thoralf

Direktlänk till inlägg 11 december 2016

DET GODA HATET, DEL 3

Av Thoralf Alfsson - 11 december 2016 21:26

I förra veckan satte jag upp ett antal affischer inför att riksdagsledamoten Anders Forsberg skulle komma till Skansen i Färjestaden för att föreläsa om Sverigedemokraternas landsbygdspolitik. Jag hade satt upp affischer i A4 och A3 format på ett tiotal platser. De revs ner eller plockades bort efter någon dag eller efter bara några timmar. Alla andra affischer satt dock kvar på anslagstavlorna.


Det goda hatet har varit framme ännu en gång!


Barometerns nyhetschef Jesper Ericsson skrev i sin krönika följande.


”Du har blandat ihop rätten att tycka, debattera och diskutera med möjligheten att håna, kränka och förminska.”


En sajt som enbart ägnar sig åt att ”håna, kränka och förminska” är IRM, Inte rasist men. Det är hela deras ”affärsidé” och enda syfte att förtala, håna, kränka och förminska.

 

När jag publicerade mitt senaste blogginlägg om National Pen visste jag att det bara var frågan om minuter innan IRM och Henrik Johansson skulle nappa på blogginlägget. Nu dröjde det faktiskt ett par timmar innan det kom upp på IRM. Som förväntat tyckte ansvariga på IRM att det som National Pen ägnat sig åt var riktigt roligt. IRM uppskattar tydligen företaget och deras tilltag. För att inte tala om IRM-läsarna som kommenterar och har roligt. I skrivande stund har ca 1 300 personer gillat inlägget hos IRM. Ganska skrämmande!


Det sorgliga är ju att media håller IRM och deras medarbetare om ryggen. Det finns inte på kartan att de skulle ifrågasättas av vänsterjournalisterna.


Om Svenska kommittén för antisemitism besökt IRM:s facebooksida och läst lite kommentarer hade de väl knappast delat ut ELSA-priset till IRM. Eller var det precis det som kommittén gjort och därför delade ut priset! Läs artikel i DN.


Svenska kommittén för antisemitism motivering till varför man delar ut ELSA-priset till IRM är minst sagt bisarr enligt min mening.

 

”För dess outtröttliga granskning och belysning av rasistiska, antisemitiska och antidemokratiska uppfattningar i och kring Sverigedemokraterna”


IRM får ELSA-priset för det goda hatet man sprider på sociala medier. Här nedan följer ett litet axplock av kommentarer där en majoritet kommer från IRM:s facebooksida. Vilket hyckleri!


   


I samband med att IRM publicerar något som berör eller länkar till min blogg brukar det goda hatet flöda på min blogg. Här kommer ett litet urval av de "goda hatkommentarer" som jag har sparat.


 


Aldrig någonsin har media lyft detta hat som jag och många andra sverigedemokrater ständigt utsätts för. Det är uppenbarligen fullständigt ointressant för media. Eller snarare är det inte politiskt korrekt att skriva om detta då det är vänstersympatisörer som ligger bakom detta hat.

Journalisterna behöver inte leta så länge på FB.


PS


Nästa blogginlägg blir nummer 2 000 på denna bloggportal som jag började använda i juli 2012. Ett litet jubileum! Jag lovar att det blogginlägget skall bli lite extra kryddat! 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 december 2016 23:04

Till er på IRM! Varför tillåter ni inte kommentarer på er hatblogg? Har ni problem med demokrati och yttrandefrihet? Tycker för övrigt att den ”tjocke” pojken på IRM visar en obehagligt antidemokratisk attityd. Är det förresten han som i vuxen ålder fortfarande bor hemma hos mamma?

Varför tillåter ni inte kommentarer?

Annat ämne:
America Vera-Zavala frågar i en krönika på GP:

”Vad håller du på med, Jan Guillou? Varför kalla hijab för huckle, Jan Guillou?”

Begriper hon inte det? Att halvportionen Guillou använder huckle istället för hijad är inte svårt att lista ut. Hijab är laddat med mörk totalitär islam och kopplas till den politiska ideologins utövare (muslimer). Huckle var tidigare en vanlig huvudbonad i Sverige, dock var det inte en extrem antidemokratisk politisk uniform. Pellejönsen Guillou vill på klassiskt vänstermanér blanda bort korten, normalisera och relativisera extrem antidemokratisk politisk uniform.

Äldre allmogenamn för huvudduk är huckle.(Wikipedia)

Hur många har inte i fotoalbumet en bild på en farmor eller mormor i ”huckle”?

Därför envisas pysslingen Guillou med att skriva huckle.

http://www.gp.se/n%C3%B6je/kultur/vad-h%C3%A5ller-du-p%C3%A5-med-jan-guillou-1.4030613

 
Ingen bild

Tobbe S

11 december 2016 23:25

Infantilt är ett passande ord att sammanfatta kommentarerna på IRM med.

 
Ingen bild

X

11 december 2016 23:26

När man läser det hat som Thoralf utsätts för så inser man hur förlorat Sverige är.
Vänsterliberalernas dröm att förstöra arvet från våra förfäder håller på att gå i uppfyllelse.
Och lågbegåvade vänsterextremister utgör nyttiga idioter.
Men snart är inbördeskriget verklighet i Sverige.
Då lär, kanske, svensken vakna.
Dock försent.
Men jag har lämnat Titanic (=Sverige) då så mig går det ingen nöd på :-)

 
Ingen bild

Jason Spacemen

11 december 2016 23:48

Om IRM ens vill försöka vara lite seriösa behöver de moderera hårt i kommentatorsfälten.

I nuläget framstår de bara som en simpel hatsajt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 december 2016 23:52

Ynkryggarna har till och med stängt av kommentarer på Soundcloud(mycket ovanligt).Vilka nollor! Den tjocke killen på IRM använder alla tänkbara totalitära metoder för att tysta kritik.

https://soundcloud.com/mr-henko

Vad är ni rädda för?

Lyssna på Ingrid & Conrad istället. Där kan ni kommentera.

https://soundcloud.com/ingridochconrad

 
Ingen bild

Waterbug

12 december 2016 00:15

Tragiskt men inte så överraskande då stat och media har sanktionerat det här beteendet under en längre tid.
Ställer mig dock frågande till om man skall ge det här gänget uppmärksamheten i form av dedikerade blogginlägg, förstår frustrationen över att vara måltavla för de här yttringarna men jag tror inte det för något gott med sig att ge dem mera uppmärksamhet och gratis reklam än absolut nödvändigt.

Polisanmäl de grövsta hoten och ägna dessa i stort sett marginaliserade människor ingen kraft, har de 1300 'gilla' på något inlägg så har du väl en 30-40.000 'gilla' per blogginlägg, de tjänar mer på att du uppmärksammar dem än vice versa.

Thoralf Alfsson

12 december 2016 00:24

Ibland måste man faktiskt berätta hur verkligheten ser ut. Det goda hatet som ingen inom pk-etablissemanget bryr sig om.

Lyfta på täcket och visa allt obehagligt hat!

 
Ingen bild

Absolut sanning

12 december 2016 00:17

IRM!!!!

EXPO!!!!

Ur underrättelsesynpunkt bör man överväga om "det goda våldet" ska kartläggas, precis som EXPO gör med alla som vill ha "folkhemmet" tillbaka.

1300 har gillat inlägget om National Pen från IRM.

ELSA priset går till IRM.

Det är slående vilken låg nivå det är
på grammatiken och retoriken i hatkommentarerna från de goda.

Flera kommentarer från Facebook och Thoralfs blogg ligger i gränsskiktet för att polisanmälas för förtal och indirekt hot.

Om de inte använder en Proxy-server, så är det bra att du skriver ut deras IP-adresser.....

Kampanjen mot "falska nyheter" fortsätter med Gunnar Karlsson, chefen för den Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) som är en verksamhet inom Försvarsmakten.

Han pekar ut Ryssland som den främsta aktören när det gäller it-attacker och hot mot demokratins grundvalar.

Gunnar Karlsson säger att landet ofta utsätts för åtgärder som kan leda till en generell misstro till information.

Det handlar om att sprida "falsk information", vinkla sanningen och att trycka på argument som försvårar att få en klar bild av vad som händer.

VEM passar det in på....

Är det någon som blir förvånad att Annelie Nordström, f.d ordförande för Kommunal, byter partitillhörighet från Socialdemokraterna till Feministiskt Initiativ???

Gratulerar till ditt kommande 2000:de blogginlägg!!!

 
Ingen bild

Barren

12 december 2016 02:47

Anders Blank skulle säkert kalla detta för yttrandefrihet.

 
Ingen bild

Onkel Sven

12 december 2016 04:26

Kommentarerna på IRM tyder på att hjärnan och röven tydligen bytt plats på många ! Ruskigt ,ruskigt att det finns sån mentalitet !

 
Ingen bild

Mr. T

12 december 2016 06:20

Jag har givit upp hoppet om att svensk politik någonsin kommer att lära sig av sina misstag. Den fungerar på så sätt att man gör sina misstag, därefter gör man kurskorrektur för att undvika den totala systemkollapsen - utan att nämna sina grava fel - och rösterna trillar åter igen hos dessa flaskor.

Att lyssna till folk som borde ha bättre insikt inom vissa områden -det finns inte på världskartan. Ett exempel: Mina föräldrar och jag flydde undan kommunismen i Jugoslavien och kom till Sverige på tidig 60-tal. På somrarna och ibland över jul och påsk var jag också på besök där.

Eftersom man hade vänner i Jugoslavien och kunde både språk och kultur, kunde man också se hur bra, eller i detta fall dåligt allting fungerade. När man kom tillbaka till Sverige fick man höra hur underbart det var i Jugoslavien och hur bra allting fungerade.

Att jag berättade om t.ex när jag var med min kompis i Jugoslavien för att hämta hans nya bil -Yugo - från fabriken, som han hade väntat 7 år för att få, och inte kom hem för att bilen gick sönder på vägen, var det bara något som man tog som propaganda mot svensk politik. "Jugoslavien var bra och du ska inte berätta om sådant du inte förstår" var det man fick höra från lärare och andra.

Åren gick och man snickrade ihop Löntagarfonder och annat för att man skulle kunna kopiera drömlandet Jugoslavien, och det jobbades på enda tills Jugoslavien försvann från världskartan. Löntagarfonderna försvann, utan kommentarer från politiker. Att fråga sig t.ex varför 100 000-tals flydde från Jugoslavien eller ens att ha en misstanke om att allt inte var perfekt i landet - det gör man inte som svensk politiker - eftersom man är bäst och kan allt.

Nu upprepar man det hela med flyktingar, man ska bli rik och samtidigt rädda världen och har kört huvudet i väggen igen. Skall bli intressant att se om man kan undvika den totala systemkollapsen den här gången.

 
Ingen bild

Fredde

12 december 2016 06:44

Detta visar faran med sociala medier, folk (?) kan sprida hot, desinformation, upprop, falska rykten mm och sitta anonyma.

Var är kuraget, vågar de inte stå upp för sina åsikter?

Sedan är jag övertygad om att det är mest unga som lever i en rosa bubbla som häver ur sig sånt här trams. Den dagen de själva blir drabbade av deb "nya religionen", blir våldtagna, eller på annat sätt utsatta för övergrepp - då lär det bli annat ljud i skällan!

 
Ingen bild

Boris

12 december 2016 07:15

Fy fan rent ut sagt. Hade inte en aning om att det var så illa Thoralf och att du får all denna skit postad på din blogg. Vilka människor att sjunka så lågt. Hur blir man så full av hat? Att media inte alls tar upp det hat som Sverigedemokrater får utstå dagligen visar hur illa ställt det är med media i Sverige.
Du kan glädja dig åt Thoralf att din blogg har betydligt fler läsare än IRM och att alla dessa nu får verskap om vad du utsätts för.
Till Jesper Ericson på Barometern. Du är en skam för svensk journalistik.

 
Ingen bild

Rex

12 december 2016 07:18

Hej Thoralf. Jag följer dig regelbundet. Ditt sista inlägg gjorde mig rejält upprörd. Jag har mailat Aftonbladet. Fortsätt med ditt outtröttliga arbete. Vi kommer att få rätt i de framtida historieböckerna. Med vänlig hälsning Rex
Hej Aftonbladet.
Har ni sett vilka vidriga kommentarer Sverigedemokraten Thoralf Alfsson blir utsatt för? Vad tycker ni om det? Eller det kanske är sanktionerat från era fotsoldater?
Med vänlig hälsning
Rex Gisslén
http://mobil.thoralf.bloggplatsen.se/2016/12/11/11395711-det-goda-hatet-del-3/

 
Ingen bild

Lotta_1

12 december 2016 07:43

Skrämmande att dessa personer inte inser vilket hat de sprider. Eftersom de ser sig som "goda" till skillnad mot Sverigedemokrater har de inga problem med att officiellt skylta med både namn och bild. Vore det någon rättvisa borde dessa människor avskedas av sina arbetsgivare pga vad de skrivit. Det kan på inga vis i världen sägas spegla deras eget mantra om "allas lika värde" eller är det ok att använda begreppet selektivt? Ett tips till er "goda" hatare: Läs igenom vad du skrivit, vänd sedan på det som om någon skrivit det du nyss skrev till dig, hur skulle det kännas? Skulle du räkna det som hat riktat mot dig? Förmodligen skulle svaret på frågan bli ja. Varför är det då så svårt för er att inse att ert hat är precis lika vidrigt och fult som det hat ni säger att ni utsätts för?

 
Ingen bild

Ludvig

12 december 2016 07:49

Så speciellt intelligent är det inte som skrivs på hatsidan IRM.

 
Ingen bild

Olle Bergwall

12 december 2016 08:00

Kommunisternas akilleshäl är att de själva tror att de får göra samma sak som de vill förbjuda sina medmänniskor att göra.
De tror att de är bättre. De tror att de vet bättre, De tror sig veta bäst. De kräver att få ha tolkningsföreträde.

Alla som har läst ANIMAL FARM med G. Orwell vet detta.

Med en sådan attityd till sina medmänniskor blir man inte speciellt omtyckt och är en avgörande orsak till att vänsteralternativ i den utvecklade världen endast är marginalpartier.
Det är extra allvarligt att gängse media, den sk MSM har sugit upp denna marginalgrupp individer och är den enskilt viktigaste orsaken till MSN´s retardation.
Det är egentligen inte svårare att förstå än att om det hade varit ett vanligt företag där personalen ger fan i syftet med företaget och är otrevlig och kör med en överlägsen attityd gentemot kunderna. Pennföretaget i Thoralf tidigare inlägg visar på ett sådant exempel.
Nu får massmedia i hela västvärlden skörda frukterna av att man har sett mellan fingrarna beträffande vänstermänniskorna som man har låtit komma in och tillåtits att översvämma redaktionerna.
Nu sitter man med ett demokratiproblem likväl som en annalkande ekonomisk katastrof.

 
Ingen bild

Mattias R

12 december 2016 08:44

@thoralf
Det är väldigt svårt att ta det här inlägget på allvar Thoralf, då du sällan rensar bland den skit som de dina skriver här. Ja förutom det som är direkt riktat mot dig själv förstås. Försvarar inte inläggen och hade själv raderat dom om jag hade modererat. Ord kan kännas riktigt hårt, men det har det även gjort för dem som råkat ut för dina läsares attacker. Då med betydligt vidrigare metoder än ord.
"Ta först bort bjälken i ditt eget öga, sen kan du ta bort flisan i din broders".

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 december 2016 09:04

Annat ämne. Tittade in på "Tårtkvinnan",s Facebooksida igår. Fullt av demonstrationsbilder med maskerade våldsverkare och hat, hat och återigen hat...

 
Ingen bild

Quo Vadis

12 december 2016 09:19

Grattis till ditt 2000:e inlägg! Fortsätt kämpa mot dessa fega mobbare! :-)

 
Ingen bild

Hacke

12 december 2016 09:44

Bra att du visar lite smakprov från dessa hatsajter Thoralf.
Jag är dessvärre inte förvånad. Inte heller över att "det goda hatet" kontinuerligt premieras och uppmuntras genom utmärkelser och priser från deras vänner och uppdragsgivare inom mediekratin.
Saneringsarbetet i demokraturen Sverige efter 68-eran och en av de mörkaste perioder vi vår historia lär bli gigantiskt.

 
Ingen bild

Erc H

12 december 2016 09:49

Snyggt jobbat Toralf, och bäst av allt, Du har INTE maskat bort namnen på ansvariga för resp FB-inlägg!
Nu tvingas de stå för vad de skrivit, och göra det offentligt på en av Sverige största bloggar!

 
Ingen bild

Lena

12 december 2016 09:52

Detta är pöbeln som skriver sån´t, deras argument är "nazist" etc, finns inte tillstymmelse till VARFÖR de tycker som de gör, och varför de måste uttrycka det. Pöbel har alltid funnits, de är inte särskilt utvecklade människor, men bloggen IRM drar tydligen till sig dessa. Personligen tar jag inte åt mig av den typen av folk, det är nästan så att jag tycker synd om dem. Tänkandet är inte deras starka sida om man säger så. De har ETT SPÅR inne i huvudet och kan inte tänka åt ett annat håll.

Däremot är det väl mänskligt att blir så upprörd ibland, så att man nästan kreverar. Känna harm, ilska, vrede, frustration m m är vanligt men det betyder inte att man kan häva ur sig. Gör som jag: ta då ett steg tillbaka och dra ett djupt andetag. Man vill väl inte förknippas med odjur...

Thoralf, vi måste komma vidare...

 
Ingen bild

jag

12 december 2016 10:04

Man önskar ju innerligt att det fanns, om så bara en enda journalist inom MSM som vågade, ville, fick ta upp detta. Jag blir allvarligt skrämd att detta får fortgå utan att någon reagerar.

 
Ingen bild

Joho

12 december 2016 10:08

Mattias R
Tala då om vad det är för vidriga metoder än ord annars kan du hålla käften

 
Ingen bild

Fiona1177

12 december 2016 10:53

Jag vill inte tro att det finns vuxna människor som kan häva ur sig sådana vidrigheter. Det verkar mest komma från pubertala ungdomar/barn som fnissar tillsammans och tävlar om vem som kan skriva värst.

 
Ingen bild

Micael Foghagen

12 december 2016 11:15

Fruktansvärt. Vidrigt. Saknar ord, men på ren svenska förbannad!
Delar omgående på min facebook för att dra mitt strå till stacken - ju fler som uppmärksammas på detta desto bättre.

 
Ingen bild

Curt Gunnarsson

12 december 2016 11:45

Beklagar å Dalfolkets vägnar. Greider är dyngstacken och IRM är flugsvärmen,,,

 
Ingen bild

Exilenskalman

12 december 2016 12:41

@Mattias R: Har du någonsin sett något på Thoralfs blogg som kommer ens i närheten av det som kommer från IRM? Jag har det inte. Inte heller på någon av de andra Sverigevänliga sidorna jag läser. Det är dags att inse att det värsta hatet kommer från den "goda" sidan. Det ursäktar inte hat från den invandringskritiska sidan på något sätt men det är dags att hyfsa till debatten från alla håll.

 
Ingen bild

Suzie

12 december 2016 13:21

Framtidens fascister kommer att kalla sig anti-fascister,sa Churchill och detta är exakt vad fascistorganisationerna/föreningarna i Sverige gör,understödda,sanktionerade och finansierade av staten och media via skattemedel.Samma sak med de sk antirasisterna som sprider enbart ett brinnande hat,lögner,okunskap på en så låg nivå att de borde skämmas men det har de inte varken förstånd eller insikt till.

Mycket bra krönika i Snaphanen som finns översatt till svenska på bloggen Vår stund i Sverige,tack för det!

Med kommunisten Mikael Wiehe till Nobelfest

"Partiledaren och riksdagsledamoten Jimmie Åkesson var inte inbjuden detta år. Mikael Wiehe skrev en sju verser lång hyllningsdikt till till massmördaren Fidel Castro i Aftonbladet kultur. Man kan lära sig några saker av detta..

"Kommunismen långa marsch genom institutionerna har varit en total framgång i Sverige. Även de borgerliga har upphört att vara borgerliga för länge sedan – allt enligt Roland Huntford – och hyllar kommunistiska ideér som ”globalisering, mångkultur och den så kallade ”genusvetenskapen”, som inte är någon vetenskap.

Det är en politisk doktrin som i alla kommunistregimer . Staten betalar, alla måste lyda idén. Vi har det inte i Norge, Danmark och Finland, endast i en urblekt version. Vi har borgerliga demokratier, något som Sverige inte haft sedan 1968. Inte för att de är speciellt duktiga, de är bara mindre galna. Bildt, Bo Lundgren och Reinfeldt, det menar man väl inte på allvar?!

http://varstundisverige.blogspot.se/

http://snaphanen.dk/


 
Ingen bild

Mattias R

12 december 2016 13:53

@Joho
Det är sånt jag skrivit om tidigare här, hoppa tillbaka i trådarna och läs.

 
Ingen bild

Tony

12 december 2016 14:03

Har sagt det förr, och det är min absoluta övertygelse,
att merparten av alla kommunistmuppar är körda i dom
övre regionerna, det bekräftas med råge av typerna som
skriver på IRM.

Likadant är det med dom kriminella som har sin hemvist
på det likaledes kriminella Expo, för att hitta någon skit
att kasta på Kenth Ekeroth så behöver töntarna gå tillbaks
till 2012 för att hitta denna skit HALLÅÅÅÅÅÅ EXPO DET ÄR
SNART 2017, även om vi vet att kommunisttöntar gärna
lever i det förgångna, så borde fjantarna vakna till ??

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 december 2016 14:09

IRM vann inte Svenska Podcastpriset trots att de var inkvoterade och åtnjöt speciell behandling :-)

Bra.

http://podcastpriset.daytona.se/nyheter-och-politik

 
Ingen bild

Erc H

12 december 2016 14:53

Hörde på 12.30-ekot att de har problem i Kalmar. Man vill minska möjligheterna för privatpersoner att få ut offentliga handlingar.
Man klagade över någon person i staden som ständigt krävde ut mängder med sådana handlingar.
Är det möjligen Du som skrämmer upp politikerskrået?
Hela inslaget gav mig en dålig smak i munnen, klart är att man vill minska möjligheten för medborgarna att hålla tummen i ögat på politikerna.

Thoralf Alfsson

12 december 2016 16:57

Nej, personen som begär ut handlingar är en kvinna. Det är väldigt mycket handlingar. Hon kan sysselsätta en person flera dagar i veckan med att kopiera handlingar.

 
Ingen bild

SM Guld MFF

12 december 2016 15:58

alla former av hat är oacceptabelt, enligt mig.

noterar att några av hatarna åtminstone vågar stå bakom sitt hat och skriver med sina riktiga namn på Facebook.

 
Ingen bild

arneik@telia.com

12 december 2016 16:27

Ja, det goda hatets kommentarer ligger på en nivå under amöban.....

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 december 2016 16:28

"Den svenska skolan är på rätt väg, men mycket återstår att göra innan vi är på asiatisk nivå – och den stora invandringen innebär en "enorm utmaning" för skolsystemet. Det säger Pisachefen Andreas Schleicher i en intervju med TT."

Drabbar inte de psykopater som ställt till med eländet. De placerar sina barn i fungerande skolor. Till alla som oroas över dagliga knivdåd på svenska skolor(dagens GP).

Tacka Psykopaten Reinfeldt för den oron.

 
Ingen bild

Bli glad, skär om en slida

12 december 2016 16:47

Lägg ned. Det tjänar inget till att reta sig på "allas lika värde", "värdegrund", "hat och hot".

Sitt inte still och låt er retas. Fienden har monopol på uttrycken och det i det närmaste omöjligt att käfta emot.

Typiskt att Mattson på Expressen känner hat och hot för att en av de förföljda byråkraterna ber Expressen slänga sig i väggen.

Ta även exemplet med det till Lucia utstyrda lilla negerpojken. Där kom det massor av hat och hot. Min övertygelse är att inte enda sådant förekom som riktade sig mot den stackars grabben. Det vägrar jag att tro. Hur visste hatarna-hotarna vart de skulle skicka sina hat-hot?
Däremot tror jag några stycken skrev till Å&H och sa vad de tyckte om deras koncept.

Till Thoralf: Skit i vad de skriver. Gå inte in i diskussioner om det.
Du vinner aldrig en sådan diskussion.

Nej, visa på orättvisor inför lagen. Visa på missgynnande av svenskar, särskilt äldre,

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 december 2016 16:50

"I bästa fall kan Feministiskt initiativ ta väljare från Sverigedemokraterna.”

I vilket perverst patologiskt universum lever Aftonbladet? :-)

Årets mest korkade analys?

https://unvis.it/aftonbladet.se/ledare/a/X12gx/socialdemokraten-som-bytte-sida

 
Ingen bild

C Andersson

12 december 2016 16:58

Sveriges Television reviderar historien. Ändrar i en tre veckor gammal artikel.

Vägrade delta i Prideparad – soldat riskerar straff

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/vagrade-delta-i-prideparad-soldat-riskerar-straff

Publicerad:22 november 2016 16.46
Uppdaterad:12 december 2016 14.37

Är det någon som vet hur man kan få fatt på en cachad version?


 
Ingen bild

Hasse Pannband

12 december 2016 17:04

@ curt Gunnarsson
Bevingade ord!
Så mitt i prick

 
Ingen bild

Von Kätting

12 december 2016 17:32

Äntligen. Å så efterlängtat!
Hur klarade vi oss innan?

Uppsala får professor i lesbisk litteratur och pjäser. 

Äntligen har Uppsala fått två nya genusprofessorer! Det är verkligen på tiden att det här viktiga fältet belönas för sin enträgna kamp för viktiga saker.

https://toklandet.wordpress.com/2016/12/08/uppsala-far-professor-i-lesbisk-litteratur-och-pjaser-antligen/

 
Ingen bild

Tony

12 december 2016 17:41

Fackpampen Anneli Nordström överger Sossarna för F.I,
ja då har hon kommit till rätt gäng, Gudrun Schyman är
precis som Anneli van vid att bränna Pengar, den förra
över Grillen, den senare, Medlemmarnas pengar på lyxresor!

 
Ingen bild

Överste Senap

12 december 2016 18:01

Den där Mattias R verkar vara samma typ av psykopat
som Reinfeldt, inte en tillstymmelse av insikt.
Vi minns dej som något förvirrat, någon lite "bakom flötet"
som man sa tidigare. Vem fan tror du är intresserad av att
läsa dina tidigare förvirrade "alster" Som sagt
överdriven självkänsla, alternativt, ingen alls.

 
Ingen bild

Miljöpartiet terroristmagnet

12 december 2016 19:06

Gävleidag 04.00
GD Avslöjar: Moskéns talesperson på Säpos lista över terrorfinansiärer
http://www.gd.se/gavleborg/gavle/gd-avslojar-moskens-talesperson-pa-sapos-lista-over-terrorfinansiarer

Han valdes in i Gävle moskés styrelse – delade IS-propaganda på instagram: "Vi muslimer älskar denna flagga"
– Jag kan inte kommentera vad dåvarande styrelsen gjorde. Jag var inte en del av den, säger moskéns nuvarande talesperson Rague Ali Youssouf, som även han då valdes in i styrelsen.

Han ser inget problem i att Ali Al-Ganas publicerat Islamiska Statens flagga.

– Det är en flagga som jag skulle kunna gå runt med på stan. Bara för att rasister går runt med Sveriges flagga betyder inte det att det är rasisternas flagga, säger Rague Ali Youssouf.
http://www.gd.se/gastrikland/gavle/han-valdes-in-i-gavle-moskes-styrelse-delade-is-propaganda-pa-instagram-vi-muslimer-alskar-denna-flagga

”Vi står sida vid sida för att välkomna alla våra medmänniskor som söker skydd, frihet, trygghet i vårt vackra Sverige”, skriver Rague Ali Youssouf i samband med en bild på sig själv och statsminister Stefan Löfven från integrationsjippot ”Sverige Tillsammans”.
Knappt fyra månader senare försvarar han Islamiska Statens flagga i samband men en artikel om dödshot: ”Be till Allah eller dö”. – Det är en flagga som jag skulle kunna gå runt med på stan, säger han till Gefle Dagblad.

Han är talesperson för Gävles moské
Har förtroendeuppdrag som styrelseledamot i Ungdom Mot Rasism
Anklagar Aftonbladet för islamofobi på grund av negativ publicitet av IS terrorflagga
Blev invald som nämndeman i tingsrätten på Mp-mandat
Minglar med Stefan Löfven, Mona Sahlin och Karl-Petter Thorwaldsson
Nyheter Idag har talat med Rague Ali Youssouf: ”Då hade jag pratat på ett annat sätt än jag gör nu”
http://nyheteridag.se/styrelseledamot-i-ungdom-mot-rasism-en-flagga-jag-skulle-kunna-ga-runt-med-pa-stan-fick-uppdraget-som-namndeman/

 
Ingen bild

Tony

12 december 2016 19:16

Jönseriet på SVT blir bara värre, i kväll ägnade sig
Sydnytt åt Luciafirandet, att fira Lucia som vi gjort
hittills var att föra fram vithets normen, och vill vi
bevara traditionen fick vi också vara beredd på förändringar?

Ja herre Gud, är det inte så att Lucia är en Svensk tradition,
om vi nu har ljusa flickor till Lucia , så angår det väl
inte andra som har en annorlunda hudfärg? Ingen är väl
tvingad att fira Lucia, om dom inte kan acceptera att Lucia
är just Ljus? Stollarna på SVT måste ändra på allt för
att skita ner det Nordiskt blonda? Otroligt!

 
Ingen bild

Ensamkommande barnet flygs hem i kväll

12 december 2016 19:17

Bland dem som tvångsutvisas finns bland andra Öis-brottare Mustafa Nauibi och journalisten Wares Khan.
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/ska-utvisas-i-kv%C3%A4ll-1.4037567?stampenHideCookieInformation=Jag+f%C3%B6rst%C3%A5r

Fakta: #vistårinteut

Rörelsen #vistårinteut består av socionomer, pedagoger, enhets- och verksamhetschefer, sjuksköterskor, familjehem, barnmorskor, läkare, psykologer, diakoner, präster, konsulter, genusvetare, beteendevetare, människorättsvetare, forskare, projektledare, handledare, gode män, jurister, volontärer och medmänniskor som på ett eller annat sätt är engagerade i gruppen ensamkommande barn och ungdomar.
Många av arbetar med gruppen ensamkommande.
Budskapet är att ensamkommande flyktingbarn har samma rättigheter och ska behandlas på samma sätt som andra barn

 
Ingen bild

Odalbonde

12 december 2016 19:33

Vänstern är en sekt som inte tillåter att andra tänker och tycker annorlunda. SD 2018.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 december 2016 20:31

@Miljöpartiet terroristmagnet Måndag 12 dec 19:06

”Vi står sida vid sida för att välkomna alla våra medmänniskor som söker skydd, frihet, trygghet i vårt vackra Sverige”, skriver Rague Ali Youssouf i samband med en bild på sig själv och statsminister Stefan Löfven”

Vem i helvete har gett den terrormisstänkte muslimen mandat att välkomna all världens slödder till vårt land? Vem tror den terrormisstänkte muslimen att han är? Svensk eller? Han skall vara försiktig med hur han uttrycker sig. Han har absolut inte svenskarnas godkännande att agera någon sorts godhetsapostel på vår bekostnad.

Undrar om inbjudan också omfattar kristna kopter som muslimer slaktar på löpande band i Egypten? Skulle inte tro det!

http://nyheteridag.se/styrelseledamot-i-ungdom-mot-rasism-en-flagga-jag-skulle-kunna-ga-runt-med-pa-stan-fick-uppdraget-som-namndeman/

 
Ingen bild

C Andersson

12 december 2016 21:09

@Ensamkommande barnet flygs hem i kväll@

En samling tärande samhällsmedborgare. Sjuksköterskor, barnmorskor och läkare måste man dock räkna till de nyttiga. Tänk vad många jag försörjer med min pension. Inte undra på att ha det svårt att få det att räcka till.

 
Ingen bild

Joho

12 december 2016 21:44

Mattias R
Kan du inte skriva i dina inlägg vad det gäller tänker jag inte ödsla tid på psykflum.

 
Ingen bild

Dessa lättkränkta "afrosvenskar"

12 december 2016 23:59

Socialdemokraterna försvarar partikamrat efter anklagelser om maktmissbruk och hot.

Adrian Kaba (S) hotade och kränkte afrosvenskar under ett seminarium om rasism, hävdar arrangörerna bakom Nordens största konferens om mänskliga rättigheter. Förtal, hävdar Kaba själv.

Adrian Kaba kallar anklagelserna för "grovt förtal".
I ett skriftligt svar till arrangörerna hävdar han att allt började när paneldeltagaren
Peter Vig från judiska församlingen berättade att det företrädesvis är unga män från Mellanöstern som ligger bakom den antisemitsim som judar upplever i Malmö.

En kvinna i publiken ska ha sagt att Peter Vig inte kunde utsättas för rasism eftersom judar är socialt och ekonomiskt privilegierade och en del av majoritetssamhället.
http://www.sydsvenskan.se/2016-12-12/socialdemokraterna-forsvarar-partikamrat-efter-anklagelser-om-maktmissbruk-och-hot


 
Ingen bild

Peter T Bohman

13 december 2016 14:57

Följer din blogg och tycker synd om alla de intelligensbefriade landsförrädare som inte vuxit ur blöjan eller mammas patte ännu.
De inser inte ännu vilket hot de är emot vårt svenska samhälle och de traditioner detta samhälle byggdes på.
Det värsta är att de flesta av dem lever i skyddad verkstad utanför de regioner som kallas no-go och har knappt sett en invandrare på vykort än mindre stött någon.
Kämpa på Thoralf!

 
Ingen bild

LALILA

13 december 2016 22:20

Satte själv upp samma affischer i Köpingsvik i början på förra veckan. Blev nedrivna 2 gånger.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se