thoralf

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2013

DANSK MEDIA

Av Thoralf Alfsson - 22 augusti 2013 00:14

Blev idag uppringd av en journalist från Danmark och tidningen Weekendavisen. Han hade uppmärksammat den debatt som startade under dam-EM i fotboll då Camp Sweden inte använde svenska flaggan utan några andra blå-gula flaggor som mest liknade Ukrainas flagga. Jag skrev ett blogginlägg om detta.


Senare försökte Camp Sweden hänga ut mig på deras hemsida genom att namnge mig på grund av att jag uppmärksammat detta.


”Att föreningen pekas ut på extrema bloggar och nätsidor som sedan leder till hot mot föreningens företrädare är oerhört allvarligt. Några av frontfigurerna i diskussionerna om varför inte Camp Sweden använder den Svenska flaggan är riksdagsledamoten Thoralf Alfsson från Sverigedemokraterna samt prästen Dag Selander som för diskussionerna på sina bloggar.”


Nu har Weekendavisen börjat att kolla upp detta och om det finns någon koppling till korset i svenska flaggan och muslimer i Sverige. Skall bli intressant att läsa deras artikel.


Visst är det märkligt att dansk media uppmärksammar detta och inte svensk media.  


Vår utdelningskampanj i Kalmar kommun har fått vissa personer att reagera. I måndags cyklade jag runt i hela Smedby och delade information. Alexander Louhichi råkade vara en av de boende i Smedby.


De som följt bloggen en tid känner säkert igen Alexander! Han har utmärkt sig ett flertal gånger. Den mest kända är väl hans tilltag med svenska flaggan och koranen tillsammans med Nasim Malik. Se bilden i Östrans artikel.


Tidigare var Alexander Louhichi med i socialdemokraterna men uppenbarligen blev Johan Persson och andra trötta på Louhichi för han lämnade socialdemokraterna då han inte fick den status han önskade i partiet. Numera är Alexander Louhichi miljöpartist istället! Det har ju varit rörigt inom MP i Kalmar och med Louhichi i leden så lär det knappast bli mindre turbulens.


Alexander Louhichi gillade i varje fall inte vårt flygblad, utan skickade följande till mig.


 

Frågan är vad som var främlingsfientligt i vårt informationsblad om vård för papperslösa?


Snart sista chansen att bli medlem innan Jimmies tal i Sölvesborg då vi förhoppningsvis passerat 10000 medlemmar!


 

 
 
Ingen bild

Sven Dacke

22 augusti 2013 06:29

Tänk så mycket hat och främlingsfientlighet det finns hos vissa personer och grupper. Måste vara något med DNA, se exempelvis Syrien. Egypten och den listan blir lång

Jag vet inte någon person jag hatar, bara tycker bättre och sämre om en del men jag är ju Svensk, och vi har det nog inte i vårat DNA,

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 augusti 2013 06:32

I respekt för vår demokrati läser jag alla partiers valinformation. läser igenom namnen på valsedlarna och lägger sedan det jag inte behöver i soptunnan.
Att trotsigt riva sönder politisk information från Sveriges tredje största parti och sedan blogga om det, tyder på svåra personliga problem, svår uppväxt, någon bokstavssjukdom eller något annat tragiskt och beklagligt...

Camp Swedens märkliga "flaggor" behöver undersökas i grunden. Har de inte råd med riktiga flaggor kan säkert SD starta en insamling och snabbt få in behövliga summor.
Om deras företrädare fått mottaga hot, är det förkastligt, det går bra att framföra kritik på ett värdigt sätt. Eller tolkar de all kritik som hot?
Att en Dansk tidning ska starta en granskning och inte en Svensk, är ett ytterligare tragiskt tecken på de små stegen åt fel håll...

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 augusti 2013 06:50

Annat ämne...
Två Vänsterpartister på äventyr i våldets Somalia råkade illa ut igår. En Svensk kvinna och en ung man invandrad från Somalia utsattes för skottlossning. Han dödades och hon skadades.
Hade inte deras parti koll på läget i Somalia? Att det är livsfarligt där? Fattade inte den unge dödade Somaliern det? Han som flytt hit, borde om någon ha insett detta.

Vänsterpartiet, naivt som alltid...

 
Ingen bild

Observer

22 augusti 2013 07:04

Meningslöst inlägg från Camp Sweden.Dessutom undviker man kärnfrågan:Varför är svenska flaggan bannlyst hos organisationen/sammanslutningen?

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 augusti 2013 07:22

Observer...
Camp Swedens tankar bakom "flaggan" kan nog hittas här. "Camp Sweden är en helt opolitisk förening som säger nej till alla former av diskriminering på grund av sexuell läggning, etnicitet OCH RELIGION".
Man kan med stor säkerhet ana att det Kristna Korset i vår Svenska flagga sticker det politiskt korrekta i ögonen. Hänsyn till den nya "Överklassen" gäller.
Moskeer, böneutrop, Ramadan som en "svensk tradition", Hijabupprop, Schyman i Hijab, ett Miljöpartistiskt språkrör i Hijab, osv. Så vem kan vara förvånad att vår flagga sakta tas ifrån oss..?

Den 21:e september nästa år är en oerhört viktig dag...

 
Svensson

Svensson

22 augusti 2013 07:42

Borde vara straffbart, att utge ett land med en falsk flagga,i andra länder skulle detta dömas som ett brott.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Eric H

22 augusti 2013 07:59

Det är fanatastiskt att se att du, ThorAlf har tid, ork och ffa motivation att personligen ge dig ut på cykel för att dela ut reklamblad! Vilket engagemang.
Jag har svårt att tänka mig synen Jonas Sjöstedt personligen dela ut v-reklam på Östermalm, eller Fridolin springa i trapporna i Rinkeby och dela ut Mp-blad..

 
Ingen bild

Micke

22 augusti 2013 08:36

Den ukrainsk/svenska flaggan kanska var en false flag operation??? ;-)

OBS! Brandos i nytt blåsväder. Shoe Repair Sweden, en av Brandos borgenärer kräver att företagsrekonstruktionen upphör och riktar allvarlig kritik mot Brandos! Som vanligt lägger svenska medier locket på! läs mer på
http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/
Sprid gärna!!!

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 augusti 2013 08:43

Den gamla låten av Hola Bandoola band. " Vem i hela världen kan man lita på" gäller fortfarande. Men en grupp som har extremt lite med sanning att göra är så kallade journalister som Mona Masri.
Det här är bara ett exempel på vad som hände då och i dag

Om vi tittar lite på någras händelser ser vi ett mönster, utnyttja och förvräng så det passar den politiska inriktningen.

DN Kultur Mona Masri
"En höggravid kvinna i slöja blir misshandlad till medvetslöshetens gräns i Farsta och Sverige har fått ett alldeles eget Trayvon Martin-fall.
Trayvon Martin var 16-åringen som med en godispåse i handen sköts till döds i Florida efter att gärningsmannen känt sig hotad: Martin var en svart pojke klädd i luvtröja och såg därför, enligt gärningsmannen, kriminell ut."
Hela på DN

http://goo.gl/Rw4SNz

"Trayvon Martin-fallet – historien om en PR-kampanj
Den senaste veckan har ett uppmärksammat tema varit rättegången i USA mot George Zimmerman som i självförsvar skjutit den 17-årige Trayvon Martin. Trots att även svensk media gett fallet stort utrymme, har man främst återgivit den bild som PR-byråer skapat av ett ”rasistiskt motiv”. Nya Tider har fakta som visar fallet i ett helt annat ljus.
Publicerad: juli 28, 2013, 21:57
Redan innan fallet togs upp i domstol utmålades den 28-årige nattvandraren George Zimmerman unisont i media som en våldsam rasist, och hela fallet som ett bevis på de svartas utsatta situation i USA. Trots att allt redan från början tydde på att Zimmerman agerat i nödvärn och själv blivit brutalt nedslagen av Trayvon, lade sig till och med USA:s president i debatten och menade att Trayvon påminner honom om hans egna barn.
Om jag hade haft en son, hade han sett ut som Trayvon, sade presidenten."
Hela inlägget på Nyatider


http://goo.gl/z54GXv

Bakgrundsfakta Mona Masri

http://goo.gl/TG5TGM

Slutord
Vill du verkligen köpa tidningar där liknnade journalister dagligen förvränger och utelämnar fakta.
Är det då konstigt att tidningar rasar i försäljning

Hoppas länkarna fungerar


 
Ingen bild

Sven Dacke

22 augusti 2013 08:46

Thoralf

Är det inte dags nu att Bloggleverantören ser till att länkar fungerar som på alla andra bloggar

Kan dom inte eller vill dom inte? Synd på en i övrigt bra blogg

 
Sven Dacke

Sven Dacke

22 augusti 2013 08:55

Angående Anti Gay lagar i Ryssland

Har du någonstans läst en artikel av våra så kallade journalister vad det hela går ut på?

Nä, trodde inte det.

Man får gå utanför Sverige till vårat gamla broderland Finland som tydligen har journalister kvar.

Om Anti Gay lag

De som driver på lagförslaget är inte bara religiösa kretsar utan också kända samhällsdebattörer. En av dem är Irina Medvedeva, en av Rysslands mest profilerade barnpsykologer och debattörer.

– Ju mindre man talar om de här sakerna, desto bättre. Nu har vi en situation

där en minoritet försöker tvinga sitt beteende på majoriteten och göra det till norm.

Kraven på att få genomföra gayparader är ett exempel. Det ska barn inte behöva utsättas för, ju färre dåliga exempel desto bättre. Ryssland är ett traditionellt samhälle och varken Världshälsoorganisationen (WHO) eller människorättsorganisationer kan ändra på den saken, anser Medvedeva.



För övrigt har jag en dotter som är med i liknade kretsar och har inget problem med det så länge ingen försöker tvinga på andra sina åsikter sm att nästa göra en parad av det hela




http://goo.gl/0bT5Kc

 
Ingen bild

Preben

22 augusti 2013 09:14

"Flickors balkongfall kan vara hedersbrott" kan man i dag läsa på kvp.se, det har sannerligen tagit många år innan man kom på det som alla har veta länga.
Tyvärr kan jag inte länka till artikeln, det går tydligen inte att klistra in länkar här.

 
Ingen bild

SM811

22 augusti 2013 09:35

Alexander Louhichi och många andra i sju(k)klövern vet inte vad ordet främlingsfientlig, rasist mm betyder. Så fort de inte kan argumentera emot kommer dessa ord fram.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

22 augusti 2013 09:49

Denna vänsterpartistiska kvinna är invald till svensk riksdag till att representera sitt parti där , vad har hon i Somalia att göra ? Hon borde vara tacksam att hon lever och är väl det också men att resa omkring i världen och lägga sej i andra länders göranden och låtanden är förkastligt !

 
Ingen bild

Hacke

22 augusti 2013 10:14

Weekendavisens och flertalet andra nyhetsredaktioner i våra grannländer och övriga världen visar med närmast övertydlighet att vi i Sverige har begåvats med den fria världens mest enkelriktade medieutbud. Ett faktum som Vilhelm Moberg uppmärksammade redan på 50-talet där han utpekade journalistkåren som bärande part i det han så träffande kallade den svenska demokraturen.
Vilhelm Moberg slipper nu se det vi andra tvingas leva i dagligen och stundligen - att det har blivit sjufalt värre.

 
Ingen bild

Sladden

22 augusti 2013 10:40

@S-E Karlsson, för att inte tala om att UD inte anser det vara säkert och tycker inte att folk skall resa dit. Alla hennes försäkringar torde inte gälla när UD varnar.

Att V-folk är naiva det visste vi sedan tidigare, men detta är under all kritik. Aningslöst, naivt och ren dumhet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 augusti 2013 11:07

Annat ämne...
Så närmar sig boksläppet av Jimmie Åkessons länge emotsedda bok. I dagens Expressen dras den givetvis i smutsen. Något annat var inte väntat.
Turerna runt William Petzells tragiska bortgång kan jag inte och lämnar detta. Men givetvis så rescenseras den av Vänster-EXPO och betyget visste vi på förhand.
Däremot får vissa saker medhåll av en statsvetare i fallet med Petzells bortgång.

Sveriges mest lästa bok under kommande mörka höstkvällar!

 
Ingen bild

Lotta

22 augusti 2013 11:16

OT/ Berga Livs som står med som en av de affärer som köpt kött från köttmånglaren som sålt halalslaktat kött från bl a Polen som slaktats utan bedövning är inga mindre än ICA Supermarket i Berga Centrum. Söker man på hitta.se på de olika namnen får man upp två olika telefonnummer men samma adress. Östra Småland skriver en liten notis om detta i dagens tidning.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 augusti 2013 11:20

Annat ämne...
Enligt SR,s hemsida, ska Miljöpartiets språkrör Åsa Romson hålla sitt sommartal idag.
Den stora frågan som jag ser fram emot att få besvarad är: Kommer hon att hålla talet klädd i en Hijab...

 
Ingen bild

Lotta

22 augusti 2013 11:21

@Sven Dacke

I fallet Trevvon Martin finns en som vanligt gedigen krönika av Julia Caesar i ämnet som kan läsas här. Oerhört intressant krönika om hur de anhöriga till den kriminelle TH anlitade en PR-firma för att framställa "offret" som en oskyldig liten mönstergosse.

http://snaphanen.dk/2013/08/04/sondagskronika-medias-logner-i-godhetens-tjanst/

 
Ingen bild

OH

22 augusti 2013 11:46

Varför åker inte denne Louhichi tillbaka dit han hör hemma?
Får man förmånen att stanna i Sverige skall man givetvis visa att man kan anpassa sig i det nya landet.

 
Ingen bild

Putte

22 augusti 2013 12:28

Ser att Ahonen ger Thoralf en känga på sin fotbollsblogg. Om att hänga ut folk.

 
Ingen bild

Kalle

22 augusti 2013 13:28

ARABVÄRLDENS SOCIALLISTER GASAR IHJÄL SITT EGET FOLK!!!

Nu har det än en gång skett en gasattack mot det egna folket i arabvärlden. Förra gången var det under Saddam Husseins regim och nu under Syriens regim.

Som vanligt lägger ryssland och kina in sina veto i FN som stöd för dessa länder som använder giftig gas mot det egna folket.

Syrien och Irak styrs av Bathpartiet. Ett socialistiskt politiskt parti. Ryssland och Kina vill försvara dessa länders rätt att döda sitt eget folk i den socialistiska våldsläran.

""Baathpartiet (Ba'athpartiet, ar. اﻟﺒﻌﺚ, "Arabiska socialistiska återfödelsepartiet"), ett panarabiskt, nationalistiskt och socialistiskt parti i Arabvärlden. Partiet har haft makten i Irak 1963 och igen 1968-2003, och i Syrien från 1963 till idag."" källa Wikipedia.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Baathpartiet

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 augusti 2013 13:31

Annat ämne...
Miljöpartiet (Muslimpartiet) meddelar nu idag genom språkröret Åsa Romson att de vill satsa knappt två MILJARDER långsiktigt på "förorten".
Ännu en kostnad pga. en brist på en ansvarsfull invandringspolitik...
Hur många sjuksköterskor får man för nästan två miljarder under tex. en tioårsperiod? Någon som vet?

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

22 augusti 2013 13:33

Ja, på lördag blir besök i Sölvesborg och en signerad bok av Jimmie Åkesson tänker jag ha med mig hem! Det ska bli mycket intressant läsning!

Senaste boken jag läste var annars "Invandring och mörkläggning" av Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin. En fantastiskt bra bok som har högsta betyg både hos Bokus och Adlibris!

Fast jag lånade faktiskt mitt exemplar på biblioteket i Karlskrona, där den märkligt nog fanns till utlåning.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Lassekolja

Lassekolja

22 augusti 2013 14:03

TACK Thoralf för Din kamp för ett bättre Sverige, vilken tar sig olika uttryck, allt från "cykelutdelning" till stolta insatser i Sveriges Riksdag! Fantastiskt!
Att vi kallas "främlingsfientliga rasister" och ännu värre är ju inget nytt men min "permanenta" fråga är och förblir: Vad exakt är främlingsfientligt, rasistiskt o.s.v i SD´s politik? Detta har jag undrat ända sedan Ian´s och Bert´s tid men svaret på denna enkla(?) fråga uteblir fortfarande, än idag. Är det enkla svaret möjligen att ALL KRITIK AV 7:ANS INVANDRINGSPOLITIK ÄR ATT BETRAKTA SOM FRÄMLINGSFIENTLIGT? I så fall tolkar jag det som att våra motståndare helt enkelt saknar adekvata argument. Sorgligt!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Skämt Åsido

22 augusti 2013 14:32


Veronica Palm & Gudrun Schyman demonstrerar för burqa

http://freethoughtblogs.com/taslima/files/2012/06/burqa781.png

 
Ingen bild

Skämt Åsido

22 augusti 2013 14:36


http://freethoughtblogs.com/taslima/files/2012/06/burqa781.png

Veronica Palm & Gudrun Schyman demonstrerar för burqa

 
Ingen bild

Magentan

22 augusti 2013 14:42

@ Kalle
Hallå där Kalle! Du brukar väl inte vara så snabb att svälja våra politiskt korrekta vänstermediers påståenden? Varför litar du då helt okritiskt på dem i den här frågan?

Kriget i Syrien är ett krig mellan shia- och sunnimuslimer. Assad och hans regering är shiitiska alawiter och har hållit Syrien relativt sekulärt, medan sunnimuslimerna (som är i majoritet bland folket) vill ha makten och införa sharialagar. Inspirerade av den "arabiska våren" och Västländernas snabba krigshjälp till rebellerna där, startade de sunnitiska rebellerna ett uppror även i Syrien. Dessa rebeller består nu till hälften av utländska terrorister (enligt vissa uppgifter) och en stor del av dem är Al-Quaida-män (precis som de segrande rebellerna i t ex Libyen).

FN har tidigare låtit meddela att de finns ”starka indikationer” på att rebellerna i Syrien använt sig av stridsgas i kriget. I grannlandet Turkiet har polisen gripit rebeller från Syrien med flera tunnor nervgas. Att syriska regimen skulle sätta in stridsgas i en förort till sin egen huvudstad, när de nyss anlända FN-inspektörerna finns alldeles i närheten verkar väl ganska osannolikt, speciellt nu när Assads regeringstrogna styrkor har besegrat och drivit iväg islamistrebellerna gång på gång under den senaste tiden?

Egentligen håller jag varken på den ena eller andra sidan i detta smutsiga krig (alla krig är smutsiga), men jag vill gärna att det ska belysas från bägge håll. Därför förkastar jag inte helt Rysslands påstående att det kan röra sig om en s.k false-flag-operation för att provocera fram ett utländskt ingripande på rebellernas sida.

 
Ingen bild

Kalle

22 augusti 2013 14:59

<Magentan
Har aldrig sett någon PK media på vänsterfalangen göra kopplingen mellan saddam och assad och det sociallistiska bathpartiet. Däremot har det oftast mörkats av alla PK-media som befinner sig på MP och sossarnas stadium.

Ryssland och kina backar upp bathpartiet för den sociallistiska politiska läran. USA ställer sig på rebellernas sida för att störta/stoppa den sociallistiska doktrinen (bathpartiet). Likadant var det i irak.

Så uppfattar jag situationen i dessa länder styrda av Bathpartiet.

Du har tydligen en annan åsikt och den får du självklart ha.

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 augusti 2013 15:43

Hur gick det m,ed "slöjryckningen" som var så stor PR grej för några dagar sedan

Inte ens grabbarna på Flasback har hittat något.

Är det någon som har koll på nya fakta som har kommit fram eller är det en "mjölkskandal" som den i Forserum

 
Ingen bild

Hassad

22 augusti 2013 15:45

@Kalle, om jag vore som dig skulle jag inte använda dessa stora ord när du uppenbarligen inte har en aning om vad som händer i Syrien.

Läs vad Magenten skriver, hon beskriver det hyfsat riktigt vad som händer. Hon glömde dock nämna att Assad är garanten för de kristna i Syrien. De som nu flyr i klasar för att de är rädda för dina hjältar.

Assad är inte så dum att han använder gas när han själv inbjudit FN att komma dit och titta.

Nästa gång du skriver, skaffa dig information. Res till Södertälje, där finns svaret.

 
Ingen bild

Håkan

22 augusti 2013 15:59

@Kalle
Den politiska banan, ändras konstant, och det håller inte att referera till Irak kriget, som om det fortsätter och ingenting har förändrats.
Låt mej ge dej en tankeställare.

U.S.A har en "ny" president och därmed också en ny administration ( ofta kallad Tsarer om ni springer på uttrycket )
I Barack Hussein Obamas administration ingår åtminstone 6 muslimer med kopplingar till muslimska brödraskapet.

Malik Obama ( Barack Husseins halvbror i Kenia ) är muslim och har tydliga kopplingar till muslimska brödraskapet ( I samröre med Sudans President Omar Al-Bashir som är terroriststämplad av FN)
Barack Hussein Obama är född med en muslimsk far och har haft en muslimsk styvfar. Han är, per definition, muslim.

Muslimska brödraskapet är skapare av den muslimska våren ( finbulvintern snarare ) och med klor i Egyptien ich Syriens "rebeller".
Jag kan stoppa där, för att hålla det kort, den här gången, men ger inte, det jag skriver, en tankeställare?

 
Ingen bild

Kalle

22 augusti 2013 16:08

Lesen grabbar vad jag tycker har jag ansett i flera år nu och dessa tankar tar ni inte ur mig ned några inlägg!!!

>Hassad och vad skulle jag hitta i södertälje. Var/vad i Södertälje. Ge mig en ledtråd.

Vad som kommer att ske får framtiden utvisa!!!

 
Ingen bild

Gbg

22 augusti 2013 16:29

Precis som Magentan skriver rör det sig om ett krig mellan shia- och sunni-muslimer, där USA tagit rebellernas sida (sunni). Varför har jag många gånger frågat mig, ty Syrien var ju förhållandevis stabilt innan kriget med sekulärt styre etc.

En bra förklaring tror jag mig hitta i den oheliga alliansen mellan USA och Saudiarabien (sunni) pga oljan. Utan billig olja stannar världsekonomin, och framförallt i dessa dagar med fallande tillväxt och hög skuldsättning är den livsviktig för att hålla världen i schack.

Saudiarna å sin sida ser som sin viktigaste uppgift att sprida Wahabismen (sunni) och den regionala kartan skulle väsentligt skrivas om ifall Assad skulle falla, eftersom Sunni då skulle flytta fram sina positioner i regionen vis-a-vis Shia (Iran + Syrien + halva Irak + Hezbollah) som skulle förlora motsvarande. USA och Saudi har mao inte bara oljan gemensamt utan även en gemensam fiende i Iran.

 
Ingen bild

Håkan

22 augusti 2013 17:56

@Gbg
Du kan glömma oljan.
U.S.A idag, importerar 15% av sin olja. Merparten från Mexiko och Canada.
Detta tack vare den, av marxisterna, så förhatliga Fracking oljan.
Om inte marxisterna lyckas stoppa fracking i Europa ( dom har lyckats införa förbud i Sverige ) så kommer det måla om Europas beroende ställning också.

 
Ingen bild

Ördög

22 augusti 2013 18:27

Kloka ord, Eric H! Jag kom att tänka på salig Olof P:s retoriskt fulländade (oavsett vad man anser om hans politik i övrigt) avslutningstal vid S-kongressen 1975, med orden "Vi ses igen i portgången med packen av broschyrer. Du tar uppgång A och jag tar uppgång B. Framför Konsum, i planteringen, på torget, i hörnet mot Storgatan, vid fabriksgrinden klockan 7 en kulen morgon, i Stockholms city på tunnelbanestationen med glesa turer och 70-kort."
Även Göran Greider måste medge att detta var en verklighet som Palme säkert aldrig personligen upplevt ... Att det i våra dagar finns riksdagsmän som själva delar ut reklam är berömligt, vilket parti de än representerar.

 
Ingen bild

Preben

22 augusti 2013 18:38

Jag håller helt med Ördög här, fast jag inte kan uttala mig om Palme, jag bodde inte i Sverige på hans tid (jag är båtflyktning), skulle gärna vilja se Schweinpelz dela ut flyers på cykel.

 
Ingen bild

HS

22 augusti 2013 19:20

Det är alltså "främlingsfientligt" om man tycker att det är fel att personer som inte är svenska medborgare får billigare sjukvård än svenska medborgare. Måste vara världsrekord i dumhet även för en vänsterextremist...

 
Ingen bild

OT

22 augusti 2013 19:51

@Thoralf "Visst är det märkligt att dansk media uppmärksammar detta och inte svensk media."

Inte alls, en gång så behövde de vår hjälp och nu behöver vi deras (om sanningen skall fram).

P.S: Lite "hatkärlek" till de danske "Peter Wahlbeck - Svensk vs Dansk Mentalitet": http://www.youtube.com/watch?v=93kU1KTiZ4E

 
Ingen bild

OH

22 augusti 2013 20:59

Annat ämne.
Lärarnas Riksförbunds tidning Skolvärlden har ställt två frågor till samtliga partiers representanter i utbildningsutskottet.
Samtliga partier utom Sverigedemokraterna har förklarat sin syn på frågorna.
Skolvärlden säger att dom trots upprepade påminnelser ej fått svar från SD.
Är SD ej intresserade av skolfrågor?
Kan Thoralf ge någon förklaring?

 
Ingen bild

jannejakan

22 augusti 2013 21:00

Det blir konstigt när man använder sig av den ukrainska flaggan när Sverige spelar fotboll, det borde även Camp Sweden inse. För övrigt har jag inget emot Ukraina, som verkar vara ett trevligt land. Till skillnad från den svenska regimen uppmärksammar man varje år Karl XII som kämpade tillsammans med ukrainare mot ryssarna i slaget vid Poltava. Kungen har till och med fått en egen staty.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/ukrainare-firar-karl-xii-i-poltava/

 
Thomas

Thomas

22 augusti 2013 21:07

Det var ett nedrans tjat om Camp Swedens blågula flaggor under dam-EM!

Väldigt många fotbollshatare här inne som inte förstår vad flaggtifo är för något.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tifo

 
Ingen bild

Sladden

22 augusti 2013 21:22

@Thomas, fotbollshatare möjligtvis, men när vi går på landskamp vill vi vifta med svenska flaggan inte några substitut. Inte såg du väl någon tysk vifta med den belgiska flaggan, eller?

Hur skall ni nu göra med Tre Kronor i vinter, kommer de att heta rubel nu?

 
Ingen bild

Sherlock

22 augusti 2013 21:24

@jannejakan, vet inte det? Efter trettio års resande jorden runt är Ukraina och Kiev det enda ställe jag blivit utsatt för rånförsök.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 augusti 2013 21:27

Thomas...
Varför kan inte någon representant för Camp Sweden skriva ett vänligt brev till Thoralf mfl. och förklara detta "tifo".

Bättre att göra så, än att blåsa till strid med att skriva "extrema bloggar".
Eller är det så att denna supporterförening får stöd på villkor att supporta det "Multikulturella samhället" och bekämpa de som ifrågasätter det...?

 
Ingen bild

Farbror Sven

22 augusti 2013 21:31

BORTA

-För tre år sedan förbjöd jag min man att röka,dricka sprit och titta på andra kvinnor .
-Och det gick bra ?
-Jag vet inte ,jag har inte sett honom sedan dess ......

 
Ingen bild

Micke

22 augusti 2013 22:03

Ska det vara så här!! Vi har en arbetskamrat från Jordanien som har vart här i snart 20 år, kom in på den arabiska våren och omständigheterna i Egypten. Han fullkomligt exploderade hur omvärlden kan tycka (Politiker och media) att muslimska brödraskapet ska få medlidande det är ju dom ja just dom extrem islamister och deras religon som ställer till djävelskap runt om i världen med kopplingar till terrorister, kvinnoförtryck mm. Vilken kvinna vill bära slöja,burka det är ju mannen som kräver detta hon ska bara passa upp till mannen annars vilken djävla religon, och Svenskarna bara tiger...Får inte militären ordning på Egypten och muslimskabrödraskapet får makten igen då blir det storkrig där nere till att börja med! Och dom kommer att dra med sig terrorist landet Iran och i och med det kommer Israel USA mfl INTE acseptera...Så är det bara och därmed har SD ytterligare en röst och inte från en pur Svensk:):) Tänk vad vi är nationalister vi SD:are

 
Ingen bild

Gbg

23 augusti 2013 09:59

@Håkan

Självklart är Saudis olja av central betydelse för USA. Så fort oroligheter uppstår i ett oljeexporterande land sticker oljepriset, varje droppe räknas. Världsekonomin skulle inte palla med ett oljepris på 150 USD/fat. Vi skulle få en värld med negativ tillväxt, recession etc och kraftigt stigande arbetslöshet som en direkt följd. Detta i en redan väldigt skuldsatt världsekonomi.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards