thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juni 2018

RIKSDAGEN OCH SOROS

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 7 juni 07:42


För vissa partier i Sveriges riksdag tycks helt andra intressen än det svenska folkets styra besluten. Dagens omröstning i riksdagen är ett bevis på detta. Jag frågar mig hur mycket Bilderberggruppen med George Soros i spetsen påverkat detta beslut. Eller är det bara det "svenska tillståndet" och den masspsykos som råder och som styr flera partier bortom allt sunt förnuft.


Ja, det är enligt min mening en masspsykos som styr stora delar av Sveriges riksdag.Globalisten George Soros tänker försöka sänka aktievärdet på det svenska företaget Boliden. George Soros företag har blankat aktier till ett värde av närmare 500 miljoner kronor enligt amerikanska Blomberg skriver veckans affärer.


Han kommer säkert lyckas också för jag gissar att många andra aktörer kommer följa efter George Soros och blanka ännu fler aktier.


Hur mycket kommer svensk media skriva om George Soros agerande. Viktor Orban i Ungern använde Soros som ett slagträ i den ungerska valrörelsen. Det är nog fullt möjligt att använda Soros även i den svenska valrörelsen.


https://www.va.se/nyheter/2018/06/04/george-soros-satsar-halv-miljard-pa-att-svenska-bolaget-ska-kollapsa/ 
 
Ingen bild

Thor

Torsdag 7 juni 08:21

En dömd insiderbrottsling som går och kommer som det passar honom i EU:s institutioner. Driver sin asylmigrationspolitiska agenda hos fjäskande Cecilia Wikström, Juncker och många fler.

 
Ingen bild

SM811

Torsdag 7 juni 08:33

Är det inte dags att Soros går ur tiden.

 
Ingen bild

Friholt

Torsdag 7 juni 08:34

Eftersom jag styrs av det vissa kallar fördomar håller jag ögonen på Annie Lööf och Bilderberggruppen.
Och se där! Allt faller på plats för min inre syn tack vare mina fördomar.

 
Ingen bild

Hacke

Torsdag 7 juni 08:41

Dags alltså för ännu en ”Skammens dag” i riksdagen.
Men denna gång tror jag gammelpartierna, och i det här fallet i första hand s, v, mp och c har tagit klivit över smärtgränsen för vad t o m merparten av svenska folket tål. Detta ska förfölja dem, förhoppningsvis ända tills de inte längre har några representanter i landets högsta beslutande församling.
Det borde vara inhugget i granit i såväl riksdagshusfasaden som i vår grundlag att i riksdagsarbetet företräder man och sätter det egna folket och landet främst. En självklarhet överallt i världen utom i det femnistisk/humanistska dårhuset Sverige.

 
Ingen bild

Karl

Torsdag 7 juni 08:49

Klockan 13 faller Stockholm tingsrätts dom mot Rakhmat Akilov för hans dåd på Drottninggatan den 7 april förra året.

Vad tror du om domen Thoralf? Får han livtid?

Thoralf Alfsson

Torsdag 7 juni 09:05

Varför skulle han inte få det?

 
Ingen bild

Ivan

Torsdag 7 juni 09:16

Efter ha läst Sentios senaste mätning, hade detta varit möjligt utan fria medier likt din ?

 
alf

alf

Torsdag 7 juni 09:30

Våra efterkommande går en dyster framtid till mötes.

http://https://www.rights.no/2018/06/norges-nabo-blir-isl

 
Ingen bild

Christer

Torsdag 7 juni 09:50

Angående hanteringen av de 9000 "ensamkommande" som saknar asylskäl.
Här faller naturligtvis en stor skuld på Annie Lööv. Hon spräckte alliansen, vilket i och för sig inte bekymrar mig. Jag har aldrig haft några politiska sympatier med något parti vare sig i alliansen eller med Annie Löövs C, så det är inte det. Det jag funderar över är hur hon hamnat i den position hon befinner sig i. Visst har detta land skådat många lustiga politiker, det är inte det heller. Men i fråga Annie Lööv så är det exceptionellt. Maken till aningslös, historielös och intetsägande person tror jag aldrig tidigare skådat. Nu är det så att alla har rätt till sin uppfattning, vilket även gäller Annie Lööv. Att hon tog parti för de unga männen är inget konstigt i hennes värld, men att hon nått den position hon har i Centerpartiet är mer märkligt. Historiskt är ändå C värda respekt, med ledare som Hedlund och hedersmannen Torbjörn Fälldin. Fälldin personifierade begreppet svensk hederlighet, ok, han var politiker med allt vad det innebär, men han stod på något sätt för det "svenska", och att man står för sitt ord.
Fälldin och många av de äldre i C måste gråta i sin himmel när dom hör partiets arvtagerska pladdra sin strunt som saknar både bäring och konsekvensanalys till den verklighet landet befinner sig i.

 
Ingen bild

Niklas R

Torsdag 7 juni 10:01

@Ivan
Nej, det är därför som socialisterna i Riksdagen vill strypa yttrandefriheten och tryckfriheten i riket så de kan kasta obekväma personer som Thoralf, Johan, Mats, mfl, i fängelse med hjälp av ytterst flexibla åsiktslagar och på så sätt tysta oppositionen.

 
Ingen bild

Pepparholm

Torsdag 7 juni 10:08

På den här skammens dag så bör vi alla och särskilt landssvikarna i riksdagen läsa Julia Caesars krönika ”Afghanamnestin kan bli spiken i kistan för regeringen”. Länk i högermarginalen.

Hon skriver bl a ”Så låt torsdagens beslut om amnesti för 9000 afghaner utan asylskäl bli den krasch som regeringen och de partier som stöder det här beslutet förtjänar. Den 9 september har väljarna ordet. Låt oss göra den dagen till en dag som aldrig ska glömmas. Av någon.”

 
Ingen bild

Gubben Svensk

Torsdag 7 juni 10:50

Intressant tanke stundar: Kommer SD att få mera än 30% och S mindre än 20% i valet?

 
Ingen bild

Robban

Torsdag 7 juni 11:22

En mycket farlig man, denne Soros!
Han är direkt och djupt involverad i tredje världens invasion av lycksökare i Europa och Sverige!
En av Bilderbergsgruppens män, med målet att utplåna alla nationalstater, däribland Sverige!
För att göra "världen bättre", så kräver ex Soros och hans NGO:er att EU ska ta emot, minst ett par miljoner araber/afrikaner årligen!
Allt ska bekostas av lån, som betalas av du och jag via skatten!
Oklart hur det är tänkt att göra "världen bättre", med ex social misär, osämja, ständiga konflikter, relegiös fanatism, våld, kriminalitet och en för alltid krossad välfärd, där etniska européer är en liten och glömd minoritet!

 
Ingen bild

Bloomseer

Torsdag 7 juni 11:37

Förbjud blankning och nakenblankning. Den som Amerikanska Hedgefonder agerar efter! Den som Finansinspektionen inte kan hantera, i brist på folk.

 
Ingen bild

Friholt

Torsdag 7 juni 11:44

Idag borde, enligt gammal sed, alla landets kyrkklockor ringa för att båda ofärd. Ty nu styrs landet i vår riksdag av quislingar men med beteckningen folkvalda.

 
Ingen bild

Viveka

Torsdag 7 juni 11:47

Tänk; de 9000 Afghanerna som redan fått avslag på sina asylansökningar får tillfälligt uppehållstillstånd om de Har för avsikt att studera! Märk väl HAR FÖR AVSIKT? Hur länge då varar den avsikten? Fem år, tio år eller? Oklart vilka utbildningar eller kurser som gäller. Och hur många studieuppehållstillstånd kommer att gälla undrar jag.De som lyckas ta sig igenom en utbildning eller kurs (kanske med kniven mot strupen på många lärare) kommer säkert att garanteras offentligfinansierade låtsasjobb när den tiden väl är inne, allt för att de ska få stanna. Och på detta följer anhöriginvandringen. De som trots allt inte klarar en utbildning vad händer med dom? Troligen gömmer de sig i vanlig ordning, men träder fram när det är dags att gå till tandläkaren.
Måtte det finnas några hederliga sossar, vänsterpartister och centerpartister som (frånser sin karriär) och röstar emot detta eller lägger ned sina röster. MP kan vi inte hoppas på, landets farligaste parti. SD2018!

 
Ingen bild

Potät

Torsdag 7 juni 12:23

Har hört från en säker källa att många är både påtända och alkoholpåverkade när dom trycker ja eller nej på knapparna i Riksdagen. Svenska folket har aldrig varit så nedsupna som nu.

Thoralf Alfsson

Torsdag 7 juni 13:23

Din källa är nog inget jag skulle lyssna på!

 
Ingen bild

Maja Dacke

Torsdag 7 juni 13:08

Thoralf, varför poppar det upp en ful bild från Bloomberg så fort man öppnar sidan. Klicka här! Så faen man gör det. Ta hellre bort bilden på faen ... ...

Thoralf Alfsson

Torsdag 7 juni 13:23

Det beror säkert på din webbläsare. Inget som händer hos mig.

 
Ingen bild

Volvo

Torsdag 7 juni 13:46

Det är allmänt känt att många riksdagsledamöter "tutar" friskt.

 
Ingen bild

Thorphjw

Torsdag 7 juni 16:54

Soros stiftelser ger ut broschyrer med råd om hur asylanterna ska ljuga för att få uppehållstillstånd. De bidrag Soros ger till stiftelserna ger avdrag på skatten. När asylanterna är på plats i Sverige blir det dock fattiga svenskar som får betala.

 
Ingen bild

O´ Hyra

Torsdag 7 juni 16:59

"Fler poliser är inte lösningen på vardagsbrotten, konstaterar den så kallade Trygghetskommissionen."

Kommissionens ordförande: Landssvikare Fredrik Reinfeld.

Är nan kompis med Snickisnaki?

 
Ingen bild

Observer

Torsdag 7 juni 17:14

Lars Bern har en del intressant om figuren "George Sorglig".

 
Ingen bild

Hasse Pannband

Torsdag 7 juni 17:39

Kumla nästa för Akilov. Där ska han äta sej fet.
Kanske kan någon "uppfostra" honom där.

 
Ingen bild

Lotta_1

Torsdag 7 juni 17:43

SVT/Novus: SD näst största parti – nära gå om S
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-novus-sd-nast-storsta-parti-nara-ga-om-s

 
Ingen bild

Tony

Torsdag 7 juni 20:00

Lotta 1.

Ja Mats Knutsson gjorde en genomgång varför Sossarna minskar,
men inte ett ljud om att i Sentios mätning är SD klart störst,
men om det tiger det opolitiska? SVT, dom vill så gärna att
Sossarna ska driva landet ner i fördärvet.

 
Ingen bild

Ibbe

Torsdag 7 juni 20:07

Ungerns politiker har tagit sig an problemet Soros och hans agerande där. Då är svenska politiker och tyckare upprörda och fördömande mot Ungerns statsledning.Man glömmer medvetet att han har ett globalt finger som är och petar lite överallt. Nu petar han i vårt land. Då är tystnaden nästan total. En vanlig svensk bild som folk tydligen börjar tröttna på.

 
Ingen bild

Stefan A

Torsdag 7 juni 21:25

Man kunde ha valt i dag att lägga 3 miljarder på riktiga barn, men C,S,MP och VPK valde att lägga pengarna på män i Sverige utan asylskäl, behovet är enorma runt om i världen, men då får ju inte politikerna sola sig i glansen av "barnen" framför journalisternas kameror, varför skall man vara ärlig och betala sin skatt när pengarna används på så vårdslöst sätt,väljarna får väl avgöra vad de tycker är rätt o riktigt.....

https://unicef.se/fakta/gatubarn

 
Ingen bild

Niklas R

Torsdag 7 juni 21:33

@Hasse Pannband
Räkna inte med det. De flesta därinne är muslimer och för dem är han en god och äkta muslim.

 
Ingen bild

calle

Torsdag 7 juni 21:40

nu behöver man inte tveka på att makteliten bestämt sedan många många år, att krossa Sverige och utplåna Svenskarna. med massiv hjärntvätt luras Svenskar och deras dumhuvudiden till politiker inom 7 klövern att genomföra den största förintelsen av sig själva.

Sverige blir plundrat på alla sina naturtillgångar och all rikedom som byggts upp i generationer , försvinner.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 7 juni 22:07

Det finns en fördel med Soros, han är snart jordgubbe

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 7 juni 22:11

Hasse Pannband : En viss form av kamratuppfostran kan förekomma inom kriminalvården, Englas mördare fick lite hjälp på kåken...
Dom intagna funderar säkeert redan ikväll på hur dom skall kunna hjälpa sin nya kompis, buspojken där....

 
Ingen bild

Molle

Torsdag 7 juni 23:03

Men varför ska vi föda svinet i 18 år??
Det finns väl snabbare sätt att bli av med honom!!!!!
Han kommer ju aldrig att kunna betala 14 mille i skadestånd

Svenska lagar ger jag inte mycket för

 
Ingen bild

Observer

Torsdag 7 juni 23:11

VARNING: En förhandsvarning till alla Sverigevänner!

Kring årsskiftet kommer den ekonomiska krisen troligast att starta. Säkra upp.

Dagens ekonomiska problem har sin grund i att etablissemanget o staterna m facken gett FOLKET uppgiften att ge sig själva löneökningar via lån (För att kunna köpa boende & bil) istället för att se till att höja folks löner efter dessa basutgifters flera hundraprocentiga inflation. Man har lämpat över det på folk, som snällt gått å tagit lån istället, för att kunna bo o transportera sig.

Samma sak men pensionerna! -Vi skall ansvara för detta själva TROTS att vi redan fått betala detta.
...Inte undra på att Svensken inte har just något sparat!

Vid årsskiftet slutar statsobligationsköpen i EU.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 7 juni 23:35

OT : Torkan i Sverige speciellt i Kalmarområdet har nu gått så långt så att en bil på COOP -Forums parkering igår kväll 00.03 självantände
Tydligen räckte inte ens kvällskylan till att kyla den stackars bilen

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 7 juni 23:41

Observer : Köpa boende för svenskar utan förtur till hyresrätter har blivit väldigt svårt, ikväll hade till med TV4 kommit på det.

Svenska Britta och Stina intervjuades och tyckte det var lite "jobbigt"
Man fick ju bo typ i andra hand eller hemma hos Svea och Svenne Banan

Vilka som bor i hyresrätterna eller har förtur vet alla till och med barnen på dagiset Folkhemmet.

Britta och Svea har inte fått kläm på det eller frågat mamsen och papsen vad dom rösta för sista 10 valen

KEEP SMILING GIRLS

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 7 juni 23:48

Kvinnan på bilden bör entledigas från sin tjänst om möjligt ,och omplaceras till ett stort nybyggt HVB-hem gärna beläget i Bjursnäs med tanke på den fina miljön där, 600 platser är önskvärt om möjligt

 
Ingen bild

Nisse

Fredag 8 juni 07:07

Hoppas att fler väljare nu kommer till insikt och straffar S, MP, V och C
för det dom nu röstade igenom, senare i valet i höst.
Det vore otroligt gott om dom får klart minskade siffror.

 
Ingen bild

Gustaf

Fredag 8 juni 07:49

OT.Boken Det Svenska Folklynnet av Gustav Sundbärg Utgiven 1911.
Har nu läst den sjätte upplagen. Förstår nu bättre hur det kunnat gå som det gått. Vi tycker ju inte om oss !
Googla på titeln om ni är intresserade.
Trevlig helg.

 
Ingen bild

jaså

Fredag 8 juni 10:28

Thoralf! HUR motiverar du att en kommentar blir igenom släppt av dig där en person tycker det är dags att Soros dör? Förklara dig !
Det finns fler antydningar till antisemitism och den klassiskt antisemitiska konspirations teorin om att judarna styr världen.
Förklara dig !

Thoralf Alfsson

Fredag 8 juni 11:38

Jag har definitivt inte tänkt förklara något för dig. Du har mycket att förklara och svarar dessutom aldrig på några frågor.

Jag godkänner inga kommentarer som är antisemitism enligt min uppfattning. Man har rätt att vara kritisk mot islam utan att bli anklagad för hets mot folkgrupp.

George Soros eller rättare sagt György Schwartz, född 12 augusti 1930 i Budapest i Ungern är snart 88 år och har därmed sannolikt inte så långt kvar. Jag kommer inte sörja honom när den dagen kommer.

Om du visste hur många som önskar livet av mig. Men det är väl dina kompisar och då har du säkert inte tänkt några frågor.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Fredag 8 juni 12:50

Ungern ? :=)(=:

 
Ingen bild

Tony

Fredag 8 juni 17:48

Men George Soros lär ha två söner som väl kommer att fortsätta
på den inslagna vägen? Sen kan jag inte förstå att är man
88 år ska man inte hålla på och jävlas med jordens befolkning,
han verkar att vara en ondskefull gubbe?

 
Ingen bild

Nogger White

Fredag 8 juni 23:03

Det går väl utmärkt att kritisera kräket Soros för hans högst konkreta samhällförstörande verksamheter genom OSF, utan att börja foliehatta om den litet dyrare almedalsveckan kallad bilderbergmötet ("Bilderberggruppen med Soros i spetsen", verkligen?) eller att en aktieblankning innebär att blankarna försöker "sänka aktievärdet" på ett bolag?

Lika litet som han styr politiken styr han aktiekurser (eller valutakurser) - han är bara duktig på att följa med politiken och marknaden. En opportunist.

Soros är egentligen inte värd att ödsla ord på. Han är en helt vanlig batikhäxa som försöker köpa sig ett rent samvete för sina kapitalistiska försyndelser och därmed accepteras i vänsteretablissemanget. Han har bara en herrans massa mer pengar än gemene reklamare på Söder.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 23 okt 20:32

”Minskad mängd kärnkraft och ökad mängd vindkraft har gjort det svenska elsystemet instabilt. Det kan få allvarliga konsekvenser för industrin”   Skriver Johan Svenningsson, VD för Uniper i en debattartikel i förra veckan. https://s...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 21 okt 22:48

  Ismantorps borg.                    Foto Thoralf Alfsson   Ibland tror man inte riktigt sina ögon när man läser tidningen. I detta fall handlar det om en artikel i Ölandsbladet, inte på insändarsidan. Nej, en artikel som Ölandsbladet sannoli...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 21 okt 11:13

Jag försöker läsa en del tidningar som har blivit liggande sedan jag var i Spanien. Läser om moderaten Ulf Berg i Dagens Samhälle. Jag satt tillsammans med Ulf Berg i riksdagens Skatteutskott under nästan tre år. Det var en av några få av skatteutsko...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 20 okt 16:33

Idag är jag väldigt tacksam över att Socialdemokraterna och LO lyckades införa Löntagarfonder på 80-talet. Jag är även tacksam över att Centerpartiet tillsammans med Socialdemokraterna införde ett tvångssparande 1989. Jag minns det som igår. Jag tror...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 19 okt 20:37


    När jag flög hem från Spanien i förra veckan flög jag med Norwegian till Kastrup och åkte sedan tåg till Kalmar. I stolssätet på tåget fanns magasinet Kupe, som jag bläddrade lite i under resan. Givetvis fanns en klimatalarmistisk artikel i ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se