thoralf

Direktlänk till inlägg 29 april 2013

FEGT AV MAZETTI

Av Thoralf Alfsson - 29 april 2013 11:43

Katarina Mazetti håller på upphovsrätten till sin krönika i ICA-kuriren. I ett mejl till mig svarar hon att hon inte tänker ge oss en möjlighet att använda hennes krönika i en trycksak i samband med hennes första majtal i Kalmar. Ett mycket fegt agerande av Katarina Mazetti som uppenbarligen inte vågar stå för sin krönika i ICA-kuriren.Jag fick ganska omgående följande svar från Katarina Mazetti. Frågan är hur många glasvatten det blivit den kvällen eftersom hon svarade så otrevligt på en hederlig fråga.Samtidigt vet vi ju hur polisen agerar vid 1 maj i Kalmar. Alla kommer säkert inte ihåg hur det var när Mona Sahlin talade 2007 på Larmtorget. En person som delade ut gratis Toblerone till publiken omhändertogs av polisen. Varför är dock oklart!


Journalisten och framlidne Kurt Lundgren uppmärksammade dock det hela och skrev om det på sin blogg. Den polisiska korrektheten slog till i Kalmar. Kommer den även göra det på onsdag? Kommer Sverigedemokrater omhändertas av polisen?
 
ANNONS
 
Ingen bild

S.Småland

29 april 2013 12:04

Jag kommer absolut inte lägga något av min dyrbara pensionärstid på att åka till Kalmar och lyssna på den "kjeringa"!

 
Ingen bild

Tom

29 april 2013 12:12

Ett alternativ skulle vara att köpa några hundra exemplar av icakurirens aktuella nr och låta dessa vara tillgängliga på plats...men det kanske inte är genomförbart, samt att det då sponsrar ett sverigefientligt företag som ICA uppenbarligen verkar vara.

 
Lassekolja

Lassekolja

29 april 2013 12:15

Snälle Thoralf! Lova oss alla att inte byta hobby! Tänk på alla oss "Thoralf-beroende", som tycker Din blogg är så enastående att den står överst på "favoritlistan" efter två SD-hemsidor. Bry Dig inte om den Sverigefientliga fru Mazetti utan fortsätt att kämpa för ett bibehållet Välfärdssverige, d.v.s det som återstår!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lärare

29 april 2013 12:29

Bra Thoralf!
Ge på dom bara!

Landet Sverige där det blivit så PK att journalister intervjuar journalister.
Man vågar BARA prata OM SD men aldrig med dom! Endast om det är ngt negativt, t ex vid en nedgång i opinionen men ALDRIG vid en uppgång.
Spännande se hur Media reagerar vid kommande uppgångar för partiet, för det kommer var säker.

Ja, Arbetarrörelsens dag heter det. Borde heta Sverigedemokraternas dag, för det är SD som arbetar och kämpar varje dag för att rädda Sverige från total undergång.

Tack Thoralf, du är en klippa!!!

 
Ingen bild

Notarien

29 april 2013 12:32

Citaträtt=De värsta styckena på flygbladet!

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 april 2013 12:51

Mazetti vet att hennes nu "berömda" krönika inte håller för en ordentlig granskning ord för ord.
Hon läser säkert alla inlägg här sedan några dagar och kommer att göra det fram till sitt första Maj-tal. Så säkert också de lokala arrangörerna. Kanske tom. Ordningsmakten.
Därav den arroganta tonen i svaret till Thoralf.
Troligen kommer också representanter för Vansinnesvänstern att närvara med sedvanlig utstyrsel och handredskap...

"Notarien" har en poäng. Ett lokalt producerat flygblad med några citat ur krönikan, med tydlig källhänvisning, kan kanske vara en gångbar väg.
Tänk om man bodde närmare Kalmar...det ser ut att bli en intressant dag...

 
Esma

Esma

29 april 2013 12:57

Haha, en man som delar ut gratis toblerone blir bortförd av polisen. Har de inte annat att syssla med? Hade det varit någon annanstans hade man inte gjort någonting åt det. Men han var kanske störande på något sätt eller misstänkt för något, vad vet jag! Läs gärna min blogg. http://allahochnattbonen.blogspot.com/ eller http://journalofamuslimconvert.blogspot.se/2013/04/muslims-that-admire-israel.html

http://journalofamuslimconvert.blogspot.com

 
Ingen bild

Mattias

29 april 2013 13:09

Varför inte dela ut gratis Kinapuffar och glass (Nogger) medan Mazaretti håller sitt tal? Eller kommer polisen då att ingripa resolut och föra bort/gripa alla personer?

I Lund kunde ett gäng vänsterextremister häromdagen uppträda hotfullt, skjuta fyrverkeripjäser och knallskott utanför AF-borgen utan att polisen gjorde några ingripanden. Då är det tydligen dialog och korvgrillning som gäller.

 
Ingen bild

SM811

29 april 2013 13:09

Vad är det för hjärnspöken som poppar upp så fort Mazetti skall svara på en fråga?

 
Ingen bild

Skånepåg

29 april 2013 13:14

@ någon

Vad finns det för regler för "citaträtten". Någon som vet?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 april 2013 13:19

S Småland : Du kanske inte behöver lyssna på talet utan bara vara i Kalmar under talet, stötta Alfsson mfl med din närvaro bara .
Det vore väl trevligt om det blev 3 gånger så många lyssnar än vanligt på första Maj.

Ibland får man lämna tangentbordet för att stötta upp
Vore jättetrevligt om Sverigevänner med 10 mil från Kalmar kunde åka till byn 1 Maj.
Det är Thor-alf Alfsson värd

 
Ingen bild

Flickan med choklad i

29 april 2013 13:19

Någon måste spela in chokladflickans tal.
Ett gott skratt förlänger livet och det är vad jag räknar med att få av att lyssna på hennes svammel.
MB

 
Ingen bild

Kör hårt

29 april 2013 13:23

Det finns inget som hindrar att ni gör reklam och har några hela exemplar av ICA-kuriren så att hugade besökare på plats kan läsa Mazettis krönika.

 
Ingen bild

S.Småland

29 april 2013 13:28

G&G, jag ger dej rätt i dom tankarna , kommer troligtvis ! Mvh .

 
Ingen bild

Kalle

29 april 2013 13:33

""Citaträtten är en inskränkning av upphovsrätten, som stipulerar att återgivning av citat i begränsad omfattning och för vissa syften är tillåtna, utan upphovsmannens tillåtelse."" skriver Wikipedia.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Citatr%C3%A4tt

Utan upphovsmannens tillåtelse gillar jag bäst. Tänk att få slänga de värsta citaten på Mazetti i flygblad utan att hon som upphovsman kan göra något mer än att grina illa och känna sig besegrad av SVENSKA lagar.

Vilken härlig känsla för SD bland annat.

 
Ingen bild

Kalle

29 april 2013 13:48

SD borde låta en jurist läsa igenom flygbladet och granska citaten mer nogrant ur juridisk synpunkt. För ni har väl skaffat er en lagkunnig jurist efter halva mandatperioden??? En jurist är livsnödvändigt för ett polotiskt parti som SD!!!

Om SD inte har någon jurst så får SD skylla sig själva, tyvärr. SD måste börja kämpa med lagboken i högsta hugg. Citaträtten är bland annat ett exempel på det.

SD måste utnyttja lagvrängeriet till fulländning!!!

 
Ingen bild

Thoralf A

29 april 2013 14:08

Jag är insatt i citaträtten efter att ha bloggar i snart 8 år.

I detta fall ville jag återge hela krönikan så att jag inte skulle anklagas för att ha plockat "russinen ur kakan". Då hela krönikan är så svenskfientlig vill jag att helheten skall behållas. Tyvärr är detta inte möjligt utan Mazettis tillstånd.

Nu är jag dock övertygad om att det kommer hoppa några grodor ur hennes mun i Kalmar och jag är lika övertygad om att alla socialdemokrater på Larmtorget kommer applådera fosterlandsförnekarens svenskfientliga uttalanden, i sin egen dumhet och oförstånd. Då allt, jag menar absolut allt som sägs negativt om Sverigedemokraterna och Sverige och svenskhet är positivt enligt socialdemokraterna.

Viljan att förnedra sig själv och vår kultur är stor inom dessa kretsar!

 
Ingen bild

Wimarg

29 april 2013 14:15

Om jag hade skrivit ett jättebra artikel, som Mazetti tycker sig ha gjort, då skulle jag bli glad över att den sprids. Jag tycker det är väldigt konstigt att hon inte gillar att hennes ord sprids. Tycker hon inte själv om det hon skrivit?

Hoppas verkligen att ni spelar in hennes tal. Vi som inte är på plats vill också gärna höra. Man ska inte bara lyssna på vad man själv vill höra, utan även på vad man inte vill höra.
Av detta blir man klok och vis :-)

 
Ingen bild

Sven Dacke

29 april 2013 14:23

Jag hoppas ni filmar "Mazetti" och lägger ut på Youtube så att vi som inte har nöjet att bo i Kalmar kan få se och höra en så prominent person

 
Ingen bild

Thoralf A

29 april 2013 14:26

Ni kan vara lugna! Mazettis majtal i Kalmar skall dokumenteras för eftervärlden.

 
Ingen bild

Magentan

29 april 2013 14:29

TOBLERONE FARLIGARE ÄN HAKKORS?
Det var en intressant bild på poliserna som släpar bort den unge mannen som försökte dela ut Toblerone på Larmtorget 1:a maj 2007.

I januari 2009 var det tydligen en helt annan demonstration på Larmtorget i Kalmar. Från den demonstrationen finns det flera intressanta bilder i Thoralfs inlägg på länken nedan! Den nedersta bilden i inlägget visar också två poliser, men dessa står och betraktar några flaggor och ett HAKKORS uppsatt på en skylt framför dem. Trots hakkors fanns det tydligen ingen anledning för poliserna att släpa bort någon den här gången?

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/january/fredsdemonstration.html

 
Lassekolja

Lassekolja

29 april 2013 14:38

Jimmie Åkesson borde 1maj-tala (i ex.-vis Sölvesborg men ännu bättre i Stockholmstrakten), i vilket han framhåller Sverigedemokraternas syn på den heltokiga helt fria arbetskraftsinvandringen, eftersom 1maj är "arbetarnas dag". Att "importera" okvalificerad arbetskraft när hundratusentals dito redan finns här. Den helt okvalificerade arbetskraftsinvandringen skapar bara undanträngning och utanförskap, som leder till en låglöneklass, samtidigt som både LO och sossarna står på torgen runt om i Sverige och hävdar att "Sverige skall inte konkurrera med låga löner".
Det som Reinfeldt lyckats bäst med är ju just att näst intill återinföra slaveriet i Sverige, ex.-vis inom transportsektorn, byggsektorn, o.s.v Det är otroligt att SD är ensam motståndare till denna galenskap, som kallas arbetskraftsinvandring.
Observera att varken SD eller jag har synpunkter på att kvalificerad arbetskraft kommer hit och fyller upp de luckor, som 7:an skapat under decennier genom att byta den gamla "kunskapsskolan" mot flumskola!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 april 2013 14:52

Det finns väl alltid en möjlighet för någon som inte är medlem i SD att på eget bevåg att dela ut skriftlig information, eller...?

SD kan ju alltid bjuda på grillat fläskkött och dela ut information några kvarter bort...
Det gäller att balansera på lagparagraferna. Så gör motståndarna..

(Ja, du Mazetti (du läser säkert alla kommentarer här), det blir nog en minnesvärd dag i Kalmar...Bla. Jan Helin, Thomas Mattsson och Mona Sahlin har hjälpt SD till stora framgångar. Du är på god väg att bli en i det gänget..)

 
Ingen bild

Skånepåg

29 april 2013 14:59

@ Hulda mk1

Vet inte varför, men en viss oro gnager i mig att madame Mazetti "ballar ur" i sista ögonblicket. En vrickad fot eller plötslig heshet är i så fall inte en omöjlighet. Hoppas att jag har fel, men vi får se hur Mazettigate utvecklar sig?

 
Ingen bild

J B Doe

29 april 2013 15:21

Ett informationsblad med Mazetti-citat bör kompletteras med ovanstående två mail, som förklarar varför inte hela hennes artikel kan delas ut. Hon skäms tydligen över sin artikel, men kan väl inte skämmas över tonen i sitt mail?

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 april 2013 15:32

Skånepåg...
Mazetti vet säkert att om hon backar och erkänner ETT ENDA fel i "krönikan" så faller inte bara hennes alla uttalanden utan så mycket mer inom de Sverigefientligas skara.

Så din teori är inte omöjlig. Men vem blir då talare istället? Kanske den mycket fint titulerade "skinkmackan". En stor världskändis ;-)
J B Doe...
Helt rätt. Sanningen ska alltid fram!

 
Ingen bild

Funtaren

29 april 2013 17:13

Det där med att Toblerone-killen omhändertogs och fördes bort är ju sanslöst! Han kan ju absolut inte ha gjort något som motiverade denna behandling. Finns det någon dokumentation av efterspelet? De måste ju blivit anmälda för tjänstefel?

 
Ingen bild

Funtaren

29 april 2013 17:16

Och angående förföljelse... Vem förföljer vem? Det är ju dokumenterat att hon vill hålla tal i Kalmar just därför att det är din stad, Thoralf! Detta plus de lika lögnaktiga som konstanta angreppen på dig i diverse media måste ju ses som tecken på någon sorts mani. Hon skulle nog må bra av medicinering för dessa tvångstankar.

 
Ingen bild

Greg

29 april 2013 17:48


覧覧覧覧覧覧-覧覧覧覧覧覧-
Sverige står under invasion
覧覧覧覧覧覧-覧覧覧覧覧覧-
Över 500 muslimer kommer till Sverige på en dag, enligt Migrationsverkets direktör. Hur många muslimer som föds i Sverige per dag vet ingen.

SD har siktet inställt på att ta över regeringsmakten tidigast 2018, men då är det för sent för att rädda Sverige för då är muslimer redan i majoritet i hela landet.

覧覧覧覧覧覧-覧覧覧覧覧覧-
Sveriges existens står på spel
覧覧覧覧覧覧-覧覧覧覧覧覧-
SD bör ägna all tid och energi åt att försöka göra något åt saken nu.
Vi har ingen tid att spilla på några andra frågor.
Imorgon, om inte redan, är det för sent.
Det är bråttom!

 
Ingen bild

Skånepåg

29 april 2013 18:46

@ Greg

"SD bör ägna all tid och energi åt att försöka göra något åt saken nu. Vi har ingen tid att spilla på några andra frågor. Imorgon, om inte redan, är det för sent. Det är bråttom!"

Jo, men så tänker nog mer eller mindre varje sann Sd:are, men vilka maktmedel och resurser finns till förfogande? Det är väl där "skon klämmer". Jag är 65+ gammal medicinare och har lyckats påverka många i min omgivning genom att de skall börja konsekvenstänka och inte bara leva i nuet. Jag och min fru kan inte längre vandra omkring i vår och andra byar by och distribuera flygblad p.g.a hälsoskäl. Ett tag köpte jag A4-ark i 5000 pack och storpack av patroner, men fick successivt trappa ner på fotvandringen.

Måste erkänna att man känner sig maktlös över det som nu sker i Sverige och hur in i h-e korkade svenskarna verkar när man inte inser allvaret i det som nu sker inom alla samhällsområden. Jag vill ställa sig och skrika på Stortoret i Kalmar och uppmana folk att ta sitt förnuft till fånga och tänka på kommande generationer. Man lär nog inte bli så gammal där innan "ordningsmakten" rycker ut och sätter stopp. Så den stora frågan är, vad gör vi?

 
Ingen bild

Thoralf A

29 april 2013 19:26

Greg

Jag känner ett visst obehag inför din retorik. Du inser uppenbarligen inte att vi lever i en demokrati och att det är inom dessa lagar och regler som vi kan verka. Något annat är uteslutet!

Du får gärna komma med förslag.

Frågan är vad du själv gör för att påverka människor i vårt samhälle?

Du får gärna berätta för oss! Så kanske vi kan lära oss något nytt.

 
Ingen bild

Magentan

29 april 2013 20:36

Många hat- och hån-twitter från PK-mobben just nu om att Erik Almqvist ska flytta till Ungern. Man skulle nästan kunna tro att han är den förste svensken som lämnar landet, men så är det ju knappast. Utflyttningen från Sverige av svenskar ökar för varje år, och i antal personer mätt är det till och med fler som flyttar härifrån nu än vad det var som mest vid den stora svensk-emigrationen till Amerika. Allt fler ger upp och lämnar landet.

 
Ingen bild

Jenny

29 april 2013 20:45

Tänk om de som bestämde i Sverige var lika klarsynta och intelligenta som Merit Wager:
http://meritwager.wordpress.com/2013/04/29/om-framvaxten-och-den-politiska-acceptansen-av-nya-civilsamhallen-i-sverige/

 
Ingen bild

Magentan

29 april 2013 20:51

P.S Sedan har vi ju de "nya svenskarna", som tydligen flyttar från Sverige temporärt under den kalla årstiden. Har märkt att under 3-4 månader på vinterhalvåret försvinner en del av de "utomeuropeiska invandrarna" från bostadsområdet, men när det våras kommer de tillbaka igen. Tre frågor infinner sig då:

1) Hur går det med skolgången för barnen?
2) Hur går det med deras jobb här (600 000 utlandsfödda går ju till jobbet varje dag)?
och sist men inte minst viktigt:
3) Hur kan de åka tillbaka till hemlandet när de har fått asyl på grund av att det är livsfarligt för dem att vistas i hemlandet?

 
Ingen bild

Lärare

29 april 2013 21:31

VA?
Hörde ngn kvittrade om ngt häpnadsväckande;
"Invandrade svenskar" ????
"Human flyktingpolitik" -ja så klart, men ska vi inte arbeta för kraftigt minskad invandring?
Och assimilering bör vara självklart. Träffade en sosse idag som tyckte att det är invandrarna som ska anpassa sig och inte tvärtom.
Det finns inte längre ngr "etniska svenskar" alltså?

Vad är nu detta när man börjat hoppas igen.

Byt ut...........

 
Ingen bild

Kalleman

29 april 2013 22:17

Om inte en drastisk omsvängning av invandringspolitiken sker nu kan vi gamla Svenskar hälsa hem! Med våra mediokra pensioner kan vi inte längre konkurrera med med ÄFS-invandrarna om en rimlig levnadsnivå, detta trots att vi jobbat i över 40 år och genererat skatteinkomster till den sk Svenska välfärden, detta är ett stort svek mot alla gamla Svenskar, en katastrof som dagens politiker bör/måste ställas till svars för!

 
Ingen bild

Greg

29 april 2013 22:28


@ Thoralf
Först tack för frågan,
än större tack för ditt engagemang och dina insatser.

Du undrar vad jag gör för att påverka människor i vårt samhälle? Och du efterlyser förslag?

Jag har omfattande kunskaper i ämnet islam och islams historia. Jag försöker på olika sätt och via olika kanaler förmedla mina kunskaper till folk, upplysa om faran med islam mot vår demokrati och vår svenska kultur, och slå hål på de myter som etablissemangets medier försöker proppa i svenskarna. Jag har begränsade möjligheter att nå ut till så många som jag skulle vilja önska, censuren härskar ju som du vet i landet med undantag för internet.

Jag skulle önska att SD
- fokuserar mer på att upplysa om faran med islam och islamiseringen
- ligger lågt, i detta avgörande läge i Sveriges historia när landet står under en regelrätt muslimsk invasion, med att slösa bort tid och energi på kontroversiella frågor som abortfrågan. Det spelar bara motståndarna i handen, de vill gärna vända bort uppmärksamheten från det vansinne som pågår i landet.
- lägger fram konkreta förslag på hur man kan stoppa islamiseringen av Sverige. Att stoppa eller begränsa invandringen är förstås ett konkret och bra förslag men det räcker inte. Det krävs en större renovering av den svenska lagstiftningen; lagar som gör islamiseringen möjlig ska antingen rivas upp eller omformuleras, ex
* Mångkulturgrundlagen ska bort (helst ska den ersättas med att Sverige är svenskt)
* könsstympning av barn (sk omskärelse) ska kriminaliseras
* sk religionsfrihetsparagrafen ska antingen tas bort eller skrivas om. Den är förlegad, tillämpas diskriminerande (gäller inte alla religioner som naturismen), och den missbrukas idag av muslimer, används som förevändning för att legitimera barnmisshandel, slöjtvång, böneutrop, könsapartheid i mosk馥r, simhallar mm.
* hets mot folkgrupparagrafen likaså missbrukas för att censurera all kritik mot islam, lagen tillämpas också diskriminerande (hets mot svenskar, norrmän, de rika, kungahuset mm är OK)! Därför bör den antingen avskaffas eller förtydligas.
* attribut som symboliserar kvinnoförtryck, som slöja, könssegregerande mosk馥r och koranskolor ska förbjudas, på samma sätt och av samma anledning som man förbjuder nazismens symboler.

SD har tidigare vid några tillfällen talat om islamiseringen och lagt fram några liknande förslag till de ovannämnda men min känsla är att fokus på senare tid har vänts bort mot andra mindre viktiga frågor. Därav min kritik.
Jag skulle önska att SD lärde av och följde mera i det nederländska Frihetspartiets spår, som har kampen mot islamiseringen högst upp på sin agenda och som framgångsrikt lyckats driva igenom folkomröstningar om förbud mot islamska attribut.

Hälsningar,

 
Ingen bild

Ingrid

29 april 2013 23:27

Jag skulle gärna vilja veta om Tobleronekillen hade några chokladbitar kvar när han blev omhändertagen av polisen. I så fall: fick han behålla dem eller blev de konfiskerade (uppätna) av polisen?

 
Ingen bild

rksmrgs

30 april 2013 09:55

Vi har 10 år på oss, sen är alla som minns och kan berätta om ett annat Sverige döda.

 
Ingen bild

OH

30 april 2013 10:20

En skrift som bygger på flera personers åsikter och påstådda fakta kan knappast bedömas ha någons upphovsrätt.
Mazettis nekande till att kopiera de av henne framförda åsikterna kan negligeras.

 
Ingen bild

Greg

30 april 2013 12:31


Hör & Häpna,
Svenskar finns!

"Ett hundra barn i åldern 7-12 år som bor i Jakobsgårdarna, Tjärna ängar och Bullermyren kommer att få åka på ett veckolångt läger i sommar.
Vilka det blir är ännu inte bestämt, bara att de som får chansen måste tillhöra någon av de tre etniska grupperna, somalier, kurder och svenskar".

http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.5824...r-aka-pa-sommarlager


Vad säger svenskförnekaren lappen Erik Ullenhag om detta?!
Vad säger Spaghetti-Mazetti nu då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress. https://thoralfsblogg.com/ Jag har skrivit exakt 3000 blogginlägg och fått drygt 108300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4. Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade fr虍or

Kalender

M Ti On To Fr L S
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Flj thoralf med Blogkeen
Flj thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se