thoralf

Direktlänk till inlägg 2 mars 2013

SKRÄMMANDE "GULDMEDALJ" TILL SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 2 mars 2013 11:31

Just nu pågår skid-VM och Sverige har inte lyckats ta någon guldmedalj ännu, utan fått nöja sig med 6st silvermedaljer. Men det finns ett område som ingen av våra nordiska grannar lyckas slå oss!

Invandringen!


Sverige har vunnit guld i denna gren under många år. Men det är kostsamma guldmedaljer för de svenska skattebetalarna.


Frågan är vilket dopingmedel som den svenska regeringen använder för att vinna dessa segrar år efter år? Detta oavsett politiskt block!


I Sverige har vi under det senaste året kunna höra ministrar och politiker från 7-klövern oftare och oftare försvara den svenska asylpolitiken med situationen i Syrien. Asylsökande från Syrien var dock bara knappt 18 procent av de asylsökande till Sverige.  Eller 7814 personer av totalt 43887 asylsökande till Sverige.


Till Finland kom under 2012 endast totalt 3129 asylsökande och utav dessa kom bara 183 personer från Syrien, vilket skall jämföras med 7814 personer till Sverige. Det motsvarar ca 2 procent av antalet till Sverige.


Om man tittar på totalsiffran har Finland bara ca 7 procent asylsökande i jämförelse med Sverige. Givetvis har detta sin grund i hur Finland ser på invandringen och de regler som gäller i Finland. Med medias måttstock borde då Finland vara ca 15 ggr mer rasistiskt och främlingsfientligt  än Sverige.


Så här ser utvecklingen av asylsökande ut för Sverige och våra grannländer.


 


En annan aspekt är givetvis anhöriginvandringen. Enligt min mening är detta en kategori som fullständigt kommer explodera under de närmaste åren. Under 2012 fick hela 30862 personer uppehållstillstånd som anhöriga. Inom 2-3 år kommer denna siffra sannolikt öka till närmare 50000 personer om inte regeringen förmås ändra lagstiftningen.


 


Sedan skall jag heller inte glömma att redovisa det som skrämmer mig mest och som grundar sig i en otroligt naiv inställning från 7-klöverns politiker. Våra grannländer har lyckats minska dessa asylsökande medans Sverige gått i fullständigt motsatt riktning.


Dessutom är denna verksamhet fruktansvärt kostsam då den i princip sysselsätter lika många tjänstemän som ”ensamkommande barn”. Varje så kallat ensamkommande barn kostar ca 1 miljon kronor/år. Idag innebär det att enbart denna verksamhet kostar ca 3 000 miljoner kronor/år.


 


Snöbollen har kommit i rullning och idag finns det bara ett parti i Sveriges riksdag som kan stoppa snöbollen från att bli en lavin. Sverigedemokraterna!


Jag vill avsluta blogginlägget med att citera en debattartikel av författaren Anders Johansson från Kalmar som i november 2009 skrev något som idag är än mer sant och relevant.


Här konstaterar jag att Sverige under flera decennier framträtt som det mest invandringsliberala landet i världen, unikt genom stora kvoter och genom att sällan avvisa migranter.

I dag har invandringen nått sådan omfattning att man med en lätt glidning i begreppen kan påstå att Sverige är det enda land i världen som frivilligt bekostar sin egen kolonisering.

Det existerar inte en enda opinionsundersökning som förespråkar denna utveckling. ”Nu har vi kommit till ett stadium där vi måste välja mellan mångkultur eller välfärd”. Det påståendet tillhör en socialdemokratisk politiker i Holland men äger än större relevans i Sverige (P1 2009-10-22).”

 
 
Ingen bild

Edward Ulfertz

2 mars 2013 11:57

Dessa staplar är ju rena mardrömmen!

 
Ingen bild

biran

2 mars 2013 12:11

Ren matematik. Det finns en statlig utredning (som staten försökte gömma undan) om vad 40 000 vuxna svenska romer som inte arbetar kostar årligen. Utredningen har några år på nacken så summan 12,5 miljarder eller 312 000 per person årligen, är säkerligen i dagens penningvärde något i underkant. Till skillnad från många invandrare så talar romer svenska, har bostad och kläder mm.
Sedan 1980 talet har vi tagit emot ca: 1 300 000 legala invandrare varav ca: 600 000 har någon form av sysselsättning, ej att förväxla med egen försörjning. Så 700 000 är inte sysselsatta överhuvudtaget. Så var och en kan ju leka lite med siffrorna efter eget huvud. Jag vill påstå att dessa vinstlotter kostar långt över 200 miljarder årligen.

 
Ingen bild

vmm

2 mars 2013 13:16

Ursäkta att jag är off topic, men jag sitter och tänker på dom många överfall som skett i Sandviken under den senaste tiden. Det har synts i riksmedia men kort sammanfattning är att unga flickor har överfallits. Jag är inte kriminolog men man behöver inte ha några akademiska meriter för att förstå att situationen är mycket allvarlig. Flickor vågar inte gå ute, föräldrar och allmänhet är oroliga.

Borde man inte kunna sätta in Riksmordkommissionen i sådana här fall? Riksmordkommissionen är en grupp som åker ut och hjälper den lokala polisen vid komplicerade mordfall. Dom kan behålla sitt namn men jag tycker Riksmordkommissionen borde kunna "rycka ut" även i fall som Sandviken. Det är ett typiskt spaningsfall där jag tror dom skulle kunna göra stor nytta.

Hur Riksmordkommissionens direktiv ser ut måste såklart i slutändan vara politiskt styrt. Vad sägs om att SD, och du, Thoralf, kan föreslå i riksdagen att direktiven för riksmordkommissionen ska ändras så att dom inte bara gäller mord utan även andra brott som "inger fruktan för allmänheten". Eller någon sådan formulering. Hur som helst borde dom kunna kopplas in och ge Sandviken-polisen hjälp i ett sådant här allvarligt fall. You can make it happen.

 
Ingen bild

Bertil

2 mars 2013 13:37

Det är visserligen upp till varje EU-land att själva besluta om invandringen. Eftersom flera andra länder är restriktiva blir det svårt att peka finger och kalla de för osolidariska när det egentligen är vi själva som sticker ut åt andra hållet.

Någon rabatt på medlemsrabatten ges väl knappast eftersom det rör sig om en helt sjävpåtagen kostnad. Oerhört märkligt att denna linjen drivs utan att kräva något i gengäld av EU, men de kanske sover bättre när de varit Bror Duktig med skattebetalarnas pengar?

 
Ingen bild

Errbe

2 mars 2013 13:48

Jag har sett en siffra på 93 % av de asylsökande, som inte har identitetspapper.

Om man inte vet vem den som först kommer till Sverige är, hur kan man då veta vilka som är anhöriga ?

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 mars 2013 13:49

Ännu mera skrämmande.

lördag, mars 02, 2013
Så blev han Sveriges första "martyr" i Syrien

Kamal Babikir Badri, svensk "martyr" i Syrien.
Kamal Badri, född 1990 av föräldrar från Sudan och Finland, folkbokförd i Bergsjön i Göteborg, är den första jihadisten från Sverige som som har rapporterats död i Syrien.

Läs mera på Gudmunssons blogg, den mest utförliga om muslims terror.
http://gudmundson.blogspot.se/

En annan skrämmande tanke är att om dom som kallas "ensamkommande barn" vilket många inte är i själva verket har en annan uppgift utspridda över hela Sverige.

Nä jag är inte tokig! Det finns dom som skrivit om detta tidigare

 
Ingen bild

Magentan

2 mars 2013 13:59

Att SD fortsätter uppåt även i dagens Ipsos-barometer är mycket glädjande!

Att sossarna har gått upp till 33,1% är desto mer förvånande. Och detta efter Löfvens uttalande om straffbeskattning av kommuner som inte anser sig klara av att ta emot "flykting"-tsunamin.

För mig blev det en stor överraskning att Löfven skulle klä sig i Sahlins fallna mantel och fortsätta hennes naiva och förödande invandringspolitik. En ännu större överraskning är det nu att folk tydligen gillar denna Sahlin-klädsel på Löfven, trots att de inte gillade den på Sahlin utan lämnade partiet.

 
Ingen bild

Magentan

2 mars 2013 14:13

Lysande Thoralf!
Dina stapeldiagram är verkligen utomordentligt avslöjande. De MÅSTE bara nå en vidare läsekrets. Jag hoppas verkligen att SD-ledningen ser till att få med dessa i sina info-utskick inför valen 2014 (EU-parlamentet i juni och Sverige-valet i september.)

 
Ingen bild

Magentan

2 mars 2013 14:23

Thoralfs diagram är klart i paritet med den fantastiske Affes.

Apropå Affe, så har han nu lagt in en karta över området i Stockholm som ska berikas med att lyssna på böneutrop från Fittja-moskén. Detta finns att beskåda i nedanstående länk, och där kan ni också lyssna till hur det kommer att låta.

Det är lika bra att ni vänjer er. Detta är bara den första av många, många i hela vårt nya Sverige.

http://affes.wordpress.com/2013/03/02/de-kommer-att-fa-lyssna-till-boneutrop/

 
Ingen bild

Hulda

2 mars 2013 14:53

Errbe...
Hur kan man komma på ett flygplan utan papper? De som kommer den vägen hit, borde iaf. ha rätt papper på sig.
Visst blir man rasande över hur naivt våra myndigheter beter sig. Det borde vara straffbart att hantera allt detta så dåligt.
Tjänstemannaansvar efterlyses...

 
Ingen bild

Hulda

2 mars 2013 14:57

Sven Dacke...
Ingen riktig svensk åker till Syrien, Skriker Allahu Akbar och blir martyr. Endast "svenskar" gör så. Där får vi utbilda Gudmunsson...

 
Ingen bild

Lotta

2 mars 2013 14:58

Man förstår ju varför Ahonen förespråkar det mångkulturella samhället i Sverige. Då slipper ju hans eget hemland Finland ta emot så många. Hyckleri heter det på svenska.

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

2 mars 2013 15:32

Thoralf, Du undrar "vilket dopingmedel", som används oavsett regering? Svaret på den frågan kan, som vi väl alla känner till, sammanfattas i ett ord: MEDIAETABLISSEMANGET!!!
Om media hade gjort sitt jobb, d.v.s det jobb som dom alltid säger sig göra men ytterst sällan eller mer korrekt ALDRIG gör, nämligen att "granska makten och förmedla korrekta(d.v.s. opolitiserade) nyheter"! Om media ställt mot- och följdfrågor inom det mångkulturella området hade våra politiker inte haft en chans att som nu, genomdriva den ena horribla migrationspolitiken galnare än den andra! Då hade ju inte ens Sverigedemokraterna behövts, något våra motståndare borde fundera över!

@Hulda, ingen kan borda ett flygplan utan pass! Just detta visar hur naiva och blåögda 7:an är, något som, om det fortsätter, kommer att kosta oss vårt Välfärdssverige/f.d. Välfärdssverige!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 mars 2013 15:49

Hur man bordar ett flygplan utan papper kan väl kanske SD fråga tex Miljöpartiet el S om i riksdagen.
Hela migrationsindustrin vilar på dagisargument

 
Svensson

Svensson

2 mars 2013 15:59

Funderar, mitt konkrekta svar blir. Jag tror att dom i regeringen har fått för lite "fitta" :p
Kan Jan Guillou, så kan jag också.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

2 mars 2013 16:05

Myten brukar ju att orera om att600000 invandrare
släpar sig till jobbet varje dag, men han säger inget
om dom 800000 invandrare som släpar sig till Bankautomaterna
för att hämta ut försörjnings understödet!

 
Ingen bild

Tony

2 mars 2013 16:18

Varför ska vi ha Religionsfrihet, men inte frihet från
religion? Varför ska människor som inte är Muslimer,
tvingas att åhöra detta fula brölande?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 mars 2013 17:04

Tony : Svårare och mera idiotegoistiskt utnyttjande av ett värdlands religionsfrihet skolen vara svårt att finna.

 
Ingen bild

OH

2 mars 2013 17:48

Efter att ha läst dagens Ahonen förstår man att huvet på honom är fullt av ingenting.

 
Ingen bild

SDare

2 mars 2013 17:57

Taxfree valla av märket Ali ansen med det gränslösa glidet

 
Ingen bild

Hulda

2 mars 2013 18:17

Utanför ämnet...
Inför riksdagsvalet 2014 framkommer i många bloggkommentarer att SD måste ut med utskick till hushållen i Sverige.
I dessa utskick bör div. bloggadresser finnas med. Thoralf, Affes Statistik-blogg, Avpixlar och många, många andra.
Då kan Svenne Banan själv surfa omkring och bli övertygad.

 
Ingen bild

J B Doe

2 mars 2013 19:20

Sveriges regering vill till varje pris fylla upp landet med invandrare. Man bryr sig egentligen inte om var de kommer ifrån eller vem de är. I annat fall kunde man ha gjort som i USA. Där krävs det av flygbolagen att kopia tas av passen före bordande av planet. Om någon passagerare säger att han inte har någon identitetshandling är det flygbolagets ansvar att uppvisa dylikt. Alternativt skickas personen tillbakqa på bolagets bekostnad.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

2 mars 2013 19:26

Får väl gratulera Kalmar till silverplatsen. Är på god väg mot guld. Efter Salve, Fanedum, Biogasen mm så är man på god väg att gå om Götene. Dom har tydligen pumpat in närmare 100 milj. kr i någon nöjespark som tydligen blev ett totalfiasko. Men pass opp Götene, Kalmar är på väg att ta över förstaplatsen. Sverige tar guld i misslyckad invandringspolitik och Kalmar tar guld i misslyckade kommunala satsningar. Och efter att C har satt sig i knät på S så kommer väl Anders A ( C ) att få en penningpåse att leka med. Historien upprepar sig.

 
Ingen bild

Tony

2 mars 2013 19:35

Den märklige Ahonen, fyller han verkligen någon vettig
funktion för tidningen Östran?? Jag menar att en figur som
får intill hundra procents mothugg i kommentarerna, borde ju
vara en belastning för tidningen! Men okej,om det påskyndar
hädangången för en PK tidning,så är han en tillgång för SD!

 
Ingen bild

Hulda

2 mars 2013 19:59

Det blev ett svenskt löparguld idag. Abeba Aregawi fixade det och var tydligen överlägsen de övriga.
Men var det verkligen ett svenskt guld?
Om tex. Stefan Holm hade tävlat för Kina, när han tog ett välförtjänt OS-guld, hade det då varit ett kinesiskt guld och hade han då kallats för kines?
Frågorna är många, men svaren få och känsliga...

 
Ingen bild

Morningstar

2 mars 2013 20:58

Thoralf, jag har en idé som säkert kommer generera fler röster. För ett par år sedan såg jag en video, jag tror det var från Frankrike, av en man som hade lastat en högtalaranläggning på en bil med mindre flak. Sedan satte han i ett band med böneutrop och åkte omkring i sin stad för att ge folk en uppfattning om vad som väntade dem. Om möjligt, testa det redan under Almedals-veckan men framför allt, kör det under val-året. Testa gärna även med att köra in på dom fina områdena, typ Djursholm, Östermalm, Södermalm och för all del, varför inte Täby, så den store landsfadern får känna på den vackra sången. Tänk bara folk som ej ännu har "vaknat" men som börjat fundera över tillståndet i vårt arma land. Det kan mycket väl bli droppen som får bägaren att rinna över.

 
Ingen bild

Odakbonde

2 mars 2013 21:06

Dessa staplar behöver spridas! Affischer och broschyrer. SD borde lägga upp dem på sin hemsida. Kalla fakta.

 
Ingen bild

Odyssevs

2 mars 2013 21:07

Tre miljarder/år till ensamkommande barn och försvaret som behöver 4 miljarder extra/år för att kunna nå målet att år 2019 försvara en del av Sverige i en vecka. Jag väljer att lägga pengarna på försvaret.

 
Ingen bild

Magentan

2 mars 2013 21:40

@ Odalbonde och Thoralf

Jättebra idé att lägga upp Thoralfs staplar på SD:s hemsida - på en särskild plats där liknande KALLA FAKTA inför valet samlas!!!

 
Ingen bild

Calle

2 mars 2013 22:22

O/t
Gött att han som pissar på 2013 år majblomma inte gick till final i Schlagertävlingen.

 
Ingen bild

Magentan

2 mars 2013 22:45

@ Calle
Ja, det var verkligen gött!

 
Ingen bild

urban Jakobsson

3 mars 2013 01:09

Jag har svart att jubla over SD:s 10% nar da 90% fortfarande inte har forstatt var Sverige ar pa vag - eller bryr sig.Tycker det ar tragiskt att Sveriges invanare fortfarande har huvudet i roven.

 
HP

HP

3 mars 2013 01:15

Det som händer i Sverige är inget unikt. Det är en agenda som pågått i flera år.
Se vad som hänt i ÖstEuropa och Rumänien: http://henrymakow.com/The-Last-Breath-of-Romanian-Nationalism%20%20a.html
Att SD har en israelfalang är beklagligt, men inte förvånande.

http://henrymakow.com/The-Last-Breath-of-Romanian-Nationalism%20%20a.html

 
Ingen bild

joffe

3 mars 2013 01:24

Vilken falsk diskriminerande svensk regeringspolitik mot det EGNA KÄMPANDE folket. De gula höga staplarna talar om förräderi och NI fortsätter välja denna svekfulla politikermobb jag genomskådade och utvandrade för 30 år sen.
Bara ETT exempel. Jag jobbade o betalte skatt i Sverige i 35 år. Min pension är 9500kr/m så dras på detta 25% SINK-skatt. (Jag sliter inte på Sverige!) En anhöriginvandrare över 65år får skattefritt ca 12.000kr/m skattefritt!(ÄFS. kolla själv!) Vad har denne exempelvis analfabet fr.Somalia gjort för Sveriges välfärd för att premieras på detta frikostiga sätt???

Svenska fattigpensionärer m.fl - UPP TILL KAMP och fortsätt inte att SOVA. Rösta på det enda partiet som värnar om VÅRA EGNA PENGAR! - SD.

 
Ingen bild

s-e karlsson

3 mars 2013 05:47

Jag gav min röst till Charoline af Ugglas , hon var värd att gå vidare ,det var inget svammel om att pissa på Sverige !

 
Stefan K

Stefan K

3 mars 2013 09:05

Vi vet alla vad Sveriges statsminister brukar säga: "Övriga Europa har fallit för främlingsfientliga krafter. Det misstaget tänker inte vi begå". Med dessa ord får han varma applåder av övriga i regeringen, samtidigt som både V och Mp anser att Sverige tagit ett för dåligt ansvar. V och Mp är som bekant stödpartier till S.

Om någon tror att dessa staplar inte fått konsekvenser ute i samhället och inte minst för skattebetalarna, så är man mer än lovligt naiv. Det går snart inte att läsa en dagstidning utan att mötas av de problem som den svenska välfärden brottas med, samtidigt som allt fler nyheter når oss med miljonsatsningar på de nyanlända och hur jakten på jobb och bostäder till dessa fortgår.
Vilka tror ni får stå jämte och titta på? Ja, är det inte våra gamla så är det våra ungdomar och glöm inte bort att även invandrare har gamla föräldrar och barn som drabbas av regeringens extrema jakt på nya rekord. Kanske därför som allt fler med invandrarbakgrund röstar på SD?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

s-e karlsson

3 mars 2013 10:27

Stefan K vi kan ta problemet pensionerna som egentligen skulle ligga upp emot 20% högre än vad dom är nu ! Det är bara ett problem i raden !

 
Ingen bild

Arne

3 mars 2013 11:34


PÅ TV JUST NU "FRÄMLINGSFIENDEN INOM OSS" (Kunskapskanalen)

Bengt Westerberg, Lena Sundström mf samt EXPO's Daniel Phool som moderator

.......Snillen spekulerar?! Ännu en i raden "Fråga Lund - Tillställningar" fast i mitt tycke snarast "Fråga Dagcenter"!
Där man ordbajsar in i absurdum. Tror aldrig jag har hört så många "...Uhummmn" som när Lena Sundström höll sin långa monolog. Allt lät som om man drog ord ur en hatt. -Hon kom aldrig till saken.
Det gjorde ingen annan heller.
....Varför blir det så?
Jo, det är ju ganska enkelt. Eftersom I N G E N av de här människorna skulle ju våga s ä g a VAD orsaken till den ökade främlingsfientligheten är -för då skulle de ju automatiskt utesluta sig själv från sina egna kaviarvänstergrupperingar!
....Därför blir det tomt ordbajsande, utan att komma till grundorsaken till att Svensken ledsnat på invandringen.
DET ÄR INGEN IDE ATT DE HÅLLER SÅDANA HÄR MÖTEN!
För de vågar aldrig komma fram med orsaken.

 
Lassekolja(\\\"fotsoldat\\\"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja(\\\"fotsoldat\\\"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

3 mars 2013 11:54

Mycket intressanta och lättbegripliga staplar, så lättbegripliga att dom självklart bör förmedlas till en väljarkår, som eljest inte verkar begripa sitt eget bästa, sånär på ca10%!?

En annan god idé är ex.-vis flygbolagens förpliktelser betr. passhandlingar! Ökade kostnader för flygbolagen är ett språk som alla begriper!

Betr. det svenska försvaret: När invasionsstyrkorna använder barnvagnar istället för stridsvagnar kan ju poängen med militärt försvar diskuteras, men en poäng med allmän värnplikt kan ju vara ur uppfostringsperspektiv inkl. känsla för det egna landet!?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Arne

3 mars 2013 11:54

-->Joppe. -Du har naturligtvis helt rätt!
Vi hårt arbetande Svenskar får se våra pensioner krympa. -Själv tittade jag i det ORANGE KUVÄRET och fick se min pension krymt med 1100kr ...Bara sedan ifjol!!!!
Detta plus att en invardringspensionär får 12.000kr och du som jobbat för landet HELA DITT LIV får 2.500kr M I N D R E !
Gör att jag tyvärr tror på en ny framtida FRANSK-REVOLUTION mot dem som är ansvariga för detta.
SJÄLV KOMMER JAG U T A N ATT BLINKA STÄLLA MIG PÅ REVOLUTIONÄRERNAS SIDA!!!

 
Ingen bild

J

3 mars 2013 12:02

Du får se på friidrotten istället. Gläds åt guldet för Abeba Aregawi!

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 12:38

Den "gode" "Affe" och Toralf är utmärkta exempel på hur man kan vända det berömda citatet av Mark Twain - "det finns lögn, förbannad lögn och statistik". Det dessa herrar håller på med är istället - "statistik, lögn och förbannad lögn". Statistisk "russinplockning" för att få stöd för sina sedan länge befästa "rasistiska" fördomar.

 
Ingen bild

Thoralf A

3 mars 2013 12:43

Leon

Sanningen kan vara jobbig att inse!

Vad är det som är felaktigt? Alla siffror kommer från officiella myndigheter i respektive land.

 
Ingen bild

Notarien

3 mars 2013 12:47

OT/ Idag Vasaloppssöndagen är det läge att påminna om devisen på målskynket i Mora: "I fäders spår för framtids segrar".

 
Ingen bild

Observer

3 mars 2013 13:07

Apropå Kunskapskanalens(SVT)inslag "Främlingsfienden inom oss".Som moderator fanns en representant för tidningen EXPO.Tidningen har en upplaga på 3000 ex. per utgivning.Utkommer 4 ggr/år.70-80 % av upplagan har offentliga instutioner som abonnemangstagare.Med rätt uppbackning kommer man långt som påverkansfaktor och "sanningssägare" i landet idag.För stora delar av notan står naturligtvis Sveriges skattebetalare.

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 13:14

Det vore ju intressant att nån gång få se "hela sanningen" från ledande SD-politiker. Det glöms oftast bort att mer än 70 % (ca 72 %) av de asylsökande får avslag i första instans (uppgifterna står också att finna i officiell myndighetsstatistik). Och att våra grannländer har en "generösare" (procentuellt sett) asylpolitik med mellan 35 och 45 % beviljade asylfall.

Ur samma statistik kan också utläsas att knappt 10 % av anhöriginvandringen utgörs av anhöriga till flyktingar. Och att vidare mer än 60 % av övrig anhöriginvandring utgörs av EES-medborgare, östeuropeer utanför EES, östasiater, från de amerikanska kontinenterna och Australien/Oceanien.

Slutligen utgör de beryktade "skäggbarnen" endast ca 48 % av de ensamkommande barnen. Övriga, alltså mer än hälften (52 %) är prepubertala pojkar och flickor (ca 16 %)...men dessa kanske kan kan föraktfullt benämnas "bystbarn" ??

Det är alltid riskfyllt att hänvisa till statistik...sanningen kommer ju alltid fram (för att citera en av Toralfs partikamrater)

 
Ingen bild

joffe

3 mars 2013 13:15

Tack Arne jag kommer då till Sverige och hjälper till. Jag tar med flera bumeranger om jag skulle missa någon.

Har ni hört den här: Förr sades att tomtar fanns på loften. Numera sitter de i 7-klövern!

 
Ingen bild

s-e karlsson

3 mars 2013 13:21

Låter som om vi i "Leon" har en kandidat till centerns förslag att varje hushåll ska ta emot en asylsökande !

 
Ingen bild

Thoralf A

3 mars 2013 13:26

Leon

Hur mycket tror du varje asylsökande kostar oavsett om de får ett uppehållstillstånd? I vissa fall pratar vi om handläggningstider på flera år med överklaganden som svenska skattebetalare får stå för notan.

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 13:33

Rätt intressant då att den officiella statistiken för 2012 anger en genomsnittlig handläggningstid på 108 dagar...alltså ca 3,5 månader.

 
Ingen bild

Thoralf A

3 mars 2013 13:40

Leon

Hur definieras handläggningstider?

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 15:09

Ett svar till den gode herr s-e karlsson ovan. Det bor redan 3 st "anhöriginvandrare" - min hustru och våra två barn, numer med PUT. Visserligen kommer de "bara" från Canada...men ingår ju trots detta i den (enlig SD) horribla statistiken över anhöriginvandrare.

Handläggningstid, som den gode Toralf torde veta, är tiden från det att ett ärende kommer in till en myndighet till det att ett beslut expedieras/verställs. Kan inte tänka mig att den gode T som varande riksdagsledamot är okunnig om detta begrepp (eller är han det??)

 
Ingen bild

Sven

3 mars 2013 15:09

Leon

Är det några som får avslag överhuvudtaget?
Dom kan överklaga hur många gg som helst + avla av sig under tiden.
Så 95% eller mer får säkert stanna med livstids försörjning.

 
Lassekolja(fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja(fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

3 mars 2013 15:19

@Leon, Du är ute och cyklar! Eftersom endast ca5% av de 38%, som får stanna, är flyktingar enl. 1951-års FN-konvention(Genévekonventionen) borde siffran för Sverige vara ca98% avvisade ist. för 72%!
Att våra grannar har lägre avvisningsandel har sannolikt att göra med lägre chans att få stanna. Fler "osäkra flyktingar" söker sig då naturligtvis till landet, det är lättast att bli trodd för att uttrycka sig milt eller till landet, som är lättast att lura, för att uttrycka sig mer rakt på sak. Att uttrycka sig rakt på sak är för övrigt en egenskap, som till skillnad från "7:an", är utmärkande för Sverigedemokrater!
GODDAG YXSKAFT Leon och lycka till på cykelturen!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 mars 2013 15:23

Leon : Spelar din fru ishockey ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 mars 2013 15:26

J : Friidrott är kul ,men hur får man in Kenyas tv ?

 
Ingen bild

S Småland

3 mars 2013 16:09

Lilla Högsby kommun har 213 st som varken har inkomst av tjänst eller kapital ! Lever dom på luft eller ?

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 16:09

"Koljan" är nog själv ute, kanske inte på cykel, men på hal is med detta påstående. Som ju givetvis i vanlig ordning handlar om subjektivt "russinplockande" för att trumfa igenom en falsk bild. Ser man till statistik över beviljade asylärenden 2012 utgör de 3 745 personer som beviljades asyl grundat på FN-konventionen ca 28 % (27,6 %) av det totala antalet (12 576 personer) som beviljades asyl. Ser man till det totala antalet asylansökningar, 36 526, som avgjordes under 2012 utgör konventionsflyktingar ca 10 % (10,2 %).

Sen bör man också till antalet "godkända" flyktingar lägga de 1 853 s k kvotflyktingarna som även de uppfyller FN-s konvention och som Sverige genom internationella avtal förpliktigat sig att ta emot.

Svensk asyl/flyktingpolitik kan och ska utsättas för kritik för den har stora brister. Men kritiken ska ha saklig grund och inte baseras på tillrättalagd statistik ("russinplockning") för att vinna propagandistiska "poäng".

 
Lassekolja(fotsoldat\\\"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja(fotsoldat\\\"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

3 mars 2013 16:29

@Leon:
Det paradoxala är att även Leon har allt att vinna med SD´s politik såvida han inte driver asylboende eller liknande eller genom sin anställning deltar i "asylindustrin".
Ett faktum, som inte ens Leon kan ändra på är ju att ju fler som tillåts ta del av välfärden utan att finansiera den, desto fortare krackelerar den och alla besparingar vi har sett hittills är bara början.
Om Du Leon instämmer i Reinfeldt´s mantra att "invandring berikar Sverige", får Du gärna visa detta med siffror. Det har ingen, varken politiker eller medie, hittills lyckats visa. DET är däremot fullt begripligt!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 mars 2013 16:33

Leon : Läs noga nu : FULLSATT SEDAN 1981

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 16:46

"Koljan" kan ju gärna få framlägga sina bevis på motsatsen.

"Gubben o Gumman" har man som jag lagt en sten vid namnet på min farfars kusin och hennes två barn i Pinkas-synagogan i Prag vet alltför väl vad "fullsatt" kan innebära. Då stängdes de ute från de västliga demokratierna när de ville fly en rasistisk regim. Sverige, USA och Schweiz stängde sina gränser, det senare landet med argumentet "livbåten är fullsatt". Då slutade deras resa i "paradisghettot" Theresienstadt.

 
Ingen bild

Pelle

3 mars 2013 17:18

Leon

Vad är det du vill bevisa? SD och Thoralf vill enbart att de som kommer hit verkligen är ensamkommande "barn" med den ålder de påstår, att de som kommer verkligen har flyktingskäl, kommer från det land de påstår, att anhöriga inte blir en belastning för de svenskar som redan bor här. Är det fel tycker du?

Sedan vet jag inte vilken statistik du har, men Sverige beviljade ca 40% av de dom sökte asyl under 2012. Finland 50% under 2012, men då tog Sverige mot 18 ggr fler asylsökanden.

Vad gäller anhöriginvandringen motsvarar den självklart mixen av olika etniciteter i Sverige, vi har tagit emot folk från 208 länder sedan år 2000. Anhöriga kommer ju inte med de som söker asyl, utan det sker ju en fördröjning där. Det är närmast självklart att vi därför har en helt annat "mix" på anhöriginvandringen än på de som är flyktingar ett visst enskilt år.

Vad är problemet med att ställa krav på anhöriga som kommer hit att inte svenska folket ska försörja dem. Tycker du det är fel? Tycker du det är fel att säkerställa att någon verkligen har flyktingskäl som de påstår?

 
Lassekolja

Lassekolja

3 mars 2013 17:49

@Leon
Vissa saker är så självklara att dom inte kräver bevis, endast elementär tankeförmåga. Det kallas AXIOM på finspråk!
Förhoppningsvis kommer mer exakta siffror genom SD/RUT´s försorg.
(RUT=Riksdagens UtredningsTjänst)

http://www.status.st

 
Ingen bild

s-e karlsson

3 mars 2013 17:49

herr s-e karlsson har också helt andra siffror än dem " Leon" presenterar !

 
Ingen bild

Lotta

3 mars 2013 19:31

@j

"Du får se på friidrotten istället. Gläds åt guldet för Abeba Aregawi!" Är det ok om jag hellre gläds åt Johan Olssons guld på 5-milen?

 
Ingen bild

Göran

3 mars 2013 20:16


Flykting ! ? Det var då för märkvärdigt vad svårt det kan vara att stava till desertör.

 
Ingen bild

OT

3 mars 2013 20:32

@Leon: "...min hustru och våra två barn, numer med PUT. Visserligen kommer de "bara" från Canada..."

Vem tror du att du lurar egentligen?

P.S: Exponit varning utfärdas.

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 20:42

Tydligen vet den gode "OT" mer om mina familjeförhållanden än vad jag själv vet. Det vore mycket intressant att få reda på vad det måhända är.

 
Ingen bild

OT

3 mars 2013 20:46

@Leon

Så här är det oavsett vad du tycker, tänker och hur du agerar. Lögnen är synad och folket har börjat vakna upp och fokuserar på vad som händer i stora frågor.

Och följande är vad det vakna folket säger om SD's-partiprogram, nu 10% och exponentiellt ökande...

"Den första gång jag såg ditt politiska program,
Och förstod hur du såg på mig.
Då föll allting jag trott var sant.
Jag förstod du tänkte likadant.

Det var så vacker då,
Som nått jag aldrig kunnat nå.
Och hjärtat slog ett slag, för var förlorad dag.

Jag gömde mig i fantasin.
Så rädd för vad du kunde bli.
Var gång som jag ljög för mig,
Så såg jag sanningen i dig.

Nu står du här i dag,
Med allt jag nånsin velat ha..." - Öppna din dörr: http://www.youtube.com/watch?v=Ug9KQU6IAmY

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 mars 2013 21:10

Leon : Det är otrolig fräck stil du kör varför inte ringa till finska ambassaden och ta ett snack med dom om invandring.
Sverige har väl ställt utan att behöva sådan jämförelser som du kommer med, idiot är bara förnamnet

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 21:50

Nu blev det mycket på en gång men...

Herr s e karlssson får gärna presentera "sina" siffror. De jag tagit upp i mina inlägg är sådana som hämtats från Migrationsverket ( http://www.migrationsverket.se/info/859.html ) som väl torde vara den mest "officiella" källa som finns. För övrigt är även Toralfs siffror i inlägget hämtade från denna statistik och ett underkännande av dem torde vara ett underkännande av hans inlägg i sin helhet.

"Pelle" jag vill inte bevisa nånting alls bara påvisa att den helt nödvändiga debatt om invandringen och dess följder inte bör baseras på tillrättalagd statistik, retoriska överdrifter eller rena lögner. Både fördelar och ovedersägliga nackdelar, och där har SD mycket att tillföra debatten, måste fram i ljuset. Men en konstruktiv debatt kan vare sig baseras på lögner eller PK-istisk "mattsopning".

"OT" en lustig detalj i det hela är att jag under mitt snart 59-åriga liv endast vid ETT tillfälle, i min "gröna" ungdom, med gröna menar jag ungdomligt oerfaren, röstat i allmänna val. Vidare torde jag på grund av mitt etniska ursprung vara mer känslig för politiska strömningar än "svensken" i gemen. Så ärligt talat är jag nog mer "a jour" med vad som händer i vårt land och ser nog på utvecklingen med i hösta grad öppna ögon men förbehåller mig också rätten att dra mina egna slutsatser. Och detta även om de inte sammanfaller med "sanningen" enligt SD eller PK-isternas "solskenshistoria".

Slutligen..."Koljan" tar man det som ibland sägs från olika källor som ett "axiom" utan att ovedrsägliga bevis läggs fram är det snarast ett exempel på obefintlig tankeverksamhet. För övrigt är det en smula märkligt att en fjärde gång hoppas på att RUT;s uppgifter ska bekräfta SD;s bild av "verkligheten". Vid de TRE tidigare "försöken" har ju dessa uppgifter underkänts.

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 22:07

"Gubben o Gumman" på vilket sätt är min redogörelse för en tämligen nära släktings öde i 30- och 40-talets Europa "fräck". Den är bara ett konstaterande av de yttersta konsekvenserna av "stängda gränser" som dessutom är en del av "min" släkthistoria.

Varför jag i hela fridens namn skulle emigrera till Finland kan jag inte förstå. Visserligen kan en gren av släkten spåras till 1500-talets Finland men det kan tyckas vara väl långsökt att åberopa.

 
Ingen bild

Pelle

3 mars 2013 22:09

Leon, det är inte fel på Thoralfs statistik. Det du tar upp ändrar ju inte något sakförhållande. Sverige tar emot långt fler än alla andra länder per capita, det är ju fakta, inte någonting manipulerat. Vi gav förra året 10-11 ggr fler uppehållstillstånd än Finland, 7-8 ggr fler än Danmark och 4-5 ggr fler än Norge. Då ligger norden i topp o världen.

Ingen har väl någonsin påstått att Sverige inte ska någon invandring alls. Statistiken visar dock på den extrema väg som Sverige valt, som vi är ensamma om i världen.

SD och i detta fall Thoralf är utsatta för forensiskt granskande och därför är man, som jag upplever det, mycket noga med just fakta. Det är snarare under- än överdrifter.

 
Ingen bild

OT

3 mars 2013 22:11

@Leon

OK, du är engagerad, jag förstår.

Härmed uppmanar jag dig att servera dina argument på "silverfat" med referenser och allt så att vi gemensamt kan stöta och blöta argumenten för och emot massimmigrationen (vilket 100 000 per år bör anses som). För du har väl inget emot att komma sanningen så nära som möjlig?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 mars 2013 22:40

Leon : Om Sverige antar en liknande invandring som andra länder då är just Sverige jämförbar med 1940-talets vansinne
Du tycker inte du jämför äpplen och päron ?

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 22:53

"Pelle" och för den delen kan "OT" hänga med också, det kan inte ens med bästa/sämsta vilja i världen förnekas att det i dagsläget sker en massinvandring. Inte heller att denna innebär betydande problem och ekonomisk påfrestning därom är jag i mångt och mycket ense med vad som sägs i debatten. Men dessa problem är snarast en funktion av den i många stycken obefintliga integrationspolitiken som (inte) förs. Men varken "oviljans" rasism med ett explicit utpekande av "misshagliga" etniska/religiösa grupper eller "välviljans" rasism som företräds av PK-isternas "mattsopning" är rätt sätt att beskriva situationen.

Båda dessa "vägar" leder till ekonomisk och social segregation och i slutändan till en accelererande "ghettoisering" med bildande av isolerade enklaver med alltför väl kända problem som hög arbetslöshet, kriminalitet o s v.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 mars 2013 22:59

Leon : Har du inte kommit till fel blogg vad har SD med dagens misslyckade invandring?
Mycket fult sätt att försöka klistra det på SD precis som du gjorde med Theresienstadt.
Vi tror inte ett dyft på din story utan sannolikt är du en vänsterprovokatör typ Jinge

The End

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 23:15

"Gubben o Gumman" det är snarare du/ni som läser in mer i min kommentar än vad jag i själva verket skriver. De västliga demokratierna var genom sina STÄNGDA gränser lika medskyldiga till 40-talets vansinne som den nazistiska diktaturen.

"Äpplen och päron" är det nog du/ni som läser in. Jag har aldrig gjort någon jämförelse mellan den förespråkade begränsningen av invandringen och ett historiskt skede. Å andra sidan är det svårt att inte tolka det av dig/er skrivna "FULLSATT SEDAN 1981" som förespråkande helt stängda gränser i analogi med vad som var situationen under 30- och 40-talen.

 
Ingen bild

OT

3 mars 2013 23:21

@Leon: "Men varken "oviljans" rasism med ett explicit utpekande av "misshagliga" etniska/religiösa grupper eller "välviljans" rasism som företräds av PK-isternas "mattsopning" är rätt sätt att beskriva situationen."

Det är en sak att lägga en sten i åminnelse, en helt annan att lägga en sten på bördan. Det är något du och många andra måste inse själva.

Att vi ibland inte kan utrycka oss korrekt och känslokallt beror helt enkelt på den frustration många känner i dagens Sverige. Att kalla detta "oviljans" rasism är helt enkelt fel och kommer bara att få trycket att öka både inom och utombords.

Vad vi behöver är en öppen och ärlig debatt om massimmigrationen och dess kostnader.

Vi behöver också en debatt om ansvarsfrågan och legitimiteten i de beslut som lett fram till denna massimmigration.

 
Ingen bild

OH

3 mars 2013 23:23

Vi har mer än 400.000 arbetslösa i landet . Hög ungdomsarbetslöshet.Vi har pensionärer som har arbetat och betalat skatt i 30-50 år som har en pension som knappt räcker till mat och husrum. Skolan är på dekis. Sjukhusen stänger avdelningar. Försvaret är ett skämt.Företagen tas över av utländskt kapital och Svenska staten tokköper utländska bolag som är på deken. Landet kan hamna i en lånekarusell liknande Grekland som haft en avsatt svensk minister som rådgivare. Vi har en inflyttning av folk som till stor del ej kan läsa, räkna eller skriva.
För detta och mer därtill skall DE 7:s gäng ha ett stort tack.

 
Ingen bild

Waterbug

3 mars 2013 23:43

Angående ensamkommande, (Hur många av dessa är förresten flickor?) 3000 miljoner per år är ju vad varje års inflöde ökar totalkostnaden med, tidigare års kostnader upphör ju inte magiskt utan 'barnen' behöver ju fortfarande allt som barn behöver innan de står på egna ben.

Tar man de senaste 5 åren så ser det ut som att det plöjs ner en sisådär 12 miljarder, även om jag förstår att kostnaden eventuellt sjunker per barn efter ett par år.

 
Ingen bild

Pelle

3 mars 2013 23:47

Leon

Jag håller med dig i din analys här. Jag anmäler dock en avvikande uppfattning när du använder benämningen "oviljans rasism". Jag har aldrig ens funderat på detta med etnisk bakgrund och hudfärg, osv. Men det måste räcka nu. Integrationen är en funktion av hur många vi tar hit OCH vilka vi tar hit. Tar vi hit för många kommer aldrig det bli någon integration, men vi kan inte heller ta hit de som inte ens önskar bli en del av Sverige. Jag tror många själva trivs bra med det vi kallar "utanförskapet". De har sitt hemlands kultur, språk, skyltar, normer, vänner, etc. Tror inte svenskar i gemen är rasister, snarare är det tvärtom. Det håller inte längre nu. Vi går under om vi inte stryper inflödet och lägger om politik.

Nu har man experimenterat i 30 år och kastat pengar på kurser, olika projekt, bidrag, provpraktik på kommunen, osv.

Jag tycker det är en fruktansvärd orättvisa att kalla det "oviljans rasism" som om vi som inte tror på mångkultur och massinvandring är "ovilliga rasister". Varför tror du alla kriminella gäng organiserar sig efter etniska linjer? För att de är rasister? Eller för att deras organisation fungerar mera smärtfritt då? Är man rasist i Barcelona? Baskien? Skottland? På Balkan? Sudan? Norge? Varför tror du det finns olika kulturer i olika regioner, länder, företag, föreningar, idrottslag, familjer? För att man är rasist? Det finns ett värde och livskvalitet att få leva, bo och arbeta i ett samhälle där man delar en värdegrund med varandra och en gemensam vision hur man ska leva sina liv. Det anser de flesta folk världen över. Jag vill att i Sverige så ska svensk kultur gälla inte mångkultur. Jag är övertygad om att det är det enda sätt ett samhälle, familj, land eller företag kan hålla ihop - en stark kultur som genomsyrar allt som görs.

I Sverige pågår just nu en kamp mellan de som vill ha mångkultur och därmed ser en svenk stark kultur som ett hinder för detta och de som vill behålla och utveckla den svenska kulturen och därför ser mångkulturen som ett hinder att kunna göra det.

Ett bra exempel är väl Islam. Där anses det inte lämpligt att man tar del av västerlandets kultur, för det försvårar uppehållandet av den Islamska kulturen, på samma sätt vill många i väst inte ha någon kontakt med eller att Islam ska få något inflytande, för det försvagar och på sikt hotar vår värdegrund. Egentligen ganska naturligt om vi tänker efter.

Allt detta håller nu på att raseras pga. massinvandringen. Thoralfs grafer visar tydligt förfallet, år från år, på ett utmärkt sätt och i jämförelse med våra nordiska grannar.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 mars 2013 23:52

Leon : Står det något om svenska gränsen i inlägget "Fullsatt" ?
Skulle svenska gränsen avses är det en högst personlig åsikt.
Din tolkning får du stå för,jämföra svensk migrationspolitik med 40 talets totala idioti, tycker vi är idioti.

Du är bara här för att provocera, man får nästan lite vibbar till "Nyårsscoopet", du vill gärna babbla nazi och klistra det på andra
Varför håller du på med det?

Vill du jonglera med historien så kan du ju koncentrera dej på Warzavaghettot, och vad kommunisterna pysslade med där.
Jinge tex har en blogg du kan skriva på så blir han glad
Går alldeles utmärkt att "fulmöka" där

Gubben o Gumman skriver som fristående Sverigevänliga journalister utan koppling till Alfsson, SD eller Inte rasist.... men hopplöst bakom flötet

 
Ingen bild

Leon

3 mars 2013 23:54

"OT" en applåd, och ärligt inte ironiskt, menad för de två sista styckena i ditt senaste inlägg. Detta är ju precis vad jag försökt uttrycka ett flertal gånger...en ärlig och öppen debatt om dagens invandring och de kostnader och ovedersägliga problem den medför. Samtidigt som de fördelar invandring, och då inte nödvändigtvis fri eller obegränsad också betonas. Men det innebär också att man är öppen och villig att även beakta motsatta ståndpunkter och inte bara avfärda dessa. Men ärligheten i debatten förutsätter då också att de grunder man har för sina argument också är sådana som kan accepteras av samtliga inblandade.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

4 mars 2013 00:05

Vilka fördelar ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

4 mars 2013 00:11

Leon : Tog det så lång tid att skriva ihop 25 fördelar ?

 
Ingen bild

Leon

4 mars 2013 00:27

"Gubben o Gumman" är det någon/några som sysslar med "etikettklistring" så är det väl möjligen du/ni.

Någon sammankoppling mellan SD och 40-talets vansinne har jag aldrig gjort. Detta är något som endast är en produkt av din/er fantasi.

Det enda som är "vänster" hos mig är mitt hjärta, en anatomisk egenskap jag förövrigt delar med drygt 98 % av världens befolkning. Förövrigt föredrar jag att inte pådyvlas politiska åsikter jag inte delar.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

4 mars 2013 00:41

Leon : Fördelar ?

 
Ingen bild

Odalbonde

4 mars 2013 06:40

Ingen har frågat oss svenskar om vi vill ha mångkultur.

Varför var det inte folkomröstning om massinvandring och därpå följande aktiva nedmontering av svensk kultur? I nästa riksdagsval hoppas jag att svenskarna röstar vid valurnorna som de röstar med fötterna - alla svenskar flyr ju de mångkulturella enklaverna.
Snart kan vi inte flytta någonstans, utan blir flyktingar i vårt eget land.

Ditt land - ditt val. SD 2014.

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

4 mars 2013 14:37

@Leon:
"Ett faktum, som inte ens Leon kan ändra på är ju att ju fler som tillåts ta del av välfärden utan att finansiera den, desto fortare krackelerar den och alla besparingar vi har sett hittills är bara början."
Ovanst. skrev jag igår.
Då svarade Du:
"Slutligen..."Koljan" tar man det som ibland sägs från olika källor som ett "axiom" utan att ovedrsägliga bevis läggs fram är det snarast ett exempel på obefintlig tankeverksamhet. För övrigt är det en smula märkligt att en fjärde gång hoppas på att RUT;s uppgifter ska bekräfta SD;s bild av "verkligheten". Vid de TRE tidigare "försöken" har ju dessa uppgifter underkänts."

Bäste Leon, vad är det Du inte förstår eller rättare, vad är det Du inte VILL förstå? Att välfärden krackelerar/upphör/helt enkelt tar slut, ju fler som tar del av den utan att bidraga till den, behöver väl inte beläggas med siffror? Det är ju faktiskt ingen åsikt, det är ju bara fakta eller för all del "enkel matematik! OK, jag gör ett försök att visa Dig med siffror:
10-2+1-2+1-2+1-2+1-2+1-2+1-2+1-2+1-2=0(10=Välfärdssverige & 2=de, som tar del av välfärden& 1=de, som bidrar till välfärden & 0=krackelerad välfärd) Vare sig Du förstår/vill förstå nu, har Du fått mig att tro att Du driver med mig alt. Du har fått mig att tro att jag driver med mig själv!
För övrigt, att RUT har problem med beräkningen av invandringens kostnader, beror ju på att man avsiktligt låtit bli att föra erforderlig statistik, något som inte kan skyllas på SD. Att RUT´s beräkningar har avfärdats av hela PK-etablissemanget kan väl ändå inte förvåna någon!? (Många avfärdade siffrorna i tron att de var SD´s egna och därmed, p.g.a fördomar om SD automatiskt betraktades som överdrivna fantasier. Det är dessvärre så "Det nya Sverige" ser ut!

Rädda vad som räddas kan: SD 2014!!!



http://www.status.st

 
Ingen bild

Putte

4 mars 2013 19:32

Fakta: Sverige är EU:s 3:e största asylmottagare. Bara Tyskland och Frankrike tar emot fler. I förhållande till befolkningsmängden leder Sverige stoooooort!

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

4 mars 2013 20:53

@Putte, precis så är det. Betänk att den tyska ekonomin är ca tio gånger större än den svenska.

http://www.status.st

 
Ingen bild

PKhycklarna

7 mars 2013 16:08

Sverige tar emot 10 ggr fler flyktingar än Finland

Sverige tar emot dubbelt så många flyktingar än alla våra grannländer

Lägg därmed till anhöriginvandring

Varför denna extermism?

 
Thore Hult

Thore Hult

18 mars 2013 01:08

Ingen tycks ta någon notis om de svenskar som är riktigt hatiska mot invandringen. Hur skall vi göra med dom svenskarna? En fråga till politikerna. Det blir voldsamma kulturkrockar, men inge bryr sig, fast det inte är länge sedan det skedde i Norge. Men naiva människor säger: Det kommer inte att ske här. Nähä, nu var det ju en i Stockholm som misslyckades som tur var. Men jag skulle inte vara fövånad om det kom nya sådana insidenter. Detta är en av spektrna kring detta ämne som man talar tyst om. Man betsäller ny strisflygplan för 90 miljarder för försvaret. Men för helvete fienden finns redan i Sverige. Hur många vet vad dom utropar från sina minareter. Läs koranen! Där står; de skall steka oss, koka oss, och mycket annat hemskt. ag har genomtuggat hela Koranen sida efter sida, ord efter ord, i denna jäkla bok. Jag hittade över 500 hor mot oss andra. Va fan skall skall vi acceptera detta? Skall vi behöva acceptera att man dagligen utropar hot mot oss andra. Att dom skall förstöra våra samhällen och döda oss. Är det ingen i regeringen som läst vad som står i deras jäkla Koran? Har man helt tappat förståndet? Jag TROR att ca 75-80% av svenska befolkningen INTE VILL HA MASSINVANDRING men TÖRS inte rösta på SD. Den enda chansen. Stefan Löfven är ju pro islam, som vill ha fortsatt stor invandring. Hur fattar man det? Det går ju åt helsike till sist. Det kan gå riktigt illa. Men de nuvarande politikerna har inte den kognetiva möjligheten att förstå vart vi är på väg. Detta skrev jag 2013-03-18. KRAM

http://islaminferno.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards