thoralf

Direktlänk till inlägg 24 juli 2015

SVENSK MEDIA TIGER

Av Thoralf Alfsson - 24 juli 2015 07:10

    


Som förväntat tiger DN, Expressen och Aftonbladet om Sentios opinionsmätning som gav Sverigedemokraterna 23,3 procent och platsen som näst största parti i Sverige. Moderaterna fick 20,8 procent, 2,5 procentenheter mindre än SD. Sverigedemokraterna var bara 0,8 procentenheter efter Socialdemokraterna som fick 24,1 procent.


Den enda  journalist på nationell nivå som vågar skriva om opinionsmätningen är Per Gudmundsson.


 


I vårt grannland Norge rapporterar man dock om den svenska opinionen och Sverigedemokraternas framgångar. Det visar vilken inkompetens och förnekelse som råder en svensk toppmedia och inte minst vilken inkompetens som chefredaktörerna besitter!


Frågan är om de sitter i knät på 7-klövern? Eller om de bara försöker undanhålla svenska folket sanningen?


  
ANNONS
 
Ingen bild

Nemol saltat sobrius

24 juli 2015 07:36

Haha, dom tror att det hindrar folk från att gå över till SD när det i själva verket bara gör att fler får upp ögonen beträffande medias egen agenda.

Ökningen tycks bara gå fortare. Vem hade trott detta för ett år sedan?

 
Ingen bild

OH

24 juli 2015 07:43

Dessa blaskor agerar på samma vis som deras föregångare hos kommunisterna och nationalsocialisterna gjorde.

 
Ingen bild

Zetor

24 juli 2015 07:52

UÄ: Idag leds Gomorron Sverige av en chilenska och en arab ,jag känner inte igen SVT längre ,vad har man ställt till med ?

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 juli 2015 07:55

Man ursäktar sig säkert med att man behöver flera mätningar som bekräftar att SD gått om M i väljarstöd...
Mordförsök i Stockholmsförort. Sexton skott avlossade och i en stad i Skåne exploderade en handgranat - igen...

 
Ingen bild

Gute

24 juli 2015 08:27

Tja, de har ju sorg på sina redaktioner, när de inser att deras metodiska hatkampanjer mot Sverigedemokraterna istället har gett motsatt verkan.

Så vi får väl förstå att det tar emot att rapportera när SD nu för första gången har passerat Moderaterna.
Stort nyhetsvärde egentligen.

- Vilket är glädjande men inte är direkt förvånande, och det har ruskat om Hela etablissemanget i grundvalarna.
Nu har de fått stora problem och panikåtgärderna kommer nu att avlösa varandra framöver!

 
Ingen bild

tonton

24 juli 2015 08:44

Inte särskilt förvånad, men man undrar ändå vad deras dolda agenda verkligen går ut på? -hatar man sitt land så högt, märkligt när utlänningar gör precis vad som helst för att komma hit och klamrar sig fast trots att de i undantagsfall blir avvisade. Dylika undanhållanden och lögner slår bevisligen tillbaka. Förövrigt kan man känna stor tillförsikt när det mest träffsäkra institutet visar att i princip var fjärde svensk inte går att lura. GRATTIS! Ps, ingen fattar varför utom vi och nysvenskarna å m enafolket i synnerhet.

 
Ingen bild

Tompa

24 juli 2015 08:52

Svensk media är ett stort skämt och jag skäms för deras räkning. Dessa knallkorkar håller 7 klövern som gisslan där ingen tillåts att uttrycka sin personliga åsikt, då startar drevet.

Hyckleriet är totalt men media kan inte hindra att folk börjar tröttna rejält på tiggare, skjutningar, dagliga sprängdåd, våldtäkter och rånade gamlingar.

Sanningen segrar alltid till slut

 
Ingen bild

Skamligt

24 juli 2015 09:00

Vi som vet hur falska och förljugna PK-media är blir inte förvånade, men nu kan man ändå med säkerhet påstå att vi har rätt, och inte bara är några gnällisar.

Det finns inget som helst objektivt svar på varför man inte rapporterar att SD passerat M. Om det inte är en nyhet så vet jag fan inte vad som är en nyhet. Att det är det institut som dokumenterat är bäst på att mäta opinionen gör det hela ännu mer skamligt.

Jag har anmält SVT-text till granskningsnämnden tidigare, men fått svar att texttv inte ligger inom deras granskningsområde.

Fy fan. I slutet av månaden kommer texttv med det dom kallar "Svensk väljaropinion". Där de sammanställer resultatet av de fem institut med lägst % på SD.

 
Ingen bild

Demokratur

24 juli 2015 09:05

DDR-media tynar snart bort. En arbetslös svensk journalist är en bra svensk journalist.

 
Ingen bild

Danmark

24 juli 2015 09:08

Det "rasistiska" Danske Folkeparti har fått igenom att alla behövande äldre ska få 30 minuter extra hjälp, utöver eventuell tidigare beviljad hemtjänst.

Sug på den era '''''

 
Ingen bild

Joho

24 juli 2015 09:14

Jag har heller inte hört SR eller SVT nämna ett knyst

 
Stefan K

Stefan K

24 juli 2015 09:19

Svensk media måste tiga, för att inte visa sitt tillkortakommande.

I många år har media gjort allt för att svartmåla, förnedra, hänga ut och man har inte ens dragit sig för att använda rena lögner.

Man har bevakat SD på ett sätt man aldrig bevakat något annat parti. Man har bevakat SD-representanter på ett sätt man aldrig bevakat något annat partis.

Media har använt ord som främlingsfientliga, rasister, fascister, nazister, inhumana, intoleranta.

Media har åtskilliga gånger kallat in "experter" som Henrik Arnstad, Mona Sahlin, Alexander Bengtsson, Daniel Poohl, Alexandra Pascalidou m.fl för att prata OM Sverigedemokraternas politik, istället för att bjuda in Sverigedemokrater för att prata MED dem om sin egen politik.

Media har kastat in mediekändisar som Henrik Schyffert, Malena Ernman, Ulf Lundell, Adam Tensta, Sebbe Staxx, Kjell Bergqvist m.fl för att låta de få svärta ned SD.

Media har blivit en propagandakanal för asylpolitiken, istället för att närmare granska de baksidor som denna fört med sig.

Trots medias idoga försök att tillsammans med 7-klövern och diverse intresseorganisationen, bekämpa SD, växer SD så det bara knakar och att allt fler med utländsk bakgrund väljer att både rösta och representera Sverigedemokraterna, måste vara som en het synål mot hornhinnan. Det gör ont.

Inte konstigt att svensk media tiger.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Gösta

24 juli 2015 09:22

Den dag då SD blir Sveriges största parti har en sådat stort historiskt betydelse för vårt lands överlevnad att dagen bör firas för all framtid genom att dagen utnämns till en allmän flaggdag.
Gösta

 
Ingen bild

Carl

24 juli 2015 09:23

Är det nån som rapporterat eller hört nått i grannländernas om att Svensk media totalmörkar SD`s framgång ?

 
Lassekolja

Lassekolja

24 juli 2015 09:30

Aja baja Per Gudmundson, fy skäms, att svika PK-packet!
Moder Svea och svenska folket är däremot tacksamma för att åtminstone någon liten förgrening av mediaetablissemanget fullgör sitt demokratiska uppdrag. TACK Per!
TACK även till Thoralf, för ytterligare ett intressant och relevant blogginlägg! 9 promille till och vi är störst. Bäst har vi varit sedan länge!
SD senast 2018 ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Svensson

Svensson

24 juli 2015 09:33

I det nya Sverige,som kommer när Sverigedemokraterna har blivit det största partiet,då får vi sparka dessa tidningsredaktörer och låta duktigare och bättre människor sköta dessa sysslor.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

24 juli 2015 09:35

Om det är media som sitter i knät på 7-partiet eller tvärtom är väl hugget som stucket i världens mest effektiva demokratur/mediekrati.
I våra grannländer tycks media fungera medan vi i den sista Sovjetstaten får förlita oss till de fria sajterna på nätet för vederhäftig och mångfaldig information.
Jag har hört att det exempelvis inte finns någon motsvarighet till Flashback på annat håll i världen. Det säger väl det mesta om mediesituationen i vårt land kontra omvärlden. Behovet av förmedlandet av fria röster, utbyte av information och kommunikation vanligt folk emellan är här lika skriande som någonsin i gamla Gulagarkipelagen.

 
Ingen bild

Janita

24 juli 2015 09:36

Ja detta är för bedrövligt. Har det nämnts något om denna stora nyhet på TV eller radio? Att vilseleda folket på detta vis och undanhålla en så viktig nyhet är verkligen inte OK. Tur vi har alternativa media och så din blogg förstås. Ha en skön helg.

 
Ingen bild

Christer

24 juli 2015 09:58

Att svensk media tiger om Sentios undersökning, med något undantag är så talande. Även i Finland slogs det upp stort om att SD var 2:a största parti.
Skulle vara intressant att få höra snacket på redaktionsmötena inför gallringen av dagens nyhetsskörd. Ingen smutskastning i övrig rapportering tycks hjälpa för att trycka tillbaka SD i opinionsläget. Lögner, påhitt, insinuerande, utelämnande och citat tagna ur sammanhanget, ingenting hjälper.

 
Ingen bild

Ludvig

24 juli 2015 10:11

Otroligt dåligt av media i Sverige. Det är lika dåligt att inte rapportera om att Israel skickar fler hjälparbetare till Nepal än alla andra nationer tillsammans.

 
Ingen bild

Bo

24 juli 2015 10:22

Jag använder enbart skräpmedia för att kontrollera hur mycket man manipulerar folket.

 
Ingen bild

Lärare

24 juli 2015 10:27

Hur kan man som journalist "missa" en sån stor nyhet?
Sverigedemokraterna är nu Sveriges andra största parti i Sentios mätning, detta har vi känt på oss länge nu, det går uppåt för partiet i varje mätning.

Heder åt Per Gudmundsson som vågar skriva om "sensationen"!

Vi kommer bli största parti inom en inte alltför avlägsen framtid, kanske redan i höst! Nåt annat kan man inte vänta sig, som landet nu regeras. Hela 7-klöverna har målat in sig rejält i ett hörn, de kan inte på ngt vis toppa SD:s politik. Vad som behövs är totalstopp för all invandring. Och snabbare utvisning av de som inte har asylskäl.

Nu ska vi ta hand om alla svenskar, unga som gamla och som fått stå tillbaka för denna massimport av div karaktärer, som dessutom kostat oss välfärden m m...


Alla sanningar går igenom 3 stadier;
Först blir de förlöjligade
Sedan blir de våldsamt motarbetade
Slutligen blir de accepterade som alldeles självklara

A. Schopenhauer

 
Ingen bild

Stefan A.

24 juli 2015 10:38

De är inte bara tigare utan uppträder som våldsvänsterns försvarsadvokater, men som nyhetsförmedlare är henorna numera totalt värdelösa, cykloperna och hyenorna i fulmedia försöker nu komma över skattebetalarnas pengar, men det måste vi sätta stopp för, sjuklövern får betala sina propagandablad själva.

 
Ingen bild

Peter

24 juli 2015 10:41

Jan Milld har bra analyser på hur massinvandringen startade i Sverige och vilka som låg bakom den.

En analys I Dagen som förklarar de kristnas utsatthet i MENA: http://www.dagen.se/islamismen-är-det-största-problemet-1.376971

Jag är själv troende och möter muslimer när jag evangeliserar. De är inte största hotet, de är vilseledda brickor i en cynisk agenda som går ut på att skapa en tyrannisk Världsregering. Allt pekar på detta för den som har ögon att se med samt öron villiga att lyssna.

 
Ingen bild

SM811

24 juli 2015 10:43

Att dessa tre och andra PK vill undanhålla allt som är positivt om SD är känt. De är även bra på att förvanska verkligheten för att passa deras agenda.

 
Ingen bild

Grålle

24 juli 2015 10:50

Tror den gamle Honecker i forna DDR vänder sig i sin grav av avund. Inte ens han lyckades dupera sitt folk såsom Reinfeldt och nu Löfven (eller är det Karin Jämtin)har gjort. Helt ofattbart att ett så pass upplyst folk som svenskarna finner sig i detta, i alla fall 75-80% av befolkningen. Snart börjar väl den lille fetknoppen i Nordkorea att kasta sina blickar häråt för att kopiera den "svenska modellen".
Det är dags att resa sig och utmana åsiktsmaffian på allvar.

 
Ingen bild

Observer

24 juli 2015 10:56

.

.....Det finns ju ett tydligt nyhetsvärde i detta. Då är det extra konstigt att sk gammelmedia ej rapporterar!

-Vad är det för jädra journalism?

 
Ingen bild

Observer

24 juli 2015 10:59

Detta är beviset (Ett av många) på att Svensk media begår systematiska tjänstefel, som givetvis måste åtgärdas.
Svensk media ägnar sig åt högst medvetet sabotage av demokratin i vårt land.

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

24 juli 2015 11:15

Då är det bara att vänta och se om tidningarna slutar att rapportera alla opinionsundersökningar den kommande tiden fram till valet 2018.

Det skulle inte förvåna mig ett dugg.

 
Ingen bild

pg

24 juli 2015 11:17

En liten notis finns här i SVD, antar den sett annorlunda ut om det gällde MP!

http://www.svd.se/sd-nast-storst-m-ner-pa-20-procent/om/ledarbloggen

 
Ingen bild

pg

24 juli 2015 11:24

I Norge är den politiska nyhet som det är!

http://gunnarlittmarck.blogspot.se/

 
Ingen bild

Kalle

24 juli 2015 11:37

Den galna Cirkusen Sverige fortsätter.
-Sörsta möjliga tyysstnad!!!

 
Ingen bild

Observer

24 juli 2015 11:38

Vi i befolkningen är less på att våra myndigheter o vår media:

1. Inte agerar i vårat intresse.
2. Förnedrar oss (Svenneboken osv)
3. Undanhåller oss samhällsviktig information.

Det är faktiskt dags att sätta åt de som varit ansvariga för detta!
Det är dags för upprättelse, rättvisa, funktion och en genuin ursäkt.

 
Ingen bild

Martin

24 juli 2015 12:10

Så socialistfasciterna i DÖ tappar till socialistfascisterna i SD. Jaha liksom.

Thoralf Alfsson

24 juli 2015 13:04

???

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 juli 2015 12:11

När det gäller trafikolyckor, väder och kändisskvaller, då kan man tro på kvällspressen.
Men när det handlar om våldtäkter, gruppvåldtäkter, annan kriminalitet och när en SVENSK, gör något olämpligt. då ska man vara väldigt misstänksam och bums kolla med fri media. Har otroligt svårt att tro på att svenskar krigar för IS...
Expressens katt är sur på mig för att jag blockar reklamen, men beskriv brottslingars nationalitet rätt först!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 juli 2015 12:28

@Nemol saltat sobrius Fredag 24 juli 07:36

"Vem hade trott detta för ett år sedan?"

Jag bland annat :-)
Fjärde kommentaren uppifrån Onsdag 18 feb 02:59

Jag skrev inledningsvis:

"Jag tror SD kan vara det största partiet inom ett år!
Många som röstade på Socialdemokraterna i valet trodde nog i sin enfald att S skulle ”ta tag i” invandringen efter Reinfeldts minst sagt skoningslösa och högst medvetna slakt av den Svenska välfärden."

http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/02/17/11022089-sverige-ett-safe-haven-for-islamister/#kommentarer

 
Ingen bild

Tony

24 juli 2015 12:38

När SD har kört om Sossarna så proklamerar M och S
att dom slår ihop sina partier för att hålla
SD utanför makten, och resten av partierna och den
skenheliga median jamsar med. En media som kommer att
leva enbart på feta statsbidrag eftersom ingen köper
smörjan. Detta kommer dock inte att hjälpa eftersom SD
troligtvis kommer att fortsätta att växa till över 50 %.
Det går att jävlas med befolkningen en viss tid, men
inte för evigt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 juli 2015 12:39

@Bo Fredag 24 juli 10:22

Jag hoppas verkligen inte att du betalar för skräpmedia? Uppmanar alla att använda Adblock annonsblockerare. Finns till Firefox, Explorer och Chrome.
Jag har själv använt Adblock i snart 10 år!
https://adblockplus.org/

När ni sedan går in på Expressen möts ni av meddelandet:
”Vad som gör mig sur...?
...är att du använder AdBlock.
Sluta med det!”

Njutningen och den politiska nyttan av Adblock kan inte bli mäktigare. :-)

 
Ingen bild

oveg

24 juli 2015 12:51

Vem läser gammelmedia idag, de problematiserar ju inget om väsentliga saker. Och 7-partiets grenar är inte annorlunda. Det är egentligen fantastiskt att övriga partiers strateger tillåter att SD får vara ensam opposition. Som det ser ut nu så behöver SD bara vänta in opinionen eftersom de inte har nån konkurrens för en vettigare politik.

Det borde koka bland Centerns gräsrötter nu. Partiet hade fågeln i handen, visionerna fanns - de kunde vara Riksdagens största parti om de spolat Karin Söder och valt rätt spår i Sjöbo. Och Sverige hade idag varit i en betydligt bättre situation.

 
Ingen bild

Hacke

24 juli 2015 12:52

Ingrid Carlqvist for president! Lyssna och njut.

http://snaphanen.dk/2015/07/21/ingrid-carlqvist-churchill-mod-og-kraft/

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

24 juli 2015 13:19

"Cosmic Debris"

Fast i ärlighetens namn så är det inte ens ett halvår sedan. :P
Den egna jämförelsen jag gjorde själv var med valresultatet i åtanke.

 
Ingen bild

Martin

24 juli 2015 15:07

Thoralf Fredag 24 juli 13:04 ??

Förtydligande. SDs enda fråga är bevarandet av välfärdsstaten. För det är de redo att offra alla andra frågor. De är ekonomister. De har dessutom ingen som helst respekt för demokratin, vilket uteslutningen av Hahne med flera visade. Kort sagt, de är socialistfascister.

Sjuklövern är ungefär likadana, från och med 2006 när Reinfeldt gjorde M till ett renodlat socialistparti. De visade med DÖ att de inte har någon som helst respekt för den parlamentariska demokratin. Följaktligen är också de socialistfascister.

Det är nog litet högre i tak i andra partier än SD. Medan de är lite tstolligare. Så vem bryr sig? Alla politiker är samma skit.

 
Ingen bild

Göran

24 juli 2015 16:06

Åtgärd 3: Skrota presstödet !

 
Ingen bild

Lena

24 juli 2015 16:14

Vi har en MSM som mörklägger och förvrider information o nyheter så att befolkningen ska bli förvirrad alt. inte orka sätta sig in i samhällsproblemen. Vi har ett rättsväsende som mest liknar ett skämt. Vi har ett migrationsverk där en tjänsteman får carte blanche för att bestämma hur stor invandringen ska vara i Sverige och där politikerna inte följer sin egen lag. Vi har en polisorganisation som inte kan utföra sitt arbete som den ska utan de "silar mygg" etc . Många har inte längre någon respekt för ett flertal myndigheter. Agendan på nyheterna är: hbtq frågor, homosexualitet, genus och ett massa andra sekundära frågor. Vi har också en regering där låt mig vara snäll och säga att den är västvärldens svagaste.

Det finns säkert en helt del jag just nu glömt men ändå, det borde vara tillräckligt för att många skulle se mönstret. Varför är det inte fler som ser att detta är uträknat och santionerat uppifrån? Det är planerat för länge sedan, och svenskarna är prototyper. "Vi ligger i framkant" s a s därför vi är så lydiga och fogliga, vana att lita på våra myndigheter.

Se också på den smygtaktik bankerna använt för att fasa ut kontanterna.(Med kortbetalningar får de styrande än mer kontroll över befolkningen) Bankerna har konstant vägrat att debattera detta på öppen debatt. Utan det är bara något de gör UTAN VÅRT MRDGIVANDE. Många har blivit så vana vid att beslut tas ovanför våra huvuden att de inte längre reagerar. VI HAR KORT SAGT BLIVIT VANA OCH SLUTAT REAGERA NORMALT.

Vem bestämde att tjänstemannaansvaret skulle bort och varför? Vem bestämde att riksrätt skulle tas bort från lagstiftningen? Svar: Palme. Denne Palme som sedan blev mördad på öppen gata och det är inte utrett ännu varför och av vem. Det har sagts att Palme var CIA-agent, han studerade länge i USA. Tänk om han också var en Bilderbergare??? Tänk om han också lydde order från en grupp banker och finansmän, de som vi kallar "globalister"? Tanken svindlar.

För mig framstår det inte som konstigt att MSM inte skriver om SD,s framgångar. De kommer säkerligen upp med ett "ess i ärmen", något förhinder, något som gör det ogiltigt, kanske t o m förbjuder partiet. MSM säger inget för att de flesta medborgarna skall hållas ovetande. Eller är det så att de sitter och skrattar åt oss. Vi sitter fast i ett skruvstäd. Hur ska vi komma loss? Ni ser väl att de flesta politiker inte har förstånd att skämmas över det våldförande de utsätter oss för.

 
Ingen bild

OT

24 juli 2015 16:54

Apropå - " En och en vaknar de nu. De brännmärke oss som varnade. Förstörde våra liv. Nu ska de kliva fram som räddare och hjältar. Spyr!!!

— Roger Sahlström (@rogsahl) 23 juli 2015": http://avpixlat.info/2015/07/24/sverigedemokraterna-kan-bli-det-storsta-partiet/

För Sahlström och alla de andra som fått ta skiten; De bör nu äras ordentligt!

För 7klövern gäller fortfarande - "Can I Play With Madness": https://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

 
Ingen bild

Gute

24 juli 2015 17:54

Samma webbpanel pålitlig om klimatfrågor – men inte om SD – hos opartiska SVT

http://nyheteridag.se/samma-webpanel-palitlig-om-klimatfragor-men-inte-om-sd-hos-opartiska-svt/

Chang Frick har börjat stöka till och röra runt hos etablerad media, även hos "vårt eget" SVT.
En verkligt intressant förmåga som det ska bli spännande att följa i fortsättningen!

 
Ingen bild

Gubben Svensk

24 juli 2015 18:09

De tre tidnings-skurkarna på på bilden är enbart marionetter av sina ägare.
Pålitliga tidningsägare skall naturligtvis låta redaktionerna rapportera om viktiga politiska händelser som i detta fall skriva om att SD nu är Sveriges näst största politiska parti!

Enda botemedlet mot är att bojkotta Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter!

Göteborgs-Postens ledning har fattat situationen och kastat ut
gamla mossiga avskyvärda kulturmarxister från ledarredaktionen och ersatt dessa med nya verklighetsnära åsikter!

 
Ingen bild

Lena

24 juli 2015 18:16

Stora rubriker idag på kvällstidningarna om hur stor ökning pensionärerna kommer att få nästa år. Drygt 400kr/mån för de som har de högsta pensionerna, men -30kr för de sämst ställda pensionärerna. Detta från en vänsterregering som skryter om att stå på "de svagas sida". Det är så cyniskt och vidrigt som det kan bli.

Andra rubriker i SVD: "Miljardregn för bankerna under andra kvartalet". Är det någon som vet hur bankerna tjänar sina pengar? Att bankerna sedan ett par decennier tillbaka lånar ut, hejvillt, pengar särskilt för bolån till alla som har en anställning. Det går hand i hand (i alla fall i storstäderna) med att det är brist på hyresbostäder (eftersom det är så många flyktingar och andra som flyttar till Sverige). Därför måste alla som vill ha en bostad, ta skyhöga lån och köpa.

 
Ingen bild

Tony

24 juli 2015 18:49

Det är synd om dom äldre som inte har tillgång till
alternativ media utan tvingas se och lyssna till
Gammelmedia som tydligen numera har som sin största
uppgift att förmedla Arabers och Afrikaners tillstånd
och problem!

 
Ingen bild

Gute

24 juli 2015 18:58

OBS!

Alla ni som skriver att svensk media är värdelös, hur tänker ni egentligen?

Svensk media utför sitt uppdrag på ett ytterst professionellt sätt.

- Förutom deras sätt att metodiskt motarbeta SD och dess idag c:a 1 200 000 väljare. (Direktiv ifrån högsta ort.)

Vi bör visa vår tacksamhet gentemot media och istället skicka fina vykort och ringa och berömma dem, SD hade varit ett 5% parti för evigt utan deras hjälp!

 
Ingen bild

Lena

24 juli 2015 19:31

Glömde att slutföra resonemanget med bankerna hur de tjänar stor del av sina pengar, det är att de har specialtillåtelse som bank i.e privat företagande, de har tillåtelse att när de lånar ut till bolån så har de rätt att ta ut ränta på dessa jättelån. Vilka företag har sådana fördelar? Du tar ett bolån, banken skriver ut på datorn siffror (och det finns inget motsvarande värde i guldtackor som det förr fanns) sedan är det fritt att tjäna miljader på ett år. Är det någon som tvivlar på att bankerna är medspelare till detta förb...de fängelse vi lever under.

 
thojuh

thojuh

24 juli 2015 19:32

Det började som en liten spricka på världskommunismens välputsade fasad.

17 000 förbannade varvsarbetare i Gdansk satte stenen i rullning som skulle rita om europakartan.

Gud vad jag önskar att vi kan rita om den politiska kartan i Sverige och få ett slut på vansinnigheterna som drabbar oss - varje dag.

Sverige idag är ett abnormt land, inte likt övriga EU-länder.
Mer att likna vid en sjukdom, som vi har PK-media och 7-klövern att tacka för.

Men sjukdomar är till för att botas och smittspridarna ska straffas - hårt.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

märta

24 juli 2015 20:36

Tyvärr är det många gamlingar, pensionärer som inte har tillgång till alternativ media. Många ungdomar har idag inte ens TV. !! Och läser inte alternativ media Heller.! Hur ska man nå ut till dem?? De lever i sin egen "verklighetsbubbla"

 
Ingen bild

F.O LIDGREN

24 juli 2015 21:06

Man måste se nyanserat på frågan och också försöka förstå bakgrunden till denna. Undertecknad har fått uppfattningen att SR/SVT har någon form av förhållningsorder från ledningen att inte redovisa andra opinionsundersökningar än de som kommer från SIFO eller SCB:S stora väljarundersökning vilken redovisas i november och maj. Inget konstigt med det egentligen. Anser jag. Kvällstidningarna Expressen och Aftonbladet är var för sig knutna och betalar till två olika opinionsinstitut. För Expressens del handlar den om Demoskop. Och gällande Aftonbladet så är det United Minds som gäller.Men mina vänner.Skulle sympatisiffrorna stå sig också i dessa undersökningar så kan jag lova att det blir "livat i luckan".

Thoralf Alfsson

24 juli 2015 22:00

Du har tyvärr helt fel. Media har tidigare alltid redovisat alla undersökningar oberoende av företag, bara SD backat!

 
Ingen bild

Maggan

24 juli 2015 22:52

Svt anser att Sentio inte är trovärdiga, på grund av att opinionsundersökningen görs på webben.Därför redovisar de inte resultaten därifrån. Då kan jag meddela att Sifo (jag är med i deras listor) frågat mig ett flertal gånger, på webben, vilket parti jag skulle rösta på. Senast i helgen fick jag den frågan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se