thoralf

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2016

TBC SMITTAD DEL 1

Av Thoralf Alfsson - 26 oktober 2016 23:36

 

TBC-smittade Roland Finser.                                                    Foto Thoralf Alfsson


I mitten av augusti publicerades flera artiklar i lokalmedia om att personal vid ett HVB-hem i Emmaboda kommun för ensamkommande unga män smittats av TBC. Det var väl bara en tidsfråga innan det skulle hända men det som förvånade allra mest var att nationella media eller public service inte såg något nyhetsvärde i det allvarliga smittfallet. Men mina läsare förstår säkert varför,utan att jag behöver förklara varför.


En av de smittade, Roland Finser hade tröttnat på att ansvariga tjänstemän och politiker i Emmaboda försökte mörka dessa allvarliga händelser vid HVB-hemmet. Därför valde han att gå till media med sina uppgifter och sin kritik mot Emmaboda kommun och mot ansvariga inom sjukvården.


Jag har haft kontakt med Roland Finser efter artiklarna och bjudit in honom till Sverigedemokraterna i Kalmar för att berätta om vad som skedde vid HVB-hemmet i Bussamåla och hur Emmaboda kommun hanterade det. Vid vårt Öppet hus i måndags kom Roland Finser och berättade om det för våra medlemmar.


Det hela startade med att Emmaboda kommun i november 2015 köpte in en fastighet som tidigare varit vandrarhem för 3,4 miljoner kronor för att använda som HVB-hem för ensamkommande ungdomar.


I början av 2016 hade ca 23 ensamkommande från Afghanistan placerats vid Bussamåla. Ganska omgående upptäckte personalen att flera inte hade hälsan utan hostade och mådde dåligt. De skickade dem till Hälsocentralen där de fick Alvedon och penicillin. Men det hjälpte inte utan en av dem började hosta blod i slutet av januari. Han kördes då till Länssjukhuset i Kalmar där man konstaterade aktiv TBC. Några veckor senare, i mars skickades nästa person till länssjukhuset och även i detta fall konstaterades aktiv TBC.


Trots två fall av aktiv TBC inom några veckor vidtog inte socialchefen Thomas Svensson vid Emmaboda kommun några som helst åtgärder.

 

Den 26 april testades Roland Finser positivt och det visade sig att han drabbats av latent TBC. Trots detta vidtog inte heller då socialchefen Thomas Svensson några åtgärder. Det skull dröja till slutet av maj innan all personal och boende testades för TBC.


Då visade det sig att ytterligare en ungdom hade aktiv TBC och att 17 ungdomar hade latent TBC. Det vill säga 20 av 23 vid HVB-hemmet hade TBC. Dessutom hade ytterligare minst två personer ur personalen drabbats av latent TBC. I stort sett alla på HVB-hemmet hade drabbats av aktiv eller latent TBC.


Roland Finser ansåg att detta skulle anmälas som arbetsskada men det var inget som vare sig uppskattades av ansvariga tjänstemän på Emmaboda kommun eller av fackförbundet Kommunal. Socialchefen Thomas Svensson ansåg att det inte var säkert att Roland Finser smittats i sitt arbete. Det slutade med att Roland Finser själv fick göra sin arbetsskadeanmälan.


I Kalmar läns tidning säger Roland Finser följande.


”Det känns som att kommunen försöker mörka att det finns människor sjuka i TBC här.”

 

Med tanke på att första fallet konstaterades i slutet av januari och det andra fallet i mars. När sedan nästan alla testades positivt i slutet av maj mörkade fortfarande Emmaboda kommun förhållandet vid HVB-hemmet. Uppenbarligen informerades inte ens skolan där dessa ungdomar gick på om att flera personer haft aktiv TBC. Det var först i samband med skolavslutningen i juni, den 15 juni som den första artikeln dök upp i media. Och då först efter att någon tipsat media om detta. Inte att Emmaboda kommun skickat ut ett pressmeddelande.


http://www.barometern.se/emmaboda/personal-far-behandling-for-tbc/


Detta är en sådan skandal att socialchefen vid Emmaboda kommun borde sparkas och ansvariga politiker borde avsättas eller avsäga sig sina uppdrag!

 

Fortsättning följer.

 
ANNONS
 
Ingen bild

sunken

27 oktober 2016 00:06

Det är helt enkelt för dj-t. Kommunens rädsla för "rasism" äventyrar hälsa och kanske liv.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 oktober 2016 00:21

Smitta kommuninvånarna med TBC, bli gruppvåldtagen eller vräkt från sin bostad. Alla sätt att decimera eller förnedra den egna befolkningen är helt i sin ordning enligt media och myndigheter.

Detta är vidrigt. Det är brottsligt.

När är måttet rågat?

 
Ingen bild

Tompa

27 oktober 2016 06:15

Den politiska korrektheten hos dagens etablissemang och media leder vårt land tillbaka mot medeltiden.

Hur f-n kan dessa sova och hur f-n kan folk rösta på sju-klövern efter allt elände de har ställt till med i vårt land? Helt obegripligt

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 oktober 2016 07:12

Det är mycket som följer i den politiska korrekthetens spår. Nu ett utbrott av TBC som medvetet döljts, men vi har en mängd gruppvåldtäkter, IKEA-morden, bilbränder, gängskjutningar, mord, tiggare, åldringsrån mm mm. Listan kan göras mycket längre.

Hoppas att alla innevånare i Emmaboda kommun idag tågar till kommunhuset och kräver ärliga svar och några personers snara avgång..

 
Ingen bild

Tony

27 oktober 2016 07:29

Det är med TBC och andra sjukdomar som med med vägglöss
och kackerlackor, trots att dessa varit utrotade i landet
sen många år tillbaks, så lotsas PK folket inte förstå
att det följer med den stora invandringen hit, utan
skyller på ökat resande,Svensken har ändå rest till andra
länder en 50 talet i stora skaror utan att ta med sig
dessa olägenheter hem?
Undrar om denne Socialchef hade vaknat om det första
fallet av Spetälska hade uppdagats här??

 
Ingen bild

Niklas R

27 oktober 2016 07:38

Det är kommunfullmäktiges ansvar så det de styrande politikerna som är ansvariga. Men eftersom politikerna är invalda så är det väljarna som röstade på dem som är ansvariga. Med andra ord, man får den politik man röstar på.

 
Ingen bild

Kverulantus

27 oktober 2016 07:55

Min kompis dotter fick TBC av en "arbetsprövande" kvinna i full burka.
Hon var jättetrevlig och allt funkade bra tills.....
Det visade sig att hon hade smittat nästan alla ungar med TBC.
Detta hände i ett "vitt" område i Stockholm.
Därför sopades det under mattan.
Föräldrarna betalade snällt för all mediciner.
Ingen ville att det här skulle komma ut.
Då det i förlängningen kunde påverka priset på villorna i denna fashionabla "förort" till Stockholm.
Sverige är fantastiskt.

 
Ingen bild

X

27 oktober 2016 08:06

87% av svenskarna röstade för detta i valet 2014.
Sverige är som en ungdom med självskadebeteende som skär sig själv i armarna med rakblad.
Själv undviker jag offentliga miljöer och kollektivtrafik.
Detta av såväl medicinska som psykiska orsaker.
Min mentala hälsa klarar inte att beskåda dekadensen och den medicinska orsaken framgår av blogginlägget.

 
Ingen bild

SM811

27 oktober 2016 08:07

Sju(k)klöver och ansvariga har tydligen fått order att mörka allt som är negativt som invandringen medför? Mycket skrämmande utveckling. Självklart skall ansvariga få sparken.

 
Ingen bild

Pepparholm

27 oktober 2016 08:38

Vi har en Smittskyddslag, 2004:168. SD bör ställa fråga till Folkhälsominister Gabriel Wikström om även detta är en lag som bara ska tillämpas på svenskar.

 
Ingen bild

Tony

27 oktober 2016 08:50

Niklas R@

"Man får den politik man röstar på"
Javisst är det så, men det är lätt att bli lurad av
politiker också, för om till exempel Fredrik Reinfeldt
visat upp dom psykotiska drag som han otvivelaktigt
besitter hade han nog inte blivit vald till Sveriges
Statsminister, vilket har haft ett högt pris för landet.
Det är inte lätt att se om en politiker kommer att ändra
skepnad såsom F.R gjorde efter tillsättandet, han sa inget
om att Sverige ska vara vidöppet för all världens folk som
vill komma hit?

 
Ingen bild

Hacke

27 oktober 2016 10:00

Läget börjar bli så allvarligt i landet nu på alla områden att jag faktiskt tror på jordskredsseger för sd 2018.
Inte minst med tanke på allt som inte längre går att dölja vare sig för politiker, "forskare" eller "journalister". Förfallet eskalerar inför allas våra ögon.
Frågan är bara hur mycket det då finns kvar att rädda av den forna välfärdsstaten. Storstädningen, eller snarare totalsaneringen, torde tvingas anta rent bibliska proportioner.

 
Ingen bild

HM Gotland

27 oktober 2016 10:08

Eftersom min farfar bokstavligen hostade upp sina lungor och avled i hemmet i TBC och pappa som älskade honom som sin egen far och förebild berättat för mig om denna totala katastrof han fick vara med om som barn och den fattigdom och sedan ren svält han fick uppleva så har jag själv nästan panisk skräck för TBC.

När man sedan här på Gotland försökt ta upp vikten av hälsoundersökningar främst hos barn på skolorna här man i bästa fall mötts av överlägsenhet men i sämsta ren ilska.

En rektor här på ön som ville följa socialstyrelsens rekommendationer och hälsoundersöka barn innan de började vara på skolan med de andra barnen hängdes ut som fördomsfull och hjärtlös av Radio Gotland. Han räddades kanske av att han själv hade bakgrund i mellanöstern och undgick därmed att kallas rasist.

Så bra Thoralf Alfsson att du skriver om vad denne man har att berätta. Är det samma berättelse jag läst om tidigare så är fortsättningen lika skakande och upprörande.

 
Ingen bild

Hm

27 oktober 2016 11:29

Kackerlackor, vägglöss och TBC. Den som lever får se!

 
Ingen bild

Urban jakobsson

27 oktober 2016 12:05

Hej.Får jag dela detta? Hur kopierar jag isåfall bara detta reportage,eller är det bättre att kopiera din webbadress?
Mvh Urban

Thoralf Alfsson

27 oktober 2016 15:14

Du kan kopiera länken och dela

http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/10/26/11379472-tbc-smittad-del-1/

Eller om det är facebook så kan du gå in där och på min sida och dela mitt inlägg där!

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 oktober 2016 12:09

Samma gäller med vägglössens återkomst. Det är BARA när vi svenskar åker utomlands i någon vecka som risken finns att vägglössen kommer med hit i våra resväskor.
Att asylsökande har med sig några vägglöss, nej det händer inte i de politiskt korrektas värld..

 
Ingen bild

Mona

27 oktober 2016 12:12

Detta var ngt av det vidrigaste jag har läst angående mörkande av "flyktingrelaterade" problem. Det här är rätt och slätt brott mot mänskligheten att inte direkt vidta åtgärder för att förhindra smittspridning och därmed skydda andra. Att negligera dessa fakta kan få enorma konsekvenser för ett litet lokalsamhälle, både kostnadsmässigt och framför allt i personligt lidande för drabbade personer. Betänk också att dessa sk. e-barn går i skolan tillsammans med svenska minderåriga barn som kanske också har blivit smittade, och också i sin tur har smittat föräldrar och syskon. Det är otroligt hur imbecilla och infantila dessa ansvariga personer kan vara. Förstår de överhuvudtaget ingenting och kan de komma undan med vad som helst? Har själv jobbat som sjuksköterska i Saudiarabien på åttiotalet och sett flera patienter med TBC i slutstadiet och där även hjärnan varit angripen. Det är ingen trevlig syn. Har dessutom i detta land sett mkt av den fina "fredens religion" som jag däremot tror att våra journalister och politiker totalt saknar kunskap om. Slutligen så tycker jag att vi måste sprida denna artikel vidare till andra alternativa medier och till våra grannländer. Hoppas det är OKEJ med dig Toralf.

Thoralf Alfsson

27 oktober 2016 15:17

Alla mina blogginlägg ser jag väldigt gärna att de sprids!

 
Ingen bild

Niklas R

27 oktober 2016 13:29

@Tony
Det finns ett talesätt som passar bra in där.
"Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me."

Folket kan inte använda ursäkten att de inte visste. Detta har varit på tapeten de senaste 10 åren. Jag blev själv lurad 2006 av Reinfeldt, då jag trodde att han stod för en Moderat politik. Men bytte jävligt snabbt åsikt när jag började inse vem han var. Sedan 2010 har jag gått tillbaka till att rösta för Sverige, inte mot Sverige.

Samma gäller alla andra röstberättigade också, så de kan inte skylla på okunskap.

 
Ingen bild

Dr Phul

27 oktober 2016 14:50

"Åtgärder vid inträffade fall eller utbrott
Tuberkulos klassas enligt smittskyddslagen som allmänfarlig sjukdom och nya fall ska anmälas via SmiNet där anmälan går direkt till både smittskyddsläkaren i landstinget samt till Folkhälsomyndigheten. Snabb diagnos och insättande av adekvat behandling är det absolut viktigaste för att minska risken för smittspridning. Tuberkulos är en smittspårningspliktig sjukdom och detta görs för att hitta personer som kan ha blivit smittade och därför riskerar att insjukna. Man hittar då ibland också odiagnostiserade fall som kan vara smittkällan. Smittspårningen innebär att patientens familj och eventuellt andra närkontakter kallas för undersökning, som ofta innebär IGRA-test eller tuberkulinprövning och lungröntgen. Smittade som bedöms riskera att insjukna kan då sättas in på förebyggande behandling mot sin latenta infektion."

 
Ingen bild

Sara

27 oktober 2016 15:20

Kalmar kommun är bra på att mörka med och framställa sig som Sveriges bästa kommun!

 
Ingen bild

Exilenskalman

27 oktober 2016 15:25

Att det är så här på en förläggning är illa nog men hur ser det ut på alla de andra? Och hur ser det ut bland de som redan har passerat förläggningarna och är ute i samhället? Mörkertalet bör vara enormt! Tack gode gud att jag tillhör generationen som blev vaccinerad. Inte ett fullgott skydd, jag vet, men ändå hästlängder bättre än inget skydd alls...

 
Ingen bild

HM Gotland

27 oktober 2016 15:31

Skandalen i stora mått ligger i sammanfattningen som Folhälsomyndigheten gjort av sin rapport om spridningsrisker av sjukdomar vid flyktingmottagandet.

I sammanfattningen sägs att spridningsrisken av till exempel TBC vid flyktingmottagande är liten.

I rapporten som experterna och läkarna skrivit står det klart och tydligt att spridningsrisken av smittsamma sjukdomar är liten FÖRUTSATT ATT HÄLSOUNDERSÖKNINGAR GÖRS TIDIGT efter ankomsten.

(Ur minnet citerat men både rapporten och sammanfattningen är enkelt hittade på myndighetens hemsida.)

Här när det hölls ett informationsmöte förra hösten och jag frågade den uppsatte representanten från Migrationsverket angående hälsoundersökningar svarade denne: Varför skall man gå till läkaren om man är frisk.

Jag har även skrivit insändare här till tidningarna där jag bla tagit upp detta ämne HELT UTAN NÅGOT SOM HELST GENSVAR från något som helst håll. Nu håller jag på att bli redigt förbannad så då är det nog bäst att sluta skriva... :-)

 
Ingen bild

Mona

27 oktober 2016 15:32

Tack Toralf. Har tipsat våra nordiska vänner på Snaphanen och Document.no. Du sitter ju med verkligt sprängstoff på bloggen din. Detta måste bara ut helt enkelt! Att inte anmäla sjukdomar som går under smittskyddslagen är ett allvarligt brott och detta borde förstås polisanmälas. Har personen i fråga gjort ngn polisanmälan?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 oktober 2016 15:39

Det är sånt här som driver svensken till kriminalitet !

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 oktober 2016 16:05

En av de största chimärerna som hela PK-familjen lever i är att vi har reglerad invandring.
Löfven t.ex hänvisar alltid till EU när han får frågor.
Dom som ljuger bäst kommer in.

 
Ingen bild

Ludvig

27 oktober 2016 17:34

Det var mycket fegt skött av socialchefen.

 
Ingen bild

Kalkon

27 oktober 2016 17:47

Jag trodde det mest var somalier som hade TBC. Är väl 70-80% i Somalia. Och 25% qav befolkningen har den farligaste varianten. I Somalia är det skamligt att ha TBC, så folk mörkar att de är smittade.
Tydligen är det vanligt bl a afghanska barn nu också. Mångfald förbrödrar, liksom.

Det borde satsas på ett särskilt sjukhus i Göteborg för behandling av våra kära nyanlända svenskar. Behandlingen är mycket lång och mycket dyr. Bäst är väl att ta in några gammelsvenskar också annars blir väl bygget ansett för att vara rasistiskt, ni vet. Man ska inte peka ut en hel grupp.

OT
Att tänka på att skydda sig är farligt, om man gör något åt det.
Denna gamla kvinna borde ha bättre vett

http://www.friatider.se/kvinna-d-ms-k-pte-pepparspray-efter-att-sonen-misshandlats

 
Ingen bild

Kalkon forts.

27 oktober 2016 17:54

Här kommer några faktakryddade länkar. Ledsen för det där med sjukhus för TBC. Fanns visst redan. Ge er tid att sätta er in i artikeln i Läkartidningen. Den är lång, men ger mycket bra information om de nya svenskarna från Somalia.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=5813123

http://www.lakartidningen.se/Functions/OldArticleView.aspx?articleId=15732

https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/statistikdatabaser-och-visualisering/sjukdomsstatistik/tuberkulos/?t=com&p=6

 
Ingen bild

calle

27 oktober 2016 19:58

detta hur de hanterar TBC-spridning visar hur långt PK-folket är villiga att gå för att lyda den makt som vill Svenskarna illa.

vad blir nästa steg ?

denna video gav en tankeställare, deras ledare jan ta planet till Sverige och kanske bli rådgivare åt löven, som verkar lyda den som vill sabba Sverige

tidskod 10:20
http://avpixlat.info/2016/10/26/arg-blatte-om-sveriges-forfall/

 
Ingen bild

calle

27 oktober 2016 23:01

kriminella får lön av kommunen om de inte begår brott!
http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/kommunen-avlonar-kriminella-om4356743.aspx

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

28 oktober 2016 06:51

Undrar hur vanligt latent TBC är, nåväl gå till gymmet Svenne och Svea Banan ,och håll en hög friskvård, ni är så duktiga så.
Dessutom är lie hosta på redaktionen inget att bry sej om

 
Ingen bild

X

28 oktober 2016 07:20

En som säkert ser med stor glädje på att svenskarna blir TBC-smittade är vänsterglobalisten George Soros.
Om ni undrar vem som egentligen bestämmer så är det Soros.
Googla vederbörande och läs vem som avlivar Europa som vi känner det.

 
Ingen bild

Tony

28 oktober 2016 07:49

Niklas R@

Samma här, jag blev lurad första gången men inte andra,
för han visade ganska tidigt att han var en ulv i
fårakläder.

 
Ingen bild

Mona

28 oktober 2016 10:50

Här ligger artikeln på Snaphanen resp. Document.no om ngn är intresserad. Har sänt den som tipsmail, men la den också i kommentarerna för att få ut den så fort som mmöjligt. Hoppades att ngn av dessa siter kunde ta upp den som en egen post. Får se hur det går. La den också på Avpixlat i kommentaren om Ylva Johansson. På Snaphanen fick jag svar direkt av en som kände till fallet.

OK, glömde bort att jag inte kan lägga in länkar hos dig. På Snaphanen ligger den på "Arga Blattens" film och på Document ligger den under NYTT, artikeln om "Italiensk lokalsamfunn barrikaderte ..... osv. då det var den artikeln som låg överst i går. Hoppas inte att det blev för rörigt. Tack för ditt idoga jobb Toralf. Nu vet jag att jag får länka till dina artiklar så nästa gång frågar jag inte. OK?

 
janne

janne

28 oktober 2016 11:52

Det är väl dags att ta dom gamla sanatorierna i bruk igen.
Men dom flesta är väl invällarboende i dag.
Skriv sanatorium i sökmotorn där finns mycket att läsa
om när TBC härjade i Sverige.Nu är det på väg igen trots
att den har varit utrotad sedan länge.

http://Janne

 
Ingen bild

Bo

28 oktober 2016 12:37

Hade en sommarvikarie som snittade barn på ett dagis där jag bor. Som tur var tror jag att ett fåtal smittades. Efter all information vi fick efter detta kan jag säga att TBC sprutan man fick engång i tiden hjälper lika mycket som ett plåster. Varför testar man inte folk ifrån riskområden? Det är obegripligt. När min mor började arbeta inom sjukvården på 60-talet var det obligatoriskt med dessa tester.

 
Ingen bild

Lena

28 oktober 2016 12:44

Den medicin jag har för min sjukdom får jag inte ta om man får TBC. Därför springer jag lång väg när jag ser framför allt somalier och nu även de från Afghanistan, även folk som hostar o snörvlar undviker jag.
Blir inte förvånad när jag hör att våra s k ledare och myndighetspersoner struntar i att anmäla denna allmänfarliga sjukdom - de är väl rädda att det ska gynna SD??? Myndighetspersoner lär inte få behålla respekten för sina yrkesutövningar och maktbefogenheter som de har, och det är ingen annan än de själva som sett till det. De verkar ju inte ta sitt eget jobb på allvar.

 
Ingen bild

Mia K

28 oktober 2016 19:13

Hej Thoralf! Upprörande beskrivning av smittspridning! Jag anser att tjänstemannaansvar måste återinföras i Sverige. Och Calmettevaccinering ska vara obligatorisk för samtliga som arbetar med migranter. En tbc-epidemi är nu bara en tidsfråga, särskilt när så många inte är skyddade!

 
Ingen bild

HM Gotland

29 oktober 2016 08:00

Börjar undra om det här ändå är frågan om ett annat fall än det jag läst om. I alla fall en annan anställd. Jag TROR att den artikel jag läst tidigare som jag refererade till behandlar en annan anställd som efter insjuknandet och behandlingen vittnade om obefintligt stöd från kommunen och andra saker. Finns det någon publikation på nätet i stil med Småländskahöglandet eller liknande - jag har ett diffust minne av det och att det var där jag läste om det. Kan vara värt att kolla upp för den som skriver kring detta.

 
Ingen bild

Mona

29 oktober 2016 18:30

Det värsta är ju också att det är länge sedan vi upphörde med att ge BCG-vaccin till våra barn. Vet inte när man slutade med detta i Sverige eftersom mina tre söner är födda i Norge, men de har inte fått, och de är födda -89, -90 och -90. Troligtvis slutade man tidigare i Sverige. Den av mina som sedan har gått på sjöfartshögskolan fick ta minst 15 vaccinationer innan han skulle ut på sin första praktik, men ingen av dessa var mot TBC, till trots för att sjöbefälen i dag jobbar med folk från hela världen på båtarna. Däremot sånt som Gula febern osv. som däremot bara är utbrett i enstaka områden var de tvugna att ta.
Man kan ju som svensk i dag komma i kontakt med TBC-smitta i princip var som helst i samhället. Ingenstans kan man vara säker. Alla skolor, arbetsplatser både i det privata och offentliga, för att inte tala om inom sjukvården. Vi har haft åtskilliga utbrott de två senaste decennierna på skolor, dagis, en stor lättvårdsavdelning för nyfödda samt ex. en stor sak på Halmstad sjukhus mm.Känner själv en rektor som har sina barnbarn i Stockholm, och där ett av dem, en två-årig flicka blev smittad på ett dagis tillsammans med ett stort antal andra barn. Tror det var ett femtio-tal om jag inte minns fel. Bägge flickans föräldrar är advokater, men de lyckades ändå inte med att driva igenom ngn ersättning för de drabbade. Gemensamt för alla dessa saker har dock varit att både ansvariga och media har mörkat och tystat ner allting.
Jag har försökt läsa på en del om FNs mänskliga rättigheter, men har inte lyckats finna direkt ngt om hur man ställer sig till medveten smitta, eller grov negligering, när man sätter så många personer i fara, men detta borde vara ngt slags brott inom denna kategori. Är det ngn som vet? För mig personligen är detta ett människorättsbrott. Som sjukvårdsutbildad så kan man ju i alla fall bli straffad för undlåtande av skyldighet, men som politiker är man tydligen alltid utan ansvar hur mkt dj*vulskap man än finner på. Det är knappt man tror att det är sant.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se