thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juni 2018

LANDSSVIKARNA FRÅN KALMAR LÄN

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 7 juni 23:31

Här är de fyra riksdagsledamöter från Kalmar län som röstade för att 9 000 afghanska asylfuskare och som ljugit om sin ålder, skall få stanna i Sverige trots beslut om utvisning.


Karl Längberg (S)

Laila Naraghi (S)

Krister Örnfjäder (S)

Anders Åkesson (C)


Landssvikarna är tre socialdemokrater och en Centerpartist! Jag hoppas att väljarna kommer ihåg detta när det är dags att välja parti och eventuellt kryssa någon riksdagskandidat.


Så här röstade partierna.


 

De tre liberalerna som avvek från partilinjen var alla kvinnor. Av de tre kristdemokraterna var två kvinnor, mannen var den sjungande Roland Utbult.


På nedanstående länk kan du se hur alla ledamöter röstade.

http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/arende/betankande/extra-andringsbudget-for-2018--ny-mojlighet-till_H501FiU49


Min dom över dessa partier och de ledamöter från andra partier som röstade JA i riksdagen kommer vara hård och oresonlig! 


De skall få leva med detta fram till valdagen den 9:e september!

 

Barometern hade preparerat sig med nya snyftartiklar.

 

Bara minuter efter att omröstningen var klar i riksdagen publicerade Barometern en artikel om Mustafa (som egentligen heter något annat). Mustafa blev i och med omröstningen ett offer enligt Anders Blank eftersom han inte omfattas av den nya lagen. 


Barometern har uppenbarligen en agenda!


http://www.barometern.se/kalmar/nagra-dagar-avgor-allt-for-mustafa/


Omröstningen om beslut började 16:00 i riksdagen och Barometern publicerade sin förberedda artikel 16:28. 


PS

Idag lyckades Daniel Braw ännu en dag med att inte nämna Sverigedemokraterna i sin artikel på ledarsidan i Barometern. Nu har det hänt så många gånger att det är ett mönster!


Östra Småland klarade det!


Barometer - Östra Småland 0-1

 
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 7 juni 23:44

Finns det någon likhet med dom såkallade "landssvikarna, och dom gamla hästtjuvarna in the wild west ?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Torsdag 7 juni 23:49

Hur många av dessa 9000 lögnaktiga muslimska män kommer förr eller senare att våldta en svensk flicka? Ansvaret för alla flickor, som kommer att hamna på akuten, med söndertrasade underliv har S, MP, VPK och Centern.

Annie Lööf, Amanda Lind, Christina Höj Larsen, Gustav Fridolin, Maria Ferm och Isabella Lövin m.fl har ett högst personligt ansvar för alla kommande våldtäkter.

Landsförrädare!

 
Ingen bild

Walle

Fredag 8 juni 00:49

Det är väl inget nytt under solen att Anders Blank har en agenda i Johan Perssons ledband?

 
Ingen bild

Björn

Fredag 8 juni 01:35

Återigen har allt för många av våra riksdagsföreträdare tagit ett beslut som skickar signaler.
Signalvärde är något man måste ta i beaktande som företrädare för svenska folket. Och som allt för många gånger tidigare gör man inte det. Signalen nu liksom tidigare är att skit il lagar och beslut som gåt dig emot.
Vilka äldreboenden och sjukhus ska vi nu lägga ned för att bekosta dessa barns skolgång och uppehälle ?
Annars är ju omröstningen intressant på så sätt att det kanske är en försmak till vad som händer efter valet. Kommer C att liera sig med V, MP (om de nu blir kvar) och S. Av de senaste mätningarna synes det som KD åker ut och frågan är då SD + M + L. Tror inte det. Framförallt inte l.
Gissar på nyval 2019.
Märkligt att nästan 15 % av ledamöterna var frånvarande vid röstningen.

 
Ingen bild

Laglydig

Fredag 8 juni 03:16

Mycket, mycket bra Thoralf!!!

Jag har väntat på din presentation innan jag fäller mina kommentarer. Det är otroligt att följande invalda SD ledamöter inte ens orkade släpa sig till Stockholm för att rösta i denna viktiga fråga:
Jeff Ahl, Pavel Gamov, Anna Hagwall, Nina Kain, Margareta Larsson, David Lång, Johnny Skalin, Hanna Wigh och Jonas Åkerlund.
Jag är helt säker på att du Thoralf, om du så hade vårdats på intensiven i Kalmar, på eget bevåg rest till Stockholm för att rösta!

Och var fan var Ulf Kristersson? Lika frånvarande som alltid naturligtvis!

Det är många som är landssvikare!

 
Ingen bild

lotta

Fredag 8 juni 03:55

Har du polisanmält det allvarliga brottet?

 
Ingen bild

C Andersson

Fredag 8 juni 06:32

Ett aber är att det inte går att stryka några kandidater på valsedlarna. Det borde gå att antingen kryssa eller stryka en kandidat. Det borde också gå att rösta mot ett parti istället för att rösta på ett parti.

Om jag inte har fel för mig så är röstsedlarna redan fastställda. I de flesta fall också låsta så det går inte att agera inom ett parti agitera för att stryka eller lägga till något namn. Rätta mig om jag har fel.

Det borde gå att göra en anmälan till konstitutionsutskottett. Att införa nya lagar som övergriper gällande lag bådar inte gott för framtiden. I synnerhet om det gäller grundlagen.

 
Ingen bild

onkel sven

Fredag 8 juni 06:33

Nu har de verkliga godhetsapostlarna fått visa upp sej igen ! Hoppas dessa sover gott om nätterna !

 
Ingen bild

Pepparholm

Fredag 8 juni 06:40

Intressant att du med klockan visar hur barnsligt det fungerar på Barometerns redaktion.

 
Ingen bild

Tony

Fredag 8 juni 07:00

Beklämmande varelser!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Fredag 8 juni 07:01

Inser inte dom landssvikande idioterna att dom i sina dödsryckningar förstör Sverige än mer och gör det betydligt svårare att vrida tillbaka landet från att vara världens snabbast raserade nation.
Det är också provoserande att höra på nyheterna att Löfven med anhang har stängt gränsen och lagt sig på EU:s lägsta nivå.
Det är lögn !
10 000/månad är nära sanningen !

 
Ingen bild

Tony

Fredag 8 juni 07:09

Det skulle göras en vitbok över alla Landssvikare där
alla namn över dem som är skyldiga till massinvandringen
i Sverige, mycket för att våra Barn och Barnbarn och kommande generationer ska veta vilka landssvikarna var, helst med både
namn o bild, det hade blivit en ganska tjock bok.

 
Ingen bild

SM811

Fredag 8 juni 07:57

Fler och fler fattigpensionärer blir det i Sverige och nu vet vi svaret.
Det sitter minst 166 förståndshandikappade politiker i Riksdagen.
I vilket annat land kan man resa till och få gå gratis i skolan plus uppehälle?
Hoppas att detta beslut är det 1:a som rivs upp efter valet.

SD 2018 det enda alternativet.

 
Ingen bild

Tony

Fredag 8 juni 08:13

Kan inte beslutet att låta 9000 Migranter utan flyktingskäl
omprövas av en ny regering, beslutet har ju tagits trots
att lagrådet avrått?

Thoralf Alfsson

Fredag 8 juni 08:55

Givetvis kan det ändras av en ny regering och en riksdag så länge det inte gäller några av våra grundlagar. Då krävs två beslut med ett mellanliggande val.

 
Ingen bild

Hacke

Fredag 8 juni 08:18

Bra där. Fram med trollen i ljuset så dom spricker lagom till valet.
Att all msm har en agenda står tämligen klart vid det här laget. Inte minst public service. SVT Aktuellt berörde inte detta extremt kontroversiella beslut med ett ord! Skandal och ännu ett exempel på hur gravt och godtyckligt propagandakolossen tillåts misshandla uppdraget.
Men vi får glädja oss åt att det samtidigt finns två stora vinnare i detta sammanhang med detta historiska lands- och folksvek; sd och övriga sverigevänliga partier samt ett allmänt missnöje med överhetens ständiga övergrepp överkörning av folket som torde göra historiskt avtryck vid valurnorna i september.
Godnatt gammelpartier och fulmedia. Det räcker nu med ert svek och förräderi.

 
Ingen bild

Friholt

Fredag 8 juni 08:21

Idag finns det anledning att fundera över Carl Jonas Love Almqvists dikt:
"Vad bjuder oss uppriktigt Afrika?
Vad visa kan Amerika?
Vad Asien? Vad Europa?
Jag trotsar alltihopa
Men Skandinavien - det är alladar
Blott Sverige svenska krusbär har."

 
Ingen bild

Christer

Fredag 8 juni 09:00

Jag tänker på vad som händer i politiken, inte bara i kölvattnet av amnestin av de 9000 guldklimparna, utan hur den kollossala invandringen kommer att påverka valet i september. Jag fattar inte hur 7-klvern tänkt? Man har månad för månad under mandatperioden manövrerat för sin egen undergång. Snart sagt varje opinionsundersökning har visat att den förda politiken ogillas av en allt större del av befolkningen. Ändå klubbar man igenom amnestin.
Historien är full av exempel när makthavare binder ris för egen rygg. Man för en politik som befolkningen tydligt ogillar. I stället för att lyssna på opinionen så fläskar man på med ännu mer av det som inte fungerar. Medicinen är skadlig, men man ökar dosen.
Så du Stefan, du kan börja tänka på att nu är det skördetid. Nu i valet ska du få betalt för att du gick till sängs med Miljöpartiet, och glömde vilka människor som egentligen var ditt väljarunderlag. Som gammal f.d sosse ska jag jubla över ditt katastrofala valresultat, jag hoppas att olika falanger spränger partiet fler än 2 delar. Måtte ni ruttna på historiens sophög. De klarsynta som blir kvar kan ju alltid söka sig till SD.

 
Ingen bild

Lotta_1

Fredag 8 juni 09:45

Finns det någon större hycklare än Peter Akinder på Östra Småland? I dagens tidning ondgör han sig över att regeringens och vänsterns förslag gällande vinster i välfärden röstades ner. Som skäl till sin kritik skriver Akinder att skattebetalarnas pengar skall gå till välfärden och inte till bolag. Inte ett ord om den andra stora omröstningen som också skedde igår. Den hårt kritiserade lagen som ger 9000 vuxna män från Afghanistan som helt saknar asylskäl rätt att stanna i Sverige. Bland de som röstade igenom lagen var samma regering och vänsterpartister som ovan. Då är det inte så viktigt att tänka på att svenska folkets skattepengar skall gå till välfärden. Tydligen är det regeringen, vänsterpartiet och Peter Akinder som skall bestämma i vilka lägen svenska skattebetalares pengar skall användas på bästa sätt och i vilka fall de gör vad de vill med dem utan att bry sig om vems pengar de vräker ut. I nuläget finns inte ledaren publicerad på nätet och jag kan förstå varför.

 
Ingen bild

Lotta_1

Fredag 8 juni 09:58

Tröttsamt att läsa den uppenbart mentalt störde signaturen lottas inlägg. Sök vård, ty du verkar inte må så bra.

 
Ingen bild

Robban

Fredag 8 juni 10:06

Om det fanns någon rättvisa, så skulle alla som röstat för detta förslag fängslas för högmålsbrott!
Deras egendomar och tillgångar beslagtagna och de skulle alla dessutom dömas för medhjälp, vid domar rörande all framtida brottslighet utförd av de 9000 lögnarna!
Jag är så fruktansvärt trött på hur det tillståndet är! Har alltid varit 100% demokrat, men börjar mer och mer, luta åt att våra motståndare har rätt! Då de anser i både ord och handling, att demokrati och demokratiska spelregler inte gäller för dom själva!


 
Ingen bild

Niklas R

Fredag 8 juni 10:08

"Givetvis kan det ändras av en ny regering och en riksdag så länge det inte gäller några av våra grundlagar. Då krävs två beslut med ett mellanliggande val."

Det är därför som de alltid röstar om grundlagsändringar på ett valår i juni och i oktober.

Thoralf Alfsson

Fredag 8 juni 10:17

Helt riktigt

 
Ingen bild

Stefan A

Fredag 8 juni 11:29

Frågan är bara hur man håller grytan kokande, de är säkert
många som tillsammans med fulmedia vill begrava den här
frågan om 9000 välfärdsturisters eviga försörjning så
djupt det bara går, inte ens Staffan Danielsson C vågade
rösta nej utan avstod trots att han i praktiken är petad
från valbar plats av C, ynkligt. Även Utbult gav nog en
sista "present" till skattebetalarna med sitt ja , tycker
han kan ställa sig utanför närmaste ica-butik och
sjunga ihop 3 miljarder kronor, iaf. i en första
"avbetalning" ....

 
Ingen bild

lotta

Fredag 8 juni 11:45

@Lotta_1
Menar du att man inte skall anmäla ett så allvarligt brott som landssvikeri?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Fredag 8 juni 12:34

Lotta . Har du polisanmält din far för undvikande av kondomanvändning ?

 
Ingen bild

C Andersson

Fredag 8 juni 12:53

@Thoralf Alfsson 8 juni 08:55

”Givetvis kan det ändras av en ny regering och en riksdag så länge det inte gäller några av våra grundlagar. Då krävs två beslut med ett mellanliggande val.”

Ett förtydligande. Det räcker med ett extra val om jag inte har fel för mig. Extra val kan förrättas när som helst under mandatperioden och skjuter inte upp ordinarie val. Ett extra val strax efter ett ordinarie val kan förhindra en pågående grundlagsändring.

Ett eventuellt omval räknas inte. Nyval förekommer inte som benämning på val till det svenska parlamentet. Förutom i media.

Observera att våra grundlagar urholkas alltmer ju mer vi anpassar oss till EU.

Mer om detta på Wikipedia:

RF https://sv.wikipedia.org/wiki/Regeringsformen
SO https://sv.wikipedia.org/wiki/Successionsordningen
TF https://sv.wikipedia.org/wiki/Tryckfrihetsf%C3%B6rordningen
YL https://sv.wikipedia.org/wiki/Yttrandefrihetsgrundlagen

RO https://sv.wikipedia.org/wiki/Riksdagsordningen

 
Ingen bild

Lasse

Fredag 8 juni 13:00

Anders Åkesson /C) är en riktig kameleont går aldrig att lita på den mannen. vad har han gjort för länet under sin tid som riksdagsman.

 
Ingen bild

Trofast

Fredag 8 juni 13:35

Anders Blank är Johan Perssons egen lilla lakej.

 
Ingen bild

Tony

Fredag 8 juni 13:46

Ja det talas om vinster i välfärden, men jag har inte någonstans sett att man ondgjort sig över att sossen Jan Emanuel Johansson flyter runt
i en ny Rolls Royce betald av pengar från välfärden.

 
Ingen bild

Viveka

Fredag 8 juni 14:02

Det heter ju att de ensamkommande som begått brott har inte möjlighet
att söka om nytt uppehållstillstånd. Gäller detta alla typer av brott, t ex snatteri?? Vet någon? Det här är ju en helt översvepande lag som gått igenom så ingen vet egentligen var vi hamnar??

 
Ingen bild

World Traveller

Fredag 8 juni 14:11

Thoralf, finns det nagon mojlighet far SD att lagga en motion om att SVT och SR blir betalkanaler? Deras "nyhetsutbud" ar ju helt sjukt och kan narmast jamforas med Nordkorea eller gamla Sovjet/Osttyskland med lite inslag om islam.

Det ar sjukt att tvingas betala for saaa sjuk propaganda.

 
Ingen bild

onkel sven

Fredag 8 juni 14:30

Bra där "Gubben och Gumman " ! Ett gott skratt förlänger livet !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Fredag 8 juni 15:04

”Idag har Ardalan Shekarabi ett övertag i den interna maktkampen. Med Shekarabi som ordförande skulle banden med Tro och Solidaritet samt Ibn Rushdsfären stärkas.”

Undrar om ”rörelsen” skulle acceptera en fifflande muslim som ordförande? Sannolikt pågår det saker inom sosseriet som enfaldiga sossar inte har en aning om.


Socialdemokraterna förbereder en längre tid i exil
https://ledarsidorna.se/2018/06/socialdemokraterna-forbereder-en-langre-tid-i-exil/

 
Ingen bild

Lasse

Fredag 8 juni 16:17

Barometern är en oseriös tidning som lyder Johan Persson o S min ska lilla vink. Det är ju så uppenbart att det blir löjligt.

 
Ingen bild

Malin Arvidsson

Fredag 8 juni 17:13

Blir så ledsen över folks människosyn här inne.

Thoralf Alfsson

Fredag 8 juni 18:01

Har du någonsin brytt dig om fattigpensionärerna?

Jag blir så ledsen när svenskar struntar i de människor som byggt vårt land. Den människosynen förstår jag inte!

 
Ingen bild

Hacke

Fredag 8 juni 17:19

Om ilskan över "afghanbeslutet" kan översättas i vad jag medhörde på lunchcaféet idag blir det hett om öronen för landsförrädarna på valdagen,
Där skräddes sannerligen inte orden och ingen höll igen med vad man tyckte och vilket parti man hoppades skulle gå mot en brakseger i september. Vad jag förstod bestod besökarna till hundra hundra procent av sd:are.
Mycket glädjande och välgörande att höra så här dagen efter Skammens dag II.

 
Ingen bild

Observer

Fredag 8 juni 17:28

"Martin Timell frias för våldtäktsanklagelser"

=BRA!!!

Vad skönt för Martin!
Tack o lov är det svårt för "värdegrunder" att prövas mot lagar.

Men visst är det förjäkligt att våra Svenska kvinnor är positiva till #ME TOO i sådan grad de är!?
...I världens mest jämställda land!?
DEKADENS ÄR NAMNET

 
Ingen bild

Malin Arvidsson

Lördag 9 juni 14:49

Jag bryr mig om alla människor, och det inkluderar självklart våra fattigpensionärer. God människosyn exkluderar ingen.

Thoralf Alfsson

Lördag 9 juni 15:14

Jag förstår att du välkomnar hela världen till det svenska välfärdssystemet med din goda människosyn.

Men hur finansierar du välfärdssystemet?

 
Ingen bild

Molle

Lördag 9 juni 19:27

Malin Arvidsson Lördag 9 juni 14:49
God människosyn exkluderar ingen.

Då har du ingen i hela riksdagen (med få undantag) som har någon "God människosyn"... För där exkluderar de SD hela tiden.

Sånt där skitsnack är det ingen som tro på längre, typ "allas lika värde". samma bullshit det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 23 okt 20:32

”Minskad mängd kärnkraft och ökad mängd vindkraft har gjort det svenska elsystemet instabilt. Det kan få allvarliga konsekvenser för industrin”   Skriver Johan Svenningsson, VD för Uniper i en debattartikel i förra veckan. https://s...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 21 okt 22:48

  Ismantorps borg.                    Foto Thoralf Alfsson   Ibland tror man inte riktigt sina ögon när man läser tidningen. I detta fall handlar det om en artikel i Ölandsbladet, inte på insändarsidan. Nej, en artikel som Ölandsbladet sannoli...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 21 okt 11:13

Jag försöker läsa en del tidningar som har blivit liggande sedan jag var i Spanien. Läser om moderaten Ulf Berg i Dagens Samhälle. Jag satt tillsammans med Ulf Berg i riksdagens Skatteutskott under nästan tre år. Det var en av några få av skatteutsko...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 20 okt 16:33

Idag är jag väldigt tacksam över att Socialdemokraterna och LO lyckades införa Löntagarfonder på 80-talet. Jag är även tacksam över att Centerpartiet tillsammans med Socialdemokraterna införde ett tvångssparande 1989. Jag minns det som igår. Jag tror...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 19 okt 20:37


    När jag flög hem från Spanien i förra veckan flög jag med Norwegian till Kastrup och åkte sedan tåg till Kalmar. I stolssätet på tåget fanns magasinet Kupe, som jag bläddrade lite i under resan. Givetvis fanns en klimatalarmistisk artikel i ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se