thoralf

Direktlänk till inlägg 15 november 2012

JIMMIE ÅKESSON KOMMENTERAR

Av Thoralf Alfsson - 15 november 2012 22:51


Skönt att vara hemma i Kalmar igen och träffa partivänner. Dessutom roligt att höra att människor ringt idag och vill bli medlemmar i Sverigedemokraterna.  Är det fler som reagerat på det drev som går mot SD i media och vill bli medlemmar är det bara att gå in på följande länk.


Jag är även lite förvånad men väldigt glad över det stöd som jag och andra förtroendevalda får av allmänheten. Men det skönaste av allt var att jag fått ett positivt besked angående min hälsa och det är faktiskt viktigare än politiken och mediedrevet.


Media har varit alldeles galna idag. Jag har inte svarat på ett enda samtal från dolt nummer under dagen. Jag har bara valt att svara och prata med en enda journalist som jag dock har ett förtroende för, dessutom gällde inte hans frågor Erik eller Kent.


Radio Kalmar har varit väldigt ihärdiga att få mig med i radion men jag har tackat nej. I eftermiddag skrev jag följande mejl till Radio Kalmars Lennart Palm.


”Hej

 

Sedan jag kom in i riksdagen har jag varit ”stendöd” i Radio Kalmar, förutom valnatten och kort därefter. Motiveringen har hela tiden varit att jag sitter på östgötabänken och det gör jag fortfarande.

 

Jag var med i Radio Östergötland så sent som i tisdags i deras program Riksdagen idag. Där får jag möjlighet att medverka flera gånger varje år trots att jag bor i Kalmar. Det är också ett korrekt och trevligt bemötande från deras redaktion, något som jag verkligen uppskattat. Man behandlar alla ledamöter lika, oavsett parti!

 

I Radio Kalmar har det däremot varit tvärtyst. Visa lite vilja även i politiska frågor så kommer jag även ställa upp i situationer som inte är lika roliga, som denna.

 

Nu har vi dock fått uppmaningen att låta pressavdelningen ta hand om alla presskontakter. Det rådet följer jag tills vidare.

 

MVH

Thoralf A”

 

I kvällens debatt har givetvis Sverigedemokraterna avhandlats. Partiet valde att skicka Hanna Wigh till debatt. Ett val som jag tycker var väldigt bra! Vilket hon bevisar under programmet.


Trots allt har jag fortsatt att gräva i diverse saker under veckan och hittat några spännande och avslöjande saker vilket kommer på bloggen om någon dag.


Sakta men säkert börjar jag faktiskt tro att detta kan vändas till något som inte är så negativt eller kanske till och med positivt.


UPPDATERING!

Hörde idag att vi fått in flera hundra medlemsansökningar de senaste dagarna.

 
 
Ingen bild

Maja Dacke

15 november 2012 23:19

Du är också cool, Thoralf, för att inte säga rent fantastisk i allt du gör för tacksamma och otacksamma kalmarbor.
Jo, jag följer din blogg mellan varven fastän jag varken bor i Kalmar eller Östergötland.
Och jag önskar dig fortsatt god hälsa ... Det är sådana som du som SD - och Sverige - behöver.
Efter att upplevt slaskeblaskornas snaskigheter sedan åtskilliga år - det började faktiskt redan på 1980-talet - och övriga medias falskhet bojkottar jag dem sedan flera år. Lyssnar bara sporadiskt på radions P1 och söker mest info via webben. Det skulle fler göra. Men det är på gång ...
PS. Du och dina kolleger har mitt fulla förtroende.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

15 november 2012 23:24

Här är en läsvärd krönika: http://reaktion.motpol.nu/?p=1586

 
Ingen bild

SD-väljare

15 november 2012 23:30

Mycket bra Thoralf att du inte gynnar hyena journalisterna.

Denna kris kommer att göra att SD får ett riktigt genombrott hos gemene man,så vänstermedia har enbart vunnit en pyrrhusseger https://sv.wikipedia.org/wiki/Pyrrhusseger

Hanna Wigh skötte sig mycket bra och balanserat,fler kvinnor måste komma fram i rampljuset så nyttja detta tillfälle till omstrukturering i toppen,gubbvälde är aldrig bra.

 
Ingen bild

Thom

15 november 2012 23:33

Hej!
Helt rätt att du inte ställer upp nu när det passar media. De gottar sig säkerligen i denna affär.

 
Ingen bild

SD-väljare

15 november 2012 23:37

En dåres försvarstal!
Dock bra att få det publicerat i media,lite damagekontroll så att säga.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/jag-var-radd-for-grovt-kriminella-personer_7673180.svd

 
Ingen bild

Kurtan

15 november 2012 23:41


Jag misstänker att effekten av denna "feeding-frenzie" av vår DDR influerade media kommer att få en motsatt effekt till vad de önskar i sina mörka onda hjärtan.

Svensken tror jag inte är dummare än att de tydligt ser att detta är att sila mygg och svälja kameler´samt ren mobbing och smutskastning av ett demokratiskt parti...

Men ni kan nog räkna med att nästa opinionsmätning kommer att manipuleras kraftigt nedår för SD, men "ketchup effekten" är på G.

Det här gäller inte några löjliga ord utan Sveriges och våra barn och barnbarns framtid !

Glöm inte det !
MVH
 
Ingen bild

Tobbe S

15 november 2012 23:48

Jag tipsar journalisterna. Så här mailar jag till dem:

"Tips:
Se dig om efter nytt jobb. Det ni håller på med nu kommer att minska förtroendet för journalister ytterligare. Upplagorna kommer att minska ännu mer och din arbetsgivares styrelse kommer att få ta beslut om personalneddragningar. Min tro är att detta drevet kommer att ge SD fler medlemmar och fler röster i riksdagsvalet. Det kommer alltså att vändas mot er. Om du inte är med i A-kassan råder jag dig att gå med så fort som möjligt.
mvh/Tobbe"

 
Ingen bild

Jonas Nordh

15 november 2012 23:50

Även media drar sig skador i dessa drev i form av misstroende. Idag pratade jag med en som röstar på miljöpartiet, han börjar känna sig vilseled av media, en ovikt i rapporteringen. Han var mer intresserad av att prata om vart samhället var påväg, han var orolig för sina barn.

 
Ingen bild

OT

16 november 2012 00:07

@Thoralf: "Sakta men säkert börjar jag faktiskt tro att detta kan vändas till något som inte är så negativt eller kanske till och med positivt."

Problemet för SD tidigare har ju varit att det politiska motståndet varit så subtilt att folk inte brytt sig om att fokusera på SD:s frågeställningar.

Men nu kommer breda folklager själva ta reda på om SD:s argument håller! Och sanningen kommer göra svensken fri igen.

Servera därför alla argument på "silverfat" d.v.s med ordentliga källhänvisningar och med fullständigt "öppna böcker" så att även den mest skattetyngde medborgaren kan använda sina sista krafter till att bli medveten om vart vi är på väg.

 
Ingen bild

SD påverkar

16 november 2012 00:27

Intressanta intervjuer med Jimmie
Jimmie Åkesson i Bar & Politik (Expressen) samt gäst hos Rosenberg, TV4

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2012 00:35

@ Kurtan, som skrev: "Men ni kan nog räkna med att nästa opinionsmätning kommer att manipuleras kraftigt nedåt för SD ..."

Det har jag också tänkt på. Nu är det den där s.k "stora och viktiga" SCB-mätningen som ska presenteras. Den kommer endast 2 gånger per år och det brukar vara ca 9000 utvalda offer som ska intervjuas per TELEFON, (i telefonintervjuer brukar SD få låga värden), och i SCB:s förra mätning i maj låg SD på 5,4%. Men i den undersökningen var det hela 40% av de tilltänkta offren som av olika anledningar inte ville eller kunde ge några svar till SCB. Inte särskilt tillförlitligt med andra ord.

Det skulle inte förvåna mig om vissa medier har kokat ihop någon överenskommelse med SCB om att så många som möjligt av intervjuerna ska ske precis under de under de här dagarna, omedelbart EFTER DET STORA AVSLÖJANDET, för att få riktigt låga siffror för SD från de chockade väljarna.

Emellertid kanske det inte blir riktigt som de tänkt i så fall. Aldrig har Jimmie Åkesson hörts och synts så mycket i radio och TV som under dessa två dagar. Och han har varit oerhört imponerande vid varje tillfälle. Lyssna på och njut av SD-videon som Thoralf lagt in ovan!

 
Ingen bild

SD påverkar

16 november 2012 00:44

Här kommer länken:
http://avpixlat.info/2012/11/15/jimmie-akesson-i-bar-politik/#disqus_thread

 
Ingen bild

Dom ärr desperata på riktigt,drevet går

16 november 2012 00:53

Ni som läser SVD bör veta att blaskan visat sitt vänsterextrema ansikte genom att liera sig med vänsterextrema EXPO.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/rasismen-ar-karnan-i-sds-ideologi_7673274.svd

 
Ingen bild

Intressant

16 november 2012 03:00

Intressant tråd om varför vanligt folk kommer att rösta SD 2014.

Hämtat på AP skrivet av BlondViking
Läs och begrunda. Här har vi invandrare, syndikalister, vänsterpartister, sossar och moderater (och deras mammor och pappor) som nästan alla säger att de kommer att rösta på SD 2014. Skälet? De vill ha en sansad invandringspolitik och inget av de andra partierna tar deras önskemål på allvar. Dessutom är det många som blir provocerade av mediernas och Reinfeldts mobbning av SD. Mycket intressant läsning, nu känns det faktiskt lite bättre.

https://www.flashback.org/t2010436

 
Ingen bild

w-son

16 november 2012 03:52

Hej Thoralf!
Jag måste be dig ge en stor eloge till Åkesson hur bra han har hanterat denna kris. Särskilt intervjun som gjordes av Expressen i Bar & Politik är väldigt bra. En mogen lugn klok och eftertänksam person som faktiskt bara tycks växa som person.
Hoppas du nu får en lugn och avkopplande helg.

 
Ingen bild

Hulda

16 november 2012 06:33

Bra gjort av Hanna i "Debatt" igår. Men killen från EXPO gav mig rysningar. Hans arroganta attityd var provocerande.
Vänsterextremisterna hos EXPO har säkert Julafton nu.
Vi får vår Julafton den tredje söndagskvällen i september 2014 - valvakan!

 
Ingen bild

Hulda

16 november 2012 06:48

Appropå #dethärärmittland. Sverige är verkligen mitt land.
Svenska rötter låångt tillbaka, så långt det går för en amatör att släktforska och säkert många, många gererationer till bakåt.
Tappra och arbetssamma människor som levt under mycket enkla förhållanden.

Finns det något annat land än Sverige där ett liknande naivt pk-jippo kan få uppmärksamhet? Knappast......

 
Ingen bild

Jenny

16 november 2012 07:32

Folk röstar väl inte på SD för att de skall vara PK? Lite "lik" i garderoben hör till. Det skall ju inte vara "kyrkans gosskör"som försvarar Sverige...eller hur?
Dessutom tror jag att folk i allmänhet har tröttnat på media och ett drev bara minskar förtroendet för våra sk. Journalister.
Kram Thoralf, du är fantastisk! :-)

 
Ingen bild

Tony

16 november 2012 07:46

Glöm nu inte att dom som satt igång detta drev
tillhör den yrkeskategori som har det absolut
lägsta förtroende hos Svensken!

 
Ingen bild

SDare

16 november 2012 07:48

Bra att du ignorerar radio P4 Kalmar, Thoralf. Idag på morgonen klockan 7, så försökte en av de manliga programledarna att vara rolig. Han tyckte att Jimmie Åkesson skulle gå hem och fira helg med ett järn eller varför inte ett helrör.

 
Ingen bild

mullis

16 november 2012 07:48

låt det gå två veckor får vi se,
det är nästan 2 år till nästa val.
jag har iaf tagit bort länkarna till slaskpressen,
värre sk*t får man leta efter,
vill tacka för bloggen, synd man inte är Kalmarbo.

 
Ingen bild

SDare

16 november 2012 08:08

Inte så dumt tips!

http://www.friatider.se/ett-litet-tips-till-avpixlat

 
Ingen bild

Stefan A.

16 november 2012 08:16

Nu är det inne på tredje dagen,och det är bra, fortsätt så blir det snart en backslash, drev har alltid ett bäst före datum, folk tröttnar. Man släpper små snuttar av film som påstås bevisa både det ena och det andra,man kan bevisa vad som helst genom att ta snuttar ur vilken film som helst, var är den kritiska granskningen? man kunde iaf begära att skattefinansierade SVT/SR skulle stå för den, men nej, de är nästan värst.Det är bra Thoralf, man skall sålla bland de man ger intervjuer, tycker politiker generellt är allt för generösa med sådant och därmed ger media mera makt än de förtjänar.

 
Ingen bild

Medborgaren

16 november 2012 09:04

Stort tack till Expressen, Aftonbladet med fler slasktidningar!
Aldrig tidigare har SD fått så mycket publicitet i media, det genererar otroligt mycket nya väljare till SD, Vanligt folk får information om hur oliktänkande trakasseras o förtalas i massmedia, detta är oerhört bra för SD i synnerhet som vanligt folk är långt smartare än vad expressen o aftonbladet tror!
Alla partier har haft lite problem med enskilda företrädare, men som vi kan konstatera finns dessa partier kvar och såväl såssar som måddar, vilka båda haft/har sk rasistskandaler, lockar fortfarande väljare!
SD är de enda vinnarna på denna slaskpresskandal och det kommer visa sig på valdagen 2014, så det är bara att tacka expressen o aftonbladet för den omfattande publiciteten, som dessutom är helt gratis!

 
Ingen bild

Åke, Västervik

16 november 2012 09:21

...ja, inget ont än att det har något gott med sig....En gammal bekant till mig som älskar jänkebilar, driver eget företag osv bestämde sig över en natt nu att stödja SD och bli medlem, för att på sikt vara med och påverka partiet. Han hade verkligen tröttnat på hetsjakten på Sverigedemokrater och på övriga partiers fullständiga blindhet över vad de ställt till med i vårt land!!

Så jag tror också någonstans att även om detta kan bli en tillfällig svacka, så kommer detta att stärka SD istället, såvida inte det ligger något i de interna stridigheter mellan SDU och SD som blossat upp, inte löser sig.

"Mister man en Sverigedemokrat, står tusen åter"...:)(mod. ordspråk )

 
Ingen bild

Bertil

16 november 2012 09:23

Börjar gå överstyr nu när Expressen tydligen kan läsa tankar och vet hur Ekeroth tänkte under situationen. Är väl lätt att analysera vad som hänt när man lugnat ned sig och polisen har anlänt. Tänk er in hur ett torgmöte för SD bemöts av vissa människor, lever man under den hotbilden tar man nog andra beslut än gemene man i pressade situationer.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

16 november 2012 09:32

Patetiska Jan Helin på aftonslaskan "dethärärmittland" ! Minns när han lierade sig med OG, original gansters! För den mannen finns inga gränser i sitt hat. Han har aldrig klivit upp ur sandlådan. Undrar stilla hur lågt kommer media att sänka sig i jakten på Sd?
Åkesson kommer att tvingas bort, jojo aftonbladet, önskedrömma kan ni ju alltid.

Och expressen kommer med nya klipp med "väldigt" stort nyhetsvärde. Skrattretande, undrar hur länge de kan krama ur nya rubriker ur denna händelse som skedde innan Sd var i riksdagen! Säger återigen "fylletjafs" Vem bryr sig..

Frågan som är intressant, Är; Hur har mobilfilmen hamnat i expressens ägo....Thoralf, vet du något om detta? Eller någon annan..Något olagligt har skett här...eller är nästa "bomb" att någon inom Sd har överlämnat filmen till expressen? Intressant för oss väljare att veta..

@ Stefan A.
SVT som vi licensbetalare avlönar borde granska kritiskt och inte ingå i drevet men det var längesedan de kunde kalla sig för "politisk oberoende om någonsin"!! Media styr Sverige..

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

16 november 2012 09:33

Svar till Hulda: Jag är inte säker på att dom/de har någon julafton. Tror att många retade sig på den arrogante hånflinande typen från EXPO. Och som Thoralf skriver så ramlar ansökningar in om medlemskap. Men allla borde ta sig i kragen och inte ge gamarna mer tillfälle att försöka splittra SD. Det är vad dom är ute efter.

 
Ingen bild

fd kollega

16 november 2012 09:44

Önskar dig en riktigt skön helg på hemmaplan.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 november 2012 09:58

Allmänt

"Rasistdebatt skakar" kalmartidningen Östran!?

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/rasistdebatt-skakar-ostran(3525901).gm

 
Ingen bild

UfoM

16 november 2012 10:10

Nu så är man färsk medlem!

 
Ingen bild

Skånepåg

16 november 2012 10:24

@ DuGamlaDuFria

"Frågan som är intressant, Är; Hur har mobilfilmen hamnat i expressens ägo....Thoralf, vet du något om detta? Eller någon annan..Något olagligt har skett här...eller är nästa "bomb" att någon inom Sd har överlämnat filmen till expressen? Intressant för oss väljare att veta.."

Jag har samma funderingar och det enda som nu är av intresse. Verkar som Expressen fullständigt tappat all kontroll över vad man själv håller på med, och återger i stort sett samma "ordbajs" om och om igen under olika rubriker.

 
Ingen bild

Stefan A.

16 november 2012 10:33

Almqvist och Ekeroth bör vidta rättsliga åtgärder mot media som skriver saker som man vet inte är sanna(bör inte ta många sekunder att hitta sådant)inte minst för att få reda på vad som är tillåtet och inte, i Sverige vet vi otroligt nog inte det, då det bara är någon enstaka kändis som stämmer media, Sverigedemokrater har inga vänner i media som i någon mån kan styra upp debatten, bara i bloggosfären, och där hotas med stämning hela tiden bland de Sverigevänliga bloggarna, tycker inte media skall kunna slinka undan.

 
Ingen bild

Da Capo

16 november 2012 10:34

Detta är så undarbart, livslusten har återkommit, att få läsa något så klarsynt och skarpt ger mening åt tillvarom. Jag har läst den engelska varianten och den är en pärla, jag har ingen anledning att tro att den svenska är tamare. NJUT - och tacka Hedegaard!

http://www.d-intl.com/sv/articles/editiorial/2012-11-15/det-immigrations-industriella-komplexet-sl-r-till

http://www.d-intl.com/articles/editiorial/2012-11-15/immigration-industrial-complex-strikes-again

 
Ingen bild

Hulda

16 november 2012 10:38

SDare 08:08...
Ett mycket, mycket bra tips! Utsn annonsörer faller snart Expressen och Aftonbladet tungt till marken...

 
Ingen bild

Jörgen

16 november 2012 10:46

Tack vare expressen fick SD ytterligare en medlem igår.

 
Ingen bild

Hacke

16 november 2012 10:51

Vad skönt att höra att du har fått positiva besked angående din hälsa Thoralf. Visste inte att det varit några problem.
Var rädd om dig, det är det viktigaste också för oss härinne som älskar att följa din sajt och ditt fantastiska arbete.
Förhoppningsvis hjälper det nu också till att den värsta hysterin verkar vara överblåst (men man vet ju aldrig).
Men nog känns det som om sd redan börjar ta tillbaka "förlorad mark". Hörde på Ring P1 nyligen och den vanlige svensken verkar definitivt ha tröttnat på media och tar ställning för sd och sunt förnuft. Tycker dessutom fulmediarepresentater på sina håll börjar dra öronen åt sig i sin framtoning.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 november 2012 10:52

@ Da Capo

Citat från statsministerns tal till studenter den 6 november 2012 på Stockholms Universitet.

"Denna simpla lösning är heller inte utan politisk risk. När vardagsrasisterna har avskilts från vardagen – och det ändå visar sig att de svenska invandrarna inte uppför sig bättre, vem ska man då skylla deras kriminalitet och den misslyckade integrationen på?"

Vad är det man brukar kalla den som uttrycker sig så?

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2012 10:55

ÄNTLIGEN HAR SVENSKA FOLKET FÅTT SE OCH HÖRA
M Ä N N I S K A N JIMMIE ÅKESSON I TV!

Han har varit med i massor av TV-program och fått tala nästan hur mycket som helst!

Folket har äntligen fått lära känna den goda, intelligenta och högst mänskliga varelsen Jimmie Åkesson istället för den genomfalska bilden av ett konstruerade monster som samtliga medier, men främst TV, har tillverkat och spridit ut.

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2012 10:57

("konstruerat" skulle det så klart stå)

 
Ingen bild

SD-väljare

16 november 2012 11:01

Som sagt var,vänstermedia har nog skjutit sig själva i foten i sin iver att misskreditera SD.
Lyft för Åkesson bland SD-väljare
http://www.aftonlognen.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article15787357.ab

 
Ingen bild

Dom ärr desperata på riktigt,drevet går

16 november 2012 11:12

Ovärderlig reklam som Expressen och nu aftonlognen givit AP,besökartalen har gått i taket.

Jimmie Åkesson hyllar hatsajten
SD-ledaren kräver ett parti utan rasister – men gillar
främlingsfientliga Avpixlat
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article15785350.ab

 
Ingen bild

charlotten

16 november 2012 11:12

Postad på AP, postar här med:

Hur vi alla här tillsammans kan straffa media, tips från:

http://www.friatider.se/ett-li.

Använd inte krutet på att maila journalister som Caitwell, hugg där det känns som mest, tidningarnas EKONOMI!

Vi mailar annonsörerna och talar om att vi nu inte kommer köpa deras produkter då vi

"förknippar den (tidningen) med politisk vinkling och undermålig journalistik".

Bra idé, eller hur? Dessutom är vi många nu så vi kan verkligen göra skillnad

 
Ingen bild

Hulda

16 november 2012 11:15

Hacke...
Hörde också på Ring P1. Svensken går inte i medias fälla.
Många SD-positiva inringare..!

Lars Rosen...
Läs inlägget 06:33 en gång till. Vänster-EXPO må fira nu, men ack vad det blir synd om dem den tredje söndagen i september 2014...:)
MVH Hulda

 
Ingen bild

Medborgaren

16 november 2012 11:17

Idag kör aftonbladet gratisreklam för avpixlat!
Slaskpressen fullkomligen slåss om sensationer som ska dra fokus från massinvandring o asylproblem, men istället får alltfler vanliga människor insyn slaskträsket, och väljer SD!
Åkesson o övriga i SD-gänget gör ett kanonjobb, vilket redan bevisats i alla opininsundersökningar. Man förstår ju att 7-klöverextremister o slaskpressen darrar på manschetten!
Tack för att ni orkar kämpa vidare och ge oss vanliga väljare indikationer på att sverige kan räddas innan det är försent!

 
Ingen bild

Stefan A.

16 november 2012 11:22

Som konsument har man alltid makten att avstå från att köpa produkter och tjänster från Bonnier och Schibsted...utnyttja den makten...

 
Ingen bild

Leonhard von Tensta

16 november 2012 11:28

Förslaget om bojkott och massmailing till annonsörer som stöder 7-klövern och som annonserar i "gammelmedia" är ett utmärkt föslag. Se länken ovan 08:08 från SDare. Äh här kommer den igen..
http://www.friatider.se/ett-litet-tips-till-avpixlat
Cash is king!

 
Ingen bild

Leonhard von Tensta

16 november 2012 11:35

Dessutom när vi ändå håller på...

Bojkotta förslagen om ett s.k "kontantfritt" samhälle.

Myndigheter och banker gör INGET för oss "vanliga" människor.

Så ta ut pengar i kontanter och handla för så mycket det bara går istället för att använda osynliga pengar och plastkort.

P.S Hur avslutar man ett konto och vill ta ut pengarna i ett kontantlöst samhälle (och inte vill föra över till annat konto)?

 
Ingen bild

FT

16 november 2012 11:36

Stöd detta initiativ som är suveränt, skriv till annonsörerna att ni inte tänker köpa deras produkter så länge de annonserar i Aftonbladet och Expressen.

http://www.friatider.se/ett-litet-tips-till-avpixlat

 
Ingen bild

Leonhard von Tensta

16 november 2012 11:47

Det troligtvis mest lämpade är nog att samordnad epostande sker till "gammelmedias" annonsörer t.ex i de fall då anti-SD artikel eller propaganda för mångkulturen sker (vilket iofs sker istort sätt varje dag).

Skicka lite då o då och lite var dag biter inte lika hårt som om jättemånga skickar samtidigt. Något för Avpixlat eller FriaTider att samordna?

 
Svensson

Svensson

16 november 2012 12:20

Vi får bita ihop och gå vidare. Ta styrka av det här som har hänt. Värva mer medlemmar. Ju större vi blir, ju mer desperata och uppgivna kommer dom bli. Jimmie for the next President :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Måsen

Måsen

16 november 2012 12:26

Jag står bakom Åkesson i allt! En sådan bra politiker! Räcker att vi blivit av med Almqvist!
SD 2014!!

http://mosentattoo.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ludvig

16 november 2012 12:40

Har sett reprisen på Debatt. Hon från SD skötte sig väldigt bra men han från Expo borde lära sig lite veta hut.

 
Ingen bild

Hulda

16 november 2012 12:56

Alla, speciellt alla journalister som nu säkert lusläser alla kommentarer här, bör ägna en tanke åt Anna Sjödin/Crazy Horse.

Troligen räcker det med detta namn och näringsställets namn för att väcka mångas minne.
Passerade restaurangen strax efter den välkända händelsen och mitt leende var stort..!

 
Ingen bild

alf

16 november 2012 13:15

Jag tycker det är helt fel att 3 duktiga killar skall avgå från SD-toppen, p.g.a en liten sk-tsak.
LÅT INTE EXPO, AFTONBLADET OCH EXPRESSEN AVGÖRAS VEM SOM SKALL SITTA I SVERIGES RIKSDAG!
Låt väljarna avgöra det i nästa val.
Om slaskmedia vinner en delseger kommer de att jaga sverigedemokrater in absurdum. De ger inte upp förrän de har fått hela SD på fall. LÅT INTE DET HÄNDA.

 
Ingen bild

Tobbe S

16 november 2012 13:16

Jag hakar på Fria Tiders initiativ och har börjat maila Expressens och Aftonbladets annonsörer. Så här skriver jag:

Vi ser att ni annonserar i Expressen. Det innebär att jag inte kommer att köpa er vara och undvika er affär. Om ni i stället annonserar i lokaltidningen kommer er annons inte att skymmas av skvaller och skräp.

Med vänlig hälsning
Torbjörn S

 
Ingen bild

Micael Foghagen SD-Kalmar

16 november 2012 13:22

När "hela havet stormar" har lagt sig och vi kan återvända till det vi är till för - bedriva sund politik och föra ut det till svenska folket kommer detta snaras kallas för en "affär" i historieböckerna...och sådana finns det gott om, om våra motståndare framöver vill lyfta frågan igen...

Våra motståndare gnuggar händerna och hoppas på splittring i leden och flykt från väljarna - tänk jag tror tvärtom! Men då krävs det ett j-a anamma och som tur är har vi gott om det!

Elogé till Jimmie under denna pressade tid! Ledarskap kallas det....

Nu kör vi!

 
Lars Rosén SD KALMAR

Lars Rosén SD KALMAR

16 november 2012 13:48

Till hulda: Är inte säker på att de firar när de hör/läser hur många nya medlemmar vi får. Men tror som dig att de kanske sätter kaffet i vrångstrupen vid nästa val. Ha en bra dag.

http://riyx

 
Ingen bild

matspp

16 november 2012 14:08

På varje större Svensk dagstidning och antagligen på några av de mindre sitter det minst en person som tillhör något av de nätverk Und och Säk tjänsterna driver. Denne person är oftast chefsred eller någon i ledningsgrupp alt styrelse. De träffas några gånger om året för att supa till. De får då sina direktiv från något fanstyg på KSI vad de ska göra (sic).
Ett ganska enkelt sätt att låsa ute och förtala SD!
Så kör KSI samt tidningarna förstås sina RIKTADE kampanjer mot SD SD-politiker och SD-privat personer. Skrämsel och hot hör till vardagsbilden när Und/Säk nätverket jobbar och de använder sej gärna av den Organiserad brottsligheten för att snyta till folk. Små påvarna i media skulle aldrig klara ut det här på egen hand (sic!) SDs huvud fiende är den större delen av Sveriges så kallade elit och överklass som bor i Stockholmsområdet. Den mycket starka koppling som finns mellan det svenska establissemanget och de svenska säkerhets/underrättelsetjänsterna MUST (KSI) / SÄPO (SSG) är själva GRUNDBULTEN till att det ser ut som det gör. Det är också därför man får se detta senaste utspel samt suspekta reportage i DDR TV&Radio.

 
Ingen bild

Kalle

16 november 2012 14:28

En den ena efter den andra blir utsparkade av SD. Expressen har nått sitt mål och jublar.

Hoppas att nästa uteslutning blir Nolltoleransbrevet så kanske det blir slut på drevet.

Med Nolltoleransbrevet öppnade Åkesson dammluckorna för att provocera SD nedlemmar så de blir uteslutna till slut när de blir FÖR obekväma.Som det är nu vågar SD:ARE inte säga någonting om någonting med risk för att bli uteslutna.Tystnaden sprider sig i SD-leden som en löpeld.

Ledarskap är inte att fatta felaktiga beslut.

SD skall återgå till det som man gick till val på senast. Inte hålla på att laborera och närma sig mitten för att övertaga Moderaternas plats som de lämnat öppen!!!

Räck sedan långnäsa åt media som vill svärta ned SD. Svara inte.

VI STÄLLER UPP FÖR VÅRA SD:ARE vad media än säger. Det borde gälla i hela SD.

Ta tillbaka de sparkade ur SD med en öppen och välkomnande famn.

Framförallt skippa Nolltoleransbrevet. brevet ger endast bränsle för medias snutskastning av SD!!!

Nu börjar media jaga Åkessons avgång!!!


 
Thomasson

Thomasson

16 november 2012 14:43

Vem bryr sig om mediedrevet mot idioter, som jag anser att de trots allt betett sig som.

Jag personligen röstar på SD's politik. Inte på personval. Det finns alldeles för många som röstar på personer i valen, vilket kanske förklarar en del av väljarnas intelligensnivå...

Låt SD's all motioner tala. Deras politik tala. Vad jag vet finns det ännu ingen som kan argumentera emot SD's politik så ingen har "vunnit" något av detta. Bara folk som gör sig till åtlöje på det ena eller andra sättet...

http://www.avpixlat.info

 
Ingen bild

Dille

16 november 2012 15:21

Nu gottar sig PK-media åt all negativ publicitet som SD är föremål för. Och proffstyckare målar upp katastrofscenarion, det ena efter det andra.

I verkligheten ser det ut så här:
1. SD har historiskt sett fått nöja sig med enbart negativ publicitet och vunnit stort på sådan
2. Så mycket publicitet har SD aldrig fått tidigare.
3. Nu exponerades en positiv bild av Åkesson


Allt detta kommer på sikt att ge SD många ytterligare sköna procent

 
Ingen bild

Magentan

16 november 2012 15:29

@ Tobbe S

JÄTTEBRA!!!

 
Ingen bild

Medborgaren

16 november 2012 15:47

1 - 0 till SD i dagens match mot expressen, naturligtvis!
98% av SD-sympatisörer har fortfarande förtroende för
SD efter denna veckan, vilket katatstrofresultat för expressen!
Dessutom säger expressens egna undersökning att 34% av SD-anhängare dessutom har fått ökat förtroende för SD...........
Inte helt oväntat tycker ändå slaskexpressen det faktiska resultatet måste döljas genom en rutten rubriksättning i vanlig ordning! Allt för att undanhålla fakta och lura sina läsare.
Om dessa slasktidningsjournalister skulle granskas o punktmarkeras på samma sätt som SD-folket så skulle vi inte ha en enda journalist här i landet!
Önskar er alla en riktigt trevlig helg, nästa vecka är allt som vanligt igen, bara rejält med nya SD-väljare tack vare Expressen (snart kallad för ex pressen)!

 
Ingen bild

Lotta

16 november 2012 15:51

@Skånepåg

Eftersom Akinder liksom de flesta sk journalister låter hela partiet och dess medlemmar få skulden för vad enskilda personer gör vill jag gärna dra en parallell.

Har läst om rasistattacken i Östran där kolumnisten Bo Persson skriver " att den ariska rasen ska hållas ren från främmande inblandning." Det har fått SD-hataren, Akinder att i panik utbrista: "– Vi tar avstånd från detta. Detta är inte ledarredaktionens ståndpunkt, säger Peter Akinder, politisk chefredaktör.
I torsdagens tidning såg han sig nödgad att skriva ett förtydligande på Östrans ledarsida. Självfallet delar vi inte Perssons uppfattning, slog Akinder fast.
– Vi tar inte ansvar för vad som står på övriga sidor i tidningen och det här ställer vi oss inte bakom. Det är något för ansvarig utgivare att kommentera."

Jag hoppas att Akinder förlåter mig för att jag lånar ett citat ur hans sk debattartikel från torsdagens tidning som jag tycker passar in i sammanhanget. Själv har han lånat det från Lukasevangeliet: "Hennes mun säger vad hjärtat är fullt av".

Höll på att glömma: Den ansvarige utgivaren heter Gunilla Persson och är dotter till Bo Persson.


http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/rasistdebatt-skakar-ostran(3525901).gm

 
Ingen bild

Tony

16 november 2012 17:02

Jan Helin säger "att det här är mitt land" Kanske hans
slogan istället skulle vara "Det här är min gata," för här
bor det bara etniska Svenskar, inte en invandrare så långt
ögat når!

 
Ingen bild

MakingBacon

16 november 2012 20:38

Thoralf, det var ett bra svar till Radio Kalmar. Det går alltid att vända de värsta situationer till sin fördel.

Tramset som media nu försöker med är att jämföra Anders Borg och om han skulle göra samma sak. I dag skulle inte denna händelse kunna ske då riksdagsledamöterna för SD har ett skydd som inte skulle låta några komma fram och få till stånd en sådan situation.

 
Ingen bild

Pudeln

16 november 2012 21:41

Vad är det för människor som får större förtroende för ett parti som haft minst tre öppna rassar i toppen och hållit tyst om det i två år? Skäms för er skull.

 
Ingen bild

Lars-Inge

16 november 2012 21:44

@ Pudeln

Passande alias eftersom pudeln som ras, inte anses höra till de smartaste.

 
Ingen bild

J B Doe

16 november 2012 22:16

Beträffande tipset från Fria Tider att straffa media via annonsörerna: Om detta ska bli effektivt bör vi inte bara hota med att bojkotta annonsörernas varor/tjänster. Vi måste även komma ihåg vilka företag som finns på "svarta listan" och verkligen bojkotta dessa.

 
Ingen bild

s29

17 november 2012 13:15

Sverigedemokraterna hade en kille i Göteborg som skulle företräda partiet i kommunfullmäktige. Han blev överfallen av ca40 personer,vilket resulterade i 17 knivhugg samt slag och sparkar.Lyckligtvis så överlevde han attacken. Det är kanske inte så underligt om Kent beväpnade sig.

 
Ingen bild

Nalli

17 november 2012 16:39

@Medborgaren
Fredag 16 nov 09:04
“Stort tack till Expressen, Aftonbladet med fler slasktidningar!”

Precis mina tankar också detta är bara SD som är vinnare på detta drev.

 
Ingen bild

Maja

17 november 2012 17:25

Hej! Snälla, ändra texten "mycket sevärt" till "mycket värt att lyssna på" eller något liknande - innan du får kommentarer om stavning och syftningsfel osv ... Tack för ditt arbete, här är en till som röstar SD nästa gång!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se