thoralf

Direktlänk till inlägg 29 juli 2013

KRIG MOT FUSKET ÄR SUNT, ANNY BERGLIN!

Av Thoralf Alfsson - 29 juli 2013 21:03

 

Anny Berglin från Inte rasist men


Anny Berglin på bloggen ”Inte rasist men” försvarar fusket med åldern på ensamkommande barn. Nu är det dock inte någon överraskning att man som ”vänsteranhängare” inte följer några lagar utan istället föredrar sina egna lagar.


Att inte vilja stävja fusk inom offentlig sektor ser jag som mycket allvarligt, då detta fusk dränerar den offentliga sektorn på stora summor varje år. Ett annat exempel är ju fusk med assistansersättningar där vissa fall som avslöjats har rört sig om miljonbelopp.


Jag antar att Anny Berglin anser att Försäkringskassan nu har förklarat krig mot dessa fuskande människor.


Att förklara krig mot fusket inom välfärdssektorn är sunt enligt min ståndpunkt men inte enligt de som kritisera Sverigedemokraterna.


På bloggen Inte rasist men anser man det uppenbarligen vara uppseendeväckande och mycket

illa att värna vår välfärdssektor från fuskare. Jag tar mig för pannan och undrar hur det står till med det logiska tänkandet hos Anny Berglin. Att försvara fusk, lögner, förfalskningar och konstruerade berättelser är minst sagt anmärkningsvärt och kan knappast förbättra möjligheterna till en fast anställning om det är känt för arbetsgivaren.


Jag anser dessutom att som anställt inom offentlig sektor likväl som i den privata sektorn skall man uppmärksamma och anmäla allt fusk och stölder från arbetsgivaren. I den offentliga verksamheten handlar det dessutom om våra skattemedel som försnillas. Detta gäller oavsett om det fuskande med åldern på ensamkommande barn eller om det gäller stöld av toapapper från jobbet.


Ungdomarna på Inte rasist men har ju däremot inte så mycket livserfarenhet och definitivt inte någon arbetserfarenhet från olika arbetsplatser så dessa insikter har uppenbarligen inte uppenbarat sig ännu. Men det kommer säkert med åldern och insikten om att våra skattemedel inte regnar ner från himlen utan att det är arbetande människor som varje månad betalar sin skatt. Dessa människor vill att deras skattemedel skall användas effektivt och rationellt till de människor som är i behov av hjälp. Inte till fuskare och bedragare!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juli 2013 21:24

Thoralf verkar ha "tryckt in ett finger i ögat" på Anny Berglin. Bra! Det behövs!
Fernissan på glorian över de "ensamkommandes" huvud är otroligt tunn. Avslöjande på avslöjande kommer fram i dagen.

De försök som görs från de politiskt korrekta blir desperatare och desperatare. "Den som har rätt, får rätt med tiden".

Så, Thoralf får rätt och Anny Berglin mfl. får snart dra in svansen mellan benen och skämmas...

 
Ingen bild

Lotta

29 juli 2013 21:26

Skämmas? Det har de inte vett att göra.

 
Ingen bild

HS

29 juli 2013 21:35

Vänstermänniskor älskar att spendera andras pengar. Skrämmande. När ska svenskarna sätta stopp för det pågående vansinnet. Vi måste ta tillbaka landet innan vänstern och liberalerna helt fördärvat det som vår förfäder mödosamt byggt upp.

 
Ingen bild

Morningstar

29 juli 2013 21:35

Nu var det just snyft på SydNytt med en utlänning som hade blivit vräkt från sin lägenhet medan han vistades nån månad i hemlandet han flytt ifrån. Hade han månne "glömt" betala hyran? Tydligen resonerar raketforskarna som så, vad? Vi bor ju inte i lägenheten just då. Så förmodligen kommer det lagstiftas om det här, så att nybyggarna kan fortsätta att bo kvar utan att betala hyran under "semestern". Nån som vågar sätta emot? Dom behöver ju bara hänvisa till sin heliga kultur och så måste vi visa förståelse för detta. För så gör man i hemlandet. Så huggs parallellsamhället ytterligare i sten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juli 2013 21:46

Anny Bergelin...
Du läser säkert detta blogginlägg och alla våra kommentarer. Hoppas att du inser att du med ditt blogginlägg gjort bort dig rejält.

Vi alla som kommenterar och de ännu flera som läser detta, skrattar åt dina försök att gå till mottack.
Men skratten fastnar snart i våra strupar och vi tar oss för våra pannor, då vi vet att denne bluff kostar vårt land gigantiska summor.

Tänk om alla som nu gullar med dessa "barn" istället kunde jobba på närmaste äldreboende. Där skulle de göra verklig nytta för människor som verkligen behöver det.
Så Anny, gör om, gör rätt, i ditt nästa blogginlägg! Vi väntar...

 
Ingen bild

Hacke

29 juli 2013 21:57

Lite utanför tråden men vill ändå passa på att uppmärksamma om att en moderat med invandrarbakgrund i Halland gått samman med två sd-politiker och kritiserar Reinfeldt för att vara odemokratisk i sitt ställningstagande till sd (presenterades på SVT:s Västnytt nu ikväll.
Lite mumma så här på kvällskvisten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juli 2013 21:57

Morningstar...
Ja visst är det märkligt. Man flyr för livet, från förtryck och livsfara.
Sedan hamnar man i Sverige och hux flux åker man på SEMESTER till hemlandet...
Kanske kan Anny Berglin ge oss en förklaring i sitt nästa blogginlägg...?

 
Ingen bild

Kurtan

29 juli 2013 21:57

Denna individ, Anny och likasinnade vänster doo-gooders, anser tydligen att det är ok att ljuga om en det ena och det andra för svenska myndigheter och oss svenskar!

Anledningen är ju att de som kommer hit, troligen speciellt de från MENA-området, eftersom har det så svårt och är ju "flyktingar" och så är de ju inte "äckligt" vita som vi i väst.

Då är det ju inte annat än rätt att de får ljuga och göra som de vill för de vill ju bara ha ett bättre liv och demokrati....right!

Hon och likasinnade vänsterflummare, anser sig nog var väldigt goda, humana och bra människor, eller hur?!

Men sorgligt nog har de inte intellektet att inse att hon och sina meningsfränder är genom detta synsätt och agerande rasister i sin renaste vidrigaste form!

Varför? Jo, för de inser inte att de på detta vis anser att dessa "flyktingar" är så underutvecklade och inkapabla dvs mindervärdiga, att de inte kan ta hand om sig själva! De behöver således "speciell" assistans av "godhetskören"...

Dessutom förskingrar de våra inbetalda skattemedel hur lätt som helst och slår sig för bröstet och basunerar ut hur "goda" de är....

Detta är inget annat än en "mental" sjukdom som har utvecklats till en masspsykos inom bl.a media... (Undrar om "flumskolan" har bidragit något till detta?)

Sug på den "vänsterflummare"!!!
MVH

 
Ingen bild

S-E Karlsson

29 juli 2013 21:59

Anny Berglin , en sån snörpa !

 
Ingen bild

who

29 juli 2013 22:23

Det krävs ett "En dåres försvarstal" för förklara dårskap!

Hon tycks kunna "klippa" o "klistra" men saknar med all tydlighet läsförståelse.

 
Ingen bild

charlotten

29 juli 2013 22:32

Vem är Anny Berglin, eller nej förresten, vem bryr sig, så varför uppmärksamma henne? Jag är helt övertygad om att varje vanlig/normal person motsätter sig att man slänger ut skattemedel på oärliga personer sk ensamkommande, så du Thoralf, har alla oss på din sida.
Vi är oändligt tacksamma för att du för en ständig kamp mot oegentligheter i kommun/media/stat, på din blogg finns mer att läsa än i hela Östran/Barometern tillsammans. Tack så innerligt mycket, vi är fyra här som kommer rösta rätt (SD) nästa år!

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juli 2013 22:39

Anny Berglin är självklart välkommen att förklara sig här.
Iaf. jag skulle se fram emot en debatt med henne!!

En saklig debatt, utan hårda ord. Kom igen Anny!

(Undrar fö. om hon vet hur många rakhyvlar dessa "barn" gör av med per vecka..? Kan inte det mm. tas fram, då det bör vara offentliga handlingar??)

 
Stefan K

Stefan K

29 juli 2013 23:33

Det var Anny Berglin som för ett år sedan uttryckte sig så här på twitter. "Sjuk suddig bild men den gör mig glad. Här uppe vajar ingen svensk flagga inte". Här uppe är lika med Östersund.

Anny Berglin är också en person som ondgör sig över nätsidor som inte tar upp kritik mot SD, samtidigt som hon själv är ansvarig för en nätsida som bara skriver om SD.

Förmodligen är Anny Berglin en Expo-wannabee som inte nöjer sig med pengar från a-kassan, utan vill ta del av de miljoner som pyntas in i Expo för att de ska slippa ta riktiga jobb och umgås med verklighetens människor.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Gute

29 juli 2013 23:58

Den där "sorten" känner vi igen, deras värsta hatobjekt är den vita mannen och ju mer de spyr ur sig desto fler ovänner får dem, så låt henne hållas.

 
Ingen bild

Gute

30 juli 2013 00:12

Jag gjorde en snabbvisit på hennes blogg och inser att det är en renodlad hatblogg riktad framförallt mot Sverigedemokraterna, troligtvis så sponsras de av EXPO och motsvarande kommunistiska grupperingar.

Man har valt att inte tillåta kommentarer, och det kan jag förstå för den sortens folk är inte populära hos den vanliga medborgaren och det vill man ju inte skylta med.

 
Lassekolja

Lassekolja

30 juli 2013 00:15

Tips till Migrationsverket för underlättande av åldersbestämning av "ensamkommande" "barn":
Ställ två lådor jämte varandra, fyll den ena med nappar och den andra med rakhyvlar. De som väljer nappar får stanna tills dom föredrar rakhyvlar alternativt när föräldrarna "helt oväntat" dyker upp av "en ren slump" återförenas familjen f.v.b till hemlandet. Vinsten, som härigenom uppstår satsas på våra äldre, som med möda, flit och pliktkänsla byggde Välfärdssverige åt oss som kommer efter! Dom förtjänar verkligen att ha det bra på "gamledar"!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 00:33

Gute...
Ja, den bloggen bestod bara av NÄTHAT...
Tänk vad sur hon ska bli den tredje söndagskvällen i september nästa år..!

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 00:44

Lassekolja...
Det kanske vore mera utslagsgivande om valet står mellan några nallar och några tidningar med "tveksamt" innehåll.
Sådana som till stor del döljs på översta hyllan.
De verkar ju ha stort intresse för "sådant", de små liven;-)

Kan det vara därför vissa kvinnor vurmar så kraftigt för dem? När inget annat händer, så...

 
Ingen bild

Kalle

30 juli 2013 02:18

Så här snett gick det för Avpixlats krönikör.
Hera Lamppu Maduro och priset för sanningen!!!

Läs mer om det politiska hatet i det svenska samhället. Nu stannar det inte ens med hot på nätet. Det är dags nu att alla partier slår näven i bordet och säger att nu är det nog. Sd bör starta ett politiskt uppror. NU.

Det är dags nu att polisen gör något radikalt åt dessa hotande och brännande personer. Synd att kalla dem personer för drägg är vad det är. Polisen har visat sin totala inkompetens i kölvattnet av upploppen i Husby. Dialogpoliserna kan dra något gammalt över sig: Det behövs mycket tuffare tag med vattenkanoner istället. Det har nog sverige inte råd med. Alla dina och mina skattepengar går till ännu fler invandrare.
Ännu mer drägg på våra gator som bränner.

http://avpixlat.info/2013/07/30/hera-lamppu-maduro-och-priset-for-sanningen/

 
Ingen bild

Orättvisa

30 juli 2013 05:41

Ja Tjoralf, kriget mot fusket är mycket sunt! Denna "industri" tillåts kosta hur mycket som helst, och detta säkert för att pengarna går rakt ner i fickorna på de höger-/moderatvänliga höjdarna! Lägg pengarna och personalen inom vård och omsorg, äldrevården och skolan i stället!

 
Ingen bild

Observer

30 juli 2013 07:10

Hoten mot våra välfärdssystem har många supporters.Det finns snart inte en dag utan att vi möter exempel detta.Undantagslöst är de senare "jag känner för att-argumenten" en provkarta på intellektuella kollapser.Att påstå att man tar ansvar med en gigantisk ansvarslöshet säger det mesta om nivån.

 
Ingen bild

Ludvig

30 juli 2013 07:20

Man tar sig för pannan.Och man får hoppas att inte sådana får så mycket makt, som anser att det är riktigt med fusk. Helt otroligt.

 
Ingen bild

Stefan A.

30 juli 2013 08:06

Hoppas Berglin dragit på sig ordentligt med studieskulder så att det räcker hela livet (inte för att det märks precis, men det finns massor med kurser numera som man kan slösa bort sin tid på utan att bli klokare) och som skall betalas tillbaka med skattade pengar, så kanske hon blir mindre benägen att slösa bort skattepengarna genom att kalla 18-25 åringar för barn och ge enorma pengar i form av statliga mutor till kommunerna upp emot 1,5 miljon kronor per år och skalle. Att Thoralf reagerar på detta är bara sunt och en självklarhet för varje tänkande människa, flera gjorde det säkert bara man viste om förhållandena, men frånvaron av skriverier och debatt i media gör ju sitt till föra att saken skall tystas ned, eller snarare SVT,s bilder och filmer på och från Svenska barndaghem så fort det handlar om "ensamkommande flyktingbarn", och inte från verklighetens "skäggabarn".

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 juli 2013 08:39

Bloggen Inte rasist men .. har svårt att se helheten i verkligheten kommer att få en rak snöplog i ansiktet i September nästa år
Festen är slut för Marxisterna nu kan det bara gå åt ett håll
Det är avgångsvakt på ca 80 riksdagsoikofober efter valet

 
Ingen bild

SM811

30 juli 2013 08:41

Att vänsterfolk inte kan inordna sig i de demokratiska reglerna och ha allmänt hyfs finns fler exempel på.
Lars Ohly - skall använda "utomparlamentariska metoder" och sedan har vi marxisten Erik Svensson. http://www.exponerat.info/exponerat-avslojar-lunds-spott-professor-fick-smisk-av-chefen-krop-till-korset-angaende-ingrid-carlqvist-hatet/

 
Ingen bild

Tony

30 juli 2013 08:42

Inte alls konstigt om en vänstermupp ljuger,
hela komunistsystemet bygger ju på falsarier,
ta vänsterjeppen Lars Ohly som var en stor
motståndare till friskolor, men inte mer än att
hans egna barn fick sin utbildning i just sådana.
när han blev påmind om detta förklarade han det att
hans barn hade själva valt det, men friheten att välja
var tydligen inget som andra barn skulle få lov att ha,
bara nomeklaturans barn!

 
Svensson

Svensson

30 juli 2013 08:55

Fusk är fusk,oavsett vem som gör det.Nu kommer det fram,att dom i vänstern tycker det är rätt att vissa får fuska,det här bekräftar deras sjuka människosyn.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Anders

30 juli 2013 08:57

Fantastiskt!
Jag har inte tidigare besökt IRM. Finns de på riktigt eller är det hela ett stort skämt, (scam).

Det påminner mig om när jag frågade min advokat, under en lång bilresa, om man får vara hur dum som helst? Hans svar: Nej det får man inte och så berättade han om den som blev dömd för att; vid tillfället vara "infantilt imbecill". Påföljd var dock inte vanligt fängelse.

Det verkar vara så att det lagrummet tål att utvidgas.

(anledningen till mitt anlitande av advokat och långa bilresor var ett ekonomiskt tvistemål)

 
Ingen bild

Essendon

30 juli 2013 09:10

O.T
Vänsterextrema krypskyttar stoppade nättidningen Exponerat:s donationskonto!
Handelsbanken säger upp kontot.
http://www.exponerat.info/

 
Ingen bild

Emma

30 juli 2013 09:42

Jag tillhör den yngre generationen tjejer och iallafall jag brukar inte yttra mig så mycket, Men idag kan jag inte låta bli att reagera.
De här sk "Vänstermänniskorna" som engagerar sig så hårt i att bjuda bort vårt gemensamma i Sverige till människor från andra delar av världen och som aldrig betalt en krona i skatt är som en liten hemlig "klubb". Man har en egen speciell identitet. T.o.m en egen utseendekod. Ledare inom denna "klubb" skall helst ha titeln: JOURNALIST/FÖRFATTARE och klädkod och utseende tycker jag oftast är medvetet förfulat och avfeminiserat, bäst verkar det vara om man kan se ut som en Bulgarisk kulstöterska från 1970-talet -Varför det? Är det för att väcka uppmärksamhet, ungefär som punkarna gjorde på sin tid? -Det är bara för mycket.
Vi unga skrattar, man upplever det som otroligt barnsligt och det blir svårt att ta på allvar helt enkelt.
Något som är värre är att dessa tänker sig att styra upp vad man skall tänka och tycka och vill styra vad som får sägas. Detta upplevs som obehagligt!
Jag upplever den här gruppen som utanför samhällets ram eftersom de verkar tycka det är okej att röra sig i laglöst land, man upplever att de inte vill följa våra övrigas regler i samhället. Detta exempel visat precis det här.
De verkar vilja använda den här tagna "friheten" både till att utöva nån sorts makt men dessutom ge bort våra gemensamma skattepengar till utomstående. Det är heller inte ovanligt att dessa pengar även slinker ner i fickorna på förslagna ur denna avskyvärda, självutnämda elit som på sidan driver affärsverksamhet kopplade till exempelvis boenden för flyktingar -Och då är det inte längre lika "ballt att betala skatt" utan pengarna går oskattade till skatteparadis. Detta har vi kunnat läsa om i media tidigare, ett flertal gånger. Otroligt osmakligt.
Och det är inte utan att man, när man ser sådant fullständigt tappar allt förtroende för allt vad dessa säger.

 
Ingen bild

Sladden

30 juli 2013 10:00

Är du inte kommunist som ung har du inget hjärta. Är du kommunist som vuxen har du ingen hjärna.

 
Ingen bild

biran

30 juli 2013 10:03

Damer av en viss utseendekod kan bara hoppas på uppvaktning från MENA håll.

 
Ingen bild

Sladden

30 juli 2013 10:10

http://avpixlat.info/2013/07/30/hera-lamppu-maduro-och-priset-for-sanningen/

Nu förväntar vi oss en kommentar av Anny angående den uppvigling hon utför genom sin blogg. Det är inte första gången som någon nära SD blir misshandlad för sin åsikt.

Anny vad är din kommentar till din uppvigling?

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 10:21

Sladden...
I den "antirasistiska" och antikapitalistiska" kampen är alla medel tillåtna anser dessa varelser. Givetvis då även våld, förföljelse och hot.
De hyllar ju utan förbehåll mördare som tex. Che Guevara. Under Mao,s kulturrevolution dog några miljoner Kineser pga. svåra umbäranden. Men vad gör det i deras små hjärnor? Ändamålet helgar medlen...

 
Ingen bild

Malin R.

30 juli 2013 10:39

Krypskyttet mot det svenska rättssamhället pågår på flera nivåer.Berglin jobbar med sin nisch där bl.a
ords betydelse ska ändras.Något mothugg från ledande politiker finns inte,tvärtom.Debattartiklar visar tydligt att man från en del riksdagsledamöter inom den s.k sjuklövern köper retoriken som Berglin & Co för.

 
Ingen bild

Stora Småland

30 juli 2013 10:50

Anny Berglin = Rugguggla , mer behöver inte sägas !

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 juli 2013 10:53

Essedon : Handelsbanken kanske borde påminnas om hur många Sverigevänner dom har i sin kundstock kontra kommunister
Dessa häckar på Swebank ihop med motborgarna.

Hoppas Avpixlat skriver om detta så att en del mail droppar in
Ändras inte beslutet så bör Handelsbanken sättas upp på bojkottslistan av Sverigevänner
En miljon Sverigevänner innehåller många kunder i Handelsbanken som kan avsluta sina affärer med banken, svårare än så är det inte med Internet låt inte dessa clowner hålla på.

 
Ingen bild

Mattias Stanton

30 juli 2013 11:30

Där är rätt många faktafel som interasistmen belägger sig med. Jag skall försöka reda ut detta.

1. "Flykting"barn
Flesta som söker sig hit under kategorin "ensamkommande barn" gör detta av den anledning att de under 18 år behandlas olika i jämförelse med de som söker asyl i själva prövningen. Du behöver inte vara flykting eller asylsökande.

2. Flykting"barn"
Många av de som sk barn är i själva verket över 18 år och borde behandlas enligt annan princip. De får då söka asyl och då prövar man om de kommer från delar av det land som kan ge asylskäl. Tex. Det är inte hela Afghanistan, Irak eller Somalia som räknas osäkert. Dessutom skall övriga skäl också prövas. Tex om man söker av etniska skäl eller av sin sexualitet. I våra grannländer där man gjort kontroller på ensamkommande barn har det visat sig att väldigt många ljuger om sin ålder. Det vore väldigt naivt att tro annorlunda om de som kommer till Sverige.

3. Ensamkommande
Oftast kommer de inte ensamma utan i grupper som människosmugglare tjänar grova pengar på. Alltså livnär dessa ensamkommande (och alla som supporta detta) också en kriminell verksamhet. Likaså har många släkt i hemlandet som de lämnar. Detta t o m Röda Korset konstaterat. Flera av dem åker dessutom tillbaka efter fått permanent uppehållstillstånd. En del plockar sedan hit sin släkt (därför de ibland kallas för ankarbarn) som får uppehållstillstånd som anhörig. Inte flykting.

Många av dessa borde istället kallas för "Lyckosökare som kommer i grupp". För det är bra närmare sanningen än "ensamkommande flyktingbarn". Men det sista låter ju bättre.

 
Ingen bild

Stora Dalsland

30 juli 2013 11:43

Anny Berglin , jag säger bara stackars föräldrar !

 
Anny

Anny

30 juli 2013 12:27

"Damer av en viss utseendekod kan bara hoppas på uppvaktning från MENA håll."

Men du, min pojkvän kommer faktiskt från Halland...

http://anny.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 13:51

Anny...
Bra att du skriver lite här. Hoppas att vår kritik har gjort dig något lite klokare på vad många Svenskar tycker EGENTLIGEN.
Eftersom jag är lite äldre än dig, ser jag hur samhället förändras till det sämre, och det går fort.
Tyvärr är det du och dina likar som naivt hjälper till med Sveriges förfall. När jag var ung behövde inte tjejer riskera varken tafsande skolkamrater eller att bli gruppvåldtagna.
Vi slapp "vägpirater" och organiserade "tiggare". Visst förekom det Zxxxnare någon gång, men de hölls under uppsikt av alla.
Nu ser alltför många förorter ut som statsdelar i arabländer, med allt negativt vad det innebär.
Äldrevården ska spara medan dina skyddslingar, de ensamkommande "barnen" lever gott, eftersom den som kommer med minsta lilla kritik, omedelbart klassas för "rasist".
Så när våra föräldrar och kompisars föräldrar får neddragningar av pensioner, mat och omvårdnad, då vet vi varför.
Det är pga. dig och dina likar som detta sker.
När våra barn rånas av "gäng" från förorter, då riktas vår vrede år erat håll.
När våra döttrar gråtande ringer från sjukhusets akut, efter en våldtäkt och ger oss ett bra signelement på gärningsmännen, då ryser vi. Ett signalement som sedan i en efterlysning, "glöms bort", då riktas vår vrede åt erat håll.
Någon kritik av hedersvåld, tvångsgifte och annat könsförtryck som kommit med invandringen förekommer inte från de som borde gå i taket. Du och dina likar, elitfeministerna. SKÄMS!
Vi är många som nu kommer att läsa dina alster och vi hoppas på en större insikt och tillnyktring.
Med stigande ålder kommer insikt och erfarenhet.
MVH Hulda mk1

 
Ingen bild

S-E Karlsson

30 juli 2013 14:00

Underbart skrivet " Hulda mk1".

 
Ingen bild

Antirasistmen

30 juli 2013 14:00

Njuter av att Anny går arbetslös, lycka till få jobb gumman!

Sen ryter hon till på sin blogg när man inte får kommentera på IRM!

Det är klart kommunist anny försvarar illegala ungars ålder, hon försvarar illegala allt som har med massinvandringen att göra!

Hon har inte ett enda sunt argument hennes och andra med hennes taktik är att angripa motdebattören

 
Ingen bild

Arne

30 juli 2013 14:13

@Anny

Kommunisternas akilleshäll:

*De tror sig veta bäst, och kräver tolkningsföreträdet (Sådant retar alltid gallfeber på den andre parten)
*De anser sig ej behöva fråga folk, Om de vill, Vad de vill.
*De ger bort folks pengar till andra utanför skattesystemet bakom ryggen på folk.
*De erkänner aldrig fel.
*De försöker hellre "Ändra om" verligheten till att passa den felaktiga kartan iställer för att rita om kartan.

Så länge man vidmakthåller detta så förblir man marginalpartier.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 14:18

S-E Karlsson...
Tack!
Det skulle verkligen vara intressant att ta en fika med henne och prata en stund. Diskussioner över åsiktsgränser är alltid intressanta och kan vara väldigt givande.
Men risken är att man då får AFA eller liknande Våldsvänstergrupper efter sig. Man blir misshandlad, får en sönderslagen bil, stenar kastade in genom fönstren och annat elände.
Så tyvärr, det går inte...

 
Anny

Anny

30 juli 2013 14:33

Hulda mk1, jag tar mycket gärna en fika med dig. Finns du i Stockholm? Jag är där i helgen nämligen och har ingenting planerat fredag eftermiddag. Hör av dig: berglin.anny@gmail.com

Kan lova att jag inte har kontakt med vare sig AFA eller liknande våldsvänster.

http://anny.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 14:51

Anny...
Hej! Nej, då är jag inte där. Ska dock dit något senare. Vi får se. Ett kort på håll av en kompis till dig, av mig, som hamnar på din blogg, eller en annan blogg, och Helv--et kan bryta ut för mig...
Jag värnar om min hälsa, anhöriga och min egendom...

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 14:59

Anny...
Man kanske kan klä sig i bhurka..?? Tänker vidare ;-)

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 16:10

.....en stilla undran bara....finns det någon Sverigedemokrat som INTE är dömd för något brott???
Så kom inte dragandes med lögner om att vänstern inte följer några lagar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 16:47

Obeveklig...
För egen del, en P-bot sent -70 tal. Det är allt. På Heder och Samvete.
Själv då..?

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 16:51

Fläckfri!!!!! ;)

Men jag talade eg om SD-politikerna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 16:51

Anny...
Kan ha hittat en lösning som tyvärr inte räcker hela vägen. Men har en ide. Det kommer givetvis att ske under respektfulla former.
Ha det gott!! MVH Hulda mk1

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 16:53

Finns det någon politiker, oavsett parti som är helt obefläckad?

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 16:58

Nej, men de flesta politiker brukar ha mygel i bagaget, inte misshandel, sexuella trakasserier, förtal, grov stöld, olovlig körning etc

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2013 17:07

Obeveklig...
Tankeexperiment: Två politiker med samma bakgrund gör ett fel, en Sverigedemokrat och en från något annat parti.
Vem av dessa två tror du hängs ut hårdast i media??

 
Ingen bild

Thoralf A

30 juli 2013 17:13

Obevekligt enögd!

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 17:19

En Sverigedemokrat naturligrvis.
Men det går inte att komma undan mängder av domar som sd-politiker gjort sig skyldiga till. Det finns ingen motsvarighet inom svensk politik där.

Ta exemplet från Gävle där en kommunpolitiker fick gå för att han inte var öppen med sitt kriminella förflutna. När gruppledaren blev intervjuad så ställde tv4 frågan om honom. Han var ju dömd för misshandel, stöld, olovlig körning etc.
Men han hade varit öppen med det... Eehh...ok...l
Så om man säger att man är våldtäktsman och är öppen med det så är det ok, men inte om man inte säger ngt om det?

 
Ingen bild

Tony

30 juli 2013 17:32

Sgn. Obeveklig.

Jag tycker att du ska gå in på Petterssons blog, där
finns en bra sammanställning över 7 klöverns eskapader
i den kriminella världen, efter en sådan jämförelse så
framstår vilken SD politiker som helst som Snövit!
Men du ser väl precis som fekaliepressen bara sådant
som du vill se!

 
Ingen bild

Gute

30 juli 2013 17:37

@ Obeveklig

Du verkar vara väldigt intresserad av kriminalitet bland just SD-politiker, för att vidga dina kunskaper bland de andra partierna så råder jag dig att gå in på sidan - Petterssons gör skillnad Partigranskning - så får du se att kriminalitet inte har något med partitillhörighet att göra!

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 17:46

Snabbskummade Petterssons höger extrema blogg.
Snabbskummning av partierna visar väl att ju längre ut till vänster ju färre våldsbrott, ju längre ut til höger ju grövre brott ( om vi ser till majoriteten av brottens karaktär, undantag finns självklart)
Saknade Sd s brottsstatistik.

Men du kan inte sticka under stol med att det finns inget annat parti vars partiledare suttit och skrållat vit makt sånger på en white trash färja.
Det säger väl lite om nivån i partiet.
Men lika barn leka bäst elller???? ;)

 
Ingen bild

Gute

30 juli 2013 18:14

@ Obeveklig

"White trash färja" !!

Du är alltså hatisk mot den vita delen av befolkningen, den som säkerligen till stor del försörjer dig.

Har någon partiledare sjungit så är jag väldigt intresserad av att få en länk till det så man kan få lyssna på framträdandet (vi har ju inte glömt Bildt), för annars kan det ju bara vara löst skvaller!

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 18:22

Det är nog snarare jag som försörjer er ;)
Du ka ju inte direkt komma att påstå att färjorna har någon direkt kvalitet. Ge pöbel det de vill ha mentalitet, billig sprit, och så lite mer sprit.

P1 ekot gick under cover för ett antal år sedan. Hon blev påkommen och "misshandlad" av Åkessons flickvän innan flickvännen slängde hennes utrustning överbord.

Du får leta upp det själv, bara att googla.

Har inget för moderaterna heller.
Ni spelar på de höger extremas planhalva och Moderaterna går kapitalets ärenden.

....ich nej, jag är inte kommunist...besparar dig att komma med den trötta kommentaren.

 
Ingen bild

Gute

30 juli 2013 18:44

@ Obeveklig

Du ska veta att du är ute på väldigt tunn is när du skäller på vita människor och kallar dem för "white trash", så länge du är någorlunda anonym på nätet så kan det gå vägen, men prova att göra det offentligt ska du få se.

Ska forska i dina övriga påståenden, men kan du inte visa upp en dom eller en inspelning om något du refererar till så är det ju bara skvaller och förtal.

 
Ingen bild

Lotta

30 juli 2013 18:57

@Emma

Tack för ditt intåg. Suveränt skrivet och en klockren beskrivning av välindoktrinerade teflonpannor på IRM med anhang.

 
Ingen bild

Lotta

30 juli 2013 18:58

Inlägg skrev jag men telefonen ändrade det till intåg.

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 19:05

Jag kallade inte folket för white trash. Jag kallade färjan för white trash färja.
Dvs i mina ögon lägre stående form av kultur.

 
Ingen bild

Putte

30 juli 2013 19:11

@Obeveklig, "mängder av domar som sd-politiker gjort sig skyldiga till" Hur går detta till? Hur gör man sig skyldig till domar? "höger extremas planhalva " Vad betyder detta på svenska?

Du kanske skulle ta och börja om på SFI!

 
Ingen bild

Lotta

30 juli 2013 19:12

@obeveklig

"Så kom inte dragandes med lögner om att vänstern inte följer några lagar."

"Men det går inte att komma undan mängder av domar som sd-politiker gjort sig skyldiga till. Det finns ingen motsvarighet inom svensk politik där."

"Men du kan inte sticka under stol med att det finns inget annat parti vars partiledare suttit och skrållat vit makt sånger på en white trash färja."

Du skriver en del inlägg där du påstår en hel del saker men inte en enda källa till dina påståenden kan jag hitta?

Du skriver också "Det är nog snarare jag som försörjer er". Känner du alla som skriver på bloggen och har tillgång till våra inkomstuppgifter eller vad grundar du ditt påstående på?

 
Ingen bild

Gute

30 juli 2013 19:14

@ Obeveklig

Jag hittar endast ihopklippta incidenter med att Sveriges Radio infiltrerar ett sällskap med SD-politiker under en Finlandskryssning år 2009, men något bevis om misshandel eller stulen utrustning går inte att finna.

Och var hittar man en lista på sånger som inte får sjungas i Sverige?

(PS) Förstod att du blev lite skraj och var tvungen att försöka slingra dig angående dina nedsättande ord om vita människor, det får gå för den här gången!

 
Ingen bild

Lotta

30 juli 2013 19:28

@Putte

Touché. Hittade ytterligare ett guldkorn: "skrållat vit makt sånger".

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 19:56

Blev inte skraj.
Använder bara samma retorik som ni gör.
Förvjränger verkligheten, förvränger ord.
Men eftersom du implicit hotar så avböjer jag fika :), de jag diskuterar med live kan göra det hetsigt men utan våld. ;)

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 19:57

Man får sjunga vad man vill, men varför vågar man inte stå upp för det då?

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 20:01

Det är Kaliber som infiltrerade SD 2009.
Bara gå in på SR och lyssna.

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 20:09

Du får väl gå in i olika mediaarkiv och söka efter diverse artiklar.
P

 
Ingen bild

Thoralf A

30 juli 2013 20:14

Obeveklig är uppenbarligen ett troll med kopplingar till IRM. Allt går ut på att flytta fokus från Annt Berglin och han har lyckats rätt bra.

Obevekligt hjärntvättad!

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 20:47

Det du säger är att alla höger extrema nättroll därute har kopplingar till SD.
Men dutt resonemang och ligiska loopar så är det ju så ;)

 
Ingen bild

Sladden

30 juli 2013 20:49

@Obeveklig, "Snabbskummade Petterssons höger extrema blogg."

Nu var det inte frågan om vilken blogg utan skillnaden mellan dig och andra här. På Petterssons blogg står sanningen i klarskrift, du ber folk googla vilket är skillnad.

Berätta nu vad du tycker om vänstern bravader som är uppräknade där och jämför dessa med vad du påstår att SD lyckats med.

2013: Sjukvårdspolitikern Annette Ternstedt åker fast för rattfylla..för andra gången.

2013: Christoffer Hurtig, Ung vänster i Luleå, mordhotar Tobias Billström på twitter.

2011: Simon Fors från Pajala polisanmäls av SvD sedan han på ett twitter förespråkat en avrättning av Per Gudmundson.

Tre från listan, förklara nu vilka SD-människor som gjort sig skyldig till liknande grova förseelser.

 
Ingen bild

Gute

30 juli 2013 21:04

@ Obeveklig

Nu försöker du flytta fokus från ditt påhopp och slingrar dig som en orm i en myrstack, att kalla en grupp ljushyade människor för "vitt skräp" är åtalbart, ska faktiskt fundera på att anmäla dig trots allt!

 
Ingen bild

Sladden

30 juli 2013 21:05

@obeveklig, här du en annan trevlig vänsterpartist, polismördare och allt. Avrättade med nackskott, trevliga personer som rör sig i vänsterns trakter.

http://petterssonsblogg.se/2013/07/30/tony-olsson-polismordare-och-vansterpartist/#comments

 
Ingen bild

Lotta

30 juli 2013 21:11

Obeveklig verkar inte vara den vassaste kniven i lådan. Skriver högar med inlägg med påståenden helt utan källa. Påpekar man det undviker han/hon att svara på inläggen och svamlar vidare i nya. Ödsla ingen mer tid på stackarn.

 
Ingen bild

Lotta

30 juli 2013 21:21

Herre Gud nu tror jag det slagit fullständigt runt för 7-klöverns politiker. I Aktuellt står Eva Sohlberg M och pratar om tiggande zigenare. Hon står och på fullt allvar säger att vi har ett ansvar för våra medborgare här och de som är på väg hit.

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 21:38

@sladden

Partille: ordförande-kvinnomisshandel
Mölndal: 2st brott mit kvinnor
Hallstahammar: misshandel
Säffle: misshandel, brott mot knivlagen
Söderhamn: kvinnomissshandel

Alla ovan är företradare för SD i respektive kommun.
Jag kan fortsätta räkna upp.
Som du ser i det snabba urvalet jag gjorde återfinns kvinnomisshandel ofta.
Inte konstigt med all anti-kvinnlig propaganda sd kör med.

 
Ingen bild

O evenlig

30 juli 2013 21:40

@gute

Gör det, anmäl mig. Finns INGET åtalbart i det jag skrivit.
Ta en grundkurs i jjuridik och sluta slösa skattepengar på att anmäla mig.

 
Ingen bild

Sladden

30 juli 2013 21:59

@Obeveklig, som vanligt presenterar du "bevis" utan namn utan någonting, då är det värdelöst. Berätta nu vilka polismördare som avrättar folk med nackskott som finns hos SD?

Vad är jjuridik? Vad är Mit? Har skrivit till er på IRM tidigare och påpekat er låga nivå när det gäller svenska språket. Har ni gått i skolan eller skippade ni den också? Mycket våran och eran, tecken på dålig utbildning i era alster.

Vi tar helt enkelt hela listan bara från V, med namn och allt inte bara antydningar.


2013: Pekka Perna från Grums misstänks för att ha anlitat svart arbetskraft.
2013: Claes Stockhaus från Sundsvall förskingrar hundratusentals kronor från det egna partiet.
2013: Markus Allard från Örebro jämför Stefan Löfven med Hitler.
2013: Christoffer Hurtig, Ung vänster i Luleå, mordhotar Tobias Billström på twitter.
2013: Daniel Riazat, kommunpolitiker och skolnämndsordförande, använder skolbarn för att propagera mot SD.
2013: Sjukvårdspolitikern Annette Ternstedt åker fast för rattfylla..för andra gången.
2012: Stig Henriksson, kommunalråd i Fagersta, säger nej till fler flyktingar och skyller det på den stora anstormningen som varit av somalier.
2012: Kifah Qasem Mohammad från Kalmar, uppmärksammas när han vill kvotera in muslimer i Servicenämnden.
2012: Gun Holmertz, nämndeman från Göteborg varnar för att islamismen får ett allt större fotfäste i Hjällbo. Hon hotas senare till livet av just islamister från området.
2012: Roger Strömberg från Vara får böta 800 kronor för att han kissat offentligt.
2012: Mujde Rashid från Sollentuna misstänks för grov kvinnofridskränkning.
2012: Mario Leiva förskingrar hundratusentals kronor från partikassan.
2012: Ung vänster i Helsingborg tar emot 300 000 i bidrag på felaktiga grunder.
2011: Riksdagskandidaten och grundaren till Facebook-gruppen ”SD i riksdagen-nej tack”, Zana Hussan, döms för förtal av en Sverigedemokrat.
2011: Peter Mangs avslöjar att han endast varit medlem i ett parti eller organisation, Vänsterpartiet.
2011: Simon Fors från Pajala polisanmäls av SvD sedan han på ett twitter förespråkat en avrättning av Per Gudmundson.
2011: Börje Lööw från Luleå anser att Vänsterpartiets arbetsmetoder blir allt mer främmande och Simon Fors twitter blir droppen som får honom att lämna sina uppdrag.
2011: Media avslöjar att samtliga vänsterpartister som hoppat av riksdagen lever på riksdagspensionen och det är de ensamma om.
2011: Riksdagskandidaten Awara Ibrahim, Kristianstad, döms till sex års fängelse för upprepade våldtäkter mot en yngre man. Domen sänks senare till fem år.
2011: Hugo Diaz de Filippi, nämndeman från Skåne, döms för stöld ur partikassan.
2011: Simon Fors från Pajala uppmärksammas när han skriver att ”Inga moderater förtjänar annat än bly”.
2011: Daniel Nilsson, kommunfullmäktige i Mariestad, döms till skyddstillsyn och 200 timmars samhällstjänst för narkotikabrott.
2010: Markus Allard från Örebro ger sitt stöd till vänsterextremister som näthatar ung bloggerska.
2010: Vänsterpartiet i Järna engagerar en strippa vid en sammankomst.
2010: Lars Ohly som är stark motståndare till privatisering, lägger in sig på det privata Sofiahemmet för en knäoperation.
2010: Torbjörn Johansson från Mönsterås åtalas för tre fall av misshandel.
2010: Kaisa Westerholm från Heby misstänks för grovt bedrägeri mot Försäkringskassan.
2010: Kommunpolitikern Jackie Nylander döms till böter efter att ha misshandlat och dödshotat en man i Stockholms tunnelbana.
2009: Landstingspolitikern Sasa Sacipovic, Laholm, döms till 6 månaders fängelse för grov kvinnofridskränkning.
2009: Leif Mellberg och Kit Zenboia Andersson, ordförande respektive kassör i Tibro, döms för att ha förskingrat 40 000 ur partikassan.
2008: Ahmed Bouirda som företräder partiet i kvinnofridsfrågor låtsas vara Sverigedemokrat och skickar sexistiska mejl till kvinnlig partikamrat.
2008: Urban Blomster, gruppledare i Tierp, döms för misshandel för andra gången, men får stöd av Vänsterpartiet.
2008: Ahmed Bourida skriver rasistiska brev till en kvinnlig partikollega.
2008: Vänsterpartiet avslöjas ge ekonomiskt stöd till Farc-gerillan i Colombia. Ledande politiker uppmanar svenska folket att göra likadant.
2008: Håkan Bruman döms för sexuellt ofredande mot minderåriga.
2008: Nestor Vega lurar till sig hundratusentals kronor på falska premisser.
2008: Juha Jurvanen, kommunstyrelsen i Malmö, tar time-out efter fyllekörning.
2006: Lilly Näslund, nämndeman i Stockholm, anhålls för våldsamt motstånd.
2006: Lilly Näslund, nämndeman i Stockholm, döms för upplopp och skriker ”Döda de rika” under en demonstration i Stockholm.
2006: Den svenske storspionen Stig Bergling känner sig lyrisk över sitt nya medlemskap i Vänsterpartiet.
2005: Lars Ohly tar avstånd från kommunismen i direktsändning och plötsligt är ingen vänsterpartist kommunist…offentligt.
2004: I Uppdrag Granskning avslöjas att Lars Ohly stoppat en ursäkt från Vänsterpartiet till de Kiruna-svenskar som behandlades illa i Stalins kommunist-Sovjet.
2004: Urban Blomster från Tierp döms för flera fall av misshandel och hot. Tar två års paus.
2004: Vänsterpartiets ordförande i Salem, Pia Ortiz-Venegas, vill inte samarbeta med polisen och en antivålds-organisation, utan väljer hellre AFA.
2004: Daniel Kihl från Svenljunga döms för ett dubbelmord på en 33-årig kvinna och en 16-årig flicka. En 15-åring undkommer med skador.
2003: Gudrun Schyman upptaxeras med 150 000 kronor och får straffskatt för oriktiga uppgifter i deklarationen.
2002: Göran Euruenius från Härryda avslöjas som porrskådis. Han tvingas avgå trots stöd från Gudrun Schyman och Lars Ohly.
2002: Ung vänster misstänks för ekonomiskt stöd till terrorstämplade PFLP. Frias dock.
1999: Gudrun Schyman använder riksdagens kontokort till taxiresor, flyg och hotellnätter. Summa ca 250 000 kronor, men inga kvitton redovisas.
1996: Gudrun Schyman uppträder mycket berusad på en filmpremiär och erkänner sin alkoholism.
1975: Lars Werner kontaktar DDR:s ambassad och tigger sprit till sin 40-årsdag. Det avslöjas att hans täta förbindelser med DDR:s regim också gett honom semesterresor och presenter.


 
Ingen bild

Morningstar

30 juli 2013 22:03

Fröken Berglin är tydligen rustad för den kommande klasskampen. Tyvärr har hen raderat bilden så ni får nöja er med ett blogginlägg. Kommernog väl till pass när det blir dags att skjuta av på borgarsvinen eller vad tror ni?

http://annyberglin.wordpress.com/2013/04/12/vapenvurmaren-anny-eller-tillat-mig-asgarva/

 
Ingen bild

Obeveklig

30 juli 2013 22:11

Jag är tvingad att skriva på ifånen, blir lätt fel då.
Det är bara att googla. Orkar inte med källanvisningar på en amatörblogg.
Eller gå in och läs domar.
De var tyskar jag refererade till.
Var ganska klart tycker jag.
Mycket av det du nämner är i jämförelse med misshandel och kvinnomisshandel oviskommande enligt mig.
Hur kan du jämställa Schymans alkoholproblem med en dömd kvinnomisshandlare???

 
Ingen bild

Sladden

30 juli 2013 22:11

"Obeveklig

Tisdag 30 juli 21:51

Avpixlat brukar ju skriva om Tyskland när det inte hittar ngt smaskigt i Sverige.
3 höger extremister dödar 11 personer. Varav e kvinnlig polis.
Det här kvinnohatet inom höger extrema kretsar är tydligen universalt ;)"

Nu har du nog tullat för mycket av flaskan. Detta är Thoralfs blogg och inte AP. Dessutom pratar vi om svenska förhållanden och försöker inte svänga oss med något med svammel om Tyskland.

Vi har problem nog i Sverige med underutbildade ungdomar utan arbete som lovar bort allt vi äger.

 
Ingen bild

Stina Edwardsson

30 juli 2013 22:26

Sign; "Obeveklig" behöver tydligen gå en kurs i meningsuppbyggnad!
-Typiskt för patraskvänsterns fåntrattar!
Sign; Sladden och Lotta: Snyggt jobbat!

Förresten nu på Aktuellt där Eva Sohlberg M står och säger att "Vi har ett ansvar" för dessa tiggande Zigenare -Men alltså jag undrar: VADDÅ FÖR ANSVAR!!? hur kan vi ha det? Sedan när DÅ? Och vem fasen är hon att påstå något sådant?
Inget äcklar mig mera än när dessa "Översumbanfurirer" kliver in på scen och påstår något sådant!
DÅ kan vi väl säga åt denne Eva Sohlberg att hon själv kan ta det ansvaret nu då, då hon så gärna nu vill det och bjuda hem dessa Zigenare hem till sig, betala för dem UR EGEN FICKA.
Räck upp handen alla som tror att hon skulle gå med på det!??
HON VILL ATT D U SKALL BETALA!!!!

Finns ingenting mera viidrigt.

 
Ingen bild

Sladden

30 juli 2013 22:27

@Obeveklig, det du nu tycker är löjligt visar sig på Vänsterns lista ett flertal gånger. Allvarliga kriminella problem som kidnappning t.ex

Du kanske inte känner till Goodwins lag men du har just gjort bort dig. Vi kan inte älta 60 år gamla historier när vi har polismördare i vänsterpartiet bakom hörnet.

Dålig ursäkt för dålig svenska. Nzismens vad är det?

Du som inte gått i skolan vet inte hur viktigt det är med just källhänvisningar. Jag presenterar dem hela tiden du svamlar om Google. Om du hade gått skolan och skrivit Google som källhänvisning så hade du garanterat fått underkänt. Samma här, på amatörbloggar håller vi klass och inte undermålig kvalité som på IRM.

 
Ingen bild

Stina Edwardsson

30 juli 2013 22:44

@Obeveklig:

DESPERATIONEN TILLTAR OCH ÄR SNART TOTAL!

Obeveklig låter o uppför sig som datorn HAL i filmen ni vet just före den ballade ur.


-Lika urballad är meningsuppbyggnad, stavning, hyffs samt innehåll och källor.

Hur många promille är du uppe i nu? 2.7?

 
Ingen bild

Sladden

30 juli 2013 22:47

@Obeveklig, sluta nu och tulla på flaskan. Återigen det du relaterar till har inget med vad vi diskuterar. Att du inte kan hålla dig till relevant kritik av SD är ditt problem inte mitt.

Jag vill att du beskriver relevant kritik av SD inte skit som ingen i SD är ansvarig för.

Ingen av oss här har överhuvudtaget varit i närheten av det du skriver om. Du har helt enkelt hamnat på fel blogg. Realisten eller andra liknande bloggar är vad du skall diskutera ditt tjat.

Detta är en SD blogg så kom igen med relevant kritik med källhänvisningar av SD:s politik.

 
Ingen bild

Thoralf A

31 juli 2013 00:02

Obeveklig = Who

 
Ingen bild

Gute

31 juli 2013 09:44

@ Thoralf

"Personen" har många olika pseudonymer och florerar överallt på nätet och sprider lögner och rykten, ibland måste man ställa den "personen" mot väggen så det kommer fram att det oftast inte finns någon sanning i alla påståenden.

"Personen" kan ju även ingå i en grupp med syfte att försöka svärta ned SD, men det går ju inget vidare för dem när de dras fram och konfronteras.

Där sätter jag punkt för den här gången!

 
Ingen bild

Arne

1 augusti 2013 00:32

Precis! Den här typen av sabotörer, kan endast rekryteras ur de yngsta grupperna -De som saknar erfarenhet och ofta är mer än lovligt naiva. De unga idag särskriver så gott som alltid och har allvarliga meningsuppbyggnadsfel, På så vis vet man att man har att göra med en unge ur i-phonegenerationen.

DET ÄR VÄL DÄRFÖR MAN NU VILL SÄNKA RÖSTRÄTTSÅLDERN TILL 16år!?
(Mest troligt är det så. Känns lika desperat som när Tyskland på slutet tillät barnsoldater!)

 
Ingen bild

who

1 augusti 2013 12:10Thoralf A
Onsdag 31 juli 00:02

Obeveklig = Who

Nej men samma, som skickade mail till dig igår ang personnummer ;-)

 
Ingen bild

Obeveklig

1 augusti 2013 17:51

....tänker inte gå in på in på min meningsbyggnad etc
När man är tvingad att skriva från telefoner i farten blir det ofta hastiga inlägg.

Vill bara klargöra att allt som jag skrivit om SD är det skrivet om och bevisats gång på gång.
I många fall har de inblandade gjort en pudel, och i sällsynta fall så har de fått gått.
Ofta möts man dock av samma logik som Åkesson haspade ur sig i Almedalen:
Om man bedriver en rasistisk sajt men inte gör några rasistiska uttalande själv är man inte rasist.

Eller som Thoralf själv skrev härinne, att jag tillhör ett vänstertrollfrån IRM.
Skriver det igen. Om så vore fallet så är alla höger extrema, nazister,rasister och främlingfientliga kopplade till SD. Det är samma logik som Thoralf och Åkesson håller på med.

Vi är alla människor som vill leva ett bra liv med våra medmänniskor.
Mycket av det "hat" ni lever i och föder är en direkt följd av en hård borgerlig politik.
Samhället blir hårt, ojämlikt och orättvist när man går kapitalets ärenden.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 augusti 2013 08:29

Jo,då jag vill leva ett bra liv med mina medmänniskor men jag vill inte betala deras leverne via sänkningar av min pension , då är något fel någonstans !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se