thoralf

Direktlänk till inlägg 1 november 2016

TBC SMITTAD DEL 2

Av Thoralf Alfsson - 1 november 2016 22:33

I samband med att Roland Finser gick till media och berättade sanningen om hur han blivit smittad av TBC på det HVB-hem han jobbade gjordes flera anmärkningsvärda uttalanden. Läs TBC smittad del 1


Det som jag tycker var mest anmärkningsvärt kom från Anders Tegnell, statsepidemiolog och anställd vid Folkhälsomyndigheten i en insändare som publicerades i Östra Småland för några veckor sedan. Där Anders Tegnell skriver följande.


”Folkhälsomyndigheten följer aktivt utvecklingen av tuberkulos i samhället och har inte hittat några tecken på att flyktingsituationen har ändrat risken för att smittas av tuberkulos. Risken att smittas är fortsatt mycket låg.

Vi ser inte heller någon vidare smittspridning i samhället från boenden för asylsökande och inget fall av aktiv tuberkulos har rapporterats hos personal. Bland medboende har vi sett några fall som troligen smittats på sitt boende och upptäckts vid smittspårning.”

 

Eftersom det kan ta flera år innan en aktiv tuberkulos utvecklas är det väldigt anmärkningsvärt att Anders Tegnell uttalar sig så kategoriskt. Vi har ingen aning om hur många som bär på latent TBC och som kommer utveckla aktiv TBC inom några år och därmed kunna smitta många andra människor. Är det en TBC-bomb som vi fått med alla asylsökande till Sverige?


När man tittar på den statistik som Folkhälsomyndigheten tillhandahåller på sin hemsida så undrar i varje fall jag om inte Anders Tegnell pratar i nattmössan. Ni får bedöma själva.


 


 


Med anledning av det inträffade på HVB-hemmet i Emmaboda ställde Sverigedemokraterna en interpellation vid senaste Landstingsfullmäktige angående TBC. Interpellationen och dess svar kan läsas i protokollet från sidan 15. Ett ganska intet sägande svar från landstingsrådet Lena Segerberg (S).

Vi får dock veta att under januari till augusti 2016 har 110 personer behandlats för latent tuberkulos via infektionskliniken inom Kalmar läns landsting. Under 2015 var motsvarande siffra 55 personer. Om siffran för 2015 gäller hela året framgår inte. Vi kan i vilket fall som helst konstatera att det är en ökning på minst 100 procent på ett enda år.


Siffrorna från Kalmar län visar att Anders Tegnell pratar i nattmössan. Han försöker på samma sätt som socialchefen i Emmaboda mörka den allvarliga situationen och hur ökningen i verkligheten ser ut.


Hur många utöver dessa 110 personer har latent tuberkulos bara i Kalmar län. Hur många av dessa kommer inom de närmaste åren utveckla aktiv tuberkulos?


Är det en TBC-bomb som vi fått med alla asylsökande till Sverige?

 
 
Ingen bild

Odalbonde

2 november 2016 07:29

Hur mycken galenskap ska fortgå innan Sverige nyktrar till?
SD 2018.

 
Ingen bild

Hacke

2 november 2016 08:21

Samma struts- och förnekelsebeteende över hela pk-linjen. Stick huvudet i sanden och låtsas som om faran inte finns alternativt försvinner av sig själv.
Extra beklämmande och ytterst allvarligt naturligtvis när dessa personer kallas experter men borde stämplas som samhällsfarliga och hanteras därefter.
Jag litar tusenfalt mer på Thoralf och hans grävande och mitt eget omdöme och samlade livserfarenheter än journalist-/politiker-/ expertetablissemanget tillsammans. Mitt förakt för merparten av de senare bara växer för var dag som går och varje ny erfarenhet och vittnesskildring jag lägger till de tidigare.

 
Ingen bild

SM811

2 november 2016 08:27

Du kommer säkert få rätt här? Jag är alltid på vakt när invandrare hostar. Blir att avlägsna sig fort som attan. Inte bara det som man får akta sig för. Finns mycket nu som man måste se upp för och som inte fanns när jag växte upp.
SD 2018

 
Ingen bild

Elfyma

2 november 2016 08:38

Märkligt resonemang av statsepidemiologen.
På 50-60talet skulle vi som kom från Finland skärmbildas och kalmetvaccineras då man misstänkte att TBC inte var helt utrotad i Finland.Det var obligatoriskt.

Inte nog med det. Även mina svenskfödda barn skulle också genomgå TBC-kontroller långt in på 80-talet då de misstänktes besöka släktingar i Finland någon gång.

Ingen i min släkt har haft TBC och multiresistent TBC förekom inte.
Ändå såg myndigheterna oss som en större folkhälsorisk än dagens asylinvandrare vars identitet, sjukdomshistorik och ursprungsland är högst oklar.

Det är att sila finska mygg och svälja MENA-kameler tycker jag.

Thoralf Alfsson

2 november 2016 09:04

Det var en intressant upplysning som visar på hur den politiska korrektheten slagit klorna i viktiga hälsomyndigheter.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 november 2016 09:14

Hur många smittade jobbar kanske inom pizzeriabranschen !
Det har jag funderat över ,de flesta invandrare/asylsökande har ju den !Finns nog många i Sverige som går omkring och småhostar och undrar vad som hänt !

 
Ingen bild

Tony

2 november 2016 11:15

Ingen vågar att antyda att massinvandringen är orsaken
istället kör man med medvetna lögner för att lugna folket.
Om TBC har varit så gott som utrotat i Sverige, och att
kurvan stiger brant i samband med massinvandring,så är
det väl ganska tydligt att orsakerna kan finnas där?
Att ansvariga byråkrater fungerar som
rena desinformatörer på en folkhälsomyndighet är skandalöst,
det räcker mer än väl att hela journalistkåren jobbar med
att vilseleda befolkningen!

 
Ingen bild

Suzie

2 november 2016 11:20

Mycket viktigt och angeläget ämne, Tbc,bra att du Thoralf gräver i detta och publicerar fakta.Eftersom alla myndigheter är fullständigt marinerade i sektsjukan så går lögnen före fakta,verklighet och människors liv,väl och ve,alla lagar,regler,fakta, sunt förnuft och logiskt tänkande sätts ur spel för att skydda den galna psykotiska massinvandringsideologin med alla dess fasansfulla farliga negativa konsekvenser och just därför behövs det fler modiga,ärliga och rakryggade människor liksom Thoralf Alfsson som gräver och tar fram fakta om Tbc och andra samhällsangelägna ämnen som utsätter svenska folket för stora och farliga risker av allehanda slag.Tbc kräver en lång och mycket dyrbar behandling,ca två år och runt 100 000 kr per smittad person,de flesta u-länder har inte råd att behandla sina tbc sjuka medborgare,dessutom har flera Tbc smittade även Hiv.Det har funnits flera fall av Tbc smittade tiggare söder om Stockholm i Haninge kommun,dessa Tbc sjuka tiggare har tillåtits att fortsätta sitta utanför/innanför köpcenter och tigga utan att allmänheten har informerats om att Tbc smitta finns där dem handlar sin mat.Vad jag är orolig för är våra barn och barn barn som inte fått Tbc vaccinet som vi äldre fick som barn,Tbc smitta har rapporterats från daghem och skolor mfl ställen.Myndigheterna vet att Tbc smittade personer kommer till Sverige från länder med högt antal Tbc fall bland befolkningen ändå utsätter svenska politikerhelvetet och deras medlöpare svenska folket för stora,plågsamma och kostsamma hälsorisker,svenska folket måste börja tänka själva och fråga sig varför vill makteliten svenska folket så illa,vi kan uppenbarligen inte lita på myndigheterna då de frekvent ljuger och mörkar viktig fakta och undanhåller oss relevant information då måste vi själva sprida fakta och avkräva myndigheter och politiker att lagen måste gälla lika för alla och att alla som kommer till Sverige måste testas för smittospridande sjukdomar innan de sätts i arbetspraktik på våra skolor,daghem och sjukvårdsinrättningar som är de största smittsospridsområdena i samhället.Sverige är verkligen mycket sjukt i dubbel bemärkelse.Jag oroar mig för allas våra barn och barnbarn som löper stor risk att bli smittade av Tbc och andra farliga sjukdomar som nu ökar i Sverige.

Ett hundratals personer har kallats till Tbc kontroll på Linköpings universitets sjukhus och som vanligt vägrar sjukhusledningen informera om vilken avdelning smittan kom ifrån.

http://www.corren.se/nyheter/linkoping/ett-100-tal-personer-har-kallats-till-tbc-kontroll-om4362713.aspx

Läkare utan gränser ger här bra information om tuberkulos

https://lakareutangranser.se/vart-arbete/arbetsomraden/tuberkulos

 
Ingen bild

Mona

2 november 2016 11:22

Som svar på din sista fråga Thoralf. Vi har i dag i Sverige en tickande bomb när det gäller både TBC, HIV och MRSA-bakterier. Att bara sopa allt detta under mattan är ett mkt allvarligt brott. SD borde se till att spara namnen på alla dessa personer som man vet har mörkat och undanhållit information om allmänfarliga, smittsamma sjukdomar. Det finns en anledning till att dessa sjukdomar är anmälningspliktiga, och om tex. läkare eller sjuksköterskor skulle vara med om att medvetet undlåta att anmäla, så är det klara fall för att bli av med sin legitimation. Dessa människor som är involverade i de olika fallen måste i framtiden ställas till svars i domstol och straffas. Tyvärr kommer det nog inte att ske. Det känns ju som om hela rättssystemet är på väg att kollapsa. Alla invandringsrelaterade brott bagatelliseras så till den milda grad att man kommer undan med allt. Titta bara på alla dessa våldtäktsmän som ständigt frias för att därefter belönas med PUT och tom. skadestånd. Sverige är ett mkt sjukt land. Tar vi inte tag i den grova kriminaliteten och våldet så är det slut med Sverige. De öppna gränserna som man ständigt hänvisar till att vi måste ha för att inte mista vår frihet, resulterar tvärtom i att vi mister friheten. En nation måste ha gränser för att kunna upprätthålla lag och ordning, om inte, så försvinner medborgarens trygghet, som i förlängningen leder till att vår frihet också försvinner. Det är där vi är i dag. När de yttre gränserna fallerar så måste vi till slut ha inre gränser dvs. polisstat, gated communities, vakthundar, alarm, kameraövervakning och securitasvakter i alla bostadsområden. Varenda familj kommer att få lägga stora delar av lönen på säkerhet för sig och sin familj. Är det så här svensken verkligen vill ha det, för så här kommer framtiden att bli, antagligen till mumma för alla bevaknings- och säkerhetsföretag. Hur många tror att svenskar med resurser kommer att stanna i ett sådant amerikaniserat land? I tillägg så kommer man också att bli tvungen att köpa sig extra sjukvårdförsäkring, till trots för att man redan betalar den via världens högsta skatter. Vi ligger redan i dag i botten av Europas länder när det kommer till sjukvård, så hur ska vi klara TBC- och MRSA-utbrott i framtiden, plus all annan sjukvård till hundratusentals nyanlända från tredje världen varje år. Ingen konsekvensanalys om någonting över huvud taget är gjord i detta naiva "postmodernistiska tokland". Här tar man allt på sparken och låtsas som det regnar. Det är bara att bjuda in hela världen och sen hoppas att det ska ordna sig. Stackars Sverige när den riktigt stora "White Flight och Brain Drain" utvandringen tar fart, för det är väl ingen som tror annat än att den som har utbilning och/eller resurser kommer att sticka härifrån permanent.
Ja Thoralf, vi står inför en tickande bomb, och inte bara inom sjukvården utan på alla samhällets nivåer.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 november 2016 11:38

Detta ät för djävligt, på ren svenska

 
Ingen bild

KS

2 november 2016 12:25

Den där statsepidemiologen Anders Tegnell är tydligen densamme som var ansvarig för inköpen av det vaccin som år 2009 orsakade narkolepsiskandalen vid vaccineringen mot svininfluensan! Det finns t.o.m en pågående namninsamling för att få bort honom från folkhälsomyndigheten. Jag funderar på om inte en anmälan, till polisen? om denne mans ljugande och döljande av fakta för allmänheten vore på sin plats. Tyvärr har jag inte förmågan att få in länken här, men Googla på hans namn så kan ni själva se omdömen om honom.

Thoralf Alfsson

2 november 2016 13:03

KS

Intressant upplysning.

https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=10836

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 november 2016 13:05

Min mor dog i TBC april 1941,jag var sex år och minns hur sjuk hon var , nu tycks TBC tas av vissa med en klackspark ,skäms !

 
Ingen bild

BP

2 november 2016 13:25

Läste precis på Ulsans blogg att Finser inte får förnyat kontrakt med Emmaboda kommun från 1/1-17.

 
Ingen bild

Lena

2 november 2016 14:04

Denne Anders Tegnell talar inte bara i nattmössan, det är nog mycket, mycket allvarligare än så. Jag undrade redan när han i SVT för ca ett halvår sedan förklarade varför han köpt in samma vaccin, Pandemrix, som användes 2009 (då den s k svininfluensan härjade, vilket bara var bluff).
OBS Polens invånare tog inget vaccin och hade inte fler dödsfall än Sverige.
Pandemrix är ett ej testat vaccin. Svenskar blev helt enkel utsatta för ett gigantiskt vaccintest, vi blev helt enkelt försökskaniner. Och vad hände? Jo 300 unga människor fick narkolepsi och sina liv förstörda. Den kvinna som då var stadsepidemilog , Annika Linde, propagerade natt o dag för att folk skulle ta vaccinet, och ca 5 miljoner svenskar gick på det. MEN HON SJÄLV TOG INGET VACCIN!!! Läs vidare på Rune Lanestrands blogg, han har själv varit ledamot i sjukvårdsstyrelsen Västra Götalandsregionen. Han anmälde sedan Annika Linde till JK.

När Anders Tegnell tillträdde så sas det att han inte var något geni precis, och det såg man redan vid SVT intervju, han är nog så kriminell man kan bli för inte sjutton är det svenska folkets hälsa han tänker på, det är nog mera pengarna (o kanske andra privilegier) han får som beställer lika mycket av samma vaccin, trots att vi destruerade Pandemrix vaccin för ca en kvarts MILJARD. Finns mycket skrivet om detta.

Denne Anders Tegnell har också skrivit under på att läkemedelsbolagen klarar sig undan skadeståndskrav om vaccinet skulle leda till nya allvarliga biverkningar!!!!

Och nu ska här bli en ny vända med TBC!!! Det här med konspirationsteorier är inte något fult, de är helt enkel verkliga och det här är ett sådant exempel.

https://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/

https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=10836

Läs även kommentarer för det finns många fler hänvisningar om vilka som skrivit om detta.

 
Ingen bild

Pensionerad infektionsläkare

2 november 2016 14:48

Fakta talar sitt tydliga språk mot dessa tre nämnda personer som sitter ansvariga efter att jag närmare granskat det hela:

landstingsrådet Lena Segerberg
Anders Tegnell Folkhälsomyndigheten
socialchefen i Emmaboda

Jag anser att dessa på ett påtagligt och aktivt sätt och inte minst allvarligt i sin roll bedriver allmänfarlig verksamhet.
Dessa borde inhämtas av polisiär myndighet med det snaraste och entledigas från sina ämbeten.

Det här visar även på den ytterst farliga situation vi har fått i Sverige när myndighetsansvariga pga. stigman är mer rädda om sina jobb än konsekvenserna av det egna handlandet.
Detta är utomordentligt allvarligt.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 november 2016 15:52

Pensionerad infektionsläkare ,bra rutet !

 
Ingen bild

Karon

3 november 2016 02:57

->Mona
Mkt bra skrivet. Vilka kommer att stanna kvar i
Sverige?

Det här är mycket allvarligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards