air

 
Ingen bild

Medborgaren

27 augusti 2013 22:08

Hm, en liten korrigering av rubriken.
Det är våra stålar stollen delar ut, medel som skulle behövts till vård, skolor och övrig samhällsservice till oss som betalar världens högsta skatter! Inte till lycksökare som reser över halva jordklotet för att leva lyxliv på svenska skattebetalares bekostnad!
Men annars instämmer jag helt med kritiken på 7-klöverns galenskap...........

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

27 augusti 2013 22:14

@ Kalle II

Det var inget medlemsregister som blev "hackat" innan valet 2010 utan en lista på personer som begärt information om partiet Sverigedemokraterna, kanske bara för att använda information i något skolarbete, men givetvis tråkigt att listan med namn som inte ens har någon anknytning till partiet gjordes offentliga av "hackarna".

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 augusti 2013 22:24

Syrien: Ett land där det nu sker fruktansvärda saker. Därom råder säkerligen ingen tvekan.
Men vad händer om Assad-regimen faller?
Vilka krafter tar makten då?
Tyvärr blir det troligen ett Muslimskt helvete, liknande det i Irak. Interna strider (sker tydligen redan) mellan olika fanatiska Islamistgrupper, bilbomber och annan terror.
Det väntar ingen trevlig framtid för oskyldiga Syrier...

 
Ingen bild

vmm

27 augusti 2013 23:32

Om Syrien: det är förbaskat viktigt att det sker en attack. Man kan inte döda folk ostraffat och gör man det så ska man veta att det blir konsekvenser.

Jag vet att en attack med kryssningsmissiler mest är symbolisk och inte direkt påverkar militärt, men okej, vi måste markera symboliskt! Vi måste markera.

Jag föreslår ett par hundra kryssningsmissiler. Förutom att slå mot luftvärn och syriska myndigheter så tycker jag syftet måste vara att dra ner brallorna på Assad-regimen. Vi måste visa att ni kan inte göra som ni vill för då blir det konsekvenser.

En grej som jag skulle kunna tänka mig vore om USA valde att skjuta Tomahawkmissiler sisådär 250 meter från Assads föräldrar, och mot utvalda generalers föräldrar. Inte döda. Missilerna slår ner ett par hundra meter på någon åker. Alla fattar såklart att det är avsiktliga missar. Det är klart som f-n att det är ett hot. Man visar att man kan och kommer att döda dom du älskar mest och du kommer inte att kunna göra ett skit åt det förutom att du kan sätta stopp för kemattacker. Ja, det är militärt maktspråk. Dina föräldrar och barn ligger i potten.

Usch, jag känner att jag är lite "krigisk" i det här inlägget men jag lutar allt mer åt att vissa saker måste lösas militärt och våld är den enda lösningen. Tragiskt!

 
Ingen bild

Lotta

28 augusti 2013 00:23

@vmm

Jag är inte så säker på att uppgifterna om att Assadregimen ligger bakom giftattacken. Tänkte faktiskt på att bilderna man visade efter gasattacken inte stämde. Varför var det t ex endast en del som bar munskydd och gasmasker osv. Läs artikeln så får du veta vad experterna anser om saken:

http://www.friatider.se/vastliga-experter-gasattacken-i-syrien-kan-vara-iscensatt

Det man kan fråga sig är vilka som tjänar på denna gasattack? Assad-regeringen som nu riskerar att flera länder kommer anfalla Syrien och störta honom och hans regim eller "rebellerna" som kommer få hjälp med att störta Assad? Källkritik är inte medias starka sida det vet vi. Läste i en bok om källkritik om just propaganda som spridits i olika konflikter. I ett land, (kommer inte ihåg vilket) grävde man till och med upp lik som man la ut på gatorna för att påvisa motståndarens grymhet. Jag tycker att alla bör sansa sig lite och verkligen kontrollera vetenskapliga fakta. Eventuellt skulle svenska FOI få prover från området för att ta reda på vilket gift som använts. Dessutom bör man enligt mig tänka igenom konsekvenserna om man störtar Assad, vad kommer efter? Det verkar som att dessa underutvecklade länder endast kan ledas av en stark diktator, hemskt men sant. Se bara hur det ser ut i de länder som gammelmedia, 7-klövern och alla andra godhetsapostlar hyllade vid den muslimska våren.

 
Ingen bild

World Traveller

28 augusti 2013 03:59

@vmm

Jag tog en titt pa Brittiska nyheter. Storbrittanniens samtliga generaler, framforallt f.d Overbefalhavaren General Dannatt och f.d Force Commandern i Bosnien, General Rose ar emot en attack. Alla med egen tankeformaga inser att de enda som tjanar pa en gas-attack ar rebellerna. Dessa rebeller faar sort ekonomiskt stod fran USA, UK, Frankrike, Quatar, Saudiarabien, Sverige m.fl De faar ocksa hjalp av vaara it-experter och propaganda-experter (media). Rebellerna bestar av flera olika grupperingar men har ett gemensamt, de lyder under Muslimska Brodraskapet. MB fick samma hjalp av Sverige i Egypten och Tunisien. Tva laender dar det inte gatt som de tankt sig. Vanligt folk har namligen vaent sig mot dom. Laes garna kommentarer pa Daily Mail och andra tidningars websajter. Jag skummade igenom 1500 och saag kanske 4-5 stycken som var positiva till en attack.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

28 augusti 2013 05:15


Det handlar om:

PENGAR, PENGAR OCH ÄNNU MER PENGAR!

"Extra miljoner ska stoppa slöjangrepp
28 aug 03:00
Regeringen avsätter mer pengar till kampen mot främlingsfientlighet i nästa års budget. Att bekämpa fördomar mot muslimer är prioriterat, berättar integrationsminister Erik Ullenhag (FP). Läs mer hos SvD"

Visst blir det ganska tydligt, vad det e g e n t l i g e n handlar om! -Att fixa pengar.
Jag tycker att det är så fruktansvärt att man använder dessa invandrade människorna SOM EN TÄCKMANTEL FÖR ATT ORDNA PENGAR -TILL SIG, SIN ORGANISATION O.S.V
Tycker det är rätt uppenbart att hela den här grejjen med flyktingar, hela FN's existens. Mf både "Aktörer" och organisationer, ner till tolken och coachen i själva verket ÄR eller HAR KOMMIT ATT BLI en födkrok.
Jag tycker inte längre det handlar om hjälp till människor utan snarare KVALIFICERAD MÄNNISKOHANDEL I STOR SKALA.
Och det är riktigt, riktigt fult.
Att med lidande som förespegling passa på att sko sig.

 
Ingen bild

Stefan A

28 augusti 2013 05:19

Utbildningsminister Björklund gör sig skyldig till ministerstyre, när han går ut och hotar den lilla skitskolan Lundsberg med indraget tillstånd, det är faktiskt inte hans uppgift att besluta om sådant. Tyvärr visar det hur media-driven politiken fortfarande är i Sverige, Lundsberg är bara en symbol för vad aftonslasken hatar mest, privat och för rika, (trots att lönerna på aftonslasken är väl tilltagna)och övrig media hakar förstås på och därmed sjuklöverpolitikerna, hade liknande händelser (och det gör det säkert) hänt på en kommunalt driven skola hade det på sin höjd resulterat i en notis i lokaltidningen.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

28 augusti 2013 05:42

Andra värdskriget: De avskyvärda människorna som under förespegling om ett ariskt Europa skodde sig å det grövsta på "utbölingar" D.v.s judar mf folkslag utifrån kommande.
Man plockade av dessa deras tillgångar, flyttade runt dem för att slava gratis, bygga infrastruktur mm. Slutet var än jävligare för dessa, Helt fruktansvärt!

IDAG:
"Utbölingar" utifrån kommande människor utnyttjas nu i godhetens tecken -Syftet är förståts att tjäna pengar på det hela.
Bankerna kan "skapa" mer nya pengar genom utlåning -För det behövs "nya" människor. Tillväxten kan hållas vid liv därigenom. Kalle-Anka ekonomin kan rulla på -Ingen behöver tappa ansiktet.
En arme' i storlek som Amerikanska försvaret av institutioner rörande migration och invandring kan hållas med jobb. Aktörer i tiotusental, Coacher, flyktingboenden, en gigantisk SFI-Lärarkår, med flera hålls igång -Allt mer beroende av flödet i denna märkliga människohandel som liknar en internationell storindustri.
Den här är beroende av argument!
Argument som kan hålla den igång. Många är beroende utav den. Det har vi sett.
Åter igen används de här människorna som migrerar eller är på flykt eller utsatta av dessa dubiösa vad jag anser "Dubbelagenter" vars huvudsyfte är att kunna sko sig själva, Den här gången under godhetsflagg.

 
Stefan K

Stefan K

28 augusti 2013 09:17

Idag får vi också läsa att integrationsminister Myten satsar ytterligare 20 miljoner på att bekämpa fördomar och inte minst mot muslimer. Att just muslimer verkar vara de som har störst fördomar mot andra grupper verkar inte bekymra vår integrationsminister.

Bara de senaste dagarna har alltså integrationsminister Myten utlovat närmare 1,2 miljarder till olika integrationsprojekt, lagda till de miljarder han redan lovat.
Samtidigt förvägrar regeringen kommunerna mer pengar för att klara den havererande välfärden.

Bara att gratulera Thoralf.
SD:s valfilm från 2010 blev kusligt lik verkligheten.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Medborgaren

28 augusti 2013 09:33

Svenska lagar gäller inte alla............
I dagens ÖS kan vi läsa om 2 pensionsräddare som åtalades för en mängd brott, men eftersom dom enligt egen utsago trodde att dom följde regelverket frikändes dessa juveler.

Vi korkade svenskar hade givetvis dömts eftersom det är vår skyldighet att ta reda på vilka regler som gäller, samt efterfölja dessa.......................

Baka egen pizza istället för att gynna dessa individer!

Vi och dom..................

 
Ingen bild

Lazzaruzz

28 augusti 2013 09:54

När får vi vanliga reda på varför inte sommartalet inte har kommit ut på webben?
Annars ska du verkligen ha cred för det arbete du lägger ner på ditten och datten...min röst på dig i valet var absolut en röst på rätt person...

 
Ingen bild

Sladden

28 augusti 2013 10:28

@Karlskronabloggen, partiet kan inte ens få ut en sketen video på nätet, hur skall vi då tro att de kan skydda medlemsregistret.

 
Ingen bild

Calle

28 augusti 2013 10:43

O/T
Gjorde en " Alfsson" igår. Tog en rejäl runda på landsbygden i Skaraborg och delade ut 200 ex. av tabloiden " Lägg om Kursen" framtagen av Jan Milld. Fortsätter med detta till helgen.Förhoppningsvis väcker dessa sanningar några av de "sovande" och dom " förda bakom ljuset". Känns gött!
Ps. Sponsra gärna Milld med pengar för nästa års 2 utgåvor, som kanske blir än viktigare.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 augusti 2013 11:08

Annat ämne...
Ett förslag på regeringsombildning:
Skifta på Maria Larsson (Barn och Äldreminister) och Erik Ullenhag (Integrationsminister).
Erik Ullenhag verkar ju ha en makalös förmåga att få fram pengar till sitt departement. Snudd på superkrafter...

Vore det inte bättre att denna talang istället lade sin otroliga förmåga på att fixa bättre resurser till våra barn och äldre??
Speciellt våra äldre behöver bätte vård och omsorg...

 
Cavatus

Cavatus

28 augusti 2013 11:13

Bra jobbat, Calle! Du har ju också varit synnerligen aktiv i flygbladskampanjen, särskilt inför förra valet. Jag hoppas att du har orken kvar inför detta valet. Många nya och aktuella flygblad finns att ladda ned!

http://www.korta.nu/flbl

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

28 augusti 2013 11:47

Nu är sommartalet äntligen på plats.

http://www.youtube.com/watch?v=UvruWgp9oKI

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

igge

28 augusti 2013 12:05

Jimmies tal finns nu på Karlskronabloggen

 
Ingen bild

Lazaruz

28 augusti 2013 12:11

Till min namne med "z"-mani:

Thoralf förtjänar ett bättre parti!!

Det nuvarande är naivt, korkat, självbelåtet, slappt,
anpassligt och svenskt i sämsta bemärkelse. Satis Stupido.

Vi ser nu fram emot åxå Åkesson i sympatihijab.
Hjälp Ullenhag att bekämpa fördommar. Skaffa
en egen husmuslim att krama.

 
Ingen bild

Kalle

28 augusti 2013 12:35

""Mördarbakterie sprids just nu i Stockholm
STOCKHOLM. En livsfarlig köttätande bakterie sprider sig alarmerande snabbt i norra Stockholm, skriver Dagens Medicin.
– Bakterien kan bli oerhört aggressiv. Enda sättet att hindra framfarten är att operera omedelbart[amputera] och ge antibiotika, säger Ardalan Rahimi, läkare på ortopeden på Danderyds sjukhus, till Metro.""Skriver Expressen.

http://www.expressen.se/halsa/mordarbakterie-sprids-just-nu-i-stockholm/

Fredrik Reinfeldt har/hade sitt radhus i Täby just i norra stockholm. Hur har denna mördarbakterie kommit till sverige??? Har den kommit med invandrare som inte hälsoundersöks. Det är frivilligt menar politikerna. Hur pantad får en politiker vara???

Har nu konsekvenseran av den fria invandringen till sverige kommit med olika sjukdommar. Nu har de kommit nära inpå Fredrik Reinfeldts. Nu måste väl äntligen staten med Fredrik Reinfeldt agera och regera på något sätt nu när han är nästan drabbad själv personligen!!! Nu får han se konsekvenserna av sin egen invandringspolitik.

TBC är en annan smittsam sjukdom somnästan var utrotad i sverige. Nu har den rotat sig igen i sverige.

 
Ingen bild

Magentan

28 augusti 2013 13:09

@ vmm, Lotta och World Traveller
Såg wmm:s kommentar om Syrien i natt och tänkte bemöta den då men gick till sängs istället, eftersom jag kände på mig att det säkert skulle levereras några sansade ord från några andra här. Och det gjorde det, från både Lotta och World Traveller.

wmm, låt dig inte luras av vår svenska PK-gammelmedia!
Jag rekommenderar dig att läsa kommentarerna om Syrien nedanför Thoralfs inlägg "Dansk Media" 22 aug, så får du lite mer kött på benen. Läs Magentans (kl 14:42), Hassads (15:45), Håkans (15:59) och Gbg:s (16:29).
http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/08/22/10119382-dansk-media/

 
Ingen bild

Leon

31 augusti 2013 21:28

@ Kalle
En liten kommentar beträffande sjukdomar och dessas eventuella samband med invandring. I det stora hela är de resistenta eller svårbekämpade sjukdomalstrande bakterierna ett i högsta grad "hemlagat" problem här i västvärlden. Det är snarast vår användning (överanvändning) av antibiotika som gett upphov till diverse resistenta och svårbekämpade bakteriestammar. Att skylla dagens "mördarbakterier", för övrigt en stam av streptokoccer d v s sådana som vanligen orsakar halsfluss, sinusit och luftrörskatarr/lunginflammation, är ett tecken på konspiratorisk okunnighet.
När det gäller T B C kan jag dock ge dig rätt till viss del då den framför allt "återkommit" genom invandring huvudsakligen från östeuropa. Kommunismen implosion i Ryssland och övriga postsovjetiska nationer innebar att ett tidigare tämligen välutbyggt sjukvårdssystem totalhavererade och att endemiska sjukdomar, bl a TBC, fick fäste. För övrigt finns även när det dessa sjukdomar problemet med resistens på grund av överanvändning av antibiotika.

En liten reflektion jag gjort med anledning av tidigare diskussion om de kristnas högst allvarliga sitution i mellanöstern. Enligt en uppgift har många av de kristna "internflyktingarna" i Syrien sökt sig till områden som behärskas regimen och dess allierade, d v s den islamistiska terrororganisationen Hezbollah. Där åtnjuter de visst skydd från den terror de utsatts för av de av väst och det wahabitiska Saudiarabien m fl stödda "oppositionen". Kanske läge att revidera den generaliserade bilden av "islamister".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se