thoralf

Direktlänk till inlägg 18 november 2012

SPRICKAN

Av Thoralf Alfsson - 18 november 2012 18:50

Trots att jag snart suttit 2,5 år i riksdagen har jag inte sett något av den spricka mellan Jimmie Åkesson och Björn Söder som Expressen skriver om idag. Min förvåning blir bara större och större ju mer jag läser av David Baas artikel. Hur kan man vara så skitig på fingrarna!


Det finns dom som anser att det är dags att blåsa David Baas! Han tycks kasta sig över allting utan att kolla sina källor, om de nu överhuvudtaget existerar. Därför skulle det vara väldigt lätt att "blåsa honom" på ett scoop.


Björn Söder har själv kommenterat artikeln.


"Enligt Expressen finns det tydligen en spricka mellan mig och Åkesson, som jag själv inte ens visste existerade. Likaså skall jag ha kritiserat Åkessons agerande när det gäller Erik och Kent, vilket jag inte heller kan erinra mig ha gjort eftersom jag själv varit med och fattat besluten. Jag skall tydligen också ha varit i Norrköping (i fredags) och i Jönköping (igår) för att träffa medlemmar. I Norrköping är det nog ett år sedan senast jag var och i Jönköping övernattade jag endast i fredagskväll. Expressen bör nog kolla sina källor för hela artikeln är uppbyggd av direkta felaktigheter. Men källkritik är väl knappas Expressen och David Baas kända för? Och detta leder ju direkt tankarna till hur sanningsenliga de senaste dagarnas artiklar i samma blaska egentligen har varit... Varför publicerar inte Expressen allt filmmaterial i kronologisk ordning inför hela svenska folket? Att hänvisa till att man kanske röjer källan är inte trovärdigt. Alla vet ju vem som filmat materialet, eller hur?"


ALL TIME HIGH SIFO


Hur många tror att det var en tillfällighet att Rapport inte nämnde ett enda ord om Sifo:s opinionsmätning som gav SD all time high med 8,5 procent.  Vilket hyckleri på nyhetsredaktionerna! Det borde ju vara en sensationell nyhet med tanke på det nyhetsflöde som varit under veckan.


Trots att ca en fjärdedel att svaren inkom sedan Expressen publicerat sitt avslöjande. Enligt Sifo kunde man inte märka någon skillnad på svaren före och efter Expressens hatartiklar.


Detta bekräftar bara den bild jag har av de människor som stödjer SD. När man väl tagit steget att rösta på SD har man gjort det efter långt och moget övervägande oavsett vilket parti man röstat på tidigare. När man väl tagit detta steg har man insett att 7-klöverns parti inte är ett gångbart alternativ om man inte förändrar sin invandringspolitik. Steget är stort för många då medias ”skräckbilder” alltid är närvarande. Men när man väl har klivit över tröskeln kommer befrielsekänslan av att kunna vara naturlig och öppet prata om de problem som finns i samhället, utan pk-filter. Oavsett om det gäller invandring, skolan, äldreomsorgen, försvaret, svensk kultur o.s.v


AGENDA

 

Jimmie Åkesson gjorde som vanligt ett lugnt och naturligt intryck. Lite synd att han inte nämnde att det är medlemsutskottet som hanterar uteslutningar och att detta kan ta lite tid att utreda.


Det roligaste var ändå de båda analytikerna Jenny Madestam och Henrik Oscarsson. De analyserade mest efter sitt eget önsketänkande (SD skall bli mindre). Den tröskel som analytikerna pratade om har blivit betydligt mycket lägre de senaste månaderna och jag tror att den senaste veckans händelserna inte höjer tröskeln. Det kan vi se på medlemstillströmningen.


ÖPPET HUS I KALMAR


Nästa söndag kommer vi att ha ett "öppet hus" i Kalmar där alla medlemmar, sympatisörer och intresserade är välkomna. Vi bjuder på fika och svarar på frågor. Jag kommer berätta lite om riksdagen och arbetet där. Eftersom det är "öppet hus" har vi ingen bestämd tid utan finns tillgängliga mellan 13:00 - 18:00


För den som vill bli medlem i partiet kommer det också vara möjligt att fylla i en medlemsansökan!



 
 
Ingen bild

Nalli

18 november 2012 19:13

Uppmanar alla att börja mejla ANNONSÖRERNA!
Visa vår kraft, det är vår tur att köra ett drev mot tidningen Expressen.

 
Ingen bild

Åke, Västervik

18 november 2012 19:28

TV-tips:
Ikväll Jimmie Åkesson i Agenda kl: 21:15 TV 2!

Tände en brasa i spiseln i köket nu ikväll med hjälp av Aftonbladet....Det kändes helt ok...:)

 
Ingen bild

Observer

18 november 2012 19:30

Söder och SD utsätts nu för den svenska drevjournalistiken.låt oss bara konstatera att den är monumentalt åskild från grävande journalistik.Att Expressen inte lärt sig ett dyft ifrån drevet på kungafamiljen och de falsarier som presenterades där av tidningen är inte bara att beklaga och konstatera.det är mycket oroande att svensk press har hamnat där den är."Klägget" lever uppenbarligen i högönsklig välmåga och nåde den eller de som ifrågasätter.

 
Ingen bild

Essendon

18 november 2012 19:33

David Baas verkar vara konstant utanför banan när han jobbar!
Vi kan hjälpa honom med att lämna journalistyrket genom att inte köpa Expressen samt påverka annonsörerna med att bojkotta Expressen och Aftonbladet!

 
Ingen bild

Olandstoken

18 november 2012 19:37

@Åke tvätta nu händerna noga för vem vet vad för smitta den blaskan bär på !

Asylsökanden i Borgholm kan tydligen bete sig hur som helst utan att polisen reagerar, en sjöbodsägare fick besök av några asylsökanden som smet ut genom fönstret då han anlände men polisen var inte intresserad av att få signalement eller leta upp dessa trots att mannen skulle känna igen dem.
Tre till fyra asylsökande barn stal några säckar med pantflaskor vilka de pantade i en lokal butik för runt 400 kr så visst händer det mycket i Borgholm .

Att Kalmar polisen inte agerar kan vi ju läsa i våra lokala tidningar och frågan är hur länge de bofasta kommer orka med detta .

 
Ingen bild

Skånepåg

18 november 2012 19:51

O.T

Bara en tidsfråga innan aftonslaskpressen har ett nytt reportage om "röde" Mads Gilbert på plats i Gaza. Den norske anestesiläkaren som bl.a anser att angreppet på Twin Tower i New York var helt legitimt och även att Hamas skjuter in missiler i Israel.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/january/mads-gilbert.html

 
Ingen bild

Urban

18 november 2012 19:52

En blåsning hade varit toppen. Tänk er att följande händer ikväll när Jimmie är på Agenda.
Jimmie meddelar att alltihop bara var ett spel för att hitta den som läcker information.
Filmen visade tre SD killar som låtsades vara berusade och den läckande mullvaden är nu hittad och man kan gå vidare. Expressen kommar att stämmas för att ha publicerat utan att ha upphovsrätt och Jimmie tackar Expo, Expressen och SVT för att ha hjälpt till att avslöja sig själva och mullvaden. De tre skådespelarna återgår som vanligt i tjänst redan imorgon.

 
Ingen bild

OH

18 november 2012 19:59

Vad hjälper det om Polisen som jobbar ute på fältet skulle agera.Det är flera år sedan jag hörde av några poliser som plockade in några av dessa asylsökande. Vad hände? Jo i Högkvarteret togs dom emot av dessa fantastiska Åklagare som beklagade den inträffade olägenheten för dessa stackare och omgående beställde fram en taxi för deras återfärd, givetvis på skattebetalarnas bekostnad. Självklart mister den arbetande delen av rättsväsendet tilltron till systemet. Dom asylsökande är faktiskt kunder hos åklagare, domare och advokater och sina kunder vill man värna om.

 
Ingen bild

Rune

18 november 2012 20:17

Är de berusade på Expressen? De har gått i ett ständigt rus nu i flera dagar på denna fd nyhetstidning.

 
Ingen bild

Dom har retat upp oss!

18 november 2012 20:22

Nu har jag bestämt mig för att gå med som medlem i Sverigedemokraterna. Situationen har till slut blivit ohållbar. Så oförskämd och så helt bisarr som svensk samhällsdebatt blivit måste man helt enkelt välja sida.
Det som har inträffat gör att jag valt att söka inträde i SD. Media gör en tredje ståndpunkt omöjlig.

Stefan Torssell
http://avpixlat.info/2012/11/18/den-tredje-standpunktens-omojlighet/#more-39797

 
Stefan K

Stefan K

18 november 2012 20:41

David Baas hat har gjort honom blind och nu famlar han i mörkret efter möjliga spår som kan hålla honom kvar på vägen eller redaktionen om ni vill.
Om Thomas Mattsson vill öka trovärdigheten hos media och inte minst sin egen tidning, borde medarbetare som Baas lika pyrt till. Frågan är om han i längden är ett flöte eller sänke för tidningen?

Apropå Baas så hamnade han i slagsmål med Martin Timell för några år sedan.
Plats: nattklubben Riche
Klockslag: sent en fredagskväll
I egenskap: sitt yrke
Tillstånd: nykter eller onykter?
Orsak: ?
Visst vore det intressant att höra hela berättelsen av Timell och hans sällskap?
http://www.dagensmedia.se/nyheter/article11866.ece

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Inte-en-till

18 november 2012 20:43

Olandstoken:

Varför reagerar inte lokalbefolkningen? Demonstrationer framför kommunalhuset? Vägra leverera till och arbeta för dem som driver asylanläggningarna? Ta reda på om dessa anläggningar har bygglov för alla byggnader och miljölov för alla delverksamheter? Etc.

 
Ingen bild

Nils Dacke

18 november 2012 20:46

Livstidsmedlemskap löstes igår. Det måste bli ett stopp på det här dravlet tidningarna håller på med och allt annat sjuklövern ställer till med. Jag hoppas innerligt att SD få så stor makt att de kan påverka dra in press stödet för tidningarna. Det är ju skrattretande att de där stollarna till journalister får hålla på med ren skit rent ut sagt med skattebetalarnas pengar.

 
Ingen bild

Dom har retat upp oss!

18 november 2012 20:56

- Bojkotta företag som annonserar i totalitär press!
- Bojkotta medier som begränsar yttrandefrihet eller arbetar för mångkultur!
- Kontakta vänner och försök få med dem i bojkotten av medier!

Om du upptäcker att ett företag annonserar i Aftonbladet, Expressen eller annan totalitär press bör du reagera. Du kan skriva till företaget och förklara för dem att de stöder odemokratiska krafter i Sverige som inte erkänner demokrati och yttrandefrihet. Här är några tips som hämtats från bloggosfären.
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

 
Ingen bild

Hulda

18 november 2012 21:02

Den sk-t som Expressen kastat på SD kan snart studsa tillbaka.
En massiv reaktion mot tidningens annonsörer är nog den mest effektiva åtgärden.
Att grundlura David Baas eller Thomas Mattson rejält skulle också vara ett bra slag mot deras redan låga trovärdighet.
MEN det går bara en gång och måste vara proffesionellt genomfört.

Dock ser vi i detta ett tydligt tecken i tiden. Alternativ media och bloggar på nätet gör att smutskastningen mot SD inte blir så effektiv som för 15 år sedan eller tidigare.
Allt elände i spåren av massinvandringen gör också att SD,s väljare ökar. Det som människor drabbas i sin vardag av kan inte Expressen, Aftonbladet eller SR trolla bort.

 
Ingen bild

Lotta

18 november 2012 21:16

Det verkar som om vissa delar av pk-media redan tröttnat på det 2,5 år gamla scoopet. TV4 slutade ta upp SD från och med igår, tror inte Rapport hade med något om SD i kvällens 19:30-sändning. Bara slasktidningarna Expressen och Aftonbladet trummar vidare, vilket kan förklaras med att det går dåligt för blaskorna och i desperat behov av att sälja lösnummer.

 
Ingen bild

AWSvensson

18 november 2012 21:18

Nils Dacke julmiddag nästa lördag.

 
Ingen bild

Uppretad väljare

18 november 2012 21:44

Obehaglig DDR retorik på SVT-agenda.
Jimmie skötte sig utmärkt och jag fick blåröd magslemhinna och högt blodtryck av "oberoende"SVTs vinklade inslag.
Säg upp tv licensen och det nu!
SD 2014

 
Ingen bild

VoP

18 november 2012 21:45

Såg precis Agenda på SVT2. Skickade in medlemsansökan direkt efter att Jimmie framträtt.

 
Ingen bild

kallep2

18 november 2012 21:47

Bra jimmie, du skötte det perfekt

 
Ingen bild

SD påverkar

18 november 2012 21:53

@VoP
Många med dig har gjort likadant,vi känner att nu får det vara nock.
Alla epitet som man smetar på oss,vänstermedias hat,det gör oss bara starkare i vår tro på SD som enda alternativ till det bisarra totalitära vansinnet vi lever i.

 
Ingen bild

s29

18 november 2012 21:56

Snälla Agenda gräv ner dom fåniga järnrören,och plocka fram Stasiarkiven. Folket vill veta!

 
Ingen bild

Dille

18 november 2012 22:18

Såg SVT för en stund sedan (var det agenda, det hette?)
En inkvisitor/ programledare, stödd av två ”statsvetare” gjorde allt för att få Jimmie ur balans, få honom att säga något ofördelaktigt
Men det var programledaren/inkvisitorn som var spänd och nervös! Jimmie var helt lugn
Ho sammanfattade, kanske därför, programmet med en FRÄCK LÖGN:
Hennes LÖGN: att SD gått ned enligt SvD EFTER Expressens hetsartiklar.
Gå in och läs SvD och se att hon ljuger

 
Ingen bild

Urban

18 november 2012 22:22

SVT och Agendas beteende är ju direk kräkframkallande.
Dessutom görs detta för mina licensavgift.

Ser fram emot att bli medlem efter att ha begärt medlemskap

 
Ingen bild

Sveno

18 november 2012 22:29

Jag är medlem nu. Funderat hela helgen. Det som gjorde det är att för mig har det blivit tydligare att man måste välja. Jag valde SDs bild av verkligheten. Sista dagarnas drev blev för mycket för mig. Och SDs fasta kurs ur detta träsk ingav respekt.

 
Ingen bild

Granska filmen

18 november 2012 22:34

Martin Kinnunen, pressansvarig hos Sverigedemokraterna, säger angående att polisen på eget initiativ gjort en anmälan:
– Vi välkomnar givetvis polisutredningen. Det är positivt för alla parter om det här kan utredas ordentligt så att vi får klarhet i om något brott har begåtts.

En officiell polisutredning,då blir väl Expopressen tvungna att lämna ut filmen i sin helhet,eller?

 
Ingen bild

Stefan A.

18 november 2012 22:35

Man jagar den våta drömmen, den ständigt gäckande skuggan,hägring man försöker se i fjärran, frälsaren och vad det hela handlar om egentligen...SPRICKAN..men det skiter sig varenda gång,ett spektakel är vad det är som knappast kommer att gå till historien som ett journalistisk stordåd, snarare kommer det att användas som avskräckande exempel när den nuvarande generationen journalister försvunnit och förhoppningsvis en bättre tagit över.

 
Ingen bild

Ugglan

18 november 2012 22:37

Jag hoppas på att både Erik och Kent med det snaraste återvänder i riksdagen. SD har inte råd att avvara dessa två mycket duktiga politiker. En 2.5 år gammal film skall inte kunna spoliera en politiker karriär. Det är helt orimligt.

 
Ingen bild

Stundtahl

18 november 2012 22:43

Mediaetablissemanget i ankdammen har sedan decennier unnat sig förmånen att formera sina frågor till egna påståenden!?
-I Expressen-niklas intervju av Jimmie Åkesson ställdes en motfråga på två ord (..vem då??) Denna fråga försatte tidningens företrädare som mer än dum och uselt påläst..dessutom.

-Att ställa motfrågor till media är givetvis komplex....men den borde inriktas ofta och flitigt.

 
Ingen bild

Väljare

18 november 2012 22:48

Intressant serie om Sverige och om vem som skapade vårt lands välstånd.
När Sverige blev rik 1 av 15
http://www.youtube.com/watch?v=oUZBQgqguIQ

 
Ingen bild

Lärare

18 november 2012 22:59

Kent kommer snart tillbaka. Erik kommer lite senare.

Nolltoleransen gällde inte för 2,5 år sedan. Unga grabbar ute på en krogrunda kommer i diskussion med oliktänkande, då kan det bli lite hårda ord från båda håll. Inget att "riva upp himmel och jord för"!

Expressen kommer inte lyckas med sitt "drev"!
Märker att allt fler tar parti för SD nu.
SD ökar... tack Expressen!

 
Ingen bild

Mullvaden

18 november 2012 23:08

Ett scoop för Expopressen!

Jimmie Åkesson utan bilbälte!
Se bild:
http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2012/05/jimmie-i-bil.jpg

 
Ingen bild

Sandor

18 november 2012 23:11

Läste om Jimmy i aftonbladet, och hittade ett typiskt fall för DO. Norrmän tycker Svenskar är sexigast!

 
Ingen bild

Thoralf A

18 november 2012 23:11

Urban

Ingen av dem har lämnat riksdagen, Jag har dessutom väldigt svårt att tro att någon av dem skulle lämna riksdagen.

 
Ingen bild

Skånepåg

18 november 2012 23:13

@ Stundtahl

Håller helt med. Måste göras väldigt genomtänkt och i direktsändning så att det inte går att klippa bort. Även bara då det är motiverat och vid ovanligt korkade frågor. Enligt min mening fanns det ett par tillfällen som detta borde ha tillämpats av Jimmie. Man kan ju köra "leka dum" och inleda frågan med t.ex ursäkta jag förstår inte riktigt eller något smartare, beroende på vad det rör sig om.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 november 2012 23:36

Här gäller det att reda ut begreppen för AW Svensson

-SD fortsätter att stiga nästa mätning lite extra mycket med hjälp av Expressen.
- Kent och Erik är kvar i riksdagen båda två är tillbaka i god tid till valet 2014
- 26 journalister får gå i terapi pga av sömnlöshet efter att dygnet runt tänkt på järnrör
- När SD passerar 20% får Tomas Mattson sparken

Detta vet alla så varför tjatar Anna Hedemo som en papegoja om järnrören ?

Gubben o Gumman skriver som Sverigevänliga journalister utan koppling till Alfsson ,SD ej heller till Inte rasist men...skägget i soppan

 
Ingen bild

Johanna

18 november 2012 23:38

Jimmie!
Det finns inte en person som an konkurrea med dig i en debatt.
Tack och lov att du finns.

 
Ingen bild

Ny medlem

18 november 2012 23:48

Ny medlem och vi blir fler

 
Ingen bild

Fler medlemar

18 november 2012 23:52

Kopierat inlägg från Avpixlat:

PolarenPer 14 minut sedan

I vår familj har vi infört nolltolerans mot kvällstidningar. När min far kom över tidigare ikväll med en expressen under armen ombads han kasta den i sopen. Min far som är en rätt vresig och grinig gubbe garvade efter min förklaring och kastade den olästa tidningen. Han förkunnade också att han som pensionär aldrig mer kommer att rösta borgligt, även han lämnar sjuklövern och ansluter sig till SD. I min närmsta krets har nästan alla bytt från främst moderaterna och folkpartiet till SD.
http://avpixlat.info/2012/11/18/akesson-i-agenda/#disqus_thread

 
Ingen bild

Mona Stalin

19 november 2012 00:25

Jag har bestämt mig nu efter medias senaste smutskampanj. Svensk media är så förbannat rutten att jag känner att det är dags att sluta upp emot den. Nu är det dags att välja sida, så jag ansöker om medlemskap i SD till veckan. Samt en donation på det.

 
Ingen bild

PA

19 november 2012 00:26

Tålamodet har tagit slut. Jag tycker vi slår tillbaka mot politisk hatmedia, om flera hjälper till så kan vi driva skitmedia i konkurs. Så här gör man, titta in på länken, där finns kontaktuppgifter till de stora annonsörerna som finansierar Aftonbladet och Expressen. Man kontaktar annonsörerna och säger att de bör sluta annonsera i hatmedia annars bojkottar ni och alla era vänner företaget. Med uppslutning från alla bloggare, hemsidor mfl så kan det lyckas bra, Robsten mfl bör lägga in en länk hit. Kom ihåg att alla nätsidor på vår sida har sammanlagt en miljon läsare som stöder oss. Tillsammans är vi starka, det gäller att utnyttja den styrkan. Sverige framtid står på spel.

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

eller hur?

 
Ingen bild

kalle

19 november 2012 00:42

hoppas andra medlemmar från andra delar av landet kan få besöka riksdagen och se hur SD politiker jobbar.

går väl ganska lätt att kolla upp david baas hur han lever och vad han gör, garanterat har han massor att dölja.

hoppas de "avgående" sd politikerna nu ängnar all sin tid till att bygga upp SD-mediabolag.

här är några som man skulle vilja se den förvånande minen på, när de överlämnar de insamlade leksakerna till 40 åriga karlar!(visserligen är det 2-3 barnfamiljer bland hundratals ensamkommande vuxna karlar)
http://na.se/nyheter/askersund/1.1884860-lyckad-leksaksinsamling-i-lokstallet

dessa sovande pensionärer kommer gå till valurnorna 2014 och fortsätta rösta fram sin egna kaoz tillvaro, om de inte får tillgång till internet och icke pk-förgjugen media.

det finns 1,3 mijoner som inte har internet och inte dator som röstar på 7 klövern!

http://urplay.se/171969

 
Ingen bild

kalle

19 november 2012 00:56

PA, Braaaa!

jag bojkottar alla företag och affärer som är multikulti.
kollar på ratsit.se vilka som äger.

jag åker till småorter som har svenska befolkningar och stödhandlar i deras butiker, som har svensk personal.

det blir inte mycket dyrare, 7 klövern kommer ändå hitta på nya avgifter och smygskatter, så det lönar inte att jaga extra priser och snåla på lång sikt.

säga upp tv licensen och se streamad tv från webben är nåt som alla skall göra. det tv sänder är fördumande skit.
Einstein skulle aldrig blivit nåt om han sett på tv!

 
Ingen bild

Desperata på riktigt

19 november 2012 01:46

SD kan vinna om S fegar ur
http://www.aftonlognen.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article15797751.ab

 
Ingen bild

En röst på M är en röst på vår undergång

19 november 2012 02:57

I riksdagsvalet 2010 hade partiet Moderaterna placerat den extrema islamisten Abdirisak Waberi på femte(!) plats på sin riksdagslista, varpå han sedermera självklart fick en plats i riksdagen.
http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

 
Ingen bild

kalle

19 november 2012 03:51

det blir omöjligt för 7 klövern att dölja mångkulturella vansinnesprojektets konsekvenser.
hör den 87 åriga damen som misshandlas av nybyggarna.

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4263448

 
Ingen bild

kalle

19 november 2012 04:12

stämmer detta om USa centralbank ?
http://mediamorkar.blogspot.se/2012/11/15-sep-2012-det-har-ar-hur-stort-som_5256.html

då förklarar det ju var vem som finanserade 2a världskriget.
och varför det är krig och fattigdom över allt NU.
och varför sverige har korrupta politiker.

sverige drogs in i eländet med November revolutionen på 80 talet.
nu jobbar dessa svenska ministrar i amerikanska lobbyföretag i sverige!
http://www.youtube.com/watch?v=Z95xH9Svq3k

 
Ingen bild

OH

19 november 2012 07:27

Det var tack vare USA att vi varken blev nazist eller kommunist styrd provins. Hur många unga amerikaner stupade för att befria oss?. Det var tack vare det stora ekonomiska biståndet från USA återuppbyggnaden av Västeuropa kunde ske ofattbart snabbt. USA räddade Västberlin.Fortfarande är det mestadels Amerikanska soldater som riskerar sina liv för att vi skall kunna leva utan islamistiskt eller kommunistiskt förtryck. Jag vet att Sverige sägs vara det sista kommunistlandet i Europa , trots det är jag tacksam för att USA finns-

 
Stefan K

Stefan K

19 november 2012 07:49

Att se Agenda och lyssna på en människa som Anna Hedenmo är som att lyssna på en gammal repig vinyl-skiva från 1977...tråkigt.
Hennes agenda har hon tydligt bevisat vid åtskilliga tillfällen. Att en "oberoende" arbetsgivare har anställda som är så uppenbart partiska säger ganska mycket. SVT är långt ifrån trovärdiga, men dock ska vi erkänna att deras roll är att granska och SD ska inte utgöra något undantag.
Om SVT och Anna Hedenmo ska återupprätta sin trovärdighet, borde nästa studiogäst vara Fredrik Reinfeldt som sitter och förklarar Abdirizak Waberis närvaro i moderaterna och i riksdagen.
Jag kan inte ens tänka tanken att Moderaterna, Reinfeldt, SVT eller Hedenmo delar Waberis medeltida kvinnosyn.
Ni har väl sett filmen där Waberi avslöjar sin (och moderaternas?) kvinnosyn...
http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

19 november 2012 08:51

Är det någon mer än jag som får kväljningar
när den snipiga Anna Hedenmo leker åklagare?
Det enda positiva med henne är att hon nästan
alltid är inblandad, när Affe gör parodi på
sin statistikblog!

 
Ingen bild

Inte-en-till

19 november 2012 09:31

"kalle

Måndag 19 nov 00:56

PA, Braaaa!



jag bojkottar alla företag och affärer som är multikulti.
kollar på ratsit.se vilka som äger.



jag åker till småorter som har svenska befolkningar och stödhandlar i deras butiker, som har svensk personal."

Jag har gångavstånd till tre stycken Seven-Eleven. I en av dem möts jag alltid av svensk personal, vilket gör det sannolikt att den är svenskägd. Gissa vilken av de tre jag köper frimärken i?

 
Ingen bild

Helene

19 november 2012 09:37

Härligt att läsa att fler och fler gått över till SD. Tycks som om Expressens dynga vänt och träffat dem i trynet. En liten påminnelse hur det "antirasistiska etablissemanget är funtat:

http://youtu.be/kB53X6yaVg0

 
Ingen bild

christina wegel

19 november 2012 09:39

Varför kan inte Ekroth själv publicera materialet i oredigerat skick? Har han tappat filmen?

 
Ingen bild

SM811

19 november 2012 09:54

Läste nu på morgonen att Stefan Torssell gått med i partiet.
Mycket glädjande. Välkommet till partiet.
Om nu PK och de lögnaktiga artiklarna som deras skribenter spyr ut skall få oss att överge SD så har de fel på den punkten också. Jag blir ännu mer övertygad och sporrad att ännu mer arbeta för SD.

 
Ingen bild

Ludvig

19 november 2012 09:58

Tyckte att Jimmie Åkesson skötte sig perfekt som vanligt i Agenda i går kväll. Tyckte också att programledaren hade väldigt lite att komma med.

 
Ingen bild

SM811

19 november 2012 10:02

Bojkotta annonsörerna. http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

 
Ingen bild

Skånepåg

19 november 2012 10:15

@ christina wegel

Åkesson har sagt att de inte har tillgång till filmen/videon. Tyder på att Expressen ensam har tillgång till mobiltelefonen inklusive inspelat materiel.
- Mobiltelefonen stulen
- Borttappad
- Och ev. andra tänkbara alternativ.

Detta är mycket intressant och som jag gärna vill ha reda på mer om?

 
Ingen bild

Skånepåg

19 november 2012 10:21

O.T

Sverige näst sämst på integration enligt SVTText. Tacka tusan för att det är så, när man har en fullständigt vansinnig massinvandringspolitik.

Sverige är näst sämst på integration
vid en jämförelse med 15 andra euro-
peiska länder, enligt en undersökning
som gjorts vid Stockholms universitet.

Sociologen Ryszard Szulkin har stude-
rat i vilken utsträckning som invand-
rare fått jobb i det nya landet under
de tio första åren, uppger SR:s Ekot.

Bara i Spanien är arbetslösheten högre
bland män och bara i Frankrike är
arbetslösheten högre bland kvinnor. En
förklaring är att Sverige tar emot
fler flyktingar än de andra länderna
som i högre grad har

 
Ingen bild

SDare

19 november 2012 10:23

Installera AD blocker i er webbläsare för att eliminera reklam samt att ni slipper riskera att klicka på någon reklam knuten till Expressen eller aftonbladet :)

 
Ingen bild

Skånepåg

19 november 2012 10:24

Tillägg till ovantående eftersom delar av sista meningen föll bort: "En förklaring är att Sverige tar emot
fler flyktingar än de andra länderna
som i högre grad har arbetskrafts-
kraftsinvandring."

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

19 november 2012 10:25

Medias rapportering har varit så fullständigt oproportionerlig och lögnaktig att jag tror vi är få som tar rapporterna om sprickor hit och dit på något som helst allvar. Denna incident har stärkt oss och vi kommer att stå starkare och tryggare än någonsin 2014. För övrigt gör ni i riksdagsgruppen ett suveränt jobb!
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Inte-en-till

19 november 2012 10:45

En vecka - sedan gick det inte att krama ur mer av Expressens SD-nyhet. Nu är Expressens förstanyhet SAS. Strax därefter kommer den här nyheten, som sjukt nog lär gynna SD:

http://www.expressen.se/kvp/misshandlad-87-aring-tackar-for-allt-stod/

På typiskt expressen-manér skriver inte tidningen att det handlar om unga män som talar ett språk som kvinnan inte känner igen (d v s inte danska, utan något annat. Tidningen förklarar inte heller vilken specifik grupp det är som misshandlar hundar och varför.

 
Ingen bild

Dille

19 november 2012 11:06

Enligt självaste DN (för flera årtionden sedan ) så fanns det långtgående planer att sälja DN ( expressens moderbolag) till nazityskland.
Här har vi alltså en bit till av Expressens rötter. Matsson är för övrigt förtalsdömd.
Och nu är det Orrenius som gör en höna av en fjäder genom insinuationer om SD.
Att påstå att det finns etniska svenskar skulle vara … ack så fult.
Men om det är fult så är i stort sett alla folk på jorden fula rasister.

 
Ingen bild

Ellen

19 november 2012 11:06

Järnrör på stockholmsslang kan tolkas:

Järn= alkohol (ta ett järn)
Rör= en hela brännvin

Hoppas att Kent Ekeroth och Erik Almqvist är tillbaka snart på framträdande poster i SD. SD kan inte undvara dem. De är alldeles för skickliga politiker - pålästa, begåvade och snabba i repliken.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

19 november 2012 11:15

Precis som Ian Wachtmeister sa. Expressen har ingen trovärdighet.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

 
Ingen bild

Bojkotta skiten

19 november 2012 11:28

Vänstermedia visar sitt rätta ansikte.

http://www.svd.se/kultur/soran-ismail-spoade-oss_7679396.svd#article-comments

 
Ingen bild

Lassekolja

19 november 2012 11:38

Det totala SD-motståndet, d.v.s det samlade media- och politiska motståndet, förväxlar verkligheten med sin våta dröm. M.a.o intet nytt under solen.

Betr. Jimmie i Agenda: Det är väldigt lätt att sitta hemma i soffan och tycka men han borde påtalat att "medan hela etablissemanget diskuterar resultatet av en fyllekväll för 2½år sedan, inte bara består, utan t.o.m förvärras de svåra integrationsproblemen för varje dag som går och vilka enbart Sverigedemokraterna verkar ha en lösning på".

 
Ingen bild

Per

19 november 2012 11:40

Väldigt intressant att precis hela Sverige verkar ha glömt Anna Sjödin.
Krogen hette Crazy Horse, och len i munnen var hon knappast på fyllan mot vakten som var av invandrarursprung.
För visst var hon väl SSU-ordförande på den tiden? Belöningen blev väl förstås ett ämbete av högre karaktär. Orkar inte googla.

 
Ingen bild

Per igen

19 november 2012 11:43

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10752732.ab

Sådär ja. Aftonbladets egen webbversion.

 
Ingen bild

Hacke

19 november 2012 11:49

@ Bojkotta skiten

När man läser denna krönika är det extra skönt att konstatera att just SvD är den tidning som har störst svårigheter för närvarande med prenumerantavhopp och usel ekonomi. Nyss fick var fjärde journalist gå. Hela bilagor och redaktioner strök med, tyvärr dock inte ledarredaktionen trots att det är där de största problemen sitter. Det tycks dom inte ha förstått riktigt ännu - liksom så mycket annat här i världen.

 
Ingen bild

Magentan

19 november 2012 12:13

@ Per
"Sedan 2008 är Sjödin anställd som rektor för Vindelns folkhögskola i Västerbotten. Som sådan bestämde hon sig att vägra Sverigedemokraterna att delta i en EU-debatt i Vasakyrkan i Umeå 6 maj 2009."
(Från Wikipedia.)

 
Ingen bild

Notarien

19 november 2012 13:04

@Magentan
Bra! Nu ser vi samtidigt vilka "viktiga" uppdateringar som godkänns av Wikipedia...

 
Ingen bild

Bojkotta skiten

19 november 2012 13:24

Använd alltid denna adress när ni ska läsa på aftonbladet,den genererar inga pengar så länge ni inte klickar runt när ni väl öppnat sidan.
AD-blocker borde vara varje SDares extra tillval som ett måste till tidnings och annons bojkotten.
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

https://addons.mozilla.org/sv-se/firefox/addon/ad-blocker/

 
Ingen bild

En vän i kampen

19 november 2012 13:47

många av oss som röstar på SD och är aktiva i debatten på nätet hålller alltjämt väldigt låg profil i det personliga mötet. Dessvärre är alltjämt väldigt många av våra kamrater väldigt hårt fast i hjärntvättens åsikter och att blli utfryst i arbetsliv eller socialt liv är alltjämt för jobbigt. Ni har min anonyma röst på valdagen och ni har min anonyma röst på internet. Medlem kan jag dessvärre inte bli ännu och min öppna röst i det personliga mötet kan ni dessväre inte heller få ännu.
Sorgligt, men ett faktum.

 
Ingen bild

Bojkotta skiten

19 november 2012 13:48

Det vänsterextrema SVD blir fullständigt pulveriserade i kommentarsfälten.
Säg upp era prenumerationer NU!
http://www.svd.se/kultur/soran-ismail-spoade-oss_7679396.svd#article-comments

Snart blir kommentarsfältet raderat då det inte håller sig till SVDs regler om PK kommentarer.

 
Ingen bild

Väljare

19 november 2012 13:55

@En vän i kampen
Du/ni är alltid välkomna tillsammans med dom hundratusentals potentiella väljare som strömmar till vår kamp för Sveriges överlevnad.
Förhoppningsvis kan du övertyga dina nära och kära på ett subtilt sätt att SD är det enda vettiga alternativet för landets överlevnad.
Vänligast
Mats Berndtsson

 
Ingen bild

OH

19 november 2012 14:31

Jag blev nyfiken på denne Ahonen och gick in på hans blogg. Jag förstår honom bättre nu när han visar vad han har i huvudet-en fotboll!!

 
Ingen bild

Tallbarr

19 november 2012 15:01

Nu ska i alla fall Börje Salmings kalsonger bojkottas.

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2012/11/19/kampanj-mot-borje-salmings-kalsonger/

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

19 november 2012 15:42

En helt fantastisk krönika på Avpixlat av Stefan Torsell. Läs och njut,Stefan tar nu steget till medlemskap i SD, jag skulle vilja se dig i riksdagen Stefan, tillsammans med Hera och Mats Dagerlind.
SD behöver alla goda krafter som finns att tillgå för att sätta media på plats. Och Jimmie allt stöd han kan få likaså!

Såg nu i kommentarerna att du skrivit på Thoralfs blogg tidigare idag..verkar som om medlemsantalet bara stiger, kan du informera oss om det Thoralf ?

 
Ingen bild

Ördög

19 november 2012 16:19

>>Bojkotta skiten

Vilken urblåst "krönika". Och gudars skymning, vilka otroligt upplyftande kommentarer! Jag orkade inte ens hålla koll på hur många jag "Gilla"-klickade. Nog finns det hopp för ert sargade land, trots allt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards