thoralf

Direktlänk till inlägg 17 februari 2015

SVERIGE ETT SAFE HAVEN FÖR ”ISLAMISTER”

Av Thoralf Alfsson - 17 februari 2015 23:11

Det är minst sagt märkligt hur svenska journalister och inte minst public service har flyttat fokus på terrordådet i Köpenhamn. Idag verkar det som man glömt bort Lars Vilks och yttrandefriheten. För var dag som gått har den svenska debatten kantrat till att mer eller mindre bara gälla antisemitism.


Min förklaring till detta är att det då blir lättare för de politiskt korrekta journalisterna att delvis skjuta över skulden på högerextrema krafter i samhället och därmed förminska islams roll i terrordåden. Inte minst med tanke på att journalisterna i allra högsta grad undviker att ställa kritiska frågor till ledande muslimer. Gårdagens intervju i Aktuellt av den svenske imamen Abd Al Haqq Kielan var ett lysande exempel på detta. Kielan påstod till och med att det största hotet idag var extrema partier i Sveriges riksdag, utan att programledaren ifrågasatte hans horribla påstående.


Sverige blir mer och mer ett ”safe haven” för muslimska extremister! I Sverige tycks extrema muslimer och islamister fått en fristad i alla dessa enklaver och utanförskapsområden som växer upp. Det finns väl bara en enda journalist i Sverige, Per Gudmundson som granskar dessa extremister. Han tycks ha bättre koll på dessa individer än rättsväsendet men han släpps numera allt för sällan fram av public service.


Det absoluta bottennappet stod Studio Ett för idag då man intervjuade den israeliska ambassadören. Citerar från en artikel i SvD.


"Israels ambassadör Isaac Bachman var gäst i tisdagens Studio Ett, där han fick kommentera premiärminister Benjamin Netanyahus uppmaning att judar som känner sig otrygga kan flytta till Israel.

Bachman resonerade även kring den växande antisemitismen, och fick då frågan hurvida judar bär ett eget ansvar.

– Har judarna själva ett ansvar för den växande antisemitismen som vi ser nu, sade programledaren, översatt till svenska.

– Jag förkastar den frågan helt och hållet, svarade Bachman.

– Varför?

– Det finns ingen anledning till att en sådan fråga ska ställas. 

– Varför?

Isaac Bachman svarade att en sådan antydan är som att säga att en kvinna bär ansvaret när hon blir våldtagen.

Sveriges Radio bad senare om ursäkt för frågeformuleringen i en text på Ekoredaktionens blogg, bland annat undertecknad av Ekochefen Anne Lagercrantz.

"Vi ber oförblommeratom ursäkt för frågan. Den leder tanken fel och skuldbelägger både individer och en utsatt grupp."

I ursäkten meddelas även att avsnittet med frågan kommer att klippas bort från repriserna av sändningen och från sändningsarkivet."


Uppdaterar med ett ljudklipp.


Jag kan inte säga att jag är förvånad utan det ligger väl helt i linje med den vänsterjournalistik och det israelhat som existerar i dessa kretsar.


I Sverige har yttrandefriheten kommit helt i skugga efter terrordådet. I Danmark är situationen dock helt annorlunda. Lars Vilks får ta emot ett yttrandefrihetspris i danska Folketinget. När får Lars Vilks ta emot ett pris för yttrandefrihet i riksdagen?


På Jyllands-Postens ledarsida kör man med raka rör och anklagar de politiker som har ansvaret för massinvandringen som ”medskyldiga” till terrordåden.


”Mange af dagens politikere skal have et bredt bryst. Det var i deres generation, mens de sad med ansvaret, at der for alvor blev åbnet for masseindvandringen fra Mellemøsten. Dette er en grundlæggende konstatering af sammenhænge, som mange stadigvæk helst ikke vil tale for højt om. Apologetisk hedder det ofte, at tidens islamistiske mørkemænd er født i Europa og derfor er europæere; franskmænd og danskere. Men det er jo netop sagens kerne: Trods europæisk statsborgerskab og selv om de er født og opvokset i Europa, så er de aldrig kulturelt og værdimæssigt ankommet til Europa. Derfor bør det være helt ukontroversielt at konstatere, at en grum følge af indvandringen fra Mellemøsten er disse års angreb på de samfund, som har givet islamisterne husly og muligheder. Udviklingen er irreversibel. Deraf det tunge ansvar på denne politikergeneration.”

 

Med Mona Sahlin som nationell samordnare mot extremism kommer inte ett enda verkningsfullt förslag komma eftersom det då måste rikta sig mot islam och muslimer i Sverige. Något som tycks vara fullständigt omöjligt för en vänsterregering!


Många förväntar sig att det skall inträffa terrordåd i Sverige. Jag tror inte risken är överhängande så länge som Sverige fungerar som en fristad och ett ”safe haven” för extrema muslimer i Norden. Men den dag Sverige drar åt tumskruvarna när det gäller dessa extrema muslimer, det vill säga när någon tagit över efter Mona Sahlin, kommer Sverige sitta ordentligt fast i skiten med tusentals religiösa extremister.


Är detta vanliga muslimer i detta klipp? Hur många tror att det sker i Sverige? Jag tror att Säpo:s siffra på 130 IS-krigare från Sverige är minst sagt underskattad!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Pllay

18 februari 2015 00:20

Man kan väl bara konstatera att SD fick ytterligare ett antal röster den dagen. Sammhället polariseras alltmer, och grupp ställs mot grupp, kultur mot kultur och vem är då ansvarig för detta samhällsförfall? Ja, inte är det det svenska folket eller SD, nej ansvaret ligger hos vår nya elit, det politiska etablissemanget och media.

 
Lassekolja

Lassekolja

18 februari 2015 00:31

Thoralf, instämmer i varje avdelning i Ditt inlägg! Jag trodde knappt mina öron när Israels ambassadör fick den mest korkade frågan någonsin i SR, "vad har Judarna själva för ansvar för förföljelsen"? Ambassadören nämnde iaf den muslimska invandringen till Sverige.
Det var däremot förlösande att höra den intelligente Eli Göndör sätta Haqq Kielan på plats i gårdagens Aktuellt, med den verkliga orsaken till Judeförföljelsen i Sverige, nämligen de för många muslimerna i Sverige.
De enda som har vägrat nämna orden muslimer, islam eller islamister är hela det svenska PK-mediaetablissemanget. Alla andra utanför Sveriges gränser har inte haft några som helst problem med sanningen! BEDRÖVLIGT!!!
Lars Vilks får göra som Kenneth Sandberg gjorde för några decennier sedan, SÖKA ASYL I DANMARK!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Göran

18 februari 2015 01:16

Det som har sagts kan aldrig bli osagt hur många gånger än Ekochefen Anne Lagercrantz ber om ursäkt för det inträffade.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 februari 2015 02:59

Jag tror SD kan vara det största partiet inom ett år!

Många som röstade på Socialdemokraterna i valet trodde nog i sin enfald att S skulle ”ta tag i” invandringen efter Reinfeldts minst sagt skoningslösa och högst medvetna slakt av den Svenska välfärden.

Det har ännu inte skett.

Socialdemokraterna har hamnat i en omöjlig situation. Jag är fullständigt övertygad om att inom S är paniken ständigt närvarande över invandringspolitiken och vad den kostar. Det diskuteras i slutna rum hur detta katastrofläge skall lösas. Utåt håller man masken och förnekar haveriet. Under tiden är det istället Svenska barn, äldre och sjuka som betalar på löpande räkning.

Att SD äger frågan innebär att S inte förrän det händer något extraordinärt såsom ett terrordåd vågar göra det som måste göras. Man vet vilket drev som väntar den som ens vågar nämna ”volymer” eller kostnader i samband med invandring.

Bostadsbristen är AKUT, skolan och vården har KOLLAPSAT. Den som tror att Sverige har möjlighet att ta emot 400 000 från tredje världen de närmaste åren är inte frisk i huvudet och bör erbjudas vård fram tills ett eventuellt tillfrisknande.

De muslimer som befinner sig i Sverige vet att smida medan järnet är varmt och vi kommer att få se hur man kommer att gå dessa människors krav till mötes in absurdum.

Socialdemokraterna är livrädda att reta upp muslimerna. För dem vet man inte hur man skall hantera och till att stryka dessa medhårs har man utsett Jessica Palm. Att det är just hon hänger självklart ihop med Omar Mustafaaffären.

Man vet att Svensken är mer hanterbar och förutsägbar än araber/muslimer som kan ställa till ett helvete och bli våldsamma. Bevis på detta ser vi i förorterna där tusentals bilar brinner varje år och risken för upplopp ständigt hänger i luften. Polisen har tappat kontrollen i dessa femtiofem områden och det är en tragisk bekräftelse på ett samhälle i totalt sönderfall.

Socialdemokraterna har dessutom målat in sig i ett hörn tillsammans med Sveriges farligaste och mest extrema parti som alla känner som MILJÖPARTIET!

När Libyen eller någon annan muslimsk oroshärd exploderar skall Sverige då ta det fulla ansvaret för dem också? Det kommer inte att lida brist på muslimska konflikter inom överskådlig tid. Alla med en frisk hjärna förstår att snart måste en handlingskraftig regering stoppa det enorma inflödet. Annars väntar inbördeskrig i landet inom tio år.

Kaplan, Bah, Fridolin och Romson måste för övrigt vara de mest inkompetenta ministrar Sverige någonsin avlönat. Vad Kaplan uträttar i egenskap av bostadsminister vet bara Kaplan, muslimska intresseorganisationer och Allah.

Jag tror vi har nått vägs ände, för det kan snart inte bli värre!

 
Ingen bild

Micke

18 februari 2015 05:42

Det är klart imamen tycker det för det är bara SD som tänker framåt:)

 
Ingen bild

Demokratur

18 februari 2015 06:30

Det ska bli en befrielse när man lämnar detta vänsterlibetala avträde till land för gott. Varje morgon är en plåga. Men, Svensson, ta det lugnt. På lördag är det "mello". En måhända lagom intellektuell utmaning för dig...

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 februari 2015 06:31

Mångkulturen har fått ett nytt pitoreskt inslag i Malmö.
Poliser med automatgevär utanför judiska kyrkor.
Det kommer säkert att dra hit turister från hela världen.
I norrland har dom det bra tråkigt,ingen mångkultur med våldtäkter,rån och mord. Istället sitter dom uttråkade och äter surströmming och torkat renkött ! Aldrig några trevliga bombningar som piggar upp tillvaron !

 
Ingen bild

Ludvig

18 februari 2015 07:06

Det är ju skrattretande att se och höra hur journalister försöker få oss att tro, att det inte är islam som ligger bakom terrorn, konstigt i så fall att det alltid är muslimer som utför terrorn.

 
Ingen bild

Bajen666

18 februari 2015 07:45

Man tar sig för pannan...ännu ett journalist-haveri, rena dagisnivån.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 februari 2015 07:47

Ja, man får verkligen skämmas över vår statliga radio. Vänstersympatierna märks ständigt. Tyvärr blir det nog löneförhöjning och befodran snart för den vara tunga slant...
Israel och USA-hatet syns överallt i Sverige - tyvärr. Och inte lär det bli bättre när 68-vänstern sitter dementa på "hemmet". Det verkar finnas nya generationer som står i kö utanför medias entredörrar.
Granskning Sverige avslöjar då och då Vänsterextremister i tom. statlig radio och TV... Oerhört skrämmande.

 
Svensson

Svensson

18 februari 2015 07:58

Vi ser att våra förtroendevaldapolitiker inte vill vårat bästa,när man ljuger om vilka det är som står för terrorn,alla som har lite kunskaper,går inte på dessa lögner.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Cavatus

18 februari 2015 09:20

Beror på när den dagen kommer när en reporter frågar en muslim om vilket ansvar muslimer har själva för att misstänksamheten mot muslimer ökar i kölvattnet av alla terrordåd. Tror ni en sån fråga nånsin skulle komma över en svensk journalists läppar??

 
Ingen bild

Hacke

18 februari 2015 09:20

Det är inte första gången och sannolikt inte den sista som Ekochefen Anne Lagercranz får gå in och be om ursäkt för sina egna politruker som envetnas med att kalla sig journalister. De hon själv noga handplockat ur väninneskaran hos den vänsterfeministiskt korrekta fåran på hennes eget Södermalm.
Hur många gånger har f ö inte sd:s representanter mötts av exakt samma taktik; "Är ni inte själva ansvariga för våldet mot era medlemmar." Men då är det inte tal om några ursäkter inte. Tvärtom underblåses det dessutom av politikerna och då inte minst förre statsministern. Nuvarande är inte mycket bättre han.

Också "tidningen" Journalisten uppmärksammade att Vilks ska få ta emot yttrandefrihetspris i Folketinget.
Jag skrev en kommentar om hur pinsamt det faktum är att inte vårt land och dess många organisationer på området gjort något för denne kämpe och hans uppoffringar för yttrandefriheten och ställde samtidigt frågan när Journalistförbundet tänker agera och ta ett liknande initiativ i saken.
Och den publicerades naturligtvis - inte!

 
Ingen bild

Focke-Wulf

18 februari 2015 09:41

Så har äntligen Rysslands plan att (ekonomiskt)politiskt destabilisera Europa lyckats.
Vladimir Putin sitter som spindeln i nätet och rycker i trådarna.

Amerikanarna är så förutsägbara och den ryska planen var att stressa de dumma amerikanarna och dess korkade presidenter till att militärt ingripa i mellanöstern.
Sadam Hussein i Irak,Kadaffi i Libyen är störtade och mördade.
Afganistan är i upplösning och Syrien likaså.
Palestina är också i upplösning.
Vladimir Putins plan är på väg att lyckas,detta är hämnden för Sovjetunionen sammanbrott.
Europas välfärdssamhällen är genom de stora flyktingströmmarna på väg att haverera,ett haveri precis som Sovjetunionen en gång gjorde.
Nu när Europas sededelpressar dessutom har startarts är kraschen snart här.
Först ut på den banan är Sverige.

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

18 februari 2015 10:01

BRA JOBBAT TORALF!

Maria Borelius skrev igår en läsvärd krönika!

Skrev bla. att Göteborg har fler unga män som skickas till terrororganisationen IS än hela USA gör.

HELT FRUKTANSVÄRT FÖR OSS SVENSKAR, MYCKET ALVARLIGT LÄGE I SVERIGE!

http://Lennart J

 
Ingen bild

Göta

18 februari 2015 10:18

@ Cosmik Debris 02:59
Mycket bra kommentar, tack för den! Kortfattat, lättläst, rakt på sak.
Jag vill bara kommentera ett par saker.

Du skriver: "Många som röstade på Socialdemokraterna i valet trodde nog i sin enfald att S skulle 'ta tag i' invandringen efter Reinfeldts minst sagt skoningslösa och högst medvetna slakt av den svenska välfärden."
Just det, och därför var jag så angelägen om att sossarna skulle få regera efter 2014, så att så många som möjligt av Sveriges stora sossemängd skulle vakna och fatta att det blir inte ett jota bättre med S heller.

Du skriver: "Alla med en frisk hjärna förstår att snart måste en handlingskraftig regering stoppa det enorma inflödet. Annars väntar inbördeskrig i landet inom tio år."

Det stämmer, men hur friska hjärnor kan en befolkning ha som får ta emot hjärntvätt varje timme dygnet runt när de sätter på sin TV, radio eller läser sin dagstidning. Svenskarna är mycket svårt indoktrinerade. Endast den lilla del som läser om verkligheten på nätet ser igenom PK-propagandan och mår direkt illa av den till slut. Men minst 80 procent av befolkningen läser, lyssnar och tror fortfarande blint på våra PK-medier och ENDA möjligheten för SD att få upp ögonen på dessa är FAKTA-UTSKICK TILL HUSHÅLLEN!

Du skriver: "När Libyen eller någon annan muslimsk oroshärd exploderar skall Sverige då ta det fulla ansvaret för dem också?"

Självklart ska vi det enligt 7-klövern! Efter att Sverige har hjälpt EU och NATO-USA att skapa fullständig kaos i Libyen, Syrien m fl islamländer och därmed ersätta diktatorerna i dessa länder med IS och al-Qaida istället, ska vi självklart välkomna hela den "härliga blandningen" av olika krigförande muslimska grupperingar hit, för att inom en inte alltför avlägsen framtid fortsätta sina strider här.

 
Lassekolja

Lassekolja

18 februari 2015 10:32

Idag var det ovanligt många inlägg här, som jag känner stark sympati med!
Ja, SD kommer att växa kraftigt, eftersom alternativ saknas. Hela 7-klöver´n har allihop "bundit sig vid masten" trots att alla ser hur "skeppet" Moder Svea sjunker allt djupare och det kan vi faktiskt tacka svensk PK-media för, som är väldigt snabb att, vid varje 7-klöverutspel om migrationsfrågor, ställa frågor om "tak" för antalet "flyktingar". Ingen, SD undantaget, vill ha någon begränsning och när "Mello" är över och chipspåsarna tomma kommer ännu fler att ta de påtvingade besparingarna på allvar. Då växer SD!!!
När Du Hulda mk1 nämner 68-vänstern, tar Du "orden ur mun" på mig. Jag tror att när "de nya generationerna" journalister vill ta över och justera PK-media har dom förhoppningsvis redan tvingats lägga ned.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 februari 2015 10:38

Annat ämne. Lyssnade idag som nästan alltid på Ring P1. Denna vecka leder Alexandra Pascalidou programmet. Visst är Täppas också en olämplig programledare, men han har dock lite humor i sig.
Pascalidou hugger reflexmässigt av, när en svensk framför minsta lilla kritik om invandrare och invandringen. Under hennes ledning är inte Ring P1 yttrandefrihetens sista utpost...

Tragedin i Köpenhamn har dessvärre gjort ett felaktigt avtryck i Sveriges Radio. Förövaren ska bli ett offer och offren skyldiga pga. sin blotta närvaro i Europa...
Igår hörde vi den oerhört kränkande frågan i Studio Ett och idag, censorn Pascalidou i Ring P1. Efter dagens insats bör hon snarast bytas ut...
Israel och Europas Judar har alltid fel och invandringen är alltid av godo. Så verkar SR,s ledning tänka...

 
Ingen bild

Niklas R

18 februari 2015 11:24

Socialister hatar judar, vilket grundar sig i Marx hat mot judar eftersom han var skyldig dem pengar.
Sedan om de kallar sig nationalsocialister, internationalsocialister eller miljösocialister är ovidkommande, hatet förenar dem alla, om det inte var så att de också hatade varandra.

Enda sättet för ett land att förbli fredligt och framgångsrikt är att ha en dominerande kultur som alla skall tillhöra, med eventuella underkulturer som helt underkastar sig den dominerande kulturen.

 
Ingen bild

Lena

18 februari 2015 11:30

NewsVoice intervju med Lars Bern om hur och varför medierna styrs. Mycket bra.

http://newsvoice.se/2015/02/14/lars-bern-fd-styrelsemedlem-i-svd-medierna-styrs-av-journalisternas-och-agarnas-omsesidiga-beroendeforhallande/

 
Ingen bild

KS

18 februari 2015 11:45

Vem var den där intervjuaren? Någon som vet?
Polisanmälan kan vara på gång mot SR!
PS Vem släppte in dessa nysvenskar? på Vilks möte?

 
Ingen bild

modersvea

18 februari 2015 12:02

När det gäller de senaste terrordåden så är det iallafall tur i oturen att de inte hade Breiviks kapacitet.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

18 februari 2015 12:03

Jag förstår inte varför det har blivit sådant fokus på judarna som primärt offer för de senaste terror-attackerna. Om jag får be, de har faktiskt bara varit det sekundära! Om det sattes ut k-pistutrustad polis vid tänkbara attentatsplatser som effektivt kan nedgöra terrorister kan sagda terrorister inte gå på bonusjakt.

Sorligt är det i alla fall att beskåda hur media hela tiden behöver en minoritet för att berätta en historia. Majoritetssamhället kan aldrig vara offer. Sen tycker jag att man ska behandla alla lika och varför frågan till den israeliska ambassadören är en sådan fråga som ställs till det svenska samhället var dag från vår press. Alltså inget att höja på ögonbrynen åt.

 
Lassekolja

Lassekolja

18 februari 2015 13:13

" Men minst 80 procent av befolkningen läser, lyssnar och tror fortfarande blint på våra PK-medier", skriver sign. Göta.
Stämmer Göta, det mäts en gång vart fjärde år. Just nu och 3½ år framåt tycker officiellt närmare bestämt 87% så. Endast 13% tänker självständiga tankar och drar rätt slutsats, som i sinom tid deras barnbarn kommer att tacka dom för!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Pensionisten

18 februari 2015 13:48

Tittat en del på Riksdagens fortsättning av på hopp på SD.
Hur långt får man gå för att sänka detta land? Hur länge ska vi skydda brottslingar? Frågorna är många och att så mycket som knysta om kostnader kring invandringen besvaras med rasistkortet. Vidare står talare och i princip kallar SD för icke trovärdiga som inte begriper det som avhandlas i salen. Högmod går före fall och jag hoppas fallhöjden för "dom goda" blir så högt som möjligt.

 
Stefan K

Stefan K

18 februari 2015 13:53

Har precis avlyssnat en riksdagsdebatt och....Herregud!
7-klövern har inte begripit någonting. Att vi inte har jobb, att vi inte har bostäder och att Sveriges ekonomi och välfärd befinner sig på ett sluttande plan, bryr de sig inte om.
Inte ett enda självkritiskt ord eller analyser om misslyckandets grundorsaker, bara ord om öppenhet, enklare vägar in i EU, större generositet, vikten av att kunna röra sig fritt i Europa, populistiska högerpartier, Sverige har råd, svensk välfärd behöver osv.

Har inte 7-klövern begripit varför SD är det snabbats växande partier, varför allt fler invandrare väljer att rösta på dem och varför t.o.m ett antal journalister nu börjar inse?
Har inte 7-klövern förstått orsakerna till förortskravallerna, till den importerade rasismen, de importerade konflikterna och varför IS både kan rekrytera, finansiera och verka i Sverige?
Har 7-klövern börja strunta i sin egen befolkning, de ungdomar som varken får jobb eller bostad, de pensionärer som lever under existensminimum, de allt fler långtidsarbetslösa, FAS 3-jobbarna och den stackars vårdpersonal som sliter häcken av sig p.g.a underbemanning.

Försvaret möts med negativa besked. Vården möts med negativa besked. Äldrevården möts med negativa besked. Socialvården möts med negativa besked, Ja, alla instanser möts med negativa besked, förutom Migrationsverket och asylentreprenörerna.

Kan ni tänka er Sverige om tio år? Jag vill inte göra det, verkligen vill inte, men om det här vansinnet tillåts fortsätta känner jag sympati för våra barn och barnbarn som måste växa upp i det här landet.
Konflikterna ute i världen lär inte ta slut, utan blossa upp på fler ställen. Sverige räcker upp handen och säger att vi vill, vi kan, vi måste och vi har råd. Samtidigt ökar problemen i vårt eget land, men detta är sekundärt i 7-klöverns värld, för inget är viktigare än att rösta emot SD på varje litet område, även om det inte rör invandringsfrågor.

Ha i åtanke att radikaliseringen och den ökande kriminaliteten i våra förorter förklaras med arbetslöshet, utanförskap, fattigdom, segregation och bostadssituation. Detta redan nu, men hur kommer det att se ut när arbetslösheten stiger, bostadssituationen förvärras ytterligare, ekonomin tappar fart, välfärden sjunker, förorterna blivit än mer segregerade, varje liten kommun i landet tvingats ta emot flyktingar till ett antal man inte klarar och utländska terrorister smitit in i landet i tusentals under betäckningen "asylsökande utan id-handlingar".

Vem är det egentligen som vill detta? Kan verkligen svenska riksdagspolitiker ha detta på sin agenda, eller styrs de av andra krafter?

Nej, stackars de barn och barnbarn som växer upp i Sverige...säger jag och fäller en liten tår på deras vägnar.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

18 februari 2015 14:03

Stefan Löfven pladdrade något om att vi ska stå upp
för det fria ordet och bekämpa Terrorister, men detta
blir ju just bara ord, när man fortsättningsvis låter
svängdörrarna stå vidöppna, och ingen kontroll av
individerna görs? Tomma ord, typiskt Svenskt!

Efter attentaten i Köpenhamn så Twittrade en sossekäring
att det var synd att inte Lars Vilks fick några kulor
i sig. Att fegmedia håller käften var ju väntat,men
heller ingen från partiet har tagit avstånd från
uttalandet, så man får förmoda att partiet delar åsikten?
Man kan ju tänka sig om uttalandet kommit från SD håll,
då hade morronsofforna varit fyllda av proffstyckare som
indignerat förfasat sig över SD med sitt vanliga jidder!

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 februari 2015 14:08

Någon snabbtänkt och kunnig människa har lyckats spara Helena Groll,s oerhört kränkande fråga i gårdagens Studio Ett.
Ett inlägg med detta klipp finns på Avpixlat eller så söker man på Youtube på "Helena Groll".
Nu kan hela världen lyssna på våra Vänsterextremister som vi tyvärr har i statlig radio...

 
Ingen bild

World Traveller

18 februari 2015 14:10

Islamisterna, och de är inte ett litet fåtal, invaderar vårt land och tror att de har rätt att döda alla svenskar som inte underkastar sig deras perversa våldsreligion. Ivrigt påhejade av svenska vänstern, och för den delen hela 7-klövern. Tyvärr har svensken utvecklats till en fredlig, foglig varelse som troligen kommer att ge bort sina döttrar och se sin familj förnedras utan att våga lyfta ett finger. Sån är kanske historiens gång. Det kanske är därför som civilisationer dör ut. Synd bara att det är en sån förtryckande och vidrig kultur som tar över. Jag tycker synd om de bra muslimer som också finns. De önskar lika mycket som vi andra att de radikala äcklen bara försvann.

 
Ingen bild

Lena

18 februari 2015 14:13

@Niklas R
Nej, det där med judar är mer komplicerat, tror inte jag vet tillräckligt eller att det ens finns plats att skriva här om det. Men det är inte vitt eller svart. För det första så var Karl Marx själv jude, även Engels var det. Lenin som var Sovets första president var jude, finns många fler kända exempel. Däremot är "vänstern av idag" i största allmänhet pro Palestina och därmed anti Israel. Det är ju stora löjan, kan man inte hålla två tankar i hjärnan samtidigt?
Däremot är det ofattbart om journalisten på Ekot som frågat Israels ambassadör om hur mycket judarna själva är ansvariga för attentaten SOM UTFÖRTS AV MUSLIMER???? Det märks att svenska journalister försöker än mer nitiskt att straffa alla som inte har rätt åsikt. Tror att Thoralf gjort rätt analys, det beror på att de svenska journalisterna vill få bort fokus på muslimer nu. De är i panik och nu kommer en hel del övertramp att ske.

 
Ingen bild

Tony

18 februari 2015 14:15

Det var ju så Ilmar Repalu sade till Judarna i Malmö
när han blev ansatt om förföljelsen av Judar, när dom
inte tog avstånd från Israels behandling av Palestinier
så fick man räkna med sådant?
Den mannen kan i dag skåda ut över vilken skitstad
Malmö blivit under hans vanstyre, en stad som jämförs
med Chicago på 30 talet med lera mord i veckan.
Men tro inte för en stund att denne sossehövding
skäms över resultatet, nej det har en Sosse inte begrip
till!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 februari 2015 14:35

@Tomas Olsson Onsdag 18 feb 12:03

"Jag förstår inte varför det har blivit sådant fokus på judarna som primärt offer för de senaste terror-attackerna."

Anledningen till varför judar diskuteras och inte Vilks och Charlie Hebdo stavas

M U S L I M E R!!

I Harlie Hebdo och Vilks finns endast muslimer att hålla ansvariga och det kan kränka muslimer. Man vill dessutom av oklara anledningar undvika att blanda in manualen till all denna dödsterror dvs. islam och koranen.

När det handlar om hotet mot judar kan man ALLTID på ett eller annat sätt få med ”Högerextrema” eller ”nazister” och därigenom mildra ”plågan” för muslimerna. Alla som minns Nazisterna på 80 och 90-talet minns också kravaller, demonstrationer m.m Ser någon något av detta idag?

Finns det EN (1) bevisad attack mot judar utförd av nazister det senaste året?

SVT och SR ljuger och vilseleder licensbetalarna rakt upp i ansiktet.

Vad gör man då?

Säg upp TV-licensen genast!
Ring kundtjänst
0771-91 00 04

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 februari 2015 15:56

@Göta Onsdag 18 feb 10:18

SVT-serien Arne Dahl är ett utmärkt exempel på subtil hjärntvätt. Den är fullkomligt nedlusad med budskap, politisk korrekthet och tittarförakt.

Under 30 sekunder i första avsnittet händer detta.

Bild ett:
http://s4.postimg.org/iojerl5m5/Arne_Dahl_1.jpg

Bild två:
http://s27.postimg.org/tfeim3dab/Arne_Dahl_3.jpg

Är det någon som tror att detta INTE är högst medvetet?

Hela serien är ett enda politiskt propagandaprojekt och fullkomligt vämjeligt att beskåda.

Poliskommissarien är svart.
Knarkande ungdomar på parkbänk som är alla blonda,
Organiserad brottslighet där skurkarna heter ”Nisse” och ”Roger” (finns det?)

Så fortsätter det i all evinnerlighet!

Ps.
Om inte länkarna blir klickbara kopiera och klistra in i adressfältet.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

18 februari 2015 16:05

Det är ganska märkligt att det hela tiden är muslimer som är så kränkta att de måste ta till våld över diverse nidbilder?

Speciellt med tanke på hur deras egen kultur och media skapar än värre nidbilder av tex judar, men även mycket annat man inte håller med om.

 
Ingen bild

oveg

18 februari 2015 16:17

Nu tycks även exit Kosova kommit igång; det var nog bara en tidsfråga. Och Sverige hägrar för dem, landet där man hämtar pengar ur väggen.

https://meritwager.wordpress.com/2015/02/18/nu-kommer-ocksa-ett-stort-antal-manniskor-fran-europa-till-sverige-och-soker-asyl/

 
Ingen bild

Pepparholm

18 februari 2015 16:27

I Expressen m fl så är tjafset runt Northug viktigare än Helena Grolls oförskämda förlöpning i direktsändning i Public service. Ånyo ett bevis för att sammanhållningen i klanen Journalistförbundet är opåverkbar.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

18 februari 2015 16:31

KAI SØRLANDER, FILOSOF OG FORFATTER i Jyllands-Posten
http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7456491/Islamisk-terrorisme-og-politisk-id/

"Hur kan vi skilja mellan muslimer, som sätter demokratin över islamisk lag, och muslimer, som sätter islamisk lag över demokratin?
Finns det något sätt på vilket muslimer kan visa att de inte vill tvinga på oss andra islamisk lag?

Det gör faktiskt.
Det som bäst visar hur den enskilda muslimen ställer sig till demokrati och det öppna samhällets värderingar, är hans inställning till karikatyrer som de som ritats i Jyllands-Posten och senare i Charlie Hebdo.

En muslim som på allvar menar att hans kränkthet ska övertrumfa andras rätt att rita Muhammed satiriskt, visar han därmed att han sätter islamisk lag över demokratisk rationalitet och religion.

Och honom borde man som demokrat betrakta med misstro.

Om en muslim däremot förstår och aktivt försvarar att samhället måste tillåta sådana karikatyrer, alldeles oavsett hur mycket de kränker honom, så visar det att han inte kräver att andra ska böja sig för islamisk lag, och därmed att han är en demokrat.

Här har vi det mest grundläggande beviset på om en muslim är demokrat.
Ett prov som Jyllands-Posten gjorde 2005 och Lars Vilks och Charlie Hebdo har fortsatt med."

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 februari 2015 17:06

Nu har regeringen tagit ett stort steg i att bekämpa terrorn !
Rökföbud vid busshållplatser !
Inbördeskrig nämns här och det är en sak som är säker.
Det kommer att börja med att polis/militär försöker att ta makten i något okuperat område i Sverige,dom finns redan idag !
"No go zonerna" måste någon gång försökas att tas tillbaka och då bryter helvetet ut !
Fredrik Reinfeltd har berett väg och skyndat på utbrottet och Löfven fortsätter mot katastrofen.
Medierna driver också på genom sitt vilseledande och förskönande av den hemska verklighet som breder ut sig i Sverige.
Det är först när kriget utbryter som journalisterna kommer att bekänna sin riktiga färg.

 
Ingen bild

VänsterIdioti

18 februari 2015 17:25

Lada istället för Volvo

 
Ingen bild

Hm

18 februari 2015 17:29

Intressant att Helena Groll själv inte offentligt ber om ursäkt. Hon kanske inte vill göra det?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 februari 2015 17:31

Jag vill göra en liten korrigering av vad jag tidigare skrev.

"SVT-serien Arne Dahl är ett utmärkt exempel på subtil hjärntvätt. Den är fullkomligt nedlusad med budskap, politisk korrekthet och tittarförakt."

Hjärntvätten är inte subtil!

Den är extremt klantigt övertydlig och borde få alla att börja fundera på vad i helvete det är som pågår. De som inte ser propagandan och reagerar borde politiskt omyndigförklaras.

 
Ingen bild

Lena

18 februari 2015 17:45

Här lite ytterligare info om SD Stockholms framtid. Maria Danielsson, Ordförande och gruppledare för SD Stockholm presenterar sig. Det intressantaste står dock i de följande kommentarerna, för att kunna sätta sig in lite mer av vad som står på spel.

http://avpixlat.info/2015/02/13/sd-stockholms-framtid/

 
Ingen bild

Åke

18 februari 2015 18:17

Ja herre jävlar vilken värld vi lever i....MEN Uppdrag Granskning ikväll ska bli intressant!!! Missa inte det!!! Handlar om svenska Jihadister, som de lyckats intervjua......

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 februari 2015 18:31

Myndigheterna borde svettas över insikten att IS nu finns i stor mängd i Libyen. 10 "ensamkommande" som istället är hjärntvättade, dödslängtande IS-krigare kan ställa till mycket tragedi med enkla medel....

 
Ingen bild

Göta

18 februari 2015 19:24

@ Pretty Boy Floyd 17:06 som skriver att inbördeskriget "kommer att börja med att polis/militär försöker att ta makten i något ockuperat område i Sverige" (dvs de redan befintliga "no-go-zonerna").

Hur då menar du? Svenska militären existerar ju nästan inte längre, och för polisen startades en helt ny utbildning förra månaden på Sveriges förnämsta vänster-flum-anstalt, Södertörns Högskola, som i första hand fokuserar på genustrams.

"Vad det handlar om är att göra om polisutbildningen utifrån en kulturmarxistisk diskurs, där polisen inte ska fånga bovar utan lära sig förstå varför bovar blir bovar utifrån ett genus-, klass- och etnicitetsteoretiskt perspektiv. Samtidigt som fokus för utbildningen flyttas, sänks också antagningskraven på formella meriter och fysisk duglighet för yrket. Meriterande blir istället att vara kvinna och att ha utomeuropeisk invandrarbakgrund. Polisuniformen anpassas också till muslimska krav med bl.a slöja."

Nej det är inget skämt. Läs mer här:
http://avpixlat.info/2014/07/16/fokus-pa-genus-klass-och-etnicitet-nar-sodertorns-hogskola-tar-over-polisutbildningen/

Alternativ länk:
http://korta.nu/flumhogskola

Och här:
http://avpixlat.info/2015/01/22/nya-mer-politiskt-korrekta-polisutbildningen-igang/ 
Ingen bild

Överberikad

18 februari 2015 21:04

London idag, Sverige 2020?
https://m.youtube.com/watch?v=R5L9SExquao

 
Ingen bild

klintbergjan@hotmail.com

21 september 2015 00:55

Son utlandssvensk upplever jag hour svenska PK-journalister bidrager till ett alter totalitart Sverige.

 
Ingen bild

klintbergjan@hotmail.comw

21 september 2015 01:01

Avvaktar svar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se