thoralf

Direktlänk till inlägg 16 juni 2018

MODERATEN MARKUS LEWINTUS

Av Thoralf Alfsson - 16 juni 2018 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kritiska till massinvandringen för nazistier och dessutom ägnar sig åt att smeta ner politiker med nazistsymboler och förtala Jimmie Åkesson genom att sätta dit hitlerlugg, hitlermustach och sätta ett hakkors på bröstet och sedan publicera sitt ”verk” på socialmedier.


 


Att moderaten Markus Lewintus stödjer Pelle Frylestam är mycket förvånande i mina ögon.


Markus Lewintus egen Facebooksida kanske kan ge en förklaring till vem han egentligen är. I mitt stilla sinne undrar jag vad Markus Lewintus tycker om moderaternas 180 graders sväng i migrationspolitiken. Det måste vara besvärligt för Lewintus.
Notera texten i hans "röda" hjärta!

 

 


Är det moderaternas migrationspolitik i Gislaved. Men det kanske är arvodena som lockar? Markus Lewintus har en topplats i valet till kommunfullmäktige i Gislaved. Han återfinns även på listorna till landstingsfullmäktige i Jönköping men längst ned på listan. Men hans namn finns där!


 


Att moderaten Markus Lewintus stödjer en person som jag betraktar som en kommunist/socialist är märkligt.

 

Det är bara att gratulera moderaterna och väljarna i Gislaved!

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ibbe

16 juni 2018 18:37

Är Lewintus representativför moderaterna i Gislaved?

 
Ingen bild

Thor

16 juni 2018 18:48

Tydligen eftersom han står på listan.

En representant är han hursomhelst. Illa nog.

 
Ingen bild

Hacke

16 juni 2018 19:03

I Reinfeldtskapelsen nya moderaterna finns inget, absolut inget som förvånar längre.
Jo förresten, det skulle i så fall vara om det fortfarande dröjer sig kvar någon riktigt moderat i de genomfalska leden.

 
Ingen bild

Rune

16 juni 2018 19:03

I mitt tycke är det ingen idé att lägga ner någon större energi på dessa människor. De kommer snart att vara utanför de politiska sammanhangen. (Eller kontäxten, som en del skriver)

 
Ingen bild

lotta

16 juni 2018 19:11

Det är väl inte så konstigt att en medlem i den demokratiska högern är motståndare till nyfascismen.

Thoralf Alfsson

16 juni 2018 20:09

Demokratiska högern. DÖ

Jag förstår att du också försvarar Frylestam

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

16 juni 2018 19:30

Alla börjar väl förstå att i Sverige med en feministisk regering och en s.k opposition som är välfylld med idioter ska man inte förvånas över någonting.
Att vänster och höger kommer att slå sig ihop efter valet ser jag som en självklarhet men att dom inte mörkar före valet är lite originellt.
SD är det enda parti som står för stabilitet i sin politik.

 
Ingen bild

tonton

16 juni 2018 20:21

De sk Nya Moderaterna är det bästa som har hänt socialister och kommunister, så till den milda grad att dess partier nu håller på att gå under - vilket vi alla nu kan konstatera. Höger lever enkom genom SD... Glöm inte det den 9/9.

 
Ingen bild

Malin

16 juni 2018 20:47

Apropå Lotta. När S och M mer eller mindre blåkopierar tidigare fördömda SD-förslag så har nyfascismen spridit sig ini politikens finsalonger , inte sant? Eller finns det någon annan förklaring till
kapitulationen?

 
Ingen bild

Bajen666

16 juni 2018 20:48

Jag längtar eftetr signaturen "lotta" och dess texter, man får ett gått skratt varje gång..slår aldrig fel.

 
Ingen bild

Stefan A

16 juni 2018 20:56

En typisk Reinfeldtmoderat, för övrigt brukar inte
moderat ha några problem med att vända kappan
efter den vind som för tillfället blåser, öppna eller
stängda gränser...skit samma för de här filurerna,
lika falska som kommunisterna nymoderaterna,
och DE gör det problematiskt att sammarbeta med
med det partiet.....

 
Ingen bild

Lena1

16 juni 2018 21:35

Jag är inte förvånad över Lewintus tilltag, det är för mig samma som centerns Federley, de tillhör en annan generation och är endast intresserade av att gör karriär som politiker(finns fina pengar där att göra om man är talför) och de saknar intresse för äldre generationers svenskar (syns väl på valresultaten?).

För en vecak sedan lyssnade jag med ett halvt öra på TV-programmet "Malou efter 10". Hon hade bjudit in tre politiker till samtal; Fedeley, en moderatkvinna (miis inte hennes namns nu men hon är frekvent på "Agenda", blond och resolut) samt kommunisten Dinamarca (som hade råd att gå i pension innan hon fyllt 50 år?).
Det som förvåna mig är att Malou bjuder in en sådan person som Dinamarca som inte har någonting alls att tillföra samtalet. Hennes resonemang går ut på att beklaga sig över att en del människor "är rika" och att de inte vill betala skatt, så de 2flyr" Sverige... ja ni förstår... Var kan man komma till för slutsats då??? Hallå Malou, det är bortkastad tid att resonera med så hjärntvättade personer som Dinamarca. Det kan inte för landet Sverige framåt!
Det som förvånar mig är

 
Ingen bild

Robban

16 juni 2018 22:22

Det finns ju en anledning till att det börjat kallas 7partiet!
De har samma mål, men lite olika nyanser på genomförandet!
Sverige ska omvandlas till en dystopi från tredje världen! Där etniska svenskar omvandlats till en form av livegna slavar, till för att tjäna nyadeln och dess herrar! Där inget pris är för högt för att nå de gemensamma målet!
Moderaterna är för övrigt inte moderater längre, de är nyliberaler.

 
Ingen bild

Svetsloppa

16 juni 2018 22:26

En röst på M är en röst på MP, Sjöstedt och Stefan Löfven, det har vi vetat länge. Ulf K stod bakom sammarbetet med Miljöpartiet om migrationen när Landsförrädaren var statsminister.

 
Ingen bild

Lena1

17 juni 2018 00:00

Oseriösa personer som vill bli politiker blir nog än mer intresserade när de får se att stadsministern ännu en gång höjer lönen med 4000/mån till 172.000/mån vilket ju blir drygt 2 miljoner per år, + alla andra förmåner i pensioner t ex. Det är inte illa pinkat för en "svetsare" som inget begriper och som förlitar sig på alla som "briefar" honom, för själv har han väl inte läst på? Han kanske inte ens bryr sig? Pengarna är huvudsaken?

 
Ingen bild

Molle

17 juni 2018 00:16

Svetsaren har fått ytterligare 4 tusen spänn i månaden.
172.000 kr/mån, styvt 2 mille om året. Och det för att förgöra svenska folket.... 172 kr/mån kan vara lagom för svetsloppan

 
Ingen bild

Molle

17 juni 2018 00:19

Frylestam..vilket jädra namn... ha ha. han har väl inte många hästar i stallet.
Vi får väl hjälpas åt och ger hans galleri lite negativ reklam...

 
Janne

Janne

17 juni 2018 04:52

Ytterligare en trojan usch och fy.

http://Homer

 
Ingen bild

Crister Larson

17 juni 2018 05:30

Ja, nog är det ett ödesval i september. Jag vågar inte längre tro att folk har förstånd nog att rösta rätt. Hoppas SD blir största parti med råge!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

17 juni 2018 08:01

Det är förvånande att så många av våra politiker styrs av vettlöshet.
När pengar hägrar försvinner vettet !

 
Ingen bild

OH

17 juni 2018 08:25

Lita aldrig på en Moderat !

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

17 juni 2018 11:04

Kultur-marxister har en bestämd modell att jobba efter. De har lärt denna av ISLAM. Alltså att infiltrera (vad de betraktar som motståndarnas) organisationer och institutioner. Och sedan släppa in allt fler likasinnade och skapa grund för att mobba ut den ena efter den andre av de ursprungliga medlemmarna/anställda. Den som gitter kan läsa denna artikel om "Rättvisekrigarna": http://www.friatider.se/vox-day-och-varf-r-politiskt-korrekta-alltid-ljuger

 
Ingen bild

Tupp

17 juni 2018 12:52

Lita inte på Ulven Ulf Kristersson!

 
Ingen bild

Pierre

18 juni 2018 14:17

Jag känner frylestam sedan tidigare och kan bara säga att han är en sorgsen toffelhjälte där frun ” biblotekarien” är den som bestämmer. Att han kallar SD för nazister gjorde att jag slutade hälsa på honom vilket flera med mig gjorde och gör man bort sig på en liten ort är det bara flytt som gäller.

 
Ingen bild

s29

19 juni 2018 23:27

Oavsett vem som vinner valet så kommer Sverige att gå åt helvete. Vi lever på lånade låtsaspengar och dom mest lönsamma industrierna är utsålda. Sverige är överbamannat av folk,när pengarna tar slut så brakar helvetet igång.Se till att ni har bunkrat upp med mat,gräv ner det så ingen annan hittar det.Ni som TROR att ni är smarta behöver inte bemöda er med att kommentera.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se