thoralf

Direktlänk till inlägg 16 juni 2018

MODERATEN MARKUS LEWINTUS

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kritiska till massinvandringen för nazistier och dessutom ägnar sig åt att smeta ner politiker med nazistsymboler och förtala Jimmie Åkesson genom att sätta dit hitlerlugg, hitlermustach och sätta ett hakkors på bröstet och sedan publicera sitt ”verk” på socialmedier.


 


Att moderaten Markus Lewintus stödjer Pelle Frylestam är mycket förvånande i mina ögon.


Markus Lewintus egen Facebooksida kanske kan ge en förklaring till vem han egentligen är. I mitt stilla sinne undrar jag vad Markus Lewintus tycker om moderaternas 180 graders sväng i migrationspolitiken. Det måste vara besvärligt för Lewintus.
Notera texten i hans "röda" hjärta!

 

 


Är det moderaternas migrationspolitik i Gislaved. Men det kanske är arvodena som lockar? Markus Lewintus har en topplats i valet till kommunfullmäktige i Gislaved. Han återfinns även på listorna till landstingsfullmäktige i Jönköping men längst ned på listan. Men hans namn finns där!


 


Att moderaten Markus Lewintus stödjer en person som jag betraktar som en kommunist/socialist är märkligt.

 

Det är bara att gratulera moderaterna och väljarna i Gislaved!

 

 

 
 
Ingen bild

Ibbe

Lördag 16 juni 18:37

Är Lewintus representativför moderaterna i Gislaved?

 
Ingen bild

Thor

Lördag 16 juni 18:48

Tydligen eftersom han står på listan.

En representant är han hursomhelst. Illa nog.

 
Ingen bild

Hacke

Lördag 16 juni 19:03

I Reinfeldtskapelsen nya moderaterna finns inget, absolut inget som förvånar längre.
Jo förresten, det skulle i så fall vara om det fortfarande dröjer sig kvar någon riktigt moderat i de genomfalska leden.

 
Ingen bild

Rune

Lördag 16 juni 19:03

I mitt tycke är det ingen idé att lägga ner någon större energi på dessa människor. De kommer snart att vara utanför de politiska sammanhangen. (Eller kontäxten, som en del skriver)

 
Ingen bild

lotta

Lördag 16 juni 19:11

Det är väl inte så konstigt att en medlem i den demokratiska högern är motståndare till nyfascismen.

Thoralf Alfsson

Lördag 16 juni 20:09

Demokratiska högern. DÖ

Jag förstår att du också försvarar Frylestam

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Lördag 16 juni 19:30

Alla börjar väl förstå att i Sverige med en feministisk regering och en s.k opposition som är välfylld med idioter ska man inte förvånas över någonting.
Att vänster och höger kommer att slå sig ihop efter valet ser jag som en självklarhet men att dom inte mörkar före valet är lite originellt.
SD är det enda parti som står för stabilitet i sin politik.

 
Ingen bild

tonton

Lördag 16 juni 20:21

De sk Nya Moderaterna är det bästa som har hänt socialister och kommunister, så till den milda grad att dess partier nu håller på att gå under - vilket vi alla nu kan konstatera. Höger lever enkom genom SD... Glöm inte det den 9/9.

 
Ingen bild

Malin

Lördag 16 juni 20:47

Apropå Lotta. När S och M mer eller mindre blåkopierar tidigare fördömda SD-förslag så har nyfascismen spridit sig ini politikens finsalonger , inte sant? Eller finns det någon annan förklaring till
kapitulationen?

 
Ingen bild

Bajen666

Lördag 16 juni 20:48

Jag längtar eftetr signaturen "lotta" och dess texter, man får ett gått skratt varje gång..slår aldrig fel.

 
Ingen bild

Stefan A

Lördag 16 juni 20:56

En typisk Reinfeldtmoderat, för övrigt brukar inte
moderat ha några problem med att vända kappan
efter den vind som för tillfället blåser, öppna eller
stängda gränser...skit samma för de här filurerna,
lika falska som kommunisterna nymoderaterna,
och DE gör det problematiskt att sammarbeta med
med det partiet.....

 
Ingen bild

Lena1

Lördag 16 juni 21:35

Jag är inte förvånad över Lewintus tilltag, det är för mig samma som centerns Federley, de tillhör en annan generation och är endast intresserade av att gör karriär som politiker(finns fina pengar där att göra om man är talför) och de saknar intresse för äldre generationers svenskar (syns väl på valresultaten?).

För en vecak sedan lyssnade jag med ett halvt öra på TV-programmet "Malou efter 10". Hon hade bjudit in tre politiker till samtal; Fedeley, en moderatkvinna (miis inte hennes namns nu men hon är frekvent på "Agenda", blond och resolut) samt kommunisten Dinamarca (som hade råd att gå i pension innan hon fyllt 50 år?).
Det som förvåna mig är att Malou bjuder in en sådan person som Dinamarca som inte har någonting alls att tillföra samtalet. Hennes resonemang går ut på att beklaga sig över att en del människor "är rika" och att de inte vill betala skatt, så de 2flyr" Sverige... ja ni förstår... Var kan man komma till för slutsats då??? Hallå Malou, det är bortkastad tid att resonera med så hjärntvättade personer som Dinamarca. Det kan inte för landet Sverige framåt!
Det som förvånar mig är

 
Ingen bild

Robban

Lördag 16 juni 22:22

Det finns ju en anledning till att det börjat kallas 7partiet!
De har samma mål, men lite olika nyanser på genomförandet!
Sverige ska omvandlas till en dystopi från tredje världen! Där etniska svenskar omvandlats till en form av livegna slavar, till för att tjäna nyadeln och dess herrar! Där inget pris är för högt för att nå de gemensamma målet!
Moderaterna är för övrigt inte moderater längre, de är nyliberaler.

 
Ingen bild

Svetsloppa

Lördag 16 juni 22:26

En röst på M är en röst på MP, Sjöstedt och Stefan Löfven, det har vi vetat länge. Ulf K stod bakom sammarbetet med Miljöpartiet om migrationen när Landsförrädaren var statsminister.

 
Ingen bild

Lena1

Söndag 17 juni 00:00

Oseriösa personer som vill bli politiker blir nog än mer intresserade när de får se att stadsministern ännu en gång höjer lönen med 4000/mån till 172.000/mån vilket ju blir drygt 2 miljoner per år, + alla andra förmåner i pensioner t ex. Det är inte illa pinkat för en "svetsare" som inget begriper och som förlitar sig på alla som "briefar" honom, för själv har han väl inte läst på? Han kanske inte ens bryr sig? Pengarna är huvudsaken?

 
Ingen bild

Molle

Söndag 17 juni 00:16

Svetsaren har fått ytterligare 4 tusen spänn i månaden.
172.000 kr/mån, styvt 2 mille om året. Och det för att förgöra svenska folket.... 172 kr/mån kan vara lagom för svetsloppan

 
Ingen bild

Molle

Söndag 17 juni 00:19

Frylestam..vilket jädra namn... ha ha. han har väl inte många hästar i stallet.
Vi får väl hjälpas åt och ger hans galleri lite negativ reklam...

 
Janne

Janne

Söndag 17 juni 04:52

Ytterligare en trojan usch och fy.

http://Homer

 
Ingen bild

Crister Larson

Söndag 17 juni 05:30

Ja, nog är det ett ödesval i september. Jag vågar inte längre tro att folk har förstånd nog att rösta rätt. Hoppas SD blir största parti med råge!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Söndag 17 juni 08:01

Det är förvånande att så många av våra politiker styrs av vettlöshet.
När pengar hägrar försvinner vettet !

 
Ingen bild

OH

Söndag 17 juni 08:25

Lita aldrig på en Moderat !

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

Söndag 17 juni 11:04

Kultur-marxister har en bestämd modell att jobba efter. De har lärt denna av ISLAM. Alltså att infiltrera (vad de betraktar som motståndarnas) organisationer och institutioner. Och sedan släppa in allt fler likasinnade och skapa grund för att mobba ut den ena efter den andre av de ursprungliga medlemmarna/anställda. Den som gitter kan läsa denna artikel om "Rättvisekrigarna": http://www.friatider.se/vox-day-och-varf-r-politiskt-korrekta-alltid-ljuger

 
Ingen bild

Tupp

Söndag 17 juni 12:52

Lita inte på Ulven Ulf Kristersson!

 
Ingen bild

Pierre

Måndag 18 juni 14:17

Jag känner frylestam sedan tidigare och kan bara säga att han är en sorgsen toffelhjälte där frun ” biblotekarien” är den som bestämmer. Att han kallar SD för nazister gjorde att jag slutade hälsa på honom vilket flera med mig gjorde och gör man bort sig på en liten ort är det bara flytt som gäller.

 
Ingen bild

s29

Tisdag 19 juni 23:27

Oavsett vem som vinner valet så kommer Sverige att gå åt helvete. Vi lever på lånade låtsaspengar och dom mest lönsamma industrierna är utsålda. Sverige är överbamannat av folk,när pengarna tar slut så brakar helvetet igång.Se till att ni har bunkrat upp med mat,gräv ner det så ingen annan hittar det.Ni som TROR att ni är smarta behöver inte bemöda er med att kommentera.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 16 nov 23:34


  Annie Lööf på Almedalens scen.             Foto Thoralf Alfsson   Att Annie Lööf som kan bli statsminister eller minister i Sveriges regering är med i en internationell organisation vars möten är slutna är problematiskt, menar Birger Schlaug...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 23:21

Angela Merkel och Macron vill ha en EU-arme. Något de framfört de senaste veckorna. Angela Merkel uttalade det när hon i tisdags talade i EU-parlamentet. I svensk media har jag knappt sett en stavelse om Angela Merkels tal. SVT har en artikel, men om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 18:03

Lokaltidningarna Barometern och Östra Småland skriver idag om vad en person tjuvlyssnat till på en bilfirma i Kalmar. Jag måste säga att det är pinsamt för dessa tidningar att de använder sig av tjuvlyssning som källa till artikeln. Där tydligen Kalm...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 14 nov 23:55

Jag är lite förvånad över att ingen har tittat lite djupare på den rapport som kom från Institutet för framtidsstudier med rubriken ”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige”.       I synnerhet den del som...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 13 nov 21:55

Imorgon faller den regeringskonstellation som jag hoppats skulle bli en verklighet. Det konservativa blocket i svensk politik bestående av Sverigedemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna. En regering som sannolikt gjort ett bra jobb för vårt l...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 139 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se