thoralf

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2015

PK-FASCISM

Av Thoralf Alfsson - 29 oktober 2015 10:15


Idag skriker media ut att trenden vänt för SD. I TV4 Novus mätning backar SD för första gången sedan februari. Det innebär sju mätningar i rad med stigande opinion. Att det tillslut kommer en mätning då den trenden upphör är väl i allra högsta grad naturligt.


Den stora frågan är givetvis om det finns någon riktig orsak till att stödet för SD skulle minska. Enligt min uppfattning finns ingen sådan orsak, snarare är det så att det asylkaos som vi nu bevittnar borde ge ökat stöd för SD i opinionen.


Men det finns en faktor som talar emot. Nämligen medias enorma propaganda som startade med 3-årige Aylan Kurdi, som han döptes till i media. Propagandan riktas inte i första hand mot orsakerna till det som kallas flyktingkaoset utan i väldigt stor utsträckning mot Sverigedemokraterna och de som sympatiserar med SD. Hela Sverige skramlar är väl det mest slående exemplet på detta även om Hans Rosling fick möjligheten att säga några sanningar.


Idag har skämmighetsfaktorn säkerligen ökat rejält i samhället. Den var på väg att minska men idag är den sannolikt större än på många år. Jag är fullständigt övertygad om att många idag inte vågar eller vill uppge att man sympatiserar med SD och att man har för avsikt att rösta på SD.

 

Det är fult att sympatisera med SD. Det har media och de politiskt korrekta bestämt!

 

Besöksantalet på min blogg har tidigare korrelerat väldigt väl med opinionsmätningarna men idag ser jag inte längre detta samband. Min blogg har slagit all time high fyra månader i rad när det gäller unika besökare per månad. Under oktober slogs månadsrekordet för flera dagar sedan och det finns en möjlighet att bloggen når drömgränsen på 100 000 unika besökare under oktober.


Jag tror inte att Sverigedemokraterna har backat i opinionen. Jag tror att vi i verkligheten har gått framåt!

 
 
Asatemplet

Asatemplet

29 oktober 2015 10:33

Alla man pratar med idag är SDare. De kan rimligtvis inte minska

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 oktober 2015 10:43

1. Vissa tvekar säkert att uppge SD om man blir uppringd. Vad vet man om den som får svaret: -"Sverigedemokraterna, självklart"?
Är det någon med kontakter inom Extremvänstern? Med tanke på attentaten mot två SD-politikers hem inu i dagarna är det en naturlig tanke.

2. Vem vet vad som fylls i av den som sköter dokumentationen? Även om man svarar SD, kanske det blir ett kryss för Miljöpartiet, Fi eller Vänsterpartiet..

Håller med Thoralf. Besöksantalet här och på andra sverigevänliga bloggar talar ett helt annat språk...

 
Ingen bild

Demokratur

29 oktober 2015 10:50

Tragiskt att Sverige har blivit ett nytt DDR. Men folket hade chansen att ändra på det så sent som 2014. Eftersom man inte utnyttjade detta så gillar väl folket utvecklingen mot en totalitär socialist-stat...

 
Ingen bild

Calle

29 oktober 2015 10:58

det behövs fri media som inte är PK-maffia styrd.
men den fri media som redan finns, ser förvarsministern och Rikspolischefen som hot.
med sakta tillvänjning skapas det diktatur i Sverige. ingen får tycka annat än vad makteliten i 7 klövern godkänner

den välfärd som Karin Pettersson tar för given. skulle aldrig uppstå om hennes ideer hade funnits förr.

vad har hon Själv bidragit med annat är att förmedla nonsens i tidningar och få 1,5 miljon/året i lön från skattebetalarna. tidningen skulle nog inte överleva utan skattebetalarnas penningbidrag i form av statligt presstöd.
tror inte araber och afrikaner vill läsa vad hon skriver. således blir hon arbetslös i framtiden.

 
Lassekolja

Lassekolja

29 oktober 2015 11:01

Jag måste erkänna att jag blev något sorgsen när TV4-Nyhetsmorgon gjorde stort nummer av att "trenden är härmed bruten". Det som gjorde/gör mig sorgsen är att svenska folket uppenbarligen inte förstår sambandet mellan ökad asylinvandring och krackelerande välfärd. Sorgsen, inte för egen del, men för barns och barnbarns framtid i Sverige. PK-media ser ut att lyckas igen??? Fruktansvärt sorgligt och absolut inte värdigt en verklig demokrati, som Sverige var iaf före Palme!
Lade förresten upp SD´s svar till "arga LO" på LO´s facebook-sida, idag åtta timmar senare var det borta, kunde idag varken "gilla" eller kommentera! Känns bra att jag gick ur "Transport" redan 1968!
Betr. Aylan på stranden, jag skrev (då när det var aktuellt) en insändare om Aylan och hans pappa flyktingsmugglarens dåliga tandstatus, men refuserades av båda tidningarna(GP & vår ortstidning NH), som fick den.
LO förnekar även att professor Rosling höll med både Åkesson och SD! Omöjligt att ta LO på någon sorts allvar! Synd om dem, som lägger tusentals kronor varje år till LO-pamparnas lögner och kamp mot demokratin!
Tragiskt för Moder Svea om inte SD växer mycket kraftigt till nästa val, oavsett när det äger rum!!!

http://www.samtiden.nu

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

29 oktober 2015 11:16

Delar helt din analys Thoralf! Efter den massiva kampanjen i gammelmedierna om "flyktingkatastrofen" så vågar många tyvärr inte längre uppge att de sympatiserar med Sverigedemokraterna när de blir uppringda i opinionsmätningar. Det var helt riktigt mer legitimt att uppge detta innan kampanjen började, men jag tror det kommer att slå tillbaka!

I helgen börjar ju också Sverigedemokraternas kampanj för folkomröstning och i Karlskrona med omnejd kommer vi att stå på olika platser och sprida information om partiet. Jag märkte ingen skillnad mot tidigare när vi stod på Holmsjö Marknad senast i början av månaden och bara mycket trevliga samtal med besökarna i tältet.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Hm

29 oktober 2015 11:19

Jag vill protestera mot att vi använder uttrycket 'skämmighetsfaktor'. Det bör heta skrämselfaktor eftersom ingen skäms för att sympatisera med SD, däremot kan man fortfarande vara rädd för att råka illa ut om människor med en odemokratisk inställning får reda på det.

Thoralf Alfsson

29 oktober 2015 12:17

Håller helt med. Skall tänka på det!

 
Ingen bild

Errbe

29 oktober 2015 11:20

Stockholm har övertagits av främmande makt !

Den sedan länge utsedda Reservhuvudstaden Karlsborg måste ta över landets ledning:

https://www.frihetsportalen.se/2015/10/stockholm-har-fallit/#comments

Gör din plikt !

 
Ingen bild

Peter

29 oktober 2015 11:32

DalaTidningen skriver att folkgrupper inte kan samsas - och jag som trodde det mångkulturella samhället var modellen för att vi alla skulle komma samman som en enda lycklig familj ...
http://www.dt.se/dalarna/hedemora/stort-brak-pa-asylboende-i-garpenberg-atta-gripna

 
Ingen bild

pllay

29 oktober 2015 11:40

Det finns flera orsaker till att SD inte stiger mer och snabbare nu när landet i allt högre takt rusar mot samhällsupplösning och inbördeskrig.
1. Den allt överskuggande orsaken är medias propaganda mot SD.
2. En verkligt effektiv moralisk skuldbeläggning av SD-sympatisörer.
3. Den terror SDs valda ombud utsätts för, inte olik den nazisternas motståndare utsattes för mellan krigen.
4. SDs uteslutning av SDUs medlemmar och skilsmässan mellan ungdoms och moderpartiet.
Många med mig blev här skrämda av den fascistiska attityd partiets högsta ledning visade.
Kommer ett alternativ till SD formas är jag absolut intresserad av att se om de kanske erbjuder en mer öppen och demokratisk interndebatt. SD förlorar oerhört mycket på den konfrontatoriska, elitistiska uteslutningspolitik man nu driver.
Om, Gud förbjude, SD misslyckas med att rädda landet är det troligen mest av allt partiledningens kompromisslösa elitstyre som bär skulden.

Thoralf Alfsson

29 oktober 2015 12:19

Du har säkert en poäng i dessa punkter.

 
Ingen bild

Sanningen?

29 oktober 2015 11:44

Torbjörn Sjöström har sålt sin taska till räven som det heter på svenska.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

29 oktober 2015 11:46

Var idag tvungen att besöka centralorten Högsby , hemska syner 15-20 meters kö utanför Mig-verket av asylsökare som troligen skulle in för att registreras = få dokument så dom kan hasta upp till banken och börja plocka ut av våra reformer som dom inte betalt en enda krona för ,trafikterminalens perrong var smockande full av bara mörkhyade , jag säger bara Gud bevare gamla Sveríge !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

29 oktober 2015 11:52

Har varit tvungen att lägga på nytt tak på vårt lilla hus, plåtisen som gjorde plåtarbetet visade sej vara övertygad SD vi pratade mycket om det som händer i Sverige ,vid en fikapaus , han sa att de flesta inom plåt och byggnads är övertygade SD !

 
Ingen bild

calle

29 oktober 2015 11:55

konstigt att producenten godkände robbans prat, eller är det en kupp. liten start på ny inriktning av svt ?

efter att se klippet med Sveriges bösta komiker, så klickade jag på svt om pk-drottningarna. anna har har nog öppnat ögonen som en katt. men karin är helt hjärntvättad.

https://www.youtube.com/watch?v=4DZypAlIX6c

men hur blir man så hjärntvättad? eller är det fejk och inte lever som hon lär. enligt wiki så har hon hjärntvättats med amerikanska bankir filosofi. handelsskolor och politisk utbildning. praktikant hos pagrotskyhttps://sv.wikipedia.org/wiki/Karin_Pettersson

det är nog en Global-affärside, med totalinvandringen till Eu och Sverige. har inget med godhet att göra.

 
Ingen bild

Hacke

29 oktober 2015 12:27

Jag tror din analys är helt riktig Thoralf. Det enorma och smutsiga mediedrevet under senare tid mot sd måste naturligtvis få en tillfällig avspegling i undersökningar av den här typen. Däremot tror jag inte det har något med verkligheten att göra. Jag upplever det som människor är närmast uppgivna över totalinvällningen förutom de fåtal som gillar att stå i rampljuset och överräcka en nallebjörn eller sovsäck i skenet av tv-kameror och är de som uteslutande syns och hörs. Vem ur den tysta majoriteten skulle inför en pk-mikrofon (om man nu någon till äventyrs skulle bli tillfrågad) stå och prata fritt ur hjärtat i dagens debattklimat.
Men jag tror att t o m denna lilla förklarliga dipp är högst tillfällig. Snart kommer de ackumulerande verkningarna av migranttsunamin att slå till med full kraft. Det vill säga den högst påtagliga vardagen för var och en utom möjligen 7-partieliten och deras främsta beskyddare "journalisterna".
Men också för dom vankas räkenskapens tider då budgeten snart ska ventileras. Och det faktumet går knappast och mörka ens för svenska "journalister".

Men att etablissemanget leker med elden genom att pariaförklara stora delar av den växande folkopinionen står alltmer klart för var dag. Här en insiktsfull röst av glädjande många också i fulmedia nuförtiden. Fritt att tolka vem som bär skulden.

http://www.dn.se/ledare/kolumner/nathan-shachar-sverige-vid-vagskalet/

 
Ingen bild

calle

29 oktober 2015 12:34

opinionsmätningar kan ju aldrig skildra vad folk tycker. bara de som är politisk aktiva kommer väl vilja uppge vad de röstar.

många kanske säger de röstar på nån av 7 klövern för de vet att SD och övriga Sverigevänliga-folket är ofarliga och det är ingen risk.

däremot vet folk att vänstern och socialister är farliga och hotar och bestraffar folk som tycker fritt. afa, expo, företrädare i fackförbund, tidningar och tv är ju lite terror-organisationer. som inför bestraffningar mot personer som öppet säger emot.

detta vet nog de borgliga om och lyckats hjärntvätta socialisterna så de dansar efter bankirerna önskemål.

de båda blocken var bara 2 olika sidor av samma mynt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 oktober 2015 12:56

Någon som har koll på de "berömda" tälten i Skåne? Har de fått några "gäster" än? Samma med inströmningen den senaste tiden. Hur många per dag..

 
Ingen bild

Roger K

29 oktober 2015 12:59

"Skamligt att säga att man röstar på SD"??

Jag är stolt och säger det till alla som frågar.

Är även med i SD´s lokalavdelning.

Jag uppmanar alla som är intresserad av ett bättre Sverige att bli medlem i SD och engagera sig i den lokala SD.

Hälsningar Stolt Norrman

 
Ingen bild

Maja Dacke

29 oktober 2015 13:32

Kan meddela att Malmö Central är idag full av väntande som 'bevakas' av polis men inte några rödakorsare eller 'skära elefanter' finns längre på plats - möjligen civilklädda moskanslutna ... Vad vet jag?!

 
Ingen bild

Fredrik

29 oktober 2015 13:40

Tror att opinionen går i trappsteg, de flesta är nog trötta på flycktingkaoset men har kanske börjat tvivla på den eftersom konsekvenserna inte nått deras vardag än. Tror också att bränderna gör att man vill distansera sig, speciellt efter Ted Ekerots tvivelaktiga publicering.

 
Ingen bild

Benny Koskinen

29 oktober 2015 13:47

Klart att Robert Gustavsson tycker det är obehagligt med PK. Mycket av humorn idag stryps idag av PK-förmaningar. Det dödar humorn.

Och när jag ändå har ordet ... Jimmie Åkesson växte idag som människa när han fördömer mordbrännandet av asylboenden. Heja Jimmie!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 oktober 2015 14:42

Jag tror att vi måste räkna med en ”uppgivenhetsfaktor” också.

Folk vet att ingen kommer att klara av att lösa det helvete som väntar de närmaste åren. Detta kombinerat med rädslan att vara hederlig när någon ringer och påstår sig vara från något opinionsinstitut och frågar om partisympatier. SD har sannolikt ett tak (om inget exceptionellt händer)runt 20-25%

Det brinner på flyktingförläggningar i stort sett varje dag och debattklimatet är uppskruvat till 11 på en 10-gradig skala. Det finns inga bostäder. Polisen har kapitulerat och låter invandrargängen terrorisera hela stadsdelar. Det finns inga jobb åt dessa enorma mängder outbildade invandrare och den svenska skolan står inför en kollaps. Stora delar av det svenska folket har tappat framtidstron.

Svenska folket har gett upp.

Det har gått så långt i förstörelsen av Sverige att ”vanligt folk” resonerar att snart måste för helvete Löfven och AKB göra något..

Sanningen är att de är helt handlingsförlamade. Det enda som gäller för våra förtroendevalda är att rädda sitt eget skinn. Det är vidrigt och är landsförräderi.

Det är synd om Sverige!

 
Ingen bild

Utlands svensk

29 oktober 2015 15:10

Någon som läste artikeln i GP om den rasifierade 19 - åringen som bjöd hem SD's Mathias Karlsson för att diskutera? Något är käpprätt åt H - vete när flickan har mer förnuft än 7 riksdags partier och 300 ledamöter som vägrar prata med SD.

 
Ingen bild

Christer

29 oktober 2015 15:21

Robert Gustavsson säger mellan raderna vad många tycker om PK-fascismen. Han törs inte vara tydligare, som t.ex Christer Sandelin var för en tid sedan. Och jag förstår dom. Jag vill själv inte stoltsera med mitt namn och partitillhörighet hur som helst. Jag bor på nedre botten, och vill inte ha en tegelsten genom sovrumsfönstret en natt. Måste tänka på min hustru också.
Däremot är jag inte rädd att i samtal med andra människor framföra mina ståndpunkter. Jag umgås iofs mest med människor ur LO och arbetarklassen, och där uppfattar jag stödet för SD som hela tiden stigande.- Vi är många nu!

 
Ingen bild

Storgårds

29 oktober 2015 17:01

Undrar hur många det är som inte på valdagen vågar plocka SD:s valsedel (om de över huvudtaget finns kvar på bordet och inte är slängda i soporna/närmaste dike) pga skam/skrämselfaktorn? "Alla grannar och bekanta tittar på och nu ska jag öppet visa att jag är en nazistrasist."

Den svenska demokratins tillstånd borde verkligen utredas av något internationellt organ.

 
Ingen bild

Maja Dacke

29 oktober 2015 17:27

Benny Koskinen - humorn i Sverige är redan död. Alltsedan Stockholm tog hand om den och förvanskade den till oigenkännlighet.

Vem minns inte de goda tiderna när andra landsändar skojade till det i serier och andra teveprogram?!! Särskilt när programmen producerades i Göteborg, Malmö m fl ställen. Minns ni som man skrattade?! När det blev kiss-o-bajs och genitalier från Stockholm i all naivitet som spred sig över etern ... Jag slängde nog ut min teve i den vevan.

Stackars detta humorbefriade land och alla de som även i Stockholm försökt behålla sin humor! Inte undra på att besökare utifrån tycker att svenska 'svenskar' har konstig humor - de besökare som tillåts ha humor och skratta, v s.

 
Ingen bild

Riffi

29 oktober 2015 17:55

För mig är skälet solklart. Under 4 år, från 2010 till 2014 (och förmodligen 2015) försummades distrikts- och kommunorganisationerna. Man trodde att riksdagsorganisationen var det viktigaste. Det så kallade att gå in i valläge som påstods skulle ske för några veckor sedan och att skicka ut riksdagsmän på gatorna är därför en flopp, eftersom det (bortsett från någon enstaka kommunpolitiker som Thoralf) inte finns kompetent folk på gräsrotsnivå utan bara nätskribenter. Distriktsordföranden och SD-toppar som helt saknar organisatorisk erfarenhet och som saknar vanligt folks förtroende och av vilka många nu sitter i riksdagen är ansvariga för detta.
Många förstår nu att det inte ens räcker med 50% för SD för att åstadkomma någonting. Det är kanske försent, om ens förmågan funnes, att rätta till detta.

 
thojuh

thojuh

29 oktober 2015 18:01

Finns egentligen ingen anledning för Åkesson att kommentera
bränder så länge vi inte vet mera. Det finns däremot anledning
att kommentera attentatet mot Vinge.

Där har en viss grupp tagit på sej ansvaret.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Stefan A.

29 oktober 2015 18:08

Åkesson tar naturligtvis avstånd från mordbränderna på flyktingförläggningarna, men det duger inte åt mellonen på den läskiga hatsiten aftonslasken, det är komiskt alltid finns det något att klaga på, undrar hur en SD,are ska bära sig åt för att det skall duga åt de där figurerna.....

 
thojuh

thojuh

29 oktober 2015 18:43

Dom här tre figurerna är ickemänniskor, ingen av dom
är normalt funtade allra minst linslusen Helena B.

Tänk så misslyckat det skulle vara att ha med idioterna på en
kräftskiva! Finns inte på kartan.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Kurtan

29 oktober 2015 19:56

Vad är det som säger att dessa undersökningar inte är manipulerade just för att så tvivel och osäkerhet samt en mycket farlig uppgivenhet som slår undan förutsättningarna för livsviktig självbevarelsedrift?!

Oavsett så kommer den ekonomiska kollapsen inom kort om inte kursen ändra 180 grader dvs att Sverige drar åt "vattenkranen" helt, allt annat är kosmetika...

Att nuvarande regering eller att "alliansen" skulle göra detta finns inte på kartan då de har målat in sig i hörnet med sitt "allas lika värde" svammel och rasism.

Förbered på ekonomisk kollaps samt nyval!

 
Ingen bild

Anette

29 oktober 2015 20:16

Bara för att man läser på din blogg. Så betyder det ju inte att man gillar dig och dina gelikar. Så antalet besökare på bloggen ger nog ingen bra bild av stödet för SD

Thoralf Alfsson

29 oktober 2015 20:20

Jag har aldrig påstått att alla sympatiserar med det jag skriver på bloggen. Men om din tes skulle vara sann innebär det att av ca 40 000 - 50 000 nya läsare sedan sommaren skulle en stor majoritet vara politiska motståndare.

Det tror du väl inte ens på själv hoppas jag.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 oktober 2015 20:29

@Anette Torsdag 29 okt 20:16

Varför känner man sig tvungen att skriva en sådan kommentar?

Mycket märkligt?

 
Ingen bild

Stefan

29 oktober 2015 20:36

En procentenhet hit eller dit i en undersökning är väl inget att bry sig om. Så länge migrationsvansinnnet tillåts pågå tror jag SD kommer växa. Migrationsöverenskommelsen kommer inte hjälpa. Att ändra från PUT till TUT ska ju på remiss och utredning i lagrådet så lagen kan inte ändras förrän tidigast 1/1 2017. Att ändra lagen för att tvinga alla kommuner att ta emot flyktingar kommer däremot vara klart redan i början av nästa år vad jag förstod av nyheterna i radion. Det går undan om man vill...

 
Ingen bild

Einstein

29 oktober 2015 20:50

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2015/10/journalister-ber-inte-om-ursakt.html

 
Ingen bild

Nyrakad

29 oktober 2015 20:56

Jag hoppas verkligen att det ökande intresset för politik i Sverige sedan Lövruskan tog över innefattar att folk förstår att det mörkas om det mesta från alla håll inom PK-sfären, samt att de som jag som "vaknat" finner sidor som denna där man får veta sanningen.

Och som "Kurtan" sa ovanför om manipulation, så skulle det inte förvåna mig ett dugg om så är fallet.

Dessutom så tycker jag att de som är skyldiga till detta förfall som massinvandringen orsakar i Sverige ska jämföras med landsförräderi, och dömas därefter.

 
Ingen bild

cg

29 oktober 2015 20:58

Jag tror alla jag känner numera sympatiserar med SD

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 oktober 2015 21:28

Mona Sahlin nu i Aktuellt. Debatterar mot Linus Bylund. Hon pratar hela tiden, avbryter honom och uppför sig ovärdigt.
Skäms Mona, SKÄMS!
Skäms också programledaren som inte markerade mot och fick tyst på Sahlin..

 
Ingen bild

Rättvis

29 oktober 2015 21:43

Det kan vara ett mätfel eller att folk blir mindre benägna att tala om vad de tycker. Kanske en kombination.

 
Ingen bild

Maja Dacke

29 oktober 2015 22:19

Gu' vad skönt, att inte ha teve - så att man slipper se och höra dessa ovärdiga personer som får vältra sig i kvälls- och morgonsoffor!!!
Jag är dock tacksam för att det finns de som offrar sig och berättar vad som hände där. Tack, Hulda mk1! Med flera.

 
Ingen bild

OT

29 oktober 2015 22:37

"@Thoralf - Jag tror inte att Sverigedemokraterna har backat i opinionen. Jag tror att vi i verkligheten har gått framåt!"

Lugn THoralf, det är bara aftonbladets blöta fantasier.

P.S I själva verket reser sig svensken mot multikultidiktaturen och sjuklövern got "Shrinking balls": https://www.youtube.com/watch?v=72n_9BtvCdk

 
Ingen bild

OT

29 oktober 2015 22:52

Om multikulti vore "Los del Rio - Macarena": https://www.youtube.com/watch?v=XiBYM6g8Tck

Då vore saken klar! Men tyvärr är över 70% av de som kommer "pojkar"; av någon orsak tror jag inte våra pojkar gillar detta; så detta kommer leda till konkurans av sällan skådat slag! Och följderna kommer 7klövern varaansvarig för.

P.S: Den som säger de följde order; kan hänvisa till vadå?

Thoralf Alfsson

29 oktober 2015 23:01

De kommer säkert få fri resor till hemlandet för att gifta sig av goda svenska politiker. Så kallade frieriresor!

 
Ingen bild

Morningstar

30 oktober 2015 04:32

Problemet för komikerna är att det går så fort nu. Det som är okej idag kan vara icke-pk imorgon, om en vecka, en månad eller ett halvår. Dom kan alltid slingra sig ur något som hände eller sades för 10-15 år sedan. Att det var en annan tidsanda då. Så det är den verklighet dom måste förhålla sig till. Väga varje litet ord på guldskål. Annars sitter man snart i samma sits som Marcus Birro eller Julia Caesar och utan chans till fler jobb. Ute i kylan som rasister för någon struntsak.

 
Ingen bild

Per

30 oktober 2015 07:50

Regeringens och alliansens värsta fiende är inte SD utan verkligheten. Den, verkligheten, gör att de konfronteras med problem som de inte kan hantera. Därav den handlingsförlamning som både regeringen och som alliansen visar.
Om regeringen och alliansen vill slå vakt om Sveriges välfärd så måste de införa åtgärder som liknar eller stämmer överens med SD:s.
Anledningen till att regeringen och alliansen är så handlingsförlamad är att de inte vågar/vill införa en restriktiv invandringspolitik som till stora delar liknar SD:s.
Som jag uppfattar situationen i Sverige idag är att välfärden håller på att implodera. Väldfärdssystemen överbelastas.
Vi är på väg mot en nattväktarstat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards