thoralf

Direktlänk till inlägg 16 november 2012

WACHTMEISTER LÄSER LUSEN AV THOMAS MATTSSON

Av Thoralf Alfsson - 16 november 2012 17:18

Lyssnar på Studio Ett.


Ian Wachtmeister läser lusen av Thomas Mattsson och Expressen. Det är minst sagt sevärt!


Länk kommer så snart jag den kommer upp på SR.


Först kommer Linus Bylund och Thomas Mattsson, efter ca 11 minuter kommer Ian Wachtmeister in i programmet.


uality':'high','flashvars':'playlist=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fapi%2fradio%2fradio.aspx%3ftype%3ddb%26id%3d4262642%26codingformat%3d.m4a%26metafile%3dasx%26preview%3ddb%26isembedplayer%3dtrue&flashSmal=true','pluginurl':'http://get.adobe.com/se/flashplayer/','src':'http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8'},'name':'flash','object_html':'Lyssna: SD kr\u00e4ver f\u00e5 se hela filmen','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgc
olor':null}">





VARJE DAG TALAR FÖR SD


Jag har idag varit några timmar på mitt gamla jobb och träffat jobbarkompisar. Jag har dessutom pratat med några av mina gamla kunder över telefon. Sedan gav jag mig ut på stan i Kalmar för att fixa några ärenden och träffade lite folk. Alla vill prata en stund och få lite ”färsk information” men samtidigt vill alla ge mig och SD sitt stöd. Jag blir faktiskt förvånad över det kompakta stödet, inte ett enda negativt ord under dagen.


Att sitta i riksdagshuset dessa dagar har varit lite kaotiskt och därför dras man på något sätt med i dramatiken och inbillar sig att saker och ting är större än vad det är. När jag sedan även lyssnade på dagens Ring P1 som mer eller mindre bara handlade om SD blev jag faktiskt även då överraskad. Att en gammal kommunstyrelse ordförande från Älv Karleby var kritisk tar jag med en klackspark, det gällde mest att vara politisk korrekt för hans del, jag har hört flosklerna i kommunfullmäktige under sex års tid. Det intressanta är övriga lyssnare som ringer in till programmet. Om sedan inte programledaren är objektiv blir lyssnarna bara upprörda.


Om Expressen och media fortsätter att tugga på om SD utan att komma med riktiga och nya nyheter kommer detta bara gynna SD. I så fall kommer varje dag vara till Sverigedemokraternas fördel. Att Expressen skulle lägga av omgående finns inte på kartan om nu inte Thomas Mattsson tänker om efter Ian Wachtmeister totalsågning av honom och Expressen och svensk slaskmedia.

 
 
Ingen bild

Lassekolja

16 november 2012 17:33

Den dagen då Sverigedemokraterna lanserar "Årets Sverigedemokrat" eller någon nästan lika fin utmärkelse bör den första utgåvan föräras Ian Wachtmeister!!! Visserligen är jag lättrörd men ungefär mitt i Studio1-inslaget fick jag faktiskt tårar i ögonen när Ian läste lusen av hela mediaetablissemanget.
STORT TACK till IAN!!!

 
Ingen bild

Hacke

16 november 2012 17:35

Still going strong. Wachtmeister talar klarspråk och fick Mattson att framstå i full dager som den slasktidningsredaktör han är.
Undrar vad det är för material dom fortfarande tycks ruva på?

 
Ingen bild

Lotta

16 november 2012 17:40

Den här historien har nu fått helt sjuka proportioner. Klart att slaskmedia uttnyttjar varje tillfälle att smutskasta Sverigedemokraterna men samtidigt får de ju sälja några lösnummer och det skall gudarna veta att de behöver. Inte minst märks det med deras patetiska försök att slänga ut en snaskig historia på webben med uppmaning om att läsa hela historien i papperstidningen. Det jag däremot har svårt att tåla är de representanter för SD som de senaste dagarna i debattartiklar eller i direkta intervjuer i samma slaskmedia luftar sina egna personliga åsikter om vad som hänt och resultatet av händelsen. Vid valet 2010 var vi ca 330 000 personer som gav er våra röster, i sista opinionsmätningen hade stödet för partiet ökat till det dubbla. Sverigedemokraterna är alldeles för viktiga för Sveriges framtid för att några med egen agenda skall få förstöra det. Jag uppmanar alla representanter för SD att bojkotta ALL media och att ta eventuell kritik INTERNT inom partiet. Sverigedemokraterna måste stå upp som ett enat parti bakom EN röst som talar för partiet med media.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

16 november 2012 17:43

@Hacke
"Undrar vad det är för material dom fortfarande tycks ruva på?"

Det får vi fundera ett litet tag till på, men julafton är rätt nära om man säger så. Mycket gråt och tandagnisslan att vänta, men ha lite tålamod!

 
Ingen bild

Jakob och Tea

16 november 2012 18:13

Två röster har ni tappar iaf. tappat. Tack och hej för oss.

 
Ingen bild

Arnsrike

16 november 2012 18:16

Inget ont som inte för nått gott med sig, upplever på samma sätt att fler och fler vågar öppet visa sin positiva hållning till SD efter dom senaste skriverierna och smutskastningen av SD som helhet!

Var Expressen film den sista tändvätskan för att människorna i Sverige vaknar upp och börja kritiskt se sig omkring och upptäcka sanningen?

Hoppas verkligen på det sista, och tror att ökningen bara kommer att fortsätta i oförminskad takt!

 
Svensson

Svensson

16 november 2012 18:28

Ian har skinn på näsan, han vet vad SD går igenom nu. För han har varit utsatt för samma mediadrev innan. När det har lugnat ner sig, är SD starkare än förrut.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Thoralf A

16 november 2012 18:48

Jakob o Tea

Något man aldrig haft kan man aldrig förlora!

 
Ingen bild

s-e karlsson

16 november 2012 18:53

Jakob och Tea , ingen kommer att sakna er !

 
Ingen bild

Hulda

16 november 2012 18:54

Jakob och Tea...
Ja kliver ni av för detta, så gärna för mig. Då är ni inte av det rätta virket. För efter detta fula kommer det många tusen nya sympatisörer.
------------------------------------------------------------------
Ian sade det vi alla vill säga till Thomas Mattson, och han gjorde det bra!
Funderade förut för mig själv hur denna film har hamnat i Expressens sk-tiga händer. Kan man möjligen ha utnyttjat en människas desperata jakt på tabletter?

Att journalister tar alla chanser de får, till vilket pris som helst och speciellt för att sk-ta ner SD kan man räkna ut med sittfläsket....

 
Ingen bild

Skånepåg

16 november 2012 18:55

@ Jakob och Tea

Om det enbart beror på vad slaskmedia Expressen publicerar, beklagar jag att ni inte tänker ett varv till. Unga berusade killar bär sig mycket illa åt och har antagligen inte en tanke på kommande riksdagsarbete och som använder samma språk som de tvingats växa upp med i det Nya Sverige och som de t.ex fått höra tusentals gånger de senaste åren vid olika torgmöten.

Även jag har, trots min höga ålder, i samband med en parkering fått höra en svada från en felparkerad utlänning, som om jag återgett det här antagligen hade gjort att servern säckat ihop av utmattning. Tror inte heller att Expressen varit intresserad om jag videoinspelat detta. Att tro på en tabloidtidnings alla uppgifter efter att man på ett "märkligt" sätt kommit över mobiltelefonen (och som vi förhoppningsvis får mer information senare hur detta har gått till) och där materialet klippts och klistras för att hela Sd skall framstå som något det inte är, är enligt min uppfattning 10-falt värre och så lågt en tidningsredaktion kan komma.

 
Stefan K

Stefan K

16 november 2012 19:03

Sov gott i helgen Thoralf
Tre nya personer på mitt jobb ger SD sitt fulla stöd och tänker rösta på dom 2014. Samtliga kommer från S och en av dem är invandrare från Polen.

Jacob och Tea.
Varför valde ni SD från början?

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

16 november 2012 19:06

@ Thoralf

Unna dig ett par goda Ängöl och koppla av så känns det bättre på jobbet i nästa vecka.

 
Ingen bild

Ronny

16 november 2012 19:10

Så Jakob och Tea känner inga flickor som kallats för "svennhoror" eller pensionärer som blir misshandlade och brutalt överfallna, eller andra ungdomar/barn som blir slagna och rånade på bl.a mobiltelefoner? Sker dagligen i det "nya" Sverige. Men lycka till Jakob o Tea, för om ni nu är etniska svenskar så står ni längst ner på listan till lägenhet,arbete,utbildning ,arbete.m.m.

 
Ingen bild

Lärare

16 november 2012 19:18

Håller med om att detta stärker SD till slut. Kanske en liten dipp nu i början, men sen kära vänner...

Hört i en kö på en spelbutik idag:
Två medelålders herrar står och småpratar om trav och hästar osv... Plötsligt säger den ene efter att ha sett Expressens löpsedel inne i butiken: - "Nu får dom väl för f-n ge sig, de verkar gotta sig riktigt åt händelsen, de verkar tro att svenskarna nu blir skrämda och inte kommer rösta på SD i fortsättningen. Vi får väl se vad det leder till". En dam vänder sig till mannen och frågar om han är sverigedemokrat. Han svarar: - "Det kan du hoppa upp och sätta dig på, att från och med nu så är jag det"! Den andre mannen höll med.

KUL, tror att fler tänker på samma sätt.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 november 2012 19:33

@ Lärare

På min frus dagliga promenad tillsammans med några vänner, har man hitintills endast ytligt berört politik. Och nu talar vi om åtskilliga år. Det är barn, trädgård, väder, bärplockning o.s.v Men i dag var hela gänget "vansinniga", inte direkt (möjligtvis triggade av den provocerande löpsedlen hos Expressen) på den akuta händelsen, utan hela utvecklingen beträffande invandringen och dess konsekvenser. Fick nästan hälla hustrun en skvätt whisky så hon lugnade ner sig då hon kom hem.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 november 2012 19:43

Rättelse: "Löpsedeln" heter det och inget annat.

 
Ingen bild

Gunnar!

16 november 2012 19:53

för egen del så hade jag värvat 4 stycken fram till detta kom fram,och idag är dom 9 som sagt dom skall rösta på SD!

dom har också kommit fram till att det spelar ingen roll vad tidningarna skriver så kommer inte problemen i tensta,rinkeby,södertälje och rosengård försvinna med dagens förda politik

 
Ingen bild

Funtaren

16 november 2012 19:54

Om Mattsson tror att någon tror på honom när han säger att inga förmildrande omständigheter finns på bilderna.

 
Ingen bild

AWSvensson

16 november 2012 20:01

Här kan man inte lämna landet för ett ögonblick utan att det blir balader. I den venezianska hamnen i Girne ,med hi-fi så får man försöka ha koll på läget. Berusade och fotbollspelare som är dåliga förlorare kan man inte ta på orden. Man trodde botten var nådd med den 17 år gamla historien med Björklund,men det här vete sjutton om de inte överträffat allt . Hoppas bara Eklund kan få en rejäl ersättning för att de använder upphovsskyddat material. Tro inte för en stund utan dessa time outade kommer tillbaka med det snaraste,jämför Sahlinskan .

 
Ingen bild

Medborgaren

16 november 2012 20:01

Tidningar i Norge, Danmark o Tyskland verkar ha missat svenska slaskpressens hysteriska SD-artiklar.........
Jag läser dagligen tidningar från dessa länder och här verkar ingen bry sig.
I EU-perspektiv är ju Sverige bara en liten flugskit på kartan, utom när det gäller att betala årsavgiften på 40 Miljarder!
Det är ju helt fantastiskt att SD nu syns överallt, det är bara att smida medans järnet är varmt och åka till alla morgonsoffor o intervjuer så lär det bli minst 25% nästa val!
Såg att några sillmjölkar valt att lämna, men jag vet minst 5 nya väljare som tillkommit denna vecka, det behövdes ingen övertalning heller!

 
Ingen bild

Magnus S

16 november 2012 20:02

Det som inte dödar en..

Hela mitt skift utom en (tror jag) "sympatiserar" med SD och framför allt, mitt eget hjärta bultar än kraftigare dessa dagar. Har tidigare småpratat med två personer på en annan avdelning som visat rätta tågan och nu frågade jag rent ut om dessa funderat på att bli medlemmar? Svaret var, vi ha varit inne på SDs hemsida och spånat. Jag påvisade att det skulle vara mycket betydelsefullt just nu om de gjorde slag i saken. Båda systrarna nyckade hängivet.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

16 november 2012 20:08

@Skånepåg
"Unna dig ett par goda Ängöl och koppla av så känns det bättre på jobbet i nästa vecka."

Uppmana honom inte till drykenskap, det har vi sett den senaste veckan vad det kan leda till. (kunde inte låta bli)
@Thoralf
Annars önskar även jag dig en god helg. Senaste arbetsveckan måste varit förd*vlig för dig/er i Stockholm, paus och vila behöver ju alla.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

16 november 2012 20:19

SD kommer att gå stärta ur det här. Expressens och Aftonbladets hts gör inget annat än att svenarna vaknar Nu räcker det med hyckleri! Mattsson och Helin skjuter sig själva i fötterna. förhoppningsvis leder det i slutändan till att båda tidningarna går i konkurs. Beteckningen "kvällstidningar" eller ens "Nyhetsblad" är det länge sen de tappade räten att kalla sig. Båda två har utvecklats till snaskiga tabloider av allra värsta slag.Ian Wachtmeister ska ha all ära av tt han läste lusen av pajasen Mattson, det tackar jag varmt för!

 
Ingen bild

Kg

16 november 2012 20:25

Har alltid varit moderat men nu har jag vänt.... Fan va trött jag är på denna smutskastningen heja thoralf en ny röst har du iallafall

 
Ingen bild

Magnus S

16 november 2012 20:54

-Nu pratar jag. Du kan avbryta mig sen i din tidning om du vill. /Sagt av Wachtmeister till syltryggen och landsförrädaren Mattson, Expressen.

Frågan är om jag någonsin hört en bättre verbal käftsmäll/knockout direkt i radio eller TV.

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2012 20:58

@ Lotta, som skrev: "Jag uppmanar alla representanter för SD att bojkotta ALL media och att ta eventuell kritik INTERNT inom partiet."

Instämmer i detta, det är alltid viktigt, och det gäller särskilt för SD som är så oerhört hårt utsatt för de SVENSKA journalisternas förföljelser och trakasserier. Det är dags att sluta leden och motarbeta alla som förtalar och ljuger om SD! Tänk också på att inget parti har en så rättrådig och lysande partiledare som SD. Det har han ju äntligen fått visa upp i häpnadsväckande många TV-sändningar de senaste dagarna. Jag hoppas verkligen att han orkar med allt det här och att han känner att han har ett stort stöd ute i landet. Faktiskt känner jag flera som inte röstar på SD, men som ändå känner mycket stor sympati för Jimmie Åkesson och mycket stor antipati för kvällsblaskorna.

Glädjande nog verkar det däremot inte som Expressen får sålt så värst många extraexemplar. När jag var ute och handlade nu ikväll var det faktiskt en ovanligt stor bunt Expressen-tidningar kvar i affärens tidningsställ.

 
Ingen bild

Stefan A.

16 november 2012 21:19

De här filmsnuttarna har snart kvalificerat sig till filmfestivalen i Cannes,i kategorin Sveriges mest visade film i förhållande till längd och med det mest meningslösa innehållet i förhållande till uppståndelsen, om det finns någon sådan så är de en säker vinnare, tack SVT för ingenting, när jag tvingas betala 2500 kr/år av skattade pengar för innehav av tv-apparat förväntar jag mej lite mera än att få expressen/aftonbladet i rörligt format, dessa kan man iaf. strunta i att köpa.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 november 2012 21:21

Allmänt

Nu påstår Expressen att Polisen skall göra en utredning beträffade Almqvist och Ekström för att de "beväpnat" sig med stålrör. Om man är lagom på pickalurven mitt i natten kan ju tanken lika bra ha varit, då man snubblat på en hög med rör, att man skulle se vilken som kunde hoppa högst i stavhopp. Finns inte en "rörkrökare" eller ställningsbyggare som vågar gå till jobbet på måndag, när man nu vet att man riskerar en polisutredning bara för att man håller i ett rör!

 
Ingen bild

Lägg nu locket på!

16 november 2012 21:47

Att avskeda Kasselstrand vore ett stort misstag!
Almqvist kan gott sitta kvar i riksdagen,någon gång måste han ha fått sona sitt 2,5år gamla brott.

I en intervju med SvD säger Gustav Kasselstrand att artikeln var viktig eftersom det gäller för partiets medlemmar att ”ställa upp för varandra i vått och torrt”.

– Genom den här debattartikeln vill jag betona att ingenting ska få slå kilar in i moderpartiet eller ungdomsförbundet. Att visa att vi står upp för varandra även i svåra tider tror jag är den bästa krishanteringen.

Vad vänder du dig mest emot när det gäller hanteringen av Erik Almqvist och Kent Ekeroth?

– Jag vill betona att det som framkommit på filmerna är oacceptabelt, som sverigedemokrat skäms man över att se det. Men jag tror också att man måste tänka på att förr eller senare kommer drevet att ha lagt sig. Frågan är vilken position partiet står i då?

– Vi står då utan Erik Almqvist som ekonomiskpolitisk talesperson. Det är en väldigt stor förlust.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kasselstrand-det-gar-inte-att-utesluta-nagot_7677016.svd

 
Ingen bild

Essendon

16 november 2012 21:55

Genialiskt förslag i Friatider:
Bråka med PK-Media genom att få annonsörerna överge blaskorna!

http://www.friatider.se/ett-litet-tips-till-avpixlat

https://www.flashback.org/t2010739

 
Ingen bild

Skeggan

16 november 2012 22:05

Inte med ETT ord har du själv tagit avstånd från dina våldsamma partikamrater. Är det inte dags att göra det?

 
Ingen bild

Desperat journalist

16 november 2012 22:11

Journalister står inte högt i kurs.

Journalisten Emil Johanssons annons i dagens GP är en smula talande för tillståndet på arbetsmarknaden för journalister. Det var hälften på skoj, hälften på allvar, säger han. Den enda responsen han har fått hittills är ett sms från en journalisthatare.
http://www.journalisten.se/nyheter/det-enda-svar-jag-fatt-pa-annonsen-ar-ett-hat-sms

 
Ingen bild

Lars-Inge

16 november 2012 22:20

@ Skeggan

Nu måste jag ha missat något väsentligt. Var kan jag läsa om eller titta på det "våldsamma" inslaget?


 
Ingen bild

SD påverkar

16 november 2012 22:22

ÖPPET BREV Partisekreterare Björn Söder skriver här ett öppet brev till alla medlemmar i Sverigedemokraterna med anledning av de senaste dagarnas turbulens.

Bästa/bäste medlem,
https://sverigedemokraterna.se/2012/11/16/oppet-brev-till-alla-medlemmar/

 
Ingen bild

Det mångkulturella Aftonbladet

16 november 2012 22:32

Det här är MITT land! (Aftonbladets nya reportage-serie)

Ledningsgruppen

Jan Helin, chefredaktör och ansvarig utgivare
Anna Settman, VD
Sigge Ennart, sajtchef
Marica Finnsiö, utvecklingschef, print
Sofia Olsson Olsén, administrativ redaktionschef
Anders Berglund, försäljningsdirektör
Malin Bäcklund, COO
Nils Franchell, kommunikationschef
Jörgen Konradsson, finanschef
Cecilia Mortimer, affärsområdeschef, webb
Andreas Aspegren, tf affärsområdeschef, webb
Pontus Ogebjer, affärsområdeschef, sport
Niklas Silow, affärsområdeschef, mobilt
Annika Söderberg, tf affärsområdeschef, print

Redaktionsledning

Jan Helin, chefredaktör och ansvarig utgivare
Sofia Olsson Olsén, administrativ redaktionschef
Sigge Ennart, sajtchef
Marica Finnsiö, utvecklingschef, print
Magnus Ringman, redaktionschef, print
Lena Widman, redaktionschef, webb
Sofia Wadensjö Karén, featurechef

Nyhetsredaktion/print

Magnus Ringman, redaktionschef, print
Lena Mellin, samhällschef och stf ansvarig utgivare
Martin Wåhlstedt, biträdande redaktionschef
Markus Gustafsson, nyhetschef
Camilla Norström, nyhetschef
Håkan Andreasson, editionschef
Robin Govik, editionschef
Maria Trägård, projektchef
Christina Larsson, projektchef

Nyhetsredaktion/webb

Lena Widman, redaktionschef, webb
Christoffer Bjäreborn, nyhetschef
Robert Triches, tf nyhetschef
Karin Schmidt, nyhetschef
Joakim Ottosson, editionschef
Karin Henriksson, editionschef (föräldraledig)
Titti Jersler, tf editionschef

Bild

Anne Kindahl, bildchef
Mobila tjänster
Niklas Silow, mobilchef
Bjarne Frykholm, redaktionell projektledare

Sportbladet

Per Karlsson, sportchef
Pontus Carlgren, biträdande sportchef/webb.
Michael Poromaa, biträdande sportchef/print

Nöje

Klas Lindberg, chef
Frida Fager, biträdande nöjeschef/webb
Tobias Lindner, biträdande nöjeschef/print

TV

Nicklas Hermansson, redaktionschef
Fredrik Lindén, programchef Nyheter & Nöje
Jakob Andersson. chef TV-sport
David Nilsson, nyhetssamordnare
Anders Burström, sportsamordnare
Teresa Tingbrand, nöjessamordnare

Läsarmedverkan

Anna Hjalmarsson, tf chef
Göran Fröjdh, redaktör Blogg, Chatt
Olle Kvarnsmyr, redaktör Bloggportalen, Mitt Klipp

Ledare

Helle Klein, politisk chefredaktör
Ingmar Persson, redaktionssekreterare

Kultur

Åsa Linderborg, kulturchef
Helena Bergstrand, redaktionssekreterare

Debatt

Karin Magnusson, debattchef
Karin Lindblom, redaktör
Anders Thoresson, redaktör

Feature

Sofia Wadensjö Karén, featurechef
Anna Strömberg, redaktör, Söndagsbilagan
Kristofer F Olsson, bitr redaktör, Söndagsbilagan
Anna Thorsell, redaktör, Härligt hemma
Magnus Persson, redaktör, TV-bilagan, Kryss-bilagan
Johanna Ankarcrona, bitr redaktör, Härligt hemma
Bo Svernström, bitr redaktör, Härligt hemma
Anna Kult, redaktör, Sofis mode
Annica Lundbäck, bitr redaktör, Sofis mode
Nina Jakobson, redaktör, Kropp&hälsa
Marlene Segelsbo, redaktör Viktklubb.se
Jonas Bladh, redaktör, Bil
Sture Bjarnelind, redaktör, Resa
Anders Juhlin, redaktör, Klick!

Redaktionell utveckling

Rickard Westman, redaktionell utvecklingschef
Per Lindén, AD
Marianne Schvarcz, projektledare

Allt om Stockholm

Lovisa Madås, redaktionschef
Ida Lithell, redaktör
Elvira S Barsotti, redaktör ´
Kristoffer Biberg, försäljningschef


Ledningsgruppen

Jan Helin, chefredaktör och ansvarig utgivare
Anna Settman, VD
Sigge Ennart, sajtchef
Marica Finnsiö, utvecklingschef, print
Sofia Olsson Olsén, administrativ redaktionschef
Anders Berglund, försäljningsdirektör
Malin Bäcklund, COO
Nils Franchell, kommunikationschef
Jörgen Konradsson, finanschef
Cecilia Mortimer, affärsområdeschef, webb
Andreas Aspegren, tf affärsområdeschef, webb
Pontus Ogebjer, affärsområdeschef, sport
Niklas Silow, affärsområdeschef, mobilt
Annika Söderberg, tf affärsområdeschef, print

Redaktionsledning

Jan Helin, chefredaktör och ansvarig utgivare
Sofia Olsson Olsén, administrativ redaktionschef
Sigge Ennart, sajtchef
Marica Finnsiö, utvecklingschef, print
Magnus Ringman, redaktionschef, print
Lena Widman, redaktionschef, webb
Sofia Wadensjö Karén, featurechef

Nyhetsredaktion/print

Magnus Ringman, redaktionschef, print
Lena Mellin, samhällschef och stf ansvarig utgivare
Martin Wåhlstedt, biträdande redaktionschef
Markus Gustafsson, nyhetschef
Camilla Norström, nyhetschef
Håkan Andreasson, editionschef
Robin Govik, editionschef
Maria Trägård, projektchef
Christina Larsson, projektchef

Nyhetsredaktion/webb

Lena Widman, redaktionschef, webb
Christoffer Bjäreborn, nyhetschef
Robert Triches, tf nyhetschef
Karin Schmidt, nyhetschef
Joakim Ottosson, editionschef
Karin Henriksson, editionschef (föräldraledig)
Titti Jersler, tf editionschef

Bild

Anne Kindahl, bildchef
Mobila tjänster
Niklas Silow, mobilchef
Bjarne Frykholm, redaktionell projektledare

Sportbladet

Per Karlsson, sportchef
Pontus Carlgren, biträdande sportchef/webb.
Michael Poromaa, biträdande sportchef/print

Nöje

Klas Lindberg, chef
Frida Fager, biträdande nöjeschef/webb
Tobias Lindner, biträdande nöjeschef/print

TV

Nicklas Hermansson, redaktionschef
Fredrik Lindén, programchef Nyheter & Nöje
Jakob Andersson. chef TV-sport
David Nilsson, nyhetssamordnare
Anders Burström, sportsamordnare
Teresa Tingbrand, nöjessamordnare

Läsarmedverkan

Anna Hjalmarsson, tf chef
Göran Fröjdh, redaktör Blogg, Chatt
Olle Kvarnsmyr, redaktör Bloggportalen, Mitt Klipp

Ledare

Helle Klein, politisk chefredaktör
Ingmar Persson, redaktionssekreterare

Kultur

Åsa Linderborg, kulturchef
Helena Bergstrand, redaktionssekreterare

Debatt

Karin Magnusson, debattchef
Karin Lindblom, redaktör
Anders Thoresson, redaktör

Feature

Sofia Wadensjö Karén, featurechef
Anna Strömberg, redaktör, Söndagsbilagan
Kristofer F Olsson, bitr redaktör, Söndagsbilagan
Anna Thorsell, redaktör, Härligt hemma
Magnus Persson, redaktör, TV-bilagan, Kryss-bilagan
Johanna Ankarcrona, bitr redaktör, Härligt hemma
Bo Svernström, bitr redaktör, Härligt hemma
Anna Kult, redaktör, Sofis mode
Annica Lundbäck, bitr redaktör, Sofis mode
Nina Jakobson, redaktör, Kropp&hälsa
Marlene Segelsbo, redaktör Viktklubb.se
Jonas Bladh, redaktör, Bil
Sture Bjarnelind, redaktör, Resa
Anders Juhlin, redaktör, Klick!

Redaktionell utveckling

Rickard Westman, redaktionell utvecklingschef
Per Lindén, AD
Marianne Schvarcz, projektledare

Allt om Stockholm

Lovisa Madås, redaktionschef
Ida Lithell, redaktör
Elvira S Barsotti, redaktör ´
Kristoffer Biberg, försäljningschef

Vi gillar olika!

https://www.flashback.org/p40392132#p40392132

 
Ingen bild

Stefan A.

16 november 2012 22:48

Det här är vår arbetsplats säger Jan Helin, den helvita, vi gillar mångkultur....men bara på avstånd..hur tror ni det skulle låta i media om det plötsligt skulle komma 10 000 journalister som flyktingar med svenska som modersmål, då skulle artiklarna mera fyllas med återhållsamhetsprat,försiktighet, och "vi tar redan emot så många" mm. ist. för nuvarande vurmande ör ännu mera invandring.

 
Ingen bild

Kalleman

16 november 2012 22:58

Det är turbolens nu inom SD, slaskmedia och Sverige.

Det stora hotet mot allas vår välfärd ligger nu i händerna på den arabiska våren som helt klart övergått i en arabisk vinter. Den enda politiker som förutspådde detta var Kent Ekeroth och han förlöjligades i vår riksdag för detta.
Nu börjar Egypten med sin nya regering som styrs av islamister (enl svt) besöka Gaza och rättfärdiga deras raketattacker. Dessutom vill nu Syrien (också enl svt anfalla Israel)för att avleda intresset för deras krig mot det egna folket.

Alltså, vi snackar om ett krogköbråk för mer än 2 år sen som nu resulterat till att Kling och Klang skall utreda detta.

Vart är vårt land Sverige på väg egentligen, hur naiva är vi, ja snart smäller det och då handlar det om försvaret, ett försvar som vi avvecklat pga kostnadsskäl (till förmån för annat mer PK).

Skyll inte på SD eller mig när dödsångesten kommer.

 
Ingen bild

Nu medlem

16 november 2012 23:06

Efter allt som skrivits mm så har jag slutligen gjort slag i saken och ansökt om att bli medlem i Sverigedemokraterna.
Varför: mycket tack vare det som Thoralf skrivit och skriver på sin blogg, när man söker sanning bakom det som de vanliga media skriver så märker man att de inte tar med "vissa" saker, de ordinarie media tar inte upp sådant som kan gynna SD även om det borde tas upp med full kraft. Att man tex tar upp en sak som hände på fyllan för över två år sedan men skriver inte ett dugg om att man inte får vara med i ett fackförbund pga att man tillhör ett visst politiskt parti.
Jag hoppas och tror att fler kommer göra som jag

 
Ingen bild

Pudeln

16 november 2012 23:19

Tragiskt att se Ian W jönsa bort sig som med läskbackar. Sd är väl inte NyD??? Starta ett eget parti istället.

 
Ingen bild

Stundtahl

16 november 2012 23:33

Det som nu händer i media är inte ett drev...det är en skamlös och brutal klappjakt!
-Gammelmedias förtroende att gripa sista halmstråt i sin självutplånande kamp tycks vara nära....

En ledsaga av nutida svensk politik är Ian Wachtmeisters senaste bok Rebellerna.-som kan laddas hem som MP3- en lyssnarens...måbrauppläsning av författaren.
-Ian Wachtmeister med sin omfångsrika kunskap och erfarenhet är den ultimata mentorn för Jimmie Åkesson, som i sig själv kan betrakta sig som den yppersta partiledaren sedan decennier...en "Cool Cat" som någon påstod.

 
Ingen bild

En kvinna för SD

16 november 2012 23:36

Stöd Jimmie Åkesson!
Jimmie Åkesson, om du läser det här, vad du än gör så avgå inte! Du har mitt och många, många andras stöd. Du har och gör ett mycket bra jobb och du behövs! Ingen kan i dagsläget ta din plats. Det är nu vi alla behövs. Jag vill ge er modet att öppet gå ut med att ni sympatiserar med SD. Var inte rädda. Jag har överlevt trots att jag blivit av med jobb, blivit trakasserad av invandrargäng m.m Det är värt det. Vänta inte på att någon annan ska ta första steget, då händer aldrig något. Det finns inget att skämmas för. Man är varken rasist eller främlingsfientlig för att man insett att skutan Sverige är överfull och håller på att sjunka. Rasist- och främlingsfientlighetskortet är slitet och vilseledande. Det är en trolleriformel som är på väg att mista sin kraft. Ge det ingen makt. Sverige är lika lite rasistiskt som lika litet vi bär skuld och skam. Svensken har en lång historia av förtryck från överheten. Socialismen kom till för att befria oss från kyrkans förtryck och makt. Socialismen har nu för längesedan spelat ut sin roll och journalisterna har tagit över rollen som överstepräster. Gå inte på det.

Avpixlat, ”hatsajten”, står det i aftonblaskan. Vem är det som hatar? Inte jag i alla fall. Fantasin och kreativiteten lyser med sin frånvaro i kvällspressen. SVT ringde mig och ville att jag skulle åka upp till Göteborg för att vara med i gårkvällens debattprogram. Jag tackade nej. Skulle jag som en drillad hund komma på deras befallning för att bli förlöjligad i tv och antagligen inte få komma till tals, nej tack.

Blev sedan uppringd av Aftonbladet. Just då var jag på lekplatsen med min dotter och kunde inte koncentrera mig på journalistens frågor, de skulle ringa tillbaka en halvtimme senare. Så klart ringde de inte tillbaka, då hade de gett mig tid till tänka till och det är inte så de arbetar. De vill ta en på sängen och få en att säga något obetänksamt som de sen kan vrida till.

Som sagt, ni som vaknat upp och ser att Sverige är ett mycket, mycket sjukt land, men som älskar ert fosterland och väljer att leva här, fortsätt och bli starkare! Vi kommer aldrig att få tillbaka det Sverige som en gång hade framtiden framför sig, det har sossarna för längesedan förstört chanserna till. Nu tror jag tyvärr att Sverige kommer att gå samma öde tillmötes som PIGS-länderna. Fattigdom, våld, psykisk ohälsa och åter fattigdom kommer att härja i vårt land.

Politikerna säger att SD saknar en plan för integrationen, det är ett sätt att lägga skulden på SD för sitt eget misslyckande. Om ett land överhuvudtaget ens behöver en integrationspolitik har man ju misslyckats. Stäng Sveriges gränser. Nu måste alla gå ihop och försöka reda ut soppan vi hamnat i. Det kommer inte bli lätt men vad gör man inte för att skapa ett land fritt från förtryck, med minimalt våld, ett land med hopp för barn och barnbarn och en befolkning som faktiskt mår bra? Välfärden, den materiella, har sett sitt slut men vi kan fortfarande skapa en emotionell och psykisk välfärd, medmänsklighet, för alla oss som befinner sig i landet.

Så, Jimmie Åkesson, avgå inte utan fortsätt!

Hera Lamppu Maduro
http://avpixlat.info/2012/11/16/stod-jimmie-akesson/#more-39710

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

17 november 2012 00:38

Hera, kul att se dig här. Hoppas vi får se dig i Sd, kvinnor behövs som motvikt till arga unga män ;). Jag har följt dig på Avpixlat och beundrar dig din styrka och ditt mod.

Jimmie står kvar med bägge fötterna på jorden är jag övertygad om, den killen tål när drevet går vilket han har bevisat med bravur under denna tid.

Detta är snart glömt som drev brukar bli men och det är ett stort Men, Lär er ni som syns utåt i SD att vara ärliga och slippa göra "pudlar". Det sänker förtroendet och skänker sorg till oss som står upp för er och er politik. Det är vi som står bakom er och har valt in er som ni ska tjäna. Säg sanningen direkt eller inget alls för att backa tillbaka och erkänna att man ljugit är verkligen inte förtroendegivande och sänder väldigt dåliga vibbar! Jimmie är en person som verkar uppriktig och ärlig och sann som person. Lär av honom!
Lite sorgsna tankar såhär på nattkröken om detta ståhej som media skapat...
Sist men inte minst...frågan som hänger kvar..Vem har agerat qvisling och gett Expressen filmen eller är den tillkommen på olaglig väg? Hoppas sanningen kommer fram...

 
Ingen bild

SD påverkar

17 november 2012 01:17

Hämtat från
JIMMIE ÅKESSON KOMMENTERAR
Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 22:51

UPPDATERING!

Hörde idag att vi fått in flera hundra medlemsansökningar de senaste dagarna.

Hoppas du håller oss uppdaterade och grattis.

 
Ingen bild

V Tinget

17 november 2012 01:55

"Drevet mot SD" är, om det är en aktion som i själva verket syftar till att lyfta SD, tydligen så skickligt genomförd, att man har anledning att fråga sig om den inte är just det.

 
Ingen bild

Det nya Sverige

17 november 2012 05:28

90-årig kvinna brutalt nedsparkad av gäng

-Hon försökte stoppa gänget när de sparkade på en liten hund, och då blev hon nedslagen och överöst av sparkar, säger Nils-Erik Svensson, inre befäl vid polisen i Helsingborg.

-Hon berättar att det var totalt fem personer. Fyra av dem var delaktiga i misshandeln, och de pratade på ett språk hon inte kände igen. En femte person, som inte deltog, hörde hon säga några ord på danska. Samtliga ska ha varit i 17, 18-årsåldern, runt 170 centimeter långa och alla var klädda i mörka kläder, säger Nils-Erik Svensson.
http://hd.se/helsingborg/2012/11/17/90-arig-kvinna-brutalt-nedsparkad/
Därför röstar vi på SD,vi som har lite vett i skallen.

 
Ingen bild

B Johansson

17 november 2012 06:05

Tack för tipset. Mycket intressant att höra Ring P1. Fantastiskt att flera med "fel" åsikter fick komma fram och att dessutom programledaren lät dem tala utan att bli avbrutna. Ofta slänger Ring P1 programledaren på luren när det inte går att "omvända" den som ringer.
Även Studio Ett var ovanligt neutralt och balanserat och Expressen och övrig slaskmedia fick en hård omgång utan att PK agendan fick styra debatten.
Kanske en ljusning i mediamörkret?

 
Stefan K

Stefan K

17 november 2012 06:29

Gillar ni att läsa konspirationsteorier så här på lördagen? Nåväl, här är en. http://petterssonsblogg.se/2012/11/17/konspirationsteori-nr-1/

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

17 november 2012 06:57

Det etniskt homogena Aftonbladet, inte en invandrad
så långt ögat når, så det är väl inte konstigt då
att Hycklare Jan Helin också bor på fina gatan där
bara etniska Svenskar bor. Hycklare

 
Ingen bild

Hulda

17 november 2012 07:23

Konspirationsteorier är inte alltid sanna, men här kommer en ganska trovärdig.
Den 5:e december kommer SCB,s stora väljarundersökning. Troligen är det nu man frågar ett statistiskt urval av befolkningen om hur de skulle ha röstat om det varit val nu.
Då SD kommit över 10% och har en stigande trend anser tydligen Expressen (och säkert andra) att nu får det vara nog.
Sverige är inte den idyll vi ofta tror.
Det olösta Palmemordet, de märkliga turerna runt Estoniakatastrofen och det mångkulturella samhället som inte får kritiseras är några saker som stör och förstör den Svenska idyllen.
Men när man ser folkets motreaktioner förstår man att kampanjen mot SD från främst Expressen förstår man att den inte kommer att lyckas.
Kastar man sk-t på någon kommer stora delar att stänka tillbaka......

------------------------------------------------------------------
Om man lyfter blicken över den Svenska ankdammen och tittar på Mellanöstern, ser vi nu hur Hamas med insmugglade Iranska raketer hotar miljoner Israeler.
Tre Israeler har redan dött av dessa raketer och hela landet är mobliliserat på olika sätt.
Man förstår varför vänsterjippot "Ship to Gaza" effektivt stoppades och extremisterna fick den "omsorg" de så väl behövde.
Undrar hur många fler oskyldiga Israeler behöver dö eller skadas innan ev. framtida resor ställs in..?
-------------------------------------------------------------------
Nej, nu duger det inte att sitta här. Alla "nysvenskar" måste försörjas, så nu väntar jobbet......

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 november 2012 08:03

Folkstorm i Smålandsposten efter att Socialdemokrater i Alvesta föreslagit att skolloven skall anpassas efter Muslimska högtider.

"Folket" är förbannade och många av dom just nu 186 kommentarererna gäller att Svenskarna skall integreras i Islam, och att det tydligen sker ett Islamskt övertagande av VÅR kultur och land.

Sällan att man ser så många kommentarer i lokala tidningar.

Tack "Internet" för att man kan få reda på sådana här saker( och Smålandsposten)

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 november 2012 08:05

Glömde länken till Smålandsposten

http://www.smp.se/nyheter/alvesta/skolorna-bor-anpassa-loven-efter-muslimska-hogtider(3525869).gm

 
Ingen bild

Jakob och Tea

17 november 2012 08:51

Att dom vi röstade på springer omkring och kallar folk för hora, blatte och tar upp järnrör räcker för mig. Precis lika illa när SD gör det som när invandrare gör det om inte värre. Så varför ska vi fortsätta rösta på SD.
Sen att du/ni skriver; "ingen kommer saknar er" "något som man aldrig har haft kan man inte förlorar" säger väl att vi gjorde rätt.
Trodde jag aldrig.Så jäkla besviken.

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 november 2012 09:15

Misstänker att SD trampat för mycket i myrstacken för att vissa personer ska tycka det är bra för deras syften.

Kommer du ihåg den här gamla bilden som på ett utmärkt sätt illustrerar även dagens debatt.

Synd att media inte koncentrerar sig på dagens enorma problem, elle det kanske är det som är meningen

http://stenkvist.files.wordpress.com/2011/04/expressen-anti-sd.jpg?w=640

 
Ingen bild

Christer

17 november 2012 09:28

Beslutade i oktober att gå med i SD och har även anmält mig som kandidat till valberedningen för valet 2014.
Dom senaste dagarnas drev i PK media visar att jag gjort ett bra val.

 
morvega@live.se

morvega@live.se

17 november 2012 09:32

Stefan K
Läste konspirationsteorin och den tanken har slagit mig också. Reinfeldt var på besök hos Aftonbladet när en säkerhetsvakt "tog livet av sig" i hans hem. Varför var Reinfeldt hos Aftonblaskan? Varför tog säkerhetsvakten livet av sig i hans hem? Varför har det tystast ner?

http://bagarn

 
Stefan K

Stefan K

17 november 2012 09:59

Det kanske är en tillfällighet, men på både SVT, SvD och andra medier där man än så länge tillåter den vanliga människan att komma till tals, har jag fått kommentarer raderade.
I samtliga har jag ställt frågan om ordet "hora" är värre än ordet "svennehora" och om ordet "svenehora" är mer förlåtet för att det är vanligt att använda i vissa kulturer?
Egentligen borde det vara tvärtom, även om bägge orden är oacceptabla. "Hora" används generellt om kvinnor, medan "svennehora" är riktat till vita och svenska tjejer. Rasism heter det visst.
I andra kommentarer har jag också ställt frågan om moderaten Waberi är ett sänke eller ett flöte för partiet? Han sitter som riksdagsledamot för moderaterna trots att han öppet förkunnat att kvinnors plats är i hemmet och att män inte ska behöva ta kvinnor i hand. Frågan media borde ställa är om han kan sitta kvar i riksdagen med en sådan förlegad kvinnosyn?
Frågan är uppenbart känslig, för även de kommentarerna raderas illa kvickt.

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Svensson

Svensson

17 november 2012 10:05

Thomas Mattsson måste ångra att han satte igåg det här drevet. Nu kommer deras tidningsupplaga minska, samtidigt som deras annonser minskar. Thomas undeskatta aldrig nätets kraft, när den slår till, slår den hårt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Stefan K

Stefan K

17 november 2012 10:14

Kanske dags för SD att göra en "Reinfeldtare"?

Reinfeldt straffar svenska skattebetalare för att jäklas med SD.
SD borde återinsätta sina sparkade politiker för att jäklas med media.

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

17 november 2012 10:19

@ Jakob och Tea

Och ni anser således än en gång, att någon timmes fyllegrej är större än att tänka på och ta ansvar vårt fosterlands framtid, där landets successiva anpassning till "kravmaskinen" islam är det största hotet.
Tråkigt att ni inte inser vad Expressens egentliga syfte med sitt smutskastningsreportage egentligen går ut på, och i ert fall tycks man tyvärr ha lyckats utomförträffligt. Detta är en öppen blogg och här skriver "vem som helst". Vad enstaka kommentarer innehåller får man därför ta med "en stor nypa salt" och inte fästs sig alltför mycket vid.

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 november 2012 10:49

Tyvärr Fredrik Rainfelt och Schlingman så är ag övertygad om att erans smarta plan tillsammans med mediagiganterna var fel.

Helt fel, och effekten kommer att bli att SD bara kommer att öka ännu mera när detta "drev" är avklarat.

Kanske dags att fundera på att slänga SD partiledare i fängekse som man gör i andra länder, för det måste vara lättare än att göra något åt eran misslyckade politik

 
Ingen bild

Skånepåg

17 november 2012 10:52

@ Jakob och Tea

Ni väljer således denna typ av av ett framtida Sverige, där "fähundar" mer och mer får härja fritt framför en idiotisk fyllegrej där ingen råkade fysiskt illa ut?

90-årig kvinna nersparkat av invandrargäng

http://www.exponerat.info/90-arig-kvinna-brutalt-nedsparkad-av-invandrargang-i-helsingborg/

 
Ingen bild

Skånepåg

17 november 2012 11:15

@ Sven Dacke

Såg på Expressens nätupplaga, att nu har man även fått tillgång till ett internt brev författat av Åkessons flickvän. Verkar som om hela Sd är infiltrerat och inget händer? Nu får de ta mig f-n räcka.
Expressen bör dessutom byta logotype från geting till (spy)fluga, vilket på ett passande sätt troligvtis bätre beskriver deras arbetsmetoder.

 
Ingen bild

Lotta

17 november 2012 11:35

Jacob och Tea

Jag försvarar absolut inte det beteende som Almqvist med flera uppvisar på filmen. Det jag kan se som en förmildrande omständighet är att de formats av de hot, trakasserier och våld de och andra representanter för Sverigedemokraterna utsätts för ideligen. Har ni sett det hat som "de goda" uppvisar mot SD vid olika torgmöten? Alltid står en skränande, hatande lynchmobb utanför avspärrningarna, som utan tvekan allvarligt skulle kunna skada eller rent av döda Sverigedemokrater om inte polisen vore där. Har ni sett bilderna med hotettexter, sönderslagna fönsterrutor på hem och bilar, yxa i dörren osv, osv hos representanter för SD? Företeelser som Sveriges statsminister i ett tal mer eller mindre sanktionerade. I riksdagen motarbetas och diskrimineras de ständigt. Oavsett hur bra förslag man lägger, röstar de andra partierna emot. Listan kan göras lång över de otidigheter Sverigedemokrater utsätts för. Med tanke på ovanstående tycker jag inte att det är konstigt att det med lite för mycket att dricka kan bli fel. Händelsen inträffade för ca 2,5 år sedan och efter det har inget liknande hänt vad jag vet. Får jag fråga vad som fick er att börja sympatisera med Sverigedemokraterna? Själv sympatiserar jag med dem för att våldet i vårt samhälle med åratal av alldeles för stor invandring, blivit så grovt att 90-åriga damer som säger till när 4-5 kriminella individer sparkar på en liten hund blir nedslagen och sparkad, som flera skriver om ovan. Jag anser att räddningstjänst, ambulans och polis skall kunna rycka ut utan att behöva bli mötta av stenregn. Jag anser att vår välfärd nedmonteras bit för bit med resultat som allt sämre vård och skola. Vägar och järnvägar tillhör de absolut sämsta i Europa. Vi har tagit och tar fortfarande emot alldeles för många som vi inte har möjlighet att ta hand om på ett bra sätt.

 
Ingen bild

Ursprunglig version gentemot TTs

17 november 2012 11:39

-Hon berättar att det var totalt fem personer. Fyra av dem var delaktiga i misshandeln, och de pratade på ett språk hon inte kände igen. En femte person, som inte deltog, hörde hon säga några ord på danska.
http://hd.se/helsingborg/2012/11/17/90-arig-kvinna-brutalt-nedsparkad/

Enligt kvinnan var de fem gärningsmännen i övre tonåren och mörkt klädda. En av dem ska också ha talat danska
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gang-sparkade-ner-87-aring_7677602.svd

Tillrättalagd TT verklighet.Och vi SDare ser som vanligt konspirationsteorier och inte verkligheten.
SD 2014

 
Ingen bild

Nalli

17 november 2012 11:41

Det mångkulturella Aftonbladet@
Fredag 16 nov 22:32

Nu förstår jag varför även Aftonbladet är en riktig blask tidning.
Inga arbetare endast chefer i ett stort antal.
Flera kockar desto sämre “Tidning”

 
Ingen bild

Ursprunglig version gentemot TTs

17 november 2012 11:45

Oj!Sanningssägarna på Expopressen missade också ovanstående detaljer.
http://www.expressen.se/kvp/fem-man-sparkade-ner-90-arig-kvinna/

 
Ingen bild

Gere

17 november 2012 11:46

Alla här hyllar Ian Wachtmeister - och detta med all rätt.

Men jag tycker att även Linus Bylund gör en strålande insats mot Mattsson.

 
Ingen bild

Lassekolja

17 november 2012 11:46

Att läsa så många kloka inlägg gör mig glad och trots allt hoppfull. En extra eloge till dem, som för fram att mediaetablissemangets (med Excessen´s i spetsen) hatkampanj mot SD är en ännu större tragedi för Sverige. Vi Sverigedemokrater är förmodligen ensamma om den insikten, vilket just utgör det tragiska.
För mig bleknar den duktige Erik Almqvist´s språkbruk den aktuella "fyllenatten", när man betänker det "nysvenska" utbredda dagliga språkbruket i varenda f.d svensk förort, där betydligt värre terminologi är vardagsmat. När får vi läsa om detta i de utdöende blaskorna?

 
Ingen bild

Inte-en-till

17 november 2012 11:46

Det som har hänt rensar luften och det är bra att det sker nu och inte två månader före valet. Almqvist går en ny terapirunda och kommer tillbaka, inte bara kunnig och välformulerad som tidigare, utan även balanserad och stark.

Åkessons åtgärder visar tydligt för tänkbara partiaktiva att partiet är seriöst och inte tolererar ett snaskigt beteende. Det gör att fler sympatisörer öppet engarerar sig.

(Thoralf: stycke två är oerhört viktigt att förstå. Du vistas ju i tjänstamannamiljöer och förstår förhoppningsvis att det juvenila svennebananstyret och -inflytandet måste få ett slut för att partiet ska kunna gå vidare mot 15-20%. Lycka till!)

 
Ingen bild

Ursprunglig version gentemot TTs

17 november 2012 11:49

http://www.friatider.se/Expressen+m%C3%B6rkar+sp%C3%A5rksignalement

 
Ingen bild

Lägg nu locket på!

17 november 2012 13:08

Se intervjun med Kasselstrand
http://www.dn.se/webbtv/nyheter/fel-att-sparka-almkvist/

 
Marko

Marko

17 november 2012 13:17

VPK´s historia,tunga mörka moln hänger över dom.Om man nu ska gräva lite.

http://www.samuelsiren.com/vpk.php

 
Ingen bild

Expressens från Expo D Baas i slagsmål

17 november 2012 13:18

Dagens Media kan avslöja att Expressens nyhetsreporter David Baas, som nyligen värvades från Metro, hamnade i handgemäng med TV4-stjärnan Martin Timell.

Händelsen ska ha inträffat sent på kvällen i tisdags, den 5 juni.

TV4-programledaren Martin Timell befann sig den kvällen på nattklubben Riche, där han festade ihop med Linda Rosing, Tomas Ledin och Sven-Göran Eriksson.
Enligt uppgifter till Dagens Media åkte David Baas på en rejäl smäll av Martin Timell.

- Ja, det blev lite gruff, säger David Baas till Dagens Media.

Av vilken anledning då?

- Jag har inte jättestor lust att gå in på det. Jag har pratat med den aktuelle personen och han har bett om ursäkt. Jag känner mig tills vidare nöjd med det.

Var det under din yrkesutövning som det här hände?

- Ja, det var det.

David Baas och Expressen har valt att inte polisanmäla händelsen.

- Han har framfört en ursäkt och hittills är jag nöjd med det.

Martin Timell bekräftar att han har hamnat i bråk med David Baas.

- Ja, vi hamnade i bråk.
http://www.dagensmedia.se/nyheter/article11866.ece

Vad var det som hände?

- Det kan du fråga David om.

Martin Timell dementerar att han har slagit till David Baas. Han betonar att saken nu är utredd.

- Det är helt utrett. Jag har pratat med David och vi har rett ut det här båda två.

Har du bett om ursäkt?

- Jag har bett om ursäkt så det dånar om det. Och de har bett om ursäkt också.

David Baas och Expressen har valt att inte polisanmäla händelsen.

 
Ingen bild

s29

17 november 2012 13:26

Skeggan: Om du vill hitta våldsamma partikamrater så tycker jag du ska sätta en SD logga på din bil,så ska du nog få se på fan.

 
Ingen bild

Lärare

17 november 2012 13:28

Vad i hela friden håller Louse Erixon på med?
Lägg ner! Varför vill hon lägga ved på elden? Detta kan väl aldrig Åkesson veta om!
Har inte Söder skickat ut ett brev om att nu måste alla hålla ihop. Mycket klokt sagt av Söder. ALLA ska nu enas och gå framåt. Inga mer dumheter!
Förresten är väl Kasselstrand vald i vanlig demokratisk ordning. SDU ska ju vara lite uppnosiga, det är ungdomsförunden i de övriga partierna.
Vet ngn mer om Louise tilltag? Är det påhittat av medierna?

 
Ingen bild

Tony

17 november 2012 13:46

Hera Lamppu Maduro:
Jag tycker det är starkt av dig, som själv är invandrare,
men också själv utsatt för den misslyckade invandringspolitiken
med hot om våld från den drägg som tror sig äga gatorna, att våga
stå emot det som Sverige håller på med idag, och våga kritisera det, det är strongt! Du tillhör den positiva sidan av invandringen!

 
Ingen bild

Inte-en-till

17 november 2012 14:16


Ingen bild

Lärare

"Lördag 17 nov 13:28

Vad i hela friden håller Louse Erixon på med?
Lägg ner! Varför vill hon lägga ved på elden? Detta kan väl aldrig Åkesson veta om!"

Louise är Jimmies flickvän så de yttre förutsättningarna för kommunikation dem emellan torde få anses vara rätt goda.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 november 2012 14:24

O.T

Glädjande nog att stora delar av Västeuropa stödjer den enda demokratin i MÖ. I de brittiska kolgruvorna hade man en gång i tiden fåglar i bur som så länge de kvittrade, indikerade att det inte fanns någon farlig gas i gruvan. Vad som händer i Israel och dess grannskap är den "varningsfågel", som enligt min uppfattning närmast motsvarar detta, och som gör att jag är intresserad av att följa vad som sker i området och som indirekt också kan påverk oss.

West Supports Israel, Urges Egypt to Work Towards Ceasefire
Defense/Security 10:36 PM 11/16/2012

Western nations back Israel's right to self-defense, urge Egypt to persuade Hamas terrorists to end rocket attacks from Gaza.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/162172

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

17 november 2012 14:24

AW Svensson : Veckan har varit relativ lugn, förrutom att några "småttingar" varit ute och druckit pilsner för några år sedan
Dessa träffade tydligen ett annat gäng småpojkar så gick det som det gick.
Du får fan sätta fart på din bästepolare så här lugnt kan vi inte ha det fram till 2014.

 
Ingen bild

J

17 november 2012 14:43

Återigen. Denna kommentarsida hade varit nerlusad av hatkommentarer om filmen innehållit tre svenskar som kunde ansetts vara invandrare. Det är er inkonsekvens som är så patetisk. Vem f-n föraktar inte folk som öppet säger att de är ögontjänare? Kom ner från era höga hästar.

 
Ingen bild

SD påverkar

17 november 2012 15:08

@lärare

Försök att förstå att detta är syftet med Sveriges vänsterextrema medias hatattack mot oss som inte accepterar att mörkrets furste via Islam för oss tillbaka till 1950/60-talet då vi svenskar fortfarande var förtryckta av kristendomen!
Att så frö och split för oss som värnar om Sverige och dets invånare oavsett etnicitet,är ett medel vänsterextremisterna och islamisterna (Somaliern och islamisten Waberi från moderaterna är ett praktexempel på Reinfelds svenskhat)nyttjar sig av då ändamålet helgar medlen.

Godhetsapostlarna från sjuklövern driver oss in i kaos och eventuellt in i ett religionskrig som vi ser i mellanöstern!

För övrigt så är det så att aldrig har afrikanerna passat in in några västerländska land,tvärtom se på USA där segregation brottslighet nått oanade höjder.
Den Somaliska invasionen kommer vara den sista spik som sänker Sverige som land och tyvärr blir det också ögonöppnaren för medelklassen som förträngt verkligheten tills dom själva blir utsatta för invandringens negativa konsekvenser som:
Gruppvåldtäkter,homosexuella våldtäkter,våldtäkter och våld på våra gamla som byggt upp Sverige till en välfärdsstat!

Några tusingar i lönekuvertet rättfärdigar inte denna galenskap som den vänsterextrema intelligentian förmedlar i media och annan klubb där det är inbördes beundran som gäller.

Mitt hjärta gråter,detta Mitt land har blivit rövknullat av Sveriges media som en vacker dag kommer att inse att även dom blev rövknullade av islamisterna i Sverige och världen.

Fö Moderaten Waberi,
denna stenåldersmänniska varför blir han inte synade med sina kvinnohatande anhängare.
Gudrun kommunist som pissa och sket i samma paket i en biosalong,
ok då har man carte blanche så länge man inte är Sverigedemokrat.

Det duger inte att


 
Ingen bild

Svea

17 november 2012 15:08

@J se denna film och förklara varför inte den drevas på samma sätt!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7J0B34JjLpM

 
AWS

AWS

17 november 2012 15:09

GoG,skoent att hoera,trodde det gamla paret fran Getingen varit framme igen,da kan jag ta mig an verkliga problem,haer finns ingen Gammel Dansk.Hoppsan inga punkter over oe.

http://AWSvensson

 
Ingen bild

Nyhetspojken

17 november 2012 15:15

@J
Men det förstår du väl? Hela mediedrevet är endast en produkt av PK-media, förmodligen är filmerna redigerade i samråd med EXPO och manipulerade av "fienden". ;)

@Skånepåg
"Verkar som om hela Sd är infiltrerat och inget händer? Nu får de ta mig f-n räcka."

Det tog tid, men äntligen verkar poletten trillat ner, även hos dig. Nog? Ja det kan du inbilla dig, än så länge har ju inte så mycket hänt, ge det en vecka till! Då skulle jag tro att det verkligen hänt lite. Som sagt Julafton närmar sig!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

17 november 2012 15:33

Farbror Jinge : Inga problem men först kliver du upp på din trebenta åsna och rider österut,och inget gullegull på vägen

 
Ingen bild

J

17 november 2012 15:34

@Svea

Ögontjänare, järnrör, hora, babe mm. Är det OK? Jag skiter i gräset på andra sidan. Kan du säga att sådana skitskallar inte har i ett riksdagsparti att göra, då lovar jag att svara på dina frågor.

 
Ingen bild

Funtaren

17 november 2012 15:43

Det som Expressen-svinen hoppades på, att detta skulle döda SD opionionsmässigt, verkar utveckla sig till raka motsatsen. Om detta beror på att folk är trötta på detta eviga förtal av SD och dess representanter, eller beundran över partiets sätt att hantera situationen vet jag inte. Men ack vad jag njuter - av varje minut! Thomas Mattsson, njut av ert fiasko!

 
Ingen bild

Lotta

17 november 2012 15:56

@J

Om detta skett förra helgen hade jag förstått hysterin från dig och PK-media men detta hände för ca 2,5 år sedan. Varför man släpper "bomben" lagom till att SD får 11 % i senaste opinionsundersökning kan vem som helst räkna ut med ars*** och en bit krita. Nu skall man dessutom försöka åtala SD-arna för hets mot folkgrupp? Är "blattelover" en folkgrupp? I vilket land bor de?

 
Ingen bild

J

17 november 2012 16:01

@Lotta

Oavsett när det hade släppts hade du lipat. Två veckor före valet, hade det varit bättre? Svara, gillar du deras grundbeteende? Ska man göra så om man är ledare för ett parti, vilket de var vid detta tillfälle? Är det rasism det de ger uttryck för?

 
Ingen bild

alf

17 november 2012 16:08

@J
Vi har förstått, att inte tycker att vissa personer passar till att vara i riksdagen.
Vad tycker du om personerna i den här artikeln? Tycker du att de passar att vara i Sverige?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15793603.ab

 
Ingen bild

J

17 november 2012 16:11

@alf

Sitter de i riksdagen? Antingen vet du ngt som hela Sverige inte vet, eller dricker du Explorer i alldeles för stor mängd just nu....

 
Ingen bild

alf

17 november 2012 16:17

@J
Du har nog inte förstått frågan riktigt. Det kanske är lite svårt att läsa när bara vänsterögat fungerar. F.ö är jag nykterist. så Explorern och rödtjutet får du behålla för dig själv.

 
Ingen bild

Magnus S

17 november 2012 16:19

Novus genomförde i onsdags en snabbundersökning. Den visade på en ökning från 6,5% till 8,2% för SD. Vad har J att säga om det?

 
Ingen bild

Lotta

17 november 2012 16:19

@J
Du känner inte mig och har därför inte en aning om hur jag skulle agerat i olika situationer. Undanber dig därför att göra dylika kommentarer. SSU:s dåvarande ordförande Anna Sjödin vräkte 2004 också ur sig en del mindre lämpade uttryck, lastar du hela socialdemokratiska partiet och dess sympatisörer för det?

 
Ingen bild

SM811

17 november 2012 16:20

"Det var den 15 november som opinionsinstitutet Novus gjorde en ”snabbmätning” för att dokumentera SD:s fall i opinionen för TV4. Istället visade det sig att partiet ökade från 6,5 procent till 8,2, skriver Novus i ett meddelande som offentliggjordes först på lördagen." http://www.friatider.se/sd-okade-i-opinionen-trots-rabalder

 
Ingen bild

J

17 november 2012 16:25

@Lotta

Anna S fick avgå och blev utkastad. Helt korrekt. Borde inte detta ske med järnrörspojkarna Lotta?

@Alf

Du frågade mig om de som antas misshandlat en 90-årig passar att sitta i riksdagen. Jag undrar då med självklarhet om de gör det? Gör de det Alf, eller skriver du bara jävesskap då frågorna blir för svåra? Att vara nykterist är ingen ursäkt för dumhet. Så också till dig, anser du att järnrörspojkarna med ögontjänarblick passar i riksdagen?

 
Ingen bild

Magnus S

17 november 2012 16:28

J@ Hur skulle du försvara dig mot Orginal Gangsters?

 
Ingen bild

J

17 november 2012 16:35

@ Magnus S

Nu råkade ju inte de vara där... Utan bara en full kille som man gick tillbaks till och ögontjänade inför polisen för att få LOB:ad. Magnus, också till dig: Är det schysst att sådana järnrörspojkar med ögontjänandeblick sitter i riksdagen?

 
Ingen bild

OH

17 november 2012 16:36

Reinfelts kompis Waberi skriver att han vill leva i en sharia-styrd stat.Varför synes statsministern vägra uppfylla denna hans önskan.Om det beror på att herr statsministern själv vill följa med, får vi bita ihop och söka klara oss så gott det går utan dessa båda vänner.

 
Ingen bild

Magnus S

17 november 2012 16:40

Anledningen till järnrören är att trion fruktade att OG-killen ringt förstärkning. Vi har inte sett hela filmen eller hur? Bara utklippta scener. Finns det en anledning till att expressen inte lämnar ut hela filmen tro? Än så länge har de mitt (som väljare) förtroende och mitt hjärta klappr än mer för SD.

 
Ingen bild

Lotta

17 november 2012 16:44

@J

Undanber mig heter det på ren svenska. Hade det varit förra helgen kan jag hållit med dig men nu är det 2,5 år sedan detta hände, då tycker jag det räcker med en avbön. Läs gärna mitt inlägg ovan, där jag skriver till Jacob och Tea varför jag tycker så. Kom sedan gärna med kommentarer till det inlägget.

 
Ingen bild

J

17 november 2012 16:46

@Magnus S

Nu är du patetisk. Jätterädda, jovisst. De gick tillbaks. Skrattade på videon och fortsatte under en bister kamratskap fortsätta filma och plocka upp sina järnrör med leende. Tomtar och vättar hade varit bättre att skylla på...

 
Ingen bild

alf

17 november 2012 16:47

@J
Jag frågade inte om du tycker att de passar i Riksdagen, jag frågade om du tycker att de passar att vara i SVERIGE!!
Dumheten ansvarar du själv för.

 
Ingen bild

Magnus S

17 november 2012 16:48

OK. Så se jag på saken och det räcker för mig som väljare. Nu ska jag på hyttesill. En fin svensk traditon. Hej svejs!

 
Ingen bild

Medborgaren

17 november 2012 16:58

J, alltså så här är det. Vi är redan ganska många som inte vill bo i ett land med sharialagar och ett ständigt krigstillstånd, våld o kriminalitet!
Dessutom blir vi bevisligen hela tiden fler o fler, inte minst tackvare slaskpressen och såna som dej!
Alltfler svenskar drabbas av 7-klöverns okontrollerade massinvandring och de katastrofala följderna av denna!
SD är i nuläget enda alternativet för folk som älskar Sverige o svenskar, och vill rädda landet innan det är försent!
Så är det, bara så du vet!

 
Ingen bild

J

17 november 2012 16:59

@alf

Hur ska jag veta vilka de är? Vet du? Vet du om de passar i Sverige? Tycker du Svartenbrandt passar i Sverige? Lasermannen? De vet vi ju vilka de är.

@Magnus S

Ha en trevlig kväll. Hyttsill är en trevlig tradition, som jag gillar, speciellt den feta sillen. Den finns också i ngr andra hyttor i Europa, dock med lite annat innehåll. Jag accepterar att du ser så på saken och att det är din uppfattning. All heder.

 
Ingen bild

H

17 november 2012 17:04

@medborgaren

Min ork är inte längre kvar. MEN, va f-n vill du ha järnrörspojkar i riksdagen som ögontjänar och skriker hora till tjejer? Är det så du vill företrädas? Och göm dig inte bakom ngr plakat som du lärt dig på kurs ett.

 
Ingen bild

Hulda

17 november 2012 17:12

Det verkar som katten släpat in något olämpligt. En "J" skriver efter bästa förmåga.
Men då förmågan är ytterst bristfällig, borde denne "J" läsa på betydligt bättre INNAN nästa inlägg.
Denna "läsa på"- tid bör till stor del bestå av de länkar som Thoralf i sin visdom länkar till.

 
Ingen bild

Medborgaren

17 november 2012 17:19

J,H eller vad du nu döljer dej bakom. Vi är väldigt många, och blir alltfler som har hur mycket ork som helst när det gäller att rädda Sverige från undergång!
Bara för att en usel slasktidning fått stora skälvan av SDs rejäla o välförtjänta framgångar finns ingen anledning att avbryta det mycket viktiga arbetet med att räta upp skutan Sverige!
Det känns mycket härligt att veta att tom slasktidningarnas egna undersökningar visar att SD inte förlorar något hur mycket skit ni än skriver, utan tvärtom ökar tack vare all gratis publicitet!
Detta i kombination med duktigt SD-folk i riksdagen ger oss vanliga väljare råg i ryggen!

 
Ingen bild

J

17 november 2012 17:20

@Hulda

nu nästan framme vid resmålet och trött på att ingen annan än Magnus vill ha järnrörspojkar med ögontjänande blickar i riksdagen, frågar jag dig Hulda: Förtjänar de sina platser?

 
Ingen bild

von Moltke

17 november 2012 17:28

@J
Fråga dig själv: har jag levt ett exemplariskt liv utan episoder som jag i efterhand har ångrat? Har även jag undsluppit mig förlupna ord? Agerar jag på samma sätt i offentliga sammanhang som jag gör i privat?

Det Almqvist och Ekeroth har gjort är naturligtvis inte på något sätt beundransvärt, men det är gamla händelser, gjorda när de inte ens satt i riksdagen. Det verkar precis som alla har rätt till att få göra dumma saker och också förvänta sig en andra chans, men inte Sverigedemokrater.

Jag tycker att Almqvist och Ekeroth självklart kan sitta kvar i riksdagen. Men lika självklart ska det vara att den ånger de ger uttryck för ska vara genuin och att något liknande inte får upprepas.

Forgive and forget.

 
Ingen bild

Marko

17 november 2012 17:40

Dom har tagit konsekvenserna av sitt agerande.Avgått respektive time out,vad ska dom göra mer,hänga sig i ett träd?.

 
Ingen bild

Ludvig

17 november 2012 17:44

Tack Thoralf att jag fick höra detta!

 
Ingen bild

Hulda

17 november 2012 17:46

J...
Visst var det olämpligt för blivande riksdagsmän att vara berusade i Stockholm och bete sig som filmen visar. MEN vad hände innan kameran startade?
Vi vet också hur de Vänsterextrema grupperna höll på mot SD,s torgmöten före valer 2010.
Att man då instinktivt tar till rören är i skenet av detta lite mera förståeligt, men återigen, de skulle ha sovit gott istället.
Vänsterextemister är inga blyga konfirmander......

Man undrar också vad DU skriker, säger eller tänker när DU ser, hör eller läser om någon Sverigredemokrat.
SD måste inför valet 2014 noga instruera de som finns på riksdagslistorna så att liknande fadäser inte upprepas. Det kommer att bli många som behöver tänka över sitt beteende, då SD,s riksdagsgrupp säkert blir betydligt större än idag..!

 
Ingen bild

alf

17 november 2012 17:52

@J
Jag har inte varit med att rösta in SD i Riksdagen för vad deras representanter gör på sin fritid. Jag har röstat på dom för deras åsikters skull.
Så länge som de sköter sig där lika bra i jobbet som de gjort hitintills, tycker jag att de kan sitta kvar. Att slaskpressen skriver skit om dem ser jag bara som ett plus. Det om något visar att de har sunda åsikter.
Om slaskpressen sätter igång med ett liknande drev mot alla som sitter eller har suttit Sveriges Riksdag skulle det bli många intressanta artiklar. Var så säker. Dina partivänner är heller inga änglar. Men det är väl inte så roligt för herrarna på kvällstidningarna att skriva om.

 
Argus

Argus

17 november 2012 18:17

Thoralfs blogg är för SD-sympatisörer mycket värdefull och värd ett besök flera gånger per dag. Thoralf är värd allas vår uppskatting för saklig ocg värdefull information samt genomtänkta åsikter i skilda samhällsfrågor. Inte minst vid dessa mot SD hårda angrepp från svenska medier utan begränsning ocgh förvånar ej.Inte ens när Sv. Dagbladet ger vänsterextrema Expo plats för sin kamp mot SD.
När SD uppnått 11,2 procent i senaste opinionsundersökningen var det dags, att sätta in åtgärder från etablissemanget, som startade med Expressens filmfrekvens från en händelse i juni 2010 när tre SD-kandidater till riksdagen varit ute och festat och betett sig klandevärt. Något som inte kan eller bör försvaras. För denna händelse och personer gäller i den uppkomna situationen rättstatens regelsystem och inte svenska mediers moralkorder mot SD. Om inte de tre SD-medlemmarna blir dömda av domstol gäller det att objektivt beakta "fyllegrejen", som tillämpat på offentliga funktionärer skulle kunna komma att utkräva disciplinärt ansvar i tjänsten. Analogt med lag om offentlig anställning skulle de tre medlemmarnas handlande betraktas som disciplinbrott men vara preskriperat enligt 17 § LOA. Det kan inte vara "dubbla måttstockar", som Jimmie Åkesson uttryckte sig. För politiker och offentliga funktionärer måste gälla samma måttstock. Om inte någon är dömd av domstol eller möjlighet funnits för disciplinstraff borde SD inte vika ner sig för den fientliga svenska mediakåren. SD har inte råd att offra två mycket kompetenta riksdagsmän. Den som kräver uteslutning av dessa har fn ingen rättslig grund för detta. Majoriteten av SD väljarna har fortfarande förtroende för Erik Almkvist ock Kent Ekeroth.

http://c h z a

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

17 november 2012 18:29

Efter en något mer än turbulent vecka har jag nu unnat mig lite helgmys på kvarterets pizzeria. (Ja, jag äter gärna pizza, om nu någon politisk djuping skulle undra över det). Vid ett bord i närheten satt ett gäng glada studenter, som till en början inte förde en alltför djupsinnig konversation. Efterhand som de beställda ölen blev fler till antalet, antog konversationen en allt högre ljudvolym. Jag kunde inte undgå att höra följande:

-Varje vecka dör tusen människor i Mellanöstern, hundratusen förlorar sina jobb runtom ivärlden och snart kan vi få ett kärnvapenkrig med Iran. Och vad får vi höra dag efter dag? Nån jävla snubbe i Stockholm sa : "HOOORA"! Vad är det för jävla journalistik?

Folk börjar mer och mer tröttna på det här tugget. Åtminstone tycks vi ju trots allt öka i mätningarna!

 
Ingen bild

Mikael

17 november 2012 18:35

Som SD-sympatisör har veckans uppståndelse inte påverkat mitt förtroende för partiet. Däremot har mitt förtroende för Jimmie Åkesson ökat. Mycket imponerad över hur ärendet hanterat inte bara från Jimmie utan från hela pressavdelningen med Bylund i spetsen. Även kommentarer från partidistrikten har generellt hållit hög kvalitet. Verkar som kommunikationsplanen redan fått positiv effekt. Kan tycka Kasselstrands debattartikel var olycklig men det är ett ungdomsförbunds uppgift till viss del att vara mer spetsiga. Det tar jag ganska lätt på. Det viktiga är att partistyrelsen inte ser Kasselstrands agerande som alltför allvarligt utan att partistyrelsen och SDU ändå visar på enighet och vågar visa att det ska få vara högt i tak.

 
Ingen bild

Cathrin

17 november 2012 19:49

Titta på detta om omvänd rasism!
http://youtu.be/kB53X6yaVg0

 
Ingen bild

Lotta

17 november 2012 23:32

@J

Jag bad dig läsa mitt inlägg riktat till Jacob och Tea lite längre upp i under denna diskussion, samt att kommentera det. Du valde att avstå. Skall jag tolka det som om att du inte bryr dig om att unga människor utsätts för hot, våld, trakasserier för att de använder sig av vår lagstadgade rätt att försöka ändra politiken i vårt land? Eller kan det kanske vara så att du innerst inne kan förstå hur det kan kännas för unga människor att utsättas för detta? Att man som ett resultat av det man utsatts kan bete sig på detta vis, vilket inte är alldeles givet att man gjort om man tidigare sluppit utstå det hat "de goda" utsatt dem för. De senaste dagarna har slaskmedia med Expressen och Aftonbladet gottat sig i avslöjandet i tät följd av "opolitiska, opartiska, objektiva Svt. Hur ofta låter dessa aktörer SD komma till tals när det gäller deras ståndpunkt och åsikt i politiska frågor som arbetslöshet, skatter, pensioner osv, osv?

 
Ingen bild

Tony

18 november 2012 07:08

Den löjliga signaturen J gör stort nummer av att det inte
bör sitta våldsamma personer i Riksdagen,men att det sitter
en sådan i regeringen,som förordar Sharialagar och som vill
degradera halva befolkningen till mindre värda, ja det lotsas
denne patetiska figur inte om!

 
Ingen bild

UncleBob

18 november 2012 09:47

´Fy Fan! Sprid detta och kräv att saken utreds!
http://www.friatider.se/fasansfulla-detaljer-om-misshandeln-av-den-87-ariga-kvinnan-i-helsingborg

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

18 november 2012 14:25

Haha! Det blev drag under galoscherna! Ian Wachtmeister var ju helt underbar!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

 
Ingen bild

Skeggan

19 november 2012 15:29

Det är rätt roligt att många av er försöker förringa det som har hänt och istället skyller precis allt på den så kallade politiskt korrekt pressen.

Att kalla använda rasistiska skällsord, kalla en kvinna för hora och att beväpna sig med järnrör - sedan förneka att det har hänt, klippa bort utvalda delar i videon - och sedan bli tagen på bar gärning.

ÄNDÅ så är det bara medierna som är dumma i huvudet, enligt er.

Man tar sig för pannan.

 
Ingen bild

Christoffer

6 augusti 2014 13:53

Finns det här radioavsnittet även upplagt som ett videoklipp mån tro? Skulle vara kul att se grisen Mattssons ansiktsuttryck när han blir uppläxad!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards