thoralf

Direktlänk till inlägg 17 november 2012

BABBE = LITEN GOSSE

Av Thoralf Alfsson - 17 november 2012 18:27

Alla oseriösa journalister ringer med dolt nummer. Därför svarar jag heller inte på dessa samtal just nu.


Det är många som tar chansen att vara hånfulla och domare över SD i media och på nätet. Att Barometern släpper fram diverse personer är väl inte så förvånande. Att Henrik Rydström spyr ur sig galla igen är heller inte förvånande, det som dock förvånar är att han återigen angriper författaren Anders Johansson. Frågan är hur Anders Johansson kom in i bilden? Det visar bara vilken hatisk person de ”bor” i Rydström. Tur för Rydström att han inte använder alkohol, det hatet i kombination med alkohol kunde gå riktigt illa. Men det är ju inte för sent ännu.


Att före detta Sverigedemokrater figurerar i rampljuset igen när de stoltserar med sina åsikter i Expressen är heller inte förvånande. Pinsamt är bara förnamnet men det förstår det uppenbarligen inte själva! Att en av dem förskingrat stora summor pengar för partiet bryr sig inte Expressen om det minsta. Huvudsaken är att de häver ur sig något negativt om SD och partiledningen.


Det som dock gör mig både ledsen, upprörd och förbannad är när medlemmar som även sitter på förtroende uppdrag kommer med sina utläggningar som i grund och botten bara grundar sig på deras egen aversion mot vissa personer. Aversioner som är kända sedan tidigare. Det är ju just därför som media söker upp dessa personer. De har inte mer förstånd än att de går i samma fälla varje gång Expressen eller Aftonbladet ringer. Uppenbarligen måste dessa personer sakna något "där uppe" eller älskar att se sitt eget namn eller bild i riksmedia.


Fick förresten ett mail från en person som ville gör mig uppmärksam på ”babbe” och hur ordet beskrivs i Svenska akademins ordbok. Ett riktigt gammalt ord med anor.


 


För övrigt hade jag aldrig hört ordet "babbe" innan filmen publicerades i Expressen.



Expressen som driver jakten på Sverigedemokraterna ägs ju av Bonnier. Bonnier ägor ju dessutom ett stort antal mediebolag som bland annat TV4 och Sydsvenskan. När nu Expressen går ut och tar fram en film som är 2,5 år gammal undrar jag om det finns någon gräns för hur gammalt något kan vara. När det gäller nazisterna så jagas ju de fortfarande för sina krigsbrott. Är det samma sak för företag som Bonniers?


I mitt föräldrahem finns ett konversationslexikon (15 delar) som trycktes och gavs ut av Bonnier 1948. Det är ganska intressant att läsa om hur synen på olika saker var för ca 60 år sedan. För någon månad sedan var det mycket skriverier om romer i media och då passade jag på att slå upp zigenare i detta konversationslexikon. Jag trodde knappt mina ögon när jag läste vad Bonnier hade skrivit.


Zigenare.


”Utseende, karaktär, levnadssätt m.m


 Zigenare äro av medellängd och ha vanligen brungul eller olivfärgad hudfärg, svart, strävt hår och mörkbruna ögon. Deras skönhet , som i allmänhet är av mycket flyktig art, har starkt överdrivits. Zigenare visa en utpräglad parasitkaraktär och en naturlig obenägenhet för hårt eller regelbundet arbete. Försörjningen har huvudsakligen vilat på kvinnorna. Zigenares främsta förvärvsgrenar äro stöld, tiggeri samt spådoms och trolldomskonster.”


Bonniers konversations lexikon, tryckt 1948


Skall jag nu anklaga Bonnierkoncernen med Carl Johan Bonnier i spetsen för ren och skär rasism! Borde inte Expressen ställa sina ägare mot väggen och kräva avbön! Eller kan Thomas Mattsson verkligen jobba kvar på tidningen med ägare som framfört sådana åsikter?


Är TV4:s nollrasism trovärdig med Bonnier som ägare?


Eller är det inte så att vissa saker som hänt måste man någon gång lägga bakom sig, be om ursäkt och sedan gå vidare!


Se en video på en liten gosse.


 
 
Marko

Marko

17 november 2012 18:45

På tal om avbön.

http://www.samuelsiren.com/vpk.php

 
Ingen bild

Funtaren

17 november 2012 18:55

Ordet "krigsbrott" placerar du inom citationstecken. Vad vill du säga med detta? Nog får man väl säga att det som gamla tiders nassar ägnade sig åt, och som de jagas för, väl kan beskrivas som krigsbrott - utan citationstecken?

 
Ingen bild

Thoralf A

17 november 2012 18:58

Funtaren

Tack, skrev om texten och missade plocka bort.

 
Ingen bild

Medborgaren

17 november 2012 19:00

Utmärkt inlägg Thoralf! Du gör ett kanonjobb speciellt nu mitt i korselden!
Kanske vore lämpligt att tillställa Ex pressens självutnämnda "grävchef" Christian Holmen detta inlägg för publicering snarast för allmänhetens kännedom om babbar o zigenare, allt i enlighet med Bonniers egna beskrivning!
Annars är det ju intressant att slaskpressen tar upp ärendet med 87-åriga damen som drabbades av ett mångkulturellt möte med 5 ungdomar som talade ett språk hon inte förstod, när damen uppmanade slynglarna att sluta sparka på en liten försvarslös hund tyckte dom att det var en jättebra idé att sparka ner den 87-åriga damen istället, välkomna till Jan Helins multikulturella drömsamhälle!

 
Svensson

Svensson

17 november 2012 19:25

Det är farligt när ett bolag styr så mycket. Det blir inge konkurrans.Speciellt när dom lägger sig i politiken.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

AWSvensson

17 november 2012 19:44

Jag förstår inte uppståndelsen,grabbarna skulle ju in i riksdagen ,och någon typ av svensexa får man väl acceptera. Att sedan konversationen tog yttryck i ord som idag anses förlegade är en sak, men det är inte lätt att hänga med ,i synnerhet som Bonniers konversationslexikon varit som en bibel.Slutade läsa Expressen 1990 och TV 4 för några år sedan ,det enda de fått bjuda på är TV4 sport .

 
Ingen bild

Stefan A.

17 november 2012 19:50

Ja det var en riktigt mångkulturell församling på filmen, nästan som expressens redaktion, har man ingen mångfaldsplan? annars kan DO tillhandahålla en sådan.Hade tänkt beställa böcker från adlibris men kom ihåg att det är ett Bonnierägd företag så jag avstår, risken finns alltid att pengarna går till att täcka förluster i sållet expressen och löner till dess personal.

 
Ingen bild

lennart l

17 november 2012 19:52

Thoralf@ När nu Expressen går ut och tar fram en film som är 2,5 år gammal undrar jag om det finns någon gräns för hur gammalt något kan vara.
I senaste "politik i veckan" skulle Åkesson och Ullenhag diskutera integrationspolitik med Ulf Kristoffersson som programledare. Större delen av programmet ägnades istället åt fylletjafset där Ullenhag passade på att kasta rätt i ögat på Åkesson att SD var ett rasistiskt parti. I slutet på programmet avhandles integrationsfrågor och Kristoffersson frågar Åkesson vad han tyckte om Zlatans mål mot England. Glad över att få en sån fråga svarar Jimmie att han såg två av målen och var mäkta glad över Zlatans insats. Men syftet med frågan var följdfrågan, tycker du Jimmie att Zlatan är svensk. Jimmie svarar att han konsekvent undviker att svara på vem som är svensk eller inte svensk, det är inte upp till han att avgöra. Då släpper Kristoffersson bomben, "År 2007 i en intervju i Sydsvenskan säger du att Zlatan är en legosoldat i fotbollslandslaget". Där tyckte Kristoffersson att han fick till ett riktigt scoop genom att ta ett lösryckt citat ur en längre intervju. År 2007, sug på den, Ulf Kristoffersson är en ful figur med ett SD:hat som han inte lyckas dölja bakom sin mustasch.

 
Ingen bild

alf

17 november 2012 20:14

@Marko
Tror du att det finns fler partier i Sverige som har "rötter"?

 
Ingen bild

Rune

17 november 2012 20:21

Låt dessa gammelmedier hålla på med sina meningslösa kampanjer! Vi som sympatiserar med SD har ju sedan många år sedan genomskådat dem och ser att de saknar politisk trovärdighet.
Med denna senaste kampanj sänker de sin trovärdighet ytterligare några snäpp. Tvärtom kan den här senaste kampanjen ge SD fler sympasitörer. Åkesson får ju många fler tillfällen att framträda i radio och TV och får för en bred publik visa att han inte är ett monster. Detta kan vara värt mycket för framtiden.

 
Ingen bild

Nissolf

17 november 2012 20:25

Nu skal jag inte dra ämnet över på Zlatan men enligt nyaste svensk standard (bor du i Sverige så är du svensk) så är väl Zlatan just nu fransk efter att ha varit italienare ett tag??

 
Ingen bild

Hulda

17 november 2012 20:40

Undrar om Thomas Mattson har ett kritvitt förflutet.. Någon som vet något..???
Eller någon annan Expressen-"journalist"..
Expressens ägare verkar iaf. ha en hel del att förklara.. :)

 
Ingen bild

Hacke

17 november 2012 20:45

@Lennart

När Göran Rosenberg lite senare drog fram samma slitna försök med Zlatantricket gick han rejält på pumpen. Åkesson plockade ner honom så han närmast fick fly till nytt ämne.
Tänk vilken dag Åkesson hade. Ut och in i studios på löpande band hos blodhundarna och avgick med seger i samtliga. Inte minst i Expressens egen Bar och politik där han var den ende som drog ner skratt och applåder när han satte programledaren på pottan så det stod härliga till. Detta när denne inte på Åkessons motfråga kunde namnge en enda av de ekonomer han påstod hade sågat sd:s beräkningar kring kostanderna för invandringen. Ridå.
Inte blev stämningen bättre hos hyenorna när den efterföljande gästen, Jan Guillou, hyllade Åkesson som en exeptionellt duktig politiker. Att han sedan var tvungen att kompensera detta med pubertala kommentarer kring Åkessons val av klädmärke i tid och otid säger det mesta om statusen i övrigt hos denne figur.

 
Ingen bild

Ursus

17 november 2012 20:45

@Nissolf,

Hahaha! Undrar vart gränsen går för när man blir av annan nationalitet! En-två veckor?

 
Ingen bild

Stefan A.

17 november 2012 20:58

Mediahusen slänger nu ut pengar på snabbgallupar för att se om deras kampanj....oj förlåt journalistiska arbete gett någon effekt på opinionen eller om deras arbete och satsade pengar är förgäves,detta om något bevisar vad man är ute efter, måtte inte familjen Bonnier spricka av stolthet.....

 
Ingen bild

Hulda

17 november 2012 21:04

Niossolf...
Mycket finurligt! Vissa anser att man blir Svensk när man ställer ned resväskan för första gången.
Så visst, Zlatan är Fransman! Basker på!

 
Ingen bild

Medborgaren

17 november 2012 21:05

Har Ex-pressen redan slut på krut o kulor?
Redan ikväll är det annat ljud i skällan, har slaskfolket läst Thoralfs blogg månne?
Det måste väl finnas mängder med lik i Bonniergarderoberna, kanske även SD borde utnämna en "grävchef"......., Thoralf har ju redan gjort en rejäl insats!

 
Ingen bild

Magentan

17 november 2012 21:23

... Och här har vi en annan "liten gosse", en av Bonniers underlydande.

Thomas Mattsson, sedan 2009 chefredaktör och ansvarig utgivare för Expressen (samt editionerna GT och Kvällspressen). I Wikipedia kan man bland annat läsa följande om denne 41-årige gosse:

Citat från Wikipedia: "Efter en löpsedel den 27 november 2001 som löd "Gudrun Schyman spelar in erotisk film tillsammans med sin ex-man: 'Man ska bli kåt'" krävde fackklubben på Expressen Mattssons avgång från positionen som editionschef men fick inte gehör för sitt krav. Löpsedeln är en av få i Sverige som har fällts i Högsta domstolen. Tingsrätten friade tidningen från förtalsanklagelser men klandrade tidningen i domslutet för "bedrövligt dålig journalistik". I högre instans bedömdes slutligen löpsedeln vara förtal och dåvarande chefredaktör och ansvarig utgivare Joachim Berner dömdes att böta 60 000 kronor och att betala ett skadestånd på 50 000 kronor."

Vilken utbildning Thomas Mattsson har framgår inte i Wikipedia. Där står endast att "Thomas Mattsson började sin journalistiska bana under de sena tonåren på Enköpingsposten". Han kanske inte har någon utbildning?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Thomas_Mattsson

Det där med förtalsanklagelser låter emellertid intressant. Kan Högsta domstolens förtalsfällning möjligtvis användas som något slags prejudikat, med tanke på vissa löpsedlar och förstasidesrubriker de senaste dagarna? En annan sak som man undrar i olika kommentarer nätet är om inte Kent Ekeroth har upphovsrätt på sin film och därför borde kunna stämma Expressen på något sätt.

 
Ingen bild

MakingBacon

17 november 2012 21:38

Medborgaren

Det har inget nyhetsvärde längre. Nu är det bara att invänta rekylen och se när SD ökar ytterligare i opinionsmätningarna. SD kommer att öka vare sig man försöker tiga ihjäl SD, hålla med SD eller som i veckan jaga SD.

Vi får inte glömma att Expressen inte är en riktig tidning utan likt Aftonbladet så är de opinionsbildare, dvs propagandamaskiner.

SD är något som bryter av mot alla de övriga partierna och när nya idéer dyker upp så följer det ett specifikt mönster.
1. Förlöjligande. 2. Våldsamt motstånd. 3. Acceptans.

Vi kommer alltså få se mer av det våldsamma motståndet ett tag till. Men nu sprids SD:s idéer och arbete via mun till mun - metoden. Det är oerhört frustrerande för SD:s motståndare att se hur SD ökar oavsett hur de agerar mot SD.

Thoralf. Fortsätt bara jobba på i samma takt som du hela tiden gjort. Jag har använt veckans händelse till att förklara och visa hur SD sympatisörer blivit behandlade. Tro det eller ej men Expressen är valarbetare åt er. Ni har fått nya sympatisörer.

 
Ingen bild

Nissolf

17 november 2012 21:48

Anders Blank har tydligen varit på ljusfest i Berga idag i anledning ett år sedan den omtalade branden. Den gode Anders verkar dock inte intresserad av att berätta hur många som var där. En ljusfest borde väl dra några hundra? Jag kan se en person i bild, och så fotografen förstås. Ett snyggt upplyst kors kanske inte var någon fullträff i det här fallet?
Kanske G&G kan hjälpa oss, ni har väl utsikt dit från egna fågeltornet på tomten?
OBS, går att kommentera.
http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/berga-badade-i-ljus%283528187%29.gm

 
Ingen bild

Hacke

17 november 2012 21:54

@ Magentan

Mattsson intervjuades i statsradions P1 tidigare idag och fick just frågan om det här med upphovsrätten.
Mattsson svarade då med påtaglig muntorrhet att han inte trodde att Ekeroth skulle vilja processa om detta för att slippa ifrån ytterligare fokus på historien. Ungefär så gick tongångarna och han lät påtagligt besvärad under hela intervjun. Det handlade även om andra besvärande omständigher kring publiceringen.

 
Ingen bild

Hacke

17 november 2012 21:56

Glömde säga att programmet Mattsson intervjuades i var Medierna

 
Ingen bild

Ralf

17 november 2012 22:10

Det moderna slangordet babbe i det aktuella fallet är inte identiskt med det gamla ord ur SAOL som du hänvisar till. Det är en avledning av "kebab" och används nedsättande.

När Almqvist säger "Du uppför dig som en babbe" är det närmast jämförbart med "Du uppför dig som en blatte". Exakt vad han lägger in i det vet jag inte, men så ligger det till.

 
Ingen bild

Inte-en-till

17 november 2012 22:13

Det talas om upphovsrätt till videomaterialet, men kan det inte dessutom vara frågan om stöld eller rån?

Har Expressen bara filmen eller även mobiltelefonen som användes för att spela in händelsen?

 
Ingen bild

Jenny

17 november 2012 22:27

"Enligt vad Migrationsverket anger i stycket ovan, förekommer det endast i Sverige att man ger permanenta uppehållstillstånd och livstids försörjning åt människor som man inte ens från början med säkerhet vilka de är, varifrån de kommer eller varför de kommer, och därmed förstås inte heller om de verkligen har asyl- eller skyddsskäl. Dessutom ges permanenta tillstånd och försörjning åt deras makor/makar och barn. Och svenska skattemedel bekostar t.o.m DNA-analyserna… Man kan undra varför Sverige ensamt har valt att agera på detta sätt?"


http://meritwager.wordpress.com/2012/11/16/rattsmedicinalverket-raknar-med-att-gora-runt-10-000-dna-analyser-av-anhoriga-till-asylsokande-under-2012/

 
Ingen bild

Nissolf

17 november 2012 22:33

Hacke - "för att slippa ifrån ytterligare fokus på historien"

Det låter nästan som ett hot eller åtminstone ett skrämskott från Mattsson i mina öron.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

17 november 2012 22:44

Nissolf : Berga har ju som bekant både planerade ljusfester och oplanderade ljusfester.
När det gäller antal besökare är det väl avhängigt om Missing People sökte i området vid Birgittakyrkan

 
Ingen bild

Pudeln

17 november 2012 23:19

Babbe = slang för kebab och används som nedvärderande ord för turkar.

 
Ingen bild

Sissi

17 november 2012 23:32

Med tanke på hur mycket fokus det redan har varit så tror jag inte att den ytterligare exponering som en rättsprocess skulle leda till skulle göra någon ytterligare skada. Tvärtom. Så skulle det vara bra att markera att Expressens handlande faktiskt är brottsligt och därmed avskräcka andra (fattigare) tidskrifter till efterföljd.Och dessutom visar man att man inte accepterar att vara offer!

 
Ingen bild

aftonlognen.se

18 november 2012 01:04

Mattsson och Jan Helin,det var detta vi misstänkte!

I en ny bok, ”The Wisdom of Psychopaths”, listas yrken som drar till sig psykopater, samt yrken som de är minst benägna att välja. Enligt den väljer psykopater de yrken där det krävs att den anställde är kapabel att fatta beslut utan att blanda in känslor, skriver news.com.

Enligt författaren undviker psykopater jobben som kräver empati, sociala kontakter och känslor, uppger Business Insider.

Här är yrken som psykopater dras till:
1. VD
2.Advokat

3. Mediajobb (TV/radio)

4. Säljare
5. Kirurg

6. Journalist

7. Polis
8. Präst
9. Chef
10.Tjänsteman

Här är yrken som är minst tilldragande för psykopater:

1. Vårdpersonal
2. Sjuksköterska
3. Terapeut
4. Hantverkare
5. Stylist
6. Välgörenhetsarbetare
7. Lärare
8. Konstnär
9. Läkare
10. Ekonom
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article15794554.ab

 
Ingen bild

Så glada var dom invånarna

18 november 2012 01:18

Med facit i handen, fick inte ICA-handlaren i Glava det alltför lätt.
Men hur blev det?
Bloggerskan träffade inte ICA-handlaren, men än en gång en personal som före flyktingankomsten trodde att den kulturella berikningen skulle bli ett lyft för affärerna och garantera att butiken slapp stänga och gå lantortsdöden till mötes. Jag passade på att fråga personalen:
- Ökade det omsättningen, som ni trodde?
- Nej, verkligen inte, svarade han, och berättade av bara farten mer om besvikelsen:
Första veckan tappade de alla lokala stamkunder och förlorade på dem 11 000 per dag. Lokalinvånarna höll sig undan och slutade handla, vilket befinns högst märkligt med tanke på medias skriverier om glavabornas öppna och välkomnande mottagandet av flyktingarna. Det fördubblade invånarantalet kom att kosta ICA-butiken mer än vad de tjänade på det. Just nu går de med förlust och i bästa fall plus-minus-noll.
Läs hela här:
http://sockerbitar.se/fiasko-i-glava/

 
Ingen bild

Bosse

18 november 2012 01:23

Vilken underbar klockren käftsmäll du fick in på Bonniers och i förlängningen slasktidningen Expressen du fick in med detta blogginlägg!

 
Ingen bild

Svenne

18 november 2012 01:46

Privatperson utfäster belöning

Misshandeln av den värnlösa 87-åriga kvinnan har väckt starka känslor. Nu erbjuder en anonym helsingborgare 25 000 kronor till den som kan komma med tips som kan leda utredningen framåt.

 
Ingen bild

SD får rekordstort stöd 8,5% Sifo

18 november 2012 01:54

SD får rekordstort stöd

Sverigedemokraterna når en ny rekordnivå i SvD/Sifos novembermätning, som i huvudsak är gjord före de senaste dagarnas turbulens. SD-krisen gör att partiledaren Jimmie Åkesson kläms mellan de egna väljarna och de nya han hoppas vinna

http://gfx.svd-cdn.se/multimedia/dynamic/00984/sifo1_984396c.jpg

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/krisande-sd-far-rekordstort-stod_7678446.svd

 
Ingen bild

SD påverkar

18 november 2012 01:58

Enligt Sifos Toivo Sjörén märktes det knappt någon förändring av stödet för SD i den fjärdedel av intervjuerna som är genomförda i onsdags och torsdags, då Expressen publicerade de mest uppseendeväckande filmerna från kvällen.

 
Ingen bild

SD påverkar

18 november 2012 02:02

Avgörande för SD-ledningens ambitioner att växa till tredje största parti är förstås hur den här krisen uppfattas av partiets potentiella väljare. Enligt Sifo har Sverigedemokraterna tagit väljare från i huvudsak tre håll sedan valet.

•Moderaterna har fått släppa ifrån sig cirka 60000 väljare till SD.

•Socialdemokraterna har tappat drygt 50000.

•Runt 55000 soffliggare och förstagångsväljare säger sig nu sympatisera med Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

Johan Thilander

18 november 2012 02:23

JAHA!! så när de sa babbe så menade de liten gosse! vad dumt att de inte har sagt det till media! det verkade ju EXTREMT rasistiskt innan, men TACK thoralf för att du har google och kan förklara det för alla vad det egentligen betyder! du är så himla smart och dina analyser är inte alls tagna ur luften och TOTALT galna! du ska ha en eloge för ditt politiska sinne. många kanske tycker att du är sjukt inskränkt och hjärntvättad, men vi vet bättre. för trots alla, till synes, urdumma inlägg, så är du en klippa! att försvara uppenbar rasism/sexism/våldsverkande är inte lätt, men du klarar det galant! bra thoralf!

 
Ingen bild

Jonas Nordh

18 november 2012 04:37

Johan Thilander

Klokt inlägg, hur bakis är du idag?

 
Ingen bild

Putte

18 november 2012 06:45

Så Babben Larsson är alltså turk? Jag trodde hon var från Gotland.

 
Ingen bild

SD får rekordstort stöd 8,5% Sifo

18 november 2012 07:35

Undrar vad Zlatan tycker om att psykopaten Jan Helin använder honom som slagträ gentemot SD.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article15795275.ab

 
Svensson

Svensson

18 november 2012 08:12

När ska ordet Svenne stämplas som nedsättande. Vi svenskar kan ju inte lura oss själva hur länge som helst. Vi vet att det är nedsättande, och en massa svenskar råkar ut för det dagligen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

joffe

18 november 2012 08:52

Journalistisk yrkesconception grundar sig på vetgirighet och allsidigt uppbyggd redovisning av faktiska händelser.

Efter att jag i drygt 30 år följt svensk journalistisk rapportering och jämfört med förhållanden utomlands är jag förbluffad över hur den svenska är avsiktligt reflekterande en selektivt inkorrekt sensationsinriktad ytlig redogörelse av oftast serie- ”slaskhändelser” som redovisas i många pressdrakar, flera år i efterhand...

Den primära journalistfunktionen är lika enkel som utmanande – att förmedla sanningen om vad som VERKLIGEN händer i Sverige i dag, och i världen för den delen, som har BETYDELSE för vår kära svenska nations framtid.

Den väsentliga grävande och undersökande journalistiken har i Sverige fått vika för den ytligare sensationella, som inom en snar framtid dödförklarar ”slaskpressen” då svenska folket genomskådat, avslöjat och allt mer revolterar mot falska makthavare med en DDR-blinkande journalistkår i ledband.

Folket väljer idag mer alternativet att söka sanningen på internätet. Med kvalitativa skribenter som denna, Julia Caesars, Avpixlats krönikörer som, Dagerlind. Maduro. Mishra och Forsell och Affe statistiker mfl känner man igen vad som hänt med stolta nationen Sverige under de långa destruktiva år som gått sedan jag lämnade den redan då läckande sverigeskutan 1982.

Erkänn att 7-klövern har förfelat. Ni måste kunnat avslöja falsarier och maktkorruption som pågått utan att du som väljare haft en suck om nya politiska förrödande beslut för Sveriges framtida nationella destruktion.

Detta över ditt huvud! Käre svenske medborgare när skall du vakna att rädda ditt underbara hemland. Sparka ut ligan, Reinfeldts helt falska M-trupper som leds av ShariaWaberi! Som gammal M under Bohman ser jag ingenting av Moderatiska Partiet av idag. Ljugeri och idiologisk bankrutt. Sverige är botten med kulissen Westerberg, Ullenhag och darrande Löfvet och allt vad dom heter har jag inte på andra sidan jorden namnkännedom men dom är ju fullständigt sanslöst svenskförrädare hela surven...

Sveriges framtid vilar helt på dig som väljare och Sverigedemokraternas framgång i nästa val. Det finns bara ett partialternativ. Det hajar de som har alla hästar hemma och ser Sverige ur ett internationellt och framför allt sedan urminnes tid stolt nationellt perspektiv... – SD – Yes ! /Landets räddning för våra barn och barnbarn..................

 
Ingen bild

Fale Bure

18 november 2012 08:54

DUMHETEN BEDRAR ALLTID SIG SJÄLV

Problemet för Bonnier o Expressen är dels att Bonnier saknar trovärdighet i och med det lexicon Toralf nämner samt att Expressen själva sysslat med vinklingar som ex "Vitpixling" mm. DESSUTOM dycks man ha glömt bort att så gott som samtliga andra partier haft "skandalpersoner".

SÅDANT HÄR FÖRSTÅR FOLK! (Misstag Nr1 Av Bonniermedia)

O M. Bonnier och media själva hade varit neutrala och KORREKTA, Så hade man haft det förtroendemandat som man idag TROR ATT MAN HAR, Då hade man fått genomslag! (Misstag Nr2 Av Bonniermedia)
...Man faller på eget grepp.

 
Ingen bild

Fale Bure

18 november 2012 09:06

GIRIGHET ÄTER FÖRTROENDE

Särskillt i mediasamanhang. Media har blivit girigare o girigare, lagt kvalitet och neutralitet åt sidan för att kunna tjäna än mer pengar.
Men sedan när man vill använda sin röst för att höras så kommer det brara fram ett falskt väsande.

 
Ingen bild

UncleBob

18 november 2012 09:09

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309270_4009544009007_901046283_n.jpg
Fin bild på Partiledare Åkesson och en "Bebbe"/BABBE

 
Ingen bild

Stefan A.

18 november 2012 09:26

Att öppet köpa ett aftonblad eller expressen är som att tala om för omgivningen att jag är en idiot jag som inte kan tänka själv, som behöver indoktrineras av Helin och Mattsson, och som t.o.m betalar för det.Direktör Scherman(som naturligtvis inte själv lever som han lär som de flesta mångkulturalister) satt och vräkte ur sig otidigheter i sin egen TV 4 (Bonnierägd)borta är krisen i Europa, borta är varselvågen,bara SD är kvar som ett hot mot världsfreden,kriser,svält och själva universums kollaps, helt otroligt vilken dynga man kan vräka ur sig, bara man jobbar i den skyddade verkstaden media...

 
Ingen bild

Medborgaren

18 november 2012 09:52

SD - Ex-pressen 1 - 0 idag också! Novembermätningen från SIFO, som märkligt nog inte visas i ex-pressen eller aftonslaskan, visar på fortsatt framgång för SD, givetvis!
Mätningen finns, än så länge, publicerad i bla GP!.
Till Thoralf o hela SD-gänget, ha en riktigt skön Söndag och fira med en tårta kanske. Nästa vecka får ni fullt upp med nya medlemsansökningar!

 
Stefan K

Stefan K

18 november 2012 10:01

Intressant där här med babbe.
Jag har aldrig hört ordet förrän media lanserade det.

Samma sak med Tintin, Fazers kinapuffar och negerbollar.
Jag har aldrig symboliserat dessa med rasism förrän media gjorde en stor grej av det.
Idag hör jag nästan dagligen folk som skämtar om både seriefiguren, godispåsen och bakverket.
Det måste väl innebära att media själva bidrar till vardagsrasismen?

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Dille

18 november 2012 10:34

Den svenske arbetaren har fått upp ögonen för vänsterpartiets svek mo vanligt folk. Partiets politik av hbt, dalt och gynnande av flyktingar orsakar nu en överströmning till SD.
Välkomna till SD
Välkomna även alla ni som tröttnat på Clownfeldts pajaseri.

 
Ingen bild

fd moderat

18 november 2012 10:36

Mina reflextioner kring de senaste dagarnas händelser.

SD har nog inte särbehandlats särksilt mycket under dessa händelser jämfört med hur andra partier. Jämfört med drevet mot Julholt och Littorin så är det ungefär på samma nivå. Hade detta varit två personer som idag sitter i Riksdagen för t ex Moderaterna som sagt och gjort exakt samma saker så hade media hanterat det ungefär på samma sätt.

Ledande Sverigedemokrater kan inte gå på Kungsgatan vid stängningsdags utan att få kommentarer från berusade människor. Det är då lätt att hamna i tjafs och bråk. Där alkoholen går in går förståndet ur.

Sammanfattningsvis: Det är ingen bra idé för ledande politiker att gå ut och supa på stan -oavsett parti.

Jimmies hantering av detta är beundransvärd.

SD



 
Ingen bild

Göran

18 november 2012 10:51

SVERIGEDEMOKRATERNA har fått mycket publicitet nu, och nu gäller det för SD att konstant föra fram sin politik i alla intervjuver och framträdandet och inte följa dödgrävarjournalisternasspår eller språk.
Tala bara klart och tydligt vilka fakta som ligger till grund för politiken och om politiken så kommer stödet att stiga enormt.....

 
Ingen bild

Lotta

18 november 2012 10:55

Fel fokus på verkligheten

Den senaste veckan har vi kunnat följa pk-medias hetsjakt på Sverigedemokraterna Erik Almqvist och Kent Ekeroth. Man blåser upp en 2,5 år gammal händelse som om den hände förra helgen. Proportionerna har för länge sedan passerat vad som känns normalt. Nu tänker man åtala Erik och Kent för hets mot folkgrupp? Hur man kan få "blattelover" och "hora" till hets mot folkgrupp övergår mitt förstånd. I går kunde vi läsa om en 87-årig dam som gjorde misstaget att säga till när 5 "män" sparkade på en liten hund som stod bunden utanför en affär i Helsingborg. Först fick hon ett slag i ansiktet så hon föll omkull. Efter det bröt de isär hennes ben och sparkade henne i underlivet med kraftiga blödningar som följd. Nu är den gamla damen rädd för att gå ut eftersom hon är rädd för att möta dem igen. Denna vidriga händelse borde tagits upp i media som första punkt men inte i Rapport, där nämnde man den inte med ett ord. Svt väljer hellre att fokusera på en 2,5 år gammal skitsak. Vad jag vet har aldrig ett förflutet ord på fyllan gett några bestående men som blödningar, hjärnskakningar osv. Det Svt och övrig pk-media borde fundera på och kartlägga är vad det är för individer som släppts in i samhället de senaste decennierna, allt med deras goda minne och stöd. Vad är det för individer som inte tvekar eller drar sig för att grovt misshandla våra åldringar bara för att de säger till när grymma, vidriga individer ger sig på oskyldiga djur? Hur många gånger har vi inte fått läsa om åldringar som slås ned och misshandlas tills de nästan dör av män med utländsk härkomst? Alla minns väl den gamla damen som blev nedslagen och senare avled på parkeringen i Landskrona endast av den anledningen att hon ville försöka skydda sin man som blev misshandlad. Kortedelamisshandeln plus ytterligare en grov misshandel i Göteborgsområdet som hände nyligen. Vad är det för samhälle ni skapat åt oss tillsammans med 7-klövern? Inser ni inte att ni har totalt fel fokus på verkligheten när ni väljer att ta upp en 2,5 år gammal händelse istället för en ytterst grov och grym händelse från veckan som gått?

 
Ingen bild

Jenny

18 november 2012 11:18

Att gamla damer och andra försvarslösa misshandlas på detta sätt hörde man inte talas om för 20 år sedan. Det är något nytt och jag vågar påstå väldigt osvenskt.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 november 2012 11:26

Lotta : Tomas Mattsson mfl är indirekt medansvariga till en makaber situation i samhället samt i tidningsvärlden.

 
Ingen bild

biran

18 november 2012 11:29

Nu skriker slaskmedia efter mer av våra skattepengar, folk har helt enkelt slutat köpa dyngan så nu vill slöddret överleva med våra skatter. Totalbojkotta eländet så får vi behålla våra pengar. http://www.dn.se/debatt/den-blodande-dagspressen-behover-omstallningsstod-nu

 
Ingen bild

s-e karlsson

18 november 2012 11:34

Vaddå, då när jag var grabb för 70 år sen så kallade dom mej för Klotjohan , det är väl nästan värre än att bli kallad Babbe !

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

18 november 2012 12:05

Jag stör mig på hur expressen kan få tillgång till mail som nu med Louise Eriksson, Jimmies flickvän och på hur en topp SD-ledamot uttalar sig till expressen om relationer inom SD.
Någon eller flera verkar bara köra sitt eget race inom SD utan att ta hänsyn till att det skadar partiet. Sist var det jag läste att Söder och Jimmie hade en dålig relation...
Att ungdomsförbundet och partiledning inte nödvändigtvis bör ha samma uppfattning i alla frågor är ok men att Louise Eriksson går ut med krav på avgång av SDU,s ledare hoppas jag att partiet dementerar snarast, jag trodde det var Jimmie som var partiledare!
Vissa inom partiet borde lära sig att "tala är silver och tiga är guld" hur mediekåta de än är..
Och så har vi detta med mobilfilmen..Vem är läckan?
En eloge till dig Thoralf som inte går i fällan när det gäller slaskmedia!

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

18 november 2012 12:08

Och var det gäller ordet "babbe" var jag tvungen att fråga mina yngre barn vad det betydde? Så du är inte ensam om att inte förstå vokabulären Thoralf ;)

 
Ingen bild

Inge Sandén

18 november 2012 12:09

Tack Thoralf för översättningen av ordet "Babbe"
Det kallas vid köksbordet,att du fick in en femetta.
Nu kan vi alla sverigevänner glädjas åt,att vi fått ett nytt ord "liten gosse"att använda då vi vill uttrycka vår frustration över händelser utförda av en eller ett gäng unga män.

PK-journalisterna i HD/NST skriver att en 87-årig kvinna blivit misshandlad och ned sparkad av ett gäng unga män.
Nu kan vi inför vänner och bekanta säga,det var några "små gossar"som utförde det brutala överfallet och på så vis kan vi inte bli anklagade av PK-iterna att vi uttryckt oss rasistiskt.

För övrigt ställs det nu höga krav på oss Sverigevänner,att vi håller ihop och och sluter leden,som sossarna säger före varje val och undviker intern kritik ett tag framöver och förstår orsaken till de sverigefientliga krafternas påhopp på de 11,2 % som vaknat och ser verkligheten som den ser ut 2012.

Sedan kan vi alla hjälpa Thoralf att gräva lite likt våra meningsmotståndare vad som sagts och gjorts långt före SD existerade.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 november 2012 12:12

Svennehora betyder nog inte liten flicka i allafall ?

 
Ingen bild

fd moderat

18 november 2012 12:24

Ytterligare kommentarer:

I dessa situationer bör företrädare hela tiden hänvisa till partiets pressansvarige när media ringer. Att själv göra uttalanden är som att hälla bensin på brasan. Det lugnar ned sig efter ett par dagar. Media är intresserade av att sälja tidningar och folk blir trötta att läsa om detta efter två- tre dagar.

Skulle man följa andra ungdomsförbund med mobilkamera på stan skulle man säkert hitta en del intressanta klipp där också.

Står landets Sverigedemokrater enade så får slaskmedia mindre att skriva om men vidarebefodrar man interna mejl till media eller går ut i DN-debatt med motsatt hållning så blir det rubriker.

Mitt råd till alla Sverigedemokrater är att inte uttala er alls kring dessa frågor varken internt eller extern under en vecka. Då lugnar det ned sig.



 
Ingen bild

Stefan A.

18 november 2012 12:45

Nej för det spelar ingen roll om man strör 1000 lovord över patiet och partiledningen om man på slutet säger -men det här var ju inte så bra....så kommer rubriken att bli "LOKAL SD-POLITIKER RIKTAR SKARP KRITIK MOT PARTILEDNINGEN"...

 
Ingen bild

Leve hyckleriet

18 november 2012 12:49

Fylla, rattonykterhet och krogslagsmål

Socialdemokratiska riksdagsledamoten Peter Jonsson stoppas av polis efter en rikskonferens i Sälen. Han hade 0,5 promille. Under middagen drack han fyra glas vin och efteråt ytterligare två öl, enligt egna uppgifter.

Gudrun Schyman är full på en biopremiär. I dag är Gudrun nykter alkoholist. ”Jag började använda alkohol som en stötdämpare för de svårigheter som fanns i mitt liv”, är hennes förklaring.

Bakfull efter att ha druckit vin kvällen innan tar folkpartipolitikern Karin Pilsäter, 45, sin bil till ett möte med partiledaren Lars Leijonborg. Hon tas av polisen med 0,3 promille i blodet. ”Jag borde ha vetat bättre”, sa Karin Pilsäter.

SSU:s ordförande Anna Sjödin grips efter ett tumultartat krogbråk på Stureplan i Stockholm. Hon tvingas bort från politiken. Hon döms senare till böter och skadestånd.

M-riksdagsmannen Per Bill grips misstänkt för att ha slagit ned en ordningsvakt. ”En kombination av skräck, panik och alkohol”, beskrev Bill bråket som slutade i en fyllecell. Han tar time-out. ”Jag ska inte dricka vin mer”, är Bills löfte.

Namn: Per Svedberg. Ålder: 44. Familj: Sambo och fem barn. Bakgrund: Från Norrby utanför Hudiksvall. Är socialdemokratisk riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2006. Är suppleant i socialutskottet och utbildningsutskottet. Han har en bakgrund som rallyförare. Motto: ”Det ska va gött och leva”.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article12202418.ab

 
Ingen bild

SD får rekordstort stöd 8,5% Sifo

18 november 2012 13:00

Bevingat uttryck hittat på nätet:

"Om man skulle sätta en fot i röven på islamisten Waberi så skulle man sannolikt träffa statsministern i nyllet"

 
Ingen bild

s-e karlsson

18 november 2012 13:42

När Ingo hade kört Vasaloppet första gången så var journalisterna på honom och frågade hur det hade gått , jodå svarade Ingo : det geck la bra , sen fick han frågan om han skulle åka nån mer gång , svaret blev :jo,jo men inte i dag !

 
Ingen bild

Nyhetspojken

18 november 2012 13:45

@Thoralf
Vet inte om du sett den, om inte kanske du borde (ett gott skratt förlänger ju livet har jag hört). Riktigt kul satir där tom. du finns omnämnd!
http://tinyurl.com/bbsu4px

 
Ingen bild

Hacke

18 november 2012 13:52

@ Biran

Ja, paniken i gammelmedia är nu total. Nu vädjar man om mer och tidigare skattepengar från en moderatstyrd regering som haft slopandet av pressödet som en av sina hjärtefrågor i alla tider. Men sedan man hamnade i regeringsställning har gränserna flyttats markant - steg för steg.
Eftersom konsensusmedia är Reinfeldts viktigaste vapen i hans förnekelsetåg mot sanningen och verkligheten har vi nog inte sett slutet på var skamgränsen går ännu vad gäller underhåll till propagandamaskineriet - oavsett partibeteckning.
Kanske blir det en överenskommelse kring ännu stramare tyglar hos Europas redan sämsta medielandskap.

 
Ingen bild

Patrik

18 november 2012 14:02

Jenny!

Lägg ett mail: hejsan70@hotmail.se

Bra kämpat med bloggen. Har värvat flera nya SD röster på jobbet och privat!

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

18 november 2012 14:04

Klicka er in till min blogg eller goggla: "Bonniers storoffensiv mot Sverigedemokraterna" för att läsa lite om det jag skrivit om det hela.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

 
Ingen bild

Ludvig

18 november 2012 14:25

Mycket intressant! Glad att jag tackade nej till att köpa Expressen i dag.

 
Ingen bild

Bebbe

18 november 2012 14:31

Det nya Sverige!

77-årig kvinna rånad och slagen
Den 77-åriga kvinnan hade varit och handlat mjölk i Tyresö centrum när hon bestämde sig för att ta en promenad runt Bollmora kyrka.
Enligt uppgifter till polisen kom då flera unga män ifatt henne och krävde henne på pengar.

När kvinnan sa att hon inte hade några gav de sig på henne och hon fick flera slag mot huvudet och sparkar mot benen.

Kvinnan tog sig hem och fick där hjälp av sin dotter att larma polisen. När polisen kom hem till 77-åringen såg de att hon hade både bulor och blåmärken på huvudet och de körde henne till sjukhuset.
http://mobil.mitti.se/?p=31881

 
Ingen bild

Lotta

18 november 2012 14:36

@Nyhetspojken

Är man kapabel att ta åt sig och förstå innehållet i mitt inlägg håller man sig för skratt. Förstår att du saknar det epitetet. Lägg ner ditt trams och svara för en gång skull på en relevant fråga: Vilket tycker du är värst och krävs störst fokus på, en fyllegrej för 2,5 år sedan med fula och onödiga uttryck som inte kan försvaras eller en mycket grov och hänsynslös misshandel av en 87-årig dam som hände i veckan?

 
Ingen bild

SD får rekordstort stöd 8,5% Sifo

18 november 2012 14:39

Som sagt SD påverkar,8,5% på Sifo och 13,2% som inte ville uppge vem man sympatiserar med.
Blir ni kontaktade,uppge alltid att SD är ert parti.
http://www.tns-sifo.se/media/435487/vb_nov_2012_svd.pdf

 
Ingen bild

Kalle

18 november 2012 14:52

I tidigare inlägg har tanken på att stämma Expressen för Upphovsrättsbrott. Håller med om det. Ekerot har ju filmat allt själv och har därmed upphovsrätten.

Det skulle sitta fint om lilla (nåja) SD kan sätta den stora tidningsdraken Expressen på pltas där det svider mest. I Expressens plånbok.

VARFÖR har inte Ekerot gjort det redan???

Nu börjar till och med Polisen undersöka om det finns Misshandelsuppsåt och hets mot folkgrupp.

Alla hoppar på SD. SD tiger och lider.

Det är dags nu att säga ifrån nu.

Mänga SD:are och sympatisörer skulle kunna sträcka på ryggen av stolthet av att hålla på SD.

Stämm Expressen på en rejäl summa pengar. Det skulle sitta gott.

Gör INTE SD eller Ekerot det så börjar jag tvivla på SD:s kapacitet i svensk politik. Blir nog bara ett rundningsmärke som Ny Demokrati var en gång i svensk politik.

 
Ingen bild

SD påverkar

18 november 2012 15:17

@kalle
"Gör INTE SD eller Ekerot det så börjar jag tvivla på SD:s kapacitet i svensk politik. Blir nog bara ett rundningsmärke som Ny Demokrati var en gång i svensk politik."

Defaitism är det som Svensk vänsterextrema media syftar till med sin mangling och desinformation.
Att läsa och se på Sveriges DDR media och bli påverkade av det dom skriver är inte hälsosamt.
Visst vi kan ha krav och tycka att si eller så borde SD agera,men verkligheten är tuffare än så och vi måste ha is i magen,för bakom fördragna draperier händer och sker sådant som vi aldrig får reda på av just den anledningen att inte göda vänsterextremisterna på Expo och dess medlöpare på publik service.

Enade vi stå söndrade vi falla.

Pax vobiscum.

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 november 2012 15:28

"Damage control" för Sossarna.

Det Socialdemokratiska förslaget om att skolorna skall anpassa ledigheten efter Muslimska högtider i Smålandsposten har blivit av med samtliga kommentarer.

Kommentarerna var flera hundra, knappast någon var positiv till det Muslimvänliga partiet Socialdemokraternas förslag.

Har tyvärr inte kännedom vem som påverkat Smålandsposten att ta bort kommentarerna, eller om dom på eget bevåg gjort det, men helt klart är att det uppskattas inte av läsarna

Genom att ta bort befintliga kommentarer medverkar Smålandsposten i en form historieförfalskning , och som säkert kommer att diskuteras i framtiden när SD har 20-25 % av rösterna.

Läs artikeln innan den förvinner totalt.

http://www.smp.se/nyheter/alvesta/skolorna-bor-anpassa-loven-efter-muslimska-hogtider(3525869).gm


Och ledare för pressen "gråter" och vill ha mera pengar, för att läsarna sviker tidningarna.

Tidningarna får väl göra som andra krisområden, TK industrin, Skoindustrin,Varven. Lägg ner och satsa på den snabbast växande industrin i Sverige, Invandringsindustrin

 
Ingen bild

Kalle

18 november 2012 15:40

>SD påverkar>

Min fråga kvarstår VARFÖR har inte Ekerot stämmt Expressen för Upphovsrättsbrott.

VAD finns det för hemlig agaenda bakom det???

SD tar hellre emot sparkar i rännstenen än att stämma Expressen. Efter att ha sett filmen passar det inte deras personligheter.

VARFÖR I HELSICKE stämmer inte Ekerot eller SD Expressen för Upphovsrättsbrott.

Hörde Expressens Mattson häromdagen. Han mumlade lite i skägget när frågan om stämmning kom på tal av intevjuaren.

STÄMM EXPRESSEN med buller och bång så kanske vi får slut på allt sparkande på SD utan respekteras som ett politiskt parti!!!

 
Ingen bild

Babben som vägrade svara

18 november 2012 15:42

Babben Larsson fd prostituerad är tydligen ok hos klubben inbördes beundrad och DDR media,tydligen komiker också.
Rasist javisst här exkluderar vi ingen bara för att man kallas komiker/gycklare som typ islamisten Soran Iamael!

Rimligtvis blir Almqvists snedstegs nya epitet "Babben Almqvist"

 
Ingen bild

SD påverkar

18 november 2012 15:55

@kalle
Du är som jag och hundratusentals andra frusterade väljare.

Det är orimligt att vårt parti svarar här och nu!

Kära nån,älskade vän.
Jag känner dig inte,men för att sätta stopp för invandringsvansinnet måste vi vara samlade och realistiska,vilket vi inte är nu.
Liknelsen med snapphanarna är 100%.
Vakna nu är det nock,leva eller dö!

 
Ingen bild

Kalle

18 november 2012 15:57

>SD påverkar>
Lite förtydligande till mitt tidigare inlägg.

Upphovsrättsbott är INGET politiskt brott. Har ingenting med SD politik att göra!!!

Ekerot har filmat och därmed har han rätt till filmen. Har Ekerot gett Expressen TILLSTÅND att visa filmen i sin tidning???

Alltså det är ingen poltisk fråga!!!

 
Ingen bild

Nyhetspojken

18 november 2012 16:08

@Lotta
Visst kan jag svara!
Då vi lever i en tid där media lever på sina "drev" oavsett vilken politiker som trampat i klaveret så tycker jag inte att du ska förvånas så mycket, den här gången var det SD´s tur, nästa gång blir det något annat parti. SD får i detta fallet vad SD förtjänar. Det tre "rör-musketörerna" Almqvist, Ekeroth och Westling har gång på gång blåljugit under intervjuer, förnekat och blivit överbevisade, de har genom sitt handlande visat att de inte håller måttet i skarpt läge. De har även gjort sig själva och hela SD till åtlöje på ett riktigt förtjänstfullt sätt.

Vad gäller damen som misshandlades så hoppas jag verkligen att polisen, vittnen och hela rättsmaskineriet gör precis ALLT som står i deras makt för att lagföra de som begått detta riktigt vidriga brott. Spelar som jag sagt tidigare ingen roll för mig VEM som begår brott, gör man det, ska man sona för det.

 
Ingen bild

s-e karlsson

18 november 2012 16:09

Lotta Lindqvist chefredaktör för Östran/Nyheterna hör till de redaktörer som ansöker om ökat statligt presstöd , låt folk skriva vad dom vill i kommentarerna så kanske fler blir prenumeranter som det är nu så censurerar tidningen det som läsaren skrivit och tycker är viktigt !

 
Ingen bild

Hacke

18 november 2012 16:22

Får jag rekommendera Julia Caesars söndagskrönika på snaphanen.dk
Djungeltrummorna kan inte bättre tala!

 
Ingen bild

Tony

18 november 2012 17:23

Inte en krona i presstöd till svensk dagspress,
dom har sig själva att skylla! Dom har på ett
tydligt sätt lierat sig med makten istället för
att granska dem. Svenska folket har ingen som helst
anledning att skattefinansiera dessa DDR liknande
blaskor, låt dom dö sotdöden, det har dom innerligt
förtjänat!

 
Ingen bild

Skånepåg

18 november 2012 17:57

@ Hacke

Tack för tipset och jag vill gärna tillägga att detta är nu en offentlig "regementsorder", nämligen att alla har en skyldighet att läsa Julia Caesars krönika på följande URL.

http://snaphanen.dk/2012/11/18/djungeltrummans-talan/#more-137533

Här kläs Fredrik Reinfeldt av in på bara skinnet, och Julia visar vilken ömklig och maktgalen figur det är som för tillfället råkar vara statsminister i Sverige och som styrs helt av sitt patologiska hat till Sverigedemokraterna oavsett konsekvenserna för landet.

 
Ingen bild

Lotta

18 november 2012 18:15

OT/Intervju med den grovt misshandlade 87-åriga damen.

http://m.youtube.com/#/watch?feature=youtu.be&v=ZwrjZXaQyXY&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DZwrjZXaQyXY%26feature%3Dyoutu.be&gl=SE

 
Ingen bild

Skånepåg

18 november 2012 18:52

@ Lotta

Även stort tack til dig för infon. Tragiskt räcker inte för att beskriva den situation som uppstått genom att släppa in kreti och pleti i landet. Inte minsta koll och konsekvenstänkande, utan enbart "tycka synd om mentalitet" hos berörda makthavare för alla som vill ha en arbetsfri försörjning.

 
Ingen bild

s29

18 november 2012 22:25

Sitter och tittar på ett program från Afganistan. Kvinnorna där klär sig som män för att kunna röra sig ute och köra bil. Tips till Mona Sahlin,skaffa en rullator så du kan fortsätta att felparkera på handikapp parkeringar.

 
Ingen bild

Berit

19 november 2012 18:56

Bonnier utövar politiskt och ekonomiskt inflytande över Sverige,så det är inte bara ägandet som är farligt.
De utövar sin makt genom att propagera för att det svenska Sverige ska tyna bort och ersättas av en mångkultur där svenskarna bara är en folkgrupp bland alla andra.
Det är DN & Bonnierkoncernens nätverk som hotar Sverige.
Bonniers maktfullkomlighet måste stoppas nu.

 
Ingen bild

Robert

22 november 2012 11:09

Allvarligt talat, du är ju helt pantad. Hur kan du jämföra något som är 64 år gammalt med något som är 2,5 år gammalt?

 
Ingen bild

Zelotai

25 november 2012 13:06

Tack för den grävande journalistiken, fast du är politiker. Jag tänker på det där företaget där 11 av 13 omsättningsmiljoner var bidrag.

Sedan angående ordet babbe. Jag hade aldrig hört det tidigare, förutom att en av mina fina katter som blev överkörd, hette Babbe.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards