thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juli 2015

FARSEN MED ENSAMKOMMANDE BARN EXPLODERAR

Av Thoralf Alfsson - 7 juli 2015 00:35

Under förra årets valrörelse tog jag fram statstik över antalet asylsökande till Norden och presenterade det grafiskt vilket väckte en hel del uppmärksamhet. Något som även riksorganisationen utnyttjade i slutet av valrörelsen. Så här såg det ut 2014 under valrörelsen.


 


Statistiken visar med all tydlighet att något är väldigt fel. Utvecklingen har inte förändrats till det bättre, utan till det sämre!


I juni 2014 kom 599 ensamkommande asylsökande ”barn” till Sverige. I juni 2015 kom hela 1447 asylsökande ensamkommande ”barn”. En ökning med hela 140 procent på ett år!


När man sedan betänker att varje ”barn” kostar ca 1 miljon kronor per år begriper nog det flesta att detta är en helt omöjlig utveckling. Bara kostnaden för de som kommit i juni kan uppgå till 1 500 miljoner kronor på årsbasis. Nu räknar Migrationsverket med att det kan komma mellan 10 000 – 12 000 ensamkommande ”barn” under 2015.


 

Den humanitära stormakten Sverige ser inga gränser för vansinnet!


Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedts stora satsning i hans tal i Almedalen var på 250 miljoner kronor till ”sommarbarn”! Det är bara en piss i havet i förhållande till vad ensamkommande barn kostar. Till och med Anna Kinberg Batras och Moderaternas satsning förstajobbetavdrag på 9 miljarder kronor bleknar i jämförelse med kostnaden för ensamkommande barn.


Svenska politiker i 7-klövern är inte bara naiva och godtrogna, de är dessutom rent ut sagt okunniga, ologiska, inkompetenta och rent ut sagt dumma.


Hur länge skall farsen med ensamkommande ”barn” få fortgå? Det är inga asylsökande och behövande utan det handlar om ren och skär business! Ett sätt att komma till västvärlden och få en gratis utbildning. En utbildning som är omöjlig i hemlandet men som är helt gratis i Sverige. Men inte för svenska skattebetalare.

 

Merparten av de som kommer har inga asylskäl! Jag vill inte betala för detta längre!


Bo Frank hävdade nyligen att Växjö kommun gjorde en vinst på 5 miljoner kronor på ensamkommande ”barn” under 2014. Då hade man bara ett avtal med Migrationsverket på under 10 ”barn”. Hur stor blir vinsten för Växjö kommun med över 30 ”barn”? 20 miljoner kronor?


Är det en ny utformning på framtidens statsbidrag till kommunerna? Det har spårat ur fullständigt! Vem blir den förste politikern inom 7 klövern som vågar säga stopp! Vem blir den förste socialdemokratern som säger stopp. Eller måste folk börja dö i parti och minut på vårdavdelningar och demensboenden på grund av personalbrist och bristande ekonomiska resurser innan någon politiker inom 7-klövern vågar öppna munnen?


Det är dags att kasta ut de naiva, inkompetenta godhetsapostlarna!


SD bör ställa en misstroendeförklaring i riksdagen mot Morgan Johansson (S) som är ansvarig minister för migration och integration!


 
 
Ingen bild

Blåsippan

7 juli 2015 02:47

Galenskapen är nu total. Är det Oljeprinsarna som betalar makthavare i Sverige att totalt blunda och verka för att utrota svenskheten? Är inte det ultimat rasism? Ett litet folk med världens massivaste massinvandring på alla plan.. Eller är det Bilderbergarna (vilka de nu är) eller är det judarna som styr? Eller är det så sjukt att det är politisk korrekthet som fått dessa sjuka konsekvenser i detta landet? Jag tror inte på det senaste. Vad i helskotta är det som sker framför våra ögon?! Blondheten och blåögdheten är i riktig fara och det verkar vara målet från någon..

 
Ingen bild

World Traveller

7 juli 2015 04:50

Sverige är ett rikt land. Vi har råd. Ingen människa är illegal. Alla har inte turen att födas i Sverige. Jag har flugit över Sverige och sett att det finns plats för flera hundra miljoner människor här. Det är rasistiskt att påpeka att de ensamkommande har skägg. Det handlar ju om baaaaarn.

Har jag glömt något?

 
Ingen bild

Pepparholm

7 juli 2015 07:09

Ett enkelt intelligenstest: Varje gång vi möter en politiker i något sammanhang så tar vi fram Thoralfs diagram och frågar - vilken slutsats drar du av den här statistiken?

 
Ingen bild

Hej!

7 juli 2015 07:15

Inte kommer det vara brist på utbildning och skolning, varje utanförskapsområde ger oss redan de första generationerna aspiranter för det nya Sverige, vi kommer snart vara världsledande, 1:a plats redan i de nordiska länderna.

Det är dags att inse vad kommer vara duktiga på, heja Sveriges skryt 87%!

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

7 juli 2015 08:25

Man säger att man är en humanitär stormakt men egentligen pekar allt på att man förlorat allt moraliskt och etiskt medvetande.

 
Ingen bild

Hacke

7 juli 2015 09:04

Trots att jag betecknar mig som upplyst i dessa sammanhang - inte minst genom Thoralfs blogg - blir jag alltid lika upprörd för att inte säga in i h-e förbannad när jag ser grafik som denna och läser Thoralf alltid lika relevanta text i sammanhanget. Detta inte minst när man jämför dessa fakta med den gamla kvinnans öde som beskrevs i Rapport igår. Hon kördes tillbaka hem totalt hjälplös till sin lägenhet på grund av resursbrister i sjukvården.
När ska denna förbannade mardröm med 7-klöverstyre ta slut!?
Det finns inte utrymme att vänta fram till 2018, då är kaoset redan ett faktum.

 
Ingen bild

Fiona1177

7 juli 2015 09:08

En del är alldeles säkert (ankar)barn, andra sådana som bara vill få det bättre, men en del kan nog vara blivande "minor" som nu placeras ut över hela landet färdiga att brisera när tiden är inne. Det låter krasst men jag tror knappas på att alla "flyr för sitt liv" (just till Sverige?) utan det ligger nog mycket mer bakom. Målar jag f-n på väggen nu?

 
Ingen bild

Tony

7 juli 2015 09:10

Och under tiden som detta vansinne eskalerar jobbar
myndigheterna frenetiskt med att försämra för gamla
människor i vården. Gamla människor som vårdats på
sjukhus och behöver tillsyn hela tiden ska istället
vårdas i hemmet trots deras oro för att dom ska falla
och ytterligare försämra läget.
Så att spara in på gamla med nerdragning på vårdpersonal,
till förmån för att unga friska pojkar ska kunna ha
en serviceassistent för varje intagen tycks ligga i
tiden för den humanitära stormakten Sverige? Vidrigt
är bara förnamnet!

 
Stefan K

Stefan K

7 juli 2015 09:10

Migga_X brukar ge oss ovärderlig information inne från Migrationsverket, ofta innan denna når etablerade media. Dessa tweets borde frambringa kalla kårar längs ryggraden på många.
http://petterssonsblogg.se/2015/07/04/migga-om-kostnaden/

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

7 juli 2015 09:24

Nu har skäggbarnen bildat en förening, som redan fått bidrag från Statens Ungdomsråd. För att kunna träffas 1 g/vecka - i Fjollträsk givetvis - och "ha trevligt" tillsammans. Igår televiserades en skärgårdsutflykt från centrala Sthlm, med flinande "selfie"-korttagning, alla skäggisarna har givetvis gratis mobiltelefoner, iPads mm. Och märkeskläder.

 
Ingen bild

Lena

7 juli 2015 09:26

På Avpixlat finns en debatt om integration o migration av sossen Johan Westholm och Moderaten Hanif Bali. Sent omsider ska syndar´n vakna...De är ca 15 år efter SD.

Igår såg jag ett inslag på Aktuellt om en mycket gammal kvinna i Norrköpingstrakten, som trots en hjärtinfarkt hon blivit behandlad för på sjukhuset och nu var färdigbehandlad för där, måste åka hem till sin bostad och rehabiliteras där! Hur är detta bara möjligt? Hon kan inte gå upp ur sängen ens!!!

Hallå, hur galna får våra myndigheter bli? Det finns inga äldreboendeplatser eller korttidsboenden till ens en så pass sjuk människa!!! Jag finner inte ord. Detta får många äldre att se att det är bättre att ta sitt eget liv på äldre dagar. (För det är väl det som myndigheterna vill innerst inne).Det finns inte en sportslig att man som gammal och orkeslös ska kunna bekämpa dessa otäcka och inhumana myndighetspersoner. Bara detta är en anledning till att rösta SD.

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 juli 2015 09:52

Vem eller vilka är skyldiga till dagens situation?

En ledtråd kan denna artikel ge

https://goo.gl/2RHZdd

 
Ingen bild

Lars E

7 juli 2015 10:08

Tror du räknar fel, enligt ett flertal länkar kostar det mellan 6 000 och 16 000 per dygn. Så summorna är betydligt större.

Thoralf Alfsson

7 juli 2015 10:10

Nej, jag har inte fel. Det finns däremot enskilda boenden som tar ut dessa kostnader.

 
Ingen bild

Lärare

7 juli 2015 10:28

Tack för diagrammet!

HUR ska vi få ut diagrammet till varje svenskt hushåll?
Jag kan inte skriva ut det.
Nu har t o m kommunanställda börjat agera, allt för sent, men lovande i alla fall.

SD måste ta till sig detta och agera kraftfullt nu,
TOTALSTOPP, skicka tillbaka alla som kan utvisas ur landet, och stäng gränserna omedelbart!

7-klövern är långt ifrån kapabla att regera landet. De varken ser eller hör, de beter sig som yra höns hela bunten!
SD måste ta över skutan och styra den rätt snarast!

Thoralf du skickar väl diagrammet till Sd riks hoppas jag, då kan ju de sända vidare till samtliga kommuner för kopiering och utdelning. Vi är många som är villiga att dela ut.

Diagrammet visar hur bråttom det är!
Bra med misstroendeförslag mot Morgan Johansson.

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

7 juli 2015 10:29

Staten visar underskott idag. 33,5 miljarder i juni. Krona för krona-principen som bortblåst. Budgetramarna ligger på tippen.

 
Ingen bild

Lars E

7 juli 2015 10:34

Thoralf. tycker att dina siffror låter låga, om man räknar med allt. Men du brukar ha rätt.

Thoralf Alfsson

7 juli 2015 12:49

Jag utgår ifrån vad Migrationsverket betalar ut till kommunerna. Det finns vissa kommuner som inte klarar det med ersättningarna man får men det är ett fåtal.

Det förekommer också att barn placeras LVU och då kostar det givetvis mer per dygn

 
Lassekolja

Lassekolja

7 juli 2015 10:50

@World Traveller, ja, Du glömde det viktigaste! Du glömde berätta för oss hur fantastiskt lönsam den nödvändiga massinvandringen är! Bo Frank hade ju tjänat 5 miljoner, var det inte Umeå kommun, som hade tjänat 600 miljoner för att inte tala om Bert Karlsson. Han skär ju guld tack vare invandringsindustrin. Skattebetalarna är som vanligt de största vinnarna, vadå? Tror Ni mig inte? Det är faktiskt sant för det har jag dels sett på Aktuellt & TV4 och hört på radion och läst både i GP & DN, så det så!
Eftersom det enbart är positivt med utomeuropéisk invandring, har Du säkert glömt mycket mer!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Lärare

7 juli 2015 10:55

Kan inte kopiera länken, men gå in och läs: Hela Hälsingland ang asylboendet i Järvsö!

Vilka jäkla kravmaskiner!
Skicka hem hela bunten varifrån de kom de har tydligen bättre där än här.

Svenska folkrörelsen (SD) är på gång nu, vi ska ta tillbaka Sverige!
Dags att börja ta hand om våra egna unga som gamla!

 
Ingen bild

Niklas R

7 juli 2015 10:55

Eftersom politikerna stänger äldreboendena så dör gamlingarna i hemmen istället och då blir det inte samma ståhej och statistik som om de skulle dött på en institution som bokför alla dödsfall.
Nu blir premissen mer; gamlingar dör, sådan är naturens gång.
Men vi har råd med fler "ensamkommande" för Sverige är ett rikt land. Konstigt nog är vi inte ett rikt land när det behövs mer resurser till svenska barn i skolan eller ålderdomshem för svenska pensionärer.

 
Svensson

Svensson

7 juli 2015 10:56

Vi betalar och dom får.Vi svenskar betecknas som världens mest naiva människor,allt på grund av Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

7 juli 2015 10:58

Något som jag undrar över är, varför blev Stefan Löfven
inbjuden till Bilderberg gruppen innan han blev
statsminister. Det borde vara ett sällskap som har ideer
som inte sammanfaller med Stefans? Eller är det just det
som var poängen? Han inhämtade kanske instruktioner över
hur Sverige ska drivas mot fördärvet.
Vi har ju tidigare hört tvärsäkra uttalanden av Mona muslim
om att det är lika bra att Svenskarna vänjer sig vid det
nya Sverige, det gamla kommer inte tillbaks! Hon är ju en
person som flera gånger tidigare besökt detta ljusskygga
sällskap. Misstanken att det är andra krafter som styr
Sveriges väg utför är svåra att slå ifrån sig!

 
Ingen bild

vmm

7 juli 2015 11:00

Det föds ungefär 110 tusen barn per år i Sverige. Och det beräknas komma ungefär 10 tusen ensamkommande barn till Sverige i år. Det innebär att i Sverige så är ca 10% av alla barn som "blir till" ensamkommande flyktingbarn.

 
Ingen bild

Kalle

7 juli 2015 12:56

Vi lånar och lånar för att hålla Moder Svea skeppet flytande som en socialbyrå för hela världen. NÄR kommer Swexit för Sverige liknande som i Grekland!!??

 
KS

KS

7 juli 2015 14:35

Sven Dacke, 09:52;
Det var nog en av de mest skrämmande framtidsutsikter jag läst! Till Tony m.fl., Gå in och läs!

http://https://goo.gl/2RHZdd

 
Ingen bild

HM Gotlan

7 juli 2015 15:34

Just det här med ensamkommande flyktingbarn som blir LVU-ade eller döms till ungdomsvård tror jag är något som blivit allt vanligare.

Av hänsyn till personalen som ofta är kvinnlig på ensamkommande boendena blir problematiska killar lätt LVU på beställning av läkare.

Det är ingen bra början på livet i Sverige för dessa killar/unga män att blandas med infödda killar med stora drogproblem eller ganska långt gången kriminalitet som ju också bor på HVB-hem.

Som avslutning på valborgsfirandet här hoppade ett gäng killar/yngre män sönder en bänk hembygdsföreningen ställt upp på berget där kyrkan har sin eld skanderandes Allah u akbar. Sen idiotkörde de hem på sina EU-moppar till behandlingshemmet. :-)

 
Ingen bild

World Traveller

7 juli 2015 16:37

Idag högtidshålls minnet av de som mördades i terrorattacken i London för tio år sen. Det står att läsa i utländsk media. Svensk media högtidhåller endast mord på muslimer. Srebrenica har varit på nyheterna flera dar nu. Aldrig någonsin nämns de massakrer som muslimer utfört på kristna i Sudan, Nigeria, Syrien, Irak och andra länder. Vem styr media i Sverige?

 
Ingen bild

Pepparholm

7 juli 2015 18:18

Vissa dagar blir jag mer arg och besviken än vanligt. Här finns massor med saklig information. Men 300 högavlönade och priviligerade riksdagsledamöter förstår inte, eller än värre bryr sig inte. De förmår endast häva ur sig glåpord.

 
Ingen bild

J B Doe

7 juli 2015 19:05

Annat ämne (fast allt hänger ihop):
Hörde på TV att man planerar att dra in 700 polisbilar. I t ex Kalmar kunde man dra in en tredjedel av fordonen påstods det. Då kan man ställa sig frågan vilken idiot som köper in 700 bilar för mycket. Dags för tjänstemanna-ansvar!
Man har mer eller mindre skrotat vårt försvar, samt av någon anledning ändrat lagen så att rest-armén nu mera "vid behov" har rätt att ge eld mot den egna befolkningen. Varför?
Sedan har man kuschat polisen så att den knappt vågar ingripa.
Snart finns det ingen som kan skydda oss i krislägen.

 
Ingen bild

Onkel Sven

7 juli 2015 19:25

Äldreboenden läggs ner eller blir till flyktingboende polisens fordonspark ska bantas ! Vad är det som har hänt`?

 
Ingen bild

Hej!

7 juli 2015 19:36


Nu måste SD slå näven i det bordet!

Det går inte klappa detta eländet medhårs längre!- Tillsätta kommissioner? - Vad är det för sagovärd? -"Vi" kan ju förutse händelsen ända till sista dominobrickans fall!
Källa sr.se:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6174175

 
Ingen bild

friryttaren

7 juli 2015 20:46

Jag tycker det är förskräckligt att de ensamkommande barnen ska behöva resa själva, med alla faror det innebär. Borde inte migrationsverket se till att de har en följeslagare med för trygghetens skull. Eller blir de flyktingsmugglare då?

 
Ingen bild

Hej!

7 juli 2015 21:03

Jo hur är det nu med all arbetskraft vi så mycket behöver importera och har, för de äldres behov?


Källa svt.se 150707
Citat:
"Samtidigt som befolkningen bli allt äldre minskar platserna på äldreboenden. Var fjärde plats på äldreboende har försvunnit sedan år 2000. Och de anhörigas börda ökar."
slut citat.


- Och de annhörigas börda ökar -

Nu skall man både förvärvsarbeta, betala skatt för sin omsorgen utan att få tillgång till den.
Det blir upp med börsen tredubbelt om ättling finns, annars fyrdubbelt.(om man klarar betala även privat omsorg, tiden finns där oavsett)

Någon som fortfarande undrar hur det kan bli så här? 
Ingen bild

Kurtan

7 juli 2015 23:03


Om någon undrar varför det kommer så många till väst och extremt många till Sverige från muslimska länder kanske detta, från en som kan islam, kan ge en fingervisning:

Islamic Immigration

https://youtu.be/t_gUkPzx5kE

 
Ingen bild

15,7%

7 juli 2015 23:04

var vad Demoskop hade i juni. Nya % på onsdag. Om inte, ställer de in.

 
Ingen bild

se novemberrevolutionen på svt

7 juli 2015 23:32


jaha nu vill globala bankmaffian att vita huset skall tala om för 7 klövern i Sverige att ge ännu mer skattepengar till Grekland.
blir mer massnedläggning av svensk välfärd att vänta.

http://www.friatider.se/obama-vill-ge-svenska-skattemiljarder-till-grekland

 
Ingen bild

Lena

7 juli 2015 23:59

@World Traveller
"Vem styr media i Sverige?" Ja VEM FAN är det som styr media i Sverige? Är den FAN själv? Fan tro`t!

@Pepparholm
"Vissa dagar blir jag mer arg och besviken än vanligt." Jag känner igen mig i den meningen och just idag är en sådan dag. Kan man hjälpa att man är klarsynt? Eller är det helt enkelt så att alla svinpälsar till makthavare helt enkelt inte bryr sig det minsta om folket?

@Hej 21.03
"Samtidigt som befolkningen blir allt äldre minskar platserna på äldreboenden. Var fjärde plats på äldreboende har försvunnit sedan 2000. Och de anhörigas börda ökar".
"Nu ska man både förvärvsarbeta, betala skatt för omsorgen utan att få tillgång till den".
Hörde du/ni debatten om omsorgen på Aktuellt ikväll? Man bara häpnar hur tjänstekvinnan resonerar (och står och flinar naturligtvis) vid t ex fallet med den mycket sjuka, gamla kvinnan i Norrköping som inte skulle få vår på något äldreboende eller korttidsboende. Detta trots att hon var MYCKET medtagen efter en hjärtattack.. OCH DÅ STÅR TJÄNSTEKVINNAN OCH FÖRSVARAR ALLT DETTA. ALLA dessa galna och hjärntvättade makthavare borde bytas ut. Det behövs verkligen en revolution!

 
Ingen bild

Observer

8 juli 2015 01:17

Thoralf!
Se till att de ansvariga för de oproposionerliga utgifterna hamnar i fängelse efter 2018. Det borde vara en enkel match att påvisa det galna i deras handlande vid en rättslig prövning!

Ta reda på hur rika vi hade varit utan denna överinvandring (De icke akut skyddsbehövande). Låt folk få reda på att de hade haft t.ex fri tandvård, 7 veckors semester, 100% sjukersättning och nyasfalterade vägar i hela landet eller att varje Svensk familj haft 1 Milj extra på banken nu om vi sluppit detta. -Då blir det inte svårt att få stöd för ett åtal!

 
Ingen bild

Anders

8 juli 2015 07:11

En reflektion är just hur stort antalet är i förhållande till det antal riktiga barn som föds i Sverige per år. Lägg där till att det är dominerande andel "pojkar" som kommer måste göra att vi kommer få en snedfördelning vad gäller kön i Sverige om detta vansinne får fortsätta.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

8 juli 2015 10:32

OT (off topic).

Göteborgs-Posten vaknar upp!
Efter bortstädandet av den gamla unkna Kulturmarxistiska ledarreaktionen på G-P, har friska krafter nu tagit över!

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.2770034-sluta-vilseleda-om-invandringen

Dock finns det uppenbarligen kvarvarande falanger inom G-P som fortfarande stretar emot.

G-P, som snart kan gå konkurs borde snarast se till att alla journalister på tidningen drar åt samma håll.
Därefter kan upplagan öka och kanske kan få tidningen överleva.

 
Lassekolja

Lassekolja

8 juli 2015 10:59

@Lena 23:59, jag instämmer, själv satt jag och (bildligt) hoppade i TV-soffan men svor högt gjorde jag bokstavligt, dels p.g.a "tjänstekvinnans" uppträdande men ännu mer av att Aktuellt-redaktören inte ställde en enda besvärlig mot- eller följdfråga. "Tjänstekvinnan" representerade SKL(Sveriges kommuner och landsting) och borde kunna förklara hur kommuner och landstingen prioriterar våra skattepengar. Anser att "Elefanten i rummet" inte kan framträda mer tydligt än den gjorde i inslaget om den stackars sjuka kvinnan och just det gjorde mig nästan galen av frustration!
SD måste rädda Moder Svea från fortsatt avlivning senast 2018!!!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Onkel Sven

8 juli 2015 11:39

Nytt för dagen från Emådalsmetropolen Högsby , inga tiggre idag heller ,dom har nog tagit en välförtjänt semester !

 
Ingen bild

Lena

8 juli 2015 12:27

Asylboende i Kulthammar, Hälsingland demonstrerar för finare boende. Har aldrig sett maken till bortskämda människor. Tror inte alls att dessa kommer från krigets fasor. De verkar inte riktigt kloka helt enkelt, kanske flyktingsmugglarna tutat i dem att de skulle komma till lyxboende?

http://www.helahalsingland.se/halsingland/ljusdal/tv-asylboende-demonstrerar-for-forandring

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 juli 2015 13:03

@Lena + Lassekolja. Några tusen ensamkomande "barn" mindre och våra pensionärer kan få en betydligt bättre tillvaro...

 
Ingen bild

Göta

8 juli 2015 13:38

@ Gubben Svensk om GP
Göteborgs-Posten är en liberal tidning. Med liberal menas i detta fall FOLKPARTISTISK. GP styrs alltså av folkpartister. Vissa folkpartister resonerar ibland exakt som SD:are (t. ex. den av SD:are hyllade Alice Teodorescu), MEN DE ALLDRA FLESTA FOLKPARTISTER ÄR EXAKT SOM Bengt Westerberg, Birgitta-Avskaffa-Sverige-Ohlsson, Ceciliorna Malmström och Wikström samt Erik Ullenhag, för att ge några exempel på kända SD-hatande folkpartister. När det gäller invandringspolitik plus en hel del annat har dessa precis samma åsikter som den rödaste vänstern och är den absolut härskande majoriteten i FP.

Det är därför jag varnar för Teodorescu. Hon får möjligtvis lite fritt spelrum på FP OCH tidningen GP för att locka SD-väljare till Folkpartiet, men hon har inget att säga till om i partiet. När det gäller invandringspolitiken är det Westerberg-Ohlson-Malmström-Wikström-Ullenhag-politiken som gäller fullt ut och definitivt, INGET annat!

Låt er inte luras!

 
Micke

Micke

8 juli 2015 14:11

Jag antar att det inte är så många föräldrar här. Stackars barn, och stackars de föräldrar som tvingas skiljas från sina små. Det är verkligen synd att vi inte har en fungerande invandringspolitik i det här landet.

/M

http://Zeunertz.bloggplatsen.se

Thoralf Alfsson

8 juli 2015 14:33

Tvingas?

 
Ingen bild

Lena

8 juli 2015 14:57

@Göta
Bra inlägg, det tål att tänkas på. Men vill också framhäva att det alltid finns ett visst mått av "fritt, eget tänkande" som är mycket hälsosamt. Det är viktigt att göra egna reflektioner och ha egna uppfattningar baserade på egna erfarenheter. Därför är denna blogg så bra, att det är högt i tak.

Vad gäller Alice Teodorescu så har jag hör vid något tillfälle åsikter som jag inte delar med henne, det gör man/jag inte med någon människa ej heller med en del SD-are. Det som var bra var i alla fall det som Alice sa som avslutningsdebatten i Almedalen, om att det bara finns ett parti som är emot denna massiva invandring och det är SD. Tror att det satte fart på många som inte är så "medvetna" inte heller törs ha en åsikt som sticker ut. För dem kan det vara att en bromskloss (skam-faktorn) släpper en aning.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 juli 2015 15:11

@Micke. Jag är förälder och mina barn vistas ibland utomlands. Men inte skulle jag skicka dem på en tveksam resa till ett främmande land lååångt bort...
Men det är skillnad på oss svenskar och andra...
Men jag håller med dig i en sak. Vi har ingen fungerande invandringspolitik i Sverige. Den har pga alltför stora volymer, sedan länge kraschat...

 
Ingen bild

snart kaoz i Sverige

8 juli 2015 15:59

micke hur skall svenska folket kunna betala alla åtaganden som 7 klövern försatt fd Svenska nationen i?
12000 ensamkommande kostar 12 miljarder om året om de sitter kvar på sina boenden, men de får egna lägenheter och tar hit sina familjer som också får bostad. så kostnader blir 10 ggr så hög. detta utöver vanliga invandringen på ca 120 000 personer om året!
på detta ger 7 klövern bort 100 miljarder till IMF för ge till Grekland och nu vill de ge ännu mer till Grekland.
samtidigt som Sveriges industrier flyttar utomlands.

_Verkar som Sverige redan är bankrutt nu! .

det som håller uppe finanserna nu är att staten lånar pengar. och svenska folket lånar sina pengar från bankerna, pengar som inte finns annat än i datasystemen.

hur skall detta sluta?

 
Ingen bild

Micke

8 juli 2015 16:34

Ja alltså, jag tänkte att det är kanske inte så lätt att få uppehållstillstånd för hela familjen och då kanske dom ger sina barn en chans istället för att låta barnen bo i den misär som dom uppenbarligen befinner sig i med krig/fattigdom. Men det är kanske dumt att tänka så.

/M

Thoralf Alfsson

8 juli 2015 18:00

De tvingas sannolikt inte utan det är ett väl övervägt val. Med andra ord inget asylskäl.

 
Ingen bild

15,7%

8 juli 2015 17:03

"var vad Demoskop hade i juni. Nya % på onsdag. Om inte, ställer de in."
Inget resultat redovisat. Blev det så många % att Expressen avstod från att publicera?

 
Ingen bild

Observer

8 juli 2015 17:14

@Thoralf och även sign Micke. Här kan vi se hur en typisk kulturmarxist opererar, Ty Micke är den som vet hur saker och ting förhåller sig (Tror han) Därför tar han på sig TOLKNINGSFÖRETRÄDET, Han påstår att föräldrarna tvingas skiljas från sina barn (Det här vet han naturligtvis ingenting om) Men, han har tagit på sig tolkningsföreträdet och därmed uppgått i en slags förment föräldraroll åt alla andra fullvuxna människor. Han är i den här rollen ett litet eget Nordkorea, får vara sin egen diktator mot omvärlden. Det är just det här som gör vänsterfolk och kulturmarxister så vansinnigt osmakliga. Blir de många lurar de varann hejvilt då allt de tar beslut om är baserat på känslor och varandras tolkningsföreträdesövertygelse -Sann eller inte. Mest inte, har det visat sig när sakliga människor lägger upp fakta på bordet!
De uppträder med andra ord jävligt oprofessionellt. Och det är så de uppfattas av väljarna också med bara få % av väljarna.
Sverige behöver proffessionella styrande som tittar och är kapabla att använda FAKTA och som skiljer på sak & person -Inte delireumdrivna rufflare.

 
Svensson

Svensson

8 juli 2015 17:46

Först kommer barnen,sen kommer föräldrarna.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

8 juli 2015 18:31

Ingen nyhetssändning i Svensk television utan att
man kör dagens snyftis, idag om ett tiggarpar där
tjejen (16 år) är på smällen, och vill föda här,
men då fått besked att det kostar 250,000, när hon
inte är Svensk medborgare, men som av en händelse
hittar då byråkraterna på socialstyrelsen på att
hon kan räknas som ensamkommande flyktingbarn, och
vips då omfattas hon av gratis sjukvård, och dit räknas
även förlossningsvård??? Och dit räknas väl då hela
köret av ersättningar plus barnbidrag och moderskapspenning.
Man får väl dra in lite på en 30-40 åldringars vård, för
Sveriges mest prioriterade områden idag tycks vara att
serva andra länders medborgare!

 
Ingen bild

Hej!

8 juli 2015 18:48

@ Lena

:-)

...tar en streamad repris av Aktuellt ikväll.

Något som blir uppenbart är att i alla samhällskonstellationer ges plats åt olika former av strävan och lycka. Jag har personligen mött flera individer som passar optimalt i vår kollapsade vård och omsorg, där karriären blir ovillkorlig. Men att ha mött dessa i livets sköra ögonblick, gör många av mina rader här hos Thoralf.

 
Ingen bild

Errbe

8 juli 2015 19:37

Thoralf, jag tror du räknar för lågt för kostnaderna. Lägg till skolgång, sjukvård, tandvård och universitets-studier.

Sedan säger enkel logik att de som haft råd att spendera mellan 50.000:- kronor och 150.000:- kronor kommer från välsituerade familjer i sina respektive länder, m.a.o överklassen. Det betänkliga är att medlemmarna av överklassen i sådana länder ofta har en moral, som vi inte kan föreställa oss. De har sin standard på grund av att de kunnat utnyttja sin ställning, så att de får "arbetsfria" inkomster.

Vi har ju sett åtskilliga exempel på deras stötande beteende.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 juli 2015 19:57

@Micke. Om det är som du tror, varför skickar de nästan alltid hit sina söner och nästan aldrig en dotter? Innan du skriver något annat här, svara på detta.

 
Ingen bild

Göran

8 juli 2015 20:14

Åtgärd 1: Torpedera "Poseidon"!

 
Ingen bild

snaphane

8 juli 2015 22:58

Jag kämpar vid fronten dvs som ledamot för SD i KF och nämnder i en kommun i Blekinge. För en månad sedan försökte vi väcka 7-klöver ledamöterna i KF genom att tala om för dem det som Thoralf skriver om i sin blogg. Plus referera till diverse forskares resultat om kostnaderna för invandringen och de s k ensamkommande i synnerhet. Vi försökte stoppa ett nytt avtal med MigVerket om 30 ensamk och upp till 150 invällare. Allt enligt vad Länstyrelsen tycker att vår kommun skall ta emot under ett år framåt. Det var som att trampa på ett getingbo. Vi blev utskällda och kallade för både det ena och det andra. Samtidigt så går kommunen med brakförlust (minus 30 Mio) och ett stort sparprogram är sjösatt. Men för invandringen finns inga begränsningar. 7-klöver politiker är precis som Thoralf skriver. Jag ser en systemkollaps runt hörnet.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

9 juli 2015 01:04

Nu har även "apatiska barn" dykt upp igen. Från "papperslösa" (=olagliga vistandes) invällare, som gömmer sig efter nej til asyl, och kör apati-tricket som variant nr 2.

 
Ingen bild

Anders

27 januari 2016 14:41

Har i mina dagar rest över hela världen. Besökte många olika kulturer med olika sätt att vara på. Tänker på s.k ensamkommande barn som väller in till Sverige. Visserligen finns bland dessa som verkligen är barn och enligt svensk lag mindreåriga. Men långt ifrån alla. Och de som är mindreåriga är de mindreåriga i de länder där de föddes? Det finns otaliga exempel på att i dessa länder gifter sig flickorna redan i tonåren och får t.o.m flera egna barn innan de blir vuxna. Är sådana flickor barn? Andra exempel är pojkar som redan vid 14-ärs ålder springer i deras land med en Kalaschnikovgevär och med leende mejer ner all civilbefolkning i deras närhet. Är de barn i så fall? Svenska politiker med deras naiva syn på saken tar emot även sådana ”barn” och vägrar att förstå att det redan skapar stora problem och beddar för ännu större problem i framtiden. Detta med tanke på att i första hand är sådana pojkar redan uppfostrade för att ta det de vill ha med våld och det inte minst kvinnor. Och svenska fega politiker med sitt strutsbeteende vill sopa all detta under mata. Skulle arbetslösa svenska ungdomar bära sig åt så skulle de slippa stränga straff för sina ilgörningar som s.k ensamkommande”barn”? Och vem bryr sig om att svenska barn och svenska ungdomar saknar vinterkläder och inte har ens till en bussbiljet? Häpnatsveckande!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards