thoralf

Direktlänk till inlägg 22 november 2016

HYCKLANDE BATRA

Av Thoralf Alfsson - 22 november 2016 14:27

”Under flera år valde Sverige en migrationspolitisk väg som avvek från såväl våra nordiska grannar som resten av Europa. Under kort tid har Sverige i förhållande till vår storlek tagit emot fler människor från andra länder än något annat jämförbart land.”

 

Det är skamlöst av Anna Kinberg Batra att skriva att ”under flera år valde Sverige”. Det var inte Sverige! Det var en Alliansregering med stöd av Miljöpartiet som valde detta. Det var i allra högsta grad Moderaterna under ledning av Fredrik Reinfeldt och Anna Kinberg Batra som valde detta! Inte Sverige! Hyckleri av Batra! Ta istället ditt och Moderaternas ansvar för att det svenska samhället krackelerar.


”Därför har jag omprövat Moderaternas migrationspolitik, med skärpt kontroll över Sveriges gränser, tillfälliga uppehållstillstånd och tydligare krav på egen försörjning.Jag har drivit på så att dessa förslag har blivit verklighet.”

 

Det har varit en omvändelse under galgen och framförallt på grund av Sverigedemokraternas framgångar i opinionen och den stora väljarflykten från moderaterna till SD. Vilket hyckleri! Vem litar på en moderat i migrationspolitiken? Är det Batra eller Reinfeldt som styr partiet?


Det saknas dock fullständigt i artikeln vad Moderaterna och Anna Kinberg Batra vill göra. Inte ett enda skarpt förslag. Hur vill stoppa Moderaterna stoppa att 100 000-tals anhöriginvandrare nu får permanenta uppehållstillstånd i Sverige? En övervägande majoritet kommer sannolikt vara bidragstagare och aldrig bidra med något till samhället.


Moderaterna är skyldig svenska skattebetalare ett svar på hur de skall lösa det som Moderaterna under ledning av Fredrik Reinfeldt som statsminister ställt till med! Vi har fått nog av floskler!

 

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/R0zM8/darfor-har-jag-andrat-mig-om-invandringen

 

I Studio Ett vägrar Anna Kinberg Batra att svara på frågan om invandringen de senaste decennierna var intäkt eller kostnad för Sverige. Det är så ynkligt att man knappt tror att det är sant. 


Jag har i eftermiddag fått samtal från moderater som blivit utskällda och bortplockade för att de vågat pratat om invandringen. Hur många minns inte hur partisekreteraren åkte både till Vellinge och Karlskrona för att läxa upp moderaternas kommunpolitiker när de pratade invandring. Partipiskan ven!


Dessa moderater är knappast glada idag och de kräks över Anna Kinberg Batras hyckleri.


 

Sentio för november har kommit ;-)

 

Mp, KD och F! utanför riksdagen.

 

 

 

 
 
Ingen bild

?Sanningen

22 november 2016 14:42

Tror hon insett att det kommer att gå åt h-vete vid valet och att hon behöver samarbeta med Jimmie. Med andra ord, hon förbereder ett samarbete med SD. Dock är hon en hycklare av rang och bör avgå.

 
Ingen bild

Edward

22 november 2016 14:47

Är fru Batra också ståuppkomiker?

 
Ingen bild

Gösta Svensson

22 november 2016 14:52

Ja hur många kommer nu än en gång att låta sig luras av M? Ibland verkar medborgarnas minne vara oroväckande kort. Tyvärr tror jag det finns risk för att Batra ror iland bedrägeriet och de verkliga besluten som måste tas ganska snart, helst igår, kommer att förhalas ytterligare. Kanske hinner de inte ens komma innan sammanbrottet blir en realitet.

 
Ingen bild

Waterbug

22 november 2016 14:52

AKB måste ha bedrövliga rådgivare, det är för mig helt vansinnigt hur man kan släppa ut en sådan insändare, det tyder på ett oerhört förakt gentemot sina potentiella väljare när man underskattar deras intelligens och som Toralf skriver 'omvänder sig under galgen' på det här viset.

Jag tog mig för pannan när jag läste det där i morse och insåg att de har verkligen inte begripit någonting, folket börjar bli alldeles för upplyst för att gå på sådan gallimatias.

Men ett stort erkännande för SD's politik inte destomindre ;)

 
Ingen bild

Putte

22 november 2016 15:00

Batra är en feg hycklare som går landsförrädarens ärenden.

 
Ingen bild

Christer

22 november 2016 15:23

Ja du fru Batra, vad ska man säga? Hur kunde det gå så här? Jo för att du samtyckte till allt som vår dåvarande statsminister Reinfeldt tyckte. Du protesterade inte mot Fredriks migrationsöverenskommelse med Miljöpartiet, du teg för du visste vad en plats vid grytorna trots allt betydde för dig. Du teg när du hörde att många äldre kom till era valstugor och var bekymrade över att M övergivit Försvaret. "Vad ska vi säga åt dom? frågade valarbetarna - "Säg hejdå" svarade Fredrik, ty Försvaret var enligt honom bara ett "särintresse". Så talar en psykopat som är fullkomligt ointresserad av sitt eget land och det parti som givit honom möjligheten...
Nej fru Batra. Du är alldeles för insyltad för att någonsin kunna rentvås. De väljare som lämnat ditt parti kommer aldrig att återvända!
För övrigt anser jag att spärren till Riksdagen bör höjas från dagens 4% till 8%.

 
Ingen bild

Hacke

22 november 2016 15:28

Landsförrädaren Reinfeldt försäkrade sig om att Batra skulle bli hans efterträdare innan han smet iväg bakvägen från sitt förödande livsverk.
Det borde räcka och bli över för att diskvalificera henne för all framtid från något som helst politiskt ansvarsuppdrag hos varje tilltänkt väljare. Ynkedomliga pudlar under galgen ska inte kunna lura någon vid det här laget och än mindre premieras.

 
Ingen bild

Fredde

22 november 2016 15:29

Hon borde skriva: "därför har jag nu till slut krupit till korset och anslutit mig till vad SD så riktigt har påpekat i flera år"

 
Ingen bild

SD 25% på Sentio

22 november 2016 16:05

Nytt bottenrekord för Socialdemokraterna – SD tokrusar i Sentio

Moderaterna 20,5 (19,5)
“Liberalerna” 4,8 (5,9)
Centerpartiet 8,1 (8,7)
Kristdemokraterna 3,4 (4,1)

Socialdemokraterna 20,8 (23,5)
Vänsterpartiet 9,1 (9,7)
Miljöpartiet 3,0 (2,4)

Sverigedemokraterna 25,0 (21,7)

Fi 3,4 (2,4)
Piratpartiet 1,4 (1,9)
http://nyheteridag.se/nytt-bottenrekord-for-socialdemokraterna-sd-tokrusar-i-sentio/

 
Tobbe S

Tobbe S

22 november 2016 16:07

Nytt bottenrekord för Socialdemokraterna – SD tokrusar i Sentio för november
S= 20,8%, SD= 25%

http://nyheteridag.se/nytt-bottenrekord-for-social

 
Ingen bild

Tony

22 november 2016 16:26

Tyvärr så tror jag att landsförrädaren har sina smutsiga
tentakler med i deras politik ännu, han har väl gett sig
fan på att landet Sverige ska ligga i ruiner innan han
är riktigt nöjd?

 
Ingen bild

Dumle

22 november 2016 16:27

Du har rätt Thoralf. MEN glädja åt detta indirekta erkännande. Vad hon skriver, och som säkert de allra flesta normalt funtade förstår, är att SD hade rätt och alla andra partier fel! Bättre sent än aldrig. Men oavsett hur många ursäkter sjuklövern kommer med har de förlorar all trovärdighet. SD vinner.

 
Ingen bild

Pepparholm

22 november 2016 16:28

I riktiga demokratier så har de styrande omdömet att be om ursäkt och avgå. Jag glömmer aldrig hur Reinfeldt och Batra har föraktat mig i sin gärning. Hon är inte trovärdig när hon nu försöker klamra sig kvar vid sin position.

 
Ingen bild

Tompa

22 november 2016 16:31

Det börjar närma sig val märker man.

Undrar bara hur många hundratusentals lättlurade svenskar hon lyckas lura även denna gång.

 
Ingen bild

Pelov

22 november 2016 16:35

Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag kommer aldrig mer att lägga min röst på Socialmoderaterna. Oavsett hur dom flänger runt i den politiska kompassen. Den enda drivkraften dom har är att skaffa väljare för att få sitta vid köttgrytorna. Sen skiter dom i vilken form av politik dom för. Hycklare, var ordet för dagen!

 
Ingen bild

Överste Senap

22 november 2016 16:43

Märkligt att en partiledare först nu insett det som
varit uppenbart i decennier. Hon lär inte ha någon
framgång med försöket att locka tillbaka SD-väljare,
vilket dom senaste opinionsundersökningarna bekräftar.
M är roten till problemen - inte lösningen.

 
Ingen bild

SM811

22 november 2016 17:12

Sentio.
SD 25% största parti.
Socialdemokraterna det lägasta 20,8% som uppmätts i Sentio.
http://nyheteridag.se/nytt-bottenrekord-for-socialdemokraterna-sd-tokrusar-i-sentio/

 
Ingen bild

Per

22 november 2016 17:26

Finns begreppet "anhörig" definierat av t ex MV eller bestäms det av personen som fått uppehållstillstånd? Någon som vet?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 november 2016 17:33

Bikten från Batra är ej trovärdig.
Lyssnade nyss på P1 med Batra och insåg direkt att hon stog där med fingrarna i kors.
Hon lät precis som den papegoja hon har varit hela tiden som partiledare.
Att inte kunna erkänna att invandringen är en ekonomisk katastrof för landet ger mig än mer avsmak för henne.
Hon är likt djävulen själv,alltså likt Reinfeldt.
Kritiken från Åkesson måste fortsätt.
Han får inte gå i fällan.

 
Ingen bild

Boris

22 november 2016 17:49

Jag gillar inte att uttrycka mig så här men "fy fan vilken genomfalsk, vidrig kappvändare AKB är". Hon agerar torped åt Reinfeldt och driver i riksdagsgruppen igenom en migrationsuppgörelse med MP, hon applåderar frenetiskt när Reinfeldt håller sitt öppna-era-hjärtan-tal och hon har aktivt förföljt och smutskastat alla som velat begränsa invandringen. Avskyvärda lögnerska!!!
Min röst får du och ditt parti aldrig någonsin igen hur mycket ni än ångrar er och ber om ursäkt.
Vissa typer av misstag och dumheter kan aldrig förlåtas.

 
Ingen bild

Chrille

22 november 2016 17:49

Man skall naturligtvis inte dra några slutsatser av omröstningen bland läsarna av nyheteridag; http://nyheteridag.se/nytt-bottenrekord-for-socialdemokraterna-sd-tokrusar-i-sentio/
... där i skrivande stund 90 % valt SD om det vore val idag.
Således en statsminister vid namn Jimmie Åkesson.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

22 november 2016 17:58

Batra...en Reinfeldt i peruk ...

 
Ingen bild

B Johansson

22 november 2016 18:09

Obegripligt att någon överhuvudtaget kan tänka sig att rösta på ett parti med en så falsk partiledare som AKB. Hur kan någon tro på hennes försök att skriva om historien? Hon ljuger om sin egen och landsförrädaren Reinfeldts högst medvetna politik. "Vi kunde inte se då, det vi sen nu." Vilken inkompetens och blindhet inför verkligheten. Vi var många som såg men AKB och moderaterna gjorde allt för att tysta alla som varnade för vansinnet med olika nedsättande epitet. Med en dåres envishet skulle svenska folket omvändas.
Nej Anna Kinberg Batra, säg som det är, SD har haft rätt hela tiden, jag AKB och moderaterna har fört en skadligt destruktiv politik och visat vår inkompetens att styra Sverige och därför, för landets bästa, avgår jag.

 
Ingen bild

Tony

22 november 2016 18:12

Som vanligt inte en notis i Statstelevisionen om Vilket
parti som är största parti idag, bara nonsensnyheter,
tänk om SD hade gått ner en halv procent då hade det
varit hot stoff?

 
Ingen bild

Pepparholm

22 november 2016 18:26

Batra borde läsa Antropocene, "Sveriges politiska och mediala adel helt ur fas med resten av världen". Och sedan komma med ett uttalande där hon tar politisk ställning till Lars Berns påståenden. Om hon nu tror sig vara en riktig oppositionsledare. Ett uttalande i klartext om framtiden och utan snömos och undanflykter.

 
Ingen bild

X

22 november 2016 18:28

Nu är det ju egentligen George Soros som styr oavsett vilka vi väljare tror vi utser...

Med det sagt så får man ju ändå glädjas åt Sentio!!!

 
Ingen bild

Stefan A

22 november 2016 18:46

Så dags nu och ändra inriktning när M,s mf. invandringspolitik redan kostat sverige och sveriges skattebetalare hundratals miljarder och det är långt ifrån slut än, och en sådan skall aspirera på att bli statsminister, nej kan möjligen funka som ett stöd till statsminister Åkesson, hedrande iaf. att hon nästan ber om ursäkt till de som stod upp och åkte ut i kylan under Reinfeldts skräckvälde, men både är ju exempel på att moderater går det inte att lita på, för glöm inte DÖ......

 
Ingen bild

Bo

22 november 2016 18:48

Hycklare, får man använda så starka ord i Sverige? "Hora" är struket trots att de första orden de nyanlända lär sig stava är "svennehora".

 
Ingen bild

Hood

22 november 2016 19:04

Helt klart "en omvändelse under galgen".Kommande opinionsundersökningar får utvisa hur trovärdig den är.

 
Ingen bild

Claës

22 november 2016 19:26

Det finns inte ett uns av seriositet, trovärdighet eller framtidstro i den partiledaren. Hur kan någon låta sig ledas av denna parodi. Hon smiter ut genom varenda bakdörr som finns för att sekunden senare dyka upp i huvudentrén igen. Har hon ingen respekt för sig själv och de hon tror sig leda. Tragiskt att bevittna detta förfall.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 november 2016 19:27

Kan man lita på AKB,s utspel? Nja, med Centern och Liberalerna i en framtida Alliansregering så blir det "som vanligt"..

 
Ingen bild

Claës

22 november 2016 19:30

Det mest bedrövliga är att moderaternas partiledare inte förmår skilja på önskad arbetskraftsinvandring och bidragsinvandrig. Hon skiljer inte på svärfar och IKEA-mördaren.

 
Ingen bild

LaJo

22 november 2016 19:34

Glädjande att SD har fått 25 % i senaste mätningen och är största partimen samtidigt blir man bekymrad,att SD inte drabbas av samma problem som Dansk folkeparti och att SD inte har några skarpa förslag för lösning av dagens problem i Sverige och mot islamiseringen, något som Thoralf efterfrågat i flera blogginlägg och som Lars Bern också analyserat på sin blogg den senaste månaden. Är inte Thoralf garanterad en riksdagsplats 2018 överväger jag mitt stöd för SD.

 
Ingen bild

Egon

22 november 2016 19:35

Hej!
Undrar om inte AKB definitivt slog spiken i kistan för Moderaterna.
Det är inte utan att ,om man är så gammal som jag,längtar efter riktiga moderata politiker som Gösta Bhoman.
Han visste vad han ville och hymlade inte om det.
Tack Thoralf för ditt idoga jobb!
Riksdagen 2018!

 
Ingen bild

Pepparholm

22 november 2016 19:44

Jag ser framför mig en valaffisch: Akta dig för kopior - välj SD.

Thoralf Alfsson

22 november 2016 21:55

Den gillar jag! Den skall jag lägga på minnet och använda.

 
Ingen bild

Hood

22 november 2016 19:56

Noterar efter 30 minuters genomlidande av svts "Rapport" pk- nyheter att inte med en bokstav nämde AKBs uttalande.

 
Ingen bild

Ludvig

22 november 2016 20:07

Stor skam att inte kunna erkänna att SD haft rätt hela tiden. Hörde Batra på radion i dag säga att Sverigedemokraterna är ett enfrågeparti. I så fall är väl Moderaterna ett enfrågeparti, allt ska ju lösas med sänkta skatter.

 
Ingen bild

Ibbe

22 november 2016 21:15

Hur många aktiva moderater som mobbades under flera år för uppfattningar som stred mot Reinfeldtlinjen är svårt för många att förstå. Inför valet 2014 plockades personer som hade samma uppfattning som Batra säger sig ha idag, bort från valbar plats på de moderata listorna. Det gällde listor till kommunval, landstingsval och riksdagsval. Förtrycket och mobbningen av de " icke troende" till Reinfeldtpolitiken var oerhört stort. Någon diskussion i riksdagsgruppen under Reinfeldt existerade inte. Fråga Batra. Hon om någon vet. Vad tvärvändningen i invandrings- och flyktingpolitiken från moderaternas sida står för kan man ha sina dubier kring. Lappkast av denna dignitet inger inget förtroende. Dock. De mobbade moderaterna kan glädja sig åt att de hade rätt. Men vem litar på mobbarna som representanter för partiet? Batras avbön kan kosta mer än den smakar för frågan är hur ärlig den är.

 
Ingen bild

Jenny

22 november 2016 21:47

Visar bara hur omdömeslös hon är. Politiker skall inte tro på utopier. De skall vara intelligenta nog att kunna tänka och planera långsiktigt. Varför skall man tro och lita på en politiker som utsatt sina landsmän för detta.?

När jag ser henne , Reinfeldt & co. så har jag faktiskt svårt att tänka mig att man som politiker kan göra bort sig mer. Jag känner ett djupt förakt för dessa människor.
Röstade tidigare borgeligt och trodde att de skulle vara vettigare än de rödgröna - känner mig grundlurad.


 
Ingen bild

Hulda mk1

22 november 2016 22:28

@Pepparholm. Klockrent !!
Om AKB: Tro henne inte.... Vi "tackar" henne mfl. för hur våra förorter har blivit. Mängder med gängskjutningar, Hedersvåld osv, osv...

 
Ingen bild

C Andersson

22 november 2016 22:38

Hur korkade är de på SVT?

SVT uppmanar sina läsare att trycka på suspekta länkar

https://dold.svt.se/

och hamna på en sida där man uppmanas att skriva in personliga uppgifter. Man ska aldrig lämna ut sådana uppgifter. Hur förtroende ingivande skojarna än verkar vara.

Samma beteende som alla andra bedragare. Be careful out there!

I morgon ska jag skriva en liten epostskola. Om det finns intresse.

 
Ingen bild

PK-Pysskolog

22 november 2016 23:48

25% är bra. 50% är ännu bättre. Eftersom precis allt elände i detta arma land är SD´s fel så krävs det ett rejält ställningstagande för att uttala sitt stöd för SD. Jag tror inte att någon som tagit det klivet från något annat parti någonsin kommer att gå tillbaka. Det är möjligt att hoppa runt bland partierna inom sina block, men att säga SD är ett mycket omvälvande beslut. Sådana beslut ändrar man inte.

SD måste bli mer aktiva. Lättast sker detta genom motioner. De är gratis och kan väcka uppmärksamhet i media. Även om de så klart inte kommer att röstas igenom i riksdagen.

Motionera om:
-Högst 99% dispenser från villkoren att importera anhöriga.
-Höj riksdagsspärren till 7 eller 8%
-Max 100.000 kr i särskild föräldrapenning till föräldrar av barn som växt upp utomlands.
-Kräv att riksdagen förbjuder landstingen att ge vård för 50 kr till romer och illegala invandrare med utvisningsbeslut.
-Kräv av riksdagen att försörjningsstöd ej kan utgå till personer som inte har vistelserätt i landet.

Gör något som märks. Skapa rubriker för att få ut hur galet mycket är. Jag vet att de allra flesta inte har en aning om läget.

Thoralf Alfsson

23 november 2016 00:04

Förklara varför riksdagsspärren skall höjas till 7-8 procent.

 
Ingen bild

UncleBob

22 november 2016 23:57

http://www.gp.se/ledare/alice-teodorescu-naiv-kan-du-vara-sj%C3%A4lv-stefan-l%C3%B6fven-1.166837

Nu börjar det utkristallisera sig riktigt välformulerade sanningar om Sjuklöverns politiker. Det är viktigt att Sverigedemokrater som uttalar sig för partiet är MINST lika bra på att uttrycka sig i media.

 
Ingen bild

PK-Pysskolog

23 november 2016 01:02

till Thoralf
Därför vill jag att riksdagsspärren höjs till 7-8%.
Vi har idag 8 partier i riksdagen. Efter nästa val kan det bli 9. Fi har tagit kommunplatser och de kan mkt väl komma in i riksdagen nästa gång. Sverige är så galet nu.

Om vi idag haft en spärr på 7% hade inte MP 6,9 C 6,1 V 5,7 FP 5,4 och KD 4,1% kommit in.
I Riksdagen hade vi haft tre partier; S 31,0 M 23,3 och SD 12,9%

Jag tror att den som ville bilda regering då hade varit tvungen att ta med SD. Jag tvivlar på att S hade kunnat bilda en minoritetsregering. Skulle verkligen M släppt fram en sådan?

Men det är inte allt. Genom att väcka frågan sprider man också oro bland motståndarna. Alla sätter sig att räkna på vad som vore bra och vad som vore dåligt för det egna partiet. Man sår split i motståndarlägret. Kan KD lita på sina alliansbröder? Hur skälver inte MP, som ingen vill ha?

Dessutom är det rent löjligt nu när regeringen regerar ihop med MP och fick 37,9% av rösterna. Hela 62% ville alltså inte ha en rödgrön regering. Alliansen fick 39,4%, men la sig ner utan anledning. Efter det har de ingått i DÖ samt vägrar fälla regering, fast de har alla möjligheter att göra så.
Med bara 3-4 partier i riksdagen tvingar man fram en större kompromissvilja. Detta måste ge fördel till SD.

Thoralf Alfsson

23 november 2016 08:16

Anledningen är alltså bara att stänga ute andra partier. Tycker du att S skall motionera om en spärr på 20 procent?

Jag delar inte uppfattningen om att höja spärren.

Risken eller chansen att ett eller två partier åker ut från riksdagen är stor i kommande val med spärren vid 4 procent.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 november 2016 01:11

"För kostnaderna så spelar det ingen roll om man är född i landet eller i annat land"

Där har ni problemet i ett nötskal

Så talar en äkta landsförädare, som privat är urjävig i denna fråga
Hoppas Moderaterna sparkar denna kvinna så långt åt h-vete det bara går framgent.

Sitta och slå ut med armarna "Det var bra där och då "
No big deal att svenska skattebetalare har fått en miljon till att försörja, Hinseberg blir lämpligt för denna dam tycker vi

 
Ingen bild

Argus

23 november 2016 05:36

Om vi ska vara ärliga så är inte SD:s politik ny eller revolutionerande, eller fascistisk eller rasistisk för den delen. Den ligger där majoriteten av riksdagspartierna låg innan de av någon obegriplig anledning släppte allt det de hade för händerna och rusade rakt ut i skogen till vänster lämnandes väljarna oförstående bakom sig. Sedan behövdes bara någon med klar blick och markkänning för att sortera upp det övergivna till något begripligt för väljarna.

Resan utför började inte 27 februari 1975 med regerings vettlösa proposition nr 26, det började långt tidigare med att LO krävde att Sverige skulle sluta med arbetskraftsinvandring för att inte konkurrera med deras medlemmar om jobben. Resultatet blev något mycket sämre, nu blir LO:s medlemmar utkonkurrerade med hjälp av skattefinansierade "nystartsjobb" där deras skattepengar betalar 80 % av lönen för dem som tagit deras jobb. De får heller inga tider hos sjuk- och tandvården för den är upptagen med sjukdomar som länge har varit utrotade här samt med patienter med negativ tandstatus. Och klagar de blir de kallade rasister av överbetalda lågpresterande individer som dock har "rätt uppfattningar" och som bor i etniskt homogena områden i bostadsrätter som en vanlig Svensson inte kan betala. Det kan inte de som bor där heller egentligen, det är därför de klänger sig fast vid amsagorna för att inte mista jobbet. Är inte det prostitution om något så vet inte jag vad som är det.

Samtidigt som detta pågått har globalisterna spelat schack om lönedumpning, skickat jobb än hit, än dit och samtidigt urholkat medelklassen i västvärlden. Den enda samhällsklass som är tillräckligt många och tillräckligt rika för att bära upp ett välfärdssamhälle. Nu har det äntligen gått upp för medelklassen att det håller på att gå åt pipsvängen och följaktligen fick vi både Brexit och Trump. Om det hjälper ska jag låta vara osagt men det är i dessa strömningar som vissa partier vaknat upp och insett att deras välbehagliga liv går mot ett slut om de inte ännu en gång säljer själen, gör avbön och hoppas att ingen märkte något. De kommer naturligtvis att hamna i gamla vanor och gå tillbaka till det på sätt och vis enklare liv då de slapp se sanningen i vitögat om vi lättar trycket på dem.

Det är en lång och besvärlig resa tillbaka till det gamla folkhemssverige och vi kommer att få kämpa meter för meter mot dem som inte har förmåga att förstå förrän de själva står nakna och då är det så dags. Motståndaren är mäktig och välorganiserad och därför behöver vi alliera oss med alla goda krafter och inte vara sparsmakade i valet av vänner. En tanke slår mig, var det den globala politiska situationen som George Lucas beskriver i sina rymdepos eller hämtade han bara inspiration från den?

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

23 november 2016 08:11

Underbara siffror! Men mer blir det, sanna mina ord! Egen majoritet är absolut ingen omöjlighet. Och, angående AKB:s omvändelse under galgen. De allra, allra flesta genomskådar hennes lögne. Det är inget annat än krampartat röstfiske. En gammal kamrat till mig som varit Moderat i hela sitt liv sa så här till mig igår:" Nu räcker det, hon har ingen skam i kroppen den människan. vem kan lita på ett enda ord av vad hon häver ur sig, nu är det SD som gäller i nästa val".

 
Ingen bild

Lena

23 november 2016 08:54

Kan inte låta bli att häpna över den här Delmon Haffo-affären. Här en insändare som förklarar händelsen lite mer utförligt vilket verkligen behövs för alla är ju inte helt insatta i teknikens alla under.
Därför att i inget publicerat har det framgått hur det exakta händelseförloppet gått till. Däremot är det klart att Haffos yttrande inte varit för det offentliga, däremot så har "någon" läckt till media och de har gjort en affär av det. För det han sa var inte direkt till Annika Strandhäll utan tydligen något som skulle ha ingått för en inre cirkel (med samma vana att uttrycka sig mot kvinnor?).
Insändaren på Avpixlat avslutar med ett konstaterande: "Budskapet från eliten till väljarna är solklart. Vi skiter i er, vi silar mygg och sväljer kameler och därför kommer ni aldrig att få det samhälle ni vill ha..."


Fantastiska siffror för SD!;);)

 
Ingen bild

Stefan

23 november 2016 09:15

Vem kan lita eller rösta på ett parti eller person som uppenbarligen kan ha vilken åsikt som helst för att passa in i partikulturen och opinionen som råder för stunden?

Batras omvändelse under galgen är ju ungefär som FP's "språktest" som kom upp i varje valrörelse för att genast glömmas bort efter valet...

M är helt enkelt inte trovärdiga. Tänker de sig en framtida Alliansregering med C som i princip är för fri invandring? Den kompromissen blir inte lite urvattnad...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 november 2016 09:23

Risken är stor att det blir 9 partier i Sveriges riksdag , ett islamistparti dyker nog snart upp med kanske miljonväljare .

 
Ingen bild

Gösta Svensson

23 november 2016 10:28

Citat:
"Pepparholm
Tisdag 22 nov 19:44
Jag ser framför mig en valaffisch: Akta dig för kopior - välj SD."

Kanske man kan anklaga M för kulturell appropriering? He he...

 
Ingen bild

Gösta Svensson

23 november 2016 11:37

Citat:
"Risken är stor att det blir 9 partier i Sveriges riksdag , ett islamistparti dyker nog snart upp med kanske miljonväljare"

Det kommer ju att hända. Samtidigt blir övriga partier, tex S och MP alltmer infiltrerade av element med en islamistisk agenda.

Risken är därför stor att ett islamistparti mycket väl skulle kunna gå i allians med ett flertal andra partier. Det enda som kan hålla emot då är ett parti där man som väljare kan lita på att det inte finns minsta risk att de har islamistisk potential. Undrar vilket parti det måste bli?

 
Ingen bild

joffe

23 november 2016 11:38

Förr röstade jag alltid på Moderaterna och högaktade exvis Gösta Bohman men med honom försvann Moderata Samlingspartiet for ever and ever...

Det finns absolut ingenting kvar av MODERATA TANKAR och värderingar i det partiet som i stället blivit falskhetens parti. Fråga gärna F.Reinfeldts pappa om att jag har rätt i vad jag skriver. F.Reinfeldt är och förblir Sveriges Rikes landsförrädare Nr.1 och tror ni på troll så lyss till ännu en M-ljughals och förrädartyp Nr.2 vid namn AKB.

Skrota detta ytterst falska M-parti utan idiologi... AKB en pappersfigur fladdrande i vinden...

SD borde med ytterligare krafttag uppnå egen majoitet i valet 2018. Det har jag länge trott som utlänning i drygt tre decennier... Lycka till och Thoralf är värd en ministerpost enligt min uppfattning. Han har ordets och skriftens förnuft i sin hand.

 
Ingen bild

pg

23 november 2016 12:02

Höj intelligensen i riksdagen!
Halvera antalet ledamöter med 50%.

 
Ingen bild

C Andersson

23 november 2016 12:15

Ska Thoralf bli minster i Stockholm? Hujedamej. Precis som om vår Emil skulle bli kommunalfullmäktiges ordförande i Marielund. Ja sär ja sär.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 november 2016 14:57

Om nu Batra menar allvar med att det behövs hårdare regler för att få stanna i Sverige ska hon bjuda in Jimmy be om ursäkt offentligt och sparka ut Löfven.

 
Ingen bild

Egon

23 november 2016 16:40

Med fler "Emil" i riksdagen så hade det nog blivit bättre för Sverige.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards